Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про усунення порушень у сфері благоустрою

 

Враховуючи звернення управління муніципальної поліції, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про благоустрій населених пунктів», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Постійно діючій робочій групі організувати та провести роботи з демонтажу елементу благоустрою, а саме: бетонного підвищення до зовнішньої стіни житлового будинку квартири №4 за адресою вул. Збаразька, 27 в 20-ти денний термін з дня прийняття рішення, власники яких не встановлені.
2. Постійно діючій робочій групі повідомити мешканця квартири №4 про можливість самостійного демонтажу бетонного підвищення за адресою вул. Збаразька, 27 в 10-денний термін з дня прийняття рішення.
3. Комунальним підприємствам електромереж зовнішнього освітлення «Тернопільміськсвітло», «Тернопільводоканал», «Тернопільелектротранс», ТМ ШРБП «Міськшляхрембуд», ТОВ «Авакс-Проф», ТОВ «КомЕнерго – Тернопіль» виділити на вимогу робочої групи спеціалізовану техніку та засоби для проведення робіт з демонтажу.
4. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології:
4.1. Вжити всіх належних заходів з приведення місця, на якому розташовувалось бетонне підвищення, до належного стану;
4.2. Забезпечити фінансування проведення робіт з демонтажу.
5. Проведення робіт з демонтажу та приймання на зберігання демонтованого елементу оформити відповідними актами.
6. При виконанні робіт з демонтажу залучити працівників Тернопільського відділу поліції ГУНП у Тернопільській області.
7. Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.
8. Визначити, що повернення демонтованих засобів здійснюється за умови компенсації виконаних робіт по демонтажу, транспортуванню та зберіганню.
9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В.Стемковського та управління муніципальної поліції Тернопільської міської ради.