Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0052га за адресою вул. Митрополита Шептицького гр.Штогрину Р.П.

 

Розглянувши звернення гр.Штогрина Романа Петровича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Штогрину Роману Петровичу (РНОКПП) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0052га у власність для будівництва індивідуального гаража за адресою вул. Митрополита Шептицького.

2.Зобов’язати гр.Штогрина Романа Петровича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

3.Внести зміни в пункт 2 рішення міської ради від 15.12.2017р. №7/21/118 «Про внесення змін та доповнень до рішень міської ради» та викласти його в наступній редакції:

«Дати дозвіл управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради (ід. код 37519833) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років, площею до 0,1161га, за рахунок земель водного фонду, для культурно-оздоровчих потреб, використання в рекреаційних цілях, під будівництво та обслуговування причалу «Поплавок».

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації,продажу та оренди землі.

Поіменне голосування