Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Протокольні доручення

 

Міська рада ВИРІШИЛА:

1.Управлінню у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту доручити підготувати проект рішення «Про присвоєння Тернопільській дитячій юнацькій спортивній школі №2 імені Юрія Володимировича Горайського»

2.Доручити виконавчому комітету, комунальним підприємствам, установам та закладам, що знаходяться на території м. Тернополя, під час усіх урочистих та святкових заходів одночасно із синьо-жовтим прапором піднімати прапор червоно-чорний.

3.Доручити фінансовому управлінню підготувати інформацію про залучені кредитні ресурси, їх використання та інформацію, що надають рейтингові агентства, які роблять перевірку фінансової спроможності м. Тернополя.

4.Доручити управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна спільно із постійною комісією міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму підготувати пропозиції стосовно можливості оренди на загальних підставах чи продажу майна комунальної власності за адресою проспект Злуки,53 або пропозиції використання для інших соціальних потреб м.Тернополя.

5.Доручити відділу державного архітектурно-будівельного контролю:

- на підставі депутатського звернення депутата Білана Т.Б. від 02.02.2018р.№143 здійснити проведення позапланової перевірки в відповідності до чинного законодавства по вул. У.Самчука,31.

- забезпечити контроль за виконанням рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 0,1895га за адресою вул. Заміська,16 гр. Чубатому В.П.

Поіменне голосування