Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про погодження цін (тарифів) на ритуальні послуги

 

Розглянувши розрахунки цін (тарифів) спеціалізованого комунального підприємства «Ритуальна служба» на ритуальні послуги, які враховують підвищення вартості паливно-мастильних, сировини і інших матеріалів, ріст мінімальної заробітної плати, наданням якісних ритуальних послуг на рівні нормативних, дотримання і виконання норм трудового законодавства та колективного договору, беззбиткової діяльності підприємства, впровадження інвестиційних проектів, спрямованих на забезпечення розвитку надання послуг, підтримки споруд і техніки в належному стані, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про поховання та похоронну справу», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Рішення виконавчого комітету міської ради від 22 квітня 2015 року №345 «Про встановлення цін (тарифів) на ритуальні послуги» вважати таким, що втратило чинність.
2. Погодити спеціалізованому комунальному підприємству «Ритуальна служба» тарифи на ритуальні послуги, згідно з додатком, (додається).
3. Ціни (тарифи) на ритуальні послуги і предмети ритуальної належності не передбачені в додатку до даного рішення, встановлюються відповідно до чинного законодавства.
4. Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації міської ради опублікувати рішення в засобах масової інформації.
5. Рішення набирає чинності через 15 днів після його опублікування в засобах масової інформації.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В.Стемковського.