Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0219га за адресою вул. Гайова, гр.Сосницькій Г.М.

 

Розглянувши звернення гр. Сосницької Галини Михайлівни, керуючись ст.12,79-1,120,122,123,124 Земельного кодексу, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр. Сосницькій Галині Михайлівні (рнокпп ____ на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0219га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування нежитлових приміщень 1-5 частини моторного цеху під літ. «О» за адресою вул. Гайова,8, за рахунок земель, які перебувають в користуванні товариства з додатковою відповідальністю «Тернопільське АТП 16154».

2.Зобов’язати гр. Сосницьку Галину Михайлівну в шестимісячний термін подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення, на розгляд міської ради.

Поіменне голосування