Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,5231га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. С.Стадникової,20 ОСББ «СофіяС»

 

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «СофіяС», керуючись ст.12,42,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «СофіяС» (код ЄДРПОУ) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,5231га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. С.Стадникової,20.

2.Надати об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «СофіяС» (код ЄДРПОУ) в постійне користування земельну ділянку (кад. Номер 6110100000:12:016:0171) площею 0,5231га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. С.Стадникової,20.

3.Встановити обмеження (обтяження) у вигляді:

3.1 дотримання цільового використання земельної ділянки;

3.2.здійснення благоустрою прилеглої території, відповідно до технічних умов та плану благоустрою, погодженого управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології;

3.3.заборони будівництва, реконструкції, встановлення тимчасових споруд без відповідних дозволів;

3.4.встановлення права третіх осіб на ремонт, прокладку і обслуговування інженерних мереж; (дотримуватися правил експлуатації інженерних мереж при проведені ремонтних робіт, не чинити перешкоди в прокладанні нових комунікацій);

3.5.дотримання вимог Закону України «Про відходи» та інших вимог природоохоронного законодавства;

3.6.дотримання ст.18 Закону України «Про автомобільні дороги»;

3.7.без права огородження місць загального користування та земельної ділянки.

3.8.забезпечення доступу до об’єктів нежитлового призначення.

4.Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «СофіяС» в двомісячний термін провести державну реєстрацію права постійного користування на земельну ділянку;

4.1.Після проведення державної реєстрації речового права постійного користування на земельну ділянку, віднести земельну ділянку, зазначену в п.2 до земель житлової та громадської забудови.

Поіменне голосування