Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на укладання договору міни нежитлового приміщення від імені малолітньої дитини

 

При розгляді заяв та відповідних документів гр….., яка зареєстрована за адресою: м.Тернопіль, …., встановлено, що заявниця бажає здійснити міну нежитлового приміщення за адресою: м.Тернопіль, …. на квартиру за адресою: м.Тернопіль, ….., житловий будинок за адресою: …. с.Петриків Тернопільського району Тернопільської області, земельну ділянку, площею 0,0289, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: с.Петриків Тернопільського району Тернопільської області, земельну ділянку, площею 0,07, для ведення селянського господарства за адресою: с.Петриків Тернопільського району Тернопільської області.
Нежитлове приміщення за адресою: м.Тернопіль, …. належить на праві приватної власності малолітній дитині ….., 29.06.2006р.н., на підставі свідоцтва про право на спадщину за законом, посвідченого 16.04.2016р. Першою тернопільською державною нотаріальною конторою за реєстром №675.
Керуючись ч.ч.2,4 ст.177 Сімейного кодексу України, ст.17 Закону України «Про охорону дитинства», ст.12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866, захищаючи житлові та майнові інтереси дитини …., виконавчий комітет міської ради
вирішив:
1. Надати гр….. дозвіл на укладання договору міни нежитлового приміщення за адресою: м.Тернопіль, …. на квартиру за адресою: м.Тернопіль, …, житловий будинок за адресою: ….., с.Петриків Тернопільського району Тернопільської області, земельну ділянку, площею 0,0289, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: с.Петриків Тернопільського району Тернопільської області, земельну ділянку, площею 0,07, для ведення селянського господарства за адресою: с.Петриків Тернопільського району Тернопільської області від імені малолітньої дитини …., 29.06.2006р.н.
2. Зобов’язати гр….. квартирою за адресою: м.Тернопіль, …., житловим будинком за адресою: вул…., с.Петриків Тернопільського району Тернопільської області, земельною ділянкою, площею 0,0289, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: с.Петриків Тернопільського району Тернопільської області, земельною ділянкою, площею 0,07, для ведення селянського господарства за адресою: с.Петриків Тернопільського району Тернопільської області на праві власності.
Документ, який засвідчує набуття дитиною права власності на майно пред’явити в службу у справах неповнолітніх та дітей до 01.11.2018р.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.