Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про усунення порушень у сфері благоустрою населених пунктів

 

Враховуючи звернення мешканців будинків за адресами вул..Головацького, 2а, 3б, вул..Яреми,8, 14, 16, вул..Овочева, 1, 3, матеріали фотофіксації та висновки комісії, створено розпорядженням міського голови від 05.07.2018 року № 146 « Про створення комісії», керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи «Правила благоустрою м. Тернополя» затверджені рішенням міської ради від 19.05.2011р. № 6/8/20 (зі змінами), виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:
1.Постійнодіючій робочій групі з демонтажу тимчасових споруд, які влаштовані на земельних ділянках без документів, що посвідчують право користування землею організувати та провести роботи з демонтажу металевої огорожі ( довжиною 105м.п., висотою 1, 95 м.п.) та автоматичної в’їзної брами ( довжиною 3,8 м.п.,висотою 2,15 м.п.) поблизу житлового будинку № 5 за адресою вул. Смакули (мікрорайон «Південний») у 20-ти денний термін з дня прийняття рішення.
2.Постійнодіючій робочій групі повідомити власників (в разі можливості встановлення) про можливість самостійного демонтажу об’єктів вказаних в п.1 рішення у 10-ти денний термін з дня його прийняття.
3.Комунальним підприємствам «Тернопільміськсвітло», «Тернопільводоканал», «Тернопільелектротранс», ТМШРБП «Міськшляхрембуд», приватному підприємству «Східний Масив» виділити на вимогу робочої групи спеціалізовану техніку та засоби для проведення робіт з демонтажу зазначених об’єктів.
4.Тернопільському міському РЕМ забезпечити від’єднання даних об’єктів від електропостачання.
5.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології при необхідності:
5.1. Вжити всіх належних заходів по приведенню місця, на якому розташовувалась тимчасова споруда, до належного стану.
5.2. Забезпечити фінансування проведених робіт з демонтажу.
6.Приймання на зберігання демонтованих об’єктів на території Тернопільського міського шляхового ремонтно-будівельного підприємства «Міськшляхрембуд» або комунального підприємства «Тернопільелектротранс» оформити відповідними актами.
7.З метою забезпечення громадського порядку при виконанні робіт з демонтажу залучити працівників Тернопільського відділу поліції ГУНП у Тернопільській області.
8.Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації міської ради опублікувати дане рішення на офіційному веб-сайті Тернопільської міської ради.
9.Визначити, що повернення демонтованих об’єктів здійснюється за умови компенсації виконаних робіт з демонтажу, транспортуванню та зберіганню.
10.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В.Стемковського та управління муніципальної поліції.