Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про заборону торгівлі з вантажних автомобілів та автопричепів на проїзній частині та тротуарах по вул. Шептицького

 

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 15.06.2006 №833 "Про затвердження Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування населення", кодексом України про адміністративні правопорушення, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про дорожній рух України», «Про благоустрій населених пунктів»,з метою недопущення порушень Правил благоустрою м. Тернополя, Правил дорожнього руху України, Правил роздрібної торгівлі продовольчими товарами, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ
1. Заборонити фізичним особам-підприємцям та іншим громадянам здійснювати несанкціоновану стихійну торгівлю продовольчими товарами з вантажних автомобілів та автопричепів по вул. Шептицького в м. Тернополі.
2. Тернопільському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, управлінню патрульної поліції Департаменту патрульної поліції в Тернопільській області, управлінню муніципальної поліції, Тернопільській ОДПІ ГУ ДФС у Тернопільській області, ДП «Тернопільстандартметрологія», Головному управлінню Держспоживслужби в Тернопільській області в межах наданих повноважень забезпечити належні заходи реагування до осіб, що здійснюють несанкціоновану торгівлю на території міста.
3. КП «Тернопільелектротранс», КП «Тернопільводоканал», КП «Міськшляхрембуд», при здійсненні заходів органами зазначеними в п.2 даного рішення, надавати практичну допомогу по евакуації великогабаритних транспортних засобів та забезпечити місце для зберігання вилучених транспортних засобів та продовольчих товарів.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є. Дідича та управління муніципальної поліції.