Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 21.02.2018 р. №131

 

З метою застосування розміру тарифу на виробництво теплової енергії, встановленого рішенням виконавчого комітету міської ради від 21 лютого 2018 року № 131 «Про встановлення тарифу на виробництво теплової енергії», як максимально допустимого, що може застосовувати ТОВ «Тернопільтепло», керуючись Законом України «Про теплопостачання», відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Внести зміни в п.1 та п.2. рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 21.02.2018 р № 131 «Про встановлення тарифів на виробництво теплової енергії» та викласти їх у новій редакції:
« п.1.Встановити товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопільтепло», граничний тариф на виробництво теплової енергії на рівні 1 230,23 грн за 1 Гкал (без ПДВ); (додається)
п.2. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології погоджувати товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопільтепло» граничну структуру тарифу на виробництво теплової енергії ».
2. Рішення набирає чинність з дня його опублікування в засобах масової інформації.
3. Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації міської ради опублікувати дане рішення в засобах масової інформації.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В. Стемковського.