Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про організацію літнього відпочинку учнів закладів освіти у таборі з денним перебуванням на базі ТНВК «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа I-II ступенів №30»

 

Відповідно до ст.25 Закону України «Про освіту», ст.5 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 75 Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», наказу Міністра освіти і науки України від 28.04.2017 року №662 «Про забезпечення права дітей на оздоровлення та відпочинок в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, підпорядкованих органам управління освітою», Обласної цільової соціальної програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням Тернопільської обласної ради від 04 січня 2016 року № 30, комплексної міськоїПрограми «Здоров‘я тернополян» на 2016-2018 роки, з метою забезпечення повноцінного відпочинку, оздоровлення та зайнятості дітей в літній період 2018 року, створення належних умов для освітньої, культурно-виховної, фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Організувати табір відпочинку з денним перебуванням для учнів закладів освіти на базі Тернопільського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа I-II ступенів №30» Тернопільської міської ради Тернопільської області в період з 04 червня по 27 липня 2018 року.
2. Директору Тернопільського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа I-II ступенів №30» (О.І. Ярмолик) створити дітям безпечні умови перебування, забезпечити їм охорону життя і здоров’я, особистого майна, надання невідкладної медичної допомоги, реалізацію освітніх програм та змістовного дозвілля тощо.
3. Фінансування перебування та харчування учнів у таборі за рахунок батьків.
4. Організацію харчування покласти на підприємця Жукорську О.О.
5. Начальнику управління освіти і науки (О.П.Похиляк) підготувати списки педагогів, які будуть забезпечувати супровід дітей у таборі.
6. Начальнику управління транспорту, комунікації та зв’язку (І.Г. Мединський) забезпечити транспорт для довезення дітей у заклад.
7. Начальнику відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення(Р.Д. Левчук) забезпечити медичний супровід дітей у період перебування у таборі.
8. Відповідальність за виконання рішення покласти на начальника управління освіти і науки О.П. Похиляк.
9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Л.О.Бицюру.