Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження мережі закладів дошкільної, загальноосвітньої, позашкільної освіти м.Тернополя на 2018-2019 навчальний рік

 

Відповідно до Законів України «Про освіту», «Про дошкільну освіту», «Про загальну середню освіту», «Про позашкільну освіту», статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою оптимізації мережі навчальних закладів, ефективного використання наявних приміщень, враховуючи дані первинного обліку дітей шкільного віку, створення умов для здобуття громадянами дошкільної, повної загальної середньої освіти та позашкільної освіти виконавчий комітет Тернопільскої міської ради

ВИРІШИВ:

1.Затвердити мережу закладів дошкільної, загальноосвітньої, позашкільної освіти м.Тернополя на 2018-2019 навчальний рік:
1.1. Закладів дошкільної освіти комунальної форми власності згідно з додатком (Додаток 1).
1.2. Мережу груп компенсуючого типу у дошкільних навчальних закладах та навчально-виховних комплексах згідно з додатком (Додаток 2).
1.3. Закладів загальної середньої освіти згідно з додатком (Додаток 3):
1.4. Мережу класів згідно з додатком (Додаток 4).
1.5. Мережу профільних класів і класів з поглибленим вивченням окремих предметів згідно з додатком (Додаток 5).
1.6. Закладів позашкільнщї освіти згідно з додатком (Додаток 6).
2.Фінансування витрат проводити в межах асигнувань по освіті з освітньої субвенції з державного бюджету та коштів, виділених у міському бюджеті на освіту.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Л.О.Бицюру.