Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про Порядок виплати грошової компенсації та Порядок формування та ведення реєстру осіб, на яких поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»

 

Для забезпечення реалізації пільг в частині першочергового відведення земельних ділянок учасникам бойових дій та осіб прирівняних до них, в тому числі учасникам антитерористичних операції та їх сім’ям права на одержання земельних ділянок, керуючись Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», Земельним кодексом України, з метою зниження соціальної напруги, на виконання рішення міської ради від 16.03.2018 року № 7/23/14, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ
1.Затвердити Порядок виплати грошової компенсації за земельні ділянки особам, на яких поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», згідно з додатком №1 (додається).
2. Затвердити Порядок формування та ведення реєстру осіб, на яких поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»,згідно з додатком №2 (додається).
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.О.Остапчук.