Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту площею 0,0198га за адресою вул. Живова,7 товариству з обмеженою відповідальністю «Торгово-побутовий комплекс «Пассаж»

 

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Торгово-побутовий комплекс «Пассаж», керуючись ст.12, 98, 99, 122 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Торгово-побутовий комплекс «Пассаж» (код ЄДРПОУ ____ на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0198га терміном на п’ять років для проходу, проїзду та складування будівельних матеріалів за адресою вул. Живова,7.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Торгово-побутовий комплекс «Пассаж» оформити в двомісячний термін договір сервітуту та документацію із землеустрою.

Поіменне голосування