Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на укладання договору купівлі-продажу частини квартири від імені малолітньої дитини

 

При розгляді заяв та відповідних документів гр…., яка зареєстрована за адресою: м.Тернопіль, вул…., кв…, гр…., яка зреєстрована за адресою: м.Тернопіль, вул…., кв…встановлено, що заявники бажають здійснити продаж квартири за адресою: м.Тернопіль, вул…., кв….
Квартира за адресою: м.Тернопіль, вул…, кв…. належить на праві приватної спільної часткової власності …, …, … та малолітній дитині …, ….2004р.н., на підставі свідоцтва про право власності, виданого 09.11.2006року міським бюро технічної інвентаризації (м.Тернополя) згідно із розпорядженням органу приватизації №39769, свідоцтва про право на спадщину, посвідченого 12.04.2018р. приватним нотаріусом Тернопільського міського нотаріального округу Кашанською М.І. за реєстром №248.
Керуючись ч.2,4 ст.177 Сімейного кодексу України, ст.17 Закону України «Про охорону дитинства», ст.12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.67 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», враховуючи те, що малолітня …. проживає та навчається в Ренджо-нель-Емілія вул. … Республіки Італія, враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Тернопільської міської ради від 13.04.2018р. №101, захищаючи майнові інтереси дитини …., виконавчий комітет міської ради
вирішив:
1. Надати … дозвіл на укладання договору купівлі-продажу 1/5 частини квартири за адресою: м.Тернопіль, вул…., кв….від імені малолітньої дитини …, ….2004р.н.
2. Кошти використані від реалізації 1/5 частини квартири за адресою: м.Тернопіль, вул…., кв…., яка належить малолітній дитині … використати на потреби дитини.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.