Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження реєстру одержувачів та виплати грошової компенсації за земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва

 

З метою забезпечення реалізації пільг в частині першочергового відведення земельних ділянок учасникам антитерористичної операції на одержання земельних ділянок, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», Земельним кодексом України, рішенням сесії міської ради від 16.03.2018 року №7/23/14, рішенням виконавчого комітету міської ради від 25.04.2018 №347, враховуючи протокол Ради підтримки учасників антитерористичної операції №54 від 27.08.2018р., виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити реєстр одержувачів грошової компенсації за земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва, згідно з додатком (додається).
2. Управлінню соціальної політики виплатити грошову компенсацію учасникам антитерористичної операції за земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва, згідно з додатком, в розмірі передбаченому рішенням сесії міської ради від 16.03.2018р. №7/23/14.
3. Контроль за виконанням покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Остапчук В.О.