Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання в безоплатне користування майна комунальної власності за адресою вул. 15 Квітня, 3

 

Розглянувши звернення громадської організації «Луганська правозахисна група», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати громадській організації «Луганська правозахисна група» (код ЄДРПОУ ____ в безоплатне користування нежитлове цокольне приміщення комунальної власності за адресою м. Тернопіль, вул. 15 Квітня,3 загальною площею 41,1 кв.м, в тому числі 9,1 кв.м спільного користування, для використання під розміщення соціального гардеробу «Одежина» з надання гуманітарної допомоги соціально незахищеним верствам населення, терміном по 31.12.2018 року.

2.Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна укласти договір позички (безоплатного користування) з юридичною особою, вказаною в п.1 даного рішення.

3.Користувачу, вказаному в п.1 даного рішення, в 10денний термін з моменту прийняття рішення звернутися в комунальне підприємство «Земельно-кадастрове бюро» щодо виготовлення довідок про грошову оцінку земельної ділянки і розрахунку місячного розміру плати за землю та провести оплату за їх виготовлення згідно виставлених рахунків.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Поіменне голосування