Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про демонтаж гідротехнічної споруди (причалу)

 

Враховуючи висновки комісії створеної розпорядженням міського голови від 01.06.18р №117, клопотання Управління культури і мистецтв, комунального підприємства «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя», керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», Правилами благоустрою м. Тернополя, виконавчий комітет
ВИРІШИВ:
1.Постійно діючій робочі групі провести роботи з демонтажу гідротехнічної споруди (причалу), розміщеної в районі пляжу відпочинкової зони «Циганка», в 20-ти денний термін з дня прийняття рішення.
2.Управлінню житлово-комунального господарства,благоустрою та екології забезпечити фінансування робіт з демонтажу гідротехнічної споруди (причалу).
3.Комунальному підприємству «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» вжити необхідних заходів щодо впорядкування відповідно до вимог правил благоустрою відпочинкової території в зоні демонтажу гідротехнічної споруди (причалу).
4 Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В. Стемковського і Управління культури та мистецтв.