Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1720га для обслуговування 45-квартирного житлового будинку з вбудованими автостоянками та офісними приміщеннями за адресою вул. Б.Лепкого,6А об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Лепкого 6А»

 

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Лепкого 6А», керуючись ст.12,42,92,123 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Рішення міської ради від 30.06.2015 року №6/60/95 «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1720га для обслуговування 45-квартирного житлового будинку з вбудованими автостоянками та офісними приміщеннями за адресою вул. Б.Лепкого,6а ОСББ «Явір»« - вважати таким, що втратило чинність.

2.Пункт 1 рішення міської ради від 21.04.2016 року №7/7/130 «Про внесення змін в рішення міської ради» - вважати таким, що втратив чинність.

3.Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Лепкого 6А» (код ЄДРПОУ ____ на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1720га для обслуговування 45-квартирного житлового будинку з вбудованими автостоянками та офісними приміщеннями за адресою вул. Б.Лепкого,6А з правом передачі земельної ділянки у постійне користування.

4.Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Лепкого 6А» в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), зазначеної в п.3 даного рішення, на розгляд міської ради.

Поіменне голосування