Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про проведення Великоднього ярмарку

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення комунального підприємства «Туристично-інформаційний центр міста Тернополя», рішення міської ради від 15.11.2011р. №6/5/11 «Про надання повноважень», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Погодити комунальному підприємству «Туристично-інформаційний центр міста Тернополя» проведення Великоднього ярмарку 04 – 15 квітня 2018 року на бульварі Тараса Шевченка, згідно схеми розміщення (додається).
2. Комунальному підприємству «Туристично-інформаційний центр міста Тернополя»:
2.1. укласти договори:
- на прибирання території проведення Великоднього ярмарку з спеціалізованою організацією та вивезення побутових відходів з суб’єктом господарювання – перевізником ПВ;
- щодо встановлення біо-туалетів з комунальним підприємством «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя»;
- щодо постачання електроенергії з Тернопільським міським РЕМ;
2.2. забезпечити:
- дотримання правил протипожежної безпеки та санітарних правил;
- освітлення території проведення Великоднього ярмарку в темну пору доби;
2.3. визначити місце розташування оргкомітету та контролювати маркування місць локації у зоні проведення Великоднього ярмарку;
2.4. укласти угоду з Тернопільським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області щодо патрулювання місця проведення Великоднього ярмарку.
3. Учасникам Великоднього ярмарку здійснювати реалізацію продовольчих та непродовольчих товарів згідно дозвільних документів, що є підставою для провадження суб’єктами господарювання господарської діяльності у сфері торгівлі.
4. Управлінню торгівлі, побуту та захисту прав споживачів провести з учасниками Великоднього ярмарку роз’яснювальні бесіди щодо забезпечення дотримання законодавства про захист прав споживачів.
5. Тернопільському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області та управлінню муніципальної поліції в межах наданих повноважень забезпечити дотримання вимог чинного законодавства та рішень міської ради під час проведення Великоднього ярмарку.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є.Дідича.