Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Протокольні доручення

 

Міська рада ВИРІШИЛА:

1.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології вжити заходів для запровадження наступного графіку роботи евакуатора: по парних числах місяців – з правої сторони дороги, а по непарних – з лівої та внести відповідні зміни в Схему організації дорожнього руху.

2.Управлінню освіти і науки:

2.1. Підготувати розпорядження міського голови про створення робочої групи щодо створення Тернопільського ліцею №21 – спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради Тернопільської області з залученням батьків, депутатів міської ради, профільних виконавчих органів.

2.2. Передбачити у програмі розвитку новоствореного закладу збереження концепції школи мистецтв.

2.3.Звернутися до Тернопільської обласної ради щодо можливості використання приміщень новоствореним закладом.

2.4.Врахувати в програмі розвитку новоствореного закладу пропозиції педагогічного, учнівського та батьківського колективів Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №21, висловлені в листі від 19.04.2018 р. №107 (додається).

3.Доручити депутату міської ради по виборчому округу №10 Смакоузу Ю.Г., постійній комісії з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності спільно з управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології провести обстеження квартири №1 за адресою Танцорова, 4.

Поіменне голосування