Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,5640га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Корольова, 12а ОСББ «Поділля»

 

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 15.06.2018р. №7/25/99

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Поділля», керуючись ст.12, 42, 92, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Поділля» (код ЄДРПОУ 35939902) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,5640га для обслуговування житлового комплексу з приміщеннями громадського призначення та господарськими приміщеннями за адресою вул. Корольова,12 та вул. Корольова,12а з правом передачі земельної ділянки у постійне користування.

2.Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Поділля» в шестимісячний термін подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення, на розгляд міської ради.

Поіменне голосування