Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про погодження укладення договору

 

Розглянувши лист Тернопільського міського шляхового ремонтно-будівельного підприємства «Міськшляхрембуд», з метою забезпечення експлуатації та утримання у належному технічному стані майна територіальної громади м. Тернополя, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Цивільним кодексом України, враховуючи рішення виконавчого комітету міської ради від 04.04.2018р. №246 «Про прийняття на баланс», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології безоплатно передати з балансу, а Тернопільському міському шляховому ремонтно-будівельному підприємству «Міськшляхрембуд» прийняти на баланс майно згідно з додатком, додається.
2. Прийняття - передачу майна, вказаного в п.1 даного рішення оформити згідно вимог чинного законодавства.
3. Погодити Тернопільському міському шляховому ремонтно-будівельному підприємству «Міськшляхрембуд» укладення договору відповідального зберігання майна, придбаного в рамках реалізації громадського бюджету «Хатіко» з громадською організацією «Друзі Хатіко» (ідентифікаційний код 41643078).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В. Стемковського.