Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,7261га за адресою вул. С.Будного,2А гаражному кооперативу «Супутник»

 

Розглянувши звернення гаражного кооперативу «Супутник», керуючись ст.12, 41,122, 123, Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гаражному кооперативу «Супутник» (код ЄДРПОУ ____ на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,7261га безоплатно у власність для обслуговування індивідуальних гаражів за адресою вул. С.Будного,2А.

2.Зобовяз’ати гаражний кооператив «Супутник» в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), зазначеної в п.1 даного рішення.

Поіменне голосування