Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

06.07.12

6/22/1

Про звернення Тернопільської міської ради до Президента України Януковича В.Ф. та Верховної Ради України з приводу ухвалення Верховною Радою України Закону України «Про засади державної мовної політики»

Міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Тернопільської міської ради до Президента України Януковича В.Ф. та Верховної Ради України з приводу ухвалення Верховною Радою України Закону України «Про засади державної мовної політики».

2.Направити звернення до Президента України Януковича В.Ф. та Верховної Ради України (текст звернення додається).

 

6/22/2

Про заходи щодо захисту української мови

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 22.03.2013р. №6/30/103

Враховуючи ухвалення Верховною Радою України Закону України «Про засади державної мовної політики», висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, з метою вжиття заходів для захисту української мови та збереження цілісності української нації, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Створити координаційний штаб щодо захисту української мови у складі представників депутатських фракцій та груп Тернопільської міської ради у складі: Попадин Богдан Йосипович - голова, члени штабу Ландяк Петро Дмитрович, Заставний Роман Йосипович, Мандзій Петро Васильович, Ратушняк Михайло Михайлович, Джус Михайло Ярославович.

2.Голові координаційного штабу звернутися до політичних партій, громадських організацій, підприємств та установ з приводу долучення їх представників до активної участі у заходах щодо захисту рідної мови.

3.Виконавчому комітету міської ради надати сприяння в організації роботи координаційного штабу.

 

6/22/3

Про внесення змін в рішення міської ради від 15.11.2011р. №6/15/68 та про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0553га для завершення будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Корольова споживчому кооперативу (Житлово-будівельний кооператив) «Прибудова Корольова,10а»

Розглянувши звернення споживчого кооперативу (Житлово-будівельний кооператив) «Прибудова Корольова,10а», керуючись ст.12, 123, 124, 125 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в рішення міської ради від 15.11.2011р. №6/15/68 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0553га для завершення будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Корольова споживчому кооперативу «Прибудова Корольова,10а» та на укладання договору земельного сервітуту: в тексті рішення замість слів «споживчому кооперативу «Прибудова Корольова,10а» замінити словами «споживчому кооперативу (Житлово-будівельний кооператив) «Прибудова Корольова,10а».

2.Затвердити споживчому кооперативу (Житлово-будівельний кооператив) «Прибудова Корольова,10а» (ід. код ____________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0553га для завершення будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Корольова.

3.Надати споживчому кооперативу (Житлово-будівельний кооператив) «Прибудова Корольова,10а» (ід. код ____________) в оренду терміном на десять років земельну ділянку площею 0,0553га для завершення будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Корольова.

3.1.Після проведення державної реєстрації договору оренди земельної ділянки, віднести земельну ділянку, зазначену в п.3, до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати споживчий кооператив (Житлово-будівельний кооператив) «Прибудова Корольова,10а» в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/22/4

Про внесення змін до Положення про Тернопільський міський центр з нарахування і виплати допомог

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім’ї, материнства, дитинства, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в Положення про Тернопільський міський центр з нарахування і виплати допомог, затверджене рішенням міської ради від 14.04.2005р. №4/14/12 і викласти його в новій редакції, згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім’ї, материнства і дитинства.

 

6/22/5

Про розмежування повноважень

Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державно-приватне партнерство» та Постановою Кабінету Міністрів України від 17.03.2011 року №279 «Про затвердження Порядку надання державної підтримки здійсненню державно-приватного партнерства», з метою врегулювання питань взаємодії Тернопільської міської ради з приватними партнерами на договірній основі, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Уповноважити виконавчий комітет Тернопільської міської ради на прийняття рішень з питань здійснення державно-приватного партнерства на території м. Тернополя, проведення та затвердження результатів конкурсу з визначення приватного партнера.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісія міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

 

6/22/6

Про надання повноважень

Керуючись ст. 266 Податкового кодексу України, Законами України «Про благоустрій населених пунктів», «Про місцеве самоврядування в Україні», Правилами паркування транспортних засобів, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2009 року №1342, враховуючи рішення постійної комісії з питань промисловості, транспорту та зв’язку, енергозабезпечення та енергозбереження, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Уповноважити виконавчий комітет Тернопільської міської ради на затвердження (введення в дію) рішень конкурсного комітету, прийнятих за результатами проведеного конкурсного відбору із визначення суб’єктів господарювання - операторів паркування транспортних засобів в місті Тернополі.

2.Виконавчому комітету міської ради, як Організатору конкурсу із визначення суб’єктів господарювання - операторів паркування транспортних засобів в місті Тернополі, при проведені конкурсу обов’язково врахувати вимоги щодо:

2.1.влаштування на всіх майданчиках для паркування місць (в обсязі 10 відсотків від загальної кількості, але не менш як одне місце) передбаченого стандартами розміру, позначені дорожніми знаками та розміткою для паркування транспортних засобів загального призначення, якими керують інваліди, або транспортних засобів спеціального призначення, що їх перевозять.

2.2.встановлення на спеціально обладнаних майданчиках для платного паркування автоматичні в’їзні та виїзні термінали

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань промисловості, транспорту та зв’язку, енергозабезпечення та енергозбереження.

 

6/22/7

Про внесення доповнень до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2012 рік

Керуючись ст.7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести доповнення до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2012р., затвердженого рішенням міської ради від 16.12.2011р. №6/16/13 «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2012 рік», згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

 

6/22/8

Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Підприємство матеріально технічного забезпечення» Тернопільської міської ради

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо статутного капіталу», розглянувши звернення комунального підприємства «Підприємство матеріально - технічного забезпечення» Тернопільської міської ради, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань економіки, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів, з метою ефективного та стабільного функціонування підприємства, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до п.4.1 Статуту комунального підприємства «Підприємство матеріально - технічного забезпечення» Тернопільської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 24.02.2011р. № 6/6/38, згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів.

 

6/22/9

Про визначення розміру пайової участі Релігійній громаді «Парафія Різдва Пресвятої Богородиці міста Тернополя Тернопільсько-Зборівської єпархії Української Греко-Католицької Церкви» у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Тернополя

Розглянувши клопотання Релігійної громади «Парафія Різдва Пресвятої Богородиці міста Тернополя Тернопільсько-Зборівської єпархії Української Греко-Католицької Церкви», керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про запобігання впливу світової фінансової кризи на розвиток будівельної галузі та житлового будівництва», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

Встановити Релігійній громаді «Парафія Різдва Пресвятої Богородиці міста Тернополя Тернопільсько-Зборівської єпархії Української Греко-Католицької Церкви» коефіцієнт 0,1 від розміру пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Тернополя при будівництві церкви та соціально-реабілітаційного центру сім'ї «Свята Родина» за адресою вул. Київська у м. Тернополі.

 

6/22/10

Про затвердження договору міни

Беручи до уваги рішення виконавчого комітету міської ради від 26.10.2011 р. № 1806 «Про укладення договору міни», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити договір міни від 07.06.2012 року, укладений між Тернопільською міською радою та Фарфурак Катериною Андріївною (ід. номер ____________), згідно з яким:

- двокімнатна квартира №4 загальною площею 45,5 кв.м., житловою площею 31,4кв.м. за адресою м. Тернопіль вул. Листопадова,9 переходить у власність Фарфурак Катерини Андріївни;

- трикімнатна квартира №28 загальною площею 74,7 кв.м., житловою площею 52,2 кв.м. за адресою м. Тернопіль вул. Руська,18 переходить у власність Тернопільської міської ради.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/22/11

Про надання в безоплатне користування нежитлового приміщення Тернопільському обласному Відділенню Міжнародного Центру впровадження програм ЮНЕСКО

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення директора Тернопільського обласного Відділення Міжнародного Центру впровадження програм ЮНЕСКО, рішення постійних комісій міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати Тернопільському обласному Відділенню Міжнародного Центру впровадження програм ЮНЕСКО в безоплатне користування нежитлове приміщення І-го поверху комунальної установи Тернопільський міський Палац культури «Березіль» ім.Л.Курбаса загальною площею 31,4 кв.м, в т.ч. площа спільного користування 6,3 кв.м за адресою м. Тернопіль, вул. Миру,6 під розташування відділення терміном на один рік.

2.Директору комунальної установи Тернопільський міський Палац культури «Березіль» ім.Л.Курбаса укласти договір безоплатного користування майном згідно п.1 даного рішення.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань освіти, науки, культури.

 

6/22/12

Про внесення змін в рішення міської ради від 16.02.2012р. № 6/19/25 «Про надання в безоплатне користування майна комунальної власності міста»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Доповнити додаток 1 до рішення міської ради від 16.02.2012 р. № 6/19/25 «Про надання в безоплатне користування майна комунальної власності» пунктами наступного змісту:

«23. Управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради за адресою бульвар Д.Галицького, 26 загальною площею 98,7 кв.м.;

24. Управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради за адресою вул. Н.Яремчука, 25 загальною площею 52,4 кв.м.;

25. Управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради за адресою вул. Є.Коновальця, 14 загальною площею 87,48 кв.м.;

26. Управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради за адресою вул. В.Стуса, 10 загальною площею 135,0 кв.м.;

27. Управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради за адресою вул. Броварна, 16 загальною площею 85,4 кв.м.

28. Тернопільський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою вул. В.Стуса, 10 загальною площею 102,5 кв.м.

29. Комунальний заклад Тернопільської міської ради «Станція юних техніків» за адресою вул. Петриківська, 25 загальною площею 51,2 кв.м.

30. Комунальний заклад Тернопільської міської ради «Станція юних техніків» за адресою вул. Дружби, 1 загальною площею 39,9 кв.м.».

2.Внести зміни в п.4 додатку 1 до рішення міської ради від 16.02.2012р. № 6/19/25 «Про надання в безоплатне користування майна комунальної власності міста» і в колонці "Загальна площа, кв.м." замість: "680,00" читати:"536,8".

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань контролю за використанням комунального майна.

 

6/22/13

Про приватизацію об’єктів комунальної власності

Керуючись ст. 7 Закону України “Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)“, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Вважати такими, що втратили чинність пункти 69, 136 додатку 1 до рішення міської ради від 24.02.2011 р. № 6/6/24 “Про приватизацію об’єктів комунальної власності”.

2.Затвердити перелік об’єктів комунальної власності міста, які підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні, згідно з додатком (додається).

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань контролю за використанням комунального майна.

 

6/22/14

Про надання в безоплатне користування нежитлового приміщення Тернопільського дошкільного навчального закладу № 38

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення директора Тернопільського обласного благодійного фонду «Центр реабілітації дітей-інвалідів» та рішення постійних комісій міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати в безоплатне користування нежитлове приміщення Тернопільського дошкільного навчального закладу № 38 за адресою: м. Тернопіль вул. Стадникової, 22 загальною площею 115,4 кв.м Тернопільському обласному благодійному фонду «Центр реабілітації дітей-інвалідів» терміном на один рік (з 01.01.2012 року до 31.12.2012 року).

2.Тернопільському обласному благодійному фонду «Центр реабілітації дітей-інвалідів» укласти договори з відповідними підприємствами про оплату комунальних послуг та участь у витратах по вивозу твердих відходів, ремонту загальнобудинкових інженерних мереж, освітлення прибудинкової території, а також виготовити довідку про плату за користування земельною ділянкою, яка визначена для обслуговування приміщень.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань освіти, науки, культури.

 

6/22/15

Про надання в безоплатне користування нежитлового приміщення Тернопільській обласній дитячо–юнацькій спортивній школі

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення директора Тернопільської обласної дитячо–юнацької спортивної школи та рішення постійних комісій міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати в безоплатне користування нежитлове приміщення Тернопільського дошкільного навчального закладу № 22 за адресою вул. Б.Лепкого, 1, загальною площею 433,1 кв. м. Тернопільській обласній дитячо–юнацькій спортивній школі терміном на один рік (з 01.01.2012 року до 31.12.2012 року).

2.Тернопільській обласній дитячо–юнацькій спортивній школі укласти договори з відповідними підприємствами про оплату комунальних послуг та участь у витратах по вивозу твердих відходів, ремонту загально будинкових інженерних мереж, освітлення прибудинкової території.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань освіти, науки, культури.

 

6/22/16

Про перепрофілювання груп в Тернопільському дошкільному навчальному закладі № 6

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», «Про освіту», «Про дошкільну освіту», «Про боротьбу із захворюванням на туберкульоз», «Основи законодавства України про охорону здоров’я», Положенням про дошкільний навчальний заклад, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 12.03.2003 р. №305, з метою збереження та захисту здоров’я дітей, запобігання розповсюдженню туберкульозу, уніфікації підходів щодо надання фтизіопульмонологічної допомоги під час оздоровлення та реабілітації дітей, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Перепрофілювати у Тернопільському дошкільному навчальному закладі №6 Тернопільської міської ради Тернопільської області 11 груп для дітей з ранніми проявами туберкульозної інфекції, малими формами туберкульозу у шість санаторних груп для дітей з латентною туберкульозною інфекцією та вилікуваних від туберкульозу та в п’ять санаторних груп для дітей з хронічними неспецифічними захворюваннями органів дихання з 01 серпня 2012 року.

2.Внести зміни до Статуту Тернопільського дошкільного навчального закладу № 6 Тернопільської міської ради Тернопільської області, затвердженого рішенням міської ради від 14.04.2005р. № 4/14/124, згідно з додатком (додається).

3.Внести відповідні зміни в кошторис витрат на утримання закладів освіти м. Тернополя в межах бюджетних асигнувань на 2012 рік.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури.

 

6/22/17

Про внесення змін до статуту Комунального закладу Тернопільської міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1»

Рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 26.04.2013 р. №6/31/29

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до статуту Комунального закладу Тернопільської міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1» затвердженого рішенням міської ради від 27.11.2009р. №5/30/11 «Про затвердження Статутів комунальних закладів Тернопільської міської ради комплексних дитячо-юнацьких спортивних шкіл» згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури.

 

6/22/18

Про внесення змін до рішення міської ради від 14.12.2010 року № 6/2/4 «Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 30.04.2009 року №5/26/8 «Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 07.06.2007р. №5/10/5 «Про створення цільового фонду соціально-економічного розвитку міста Тернополя»

Розглянувши звернення комунального підприємства «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради, керуючись пунктом 25 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в пункт 3 рішення міської ради від 14.12.2010 року № 6/2/4 «Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 30.04.2009 року №5/26/8 «Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 07.06.2007р. №5/10/5 «Про створення цільового фонду соціально-економічного розвитку міста Тернополя»: після слів «в обсязі» замість «85%»читати «50%», замість»15%» читати «50%».

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

 

6/22/19

Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.2012р. №6/18/13 "Про бюджет міста Тернополя на 2012 рік" та затвердження додатку № 3-1 "Розподіл видатків бюджету м. Тернополя на 2012 рік за головними розпорядниками коштів в розрізі бюджетних програм" у форматі програмно-цільового методу

Керуючись ст.20 Бюджетного кодексу України, наказом Міністерства фінансів України від 02.08.2010р. № 805 "Про затвердження Основних підходів до запровадження програмно-цільового методу складання та виконання місцевих бюджетів", листом Міністерства фінансів України від 01.03.2012 р. №31-05030-12-8/5208 "Щодо реалізації II етапу експерименту із запровадження ПЦМ на місцевому рівні", в зв'язку з експериментом із запровадження програмно-цільового методу формування та виконання місцевих бюджетів та враховуючи висновки постійної комісії з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до рішення міської ради від 05.01.2012р. №6/18/13 "Про бюджет міста Тернополя на 2012 рік" та затвердити додаток № 3-1 "Розподіл видатків бюджету м. Тернополя на 2012 рік за головними розпорядниками коштів в розрізі бюджетних програм у форматі програмно-цільового методу.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

 

6/22/20

Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.12 року № 6/18/13 «Про бюджет м. Тернополя на 2012 рік»

В додаток 1 до рішення внесені зміни згідно з рішенням міської ради від 20.12.2012р. №6/27/10

Керуючись Бюджетним кодексом України, рішенням Тернопільської обласної ради від 14.06.2012р. №1392 "Про внесення змін до обласного бюджету на 2012 рік" та враховуючи висновки постійної комісії з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Збільшити доходи загального фонду міського бюджету на 10222,153тис.грн., з них за рахунок додаткової дотації та субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам 10222,153тис.грн.

1.1.(41021800)Додаткова дотація з державного бюджету місцевим бюджетам на оплату праці працівників бюджетних установ - 5139,5тис.грн.

1.2.(41021900)Додаткова дотація з державного бюджету місцевим бюджетам на стимулювання місцевих органів влади за перевиконання річних розрахункових обсягів податку на прибуток підприємств та акцизного податку - 4,353тис.грн.

1.3.( (41035800)Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату державної соціальної допомоги на дітей - сиріт та дітей,позбавлених батьківського піклування,грошового забезпечення батькам - вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім"ях за принципом "гроші ходять за дитиною" - 25,0тис.грн.

1.4.(41030600)Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату допомоги сім"ям з дітьми ,малозабезпеченим сім"ям, інвалідам з дитинства,дітям - інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям - 5048,8тис.грн.

1.5.(41031000)Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу - 4,5тис.грн.

2.Збільшити видатки загального фонду міського бюджету на 10222,153тис.грн., з них за рахунок додаткової дотації та субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам 10222,153тис.грн

з них: оплата праці - 3729,553тис.грн.

2.1.Міській раді – 4,353тис.грн.

з них: оплата праці - 4,353тис.грн.

2.1.1.(010116) Органи місцевого самоврядування - 4,353тис.грн.

з них: оплата праці - 4,353тис.грн.

2.2.Управлінню освіти і науки - 2850,9тис.грн.

з них: оплата праці - 2013,5тис.грн.

2.2.1.(070101) Дошкільні заклади - 565,7тис.грн.

з них: оплата праці - 415,9тис.грн.

2.2.2.(070201) Загальноосвітні школи ( в т.ч. школа - дитячий садок, інтернат при школі), спеціалізовані школи, ліцеї, гімназії, колегіуми - 1842,6тис.грн.

з них: оплата праці - 1354,8тис.грн.

2.2.3.(070601) Вищі заклади I та II рівнів акредитації – 112,5тис.грн.

2.2.4.(070804) Централізована бухгалтерія обласних,міських, районних відділів освіти - 12,6тис.грн.

з них: оплата праці - 9,3тис.грн.

2.2.5.(070805) Групи централізованого по господарського обслуговування - 4,5тис.грн.

з них: оплата праці - 3,3тис.грн.

2.2.6.(130107) Утримання та навчально - тренувальна робота дитячо - юнацьких спортивних шкіл - 313,0тис.грн.

з них: оплата праці - 230,2тис.грн.

2.3.Відділу охорони здоров"я та медичного забезпечення - 2270,8тис.грн.

з них: оплата праці - 1698,5тис.грн.

2.3.1.(080101) Лікарні – 1973,2тис.грн.

з них: оплата праці - 1477,5тис.грн.

2.3.2.(080209) Станція швидкої та невідкладної медичної допомоги - 177,8тис.грн.

з них: оплата праці - 132,8тис.грн.

2.3.3.(080500) Загальні і спеціалізовані стоматологічні поліклініки - 119,8тис.грн.

з них: оплата праці - 88,2тис.грн.

2.4.Управліню у справах сім"ї, молодіжної політики і спорту – 17,8тис.грн.

з них: оплата праці - 13,2тис.грн.

2.4.1.130107) Утримання та навчально - тренувальна робота дитячо - юнацьких спортивних шкіл – 17,8тис.грн.

з них: оплата праці - 13,2тис.грн.

2.5.Управлінню праці та соціальної політики – 5078,3тис.грн.

2.5.1.(070303) Дитячі будинки ( в тому числі сімейного типу, прийомні сім"ї) - 25,0тис.грн.

2.5.2.(090303) Допомога на догляд за дитиною віком до з - х років –1500,0тис.грн.

2.5.3.(090304) Одноразова допомога при народженні дитини - 2000,0тис.грн.

2.5.4.(090305) Допомога на дітей ,над якими встановлено опіку чи піклування - 500,0тис.грн.

2.5.5.(090306) Допомога на дітей одиноким матерям 500,0тис.грн.

2.5.6.(090307) Тимчасова державна допомога дітям,батьки яких ухиляються від сплати аліментів - 48,8тис.грн.

2.5.7.(090401) Державна соціальна допомога малозабезпеченим сім"ям - 500,0тис.грн.

2.5.8.(090202) Пільги ветеранам війни, особам, на яких поширюється чинність Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" , особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, вдовам (вдівцям) та батькам померлих (загиблих) осіб, які мають трудові заслуги перед Батьківщиною, дітям війни, вдовам (вдівцям) та батькам померлих (загиблих) осіб , які мають особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, жертвам нацистських переслідувань на придбання твердого палива та скрапленого газу –0,6тис.грн.

2.5.9.(090414) Виплата компенсації на оплату електроенергії, газу та центрального опалення житла особам ,які згідно з статтями 43 та 48 Гірничого Закону України мають право на безоплатне отримання вугілля на побутові потреби,але проживають у будинках, що мають центральне опалення - 3,9тис.грн.

3.Спрямувати вільні залишки бюджетних коштів загального фонду міського бюджету станом на 01.01.2012 року в сумі 70,0тис.грн.

3.1.Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна - 70,0тис.грн.

3.1.1.(250404) Інші видатки (Видатки, пов"язані з приватизацією комунального майна) - 70,0тис.грн.

4.Зменшити видатки загального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів на суму 209,15тис. грн.

4.1.Міській раді - 5,650тис.грн.

4.1.1.(250404) Інші видатки (Фінансова підтримка громадських та інших організацій і заходів) - 5,650тис.грн.

4.2. Відділу охорони здоров’я і медичного забезпечення - 203,5 тис.грн.

4.2.1.(080101) Лікарні – 203,5 тис.грн

5.Збільшити видатки загального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів за рахунок зменшення (п.4) на суму 209,15тис.грн.

з них: - оплата праці - 209,15тис.грн.

5.1.Міській раді - 5,650тис.грн.

з них: - оплата праці - 5,650тис.грн.

5.1.1.(250404) Інші видатки (Фінансова підтримка громадських та інших організацій і заходів) - 5,650тис.грн.

з них: - оплата праці - 5,650тис.грн.

5.2. Відділу охорони здоров’я і медичного забезпечення - 203,5 тис.грн.

з них: - оплата праці - 203,5тис.грн.

5.2.1. (080101) Лікарні – 203,5тис.грн

з них: - оплата праці - 203,5тис.грн.

6.Збільшити доходи спеціального фонду міського бюджету за рахунок надходжень по цільових фондах, утворених Верховною Радою Автономної Республіки Крим, органами місцевого самоврядування і місцевими органами виконавчої влади на 212,0тис.грн.

6.1.(50110000) Цільові фонди, утворені Верховною Радою Автономної Республіки Крим, органами місцевого самоврядування і місцевими органами виконавчої влади - 212,0тис.грн.

7.Збільшити видатки спеціального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів за рахунок збільшення доходів (п.6) на 212,0тис.грн.

з них: - капітальні видатки –212,0тис.грн.

7.1.Міській раді - 212,0тис.грн.

з них: - капітальні видатки –212,0тис.грн.

7.1.1.(240900) ) Цільові фонди, утворені Верховною Радою Автономної Республіки Крим, органами місцевого самоврядування і місцевими органами виконавчої влади - 212,0тис.грн.

з них: - капітальні видатки –212,0тис.грн.

8.Зменшити видатки спеціального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів на суму 6890,4 тис.грн.

з них: - капітальні видатки –6800,0 тис.грн.

8.1.Управлінню житлово - комунального господарства, благоустрою та екології – 6800,0 тис.грн.,

з них: - капітальні видатки – 6800,0 тис.грн.

8.1.1.(150122) Інвестиційні проекти – 4100,0 тис.грн.,

з них: - капітальні видатки – 4100,0 тис.грн.

8.1.2.(100102) Капітальний ремонт житлового фонду місцевих органів влади –1000,0 тис.грн.,

з них: - капітальні видатки – 1000,0 тис.грн.

8.1.3.(100203)Благоустрій міст - 1700,0тис.грн.

з них: - капітальні видатки –1700,0тис.грн.

8.2.Міській раді - 90,4тис.грн.

8.2.1.(160101)Землеустрій - 90,4тис.грн.

9.Збільшити видатки спеціального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів за рахунок зменшення (п.8) на суму - 6890,4 тис.грн.

з них: - капітальні видатки –6890,4тис.грн.

9.1.Управлінню житлово - комунального господарства, благоустрою та екології – 6800,0 тис.грн.,

з них: - капітальні видатки – 6800,0 тис.грн.

9.1.1.(100203) Благоустрій міст, сіл, селищ - 1000,0 тис.грн.,

з них:

 - капітальні видатки – 1000,0тис.грн.

9.1.2.(150101) Капітальні вкладення – 5800,0 тис.грн.,

з них: - капітальні видатки – 5800,0 тис.грн.

9.2.Міській раді - 90,4тис.грн.

з них: - капітальні видатки –90,4тис.грн.

9.2.1 (010116) Органи місцевого самоврядування - 90,4тис.грн.

з них: - капітальні видатки –90,4тис.грн.

10.Внести зміни в додаток №3 до рішення міської ради від 16.02.2012р. №6/19/5 «Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.12 року № 6/18/13„Про бюджет м. Тернополя на 2012 рік» та в додаток №1 до рішення міської ради від 17.05.2012р. №6/21/3«Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.12 року № 6/18/13„Про бюджет м. Тернополя на 2012 рік» згідно з додатком (додається).

11.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

 

6/22/21

Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.2011 р. 6/4/5 „Про комплексну Програму мобілізації зусиль Тернопільської міської ради, Тернопільської об'єднаної податкової інспекції, виконавчого комітету міської ради, управлінь та відділів міської ради по забезпеченню надходжень до міського бюджету на 2011-2014 рр.”

Керуючись статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статтями 64, 78 Бюджетного кодексу України, статтею 168, розділом XIX Податкового кодексу України, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до рішення міської ради від 05.01.2011 р. №6/4/5„Про комплексну Програму мобілізації зусиль Тернопільської міської ради, Тернопільської об'єднаної податкової інспекції, виконавчого комітету міської ради, управлінь та відділів міської ради по забезпеченню надходжень до міського бюджету на 2011-2014 рр”, а саме:

1.1.в преамбулі рішення слова: „Про порядок погашення зобов”язань платників податків перед бюджетами та державними цільовими фондами” - замінити словами „Податковим кодексом України”, в першому абзаці розділу I додатку до рішення слова: „Про порядок погашення зобов”язань платників податків перед бюджетами та державними цільовими фондами” – виключити;

1.2.доповнити пункт 1 розділу ІІІ наступними підпунктами: - пп.1.9:”15-го та 25-го числа кожного місяця надавати на адресу виконавчого комітету Тернопільської міської ради оперативну інформацію про стан та перспективи виконання плану доходів бюджету міста в розрізі податків та зборів.

2011-2014 роки Тернопільська об’єднана державна податкова інспекція.”;

- пп.1.10:”Проводити заходи щодо забезпечення сплати податку на доходи фізичних осіб усіма суб’єктами господарювання - юридичними особами, які здійснюють господарську діяльність на території м. Тернополя, у відповідності до ст.168.4 Податкового кодексу України, про що щомісячно до 10 числа місяця, наступного за звітним, інформувати виконавчий комітет Тернопільської міської ради.

2011-2014 роки Тернопільська об’єднана державна податкова інспекція”.

1.3.В підпункті 2.16 пункту 2 розділу ІІІ слова „статтею 17 Закону України „Про плату за землю та ” – виключити.

1.4.В підпункті 2.22 пункту 2 розділу ІІІ слова „заяв на продовження дії фіксованих патентів” – виключити.

1.5.Пункт 2.23 пункту 2 розділу ІІІ – виключити.

1.6.В підпункті 4.1 пункту 4 розділу ІІІ слова: „ст.14 Закону України „Про порядок погашення зобов”язань платників податків перед бюджетами та державними цільовими фондами”№ 2181-111 від 21.12.2000р.” замінити словами „Податкового кодексу України”.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

 

6/22/22

Про вступ міської ради до Добровільного об’єднання органів місцевого самоврядування – асоціації «Енергоефективні міста України»

З метою підвищення ефективності використання енергетичних ресурсів, посилення енергетичної безпеки, покращення якості енергетичних послуг, захисту довкілля та забезпечення сталого розвитку громади, керуючись частиною другою статті 142 Конституції України, статтею 10 Європейської Хартії місцевого самоврядування, статтями 15 та 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Статутом Добровільного об’єднання органів місцевого самоврядування – асоціації «Енергоефективні міста України», Положенням про сплату вступних та членських внесків органами місцевого самоврядування у Асоціації «Енергоефективні міста України», затвердженим Загальними зборами Асоціації 15 травня 2008 року, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада вирішила:

1.Стати членом Добровільного об’єднання органів місцевого самоврядування - асоціації «Енергоефективні міста України».

2.Уповноважити міського голову представляти інтереси міської ради у Асоціації особисто або через призначених ним посадових осіб органів ради.

3.Виділити з бюджету міста кошти для сплати вступного внеску до Асоціації у сумі 4000 (чотири тисячі) гривень.

4.Передбачити в бюджеті міста на 2012 рік витрати на сплату річного членського внеску до Асоціації у сумі 4000 (чотири тисячі) гривень.

5.Укласти з Асоціацією Угоду про сплату вступного та щорічних членських внесків.

6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології і надзвичайних ситуацій.

 

6/22/23

Про надання згоди на приєднання до Європейської ініціативи «Угода мерів»

З метою залучення міста Тернополя до «Плану дій Європейського Союзу з енергоефективності" відповідно до пункту 21 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати згоду на приєднання міста Тернополя до Європейської ініціативи «Угода мерів».

2.Уповноважити міського голову Надала С.В. підписати ініціативу Європейської комісії «Угода мерів».

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології і надзвичайних ситуацій.

 

6/22/24

Про внесення змін та доповнень до Правил благоустрою м. Тернополя

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», наказом Міністерства охорони здоров'я України від 17.03.2011р. №14 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил утримання територій населених місць», враховуючи рекомендації Тернопільського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 23.05.12р. №1673/7 та рішення постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни та доповнення до Правил благоустрою м. Тернополя, затверджених рішенням міської ради від 19.05.2011 року №6/8/20 «Про затвердження Правил благоустрою м. Тернополя» та викласти їх в редакції згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/22/25

Про ліквідацію дочірнього підприємства №1 комунального підприємства Тернопільської міської ради «Тернопільміськліфт»

Додаток викладено в новій редакції відповідно о рішення міської ради від 21.04.2016р. №7/7/167

Розглянувши звернення ліквідаційної комісії комунального підприємства Тернопільської міської ради «Тернопільміськліфт», беручи до уваги припинення господарської діяльності дочірнім підприємством №1 комунального підприємства Тернопільської міської ради «Тернопільміськліфт» та рішення міської ради від 17.05.2012р. №6/21/17 «Про ліквідацію комунального підприємства Тернопільської міської ради «Тернопільміськліфт», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Ліквідувати дочірнє підприємство №1 комунального підприємства Тернопільської міської ради «Тернопільміськліфт», місцезнаходження: м. Тернопіль, вул. 15 Квітня,3.

2.Створити ліквідаційну комісію в складі згідно з додатком (додається).

3.Ліквідаційній комісії здійснити в установленому порядку та у визначений законодавством термін заходи по ліквідації дочірнього підприємства №1 комунального підприємства Тернопільської міської ради «Тернопільміськліфт».

4.Визначити, що строк заявлення кредиторами своїх вимог становить два місяці з дня опублікування повідомлення про рішення щодо припинення дочірнього підприємства №1 комунального підприємства Тернопільської міської ради «Тернопільміськліфт».

5.Уповноважити виконавчий комітет міської ради на затвердження ліквідаційного балансу підприємства, вказаного в п.1 даного рішення, та вчинення інших необхідних дій.

6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/22/26

Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Тернополя житлових будинків за адресою вул. Гайова №23, №25, №27

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» та «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків», на виконання рішення Господарського суду Тернопільської області від 27.09.2011р. по справі №12/64/5022-990/2011, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово–комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Прийняти до комунальної власності територіальної громади м. Тернополя житлові будинки Дочірнього підприємства ДАК «Хліб України» Тернопільський комбінат хлібопродуктів за адресою вул. Гайова, №23, №25, №27.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово–комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/22/27

Про передачу житлового будинку за адресою ________ у спільну власність громадянам

З метою належного утримання житлових будинків, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Передати житловий будинок за адресою ________ у спільну власність громадянам, згідно з додатком (додається).

2.Громадянам оформити право власності на вказаний в п.1 рішення житловий будинок, відповідно до вимог чинного законодавства.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/22/28

Про передачу житлового будинку за адресою _________ у спільну власність громадянам

Розглянувши звернення гр. Хованець Ольги Степанівни, гр. Босюк Ганни Михайлівни, Босюка Богдана Івановича, Босюка Тараса Богдановича, Босюка Ігоря Богдановича, з метою належного утримання житлових будинків, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Рішення міської ради від 30.04.2010р. №5/34/10 «Про передачу житлового будинку за адресою _______ у спільну власність громадян» вважати таким, що втратило чинність.

2.Передати житловий будинок за адресою _________ у спільну власність громадянам, згідно з додатком (додається)

3.Громадянам оформити право власності на вказаний в п.2 рішення житловий будинок, відповідно до вимог чинного законодавства.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/22/29

Про прийняття зовнішніх мереж водопостачання та господарсько-побутової каналізації житлового будинку за адресою м. Тернопіль, вул. Є. Коновальця, 11 до комунальної власності міста

Розглянувши звернення ТзОВ «Тернопільбуд», з метою забезпечення належного обслуговування зовнішніх мереж водопостачання та господарсько-побутової каналізації житлового будинку з приміщеннями громадського призначення за адресою м. Тернопіль, вул. Є. Коновальця, 11, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Прийняти від ТзОВ «Тернопільбуд» до комунальної власності територіальної громади міста Тернополя зовнішні мережі водопостачання та господарсько-побутової каналізації 111 – квартирного житлового будинку за адресою вул. Є.Коновальця, 11 з приміщеннями громадського призначення, балансовою вартістю: - зовнішні мережі водопостачання – 19089,00 грн. (дев’ятнадцять тисяч вісімдесят дев’ять грн. 00 коп.); - зовнішні мережі господарсько-побутової каналізації – 48157,00 грн. (сорок вісім тисяч сто п’ятдесят сім грн. 00 коп.) та передати їх на баланс КП «Тернопільводоканал» в поповнення статутного капіталу.

2.Створити комісію по прийняттю-передачі мереж, вказаних в п.1 рішення, у складі згідно з додатком (додається).

3.Комісії, вказаній у п. 2 рішення, здійснити прийняття-передачу у відповідності до вимог чинного законодавства.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/22/30

Про прийняття зовнішніх мереж водопостачання та госпфекальної каналізації житлового будинку за адресою м. Тернопіль, вул. Генерала М.Тарнавського, 19 до комунальної власності міста

Розглянувши звернення ТзОВ «Тернопільбуд», з метою забезпечення належного обслуговування зовнішніх мереж водопостачання та госпфекальної каналізації житлового будинку з приміщеннями громадського призначення, магазином та творчими майстернями за адресою вул. Генерала М. Тарнавського, 19, м. Тернопіль, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Прийняти від ТзОВ «Тернопільбуд» до комунальної власності територіальної громади міста Тернополя зовнішні мережі водопостачання та госпфекальної каналізації 64 – квартирного житлового будинку за адресою вул. Генерала М.Тарнавського, 19 з приміщеннями громадського призначення, магазином та творчими майстернями, балансовою вартістю: - зовнішні мережі водопостачання – 76380,00 грн. (сімдесят шість тисяч триста вісімдесят грн. 00 коп.); - зовнішні мережі госпфекальної каналізації – 464327,00 грн. (чотириста шістдесят чотири тисячі триста двадцять сім грн. 00 коп.) та передати їх на баланс КП «Тернопільводоканал» в поповнення статутного капіталу.

2.Створити комісію по прийняттю-передачі мереж, вказаних в п.1 рішення, у складі згідно з додатком (додається).

3.Комісії, вказаній у п. 2 рішення, здійснити прийняття-передачу у відповідності до вимог чинного законодавства.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/22/31

Про призначення головного редактора газети "Тернопіль вечірній"

Відповідно до п.8 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, поданої заяви, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

Призначити головним редактором газети “Тернопіль вечірній” Сирник Інну Орестівну.

 

6/22/32

Про внесення змін до Положення про комунальний заклад «Тернопільський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді»

Внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 24.12.2013р. №6/42/85,від 24.10.2017р. №7/19/131, від 06.06.2019р. №7/35/14

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 28.05.2012 р. № 489 «Про внесення змін до  постанови Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2004 року №1126», враховуючи висновки постійних комісій міської ради  з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім'ї, материнства, дитинства, з питань молодіжної політики, туризму, фізичної культури, спорту та підготовки до Євро-2012, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до Положення про комунальний заклад Тернопільський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, затвердженого рішенням міської ради від 05.02.2010 р. №5/32/7 «Про внесення змін та доповнень до Положення про комунальний заклад Тернопільський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» та затвердити його в новій редакції, згідно з додатком (додається).

2. Вважати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 05.02.2010 р. №5/32/7 «Про внесення змін та доповнень до Положення про комунальний заклад Тернопільський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді».

 

6/22/33

Про затвердження переліку земельних ділянок та надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, право оренди на які підлягає продажу на аукціоні

Рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 18.12.2014р. №6/54/36

З метою створення конкурентності у набутті права власності на землю, керуючись ст. 12, 127, 134-137 Земельного кодексу України, рішенням міської ради від 29.05.2008р. №5/17/122 „Про затвердження Положення про порядок продажу права оренди земельних ділянок в м.Тернополі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити перелік земельних ділянок, право оренди на які підлягає продажу на аукціоні, згідно з додатком (додається).

2.Дати дозвіл на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з наданням в оренду терміном на десять років, право оренди на які підлягає продажу на аукціоні, згідно з додатком (додається).

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування.

 

6/22/34

Про продаж права оренди на аукціоні земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0030га за адресою вул. 15 Квітня

Керуючись ст.12,127,134-137 Земельного кодексу України, Законом України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України”, рішеннями міської ради від 24.02.2011 р. № 6/6/46 „Про затвердження складу аукціонної комісії” та від 16.08.2011 р. №6/13/10 «Про внесення змін до рішень міської ради», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Продати право оренди на аукціоні терміном на десять років земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. 15 Квітня.

2.Затвердити:

2.1.Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. 15 Квітня.

2.2.Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, визначену для продажу права оренди на аукціоні під розташування торгового павільйону за адресою вул. 15 Квітня.

2.3.Технічний паспорт земельної ділянки, для продажу права оренди земельної ділянки на аукціоні 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. 15 Квітня.

2.4.Стартову ціну продажу на аукціоні права оренди земельної ділянки площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. 15 Квітня в розмірі 10 409,10грн.

2.5.Затвердити умови договору купівлі-продажу права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. 15 Квітня.

3.Виконавчому комітету міської ради опублікувати в місцевих засобах масової інформації офіційне повідомлення про проведення земельного аукціону.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Остапчук В.О. та постійні комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування.

 

6/22/35

Про продаж права оренди на аукціоні земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0030га за адресою вул. Л.Курбаса

Керуючись ст.12,127,134-137 Земельного кодексу України, Законом України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України”, рішеннями міської ради від 24.02.2011 р. № 6/6/46 „Про затвердження складу аукціонної комісії” та від 16.08.2011 р. №6/13/10 «Про внесення змін до рішень міської ради», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Продати право оренди на аукціоні терміном на десять років земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. Л.Курбаса.

2.Затвердити: 2.1.Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. Л.Курбаса. 2.2.Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, визначену для продажу права оренди на аукціоні під розташування торгового павільйону за адресою вул. Л.Курбаса. 2.3.Технічний паспорт земельної ділянки, для продажу права оренди земельної ділянки на аукціоні 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. 15 Квітня.

2.4.Стартову ціну продажу на аукціоні права оренди земельної ділянки площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. Л.Курбаса в розмірі 10341,60грн.

2.5.Затвердити умови договору купівлі-продажу права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. Л.Курбаса.

3.Виконавчому комітету міської ради опублікувати в місцевих засобах масової інформації офіційне повідомлення про проведення земельного аукціону.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Остапчук В.О. та постійні комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування.

 

6/22/36

Про продаж права оренди на аукціоні земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0030га за адресою бульвар С.Петлюри

Керуючись ст.12,127,134-137 Земельного кодексу України, Законом України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України”, рішеннями міської ради від 24.02.2011 р. № 6/6/46 „Про затвердження складу аукціонної комісії” та від 16.08.2011 р. №6/13/10 «Про внесення змін до рішень міської ради», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Продати право оренди на аукціоні терміном на десять років земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою бульвар С.Петлюри.

2.Затвердити:

2.1.Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою бульвар С.Петлюри.

2.2.Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, визначену для продажу права оренди на аукціоні під розташування торгового павільйону за адресою бульвар С.Петлюри.

2.3.Технічний паспорт земельної ділянки, для продажу права оренди земельної ділянки на аукціоні 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою бульвар С.Петлюри.

2.4.Стартову ціну продажу на аукціоні права оренди земельної ділянки площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою бульвар С.Петлюри в розмірі 10 476,60грн.

2.5.Затвердити умови договору купівлі-продажу права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою бульвар С.Петлюри.

3.Виконавчому комітету міської ради опублікувати в місцевих засобах масової інформації офіційне повідомлення про проведення земельного аукціону.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Остапчук В.О. та постійні комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування.

 

6/22/37

Про продаж права оренди на аукціоні земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0030га за адресою бульвар Просвіти

Керуючись ст.12,127,134-137 Земельного кодексу України, Законом України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України”, рішеннями міської ради від 24.02.2011 р. № 6/6/46 „Про затвердження складу аукціонної комісії” та від 16.08.2011 р. №6/13/10 «Про внесення змін до рішень міської ради», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Продати право оренди на аукціоні терміном на десять років земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою бульвар Просвіти.

2.Затвердити:

2.1.Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою бульвар Просвіти.

2.2.Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, визначену для продажу права оренди на аукціоні під розташування торгового павільйону за адресою бульвар Просвіти.

2.3.Технічний паспорт земельної ділянки, для продажу права оренди земельної ділянки на аукціоні 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою бульвар Просвіти.

2.4.Стартову ціну продажу на аукціоні права оренди земельної ділянки площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою бульвар Просвіти в розмірі 10 341,60грн.

2.5.Затвердити умови договору купівлі-продажу права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою бульвар Просвіти.

3.Виконавчому комітету міської ради опублікувати в місцевих засобах масової інформації офіційне повідомлення про проведення земельного аукціону.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Остапчук В.О. та постійні комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування.

 

6/22/38

Про продаж права оренди на аукціоні земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0030га за адресою вул. Слівенська

Керуючись ст.12,127,134-137 Земельного кодексу України, Законом України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України”, рішеннями міської ради від 24.02.2011 р. № 6/6/46 „Про затвердження складу аукціонної комісії” та від 16.08.2011 р. №6/13/10 «Про внесення змін до рішень міської ради», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Продати право оренди на аукціоні терміном на десять років земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. Слівенська.

2.Затвердити:

2.1.Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. Слівенська.

2.2.Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, визначену для продажу права оренди на аукціоні під розташування торгового павільйону за адресою вул. Слівенська.

2.3.Технічний паспорт земельної ділянки, для продажу права оренди земельної ділянки на аукціоні 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. Слівенська.

2.4.Стартову ціну продажу на аукціоні права оренди земельної ділянки площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. Слівенська в розмірі 10 476,60грн.

2.5.Затвердити умови договору купівлі-продажу права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. Слівенська.

3.Виконавчому комітету міської ради опублікувати в місцевих засобах масової інформації офіційне повідомлення про проведення земельного аукціону.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Остапчук В.О. та постійні комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування.

 

6/22/39

Про продаж права оренди на аукціоні земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0030га за адресою вул. Чубинського

Керуючись ст.12,127,134-137 Земельного кодексу України, Законом України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України”, рішеннями міської ради від 24.02.2011 р. № 6/6/46 „Про затвердження складу аукціонної комісії” та від 16.08.2011 р. №6/13/10 «Про внесення змін до рішень міської ради», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Продати право оренди на аукціоні терміном на десять років земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0030га під розташування торгового павільйону по ремонту взуття за адресою вул. Чубинського.

2.Затвердити:

2.1.Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0030га під розташування торгового павільйону по ремонту взуття за адресою вул. .Чубинського.

2.2.Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, визначену для продажу права оренди на аукціоні під розташування торгового павільйону по ремонту взуття за адресою вул. Чубинського.

2.3.Технічний паспорт земельної ділянки, для продажу права оренди земельної ділянки на аукціоні 0,0030га під розташування торгового павільйону по ремонту взуття за адресою вул. Чубинського.

2.4.Стартову ціну продажу на аукціоні права оренди земельної ділянки площею 0,0030га під розташування торгового павільйону по ремонту взуття за адресою вул. Чубинського в розмірі 10 038,30грн.

2.5.Затвердити умови договору купівлі-продажу права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0030га під розташування торгового павільйону по ремонту взуття за адресою вул. .Чубинського.

3.Виконавчому комітету міської ради опублікувати в місцевих засобах масової інформації офіційне повідомлення про проведення земельного аукціону.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Остапчук В.О. та постійні комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування.

 

6/22/40

Про продаж права оренди на аукціоні земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0100га за адресою вул. 15 Квітня

Керуючись ст.12,127,134-137 Земельного кодексу України, Законом України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України”, рішеннями міської ради від 24.02.2011 р. № 6/6/46 „Про затвердження складу аукціонної комісії” та від 16.08.2011 р. №6/13/10 «Про внесення змін до рішень міської ради», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Продати право оренди на аукціоні терміном на десять років земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0100га під розташування пункту заміни мастил за адресою вул. 15 Квітня.

2.Затвердити:

2.1.Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га під розташування пункту заміни мастил за адресою вул. 15 Квітня.

2.2.Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, визначену для продажу права оренди на аукціоні під розташування пункту заміни мастил за адресою вул. 15 Квітня.

2.3.Технічний паспорт земельної ділянки, для продажу права оренди земельної ділянки на аукціоні 0,0100га під розташування пункту заміни мастил за адресою вул. 15 Квітня.

2.4.Стартову ціну продажу на аукціоні права оренди земельної ділянки площею 0,0100га під розташування пункту заміни мастил за адресою вул. .15 Квітня в розмірі 19 556,00грн.

2.5.Затвердити умови договору купівлі-продажу права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0100га під розташування пункту заміни мастил за адресою вул. 15 Квітня.

3.Виконавчому комітету міської ради опублікувати в місцевих засобах масової інформації офіційне повідомлення про проведення земельного аукціону.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Остапчук В.О. та постійні комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування.

 

6/22/41

Про продаж права оренди на аукціоні земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0200га за адресою вул. Митрополита Шептицького

Керуючись ст.12,127,134-137 Земельного кодексу України, Законом України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України”, рішеннями міської ради від 24.02.2011 р. № 6/6/46 „Про затвердження складу аукціонної комісії” та від 16.08.2011 р. №6/13/10 «Про внесення змін до рішень міської ради», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Продати право оренди на аукціоні терміном на десять років земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0200га під влаштування автостоянки за адресою вул. Митрополита Шептицького.

2.Затвердити:

2.1.Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0200га під влаштування автостоянки за адресою вул. Митрополита Шептицького.

2.2.Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, визначену для продажу права оренди на аукціоні під влаштування автостоянки за адресою вул. Митрополита Шептицького.

2.3.Технічний паспорт земельної ділянки, для продажу права оренди земельної ділянки на аукціоні 0,0200га під влаштування автостоянки за адресою вул. Митрополита Шептицького.

2.4.Стартову ціну продажу на аукціоні права оренди земельної ділянки площею 0,0200га під влаштування автостоянки за адресою вул. Митрополита Шептицького в розмірі 20 888,00грн.

2.5.Затвердити умови договору купівлі-продажу права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0200га під влаштування автостоянки за адресою вул. Митрополита Шептицького.

3.Виконавчому комітету міської ради опублікувати в місцевих засобах масової інформації офіційне повідомлення про проведення земельного аукціону.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Остапчук В.О. та постійні комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування.

 

6/22/42

Про продаж права оренди на аукціоні земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0030га за адресою вул. Д.Вишневецького

Керуючись ст.12,127,134-137 Земельного кодексу України, Законом України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України”, рішеннями міської ради від 24.02.2011 р. № 6/6/46 „Про затвердження складу аукціонної комісії” та від 16.08.2011 р. №6/13/10 «Про внесення змін до рішень міської ради», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Продати право оренди на аукціоні терміном на десять років земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. Д.Вишневецького.

2.Затвердити:

2.1.Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. Д.Вишневецького.

2.2.Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, визначену для продажу права оренди на аукціоні під розташування торгового павільйону за адресою вул. Д.Вишневецького.

2.3.Технічний паспорт земельної ділянки, для продажу права оренди земельної ділянки на аукціоні 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. Д.Вишневецького.

2.4.Стартову ціну продажу на аукціоні права оренди земельної ділянки площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. Д.Вишневецького в розмірі 10 240,50грн.

2.5.Затвердити умови договору купівлі-продажу права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. Д.Вишневецького.

3.Виконавчому комітету міської ради опублікувати в місцевих засобах масової інформації офіційне повідомлення про проведення земельного аукціону.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Остапчук В.О. та постійні комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування.

 

6/22/43

Про продаж права оренди на аукціоні земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0030га за адресою вул. Д.Вишневецького

Керуючись ст.12,127,134-137 Земельного кодексу України, Законом України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України”, рішеннями міської ради від 24.02.2011 р. № 6/6/46 „Про затвердження складу аукціонної комісії” та від 16.08.2011 р. №6/13/10 «Про внесення змін до рішень міської ради», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Продати право оренди на аукціоні терміном на десять років земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. Д.Вишневецького.

2.Затвердити:

2.1.Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. Д.Вишневецького.

2.2.Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, визначену для продажу права оренди на аукціоні під розташування торгового павільйону за адресою вул. Д.Вишневецького.

2.3.Технічний паспорт земельної ділянки, для продажу права оренди земельної ділянки на аукціоні 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. Д.Вишневецького.

2.4.Стартову ціну продажу на аукціоні права оренди земельної ділянки площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. Д.Вишневецького в розмірі 10 240,50грн.

2.5.Затвердити умови договору купівлі-продажу права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. Д.Вишневецького.

3.Виконавчому комітету міської ради опублікувати в місцевих засобах масової інформації офіційне повідомлення про проведення земельного аукціону.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Остапчук В.О. та постійні комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування.

 

6/22/44

Про продаж права оренди на аукціоні земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0200га за адресою вул. Об’їзна

Керуючись ст. 12, 127, 134-137 Земельного кодексу України, Законом України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України”, рішенням міської ради від 24.02.2011 р. № 6/6/46 «Про затвердження складу аукціонної комісії» та рішення міської ради від 16.08.2011 року №6/13/10 «Про внесення змін до рішень міської ради», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Продати право оренди на аукціоні терміном на десять років земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0200га під розташування пункту технічного обслуговування за адресою вул. Об’їзна.

2.Затвердити:

2.1.Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0200га під розташування пункту технічного обслуговування за адресою вул. Об’їзна.

2.2.Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, визначеної для продажу права оренди на аукціоні під розташування пункту технічного обслуговування за адресою вул. Об’їзна.

2.3.Технічний паспорт земельної ділянки для продажу права оренди земельної ділянки на аукціоні 0,0200га під розташування пункту технічного обслуговування за адресою вул. Об’їзна.

2.4.Стартову ціну продажу на аукціоні права оренди земельної ділянки площею 0,0200га під розташування пункту технічного обслуговування за адресою вул. Об’їзна в розмірі 30 590,00грн.

2.5.Затвердити умови договору купівлі-продажу права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0200га під розташування пункту технічного обслуговування за адресою вул. Об’їзна.

3.Виконавчому комітету опублікувати в місцевих засобах масової інформації офіційне повідомлення про проведення земельного аукціону.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Остапчук В.О. та постійні комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування.

 

6/22/45

Про продаж права оренди на аукціоні земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,2084га за адресою вул.Київська

Рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 25.04.2014р. №6/47/200

Керуючись ст. 12 ,127, 134-137 Земельного кодексу України, Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України», рішенням міської ради від 24.02.2011 р. № 6/6/46 «Про затвердження складу аукціонної комісії» та рішенням міської ради від 16.08.2011 року №6/13/10 «Про внесення змін до рішень міської ради», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Продати право оренди на аукціоні терміном на десять років земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,2084га під будівництво багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Київська.

2.Затвердити:

2.1.Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2084га під будівництво багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Київська.

2.2.Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, визначеної для продажу права оренди на аукціоні під будівництво багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Київська.

2.3.Технічний паспорт земельної ділянки для продажу права оренди земельної ділянки на аукціоні 0,2084га під будівництво багатоквартирного житлового будинку за адресою вул.Київська.

2.4.Стартову ціну продажу на аукціоні права оренди земельної ділянки площею 0,2084га під будівництво багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Київська в розмірі 158 988,36грн.

2.5.Затвердити умови договору купівлі-продажу права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,2084га під будівництво багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Київська.

3.Виконавчому комітету опублікувати в місцевих засобах масової інформації офіційне повідомлення про проведення земельного аукціону.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Остапчук В.О. та постійні комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі та з питань містобудування.

 

6/22/46

Про продаж права оренди на аукціоні земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0030га за адресою вул. Микулинецька

Керуючись ст. 12, 127, 134-137 Земельного кодексу України, Законом України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України”, рішенням міської ради від 24.02.2011 р. № 6/6/46 „Про затвердження складу аукціонної комісії” та рішення міської ради від 16.08.2011 року №6/13/10 «Про внесення змін до рішень міської ради», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Продати право оренди на аукціоні терміном на десять років земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. Микулинецька.

2.Затвердити:

2.1.Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. Микулинецька.

2.2.Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, визначеної для продажу права оренди на аукціоні під розташування торгового павільйону за адресою вул. Микулинецька.

2.3.Технічний паспорт земельної ділянки для продажу права оренди земельної ділянки на аукціоні 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. Микулинецька.

2.4.Стартову ціну продажу на аукціоні права оренди земельної ділянки площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. Микулинецька в розмірі 10 390,80грн.

2.5.Затвердити умови договору купівлі-продажу права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0030га під розташування торгового павільйону за адресою вул. Микулинецька.

3.Виконавчому комітету опублікувати в місцевих засобах масової інформації офіційне повідомлення про проведення земельного аукціону.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Остапчук В.О. та постійні комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування.

 

6/22/47

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0144га суб’єкту підприємницької діяльності Ільківу В.В за адресою вул. 15 Квітня

Розглянувши звернення гр.Ільківа Володимира Володимировича, керуючись ст. 12, 123, 124 Земельного Кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл суб’єкту підприємницької діяльності Ільківу Володимиру Володимировичу (ід.номер ____________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0144га в оренду терміном на два роки для обслуговування та реконструкції викупленого торгового павільйону під магазин з кафетерієм за адресою вул. 15 Квітня.

 

6/22/48

Про надання земельної ділянки площею 0,1999га за адресою вул. С.Будного,36а ТОВ «Інвест-Регіон»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Інвест-Регіон», керуючись ст.12, 120, 123 Земельного кодексу України, Законом України “Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «Інвест-Регіон» (ід.код ____________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 0,1999га для обслуговування комплексу побутово-транспортного обслуговування за адресою вул. С.Будного,36а.

2.Вилучити з користування товариства з обмеженою відповідальністю «Атіква» (ід. код ____________) земельну ділянку площею 0,1999га за адресою вул. С.Будного,36а, враховуючи письмову згоду землекористувача.

2.1.Договір оренди земельної ділянки між Тернопільською міською радою та товариством з обмеженою відповідальністю «Атіква», зареєстрований в книзі записів державної реєстрації договорів оренди землі від 10.05.2010 року за №041066100137 - вважати розірваним за взаємною згодою сторін.

3.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Інвест-Регіон» (ід.код ____________) в оренду терміном на десять років земельну ділянку площею 0,1999га для обслуговування комплексу побутово-транспортного обслуговування за адресою вул. С.Будного,36а.

3.1.Після проведення державної реєстрації договору оренди земельної ділянки віднести земельну ділянку, зазначену в п.3, до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

4.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Інвест-регіон» в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/22/49

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,32га для обслуговування адміністративного корпусу за адресою вул. Микулинецька,3а ТОВ «МЖК ІрЛАГА»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «МЖК ІрЛАГА», керуючись ст. 12, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «МЖК ІрЛАГА» (ід. код ____________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,32га для обслуговування адміністративного корпусу за адресою вул. Микулинецька,3а з наданням в оренду терміном на п’ять років.

 

6/22/50

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,04га для ведення городництва за адресою вул. Голубовича гр.Райковській М.М.

Розглянувши звернення гр.Райковської Марії Михайлівни, керуючись ст. 12,36,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Райковській Марії Михайлівни (ід. номер ____________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,04га для ведення городництва за адресою вул. Голубовича з наданням в оренду терміном на п’ять років.

 

6/22/51

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0831га для обслуговування нежилого приміщення, корпус №6 під літ. «А» за адресою вул. 15 Квітня, 6 ТОВ «Абриколь»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Абриколь», керуючись ст. 12, 120, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Абриколь» (ід. код ____________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0831га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування нежилого приміщення, корпус №6 під літ. «А» за адресою вул. 15 Квітня, 6.

 

6/22/52

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0032га для будівництва та обслуговування житлового будинку за адресою _______ гр.Іванечко Н.Р.

Розглянувши звернення гр.Іванечко Нелі Ростиславівни, керуючись ст.12, 40, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0032га для будівництва та обслуговування житлового будинку за адресою вул. Галицька гр.Іванечко Нелі Ростиславівні.

2.Надати гр.Іванечко Нелі Ростиславівні (ід.номер ____________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0032га для будівництва та обслуговування житлового будинку за адресою _________.

3.Зобов’язати гр.Іванечко Нелю Ростиславівну оформити в місячний термін договір оренди земельної ділянки.

 

6/22/53

Про внесення змін в рішення від 19.05.2011 р. №6/8/53

Розглянувши звернення комунального підприємства Тернопільської міської ради «Масив», керуючись ст.12, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в рішення міської ради від 19.05.2011 р. №6/8/53 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,68га за адресою вул. С.Будного» та після слів «громадського призначення» доповнити словами «за рахунок міських земель, які не надані у користування та не передані у власність».

 

6/22/54

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0173га для обслуговування трансформаторної підстанції №241 за адресою вул. Микулинецька ТОВ «Енерго-Плюс»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Енерго-Плюс», керуючись ст.12, 123, 124, 125 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Енерго-Плюс» (ід. код ____________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0173га для обслуговування трансформаторної підстанції №241 за адресою вул. Микулинецька з наданням в оренду терміном на п’ять років.

 

6/22/55

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0075га для обслуговування викупленої нежитлової будівлі за адресою вул. Р.Купчинського, 14б гр.Скибі В.Ю.

Розглянувши звернення гр.Скиби Володимира Юхимовича, керуючись ст.12, 120, 123, 124, 125 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр. Скибі Володимиру Юхимовичу (ід. номер ____________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0075га для обслуговування викупленої нежитлової будівлі за адресою вул. Р.Купчинського, 14б.

2.Договір про встановлення особистого строкового сервітуту між Тернопільською міською радою та фізичною особою-підприємцем Кубаєм Іваном Богдановичем, зареєстрований в книзі записів реєстрації договорів про встановлення особистого строкового сервітуту від 06.07.2011 року за №102 - вважати розірваним за взаємною згодою сторін.

3.Надати в оренду терміном на п’ять років гр. Скибі Володимиру Юхимовичу (ід. номер ____________) земельну ділянку площею 0,0075га для обслуговування викупленої нежитлової будівлі за адресою вул. Р.Купчинського, 14б;

3.1.Після проведення державної реєстрації договору оренди віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати гр. Скибу Володимира Юхимовича в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/22/56

Про надання Комунальному підприємству «Тернопільський центр дозвілля та молодіжних ініціатив ім.Довженка» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,60 га для обслуговування споруди центру дозвілля за адресою проспект Злуки,45

Розглянувши звернення комунального підприємства «Тернопільський центр дозвілля та молодіжних ініціатив ім. Довженка», керуючись ст.12, 92, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл комунальному підприємству «Тернопільський центр дозвілля та молодіжних ініціатив ім.Довженка» (ід. код ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, в постійне користування, площею до 0,60га для обслуговування споруди центру дозвілля за адресою проспект Злуки,45.

 

6/22/57

Про внесення змін в рішення міської ради

До рішення внесені зміни згідно з рішеннями міської ради від 17.08.2012р. №6/23/43, від 23.11.2012 р. №6/26/48, від 15.02.2013. №6/29/69, від 18.07.2014р. №6/49/23

Враховуючи невиконання пункту 2 рішень міської ради від 30.03.2010р. №5/33/91 «Про продовження діючих договорів оренди земельних ділянок» та від 30.03.2010р. №5/33/92 «Про продовження діючих договорів оренди земельних ділянок», керуючись Земельним кодексом України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Пункти 29, 37, 60, 70, 71, 72, 73, 86, 97, 106, 111, 112, 116, 119, 121, 123, 126, 128, 129, 132, 135, 136, 139, 140, 143, 151, 155, 156, 157, 174, 175 додатку до рішення міської ради від 30.03.2010р. №5/33/91 «Про продовження діючих договорів оренди земельних ділянок» вважати такими, що втратили чинність.

2.Пункти 13, 24, 33, 38, 39, 44, 51, 57, 62, 82, 83, 85, 94, 95, 98, 99, 101, 105, 106, 109, 116, 119, 137, 148, 149, 153, 154, 169, 180, 181, 183, 184, 190, 196, 223, 224, 226, 227 додатку до рішення міської ради від 30.03.2010р. №5/33/92 «Про продовження діючих договорів оренди земельних ділянок», вважати такими, що втратили чинність».

 

6/22/58

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,30 га для обслуговування та перебудови викуплених нежитлових приміщень під багатоквартирний житловий будинок з вбудованими приміщеннями громадського призначення та гаражами для автомобілів за адресою вул. Дружби,11а

Розглянувши звернення приватного підприємства «Креатор-Буд», керуючись ст.12, 120, 123, 124 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл приватному підприємству «Креатор-Буд» (ід код ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,30га, в оренду терміном на десять років, для обслуговування та перебудови викуплених нежитлових приміщень під багатоквартирний житловий будинок з вбудованими приміщеннями громадського призначення та гаражами для автомобілів за адресою вул. Дружби,11а.

 

6/22/59

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 1,0419 га для обслуговування та перебудови викупленої теплиці під багатоквартирний житловий будинок з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та гаражами для автомобілів за адресою просп.С.Бандери,83

Розглянувши звернення приватного підприємства «Креатор-Буд», керуючись ст.12, 120, 123, 124 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл приватному підприємству «Креатор-Буд» (ід код ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 1,0419га, в оренду терміном на десять років, для обслуговування та перебудови викупленої теплиці під багатоквартирний житловий будинок з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та гаражами для автомобілів за адресою просп.С.Бандери,83.

 

6/22/60

Про внесення змін в рішення міської ради від 16.12.2011р. №6/16/88 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,10га під будівництво та обслуговування станції технічного обслуговування за адресою вул. Будного КП фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради»

Розглянувши звернення комунального підприємства фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради», керуючись ст.12,92,123,124,125 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі та з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в рішення міської ради від 16.12.2011р. №6/16/88 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,10га під будівництво та обслуговування станції технічного обслуговування за адресою вул. Будного КП фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради» та після слів «постійне користування» читати «за рахунок земель не наданих у користування та не переданих у власність».

 

6/22/61

Про внесення змін в рішення міської ради від 19.05.2011р. №6/8/83 „Про надання земельної ділянки площею 0,5309га за адресою вул. Замкова,14 ВАТ «Тернопіль-готель»

Розглянувши звернення публічного акціонерного товариства «Тернопіль-готель», керуючись ст.12,123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в рішення міської ради від 19.05.2011р. №6/8/83 „ Про надання земельної ділянки площею 0,5309га за адресою вул. Замкова,14 ВАТ «Тернопіль-готель» та замість слів «відкрите акціонерне товариство «Тернопіль-готель» у всіх відмінках читати “публічне акціонерне товариство «Тернопіль-готель».

 

6/22/62

Про надання та вилучення земельної ділянки

Розглянувши звернення приватного підприємства «МЖК» та товариства з обмеженою відповідальністю «МЖК Ірлага», керуючись ст.12, 42, 123, 124, 141 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Вилучити з користування приватного підприємства «МЖК» (ід код ____________) земельну ділянку площею 0,960га за адресою вул. Спадиста, враховуючи письмову згоду землекористувача.

2.Договір оренди землі від 11.03.2002р., зареєстрований у виконавчому комітеті Тернопільської міської ради, про що в книзі записів державної реєстрації договорів оренди вчинено запис від 13.03.2002р. №467 - розірвати за взаємною згодою сторін.

3.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «МЖК Ірлага» (ід код ____________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,960га для обслуговування 10-квартирного житлового будинку за адресою вул. Спадиста,8А.

4.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «МЖК Ірлага» оформити в місячний термін надання земельної ділянки відповідною документацією.

 

6/22/63

Про внесення змін в рішення міської ради від 16.08.2011р. №6/13/54 «Про встановлення коефіцієнта при розрахунках плати за земельні ділянки»

Рішення скасовано відповідно до рішення міської ради від 23.11.2012 р. №6/26/93

З метою забезпечення економічного регулювання земельних відносин, враховуючи матеріали технічної документації з нормативної грошової оцінки земель м. Тернополя, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оцінку земель», Земельним кодексом України, приймаючи до уваги висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Рішення міської ради від 16.08.2011р. №6/13/54 «Про встановлення коефіцієнта при розрахунках плати за земельні ділянки» доповнити пунктом 1.1 наступного змісту: «Коефіцієнт, зазначений в п.1. рішення застосовувати при видачі витягів з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки».

 

6/22/64

Про затвердження проекту відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,10га для будівництва виробничо-складських приміщень за адресою вул.______________ гр.Турчину П.І.

До рішення внесені зміни згідно з рішенням міської ради від 05.10.2012 р. №6/25/26

Розглянувши звернення громадянина Турчин Павла Івановича, керуючись ст. 12, 20, 123 Земельного кодексу України, Постановою Кабінету Міністрів України „Про затвердження Порядку зміни цільового призначення земель, які перебувають у власності громадян або юридичних осіб”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр. Турчину Павлу Івановичу (ід. номер _________) проект відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,10га для будівництва виробничо-складських приміщень за адресою вул.____________.

2.Дозволити гр. Турчину Павлу Івановичу (ід. номер ______-) змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,10га для будівництва виробничо-складських приміщень за адресою вул.____________________.

2.1.після проведення державної реєстрації державного акту на землю віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель промисловості, транспорту, зв’язку енергетики, оборони та іншого призначення.

3.Зобов’язати громадянина Турчина Павла Івановича в місячний термін внести зміни в земельно-облікову документацію.

 

6/22/65

Про внесення змін в рішення міської ради від 17.05.2012р. №6/21/78

Керуючись Земельним кодексом України, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в пункт 2 рішення міської ради від 17.05.2012р. №6/21/78 «Про продовження договорів оренди земельних ділянок (гр.Шмокалюк Б.М. та інші)» та замість слів та цифр: « площею 0,0237га» читати: «площею 0,0137га».

 

6/22/66

Про надання гр. Ваврик П.І. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0750 га для будівництва та обслуговування житлового будинку за адресою _________

Розглянувши звернення учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС гр.Ваврика Петра Івановича, керуючись ст.12,118,121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл громадянину Ваврик Петру Івановичу, (ід. номер ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, площею до 0,0750га для будівництва та обслуговування житлового будинку за адресою _________.

 

6/22/67

Про внесення змін до рішення міської ради від 30.03.2012р. №6/20/93 «Про укладення договорів сервітуту»

Керуючись ст.12 Земельного кодексу України, ст..28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст.401 Цивільного кодексу України, Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011р. №244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни та доповнити додаток до рішення міської ради від 30.03.2012р. №6/20/93 «Про укладення договорів сервітуту», згідно з додатком №1 (додається).

2.Пункт 8 додатку рішення міської ради від 30.03.2012р. №6/20/93 «Про укладення договорів сервітуту» викласти в новій редакції, згідно з додатком №2 (додається).

 

6/22/68

Про внесення змін в рішення від 30.03.2012р. №6/20/42 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,39га для обслуговування автомобільної стоянки з влаштуванням пункту сервісного обслуговування за адресою вул. Миру, 4В ТОВ «Акваріум-1»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Акваріум-1» керуючись ст. 12, 120, 123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни та доповнити рішення міської ради від 30.03.2012р. №6/20/42 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,39га для обслуговування автомобільної стоянки з влаштуванням пункту сервісного обслуговування за адресою вул. Миру, 4В ТОВ «Акваріум-1», після слів «десять років» словами «за рахунок земель не наданих у користування та не переданих у власність».

 

6/22/69

Про розгляд протесту першого заступника прокурора Тернопільської області

Розглянувши протест першого заступника прокурора Тернопільської області на незаконні дії посадових осіб відділу земельних ресурсів Тернопільської міської ради від 13.04.2012р. №05/3-509вих12, керуючись Земельним кодексом України, Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Протест першого заступника прокурора Тернопільської області на незаконні дії посадових осіб відділу земельних ресурсів Тернопільської міської ради від 13.04.2012р. №05/3-509вих12 – відхилити.

 

6/22/70

Про надання земельної ділянки площею 1,1510га за адресою вул. Братів Бойчуків,8 Тернопільському дошкільному навчальному закладу №27 Тернопільської міської ради Тернопільської області

Розглянувши звернення Тернопільського дошкільного навчального закладу №27 Тернопільської міської ради Тернопільської області, керуючись ст.12, 92, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Тернопільському дошкільному навчальному закладу №27 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ____________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 1,1510га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Братів Бойчуків,8.

2.Надати Тернопільському дошкільному навчальному закладу №27 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ____________) в постійне користування земельну ділянку площею 1,1510га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Братів Бойчуків,8.

3.Зобов’язати Тернопільський дошкільний навчальний заклад №27 Тернопільської міської ради Тернопільської області в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/22/71

Про надання земельної ділянки площею 0,9260га за адресою вул. 15 Квітня,33 Тернопільському дошкільному навчальному закладу №9 Тернопільської міської ради Тернопільської області

Розглянувши звернення Тернопільського дошкільного навчального закладу №9 Тернопільської міської ради Тернопільської області, керуючись ст.12, 92, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Тернопільському дошкільному навчальному закладу №9 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ____________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 0,9260га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. 15Квітня,33.

2.Надати Тернопільському дошкільному навчальному закладу №9 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ____________) в постійне користування земельну ділянку площею 0,9260га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. 15Квітня,33.

3.Зобов’язати Тернопільський дошкільний навчальний заклад №9 Тернопільської міської ради Тернопільської області в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/22/72

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0045га за адресою вул. Князя Острозького,18а гр.Солтис Н.О.

Розглянувши звернення гр.Солтис Наталії Олександрівни, керуючись ст.12, 40, 123, 124, 141 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0045га для обслуговування гаража за адресою вул. Князя Острозького,18а гр.Солтис Наталії Олександрівні.

2.Вилучити з користування комунального закладу Тернопільської міської ради „Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №2” (ід.код ____________) земельну ділянку площею 0,0045га за адресою вул. Князя Острозького,18а, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Надати гр.Солтис Наталії Олександрівні (ід.номер ____________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0045га для обслуговування гаража за адресою вул. Князя Острозького,18а.

4.Зобов’язати комунальний заклад Тернопільської міської ради „Комплексну дитячо-юнацьку спортивну школу №2” внести зміни в земельно-облікову документацію.

5.Зобов’язати гр.Солтис Наталію Олександрівну оформити в місячний термін договір оренди земельної ділянки.

 

6/22/73

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0472га за адресою _____________ гр.Шпілюр Т.С.

Розглянувши звернення гр.Шпілюр Тамари Степанівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0472га для обслуговування житлового будинку за адресою ____________ гр.Шпілюр Тамарі Степанівні.

2.Надати гр.Шпілюр Тамарі Степанівні (ід.номер ____________) безоплатно у приватну власність земельну ділянку площею 0,0472га для обслуговування житлового будинку за адресою ________________.

3.Зобов’язати гр.Шпілюр Тамару Степанівну: 3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.3.Погоджувати з управлінням з питань містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва та реконструкції житлового будинку.

 

6/22/74

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0317га за адресою _____________ гр.Семерезу В.П.

Розглянувши звернення гр.Семереза Віталія Петровича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0317га для обслуговування житлового будинку за адресою ____________ гр.Семерезу Віталію Петровичу.

2.Надати гр.Семерезу Віталію Петровичу (ід.номер ____________) безоплатно у приватну власність земельну ділянку площею 0,0317га для обслуговування житлового будинку за адресою _______________.

3.Зобов’язати гр.Семереза Віталія Петровича:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.3.Погоджувати з управлінням з питань містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва та реконструкції житлового будинку.

 

6/22/75

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0199га за адресою ____________ гр.Семерезу В.П., Семерез І.О.

Розглянувши звернення гр.Семереза Володимира Петровича, Семерез Ірини Олександрівни, керуючись ст.12, 40, 89, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0199га для обслуговування житлового будинку за адресою ________ гр.Семерезу Володимиру Петровичу, Семерез Ірині Олександрівні.

2.Надати гр.Семерезу Володимиру Петровичу (ід.номер ____________), Семерез Ірині Олександрівні (ід.номер ____________) безоплатно у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 0,0199га для обслуговування житлового будинку за адресою ___________.

3.Зобов’язати гр.Семереза Володимира Петровича, Семерез Ірину Олександрівну:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.3.Погоджувати з управлінням з питань містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва та реконструкції житлового будинку.

 

6/22/76

Про надання гр. Козловському М.М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,03 га для обслуговування житлового будинку за адресою __________

Розглянувши звернення гр.Козловського Михайла Мирославовича, керуючись ст.12,123,124 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Козловському Михайлу Мирославовичу (ід. номер ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,03га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. ____________.

 

6/22/77

Про надання земельної ділянки площею 0,3959га за адресою вул. Глиняна,25 Тернопільському дошкільному навчальному закладу №29 Тернопільської міської ради Тернопільської області

Розглянувши звернення Тернопільського дошкільного навчального закладу №29 Тернопільської міської ради Тернопільської області, керуючись ст.12, 92, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Тернопільському дошкільному навчальному закладу №29 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ____________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 0,3959га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Глиняна,25.

2.Надати Тернопільському дошкільному навчальному закладу №29 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ____________) в постійне користування земельну ділянку площею 0,3959га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Глиняна,25.

3.Зобов’язати Тернопільський дошкільний навчальний заклад №29 Тернопільської міської ради Тернопільської області в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/22/78

Про надання земельної ділянки площею 0,2615га для обслуговування нежитлової будівлі дитячо-юнацької спортивної школи №1 за адресою бульв.Д.Вишневецького, 8А комунальному закладу Тернопільської міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1»

Розглянувши звернення комунального закладу Тернопільської міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1», керуючись ст.12, 92, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити комунальному закладу Тернопільської міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1» (ід. код ____________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку площею 0,2615га для обслуговування нежитлової будівлі дитячо-юнацької спортивної школи №1 за адресою бульв.Д.Вишневецького, 8А.

2.Надати комунальному закладу Тернопільської міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1» (ід. код ____________) в постійне користування земельну ділянку площею 0,2615га для обслуговування нежитлової будівлі дитячо-юнацької спортивної школи №1 за адресою бульв. Д.Вишневецького, 8А.

2.1.Після проведення державної реєстрації акта на право постійного користування земельною ділянкою віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

3.Зобов’язати комунальний заклад Тернопільської міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1» в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/22/79

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0872га для обслуговування житлового будинку за адресою ___________ гр.Кульчицькому В.І.

Розглянувши звернення гр.Кульчицького Віктора Івановича, керуючись ст.12, 40, 123, 124, 141 Земельного кодексу України, враховуючи рішення Тернопільського міськрайонного суду від 24.11.2011р. по справі №2-5238/11, ухвалу Тернопільського міськрайонного суду від 08.02.2012р. по справі №2-5238/11, висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0872га для обслуговування житлового будинку за адресою __________ гр.Кульчицькому Віктору Івановичу.

2.Припинити право користування споживчого кооперативу «Цукровик»(ід.код ____________) на земельну ділянку площею 0,0872га за адресою _________ у зв’язку із набуттям права власності на житловий будинок.

3.Надати гр.Кульчицькому Віктору Івановичу (ід.номер ____________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0872га для обслуговування житлового будинку за адресою _____________.

4.Зобов’язати:

4.1.Споживчий кооператив «Цукровик» внести зміни в договір оренди земельної ділянки, зареєстрований в Книзі записів засвідчення факту реєстрації від 18.03.2008р. №2939 та в Тернопільській регіональній філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» від 14.04.2008р. №040866100176.

4.2.Гр.Кульчицького Віктора Івановича в місячний термін виготовити договір оренди земельної ділянки.

 

6/22/80

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,5230га для обслуговування 74 квартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення за адресою вул. .Коновальця,15 об’єднанню співвласників багатоквартирного житлового будинку «Коновальця,15»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного житлового будинку «Коновальця,15», керуючись ст.12, 42, 123, 124, 125 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити об’єднанню співвласників багатоквартирного житлового будинку «Коновальця,15» (ід. код ____________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,5230га для обслуговування 74-квартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Коновальця,15.

2.Надати об’єднанню співвласників багатоквартирного житлового будинку «Коновальця,15» (ід. код ____________) в оренду терміном на десять років земельну ділянку площею 0,5230га для обслуговування 74-квартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Коновальця,15.

2.1.Після проведення державної реєстрації договору оренди земельної ділянки віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

3.Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного житлового будинку «Коновальця,15» в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/22/81

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0238га за адресою ___________ гр.Лилу В.В.

Розглянувши звернення гр.Лила Володимира Васильовича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0238га для обслуговування житлового будинку за адресою ___________ гр.Лилу Володимиру Васильовичу.

2.Надати гр.Лилу Володимиру Васильовичу (ід.номер ____________) безоплатно у приватну власність земельну ділянку площею 0,0238га для обслуговування житлового будинку за адресою ____________.

3.Зобов’язати гр.Лила Володимира Васильовича:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.3.Погоджувати з управлінням з питань містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва та реконструкції житлового будинку.

 

6/22/82

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0568га за адресою ___________ гр.Лилу В.Й.

Розглянувши звернення гр.Лила Василя Йосиповича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0568га для обслуговування житлового будинку за адресою __________ гр.Лилу Василю Йосиповичу.

2.Надати гр.Лилу Василю Йосиповичу (ід.номер ____________) безоплатно у приватну власність земельну ділянку площею 0,0568га для обслуговування житлового будинку за адресою __________.

3.Зобов’язати гр.Лила Василя Йосиповича:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.3.Погоджувати з управлінням з питань містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва та реконструкції житлового будинку.

 

6/22/83

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0206га за адресою _______________ гр.Букаті Б.М., Букаті І.П.

Розглянувши звернення гр.Букати Богдана Миколайовича, Букати Ії Петрівни, керуючись ст.12, 40, 89, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0206га для обслуговування житлового будинку, за адресою ______________ гр.Букаті Богдану Миколайовичу, Букаті Ії Петрівні.

2.Надати гр.Букаті Богдану Миколайовичу (ід.номер ____________), гр.Букаті Ії Петрівні (ід. номер ____________) безоплатно у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 0,0206га для обслуговування житлового будинку за адресою ______________.

3.Зобов’язати гр.Букату Богдана Миколайовича, Букату Ію Петрівну:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.3.Погоджувати з управлінням з питань містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва та реконструкції житлового будинку.

 

6/22/84

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0165га за адресою _____________ гр.Сінькевич А.І.

Розглянувши звернення гр.Сінькевич Алли Іванівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0165га для обслуговування житлового будинку за адресою _____________ гр.Сінькевич Аллі Іванівні.

2.Надати гр.Сінькевич Аллі Іванівні (ід.номер ____________) безоплатно у приватну власність земельну ділянку площею 0,0165га для обслуговування житлового будинку за адресою ______________.

3.Зобов’язати гр.Сінькевич Аллу Іванівну:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.3.Погоджувати з управлінням з питань містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва та реконструкції житлового будинку.

 

6/22/85

Про надання земельної ділянки площею 0,30га за адресою вул. Калинова релігійній громаді «Парафії Архистратига Михаїла мікрорайону Пронятин, м. Тернополя» Тернопільсько-Бучацької єпархії Української православної церкви Київського патріархату»

Розглянувши звернення релігійної громади «Парафія Архистратига Михаїла мікрорайону Пронятин, м. Тернополя» Тернопільсько-Бучацької єпархії Української православної церкви Київського патріархату», керуючись ст.12, 92, 123, 141 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити релігійній громаді «Парафія Архистратига Михаїла мікрорайону Пронятин, м. Тернополя» Тернопільсько-Бучацької єпархії Української православної церкви Київського патріархату» (ід. код ____________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 0,30га під будівництво та обслуговування каплиці за адресою вул. Калинова.

2.Припинити релігійній громаді «Парафія Арх.Михаїла мікрорайону Пронятин, м. Тернополя» Тернопільської єпархії Української автокефальної православної церкви (ід. код ____________) право користування на земельну ділянку площею 0,30га за адресою вул. Калинова.

2.1.Державний акт на право постійного користування землею, зареєстрований в книзі записів державних актів на право постійного користування землею від 26.01.2010року №031066100002– вважати таким, що втратив чинність.

3.Надати релігійній громаді «Парафія Архистратига Михаїла мікрорайону Пронятин м. Тернополя» Тернопільсько-Бучацької єпархії Української православної церкви Київського патріархату» (ід. код ____________) в постійне користування земельну ділянку площею 0,30га під будівництво та обслуговування каплиці за адресою вул. Калинова.

4.Зобов’язати релігійну громаду «Парафія Архистратига Михаїла мікрорайону Пронятин, м. Тернополя» Тернопільсько-Бучацької єпархії Української православної церкви Київського патріархату» в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/22/86

Про продовження договору оренди земельної ділянки площею 0,62443га для складання будівельних матеріалів за адресою вул. Лозовецька,15 ПАТ «Тернобуддеталь»

Розглянувши звернення публічного акціонерного товариства “Тернобуддеталь” про продовження договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,120,123,124,125 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати публічному акціонерному товариству “Тернобуддеталь” (ід.код ____________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,62443га для складання будівельних матеріалів за адресою вул. Лозовецька,15.

2.Зобов’язати публічне акціонерне товариство “Тернобуддеталь” в місячний термін оформити надання земельної ділянки відповідною документацією.

 

6/22/87

Про продовження договору оренди земельної ділянки площею 0,0048га гр. Лебідю І. І. за адресою вул. Дорошенка, 7а

Розглянувши звернення гр.Лебідя Ігоря Івановича, керуючись ст.12, 40, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати гр.Лебідю Ігору Івановичу (ід.номер ____________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0048га для обслуговування індивідуального гаража за адресою вул. Дорошенка, 7а.

2.Зобов’язати гр.Лебідя Ігоря Івановича в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/22/88

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул. Академіка І.Горбачевського,10 гр.Батьківській Н.В.

Розглянувши звернення гр.Батьківської Наталії Василівни, керуючись ст.12, 98, 99 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Батьківській Наталії Василівні (ід. номер ____________) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0025га терміном на три роки для складування будівельних матеріалів за адресою вул. Академіка І.Горбачевського,10.

2.Встановити плату за встановлення земельного сервітуту, зазначеного в п.1 даного рішення, в розмірі 3 (трьох) відсотка від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/22/89

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельну ділянку за адресою ____________ гр. Яворській Г. М., Зазулі А. М.

Розглянувши звернення гр. Яворської Галини Михайлівни, гр. Зазулі Анатолія Михайловича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА

Дати дозвіл гр. Яворській Галині Михайлівні (ід.номер ____________), гр. Зазулі Анатолію Михайловичу (ід.номер ____________) на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельну ділянку для обслуговування та будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою ______________.

 

6/22/90

Про надання гр. Геряк С.М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,01752 га для обслуговування житлового будинку за адресою __________

Розглянувши звернення гр.Геряк Світлани Миколаївни, керуючись ст.12, 118,121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл громадянці Геряк Світлані Миколаївні (ід.номер ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,01752га для обслуговування житлового будинку за адресою __________.

 

6/22/91

Про внесення доповнень до рішення міської ради від 16.08.2011р. №6/13/73 «Про вилучення та надання в оренду земельної ділянки гр.Малярчуку В.В. за адресою вул. Миру,12а»

Розглянувши звернення гр.Малярчука Володимира Васильовича, керуючись ст.12, 120, 123, 124, 141 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Рішення міської ради від 16.08.2011р. №6/13/73 «Про вилучення та надання в оренду земельної ділянки гр.Малярчуку В.В. за адресою вул. Миру,12а» доповнити пунктами наступного змісту:

2.Затвердити гр.Малярчуку Володимиру Васильовичу (ід.номер ____________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку площею 0,03га, для обслуговування подарованої нежитлової будівлі, будівлі прокатного пункту з адміністративними приміщеннями за адресою вул. Миру,12а.

2.1.Надати в оренду терміном на п’ять років гр.Малярчуку Володимиру Васильовичу (ід.номер ____________) земельну ділянку площею 0,03га для обслуговування подарованої нежитлової будівлі, будівлі прокатного пункту з адміністративними приміщеннями за адресою вул. Миру,12а.

 

6/22/92

Про продовження договору оренди земельної ділянки площею 0,0440га фізичній особі-підприємцю Наумову І.О. за адресою вул. Текстильна,28

Розглянувши клопотання фізичної особи-підприємця Наумова Ігоря Олексійовича про продовження договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати фізичній особі-підприємцю Наумову Ігорю Олексійовичу (ід.номер ____________) земельну ділянки площею 0,0440 га за адресою вул. Текстильна,28 в оренду терміном на п’ять років для обслуговування автомобільної стоянки для станції первинного обслуговування автомобілів за адресою вул. Текстильна,28.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Наумова Ігоря Олексійовича в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/22/93

Про надання земельної ділянки площею 0,8601га за адресою вул. Пирогова,11 ПАТ «ТерА»

Розглянувши звернення публічного акціонерного товариства “ТерА”, керуючись ст.12, 120, 123 Земельного кодексу України, Законом України “Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити публічному акціонерному товариству “ТерА” (ід.код ____________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 0,8601га для обслуговування адміністративно-виробничих приміщень за адресою вул. Пирогова,11.

2.Припинити відкритому акціонерному товариству “ТерА” (ід.код ____________) право користування на земельну ділянку площею 0,860134га за адресою вул. Пирогова,11, у зв’язку з припиненням діяльності підприємства.

3.Державний акт на право постійного користування землею серії І-ТР №001504, зареєстрований 20.07.2000 року за №513 - вважати таким, що втратив чинність.

4.Надати публічному акціонерному товариству “ТерА” (ід.код ____________) в оренду терміном на десять років земельну ділянку площею 0,8601га для обслуговування адміністративно-виробничих приміщень за адресою вул. Пирогова,11.

5.Зобов’язати публічне акціонерне товариство “ТерА” в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/22/94

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0315га для обслуговування та реконструкції з перебудовою та надбудовою нежитлової будівлі під виробничо-офісні приміщення за адресою вул. Д.Лук’яновича,8 гр.Демкурі Т.В.

Розглянувши звернення гр..Демкури Тараса Володимировича, керуючись ст.12,120,123,124,125,141 Земельного кодексу України, Законами України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр..Демкурі Тарасу Володимировичу (ід.номер ____________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0315га для обслуговування та реконструкції з перебудовою та надбудовою нежитлової будівлі під виробничо-офісні приміщення за адресою вул. Д.Лук’яновича,8.

2.Вилучити з користування товариства з обмеженою відповідальністю БЦ Азимут» (ід.код ____________) земельну ділянку площею 0,0315га за адресою вул. Лук’яновича,8, враховуючи письмову згоду землекористувача;

3.Надати гр..Демкурі Тарасу Володимировичу (ід.номер ____________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0315га для обслуговування та реконструкції з перебудовою та надбудовою нежитлової будівлі під виробничо-офісні приміщення за адресою вул. Д.Лук’яновича,8.

3.1.Після проведення державної реєстрації договору оренди земельної ділянки, віднести земельну ділянку, зазначену в п.3, до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

4.Зобов’язати гр..Демкуру Тараса Володимировича в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/22/95

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0081га за адресою вул. За Рудкою,21 гр.Тукалу Д.В., Тукало І.О.

Розглянувши звернення гр.Тукала Дмитра Володимировича, Тукало Ірини Олександрівни, керуючись ст.12, 40, 123, 124 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0081га для обслуговування гаража з майстернею за адресою вул. За Рудкою,21 гр.Тукалу Дмитру Володимировичу, Тукало Ірині Олександрівні.

2.Надати гр.Тукалу Дмитру Володимировичу (ід.номер ____________), Тукало Ірині Олександрівні (ід.номер ____________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0081га для обслуговування гаража з майстернею за адресою вул. За Рудкою,21.

3.Договір оренди земельної ділянки, зареєстрований в Книзі записів засвідчення факту реєстрації від 05.02.2009р. №3476 та в Тернопільській регіональній філії державного підприємства „Центр державного земельного кадастру” від 03.03.2009р. №____________99 – – розірвати за взаємною згодою сторін.

4.Зобов’язати гр.Тукала Дмитра Володимировича, Тукало Ірину Олександрівну оформити в місячний термін договір оренди земельної ділянки.

 

6/22/96

Про продовження договору оренди земельної ділянки площею 0,0420га ФО-П Антонову А.М. за адресою вул. Микулинецька, 31

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Антонова Андрія Миколайовича, керуючись ст.12, 122, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати фізичній особі-підприємцю Антонову Андрію Миколайовичу (ід.номер ____________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0420га для обслуговування приміщення лісосушки під літ. «Е» за адресою вул. Микулинецька, 31.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Антонова Андрія Миколайовича в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/22/97

Про внесення змін в рішення міської ради від 18.12.2008р. №5/23/54 «Про затвердження проекту відведення земельної ділянки площею 0,4443га для будівництва та обслуговування християнського навчально-виховного центру громадській організації «Товариство Християнських сімей «Християнська родина» за адресою вул. Лучаківського»

Розглянувши звернення громадської організації «Товариство Християнських сімей «Християнська родина», керуючись ст.12,123,124,125 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі та з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в рішення міської ради від 18.12.2008р. №5/23/54 «Про затвердження проекту відведення земельної ділянки площею 0,4443га для будівництва та обслуговування християнського навчально-виховного центру громадській організації «Товариство Християнських сімей «Християнська родина» за адресою вул. Лучаківського» та в п.1 та п.2 даного рішення після слів «навчально-виховного центру» читати: „з багатоквартирним житловим будинком, приміщеннями громадського призначення, творчими майстернями та побутово-оздоровчим корпусом (1 та 2 черги будівництва)”.

 

6/22/98

Про внесення доповнень до рішення міської ради від 30.03.2012р. №6/20/95 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та реконструкції існуючих зупинок громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення»

Розглянувши звернення відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради, керуючись ст. 12, 123, 124 Земельного Кодексу України, постановою Кабінету Міністрів України від 26.05.2004р. №677 «Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Доповнити додаток до рішення міської ради від 30.03.2012р. №6/20/95 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та реконструкції існуючих зупинок громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення», згідно з додатком (додається).

 

6/22/99

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0300га для обслуговування та реконструкції з розширенням існуючого торгового кіоску за адресою вул. Митрополита Шептицького гр.Камінському Б.А.

До рішення внесені зміни згідно з рішенням міської ради від 17.08.2012 р. №6/23/126

Розглянувши звернення гр.Камінського Богдана Адамовича, керуючись ст. 12, 123, 124 Земельного Кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Камінському Богдану Адамовичу (ід.номер _____________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0300га в оренду терміном на два роки для обслуговування та реконструкції з розширенням існуючого торгового кіоску за адресою вул. Митрополита Шептицького.

 

6/22/100

Про передачу у приватну власність земельної ділянки площею 0,0114га за адресою ___________ гр.Зелінгеру О.С.

Розглянувши звернення гр.Зелінгера Олега Семеновича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0114га для обслуговування житлового будинку за адресою _________ гр.Зелінгеру Олегу Семеновичу.

2.Надати гр.Зелінгеру Олегу Семеновичу (ід.код ____________) безоплатно у приватну власність земельну ділянку площею 0,0114га для обслуговування житлового будинку за адресою ____________.

3.Вилучити з користування приватного малого підприємства „Софіт” (ід.код ____________) земельну ділянку площею 0,0099га за адресою ___________, враховуючи письмову згоду землекористувача.

4.Зобов’язати приватне мале підприємство „Софіт” (ід.код ____________) внести зміни в земельно-облікову документацію.

5.Зобов’язати гр.Зелінгера Олега Семеновича:

5.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

5.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

5.3.Погоджувати з управлінням з питань містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва та реконструкції житлового будинку.

 

6/22/101

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,9292га для завершення будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Головацького обслуговуючому кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Головацького,3 блок Б»»

Розглянувши звернення обслуговуючого кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Головацького-3 блок Б»», керуючись ст.12,123,124,125 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити обслуговуючому кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Головацького-3 блок Б»» (ід. код ____________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,9292га для завершення будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Головацького.

2.Вилучити з користування приватного підприємства „Тернопільська фірма „Будівельник” (ід. код ____________) земельну ділянку площею 0,70га, наданої для обслуговування та перебудови незавершеного будівництва під багатоквартирний житловий будинок з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Я.Головацького,1.

2.1.Договір оренди земельної ділянки між приватним підприємством „Тернопільська фірма „Будівельник”, зареєстрований в книзі записів державної реєстрації договорів оренди землі від 30.12.2009 року за №040966100431 вважати розірваним згідно п.39 даного договору.

3.Надати обслуговуючого кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Головацького-3 блок Б»» (ід. код ____________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,9292га для завершення будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Головацького.

3.1.Після проведення державної реєстрації договору оренди земельної ділянки, віднести земельну ділянку, зазначену в п.2 до земель житлової та громадської забудови.

3.Зобов’язати обслуговуючий кооператив «Житлово-будівельний кооператив «Головацького-3 блок Б»» в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/22/102

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 1,2032 га для обслуговування палацу культури «Березіль» за адресою вул. Миру,6

Розглянувши звернення Комунальної установи «Тернопільський міський палац культури «Березіль» ім. Леся Курбаса», керуючись ст.12, 92, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Комунальній установі «Тернопільський міський палац культури «Березіль» ім. Леся Курбаса» (ід.код. ____________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою за адресою вул. Миру,6.

2.Надати Комунальній установі «Тернопільський міський палац культури «Березіль» ім.Леся Курбаса» (ід.код. ____________) в постійне користування земельну ділянку площею 1,2032га для обслуговування палацу культури «Березіль» за адресою вул. Миру,6.

3.Зобов’язати Комунальну установу «Тернопільський міський палац культури «Березіль» ім. Леся Курбаса» в місячний термін оформити Державний акт на право постійного користування земельною ділянкою.

 

6/22/103

Про надання релігійній громаді «Парафія Вознесіння Господнього» м. Тернопіль Тернопільсько - Зборівської єпархії Української Греко-Католицької Церкви» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,08 га для будівництва каплиці за адресою вул. Львівська

До рішення внесені зміни згідно з рішенням міської ради від 05.10.2012 р. №6/25/22

Розглянувши звернення релігійної громади «Парафія Вознесіння Господнього» м. Тернопіль Тернопільсько-Зборівської єпархії Української Греко-Католицької Церкви», керуючись ст.12, 92, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл релігійній громаді «Парафія Вознесіння Господнього» м. Тернопіль Тернопільсько-Зборівської єпархії Української Греко-Католицької Церкви» (ід. код __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, в постійне користування площею до 0,08га, за рахунок земель не наданих в користування та не переданих у власність, з них відведених під будівництво, будівництво на яких не розпочато, для будівництва каплиці за адресою вул. Львівська.

 

6/22/104

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0150га за адресою ___________ гр.Шишковській Г.З., Шишковському С.О.

Розглянувши звернення гр.Шишковської Галини Зиновіївни, Шишковського Сергія Олеговича, керуючись ст.12, 40, 89, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Шишковській Галині Зиновіївні (ід.номер ____________), Шишковському Сергію Олеговичу (ід.номер ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею її у спільну сумісну власність площею до 0,0150га для обслуговування житлового будинку за адресою ______________.

 

6/22/105

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 1,400га для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів гаражному кооперативу „Цукровик” за адресою вул. Микулинецька,116

Розглянувши звернення гаражного кооперативу „Цукровик”, керуючись ст. 12, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гаражному кооперативу „Цукровик” (ід.код ____________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 1,400га для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів за адресою вул. Микулинецька,116.

 

6/22/106

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,19га за адресою вул. Піскова,10А фізичній особі-підприємцю Труту В.О.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Трута Володимира Орестовича, керуючись ст.12, 123, 124 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл фізичній особі-підприємцю Труту Володимиру Орестовичу (ід.номер ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,19га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування нежитлової будівлі з гаражами, пункту технічного обслуговування автомобілів з автомийкою за адресою вул. Піскова,10А.

 

6/22/107

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0160га за адресою вул. Протасевича ФО-П Бортнику І. В.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Бортника Ігоря Володимировича, керуючись ст.12,120,123,124,141 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити фізичній особі-підприємцю Бортнику Ігорю Володимировичу (ід. номер ____________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0160га для обслуговування подарованого кіоску за адресою вул. Протасевича.

2.Припинити суб’єкту підприємницької діяльності Вітику Сергію Романовичу (ід.номер ____________) право користування земельною ділянкою площею 0,0040га за адресою вул. Протасевича, в зв’язку із закінченням строку договору оренди землі.

3.Надати фізичній особі-підприємцю Бортнику Ігорю Володимировичу в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0160га для обслуговування подарованого кіоску за адресою вул. Протасевича.

4.Після державної реєстрації договору оренди землі, віднести земельну ділянку площею 0,0160га до земель житлової та громадської забудови.

5.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Бортника Ігоря Володимировича в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/22/108

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0100га за адресою вул. Київська ФО-П Бортнику І. В.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Бортника Ігоря Володимировича, керуючись ст.12, 120, 123, 124, 141 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити фізичній особі-підприємцю Бортнику Ігорю Володимировичу (ід. номер ____________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га для обслуговування викупленого торгового павільйону за адресою вул. Київська.

2.Припинити відкритому акціонерному товариству «Тернопільський радіозавод «Оріон» (ід. код ____________) право користування земельною ділянкою площею 0,0016га за адресою вул. Київська, в зв’язку із закінченням строку договору оренди землі.

3.Надати фізичній особі-підприємцю Бортнику Ігорю Володимировичу в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0100га для обслуговування викупленого торгового павільйону за адресою вул. Київська.

4.Після державної реєстрації договору оренди землі, віднести земельну ділянку площею 0,0100га до земель житлової та громадської забудови.

5.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Бортника Ігоря Володимировича в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/22/109

Про продовження договору оренди земельної ділянки площею 0,0150га СПД Лихолат О.І. за адресою вул. Л.Курбаса,8

Розглянувши звернення суб’єкта підприємницької діяльності Лихолат Ольги Іванівни, керуючись ст.12, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати суб’єкту підприємницької діяльності Лихолат Ользі Іванівній (ід.номер ____________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0150га для обслуговування споруди торговельно-побутового призначення за адресою вул. Л.Курбаса,8.

2.Зобов’язати суб’єкта підприємницької діяльності Лихолат Ольгу Іванівну в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/22/110

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0240га за адресою __________гр.Кораблю І.О., Кораблю А.І., Кораблю В.І.

Розглянувши звернення гр.Корабля Ігоря Омеляновича, Корабля Артура Ігоровича, Корабля Вадима Ігоровича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Кораблю Ігорю Омеляновичу (ід.номер ____________), Кораблю Артуру Ігоровичу (ід.номер ____________), Кораблю Вадиму Ігоровичу (ід.номер ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею її у приватну власність площею до 0,0240га для обслуговування житлового будинку за адресою ______________.

 

6/22/111

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,2220га для обслуговування гуртожитку за адресою вул. Ю.Гагаріна, 3 ОСББ «Гагаріна, 3»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Гагаріна, 3», керуючись ст. 12, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Гагаріна, 3» (ід. код ____________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,2220га в оренду терміном на десять років для обслуговування гуртожитку за адресою вул. Ю.Гагаріна, 3.

 

6/22/112

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,3345га для обслуговування гуртожитку за адресою вул. Микулинецька, 101 ОСББ «Микулинецька, 101»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Микулинецька, 101», керуючись ст. 12, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Микулинецька, 101» (ід. код ____________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,3345га в оренду терміном на десять років для обслуговування гуртожитку за адресою вул. Микулинецька, 101.

 

6/22/113

Про надання в оренду, терміном на п’ять років, земельної ділянки площею 0,3270 га приватному підприємству «Люкс» для обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудованими офісними приміщеннями за адресою вул. Бережанська, 10

Рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 03.03.2023 №8/23/109

Розглянувши звернення приватного підприємства «Люкс», керуючись ст.12,120,12,141 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати приватному підприємству «Люкс» (ід. код ____________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,3270 га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудованими офісними приміщеннями за адресою вул. Бережанська, 10.

2.Припинити товариству з обмеженою відповідальністю «Альянс» (ід. код ____________) право користування земельною ділянкою площею 0,3270 га за адресою вул. Бережанська,10 враховуючи письмову згоду землекористувача на вилучення земельної ділянки.

3.Договір оренди земельної ділянки зареєстрований у книзі реєстрації договорів оренди землі від 16.11.2010р. за № 4180 та у Тернопільській регіональній філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 02.12.2010 р. за № 041066100452 - розірвати за взаємною згодою сторін.

4.Зобов’язати приватне підприємство «Люкс» в місячний термін з дня прийняття рішення оформити надання земельної ділянки відповідною документацією.

 

6/22/114

Про вилучення та надання земельної ділянки площею 0,0380га за адресою вул. Вербицького,4 гр.Лукову В.В. та гр. Видойнику П.М.

Розглянувши звернення гр.Лукова Валерія Вікторовича та гр.Видойника Павла Мироновича, керуючись ст.12,120,123,141 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Лукову Валерію Вікторовичу (ід.номер ____________) та гр.Видойнику Павлу Мироновичу (____________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку площею 0,0380га для обслуговування нежилого приміщення за адресою вул. Вербицького,4.

2.Припинити товариству з обмеженою відповідальністю «Ларс» (ід. код ____________) право користування на земельну ділянку площею 0,0380га за адресою вул. Вербицького,4 у зв’язку з переходом права власності на нежитлове приміщення до інших власників.

3.Надати гр.Лукову Валерію Вікторовичу (ід.номер ____________) та гр.Видойнику Павлу Мироновичу (____________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0380га для обслуговування нежилого приміщення за адресою вул. Вербицького,4.

3.1.Після проведення державної реєстрації договору оренди землі, віднести земельну ділянку, зазначену в п.3, до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати гр.Лукова Валерія Вікторовича та гр.Видойника Павла Мироновича в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/22/115

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,60га під будівництво закладу торгівлі та громадського харчування за адресою майдан Перемоги КП фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 23.11.2012 р. №6/26/47

Розглянувши звернення комунального підприємства фірми “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради, керуючись ст. 12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі та з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл комунальному підприємству фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради (ід. код _________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,60га під будівництво закладу торгівлі та громадського харчування за адресою майдан Перемоги.

 

6/22/116

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0800га за адресою __________ гр. Козаку Т. Р.

Розглянувши звернення гр. Козака Тараса Романовича, керуючись ст.12, 35, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр. Козаку Тарасу Романовичу (ід.номер ____________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0800га для ведення садівництва за адресою ________.

2.Передати гр. Козаку Тарасу Романовичу безоплатно у приватну власність земельну ділянку площею 0,0800га для ведення садівництва за адресою _________.

3.Зобов’язати гр. Козака Тараса Романовича:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.3.Погоджувати з управлінням з питань містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва та реконструкції садового будинку.

 

6/22/117

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0404га для ведення городництва за адресою ____________ гр.Крушельницькій І.Г.

Розглянувши звернення гр.Крушельницької Ірини Григорівни, керуючись ст.12,36,123,124,125 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Крушельницькій Ірині Григорівні (ід. номер ____________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0404га для ведення городництва за адресою ___________.

2.Надати гр. Крушельницькій Ірині Григорівні (ід. номер ____________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0404га для ведення городництва за адресою ___________.

2.1.Після проведення державної реєстрації договору оренди земельної ділянки віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель сільськогосподарського призначення.

3.Зобов’язати гр. Крушельницьку Ірину Григорівну в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/22/118

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1140га для ведення садівництва за адресою _____________ гр.Є.М.Сивій

Розглянувши звернення гр.Сивої Євгенії Мирославівни, керуючись ст.12,35,118,121 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1140га для ведення садівництва за адресою ___________ гр.Сивій Євгенії Мирославівні.

2.Передати гр.Сивій Євгенії Мирославівні (ід.номер ____________) безоплатно у приватну власність земельну ділянку площею 0,1140га для ведення садівництва за адресою _______________.

3.Зобов’язати гр.Сиву Євгенію Мирославівну:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.3.Погоджувати з управлінням з питань містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва та реконструкції житлового будинку.

 

6/22/119

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0555га за адресою _______________ гр.М.П.Боднару

Розглянувши клопотання гр.Боднара Михайла Петровича, керуючись ст.12, 36, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Боднару Михайлу Петровичу (ід.номер ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,0555га для ведення городництва за адресою _____________.

 

6/22/120

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0555га за адресою _______________ гр. Ходосевич Л.В.

Розглянувши клопотання гр.Ходосевич Лідії Володимирівни, керуючись ст.12, 36, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Ходосевич Лідії Володимирівні (ід.номер ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,0555га для ведення городництва за адресою ______________.

 

6/22/121

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0044га за адресою _____________ гр. Близнюк Ж.В.

Розглянувши клопотання гр.Близнюк Жанни Володимирівни, керуючись ст.12, 36, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр. Близнюк Жанні Володимирівні (ід.номер ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,0044га для ведення городництва за адресою _______________.

 

6/22/122

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0110га за адресою +_____________ гр.Прохоровій Г.О.

Розглянувши клопотання гр.Прохорової Гелени Ольгертівни, керуючись ст.12, 36, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Прохоровій Гелені Ольгертівні (ід.номер ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,0110га для ведення городництва за адресою ____________.

 

6/22/123

Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки в м. Тернополі (гр.Куций О.Є. та інші)

Розглянувши звернення громадян м. Тернополя, керуючись ст.12, 33, 36, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 21.10.2009р. №1112 „Про додаткові заходи щодо безоплатних оформлення та видачі громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки”, висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл громадянам на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки, згідно з додатком (додається).

 

6/22/124

Про надання дозволу на виготовлення технічних документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки в м. Тернополі (гр.Починок Б.Й. та інші)

Внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 24.12.2013р. №6/42/40, від 15.06.2018р. №7/25/165

Розглянувши звернення громадян м. Тернополя, керуючись ст.12, 33, 36, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 21.10.2009р. №1112 „Про додаткові заходи щодо безоплатних оформлення та видачі громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки”, висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА

Дати дозвіл громадянам на виготовлення технічних документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки, згідно з додатком (додається).


6/22/125

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею до 0,0130 га за адресою _____________ гр.Сенатович О.В.

Розглянувши звернення гр.Сенатович Ольги Володимирівни, керуючись ст.12, 36, 123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Сенатович Ользі Володимирівні (ід.номер ____________) на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею до 0,0130 га для ведення городництва за адресою ____________.

 

6/22/126

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1150га для ведення садівництва за адресою _________ гр.Руденко Н.І.

Розглянувши звернення гр.Руденко Надії Іванівни, керуючись ст.12, 35, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1150га для ведення садівництва за адресою ________ гр.Руденко Надії Іванівні.

2.Передати гр.Руденко Надії Іванівні (ід.номер ____________) безоплатно у приватну власність земельну ділянку площею 0,1150га для ведення садівництва за адресою ________.

3.Зобов’язати гр.Руденко Надію Іванівну:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.3.Погоджувати з управлінням з питань містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва та реконструкції житлового будинку.

 

6/22/127

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0270га за адресою ___________ гр. Мединському В.В.

Розглянувши звернення гр. Мединського Володимира Володимировича, керуючись ст.12, 35, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр. Мединському Володимиру Володимировичу (ід.номер ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність площею до 0,0270га для ведення садівництва за адресою _____________.

 

6/22/128

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,02га для ведення особистого селянського господарства за адресою _________ гр.Бистрій І.Є.

Розглянувши звернення гр.Бистрої Іннеси Євгенівни, керуючись ст. 12, 118, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр. Бистрій Іннесі Євгенівні (ід. номер ____________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність площею до 0,02га для ведення особистого селянського господарства за адресою __________.

 

6/22/129

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1000га за адресою __________ гр.Пилипчук Ю.Р.

Розглянувши звернення гр.Пилипчука Юрія Романовича, керуючись ст.12, 35, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1000га для ведення садівництва за адресою _________ гр. Пилипчуку Юрію Романовичу.

2.Надати гр.Пилипчуку Юрію Романовичу (ід.номер ____________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,1000га для ведення садівництва за адресою _________.

3.Зобов’язати гр.Пилипчука Юрія Романовича оформити в місячний термін договір оренди земельної ділянки.

 

6/22/130

Про надання дозволу на виготовлення технічних документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки в м. Тернополі (гр.Мидло І.М. та інші)

Розглянувши звернення громадян м. Тернополя, керуючись ст.12, 33, 40, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 21.10.2009р. №1112 „Про додаткові заходи щодо безоплатних оформлення та видачі громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки”, висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл громадянам на виготовлення технічних документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки, згідно з додатком (додається).

 

6/22/131

Про передачу у спільну сумісну власність земельних ділянок громадянам (гр.Заяць О.В. та інші)

Розглянувши звернення громадян м. Тернополя, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 21.10.2009р. №1112 «Про додаткові заходи щодо безоплатних оформлення та видачі громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки», висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити технічні документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельні ділянки.

2.Передати земельні ділянки безоплатно у спільну сумісну власність громадян, згідно з додатком (додається).

3.Зобов’язати громадян, яким передається у спільну сумісну власність земельна ділянка:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельні ділянки за їх цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.3.Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

3.4.Погоджувати з управлінням з питань містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

3.5.Отримати в місячний термін документи на право спільної сумісної власності на земельні ділянки.

3.6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/22/132

Про надання дозволу на виготовлення технічних документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки в м.Тернополі (гр. Починок Б.Й. та інші)

Внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 24.12.2013р. №6/42/40

Розглянувши звернення громадян м.Тернополя, керуючись ст.12, 33, 36, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 21.10.2009р. №1112 „Про додаткові заходи щодо безоплатних оформлення та видачі громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки”, висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА

Дати дозвіл громадянам на виготовлення технічних документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки, згідно з додатком (додається).

 

6/22/133

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0600га за адресою ________ гр.Козорогу В.В.

Розглянувши звернення гр.Козорога Віктора Віталійовича, керуючись ст.12, 35, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Козорогу Віктору Віталійовичу (ід.номер ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність площею до 0,0600га для ведення садівництва за адресою ________.

 

6/22/134

Про передачу у приватну власність земельних ділянок громадянам (гр.Пришляк Л.А. та інші)

Розглянувши звернення громадян м. Тернополя, керуючись ст.12, 40, 33, 118, 121

Земельного кодексу України, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 21.10.2009р. №1112 „Про додаткові заходи щодо безоплатних оформлення та видачі громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки”, висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити технічні документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки.

2.Передати земельні ділянки безоплатно у приватну власність громадян, згідно з додатком (додається).

3.Зобов’язати громадян, яким передаються у власність земельні ділянки:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельні ділянки за їх цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.3.Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

3.4.Погоджувати з управлінням з питань містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

3.5.Отримати в місячний термін документи на право власності на земельні ділянки.

3.6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/22/135

Про передачу у приватну власність земельних ділянок громадянам (гр.Куш О.Я. та інші)

Розглянувши звернення громадян м. Тернополя, керуючись ст.12, 40, 33, 118, 121

Земельного кодексу України, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 21.10.2009р. №1112 „Про додаткові заходи щодо безоплатних оформлення та видачі громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки”, висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити технічні документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки.

2.Передати земельні ділянки безоплатно у приватну власність громадян, згідно з додатком (додається).

3.Зобов’язати громадян, яким передаються у власність земельні ділянки:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельні ділянки за їх цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.3.Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

3.4.Погоджувати з управлінням з питань містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

3.5.Отримати в місячний термін документи на право власності на земельні ділянки.

3.6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/22/136

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул. Київська,14а фізичній особі-підприємцю Васильчишину М.Б.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Васильчишина Миколи Богдановича, керуючись ст.12, 98, 99 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл фізичній особі-підприємцю Васильчишину Миколі Богдановичу (ід. номер ____________) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0078га терміном на три роки для складування будівельних матеріалів за адресою вул. Київська,14а.

2.Встановити плату за встановлення земельного сервітуту, зазначеного в п.1 даного рішення, в розмірі 3 (трьох) відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/22/137

Про продовження договору оренди земельної ділянки площею 0,0060га фізичній особі-підприємцю Кузіву В.Б. за адресою просп.Злуки

Розглянувши клопотання фізичної особи-підприємця Кузіва Володимира Богдановича про продовження договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати в оренду терміном на два роки фізичній особі-підприємцю Кузіву Володимиру Богдановичу (ід.номер ____________) земельну ділянку площею 0,0060га для обслуговування зупинки громадського транспорту «вул. Чалдаєва» (з боку парку Національного відродження) з об’єктом торгівельно-побутового призначення (мала архітектурна форма) за адресою просп.Злуки.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Кузіва Володимира Богдановича в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/22/138

Про внесення змін в п.3 рішення міської ради від 30.03.2012р. №6/20/68 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,625116га за адресою вул. С.Будного, 38 ТОВ «Спорттовари»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Спорттовари», керуючись ст. 12, 120, 123, 124, 142 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в п.3 рішення міської ради від 30.03.2012р. №6/20/68 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,625116га за адресою вул. С.Будного, 38 ТОВ «Спорттовари» та замість слів «п’ять років» читати «десять років».

 

6/22/139

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,02712га га за адресою вул. Гайова, 8 фізичній особі-підприємцю Олійнику Ю.І.

Внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 24.12.2013р. №6/42/62

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Олійника Юрія Ігоровича, керуючись ст.12, 120, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл фізичній особі-підприємцю Олійнику Юрію Ігоровичу (ід.код.) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,02712га для обслуговування викупленої споруди з реконструкцією під виробничі приміщення за адресою вул. Гайова, 8.

 

6/22/140

Про продовження договору оренди земельної ділянки площею 0,005530га за адресою вул. Б.Хмельницького,17 суб’єкту підприємницької діяльності Бригідиру З.С.

Розглянувши звернення суб’єкта підприємницької діяльності Бригідира Зіновія Степановича про продовження договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12, 123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати суб’єкту підприємницької діяльності Бригідиру Зіновію Степановичу (ід. номер ____________) в оренду терміном на два роки земельну ділянку площею 0,005530га для обслуговування літньої площадки кафе “Легенда” за адресою вул. Хмельницького,17.

2.Зобов’язати суб’єкта підприємницької діяльності Бригідира Зіновія Степановича в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/22/141

Про затвердження проекту відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,10га для будівництва та обслуговування дільниці розроблення, фасування та пакування м»яса птиці за адресою вул.Гайова, 36 ФО-П Заєцю І.В.

До рішення внесені зміни згідно з рішенням міської ради від 17.08.2012 р. №6/23/56

Розглянувши звернення фізичної особи – підприємця Заєця Ігоря Васильовича, керуючись ст. 12, 20, 123, 124 Земельного кодексу України, Постановою Кабінету Міністрів України „Про затвердження Порядку зміни цільового призначення земель, які перебувають у власності громадян або юридичних осіб”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити фізичній особі–підприємцю Заєцю Ігорю Васильовичу (ід. номер _____________) проект відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,10га для будівництва та обслуговування дільниці розроблення, фасування та пакування м»яса птиці за адресою вул.Гайова,36.

2.Дозволити фізичній особі–підприємцю Заєцю Ігорю Васильовичу (ід. номер _____________) змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,10га для будівництва та обслуговування дільниці розроблення, фасування та пакування м»яса птиці за адресою вул.Гайова,36.

2.1.Після проведення державної реєстрації державного акту на землю віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель промисловості, транспорту, зв’язку енергетики, оборони та іншого призначення.

3.Зобов’язати фізичну особу–підприємця Заєця Ігора Васильовича в місячний термін внести зміни в земельно-облікову документацію.

 

6/22/142

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,12га за адресою ___________ гр.Кордубі В.М.

Розглянувши звернення гр.Кордуби Віри Маркіянівни, керуючись ст.12, 35, 123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Кордубі Вірі Маркіянівні (ід.номер ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,12га для ведення садівництва за адресою _________.

 

6/22/143

Про надання дозволу на складання проекту відведення щодо зміни цільового використання земельної ділянки площею 0,0124га за адресою вул. Доли,9 під будівництво та обслуговування об’єкту торгово-побутового призначення гр. Косяку Я.І.

Розглянувши звернення громадянина Косяка Ярослава Івановича, керуючись ст.12,20,123 Земельного кодексу України, Постановою Кабінету Міністрів України „Про затвердження Порядку зміни цільового призначення земель, які перебувають у власності громадян або юридичних осіб”, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл громадянину Косяку Ярославу Івановичу (ід. номер ____________) на складання проекту відведення щодо зміни цільового використання земельної ділянки площею 0,0124 га за рахунок земель житлової та громадської забудови під будівництво та обслуговування об’єкту торгово-побутового призначення за адресою вул. Доли,9.

 

6/22/144

Про визнанням таким, що втратив чинність пункту 3 рішення міської ради від 19.05.2005р. №4/16/66 «Про розгляд земельних спорів громадян»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Земельним кодексом України», враховуючи Постанову Президії Тернопільського обласного суду від 10.08.1991р., Ухвалу Тернопільського міського народного суду від 05.10.1992р., висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Пункт 3 рішення міської ради від 19.05.2005р.№4/16/66 «Про розгляд земельних спорів громадян» - визнати таким, що втратив чинність.

 

6/22/145

Про передачу у приватну власність земельної ділянки члену міської громадської організації садівників-любителів „Тернопільське”

Розглянувши звернення правління міської громадської організації садівників-любителів „Тернопільське” про безоплатну передачу у приватну власність земельної ділянки члену організації, керуючись ухвалою міської ради від 29.05.1996р. „Про передачу у колективну та приватну власність земель садівницького товариства „Тернопільське”, ст.12, 35, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин, природокористування, охорони довкілля, приватизації та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Передати у приватну власність земельну ділянку, надану члену міської громадської організації садівників-любителів „Тернопільське” згідно з додатком (додається).

2.Зобов'язати громадянина, якому передається земельна ділянка у приватну власність:

2.1.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України.

2.2.Проводити роботи по благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельної ділянки до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

2.3.Отримати в місячний термін документи на право власності на землю.

 

6/22/146

Про внесення змін в рішення міської ради від 17.06.2010р. №5/36/23 „Про надання земельної ділянки площею 1,2987га за адресою вул. Чумацька,1 ВАТ “Тернопіль-готель”

Розглянувши звернення публічного акціонерного товариства «Тернопіль-готель», керуючись ст.12,123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в рішення міської ради від 17.06.2010р. №5/36/23 „Про надання земельної ділянки площею 1,2987га за адресою вул. Чумацька,1 ВАТ “Тернопіль-готель” та замість слів «відкрите акціонерне товариство «Тернопіль-готель» у всіх відмінках читати “публічне акціонерне товариство «Тернопіль-готель».

 

6/22/147

Про протест прокурора м. Тернополя на рішення вісімнадцятої сесії Тернопільської міської ради шостого скликання №6/18/19 від 05.01.2012р. із змінами внесеними рішенням двадцять першої сесії Тернопільської міської ради шостого скликання №6/21/33 від 17.05.2012р.

Розглянувши протест прокурора м. Тернополя на рішення міської ради від 05.01.2012р. №6/18/19 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,6448га для обслуговування власної нежитлової споруди поліклініки з реконструкцією під багатоквартирний житловий будинок за адресою вул. Бродівська, 53 ТОВ «Оранда ЛТД» із змінами внесеними рішенням двадцять першої сесії Тернопільської міської ради шостого скликання від 17.05.2012р. №6/21/33 «Про внесення змін в рішення міської ради від 05.01.2012 р. №6/18/19» керуючись ст.12, 120, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Протест прокурора м. Тернополя на рішення міської ради від 05.01.2012р. №6/18/19 із внесеними змінами рішенням міської ради від 17.05.2012р.№6/21/33 – задоволити.

2.Рішення міської ради від 17.05.2012р. №6/21/33 «Про внесення змін в рішення міської ради від 05.01.2012р. №6/18/19» доповнити після слів «житловий будинок» словами «із зміною цільового при значення земельної ділянки» і далі по тексту.

 

6/22/148

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0690га ПП «Новатор-Плюс» за адресою вул. Текстильна,34

Розглянувши звернення приватного підприємства «Новатор-Плюс», керуючись ст. 12, 123, 124 Земельного Кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл приватному підприємству «Новатор-Плюс» (ід.код ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0690га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування та реконструкції, переобладнання (пристосування) розширення цеху з ізоляції труб під склад з офісними приміщеннями за адресою вул. Текстильна,34.

 

6/22/149

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0650га для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою ______________ гр.Миц В.Я.

Розглянувши звернення гр.Миц Віктора Ярославовича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Миц Віктору Ярославовичу (ід.номер ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею її у приватну власність площею до 0,0650га для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою __________________.

 

6/22/150

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0735га для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою ____________ гр.Губиш О.Й.

Розглянувши звернення гр.Губиш Ореста Йосиповича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Губишу Оресту Йосиповичу (ід.номер ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею її у приватну власність площею до 0,0735га для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою ____________.

 

6/22/151

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,6га для розташування промислового ринку за адресою вул. С.Будного ТОВ «Тернопільський речовий ринок»

Рішення скасовано відповідно до рішень міської ради від 05.10.2012 р. №6/25/44, від 12.06.2014 р. №6/48/174

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Тернопільський речовий ринок», враховуючи рішення Тернопільського міськрайонного суду у справі №2-а-4233/10 від 05.01.2011 року, керуючись ст. 12, 123, 124, 142 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі» враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопільський речовий ринок» (ід. код 21151424) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,6га для розташування промислового ринку за адресою вул. С.Будного.

2.Вилучити з користування управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології (ід. код 03366014) земельну ділянку площею 0,3160га за адресою вул. С.Будного, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопільський речовий ринок» (ід. код 21151424) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,6га для розташування промислового ринку за адресою вул. С.Будного.

4.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Тернопільський речовий ринок» в місячний термін оформити надання земельної ділянки відповідною документацією.

 

6/22/152

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,3390га для обслуговування будівель та споруд з реконструкцією їх під цех по складанню меблів за адресою вул. Подільська, 42 гр.Стельмаху М.В.

Розглянувши звернення гр.Стельмаха Мирона Васильовича, керуючись ст.12, 120, 123, 124, 125, Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Стельмаху Мирону Васильовичу (ід. номер ____________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,3390га для обслуговування будівель та споруд з реконструкцією їх під цех по складанню меблів за адресою вул. Подільська, 42.

2.Надати в оренду терміном на десять років гр.Стельмаху Мирону Васильовичу (ід. номер ____________) земельну ділянку площею 0,3390га для обслуговування будівель та споруд з реконструкцією їх під цех по складанню меблів за адресою вул. Подільська, 42.

2.1.Після проведення державної реєстрації договору оренди віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

3.Зобов’язати гр.Стельмаха Мирона Васильовича в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/22/153

Про внесення змін у рішення міської ради від 30.03.2012р. № 6/20/118 «Про прийняття у комунальну власність та передачу на баланс каналізаційного колектора обласної протитуберкульозної лікарні за адресою вул. Микулинецька»

Враховуючи рішення Тернопільської обласної ради від 14.06.2012р. № 1383 «Про внесення змін до рішення Тернопільської обласної ради від 27.03.2012р. № 1339 «Про передачу завершеного будівництвом об’єкта каналізаційного колектора з очисними спорудами обласної протитуберкульозної лікарні за адресою вул. Микулинецька у м. Тернополі», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада вирішила:

1.Внести змінив в п. 1 та п.2 рішення міської ради від 30.03.2012р. № 6/20/118 «Про прийняття у комунальну власність та передачу на баланс каналізаційного колектора обласної протитуберкульозної лікарні за адресою вул. Микулинецька» та викласти його у наступній редакції:

«1. Прийняти від комунального підприємства Тернопільської обласної ради «Архбудсервіс» до комунальної власності територіальної громади міста Тернополя окремий пусковий комплекс каналізаційного колектора обласної протитуберкульозної лікарні за адресою вул. Микулинецька вартістю 7703365 грн (Сім мільйонів сімсот три тисячі триста шістдесят п’ять гривень):

1.1.передати окремий пусковий комплекс каналізаційного колектора обласної протитуберкульозної лікарні за адресою вул. Микулинецька вартістю 6865245грн (Шість мільйонів вісімсот шістдесят п’ять тисячі двісті сорок п’ять гривень) та передати його на баланс, з поповненням статутного капіталу, комунальному підприємству «Тернопільводоканал»

1.2.передати зовнішні мережі 10 кВ і обладнання трансформаторної підстанції 10/0,4 кВ № 249 на загальну суму 838120 грн (Вісімсот тридцять вісім тисяч сто двадцять гривень) на баланс відкритому акціонерному товариству «Тернопільобленерго».

2.Створити комісію по прийняттю - передачі у комунальну власність міста об’єкта вказаного в підпункті 1.2 рішення, згідно з додатком (додається).».

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/22/154

Про затвердження проекту «Підвищення енергоефективності соціальних об'єктів міста Тернополя шляхом розробки і впровадження довгострокового механізму відновлюваного фінансування капітальних вкладень у модернізацію будівель та інженерних систем життєзабезпечення бюджетних установ Тернопільської міської ради» до участі у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування у 2012 році

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента України від 28 жовтня 2002р. №952/2002 «Про Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування», Постанов Кабінету Міністрів України від 18 січня 2003р. №64 «Про затвердження Положення про Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування», від 15 вересня 2010р. №899 «Про внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2003р. №64», рішення ради Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування від 17 січня 2012р. №10 та на виконання Програми енергоефективності, енергозбереження та термомодернізації житлового фонду і об'єктів соціальної інфраструктури міста Тернополя на 2012-2015 роки, затвердженої рішенням міської ради від 16.02.2012р. № 6/19/1, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Проект «Підвищення енергоефективності соціальних об'єктів міста Тернополя шляхом розробки і впровадження довгострокового механізму відновлюваного фінансування капітальних вкладень у модернізацію будівель та інженерних систем життєзабезпечення бюджетних установ Тернопільської міської ради» до участі у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування у 2012 році, згідно з додатком (додається).

2.Заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Стемковському В.В. подати проект на розгляд у Державний фонд сприяння місцевому самоврядуванню в Україні.

3.В разі перемоги Проекту у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування у 2012 році передбачити в бюджеті міста на 2013 рік співфінансування в розмірі 250,7 тис. грн.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології і надзвичайних ситуацій.

 

miskrada_download 
Рішення міської ради з додатками