Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження протоколу засідання конкурсного комітету

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», Правилами паркування транспортних засобів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2009 р. № 1342, рішенням міської ради від 06.07.2012 р. №6/22/6 «Про надання повноважень», рішенням виконавчого комітету від 13.06.2012 р. №978 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання – операторів паркування транспортних засобів в місті Тернополі», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити Протокол засідання конкурсного комітету з визначення суб’єктів господарювання – операторів паркування транспортних засобів в місті Тернополі від 20.06.2018 року, (додається).

2.Управлінню транспорту, комунікацій та зв’язку, протягом десяти календарних днів після затвердження протоколу засідання конкурсного комітету, укласти із переможцем конкурсу з визначення суб’єктів господарювання – операторів паркування в місті Тернополі фізичною особою – підприємцем Мисенком Миколою Миколайовичем договір з організації забезпечення паркування транспортних засобів в місті Тернополі, терміном на три роки, який вступає в дію з моменту підписання.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дідича В.Є.