Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання в оренду майна комунальної власності

 

Керуючись  Законами України «Про оренду державного та комунального майна», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус народного депутата України»,  Положенням про оренду комунального майна територіальної громади м.Тернополя затвердженого рішенням міської ради від 20.06.2011р. №6/9/14 «Про удосконалення порядку оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м.Тернополя» виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Надати в оренду народному депутату України Добродомову Дмитру Євгеновичу (ідентифікаційний номер , юридична адреса м.Львів, вул.І.Мечникова, 16 «Г», кв.115) нежитлове приміщення комунальної власності за адресою м.Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка, 23, другий поверх, загальною площею 19,2 кв.м, в тому числі 6,5 кв.м площі спільного користування, для використання під громадську приймальню.
  2. Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна укласти договір оренди на приміщення, вказане в п.1 даного рішення, на строк до моменту припинення повноважень народного депутата України.
  3. Зобов’язати орендаря, вказаного в п.1 даного рішення, питання перепланування, переобладнання, реконструкції нежитлових приміщень здійснювати, у встановленому порядку, згідно з нормативно-правовими актами України.
  4. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 11.04.2018 року №283 «Про надання в оренду майна комунальної власності».
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дідича В.Є.