Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін в рішення міської ради від 02.10.2008р. №5/21/105 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій рекреаційного та природоохоронного призначення»

 

Розглянувши звернення Управління житлово-комунального господарства,благоустрою та екології Тернопільської міської ради, керуючись ст.50,51,52 Земельного кодексу України, ст. 25,26.47.Закону України «Про землеустрій», Рішенням Тернопільської обласної ради від 15.10.15р. №2009 «Про зміну назв територій та об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення Тернопільської області, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в пункт 2.2 рішення міської ради від 02.10.2008р №5/21/105 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій рекреаційного та природоохоронного призначення» та викласти в наступній редакції «Дати дозвіл управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради на складання проектів землеустрою щодо організації та встановлення меж територій пам’ятки природи „Дуб „Тернопільський” на земельній ділянці площею до 0,01 га за адресою вул. Живова,1;

2.Внести зміни в пункт 2.5 рішення міської ради від 02.10.2008р №5/21/105 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій рекреаційного та природоохоронного призначення» та викласти в наступній редакції «Дати дозвіл управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради на складання проектів землеустрою щодо організації та встановлення меж територій пам’ятки садово-паркового мистецтва „Сквер ім. Т.Шевченка” на земельній ділянці площею до 1,0 га за адресою бульвар Т.Шевченка;.

3.Внести зміни в пункт 2.6 рішення міської ради від 02.10.2008р №5/21/105 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій рекреаційного та природоохоронного призначення» та викласти в наступній редакції «Дати дозвіл управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради на складання проектів землеустрою щодо організації та встановлення меж територій пам’ятки садово-паркового мистецтва „сквер по вул. В.Чорновола” на земельній ділянці площею до 0,5 га за адресою вул. В.Чорновола.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування.

Поіменне голосування