Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,3600га за адресою вул. С.Будного, гр.Гудимі П.Р.

 

Розглянувши звернення гр. Гудими Петра Романовича, керуючись ст.12, 120, 122, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр. Гудимі Петру Романовичу (рнокпп _________________ на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,3600га в оренду терміном на п’ять років для будівництва та обслуговування викупленого незавершеного будівництва складських та адміністративно – торгових приміщень за адресою вул. С.Будного,.

2.Зобов’язати гр.Гудиму Петра Романовича в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), зазначену в п.1 даного рішення.

Поіменне голосування