Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про передачу в оренду майна комунальної власності

Рішення втратило чинність, відповідно до рішення міської ради від 05.04.2019р. №7/33/13

 

Керуючись Конституцією України, Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”,   «Про оренду державного та комунального майна», «Положенням про оренду комунального майна територіальної громади м.Тернополя» затвердженого рішенням міської ради від 20.06.2011р. №6/9/14 «Про удосконалення порядку оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м.Тернополя» та на виконання п.4 рішення міської ради від 02.02.2018 року №7/22/140 «Протокольні доручення», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму міська рада

ВИРІШИЛА:

1. З метою забезпечення належного та ефективного використання майна комунальної власності доручити виконавчому комітету Тернопільської міської ради здійснити процедуру передачі в оренду нежитлового приміщення  комунальної власності за адресою м.Тернопіль, проспект Злуки,53 загальною площею 253,8 кв.м.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

 

Поіменне голосування