Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0245га за адресою просп. С.Бандери, гр.Логінському О.В., Логінському Б.В.

 

Розглянувши звернення гр.Логінського Олега Володимировича, Логінського Богдана Володимировича, керуючись ст.12, 40, 89, 116, 118, 121, 141 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Логінському Олегу Володимировичу (рнокпп), Логінському Богдану Володимировичу (рнокпп) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0245га безоплатно у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою просп. С.Бандери.

2.Зобов’язати гр.Логінського Олега Володимировича, Логінського Богдана Володимировича в шестимісячний термін подати на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

Поіменне голосування