Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про розгляд петиції

 

Розглянувши петицію Сороколіта І.Л., щодо проведення капітального ремонту асфальтобетонного покриття міжквартального проїзду за адресою вул. Шота Руставелі – вул. Збаразька,35,37 ( на умовах співфінансування) та враховуючи розпорядження міського голови № 291 від 01.10.2015р. «Про затвердження порядку розгляду електронної петиції, адресованої Тернопільській міській раді» , керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та « Про звернення громадян», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:
1.Підтримати петицію гр.Сороколіта І.Л. щодо проведення капітального ремонту асфальтобетонного покриття міжквартального проїзду за адресою вул. Шота Руставелі –вул.Збаразька,35,37( на умовах співфінансування).

2.Управлінню житлово-комунальногогосподарства, благоустрою та екології:
2.1.замовитивиготовлення проектно-кошторисноїдокументації на проведенняробітвказаних в п. 1 рішення.
2.2 у разі виділення коштів з міського бюджету забезпечити організацію виконання робіт з капітального ремонту асфальтобетонного покриття міжквартального проїзду за адресою вул. Шота Руставелі –вул.Збаразька,35,37 ( на умовах співфінансування).

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Стемковського В.В.