Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про визнання таким, що втратив чинність п.2 рішення виконавчого комітету від 04.04.2018р №272 «Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування» в частині проведення робіт з демонтажу тимчасової споруди –кіоску ФОП Арутюняна Д.А.

 

Керуючись Земельним кодексом України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності» та враховуючи наявність у фізичної особи-підприємця Арутюняна Д.А. особистого строкового сервітуту для розміщення тимчасової споруди за адресою проспект Злуки (біля будинку 4а) виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ :
1. п.2 Рішення виконавчого комітету від 04.04.2018р. №272 «Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування» в частині проведення робіт з демонтажу тимчасової споруди –кіоску ФОП Арутюнян Д.А. вважати таким, що втратив чинність.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В. Стемковського та управління муніципальної поліції.