Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Еней»Тернопільської міської ради

 

Розглянувши клопотання комунального підприємства «Еней» Тернопільської міської ради від 14.02.2018р. №11, з метою ефективного та стабільного функціонування підприємства, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення міської ради від 02.06.2017р. №7/15/10 «Про внесення змін до рішення міської ради від 20.12.2016р. №7/13/21 «Про бюджет міста Тернополя на 2017 рік», висновок постійної комісії міської ради з питань промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до Статуту комунального підприємства «Еней» Тернопільської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 30.04.2009р. №5/26/10 «Про затвердження статуту комунального підприємства «Еней» в новій редакції» щодо збільшення статутного капіталу, а саме: п.4.2. викласти в наступній редакції:

«п.4.2. Розмір статутного капіталу становить 2938685,90 грн.(два мільйони дев’ятсот тридцять вісім тисяч шістсот вісімдесят п'ять грн. дев’яносто коп.). Зміни (зменшення або збільшення) розміру статутного капіталу відображаються в бухгалтерському обліку Підприємства на підставі документів, згідно яких проводяться відповідні зміни».

2.Відповідно до п.1 даного рішення Статут комунального підприємства «Еней» Тернопільської міської ради викласти в новій редакції, згідно з додатком (додається).

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Поіменне голосування