Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про розгляд петицій

 

Розглянувши петиції: «Капітальний ремонт головної дороги в мікрорайоні «Північний», «Облаштування тротуару по вул.Бригадній на ділянці від ТНВК № 32 до будинку 14а», «Ремонт тротуару по вулиці С.Крушельницької з облаштуванням зручностей для пересування осіб на інвалідних візках та з дитячими візками», враховуючи розпорядження міського голови від 01.10.2015р. № 291 «Про затвердження порядку розгляду електронної петиції, адресованої Тернопільській міській раді», керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про звернення громадян», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології: 1.1. замовити виготовлення проектно-кошторисних документацій на виконання робіт:
-«Будівництво дороги вул.Київська (від перехрестя вул.Тарнавського- вул.Київська- вул.В.Великого до церкви Різдва Пресвятої Богородиці) в м. Тернополі».
-«Капітальний ремонт – влаштування тротуару на ділянці від ТНВК № 32 до житлового будинку за адресою вул.Бригадна, 14а в м. Тернополі».
-«Капітальний ремонт – заміна покриття тротуару фігурними елементами мощення на вул. С.Крушельницької (від двохарочного моста до вул.Чехова) в м. Тернополі».
-«Капітальний ремонт – заміна покриття тротуару фігурними елементами мощення на вул. С.Крушельницької (від пішохідного переходу до вул.Білецької в районі ОДПІ ГУ ДФС) в м. Тернополі».
1.2. підготувати звернення щодо виділення коштів з міського бюджету для забезпечення організації виконання робіт вказаних в п. 1.1 рішення.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Стемковського В.В.