Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

23.11.12

6/26/1 І.В.Турський

Про звернення до Президента України Януковича В.Ф. та Міністра оборони України Саламатіна Д.А. щодо 11 Тернопільської окремої гвардійської артилерійської Київської орденів Червоного Прапора і Богдана Хмельницького ІІ ступеня бригади

Міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити звернення до Президента України Януковича В.Ф. та Міністра оборони України Саламатіна Д.А. щодо 11 Тернопільської окремої гвардійської артилерійської Київської орденів Червоного Прапора і Богдана Хмельницького ІІ ступеня бригади.

2.Направити звернення щодо 11 Тернопільської окремої гвардійської артилерійської Київської орденів Червоного Прапора і Богдана Хмельницького ІІ ступеня бригади Президенту України Януковичу В.Ф. та Міністру оборони України Саламатіну Д.А. (текст звернення додається).

 

6/26/2 В.О.Остапчук

Про надання дозволу фінансовому управлінню на підписання Договору про погашення заборгованості за виконання гарантійних зобов’язань

Рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 12.06.2014р. №6/48/7

З метою реалізації проекту модернізації центрального опалення у м. Тернополі, на виконання угоди про наміри щодо підготовки кредитного фінансування, укладеної 28 січня 2011року між Тернопільською міською радою, Тернопільським комунальним підприємством теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради та Європейським Банком Реконструкції та Розвитку, відповідно до статей 16,17,18,74 Бюджетного кодексу України, статей 26,60,70 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанови Кабінету Міністрів України від 14 травня 2012р. №541 «Про затвердження Порядку надання місцевих гарантій», враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати дозвіл фінансовому управлінню Тернопільської міської ради на підписання Договору про погашення заборгованості за виконання гарантійних зобов’язань, згідно з наведеними нижче істотними умовами:

1.1.Розмір плати за надання місцевої гарантії - 1 гривня на рік протягом всього терміну дії договору.

1.2.Штраф на прострочену заборгованість чергового платежу - 0,01% за кожний день прострочення.

1.3.Позичальник зобов’язується відшкодувати будь-які документально підтверджені витрати місцевого бюджету, пов’язані з виконанням гарантійних зобов’язань.

1.4.Пеня за прострочення відшкодування витрат міського бюджету – 120% річних облікової ставки Національного банку України за офіційним курсом гривні до іноземної валюти, встановленим Національним банком України на день нарахування пені за кожен день прострочення сплати заборгованості у національній валюті.

1.5. Позичальник зобов’язується надати гаранту права на договірне списання банком коштів з рахунків суб’єкта господарювання на користь гаранта.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради питань бюджету та фінансів.

 

6/26/3 М.Ф.Лесів

Про затвердження проміжних ліквідаційних балансів комунальних підприємств житлово-експлуатаційних контор №1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 11 та комунального житлово-експлуатаційного підприємства «Вікторія» Тернопільської міської ради

З метою подання в Господарський суд Тернопільської області заяв про визнання банкрутами комунальних підприємств житлово-експлуатаційних контор №1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 11 та комунального житлово-експлуатаційного підприємства «Вікторія» Тернопільської міської ради, керуючись ст. 111 Цивільного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проміжний ліквідаційний баланс комунального підприємства житлово-експлуатаційна контора №1, складений станом на 01.11.2012р., згідно з додатком № 1 (додається).

2.Затвердити проміжний ліквідаційний баланс комунального підприємства житлово-експлуатаційна контора №3, складений станом на 01.11.2012р., згідно з додатком № 2 (додається).

3.Затвердити проміжний ліквідаційний баланс комунального підприємства житлово-експлуатаційна контора №4, складений станом на 01.11.2012р., згідно з додатком № 3 (додається).

4.Затвердити проміжний ліквідаційний баланс комунального підприємства житлово-експлуатаційна контора №5, складений станом на 01.11.2012р., згідно з додатком № 4 (додається).

5.Затвердити проміжний ліквідаційний баланс комунального підприємства житлово-експлуатаційна контора №6, складений станом на 01.11.2012р., згідно з додатком № 5 (додається).

6.Затвердити проміжний ліквідаційний баланс комунального підприємства житлово-експлуатаційна контора №7, складений станом на 01.11.2012р., згідно з додатком № 6 (додається).

7.Затвердити проміжний ліквідаційний баланс комунального підприємства житлово-експлуатаційна контора № 8, складений станом на 01.11.2012р., згідно з додатком № 7 (додається).

8.Затвердити проміжний ліквідаційний баланс комунального підприємства житлово-експлуатаційна контора № 10, складений станом на 01.11.2012р., згідно з додатком № 8 (додається).

9.Затвердити проміжний ліквідаційний баланс комунального підприємства житлово-експлуатаційна контора № 11, складений станом на 01.11.2012р., згідно з додатком № 9 (додається).

10.Затвердити проміжний ліквідаційний баланс комунального житлово-експлуатаційного підприємства «Вікторія» Тернопільської міської ради, складений станом на 01.11.2012р., згідно з додатком № 10 (додається).

11.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/26/4 М.Ф.Лесів

Про передачу робіт з реконструкції набережної Тернопільського ставу в м. Тернополі. Черга 2 (ділянка від «Острова закоханих» до арочного мосту) комунальному підприємству «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя»

Розглянувши звернення КП «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,враховуючи декларацію про готовність об’єкта до експлуатації від 02.11.2012р. № ТП 14312206929, рішення постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології передати роботи з реконструкції набережної Тернопільського став в м. Тернополі. Черга 2 (ділянка від «Острова закоханих» до арочного мосту) загальною вартістю 5 687 770,00 грн. (п’ять мільйонів шістсот вісімдесят сім тисяч сімсот сімдесят грн. 00 коп.) в поповнення статутного капіталу КП «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя».

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/26/5 М.Ф.Лесів

Про прийняття в комунальну власність міста житлового фонду Тернопільського вищого професійного училища № 4 імені Михайла Паращука за адресою вул. Галицька,29А

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків» та положенням про порядок передачі в комунальну власність державного житлового фонду, що перебував у повному господарському віданні або в оперативному управлінні підприємств, установ та організацій, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 06 листопада 1995р. за №891, розглянувши листи Тернопільського вищого професійного училища №4 ім. М. Паращука від 16.08.2012р. № 416, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 26.12.2011р. №1/11-12421, звернення працівників професійно – технічної освіти, декларацію про готовність об’єкта до експлуатації, зареєстровану в інспекції Держархбудконтролю у Тернопільській області від 11.07.2011р. № ТП 14311015960 та враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово–комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Погодити прийняття частини гуртожитку (30 – квартирна житлова блок – секція) Тернопільського вищого професійного училища №4 імені Михайла Паращука за адресою вул. Галицька,29А, загальною площею 2 251,8 кв.м. у комунальну власність міста.

2.Доручити виконавчому комітету міської ради спільно з Тернопільським вищим професійним училищем №4 імені Михайла Паращука оформити прийняття - передачу вказаної у п.1 рішення частини гуртожитку в комунальну власність міста в порядку, визначеному чинним законодавством.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово–комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/26/6 М.Ф.Лесів

Про прийняття в комунальну власність міста житлового фонду Державного територіально – галузевого об’єднання «Львівська залізниця»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків» та положенням про порядок передачі в комунальну власність державного житлового фонду, що перебував у повному господарському віданні або в оперативному управлінні підприємств, установ та організацій, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 06 листопада 1995р. за №891, розглянувши клопотання відокремленого підрозділу «Моторвагонне депо Тернопіль» ДТГО «Львівська залізниця» від 12.10.2011р. №208, наказ ДТГО «Львівська залізниця» від 26.05.2011р. № 485/4 та враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово – комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Погодити прийняття гуртожитку Державного територіально – галузевого об’єднання «Львівська залізниця» за адресою вул. Б. Хмельницького, 6 у комунальну власність міста.

2.Доручити виконавчому комітету міської ради, спільно з ДТГО «Львівська залізниця», провести прийняття - передачу гуртожитку, вказаного п. 1. рішення, в комунальну власність міста в порядку, визначеному чинним законодавством

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово – комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/26/7 М.Ф.Лесів

Про прийняття зовнішніх мереж водопостачання та господарсько-побутової каналізації житлового будинку за адресою вул. Лозовецька, 18 до комунальної власності міста

Розглянувши звернення приватного підприємства „Сапід”, з метою забезпечення належного обслуговування зовнішніх мереж водопостачання та господарсько-побутової каналізації житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Лозовецька, 18, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Прийняти від приватного підприємства „Сапід” до комунальної власності територіальної громади міста Тернополя зовнішні мережі водопостачання та господарсько-побутової каналізації 40 – квартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Лозовецька, 18, балансовою вартістю:

-зовнішні мережі водопостачання – 17455 грн. (сімнадцять тисяч чотириста п’ятдесят п’ять грн. 00 коп.);

-зовнішні мережі господарсько-побутової каналізації – 14165 грн. (чотирнадцять тисяч сто шістдесят п’ять грн. 00 коп.)

та передати їх на баланс КП «Тернопільводоканал» у поповнення статутного капіталу.

2.Створити комісію по прийняттю-передачі мереж, вказаних в п.1 рішення, у складі, згідно з додатком (додається).

3.Комісії, вказаній у п. 2 рішення, здійснити прийняття-передачу у відповідності до вимог чинного законодавства.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/26/8 М.Ф.Лесів

Про затвердження Гідравлічних розрахунків існуючих водопровідних мереж і розроблення оптимізованої схеми роботи системи подачі та розподілення води м. Тернопіль

Розглянувши звернення КП “Тернопільводоканал”, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 23.12.2010 р. №476, враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Гідравлічні розрахунки існуючих водопровідних мереж і розроблення оптимізованої схеми роботи системи подачі та розподілення води м. Тернопіль (додаються).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/26/9 М.Ф.Лесів

Про договір з Малашовецькою сільською радою

Керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити договір, укладений Тернопільською міською радою з Малашовецькою сільською радою (додається).

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/26/10 М.Ф.Лесів

Про внесення доповнень в рішення міської ради від 17.05.2012 р. № 6/21/18 «Про прийняття у комунальну власність та передачу на баланс балансоутримувачам житлових будинків приладів обліку питної води»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.1.16 ст.136, п. 3 ст.292 Податкового кодексу України, враховуючи рішення постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести доповнення в рішення міської ради від 17.05.2012 р. № 6/21/18 «Про прийняття у комунальну власність та передачу на баланс балансоутримувачам житлових будинків приладів обліку питної води»: після слів «житлових будинків» доповнити словами «на період надання послуг з управління та утримання житлового фонду», далі по тексту.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/26/11

В.О.Остапчук

Про виконання бюджету міста Тернополя за 9 місяців 2012 року

Заслухавши звіт виконавчого комітету про виконання бюджету міста за 9 місяців 2012 року, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити звіт про виконання бюджету міста за 9 місяців 2012 року по доходах в сумі 529623,1 тис.грн, в тому числі по загальному фонду – 456954,3 тис.грн та по спеціальному фонду –72668,8 тис.грн і по видатках в сумі 537354,6 тис.грн, в тому числі по загальному фонду – 469375,9 тис.грн та по спеціальному фонду – 67978,7 тис.грн, згідно з додатками 1, 2, 3 (додаються).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

 

6/26/12

В.О.Остапчук

Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.2012 р. № 6/18/13 „Про бюджет м. Тернополя на 2012 рік”

В додаток до рішення внесені зміни згідно з рішенням міської ради від 20.12.2012р. №6/27/10

Керуючись Бюджетним кодексом України, п.96 Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення деяких податкових норм" від 24.05.2012р. №4834 - VI, рішенням Тернопільської обласної ради від 23.10.2012р. №1434 "Про внесення змін до обласного бюджету на 2012 рік", розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 12.11.2012р. №944 - од та враховуючи висновки постійної комісії з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Збільшити доходи загального фонду міського бюджету на 11009,5тис.грн., з них за рахунок додаткової дотації та субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам - 11009,5тис.грн.

1.1.(41021800)Додаткова дотація з державного бюджету місцевим бюджетам на оплату праці працівників бюджетних установ - 4390,1тис.грн.

1.2.(41021200) Додаткова дотація з державного бюджету місцевим бюджетам на покращення надання соціальних послуг найуразливішим верствам населення - 1079,4тис.грн.

1.3.(41035800)Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату державної соціальної допомоги на дітей - сиріт та дітей,позбавлених батьківського піклування,грошового забезпечення батькам - вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім"ях за принципом "гроші ходять за дитиною" - 40,0тис.грн.

1.4.(41030600)Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату допомоги сім"ям з дітьми ,малозабезпеченим сім"ям, інвалідам з дитинства,дітям - інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям - 5500,0тис.грн.

2.Збільшити видатки загального фонду міського бюджету по головних розпорядниках за рахунок збільшення дотації та субвенції з державного бюджету (п.1) на 10910,5тис.грн.

з них: оплата праці - 3033,9тис.грн. енергоносії - 25,0тис.грн.

2.1.Управлінню праці та соціальної політики –5540,0 тис.грн.

2.1.1.(070303) Дитячі будинки ( в тому числі сімейного типу, прийомні сім"ї) - 40,0тис.грн.

2.1.2.(090302) Допомога у зв"язку з вагітністю та пологами - 56,0тис.грн.

2.1.3.(090303) Допомога на догляд за дитиною віком до з - х років - 374,0тис.грн.

2.1.4.(090304) Одноразова допомога при народженні дитини - 4618,0тис.грн.

2.1.5.(090305) Допомога на дітей ,над якими встановлено опіку чи піклування - 30,0тис.грн.

2.1.6.(090306) Допомога на дітей одиноким матерям - 12,0тис.грн.

2.1.7.(090307) Тимчасова державна допомога дітям - 35,0тис.грн.

2.1.8.(090401) Державна соціальна допомога малозабезпеченим сім"ям - 340,0тис.грн.

2.1.9.(091300) Державна соціальна допомога інвалідам з дитинства та дітям - інвалідам - 35,0тис.грн.

2.2. Управлінню освіти і науки - 2078,7тис.грн.

з них: оплата праці - 1242,0 тис.грн.

2.2.1.(070201) Загальноосвітні школи ( в т.ч. школа - дитячий садок, інтернат при школі), спеціалізовані школи, ліцеї, гімназії, колегіуми - 1531,0 тис.грн.

з них: оплата праці - 1135,0тис.грн.

2.2.2.(070601) Вищі заклади I та II рівнів акредитації –404,4тис.грн.

2.2.3.(130107) Утримання та навчально - тренувальна робота дитячо - юнацьких спортивних шкіл - 143,3тис.грн.

з них: оплата праці - 107,0тис.грн.

2.3. .Відділу охорони здоров"я та медичного забезпечення - 2311,4тис.грн.

з них: оплата праці - 1711,9 тис.грн.

2.3.1.(080101) Лікарні –1790,6тис.грн.

з них: оплата праці - 1326,1тис.грн.

2.3.2.(080209) Станція швидкої та невідкладної медичної допомоги - 398,4тис.грн.

з них: оплата праці - 295,1тис.грн.

2.3.3.(080500) Загальні і спеціалізовані стоматологічні поліклініки - 122,4тис.грн.

з них: оплата праці - 90,7тис.грн.

2.4. Управлінню у справах сім"ї, молодіжної політики і спорту –980,4тис.грн.

з них: оплата праці –80,0тис.грн. енергоносії - 25,0тис.грн.

2.4.1.(091101) Утримання центрів соціальних служб для сім"ї , дітей та молоді - 980,4тис.грн.

з них: оплата праці –80,0тис.грн. енергоносії - 25,0тис.грн.

3.Зменшити видатки загального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів на суму 4074,706 тис.грн.

 з них: оплата праці –198,2тис.грн. енергоносії - 212,95тис.грн.

3.1.Міській раді –243,356тис.грн.

3.1.1.(250404) Інші видатки (Фінансова підтримка громадських та інших організацій і заходів) –118,356 тис.грн.

3.1.2.(091209) Фінансова підтримка громадських організацій інвалідів і ветеранів - 25,0тис.грн.

3.1.3.(180404) Підтримка малого і середнього підприємництва - 100,0тис.грн.

3.2.Управлінню праці та соціальної політики –705,5тис.грн.

з них: оплата праці –46,0тис.грн. енергоносії - 10,0тис.грн.

3.2.1.(090302) Допомога у зв"язку з вагітністю та пологами - 150,0тис.грн.

3.2.2.(090305) Допомога на дітей ,над якими встановлено опіку чи піклування - 100,0тис.грн.

3.2.3.(090306) Допомога на дітей одиноким матерям - 200,0тис.грн.

3.2.4.(090308) Допомога при усиновленні дитини - 50,0тис.грн.

3.2.5.(090416) Інші видатки на соціальний захист ветеранів війни та праці (Доплата до пенсій воїнам ОУН - УПА) - 122,0тис.грн

3.2.6.(091206) Центри соціальної реабілітації дітей – інвалідів - 12,5тис.грн.

 з них:

енергоносії - 10,0тис.грн.

3.2.7.(010116) Органи місцевого самоврядування - 71,0тис.грн.

з них: оплата праці –46,0тис.грн.

3.3. Відділу охорони здоров’я і медичного забезпечення - 379,5тис.грн.

з них: енергоносії - 80,0тис.грн.

3.3.1.(080101) Лікарні –319,5 тис.грн.

з них: енергоносії - 80,0тис.грн.

3.3.2.(080209) Станція швидкої та невідкладної медичної допомоги - 60,0тис.грн.

3.4. Управлінню освіти і науки - 2313,5тис.грн.

з них: оплата праці –65,0тис.грн. енергоносії - 91,2тис.грн.

3.4.1.(070101) Дошкільні заклади - 450,0тис.грн.

3.4.2.(070201) Загальноосвітні школи ( в т.ч. школа - дитячий садок, інтернат при школі), спеціалізовані школи, ліцеї, гімназії, колегіуми – 1504,9тис.грн.

з них: енергоносії - 56,9тис.грн.

3.4.3.(070304) Спеціалізовані загально - освітні школи інтернати, школи та інші заклади освіти для дітей з вадами у фізичному чи розумовому розвитку 80,0тис.грн.

з них: оплата праці –20,0тис.грн.

3.4.4.(070401) Позашкільні заклади освіти, заходи із позашкільної роботи з дітьми - 27,0тис.грн.

з них: енергоносії - 0,5тис.грн.

3.4.5.(070804) Централізована бухгалтерія обласних,міських, районних відділів освіти - 10,0тис.грн.

3.4.6.(070805) Групи централізованого по господарського обслуговування - 7,5тис.грн.

3.4.7.(130107) Утримання та навчально - тренувальна робота дитячо - юнацьких спортивних шкіл - 172,8тис.грн.

з них: енергоносії - 33,8тис.грн.

3.4.8.(010116) Органи місцевого самоврядування - 61,3тис.грн.

з них: оплата праці –45,0тис.грн.

3.5.Управлінню культури і мистецтв - 35,0тис.грн.

з них:

енергоносії - 17,0тис.грн.

3.5.1.(110204) Палаци і будинки культури,клуби та інші заклади клубного типу - 17,0тис.грн.

з них: енергоносії - 17,0тис.грн.

3.5.2.(110205) Школи естетичного виховання дітей - 18,0тис.грн.

3.6.Управлінню у справах сім"ї, молодіжної політики і спорту –97,05тис.грн.

з них: оплата праці –32,2тис.грн. енергоносії - 14,750тис.грн.

3.6.1.(091106) Інші видатки ( ДЮЦ "Пласт") - 19,850тис.грн.

з них: енергоносії - 14,750тис.грн.

3.6.2.(130107) Утримання та навчально - тренувальна робота дитячо - юнацьких спортивних шкіл - 17,4тис.грн.

3.6.3.(010116) Органи місцевого самоврядування - 43,8тис.грн.

з них: оплата праці –32,2тис.грн.

3.6.4.(130106) Проведення заходів з нетрадиційних видів спорту і масових заходів з фізичної культури - 16,0тис.грн.

3.7.Фінансовому управлінню –265,8тис.грн.

з них: оплата праці –20,0тис.грн

3.7.1.(250344) Субвенція з міського бюджету державному бюджету на виконання програм соціально - економічного та культурного розвитку регіонів (Програма підготовки бакалаврів ) - 78,6тис.грн.

3.7.2.(250102) Резервний фонд - 160,0тис.грн.

3.7.3.(010116) Органи місцевого самоврядування - 27,2тис.грн.

з них: оплата праці –20,0тис.грн.

3.8. Управління обліку та контролю за використанням комунального майна - 35,0тис.грн.

 з них: оплата праці –35,0тис.грн.

3.8.1.(010116) Органи місцевого самоврядування - 35,0тис.грн.

з них: оплата праці –35,0тис.грн.

4.Збільшити видатки загального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів за рахунок зменшення (п.3) на суму 4074,706тис.грн.

з них: оплата праці - 2469,256тис.грн. енергоносії - 43,0тис.грн.

4.1.Міській раді - 73,356тис.грн.

з них: - оплата праці - 9,356тис.грн.

4.1.1.(250404) Інші видатки (Фінансова підтримка громадських та інших організацій і заходів) - 9,356тис.грн.

 з них: - оплата праці - 9,356тис.грн.

4.1.2.(210105) Видатки на запобігання та ліквідацію надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха - 9,0тис.грн.

4.1.3.(010116) Органи місцевого самоврядування - 26,0тис.грн.

4.1.4.(120300) Книговидання - 25,0тис.грн.

4.1.5.(250404) Інші видатки (Членські внески та фінансова підтримка асоціацій) - 4,0тис.грн.

4.2.Управлінню освіти і науки - 2549,9тис.грн.

з них: оплата праці - 1963,2тис.грн.

4.2.1.(070101) Дошкільні заклади - 400,0тис.грн.

з них: оплата праці - 400,0тис.грн.

4.2.2.(070201) Загальноосвітні школи ( в т.ч. школа - дитячий садок, інтернат при школі), спеціалізовані школи, ліцеї, гімназії, колегіуми – 1404,9тис.грн.

з них: оплата праці - 1174,4тис.грн.

4.2.3.(070401) Позашкільні заклади освіти, заходи із позашкільної роботи з дітьми - 27,0тис.грн.

з них: оплата праці - 27,0тис.грн.

4.2.4.(070802) Методична робота , інші заходи у сфері народної освіти - 50,0тис.грн.

з них: оплата праці - 37,0тис.грн.

4.2.5.(070804) Централізована бухгалтерія обласних,міських, районних відділів освіти - 60,0тис.грн.

з них: оплата праці - 57,0тис.грн.

4.2.6.(070805) Групи централізованого по господарського обслуговування - 7,5тис.грн.

з них: оплата праці - 5,0тис.грн.

4.2.7.(130107) Утримання та навчально - тренувальна робота дитячо - юнацьких спортивних шкіл - 293,9тис.грн.

з них: оплата праці - 262,8тис.грн.

4.2.8.(070601) Вищі заклади I та II рівнів акредитації –306,6тис.грн.

4.3.Відділу охорони здоров’я і медичного забезпечення – 419,4тис.грн.

з них: - оплата праці - 386,7тис.грн.

4.3.1.(080101) Лікарні –349,5тис.грн

з них: - оплата праці - 319,5тис.грн.

4.3.2.(080209) Станція швидкої та невідкладної медичної допомоги - 60,0тис.грн.

з них: оплата праці - 60,0тис.грн.

4.3.3.(010116) Органи місцевого самоврядування - 9,9тис.грн.

з них: оплата праці - 7,2тис.грн.

4.4.Управлінню праці та соціальної політики –672,5тис.грн.

з них: оплата праці –42,5тис.грн. енергоносії - 43,0тис.грн.

4.4.1.(090401) Державна соціальна допомога малозабезпеченим сім"ям - 500,0тис.грн.

4.4.2.(091214) Інші установи та заклади ( Центр по нарахуванню та виплаті допомог та субсидій) - 160,0тис.грн.

з них: оплата праці –32,0тис.грн. енергоносії - 43,0тис.грн

4.4.3.(091206) ) Центри соціальної реабілітації дітей – інвалідів - 12,5тис.грн.

з них: оплата праці –10,5тис.грн.

4.5.Управлінню культури і мистецтв - 51,3тис.грн.

з них: оплата праці –25,2тис.грн.

4.5.1.(110201) Бібліотеки - 18,0тис.грн.

з них: оплата праці –13,2тис.грн.

4.5.2.(110300) Кінематографія - 17,0тис.грн.

4.5.3.(010116) Органи місцевого самоврядування - 16,3тис.грн.

з них: оплата праці - 12,0тис.грн.

4.6.Управлінню у справах сім"ї, молодіжної політики і спорту –63,25тис.грн.

з них: оплата праці –42,3тис.грн.

4.6.1.(091106) Інші видатки ( ДЮЦ "Пласт") - 29,850тис.грн.

з них: оплата праці –24,9тис.грн.

4.6.2.(130107) Утримання та навчально - тренувальна робота дитячо - юнацьких спортивних шкіл - 17,4тис.грн.

з них: оплата праці –17,4тис.грн.

4.6.3.(130102) Проведення навчально - тренувальних зборів і змагань - 16,0тис.грн.

4.7.Фінансовому управлінню - 50,0тис.грн.

4.7.1.(250380) Інші субвенції (с.Малашівці) - 50,0тис.грн.

4.8.Управлінню житлово - комунального господарства, благоустрою та екології –195,0тис.грн.

4.8.1.(100203) Благоустрій міст, сіл, селищ - 195,0тис.грн.

5.Збільшити доходи спеціального фонду міського бюджету за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на 5,1тис.грн.

5.1.(41034300)Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування ремонту приміщень управлінь праці та соціального захисту виконавчих органів міських (міст республіканського в Автономній Республіці Крим і обласного значення), районних у містах Києві і Севастополі та районних у містах рад для здійснення заходів з виконання спільного із Світовим банком проекту "Вдосконалення системи соціальної допомоги" - 5,1тис.грн.

6.Збільшити видатки спеціального фонду міського бюджету за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам (п.5) на 5,1тис.грн.

6.1.Управлінню праці та соціальної політики - 5,1тис.грн.

6.1.1.(250915) Фінансування ремонту приміщень управлінь праці та соціального захисту виконавчих органів міських (міст республіканського в Автономній Республіці Крим і обласного значення),районних у містах Києві і Севастополі та районних у містах рад для здійснення заходів з виконання спільного із Світовим банком проекту "Вдосконалення системи соціальної допомоги" - 5,1тис.грн.

7.Зменшити доходи спеціального фонду міського бюджету на суму - 703,2тис.грн.

7.1.(18010100) Податок на нерухоме майно,відмінне від земельної ділянки,сплачений юридичними особами - 351,6тис.грн.

7.2.(18010200) Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки,сплачений фізичними особами - 351,6тис.грн.

8.Збільшити доходи спеціального фонду міського бюджету за рахунок надходжень на суму 5450,0тис.грн.

8.1.(18050400)Єдиний податок з фізичних осіб - 4100,0тис.грн.

8.2.(50110000)Цільові фонди, утворені Верховною Радою Автономної Республіки Крим,органами місцевого самоврядування і місцевими органами виконавчої влади - 450,0тис.грн.

8.3.(12030200)Збір за першу реєстрацію транспортних засобів ( фізичних осіб) - 700,0тис.грн.

8.4.(19010100)Надходження від викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами забруднення - 100,0тис.грн.

8.5.(19010300) Надходження від розміщення відходів у спеціально відведених для цього місцях чи на об"єктах , крім розміщення окремих видів відходів, як вторинної сировини - 100,0тис.грн.

9.Збільшити видатки спеціального фонду міського бюджету по головних розпорядниках за рахунок збільшення надходжень (п.7,8) на суму 4746,8тис.грн.

з них: - капітальні видатки –2031,8 тис.грн.

9.1.Міській раді - 90,0тис.грн.

з них: - капітальні видатки –90,0тис.грн.

9.1.1.(150202) Розробка схем та проектних рішень масового застосування - 90,0тис.грн.

з них: - капітальні видатки –90,0тис.грн.

9.2.Відділу охорони здоров’я і медичного забезпечення –440,0тис.грн.

з них: - капітальні видатки –440,0тис.грн.

9.2.1.(080101)Лікарні - 440,0тис.грн.

з них: - капітальні видатки –440,0тис.грн.

9.3.Управлінню транспорту,комунікацій та зв"язку - 400,0тис.грн.

9.3.1.(180409) Внески органів місцевого самоврядування у статутні фонди суб"єктів підприємницької діяльності - 400,0тис.грн.

9.4.Управлінню освіти і науки - 212,5тис.грн.

з них: - капітальні видатки - 212,5тис.грн.

9.4.1.(070101) Дошкільні заклади - 159,8тис.грн.

з них: - капітальні видатки - 159,8тис.грн.

9.4.2.(070201) Загальноосвітні школи ( в т.ч. школа - дитячий садок, інтернат при школі), спеціалізовані школи, ліцеї, гімназії, колегіуми –42,7тис.грн.

з них: - капітальні видатки - 42,7тис.грн.

9.4.3.(070304) Спеціалізовані загально - освітні школи інтернати, школи та інші заклади освіти для дітей з вадами у фізичному чи розумовому розвитку - 10,0тис.грн.

з них: - капітальні видатки - 10,0тис.грн.

9.5.Управлінню житлово - комунального господарства, благоустрою та екології – 3554,3 тис.грн.,

з них: - капітальні видатки –1289,3 тис.грн.

9.5.1.(180409) Внески органів місцевого самоврядування у статутні фонди суб"єктів підприємницької діяльності - 2254,3тис.грн.

з них: - капітальні видатки - 1254,3тис.грн.

9.5.2(170703) Видатки на фінансування робіт пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг – 700,0 тис.грн.

9.5.3.(240900) Цільові фонди, утворені органами місцевого самоврядування і місцеві органами виконавчої влади - 400,0тис.грн.

з них: - капітальні видатки - 35,0тис.грн.

9.5.4.(240601) Охорона та раціональне використання природних ресурсів - 200,0тис.грн.

9.6.Управлінню у справах сім"ї, молодіжної політики і спорту –50,0тис.грн.

9.6.1.(240900) Цільові фонди, утворені органами місцевого самоврядування і місцеві органами виконавчої влади - 50,0тис.грн.

10.Зменшити видатки спеціального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів на суму 3647,73тис.грн.

з них: - капітальні видатки –3612,73тис.грн.

10.1.Управлінню житлово - комунального господарства, благоустрою та екології –2700,0 тис.грн.,

з них: - капітальні видатки –2700,0 тис.грн.

10.1.1.(150122) Інвестиційні проекти – 500,0тис.грн.,

з них: - капітальні видатки – 500,0 тис.грн.

10.1.2.(100203) Благоустрій міст - 2200,0тис.грн.

з них: - капітальні видатки –2200,0тис.грн.

10.2.Управлінню культури і мистецтв – 29,247тис.грн.

з них: - капітальні видатки –29,247тис.грн.

10.2.1.(110502) Інші культурно - освітні заклади та заходи (Благоустрій КП "Об"єднання парків культури відпочинку) - 29,247тис.грн.

з них: - капітальні видатки –29,247тис.грн.

10.3.Управлінню у справах сім"ї, молодіжної політики і спорту –525,483тис.грн.

з них: - капітальні видатки –525,483тис.грн.

10.3.1.(150101)Капітальні вкладення - 295,483тис.грн.

з них: - капітальні видатки –295,483тис.грн.

10.3.2.(130107) Утримання та навчально - тренувальна робота дитячо - юнацьких спортивних шкіл - 230,0тис.грн.

з них: - капітальні видатки –230,0тис.грн.

10.4.Управлінню транспорту,комунікацій та зв"язку - 35,0тис.грн.

10.4.1.(240900) Цільові фонди, утворені органами місцевого самоврядування і місцеві органами виконавчої влади - 35,0тис.грн.

10.5.Міській раді - 358,0тис.грн.

з них: - капітальні видатки –358,0тис.грн.

10.5.1.(150202) Розробка схем та проектних рішень масового застосування - 358,0тис.грн.

з них: - капітальні видатки –358,0тис.грн.

11.Збільшити видатки спеціального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів за рахунок зменшення видатків (п.10) на 3647,73тис.грн.

з них: - капітальні видатки –3511,73тис.грн.

11.Управлінню житлово - комунального господарства, благоустрою та екології –3058,0 тис.грн.,

з них: - капітальні видатки –3058,0 тис.грн.

11.1.1.(180409) Внески органів місцевого самоврядування у статутні фонди суб"єктів підприємницької діяльності - 3058,0тис.грн.,

з них: - капітальні видатки – 3058,0 тис.грн.

11.2.Управлінню культури і мистецтв - 64,247тис.грн.

з них: - капітальні видатки –29,247тис.грн.

11.2.1.(180409) Внески органів місцевого самоврядування у статутні фонди суб"єктів підприємницької діяльності - 29,247тис.грн.

з них: - капітальні видатки –29,247тис.грн.

11.2.2.(240900) Цільові фонди, утворені органами місцевого самоврядування і місцеві органами виконавчої влади - 35,0тис.грн.

11.3.Управлінню у справах сім"ї, молодіжної політики і спорту - 525,483тис.грн.

з них: - капітальні видатки –424,483тис.грн.

11.3.1.(130110)Фінансова підтримка спортивних споруд - 129,0тис.грн.

з них: - капітальні видатки –129,0тис.грн.

11.3.2.(180409) Внески органів місцевого самоврядування у статутні фонди суб"єктів підприємницької діяльності - 396,483тис.грн.

з них: - капітальні видатки - 295,483тис.грн.

12.Збільшити обсяг видатків спеціального фонду міського бюджету за рахунок передачі коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціальний фонд) на 99,0тис.грн.

з них: - капітальні видатки - 99,0тис.грн.

12.1.Управлінню у справах сім"ї, молодіжної політики і спорту - 99,0тис.грн.

з них: - капітальні видатки - 99,0тис.грн.

12.1.1.(091101) Утримання центрів соціальних служб для сім"ї , дітей та молоді - 99,0тис.грн.

з них: - капітальні видатки - 99,0тис.грн.

13.Внести зміни в додаток №3 до рішення міської ради від 16.02.2012р. №6/19/5 «Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.12 року № 6/18/13„Про бюджет м. Тернополя на 2012 рік», в додаток №1 до рішення міської ради від 17.05.2012р. №6/21/3«Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.12 року № 6/18/13„Про бюджет м. Тернополя на 2012 рік» , в додаток №1 до рішення міської ради від 06.07.2012р. №6/22/20«Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.12 року № 6/18/13„Про бюджет м. Тернополя на 2012 рік», в додаток №1 до рішення міської ради від 17.08.2012р. №6/23/8«Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.12 року № 6/18/13„Про бюджет м. Тернополя на 2012 рік» згідно з додатком (додається).

14.Внести зміни в джерела фінансування бюджету м. Тернополя на 2012 рік (додаток №6 до рішення міської ради від 05.01.2012р. №6/18/13 "Про бюджет міста Тернополя на 2012 рік"),замінивши цифри кодів фінансування 208400"Кошти, що передаються із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду)" та 602400 "Кошти, що передаються із загального фонду до бюджету розвитку (спеціальний фонд)" за загальним фондом з мінус 60000грн. на мінус 159000 грн. та за спеціальним фондом з 60000грн. на 159000 грн., в тому числі бюджет розвитку з 60000 грн. на 159000грн.

15.В зв’язку з очікуваним надходженням та уточненням обсягів субвенцій та дотацій з державного бюджету та прийняттям відповідних розпорядчих документів Кабінету Міністрів України, обласної державної адміністраці, виконавчому комітету міської ради надати право приймати рішення про уточнення міського бюджету за погодженням з постійною комісією з питань бюджету та фінансів з наступним затвердженням на черговій сесії.

16.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

 

6/26/13 Б.В.Ясеновський

Про внесення доповнень до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2012 рік

Керуючись ст.7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести доповнення до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2012р., затвердженого рішенням міської ради від 16.12.2011р. №6/16/13 «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2012 рік», згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

 

6/26/14 В.П.Кармазин

Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Палац Кіно» Тернопільської міської ради

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо статутного капіталу», враховуючи рішення виконавчого комітету міської ради від 10.10.2012р. №1639 «Про виділення коштів на поповнення статутного капіталу комунального підприємства «Палац Кіно» Тернопільської міської ради», лист комунального підприємства «Палац Кіно» Тернопільської міської ради від 19.10.2012р. №66, висновок постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, з метою ефективного та стабільного функціонування підприємства, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до п.6.1 Статуту комунального підприємства «Палац Кіно» Тернопільської міської ради, затвердженого рішенням Тернопільської міської ради від 16.08.2011р. №6/13/16 «Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Палац Кіно» Тернопільської міської ради» та викласти його в новій редакції, згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури.

 

6/26/15 В.В.Мединський

Про приватизацію об’єктів комунальної власності

Пункт 3 додатку до рішення втратив чинність відповідно до рішення міської ради від 22.12.2015 р. №7/3/27

Керуючись ст.7 Закону України “Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)“, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити перелік об’єктів комунальної власності міста, які підлягають приватизації шляхом викупу орендарем, згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань контролю за використанням комунального майна.

 

6/26/16 І.Г.Мединський

Про внесення змін до рішення міської ради від 17.08.2012 р. №6/23/13 «Про внесення змін до рішення міської ради від 15.11.2011 р. №6/15/9 «Про внесення змін до рішення міської ради від 19.05.2011 р.№6/8/14 «Про організацію паркування транспортних засобів на території м. Тернополя»

Відповідно до звернення Тернопільської філії ДП «Маркет – Плазо» від 18.09.2012 р. №18/09, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки постійної комісії з питань промисловості, транспорту та зв’язку, енергозабезпечення та енергозбереження, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в п. 1 рішення міської ради від 17.08.2012 р. №6/23/13 «Про внесення змін до рішення міської ради від 15.11.2011р. №6/15/9 «Про внесення змін до рішення міської ради від 19.05.2011 р. №6/8/14 «Про організацію паркування транспортних засобів на території м. Тернополя» та викласти його у наступній редакції: «Уповноважити товариство з обмеженою відповідальністю «Епіцентр К», приватне підприємство «Продекспорт» на забезпечення організації та провадження діяльності із паркування транспортних засобів на території міста Тернополя у місцях, визначених згідно із додатком (додається)».

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань промисловості, транспорту та зв’язку, енергозабезпечення та енергозбереження.

 

6/26/17 Р.А.Рогач

Про міську комісію із забезпечення житлових прав мешканців гуртожитків

Внесено зміни відповідно до рішень міської ради від 15.02.2013р. №6/29/107, від 21.09.2013р. №6/37/3, від 18.08.2015 р. №6/61/25, від 24.11.2015 р. №7/2/141, від 26.01.2016р. №7/5/54, від 20.12.2016р. №7/13/27, від 16.03.2018 р. №7/23/29, від 27.11.2020 №8/1/35, від 11.07.2022 №8/п16/14

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків», враховуючи  рішення постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій,  міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Визнати таким, що втратив чинність п.1 рішення міської ради від 14.12.2010р. №6/2/34 «Про створення міської комісії із забезпечення житлових прав мешканців гуртожитків».

2.Створити міську комісію із забезпечення житлових прав мешканців гуртожитків, згідно з додатком (додається).

3.Визначити, що рішення міської комісії із забезпечення житлових прав мешканців гуртожитків приймається більшістю голосів її членів, присутніх на засіданні комісії.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.


6/26/18 Р.А.Рогач

Про визначення розміру пайової участі обслуговуючому кооперативу (житлово-будівельний кооператив) «Виговського-3» у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Тернополя

Розглянувши клопотання обслуговуючого кооперативу (житлово-будівельний кооператив) «Виговського-3», керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про запобігання впливу світової фінансової кризи на розвиток будівельної галузі та житлового будівництва», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

Встановити обслуговуючому кооперативу (житлово-будівельний кооператив) «Виговського-3» коефіцієнт 0,1 від розміру пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Тернополя при будівництві багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Виговського,3 у м. Тернополі.

 

6/26/19 Р.А.Рогач

Про визначення розміру пайової участі Релігійній громаді «Парафія святого Андрія Первозванного м. Тернопіль Тернопільсько-Зборівської єпархії Української Греко-Католицької Церкви» у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Тернополя

Розглянувши клопотання Релігійної громади «Парафія святого Андрія Первозванного м. Тернопіль Тернопільсько-Зборівської єпархії Української Греко-Католицької Церкви», керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про запобігання впливу світової фінансової кризи на розвиток будівельної галузі та житлового будівництва», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

Встановити Релігійній громаді «Парафія святого Андрія Первозванного м. Тернопіль Тернопільсько-Зборівської єпархії Української Греко-Католицької Церкви» коефіцієнт 0,1 від розміру пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Тернополя при будівництві церкви за адресою вул. Чернівецька у м. Тернополі.

 

6/26/20 В.Й.Бесага

Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 08.04.2011р. №6/7/132 «Про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Тернополя»

З метою компенсації втрат бюджету міста Тернополя на відтворення інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури, забезпечення збалансованого економічного і соціального розвитку міста та залучення замовників до пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про основи містобудування», «Про архітектурну діяльність», «Про регулювання містобудівної діяльності», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №109 від 07.07.2011 р. «Про затвердження Порядку надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, їх склад та зміст», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань бюджету та фінансів, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни і доповнення в додаток 1 до рішення міської ради від 08.04.2011 р №6/7/132 «Про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Тернополя», а саме:

1.1.в абзаці другому п.1.2 замість слів «…об’єктів містобудування…» читати «..об’єктів будівництва…».

1.2.абзац третій п. 1.2 викласти в наступній редакції «Об'єкти будівництва – будинки, будівлі, споруди будь-якого призначення, їх комплекси, лінійні об'єкти інженерно-транспортної інфраструктури.»;

1.3.доповнити п. 1.2 абзацом наступного змісту «Лінійний об’єкт інженерно-транспортної інфраструктури – наземні, надземні або підземні лінійні об’єкти для пересування людей, транспортних засобів, вантажів, переміщення рідких та газоподібних продуктів, передачі електроенергії тощо».

1.4.у пункті 2.3 замість слів «…об’єкта забудови…» читати «…об’єкта будівництва…».

1.5.у пункті 1.3 та 6.3 замість слів «…об’єкт містобудування…» читати «…об’єкт будівництва…» у відповідному відмінку.

2.Внести зміни в додаток 2 до рішення міської ради від 08.04.2011 р №6/7/132 «Про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Тернополя», а саме: в п.2.7 замість слів «кошторис загальної вартості будівництва, визначеної на підставі фактичних обсягів будівництва згідно з державними будівельними нормами» читати «документи, які підтверджують фактичну вартість будівництва», далі по тексту.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування.

 

6/26/21 В.Й. Бесага

Про внесення змін до рішення міської ради від 16.12.2011р. №6/16/1 «Про план роботи Тернопільської міської ради на 2012рік»

Керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в додаток до рішення міської ради від 16.12.2011р. №6/16/1 «Про план роботи Тернопільської міської ради на 2012рік» та виключити з плану роботи міської ради в частині питань управління містобудування, архітектури та кадастру питання:

1.1.Про затвердження історико – архітектурного опорного плану м. Тернополя (жовтень);

1.2.Про затвердження проектів планів червоних ліній магістральних вулиць міста (листопад);

1.3.Про затвердження проектів планів червоних ліній житлових вулиць міста (третя черга) (листопад);

1.4.Про затвердження плану червоних ліній магістральних вулиць міста Тернополя.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування.

 

6/26/22 С.Є.Добрікова

Про зняття з контролю рішень та протокольних доручень міської ради

Розглянувши клопотання заступників міського голови, начальників управлінь та відділів міської ради, враховуючи висновки профільних постійних комісій міської ради, міська рада ВИРІШИЛА:

Зняти з контролю у зв’язку з виконанням:

1.Рішення міської ради від 31.08.2007 року №5/12/9 «Про регіональну програму протидії захворюванню на туберкульоз у місті Тернополі на 2007-2011 роки»;

2.Пункт 2 рішення міської ради від 30.04.2009р. №5/26/17 «Про затвердження Програми поетапної рекультивації міського сміттєзвалища в с.Малашівці Зборівського району»;

3.Пункт 2 рішення міської ради від 29.03.2007р. №5/8/13 «Про інформування щодо закупівель товарів, робіт і послуг за рахунок коштів міського бюджету»;

4.Пункти 1, 5, 6 рішення міської ради від 16.08.2011р. №6/13/22 «Про підвищення якості надання послуг теплозабезпечення та гарячого водопостачання загальноосвітніх, позашкільних та дошкільних навчальних закладів, здійснення капіталовкладень з метою підвищення енергоефективності»;

5.Пункт 4 рішення міської ради від 05.01.2012р. №6/18/3 «Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту в місті Тернополі на 2012-2016 роки»;

6.Пункт 2 рішення міської ради від 18.12.2008р. №5/23/79 «Про програму розвитку психологічної служби освіти м. Тернополя на 2008-2012 роки»;

7.Пункт 2 рішення міської ради від 17.08.2012р. №6/23/15 «Про створення Тернопільського міського комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги»;

8.Пункт 1 протокольних доручень міської ради від 16.02.2012р. №6/19/127 «Доручити управлінню правового забезпечення Тернопільської міської ради підготувати позовну заяву про невиконання Кабінетом Міністрів України повноважень щодо недофінансування делегованих повноважень по гуманітарній галузі та вивчити правильність подання такої заяви»;

9.Пункт 2 протокольних доручень міської ради від 16.02.2012р. №6/19/127 «На виконання Комплексної Програми розвитку галузі культури міста Тернополя на 2012-2015 роки та плану культурно-масових заходів на 2012 рік доручити начальникам управлінь культури і мистецтв, освіти та науки, у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту розробити перелік святкових заходів щодо відзначення 70-річчя створення УПА, надати на підпис міському голові до 01.03.2012р. Міському голові проінформувати про перелік святкових заходів щодо відзначення 70-річчя створення УПА на черговій сесії міської ради»;

10.Пункт 3 протокольних доручень міської ради від 16.02.2012р. №6/19/127 «Заступнику міського голови-керуючому справами О.І.Степанюку на чергову сесію внести проект рішення щодо доповнення до Статуту комунального підприємства Тернопільської міської ради «Парк Загребелля» про щоквартальний звіт засновнику або уповноваженому ним органу про результати своєї діяльності»;

11.Пункт 4 протокольних доручень міської ради від 16.02.2012р. №6/19/127 «Доручити начальнику управління обліку та контролю за використанням комунального майна здійснити списання товарно-матеріальних цінностей, по яких є повний знос і немає залишкової балансової вартості, відповідно до діючого законодавства»;

12.Пункт 1 протокольних доручень міської ради від 05.01.2012р. №6/18/65 «Управлінню у справах сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму затвердити на засіданні виконавчого комітету план заходів щодо розвитку клубів за місцем проживання»;

13.Пункт 1 протокольних доручень міської ради від 06.07.2012р. №6/22/155 «Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології протягом липня провести ремонт дороги по вул. Проектна»;

14.Пункт 2 протокольних доручень міської ради від 06.07.2012р. №6/22/155 «Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології перевірити інформацію депутата П.С.Гринчишина щодо падіння огорожі будівельного майданчика по вул. Білецькій та знищення проїжджої частини дороги і газону по вул. Березовій, вжити заходів впливу та проінформувати депутата»;

15.Пункт 4 протокольних доручень міської ради від 06.07.2012р. №6/22/155 «Відділу автоматизованих систем управління здійснити перевірку пульту для голосування депутата М.П.Бабюк»;

16.Протокольне доручення міської ради від 17.05.2012р. №6/21/107 «Доручити начальнику управління містобудування, архітектури та кадастру Бесазі В.Й. регулювати у встановленому порядку питання реконструкції суб’єктами господарювання, які здійснюють торговельну діяльність об’єктів на ринку за адресою вул. Митрополита Шептицького. Матеріали реконструкції долучити до проекту відведення щодо зміни цільового використання земельної ділянки площею 0,1780га»;

17.Пункт 1 протокольних доручень міської ради від 30.03.2012р. №6/20/121 «Голові ліквідаційної комісії комунального автотранспортного підприємства Тернопільської міської ради О.І.Соколовському вжити заходів, з врахуванням вимог чинного законодавства, щодо визнання підприємства банкрутом»;

18.Пункт 2 протокольних доручень міської ради від 30.03.2012р. №6/20/121 «Начальнику управління освіти та науки О.П.Похиляк включити до проекту рішення виконавчого комітету щодо комісії по перетворенню Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 9 в Тернопільський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-економічний ліцей № 9» депутата міської ради А.Ю.Фарцабея»;

19.Пункт 1 протокольних доручень міської ради від 16.08.2011р. №6/13/103 «Доручити начальнику управління освіти та науки О.П.Похиляк спільно з постійною комісією міської ради з питань освіти, науки, культури опрацювати пропозиції щодо внесення змін в Статут Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола»;

20.Пункт 5 протокольних доручень міської ради від 29.09.2005р. №4/16/138 «Доручити начальнику управління містобудування та архітектури В.Захарчуку перевірити законність добудови до магазину «Берегиня» за адресою вул. Карпенка,1 та інформувати раду на черговому пленарному засіданні»;

21.Пункт 4 протокольних доручень міської ради від 16.12.2011р. №6/16/6 «Доручити управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна до17.00 год. 16.12.2011р. надати інформацію депутату міської ради Юрику Т.З. щодо надання в оренду нежитлового приміщення загальною площею 106,8 кв.м. за адресою бульвар Тараса Шевченка, 23 (1 поверх)»;

22.Пункт 3 протокольних доручень міської ради від 17.08.2012р. №6/23/29 «Начальникам фінансового управління, відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення, управлінь освіти та науки, транспорту, комунікацій та зв’язку спільно підготувати звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та профільних міністерств щодо недостатнього фінансування бюджетних галузей».

 

6/26/23 В.Л.Кібляр

Про надання земельної ділянки площею 0,0008га за адресою просп.Злуки ФО-підприємцю Михайлів М.І.

Розглянувши звернення фізичній особі-підприємцю Михайлів Марії Іванівни, керуючись ст.12,120,123 Земельного кодексу України, Законом України “Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити фізичній особі-підприємцю Михайлів Марії Іванівні (ід.номер ________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 0,0008га для обслуговування торгового кіоску за адресою просп..Злуки.

2.Вилучити з користування фізичної особи-підприємця Подолюк Марії Іванівни (ід.номер ________) земельну ділянку площею 0,0008га за адресою просп..Злуки, враховуючи письмову згоду землекористувача.

2.1.Договір оренди земельної ділянки між Тернопільською міською радою та фізичною особою-підприємцем Подолюк Марією Іванівною, зареєстрований в книзі записів державної реєстрації договорів оренди землі від 23.05.2012 року за №611010004000231 - вважати розірваним за взаємною згодою сторін.

3.Надати фізичній особі-підприємцю Михайлів Марії Іванівні (ід.номер ________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0008га для обслуговування торгового кіоску за адресою просп..Злуки.

3.1.Після проведення державної реєстрації договору оренди земельної ділянки, віднести земельну ділянку, зазначену в п.3, до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Михайлів Марію Іванівну в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/26/24 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,5000га за адресою вул. 15 Квітня КП фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення комунального підприємства фірми «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради, керуючись ст.12, 123, 124 Земельного Кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл комунальному підприємству фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради (ід.код ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, в оренду терміном на десять років, площею до 0,5000га для будівництва та обслуговування об’єктів комплексу придорожнього сервісу за адресою вул. 15 Квітня.

 

6/26/25 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею до 0,40522га за адресою вул. Тернопільська під будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та обслуговування існуючої будівлі кемпінгу з закладом громадського харчування ПМП «Люкс»

Розглянувши звернення приватного малого підприємства «Люкс», керуючись ст.12,20,123 Земельного кодексу України, Постановою Кабінету Міністрів України „Про затвердження Порядку зміни цільового призначення земель, які перебувають у власності громадян або юридичних осіб”, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл приватному малому підприємству «Люкс» (ід. код ________) на складання проекту відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею до 0,40522га за адресою вул. Тернопільська під будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та обслуговування існуючої будівлі кемпінгу з закладом громадського харчування.

 

6/26/26 В.Л.Кібляр

Про надання земельної ділянки площею 1,2420 га за адресою пр.Злуки, 15а Тернопільському дошкільному навчальному закладу №31 Тернопільської міської ради Тернопільської області

Розглянувши звернення Тернопільського дошкільного навчального закладу №31 Тернопільської міської ради Тернопільської області, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Тернопільському дошкільному навчальному закладу №31 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 1,2420 га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою пр. Злуки, 15а.

2.Надати Тернопільському дошкільному навчальному закладу №31 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ________) в постійне користування земельну ділянку площею 1,2420 га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою пр. Злуки, 15а.

3.Зобов’язати Тернопільський дошкільний навчальний заклад №31 Тернопільської міської ради Тернопільської області в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/26/27 В.Л.Кібляр

Про надання земельної ділянки площею 0,9730 га за адресою вул. Лесі Українки, 10б Тернопільському дошкільному навчальному закладу №2 Тернопільської міської ради Тернопільської області

Розглянувши звернення Тернопільського дошкільного навчального закладу №2 Тернопільської міської ради Тернопільської області, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Тернопільському дошкільному навчальному закладу №2 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 0,9730 га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Лесі Українки, 10б.

2.Надати Тернопільському дошкільному навчальному закладу №2 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ________) в постійне користування земельну ділянку площею 0,9730 га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Лесі Українки, 10б.

3.Зобов’язати Тернопільський дошкільний навчальний заклад №2 Тернопільської міської ради Тернопільської області в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/26/28 В.Л.Кібляр

Про надання земельної ділянки площею 0,5694 га за адресою вул. Миру, 9а Тернопільському дошкільному навчальному закладу №16 Тернопільської міської ради Тернопільської області

Розглянувши звернення Тернопільського дошкільного навчального закладу №16 Тернопільської міської ради Тернопільської області, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Тернопільському дошкільному навчальному закладу №16 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 0,5694 га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Миру, 9а.

2.Надати Тернопільському дошкільному навчальному закладу №16 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ________) в постійне користування земельну ділянку площею 0,5694 га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Миру, 9а.

3.Зобов’язати Тернопільський дошкільний навчальний заклад №16 Тернопільської міської ради Тернопільської області в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/26/29 В.Л.Кібляр

Про внесення змін до рішення міської ради від 04.06.2009р. №5/27/41 «Про продовження договору оренди земельної ділянки площею 0,0250га для обслуговування будівлі майстерні по порізці скла та виготовлення дзеркальних виробів за адресою вул. Вітовського,8 суб’єкту підприємницької діяльності Бойку І.П.»

Розглянувши звернення гр.Бойка Ігоря Петровича, керуючись ст.12, 124 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в рішення міської ради від 04.06.2009р. №5/27/41 «Про продовження договору оренди земельної ділянки площею 0,0250га для обслуговування будівлі майстерні по порізці скла та виготовлення дзеркальних виробів за адресою вул. Вітовського,8 суб’єкту підприємницької діяльності Бойку І.П.»:

1.В назві рішення замість слів «для обслуговування будівлі майстерні по порізці скла та виготовлення дзеркальних виробів за адресою вул. Вітовського,8» читати «для обслуговування індивідуального житлового будинку з вбудованою майстернею по порізці скла і дзеркал за адресою вул. Полковника Д.Вітовського,8».

2.В назві та преамбулі рішення замість слів «суб’єкт підприємницької діяльності» у відповідних відмінках читати «гр.».

3.Резолютивну частину рішення викласти в новій редакції: «1. Надати гр.Бойку Ігорю Петровичу (ід.номер ________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0250га для обслуговування індивідуального житлового будинку з вбудованою майстернею по порізці скла і дзеркал за адресою вул. Полковника Д.Вітовського,8.

2.Зобов’язати гр.Бойка Ігоря Петровича в місячний термін оформити додаток до договору оренди земельної ділянки, зареєстрований у Тернопільській регіональній філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» від 31.12.2009р. за №040966100433.

3.Після проведення державної реєстрації додатку до договору оренди землі, віднести земельну ділянку, вказану в п. 1, до земель житлової та громадської забудови.»

 

6/26/30 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,2000га за адресою вул. Листопадова, 4 прокуратурі Тернопільської області

Розглянувши звернення прокуратури Тернопільської області, керуючись ст.12, 92, 123 Земельного Кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл прокуратурі Тернопільської області (ід.код ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування площею до 0,2000га для обслуговування адміністративної будівлі за адресою вул. Листопадова , 4.

 

6/26/31 В.Л.Кібляр

Про внесення змін до рішення міської ради від 17.08.2012р. № 6/23/124 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,09013га за адресою вул. Січових Стрільців, 2 управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради»

Розглянувши звернення управління обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради, керуючись ст. 12, 92, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни до рішення міської ради від 17.08.2012р. № 6/23/124 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,09013га за адресою вул. Січових Стрільців, 2 управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради» та замість слів «площею до 0,09013га» читати «площею 0,1135га».

 

6/26/32 В.Л.Кібляр

Про припинення права користування земельною ділянкою СПД Кропиві В. В. за систематичну несплату орендної плати за землю

У зв’язку з систематичною несплатою орендної плати за землю, розглянувши інформацію Тернопільської ОДПІ про суб’єктів господарської діяльності, які систематично не сплачують плату за користування землею, керуючись ст. 12, 96, 141 Земельного кодексу України, ст. 283.3 Податкового кодексу України, ст. 782 Цивільного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», п. 39 договору оренди земельної ділянки від 28.04.2004р., про що в книзі записів засвідчення факту реєстрації договорів оренди землі вчинено запис 23.02.2005р. №1802, зареєстрований у Тернопільській регіональній філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру», про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 23.02.2005р. за №040564400042, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Припинити суб’єкту підприємницької діяльності Кропиві Владиславу Володимировичу (ід. номер ________) право користування частиною земельної ділянки площею 0,32006га переданої в оренду під будівництво торгового центру з адмінкорпусом та вбудованими стоянками автомашин за адресою вул. Транспортна.

2.Зобов’язати суб’єкта підприємницької діяльності Кропиву Владислава Володимировича (ід. номер ________) в місячний термін внести зміни в договір оренди земельної ділянки.

3.Віднести земельну ділянку, вказану в п.1, до земель, не наданих у користування та не переданих у власність.

 

6/26/33

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0291га за адресою вул. Живова, 7 гр.Гросуляку В. М.

Розглянувши звернення гр. Гросуляка Віталія Михайловича, керуючись ст.12, 120, 123, 124, 141, 142 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр. Гросуляку Віталію Михайловичу (ід.номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею до 0,0291га, з них: за рахунок земель, що перебувають у власності громадяна площею 0,0190га та земель товариства з обмеженою відповідальністю «Тернопільавтотранс 16100» площею 0,0101га, для обслуговування подарованого бару «Фламінго» з його подальшою реконструкцією за адресою вул. Живова, 7.

 

6/26/34 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0150га за адресою вул. Б.Хмельницького відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради, керуючись ст.12,123,124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради (ід.код ________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0150га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення «Залізничний вокзал» за адресою вул. Б.Хмельницького (від центру).

2.Надати відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради (ід.код ________) в оренду терміном на десять років земельну ділянку площею 0,0150га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення «Залізничний вокзал» за адресою вул. Б.Хмельницького (від центру) з можливістю передачі зазначеної земельної ділянки в суборенду.

3.Зобов’язати відділ технічного нагляду Тернопільської міської ради в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/26/35 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0100га за адресою вул. ________гр.Козарик С.І.

Розглянувши звернення гр. Козарик Світлани Іванівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр. Козарик Світлані Іванівні (ід.номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею до 0,0100га для будівництва індивідуального гаража за адресою вул. ________.

 

6/26/36 В.Л.Кібляр

Про розірвання договору оренди земельної ділянки від 21.12.2001р., укладеного між Тернопільською міською радою та приватним підприємством «Алігатор»

У зв’язку з систематичною несплатою орендної плати за землю, розглянувши клопотання Тернопільської ОДПІ, керуючись ст. 12, 96, 141 Земельного кодексу України, ст. 283.3 Податкового кодексу України, ст. 782 Цивільного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», п. 8 договору оренди земельної ділянки від 21.12.2001р., зареєстрованого у виконавчому комітеті Тернопільської міської ради, про що в книзі записів державної реєстрації договорів оренди землі вчинено запис 24.12.2001р. №425, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Вважати розірваним договір оренди земельної ділянки від 21.12.2001р., укладений між Тернопільською міською радою та приватним підприємством «Алігатор», зареєстрований у виконавчому комітеті Тернопільської міської ради, про що в книзі записів державної реєстрації договорів оренди землі вчинено запис 24.12.2001р. №425.

 

6/26/37 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,6га під будівництво готелю з закладом громадського харчування за адресою вул. 15 Квітня КП фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення комунального підприємства фірми “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради, керуючись ст.12, 92, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл комунальному підприємству фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради (ід. код ________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,6га під будівництво готелю з закладом громадського харчування, за адресою вул. 15 Квітня з правом надання в постійне користування, за рахунок земель, не наданих у користування та не переданих у власність.

 

6/26/38 В.Л.Кібляр

Про внесення змін та доповнень в рішення міської ради від 19.05.2011р. №6/8/54

Розглянувши звернення комунального житлово-експлуатаційного підприємства «Сонячне» Тернопільської міської ради, керуючись ст.12, 92, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в рішення міської ради від 19.05.2011р. №6/8/54 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,8га за адресою вул. Микулинецька»:

1.1.замість слів та цифр «площею до 0,8га» читати «площею до 0,6га»;

1.2.після слів «з наданням її в постійне користування» доповнити словами «за рахунок міських земель не наданих у користування та не переданих у власність».

2.Рішення міської ради від 30.09.2011р. №6/14/56 „Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,5934га за адресою вул. Микулинецька комунальному житлово-експлуатаційному підприємству «Сонячне» Тернопільської міської ради – вважати таким, що втратило чинність.

 

6/26/39 В.Л.Кібляр

Про припинення права користування земельною ділянкою ВАТ «Селянський комерційний банк «Дністер» за систематичну несплату плати за землю

У зв’язку з систематичною несплатою плати за землю, розглянувши інформацію Тернопільської ОДПІ про суб’єктів господарської діяльності, які систематично не сплачують плату за користування землею, керуючись ст. 12, 96, 141 Земельного кодексу України, ст. 283.3 Податкового кодексу України, ст. 782 Цивільного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», п. 39 договору оренди земельної ділянки від 12.12.2007р., про що в книзі записів засвідчення факту реєстрації договорів оренди землі вчинено запис 31.10.2007р. №2767, зареєстрованого у Тернопільській регіональній філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру», про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 03.03.2008р. за №040866100108, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Припинити відкритому акціонерному товариству «Селянський комерційний банк «Дністер» (ід. код ________) право користування частиною земельної ділянки площею 0,0626га, яка використовується для обслуговування викуплених адміністративних приміщень за адресою вул. Збаразька, 29а.

2.Зобов’язати відкрите акціонерне товариство «Селянський комерційний банк «Дністер» (ід. код ________) в місячний термін оформити зміни в документи на право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

3.Віднести земельну ділянку, вказану в п.1 даного рішення, до земель, не наданих у користування та не переданих у власність.

 

6/26/40 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,0452га для ведення садівництва за адресою вул. ________, 36 гр.Заєцю І.В.

Розглянувши звернення гр.Заєця Ігоря Васильовича, керуючись ст. 12, 20, 123, 124 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Заєцю Ігорю Васильовичу (ід. номер ________) проект відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,0452га для ведення садівництва за адресою вул. ________, 36.

2.Дозволити гр. Заєцю Ігорю Васильовичу (ід. номер ________) змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,0452га для ведення садівництва за адресою вул. ________, 36.

2.1.Після проведення державної реєстрації додатку до договору оренди землі, віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель сільськогосподарського призначення.

3.Зобов’язати гр. Заєця Ігора Васильовича в місячний термін внести зміни в земельно-облікову документацію.

 

6/26/41 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0332га за адресою вул. Живова ТОВ «Сфінкс»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Сфінкс», керуючись ст. 12, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «Сфінкс» (ід.код ________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0332га для обслуговування складського павільйону з реконструкцією під об’єкт торгово-побутового призначення за адресою вул. Живова.

2.Вилучити з користування приватного акціонерного товариства «Тернопільський видавничо-поліграфічний комбінат «Збруч» корпоративного підприємства ДАК «Укрвидавполіграфія» (ід. код ________) земельну ділянку площею 0,0332га за адресою вул. Живова,11, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Надати в оренду терміном на п’ять років товариству з обмеженою відповідальністю «Сфінкс» (ід.код ________) земельну ділянку площею 0,0332га для обслуговування складського павільйону з реконструкцією під об’єкт торгово-побутового призначення за адресою вул. Живова.

3.1Після проведення державної реєстрації договору оренди землі, віднести земельну ділянку, вказану в п. 3, до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Сфінкс» в місячний термін оформити договір оренди землі.

5.Зобов’язати приватне акціонерне товариство «Тернопільський видавничо-поліграфічний комбінат «Збруч» корпоративного підприємства ДАК «Укрвидавполіграфія» внести зміни в Державний акт на право постійного користування земельною ділянкою.

 

6/26/42 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0203га, наданої для обслуговування нежитлового приміщення за адресою вул. Замонастирська,2 фізичній особі-підприємцю Шевчуку В.П.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Шевчука Володимира Петровича, керуючись ст.12,120,128 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0203га, наданої для обслуговування нежитлового приміщення за адресою вул. Замонастирська,2 фізичній особі-підприємцю Шевчуку Володимиру Петровичу (ід.номер ________).

 

6/26/43 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0100га за адресою вул. ________гр.Стечишину О.В.

Розглянувши звернення гр.Стечишина Ореста Володимировича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Стечишину Оресту Володимировичу (ід.номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею її у приватну власність площею до 0,0100га для будівництва індивідуального гаража за адресою вул. ________.

 

6/26/44 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0100га за адресою вул. ________гр.Гуменюк А.М.

Розглянувши звернення гр. Гуменюк Анжели Михайлівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Гуменюк Анжелі Михайлівні (ід.номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею її у приватну власність площею до 0,0100га для будівництва індивідуального гаража за адресою вул. ________.

 

6/26/45 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0100га за адресою вул. ________гр.Баб’юк М.В.

Розглянувши звернення гр.Баб’юк Марії Володимирівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Баб’юк Марії Володимирівні (ід.номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею її у приватну власність площею до 0,0100га для будівництва індивідуального гаража за адресою вул. ________.

 

6/26/46 В.Л.Кібляр

Про внесення змін в рішення міської ради від 17.08.2012р. № 6/23/127 «Про затвердження проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території рекреаційного призначення - парку ім.Т.Г.Шевченка»

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.12, 20, 92, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», Порядком розроблення проектів землеустрою з організації та встановлення меж територій природно-заповідного фонду, іншого природоохоронного, оздоровчого, рекреаційного та історико-культурного призначення, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 25.08.2004 р. N 1094, враховуючи рішення міської ради від 02.10.2008р. №5/21/105 “Про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо організації і встановлення меж територій рекреаційного та природоохоронного призначення” (із змінами), висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в пункт 3 рішення міської ради від 17.08.2012 р. № 6/23/127 «Про затвердження проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території рекреаційного призначення - парку ім.Т.Г.Шевченка» та викласти його в наступній редакції:

«Віднести земельну ділянку, зазначену в п. 2 рішення:

- до земель рекреаційного призначення за основним цільовим призначенням;

- до земель загального користування, код 18.00 за основним цільовим призначенням, згідно класифікації видів цільового призначення земель (в тому числі 11,1477 га – землі загального користування, код 18.00, 1,5047 га – землі для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей, код 10.08, 3,6912 га - землі для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення, код 07.01)».

 

6/26/47 В.Л.Кібляр

Про внесення змін до рішення міської ради від 06.07.2012р. №6/22/115 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,60га під будівництво об’єктів соціально-культурного призначення за адресою майдан Перемоги КП фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради»

Розглянувши звернення комунального підприємства фірми “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в рішення міської ради від 06.07.2012р. №6/22/115 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,60га під будівництво об’єктів соціально-культурного призначення за адресою майдан Перемоги КП фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради» та замість слів «під будівництво об’єктів соціально-культурного призначення» читати «під будівництво закладу торгівлі та громадського харчування».

 

6/26/48 В.Л.Кібляр

Про внесення змін в рішення міської ради від 06.07.2012р. №6/22/57 «Про внесення змін в рішення міської ради»

Керуючись Земельним кодексом України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Пункт 2 рішення міської ради від 06.07.2012р. № 6/22/57 «Про внесення змін в рішення міської ради» викласти в наступній редакції: «Пункти, 13, 24, 33, 38, 39, 51, 57, 62, 82, 83, 85, 92, 94, 95, 98, 99, 101, 105, 106, 116, 119, 148, 149, 153, 154, 169, 171, 180, 181, 183, 184, 190, 192, 196, 223, 224, 226, 227 додатку до рішення міської ради від 30.03.2010р. №5/33/92 «Про продовження діючих договорів оренди земельних ділянок» - вважати такими, що втратили чинність.».

 

6/26/49 В.Л.Кібляр

Про внесення змін до рішення міської ради від 05.10.2012р. № 6/25/82 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0145га та укладення договору земельного сервітуту за адресою проспект С.Бандери,5 ТОВ «СІБ ІНВЕСТ»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «СІБ ІНВЕСТ», керуючись ст. 12 98, 100, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в п.2, п.3 рішення міської ради від 05.10.2012р. № 6/25/82 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0145га та укладення договору земельного сервітуту за адресою проспект С.Бандери,5 ТОВ «СІБ ІНВЕСТ», та викласти їх в наступній редакції:

«2. Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «СІБ ІНВЕСТ» на укладання договору земельного сервітуту терміном на п’ять років на земельну ділянку площею до 0,0081га для проходу та проїзду за адресою проспект С.Бандери,5.

3.Встановити плату за встановлення земельного сервітуту, зазначеного в п.2 даного рішення, в розмірі 1 (одного) відсотка від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.»

 

6/26/50 В.Кібляр

Про розгляд протесту заступника прокурора міста Тернополя від 01.11.2012р. №90-9471вих-12

Розглянувши протест заступника прокурора міста Тернополя від 01.11.2012р. №90-9471вих-12 на рішення двадцять третьої сесії Тернопільської міської ради шостого скликання №6/23/98 від 17 серпня 2012 року, керуючись ст. 12, 120, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Протест заступника прокурора міста Тернополя від 01.11.2012р. №90-9471 вих-12 на рішення двадцять третьої сесії Тернопільської міської ради шостого скликання №6/23/98 від 17 серпня 2012 року - задоволити.

2.Рішення сесії Тернопільської міської ради №6/23/98 від 17.08.2012р. „Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1307га для обслуговування та перебудови нежитлового приміщення під багатоквартирний житловий будинок за адресою вул. Стадникової, 40а гр.Хом’яку А.В.» - скасувати.

 

6/26/51 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,6000га за адресою вул. Білецька КП фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення комунального підприємства фірми «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради, керуючись ст.12, 92, 123 Земельного Кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл комунальному підприємству фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради (ід.код ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування площею до 0,6000га для будівництва та обслуговування адміністративного будинку за адресою вул. Білецька.

 

6/26/52 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0725га за адресою вул. Живова, 11 ПП ТВФ «Тернопіль Хлібсервіс»

Розглянувши звернення приватного підприємства «Торгово-виробнича фірма «Тернопіль Хлібсервіс», керуючись ст.12, 120, 123, 124, 141, 142 Земельного Кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл приватному підприємству «Торгово-виробнича фірма «Тернопіль Хлібсервіс» (ід.код 32577089) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,0725га для обслуговування нежитлового приміщення, частини будівлі допоміжного корпусу під літ.«В» за адресою вул. Живова, 11.

 

6/26/53 В.Л.Кібляр

Про внесення змін в додаток до рішення міської ради від 17.05.2012р. №6/21/74 „Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування гаражів за адресою просп.Злуки,25а гаражному кооперативу „Промінь”

Розглянувши звернення гр.Нетреб’яка Миколи Васильовича, керуючись ст.12, 40, 41, 121, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в п.37 додатку до рішення міської ради від 17.05.2012р. №6/21/74 „Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування гаражів за адресою просп.Злуки,25а гаражному кооперативу „Промінь” та замість слова: „Нетриб’як” читати: „Нетреб’як”.

 

6/26/54 В.Л.Кібляр

Про погодження передачі в суборенду ПП «Креатор-Буд» земельної ділянки площею 0,0197га для обслуговування торгового павільйону-бару «Еней» за адресою вул. О.Кульчицької,2а

Розглянувши звернення суб’єкта підприємницької діяльності Станько Наталії Володимирівни та приватного підприємства «Креатор-Буд», керуючись ст.8 Закону України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Погодити суб’єкту підприємницької діяльності Станько Наталії Володимирівні (ід.номер ________) передачу в суборенду земельну ділянку площею 0,0197га за адресою вул. О.Кульчицької,2а приватному підприємству «Креатор-Буд» (ід.код ________) на термін дії договору оренди земельної ділянки зареєстрованого в Тернопільській регіональній філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» від 14.04.2009р. за № 040966100158.

2.Зобов’язати приватне підприємство «Креатор-Буд» в місячний термін оформити договір суборенди земельної ділянки.

 

6/26/55 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0670га ОСББ «Опільського,3» за адресою вул. Юліана Опільського,3

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Опільського,3”, керуючись ст. 12, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада. ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Опільського,3» (ід.код ________) на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0670га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Юліана Опільського,3.

 

6/26/56 В.Л.Кібляр

Про погодження передачі в суборенду ПП «Креатор-Буд» земельної ділянки площею 0,0150га для реконструкції з розширенням існуючого торгового кіоску під заклад торгівлі за адресою вул. О.Кульчицької

Розглянувши звернення гр.Станько Наталії Володимирівни та приватного підприємства «Креатор-Буд», керуючись ст.8 Закону України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Погодити гр.Станько Наталії Володимирівні (ід.номер ________) передачу в суборенду земельну ділянку площею 0,0150га за адресою вул. О.Кульчицької приватному підприємству «Креатор-Буд» (ід.код 34227060) на термін дії договору оренди земельної ділянки, зареєстрованого в Тернопільській регіональній філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» від 20.06.2012р. за № 611010004000844.

2.Зобов’язати приватне підприємство «Креатор-Буд» в місячний термін оформити договір суборенди земельної ділянки.

 

6/26/57 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0144га за адресою вул. ________ гр.Любачівській І.В.

Розглянувши звернення гр.Любачівської Ірини Вікторівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Любачівської Ірини Вікторівни (ід.номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею її у приватну власність площею до 0,0144га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. ________.

 

6/26/58 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0152га за адресою вул. ________ гр.Гнатюку М.Я.

Розглянувши звернення гр.Гнатюка Миколи Ярославовича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Гнатюку Миколі Ярославовичу (ід.номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею її у приватну власність площею до 0,0152га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. ________.

 

6/26/59 В.Л.Кібляр

Про надання земельної ділянки площею 0,9770 га за адресою бульвар Д.Галицького, 1а Тернопільському дошкільному навчальному закладу №20 Тернопільської міської ради Тернопільської області

Розглянувши звернення Тернопільського дошкільного навчального закладу №20 Тернопільської міської ради Тернопільської області, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Тернопільському дошкільному навчальному закладу №20 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 0,9770 га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою бульвар Д.Галицького, 1а.

2.Надати Тернопільському дошкільному навчальному закладу №20 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ________) в постійне користування земельну ділянку площею 0,9770 га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою бульвар Д.Галицького, 1а.

3.Зобов’язати Тернопільський дошкільний навчальний заклад №20 Тернопільської міської ради Тернопільської області в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/26/60 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0578га за адресою вул. Гайова,54 ТОВ «Маріан»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Маріан», керуючись ст. 12, 123, 124 Земельного Кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Маріан» (ід.код ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0578га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Гайова,54.

 

6/26/61 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,03га за адресою вул. ________ гр.Брик Л.В.

Розглянувши звернення гр.Брик Лідії Володимирівни, керуючись ст.12, 40, 123, 124 Земельного кодексу України, Закону України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Брик Лідії Володимирівні (ід.номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,03га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. ________.

 

6/26/62 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,2041га для обслуговування викуплених будівель та споруд операторної автозаправної станції за адресою вул. С.Будного,40 ПАТ «Концерн Галнафтогаз»

Розглянувши звернення публічного акціонерного товариства «Концерн Галнафтогаз» про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати публічному акціонерному товариству «Концерн Галнафтогаз» (ід. код ________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,2041га для обслуговування викуплених будівель та споруд операторної автозаправної станції за адресою вул. С.Будного,40.

2.Зобов’язати публічне акціонерне товариство «Концерн Галнафтогаз» в місячний термін оформити надання земельної ділянки відповідною документацією.

 

6/26/63 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0238га за адресою вул. Живова, 7 гр.Прохоренков Н. І.

Розглянувши звернення гр. Прохоренков Наталії Іванівни, керуючись ст.12, 120, 123, 124, 141, 142 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр. Прохоренков Наталії Іванівні (ід.номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею до 0,0238га, з них: за рахунок земель, що перебувають у власності громадянки площею 0,0137га та земель товариства з обмеженою відповідальністю «Тернопільавтотранс 16100» площею 0,0101га, для обслуговування подарованого бару «Корона» з його подальшою реконструкцією за адресою вул. Живова, 7.

 

6/26/64 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,4755га за адресою вул. Живова, 9 гр.Ворко Г. В., Ворку В. Є., Ворку Ю. Є., Вівчарівській Г.К., Поліщуку С. В.

Розглянувши звернення гр. Ворко Галини Володимирівни, Ворка Володимира Євгеновича, Ворка Юрія Євгеновича, Вівчаровської Ганни Каролівни, Поліщука Сергія Васильовича, керуючись ст.12, 120, 123, 124, 141 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр. Ворко Галині Володимирівні (ід.номер ________), Ворку Володимиру Євгеновичу (ід.номер ________), Ворку Юрію Євгеновичу (ід.номер ________), Вівчаровській Ганні Каролівні (ід.номер ________), Поліщуку Сергію Васильовичу (ід.номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,4755га для обслуговування нежитлової будівлі, будівлі торгового комплексу «Бесарабка» під літ. А, А’ за адресою вул. Живова, 9.

 

6/26/65 В.Л.Кібляр

Про надання в оренду земельної ділянки площею 0,0678га за адресою вул. ________ гр.Шаульському О.А.

Розглянувши звернення гр.Шаульського Олександра Анатолійовича , керуючись ст.12, 40, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку площею 0,0678га для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. ________ гр.Шаульському Олександру Анатолійовичу.

2.Надати гр.Шаульському Олександру Анатолійовичу (ід.номер ________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0678га для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. ________.

3.Зобов’язати гр.Шаульського Олександра Анатолійовича оформити в місячний термін договір оренди земельної ділянки.

 

6/26/66 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею до 0,3950га за адресою пров.Цегельний, 1 ФО-П Прохоренкову І.В.

Розглянувши звернення фізичної особи – підприємця Прохоренкова Ігоря Васильовича, керуючись ст. 12, 20, 123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл фізичній особі – підприємцю Прохоренкову Ігорю Васильовичу (ід. номер ________) на складання проекту відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею до 0,3950га за рахунок земель, що перебувають в оренді, для будівництва та обслуговування житлових будинків та гуртожитків з допоміжними та побутовими приміщеннями за адресою пров.Цегельний, 1.

2.Зобов’язати фізичну особу – підприємця Прохоренкова Ігоря Васильовича в шестимісячний термін подати проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки на розгляд міської ради.

 

6/26/67 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0110га ФО-П Ризі І.Р. за адресою вул. Лесі Українки

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Риги Інни Романівни, керуючись ст. 12, 120, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити фізичній особі-підприємцю Ризі Інні Романівні (ід. номер ________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0110га для обслуговування та реконструкції викупленого торгового кіоску за адресою вул. Лесі Українки.

2.Вилучити з користування фізичної особи-підприємця Клюєва Олега Валерійовича (ід.номер ________) земельну ділянку площею 0,000987га за адресою вул. Лесі Українки, враховуючи письмову згоду землекористувача

3.Надати в оренду терміном на два роки роки фізичній особі-підприємцю Ризі Інні Романівні (ід. номер ________) земельну ділянку площею 0,0110га, для обслуговування та реконструкції викупленого торгового кіоску за адресою вул. Лесі Українки.

4.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Ригу Інну Романівну в місячний термін оформити договір оренди землі.

5.Після проведення державної реєстрації договору оренди землі, віднести земельну ділянку, вказану в п. 3, до земель житлової та громадської забудови.

 

6/26/68 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0030га для обслуговування торгового павільйону за адресою вул. Чалдаєва ФО-П Лебедович С.Б.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Лебедович Світлани Броніславівни про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати фізичній особі-підприємцю Лебедович Світлані Броніславівні (ід.номер ________) в оренду терміном на п'ять років земельну ділянку площею 0,0030га для обслуговування торгового павільйону за адресою вул. Чалдаєва.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Лебедович Світлану Броніславівну в місячний термін оформити надання земельної ділянки відповідною документацією.

 

6/26/69 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,3950га для обслуговування незавершеного будівництвом гаражів з будівництвом адміністративної споруди за адресою вул. Живова ТОВ «Компанія Престижбуд»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Престижбуд», керуючись ст.12,123,124,125 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Компанія Престижбуд» (ід. код ________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,3950га для обслуговування незавершеного будівництвом гаражів з будівництвом адміністративної споруди за адресою вул. Живова з наданням земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років.

 

6/26/70 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,003990га для обслуговування гаража за адресою вул. ________ гр.Шідловському О.В.

Розглянувши звернення гр.Шідловського Олександра Вікторовича, керуючись ст. 12,120,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр. Шідловському Олександру Вікторовичу (ід. номер ________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,003990га для обслуговування гаража за адресою вул. ________ з наданням земельної ділянки в оренду терміном на десять років.

 

6/26/71 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,2000га за адресою вул. Качали КП фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення комунального підприємства фірми «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради, керуючись ст.12, 92, 123 Земельного Кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл комунальному підприємству фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради (ід.код ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування площею до 0,2000га для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Качали.

 

6/26/72 В.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0120га за адресою вул. А. Манастирського,16 гр.Кучабській І.П., Кучабській Ю.О., Кучабському Н.О.

Розглянувши звернення гр.Кучабської Ірини Петрівни, Кучабської Юлії Олегівни, Кучабського Назарія Олеговича, керуючись ст.12, 40, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0120га для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. А. Манастирського,16 гр.Кучабській Ірині Петрівні, Кучабській Юлії Олегівні, Кучабському Назарію Олеговичу.

2.Надати гр.Кучабській Ірині Петрівні (ід.номер ________), Кучабській Юлії Олегівні (ід. ________), Кучабському Назарію Олеговичу (ід.номер ________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0120га для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. А. Манастирського,16.

3.Зобов’язати гр.Кучабську Ірину Петрівну, Кучабську Юлію Олегівну, Кучабського Назарія Олеговича оформити, в місячний термін, договір оренди земельної ділянки.

 

6/26/73 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200га для ведення садівництва за адресою вул. Спортивна гр.Камінському Ю.Й.

Розглянувши звернення гр.Камінського Юрія Йосиповича, керуючись ст.12,35,123,124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200га для ведення садівництва за адресою вул. Спортивна гр.Камінському Юрію Йосиповичу.

2.Надати гр.Камінському Юрію Йосиповичу (ід.номер ________) в оренду терміном на п”ять років земельну ділянку площею 0,1200га для ведення садівництва за адресою вул. Спортивна.

3.Зобов’язати гр.Камінського Юрія Йосиповича в місячний термін оформити договір оренди земельної ділянки.

 

6/26/74 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1060га за адресою вул. ________ гр.Ониськів Н.О.

Розглянувши звернення гр.Ониськів Надії Олександрівни, керуючись ст.12, 36, 123, 124, 141 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Ониськів Надії Олександрівні (ід.номер ________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1060га для ведення городництва за адресою вул. ________.

2.Вилучити з користування гр.Каліновської Ольги Юріївни (ід.номер ________) земельну ділянку площею 0,0399га за адресою вул. Львівська,16, враховуючи письмову згоду землекористувача.

2.1.Договір оренди земельної ділянки, зареєстрований в Книзі записів засвідчення факту реєстрації від 07.05.2009р. за №3570 та в Тернопільській регіональній філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» від 15.06.2009р. за №040966100229 – розірвати за взаємною згодою сторін.

3.Надати гр.Ониськів Надії Олександрівні (ід.номер ________) в оренду терміном на п»ять років земельну ділянку площею 0,1060га для ведення городництва за адресою вул. ________.

4.Зобов’язати гр.Ониськів Надію Олександрівну в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/26/75 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,07га за адресою вул. ________ гр.Брик Л.В.

Розглянувши звернення гр.Брик Лідії Володимирівни, керуючись ст.12, 36, 123, 124 Земельного кодексу України, Закону України «Про оренду землі», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Брик Лідії Володимирівні (ід.номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,07га для ведення городництва за адресою вул. ________.

 

6/26/76 В.Л.Кібляр

Про затвердження проектів відведення щодо зміни цільового використання земельних ділянок для ведення садівництва за адресою вул. ________ та ________ гр. Товарніцькому Петру Олександровичу

Розглянувши звернення гр. Товарніцького Петра Олександровича, керуючись ст.12, 20, 35, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект відведення щодо зміни цільового використання земельної ділянки площею 0,0498га для ведення садівництва за адресою вул. ________ гр. Товарніцькому Петру Олександровичу.

2.Дозволити гр. Товарніцькому Петру Олександровичу (ід.номер ________) змінити цільове використання земельної ділянки площею 0,0498га для ведення садівництва за адресою вул. ________.

3.Затвердити проект відведення щодо зміни цільового використання земельної ділянки площею 0,0310га для ведення садівництва за адресою вул. ________ гр. Товарніцькому Петру Олександровичу.

4.Дозволити гр. Товарніцькому Петру Олександровичу (ід.номер ________) змінити цільове використання земельної ділянки площею 0,0310га для ведення садівництва за адресою вул. ________.

4.1.Дозволити гр.Товарніцькому Петру Олександровичу передачу в суборенду земельної ділянки, зазначеної в п.4 даного рішення.

5.Зобов’язати гр. Товарніцького Петра Олександровича в місячний термін оформити правовстановлюючі документи, які посвідчують право на земельні ділянки.

 

6/26/77 В.Л.Кібляр

Про продовження договорів оренди земельних ділянок (гр.Ковальчук Є.С., Ковальчуку О.М., Владиці М.І.)

Розглянувши звернення гр.Ковальчук Євгенії Стефанівни, Ковальчука Олега Михайловича, Владики Михайла Івановича про продовження договорів оренди земельних ділянок, керуючись ст.12, 36, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати гр.Ковальчук Євгенії Стефанівні (ід. номер ________), Ковальчуку Олегу Михайловичу (ід.номер ________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0293га для ведення городництва за адресою вул. ________.

2.Надати гр.Владиці Михайлу Івановичу (ід. номер ________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0232га для ведення городництва за адресою вул. ________.

3.Зобов’язати перелічених вище громадян в місячний термін оформити договори оренди земельних ділянок.

 

6/26/78 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0800га за адресою вул. ______ гр.Білан О.С.

Розглянувши звернення гр.Білан Оксани Степанівни, керуючись ст.12, 35, 81, 116, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Білан Оксані Степанівні (ід.номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею до 0,0800га для ведення садівництва за адресою вул. ________.

 

6/26/79 В.Л.Кібляр

Про надання у приватну власність земельної ділянки площею 0,1000га за адресою вул. ________гр.Пилипчуку Ю.Р.

Розглянувши звернення гр.Пилипчука Юрія Романовича, керуючись ст.12,35,118,121 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Передати гр.Пилипчуку Юрію Романовичу (ід.номер ________) безоплатно у приватну власність земельну ділянку площею 0,1000га для ведення садівництва за адресою вул. ________.

2.Договір оренди земельної ділянки, зареєстрований в Книзі записів засвідчення факту реєстрації від 26.09.2012р. №4689 та в управлінні Держкомзему у місті Тернополі від 03.10.2012р. №611010004000917 – розірвати за взаємною згодою сторін.

3.Зобов’язати гр.Пилипчука Юрія Романовича:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій;

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації;

3.3.Оформити передачу земельної ділянки у приватну власність відповідною документацією.

 

6/26/80 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,06га за адресою вул. ________гр.Козак Н.Б.

Розглянувши звернення гр.Козак Наталії Богданівни, керуючись ст.12, 35, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Козак Наталії Богданівні (ід.номер ________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,06га для ведення садівництва за адресою вул. ________.

2.Передати гр.Козак Наталії Богданівні (ід.номер ________) безоплатно у власність земельну ділянку площею 0,06га для ведення садівництва за адресою вул. ________.

3.Зобов’язати гр.Козак Наталію Богданівну:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.3.Оформити передачу земельної ділянки у приватну власність відповідною документацією.

 

6/26/81 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1200га за адресою вул. ________ гр. Тимчишину Ю. М.

Розглянувши звернення гр. Тимчишина Юрія Михайловича, керуючись ст.12, 35, 81, 116, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр. Тимчишину Юрію Михайловичу (ід.номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею до 0,1200га для ведення садівництва за адресою вул. ________.

 

6/26/82 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0149га за адресою вул. Далека,21 гр.Мартинюку П.Г.

Розглянувши звернення гр.Мартинюка Петра Гавриловича, керуючись ст.12, 36, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Мартинюку Петру Гавриловичу (ід.номер 1443502173) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,0149га для ведення городництва за адресою вул. Далека,21.

 

6/26/83 В.Л.Кібляр

Про поновлення договорів оренди земельних ділянок (гр.Волошин Я.П. та інші)

Розглянувши клопотання громадян про поновлення договорів оренди земельних ділянок, керуючись ст.12, 36, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати гр.Волошину Ярославу Петровичу (ід.номер ________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0146га для ведення городництва за адресою вул. ________,12.

2.Надати гр.Оршаку Юрію Мирославовичу (ід.номер ________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0227га для ведення городництва за адресою вул. ________,17.

3.Надати гр.Оршаку Зенону Мирославовичу (ід.номер ________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0017га для ведення городництва за адресою вул. ________,17.

4.Зобов’язати перелічених вище громадян в місячний термін оформити договори оренди земельних ділянок.

 

6/26/84 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0294га за адресою вул. ________,11 гр.Климашку М.В.

Розглянувши звернення гр.Климашка Мирослава Васильовича, керуючись ст.12, 33, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Климашку Мирославу Васильовичу (ід.номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею до 0,0294га для ведення особистого селянського господарства за адресою вул. ________,11.

 

6/26/85 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,06га за адресою вул. ________гр.Козорогу В.В.

Розглянувши звернення гр.Козорога Віктора Віталійовича, керуючись ст.12, 35, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Козорогу Віктору Віталійовичу (ід.номер ________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,06га для ведення садівництва за адресою вул. ________.

2.Передати гр. Козорогу Віктору Віталійовичу (ід.номер ________) безоплатно у власність земельну ділянку площею 0,06га для ведення садівництва за адресою вул. ________.

3.Зобов’язати гр.Козорога Віктора Віталійовича:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

 

6/26/86 В.Л.Кібляр

Про продовження договору оренди земельної ділянки площею 0,1082га гр. Бондар М. І.. за адресою вул. ________, 8

Розглянувши звернення гр.Бондар Марії Іванівни, керуючись ст.12, 36, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати гр.Бондар Марії Іванівні (ід.код ________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,1082га для ведення городництва за адресою вул. ________,8.

2.Зобов’язати гр.Бондар Марію Іванівну оформити, в місячний термін, договір оренди земельної ділянки.

 

6/26/87 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,04га за адресою вул. ________,1 гр.Кузьміну М.М., Кузьміній Л.М.

Розглянувши звернення гр.Кузьміна Михайла Миколайовича, Кузьміної Людмили Михайлівни, керуючись ст.12, 35, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр. Кузьміну Михайлу Миколайовичу (ід.номер ________), Кузьміній Людмилі Михайлівні (ід.номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею її у власність площею до 0,04га для ведення садівництва за адресою вул. ________,1.

 

6/26/88 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,10га за адресою вул. ________гр.Кузьміну М.М., Кузьміній Л.М.

Розглянувши звернення гр.Кузьміна Михайла Миколайовича, Кузьміної Людмили Михайлівни, керуючись ст.12, 40, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Кузьміну Михайлу Миколайовичу (ід.номер ________), Кузьміній Людмилі Михайлівні (ід.номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею її у власність площею до 0,10га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. ________,1.

 

6/26/89 В.Л.Кібляр

Про погодження передачі земельної ділянки в суборенду ОК ЖБК «Глибока 24» за адресою вул. Глибока, 24

Розглянувши звернення гр.Мандзій Ірини Ярославівни та гр.Даткун Марії Броніславівни, керуючись ст.12, 123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Погодити гр. Мандзій Ірині Ярославівні (ід.номер ________), гр. Даткун Марії Броніславівні (ід.номер ________) передачу в суборенду земельної ділянки площею 0,0521га для будівництва та обслуговування житлового будинку за адресою вул. Глибока, 24 обслуговуючому кооперативу (житлово-будівельний кооператив) «Глибока 24» (ід.код ________) на термін дії договору оренди земельної ділянки від 14.09.2012р., про що в книзі записів засвідчення факту реєстрації договорів оренди землі вчинено запис 08.10.2012р. №4694, зареєстрований у Тернопільській регіональній філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру», про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 08.11.2012р. за №611010004000939.

2.Зобов’язати обслуговуючий кооператив (житлово-будівельний кооператив) «Глибока 24» в місячний термін оформити договір суборенди земельної ділянки.

 

6/26/90 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0522га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Коцюбинського,5 гр.Крижанівському А.І.

Розглянувши звернення гр.Крижанівського Андрія Ігоровича, керуючись ст.12,120,123,124,125 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр. Крижанівському Андрію Ігоровичу (ід.номер ________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0522га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Коцюбинського,5 з наданням в оренду терміном на п’ять років та з укладанням договору земельного сервітуту для проходу та проїзду.

 

6/26/91 В.Л.Кібляр

Про внесення змін в рішення міської ради від 05.01.12р. № 6/18/29 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0485 га для влаштування спецмайданчика за адресою вул. Текстильна ДПА в Тернопільській області»

Розглянувши звернення Державної податкової служби у Тернопільській області керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи, що Державну податкову адміністрацію в Тернопільській області реорганізовано шляхом перетворення в Державну податкову службу у Тернопільській області, висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в рішення міської ради від 05.01.2012р. № 6/18/29 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0485 га для влаштування спец майданчика за адресою вул. Текстильна ДПА в Тернопільській області.» і замість слів «Державна податкова адміністрація в Тернопільській області» читати, «Державна податкова служба у Тернопільській області» у всіх відмінках.

2.Зобов'язати Державну податкову службу у Тернопільській області в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/26/92 В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку площею 0,0086га за адресою вул. Підгородня,13 гр.Гирила Д.І.

Розглянувши звернення гр. Гирила Дарії Іванівни, керуючись ст.12, 40, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр. Гирила Дарії Іванівні (ід.номер ________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку площею 0,0086га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. Підгородня,13.

2.Припинити право користування земельною ділянкою площею 0,0086га за адресою вул. Підгородня,13 гр. Ковалисько Марії Созонтівні (ід.номер ________), гр.Ковалисько Петру Зіновійовичу (ід.номер ________), враховуючи письмову згоду землекористувачів.

3.Надати гр.Гирила Дарії Іванівні (ід.номер ________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0086га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. Підгородня,13.

4.Зобов’язати гр.Гирила Дарію Іванівну в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/26/93 В.Л.Кібляр

Про протест прокурора м. Тернополя на рішення Тернопільської міської ради від 06.07.2012р. № 6/22/63 «Про внесення змін в рішення міської ради від 16.08.2011р. № 6/13/54 «Про встановлення коефіцієнта при розрахунках плати за земельні ділянки»

Розглянувши протест прокурора м. Тернополя на рішення Тернопільської міської ради від 06.07.2012р. № 6/22/63 «Про внесення змін в рішення міської ради від 16.08.2011р. № 6/13/54 «Про встановлення коефіцієнта при розрахунках плати за земельні ділянки» керуючись ст.12, 201 Земельного кодексу України, Законами України «Про оцінку земель», «Про місцеве самоврядування в Україні», Податковим кодексом України, враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Протест прокурора м. Тернополя на рішення Тернопільської міської ради від 06.07.2012р. № 6/22/63 «Про внесення змін в рішення міської ради від 16.08.2011р. №6/13/54 «Про встановлення коефіцієнта при розрахунках плати за земельні ділянки»-задоволити.

2.Рішення міської ради від 06.07.2012р. № 6/22/63 «Про внесення змін в рішення міської ради від 16.08.2011р. № 6/13/54 «Про встановлення коефіцієнта при розрахунках плати за земельні ділянки» - скасувати.

 

6/26/94 В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 0,452184га за адресою вул. О.Польового, 2г ПП «Креатор-Буд»

Розглянувши звернення приватного підприємства «Креатор-Буд», керуючись ст.12,120,123, 124,141, 142 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити приватному підприємству «Креатор-Буд» (ід. код ________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 0,452184га за адресою вул. О.Польового,2г.

2.Вилучити з користування Тернопільського обласного комунального підприємства «Фірма «Кінодністер» (ід. код ________) земельну ділянку площею 0,452184га за адресою вул. О. Польового, 2г, враховуючи письмову згоду землекористувача.

2.1.Державний акт на право постійного користування землею, зареєстрований 11.01.1994р. за №6 - вважати таким, що втратив чинність.

3.Надати приватному підприємству «Креатор-Буд» в оренду терміном на десять років земельну ділянку площею 0,452184га для обслуговування нежитлової будівлі, будівлі фільмобази за адресою вул. О. Польового, 2г.

4.Зобов’язати приватне підприємство «Креатор-Буд» в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/26/95 В.Л.Кібляр

Про внесення доповнень до рішення міської ради від 30.03.2012р. №6/20/95 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та реконструкції існуючих зупинок громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення»

Розглянувши звернення відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради керуючись ст.12, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законом України «Про оренду землі», постановою Кабінету Міністрів України від 26.05.2004р. №677 «Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни та доповнити додаток до рішення міської ради від 30.03.2012р. №6/20/95 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та реконструкції існуючих зупинок громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення», згідно з додатком (додається).

 

6/26/96 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 5,8га під будівництво та обслуговування гаражів за адресою вул. Текстильна КП фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення комунального підприємства фірми “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради, керуючись ст. 12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл комунальному підприємству фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради (ід. код ________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 5,8га під будівництво та обслуговування гаражів за адресою вул. Текстильна.

 

6/26/97 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу управлінню соціальної політики Тернопільської міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,16 га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул.Лисенка, 8

Внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 28.11.2014р. №6/53/160

Розглянувши звернення управління соціальної політики Тернопільської міської ради, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл управлінню соціальної політики Тернопільської міської ради (ід.код ), товариству з обмеженою відповідальністю «Центр громадського харчування» (ід.код ) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування площею до 0,16 га для обслуговування нежитлової будівлі цілісного майнового комплексу за адресою вул. Лисенка, 8.

 

6/26/98 В.Л.Кібляр

Про надання Тернопільському міському центру з нарахування і виплати допомог дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,16 га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Лисенка, 8а

Розглянувши звернення Тернопільського міського центру з нарахування і виплати допомог, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл Тернопільському міському центру з нарахування і виплати допомог (ід.код __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування площею до 0,16 га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Лисенка, 8а.

 

6/26/99 В.Л.Кібляр

Про надання управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0846га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Листопадова, 6

Внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 28.10.2014 р. №6/52/115

Розглянувши звернення управління обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради (ід.код ______) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування площею до 0,0846га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Листопадова, 6, за рахунок земель, не наданих у користування та не переданих у власність.

 

6/26/100 В.Л.Кібляр

Про надання управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,2377га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою бульвар Тараса Шевченка, 23

Розглянувши звернення управління обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради (ід.код __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування площею до 0,2377га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою бульвар Тараса Шевченка,23.

 

6/26/101 В.Л.Кібляр

Про надання управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0733га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою бульвар Тараса Шевченка, 21

Розглянувши звернення управління обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради (ід.код __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування площею до 0,0733га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою бульвар Тараса Шевченка,21.

 

6/26/102 В.Л.Кібляр

Про надання Тернопільському комунальному методичному центру науково-освітніх інновацій та моніторингу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1897га для обслуговування нежитлових приміщень за адресою бульвар Тараса Шевченка, 1

В рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 05.10.2018р. №7/28/159

Розглянувши звернення Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань  містобудування, міська рада

ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл Тернопільському комунальному методичному центру науково-освітніх інновацій та моніторингу (код єдрпоу 22607760), товариству з обмеженою відповідальністю «Бункермуз» (код єдрпоу 38795070) та фізичній особі-підприємцю Литвину Петру Мирославовичу(рнокпп ______ на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років площею до 0,1897га для обслуговування нежитлових приміщень за адресою бульвар Тараса Шевченка,1.

6/26/103 В.Л.Кібляр

Про надання управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1230га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою бульвар Тараса Шевченка,3

Внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 28.10.2014 р. №6/52/115

Розглянувши звернення управління обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради (ід.код ______) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування площею до 0,1230га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою бульвар Тараса Шевченка,3, за рахунок земель, не наданих у користування та не переданих у власність.

 

6/26/104 В.Л.Кібляр

Про надання управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1658га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Листопадова, 5

Розглянувши звернення управління обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради (ід.код __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування площею до 0,1658га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Листопадова, 5.

 

6/26/105 В.Л.Кібляр

Про передачу у спільну сумісну власність та надання в оренду земельної ділянки за адресою вул. В.Болюха,2 співвласникам Мисак Н.В., Мисак С.Д., Завроцькій Г.В., Колачик Т.С., Мисаку В.М.

Розглянувши звернення співвласників Мисак Надії Володимирівни, Мисак Світлани Дем’янівни, Завроцької Галини Василівни, Колачик Тетяни Степанівни, Мисака Володимира Михайловича, керуючись ст. 12, 36, 40, 81, 89, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Передати співвласникам Мисак Надії Володимирівні (ід.номер __________), Мисак Світлані Дем’янівні (ід.номер __________), Завроцькій Галині Василівні (ід.номер __________), Колачик Тетяні Степанівні (ід.номер 3020900681), Мисаку Володимиру Михайловичу (ід.номер __________) безоплатно у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 0,1000га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. В.Болюха,2.

2.Надати співвласникам Мисак Надії Володимирівні (ід.номер __________), Мисак Світлані Дем’янівні (ід.номер __________), Завроцькій Галині Василівні (ід.номер __________), Колачик Тетяні Степанівні (ід.номер __________), Мисаку Володимиру Михайловичу (ід.номер __________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0104га для ведення городництва за адресою вул. В.Болюха,2.

3.Зобов’язати співвласників Мисак Надію Володимирівну, Мисак Світлану Дем’янівну, Завроцьку Галину Василівну, Колачик Тетяну Степанівну, Мисака Володимира Михайловича:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій;

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації;

3.3.Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїзджої частини доріг і проїздів;

3.4.Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку;

3.5.Отримати в місячний термін документи на право приватної власності на земельну ділянку;

3.6.Оформити в місячний термін договір оренди земельної ділянки.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/26/106 В.Л.Кібляр

Про надання товариству з обмеженою відповідальністю «Акція» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,7007 га для обслуговування нежитлових будівель за адресою вул. Гайова, 29

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Акція» керуючись ст.12,120,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Акція» (ід. код __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років площею до 0,7007га для обслуговування нежитлових будівель за адресою вул. Гайова, 29.

 

6/26/107 В.Л.Кібляр

Про погодження передачі в суборенду ФО-П Дармограй О.Р. земельної ділянки площею 0,0100га під будівництво зупинки громадського транспорту з малою архітектурною формою торгово-побутового призначення за адресою просп.С.Бандери

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Сливки Леонтія Михайловича та фізичної особи-підприємця Дармограй Оксани Романівни, керуючись ст.8 Закону України “Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Погодити фізичній особі-підприємцю Сливці Леонтію Михайловичу (ід. номер __________) передачу в суборенду земельної ділянки площею 0,0100га за адресою просп.С.Бандери фізичній особі підприємцю Дармограй Оксані Романівні (ід. номер __________) на термін дії договору оренди земельної ділянки, зареєстрованого в Тернопільській регіональній філії державного підприємства “Центр державного земельного кадастру”від 22.12.2011р. за № 611010004000677.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Дармограй Оксану Романівну в місячний термін оформити договір суборенди земельної ділянки.

 

6/26/108 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,01га за адресою вул. Живова, 9д гр.Денис Н. В.

Розглянувши звернення гр. Денис Надії Володимирівни, керуючись ст.12, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр. Денис Надії Володимирівні (ід.номер __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, в оренду терміном на п’ять років, площею до 0,01га для обслуговування торгового павільйону «Нізон» за адресою вул. Живова, 9д.

 

6/26/109 В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку площею 0,0100га за адресою просп.С.Бандери,94а ФО-П Москальовій О.Я.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Москальової Оксани Ярославівни, керуючись ст.12,120,124,141 Земельного кодексу України, Законом України “Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити фізичній особі-підприємцю Москальовій Оксані Ярославівні (ід.номер __________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою за адресою просп.С.Бандери,94а.

2.Вилучити з користування фізичної особи-підприємця Сливки Леонтія Михайловича (ід. номер __________) земельну ділянку площею 0,0100га за адресою просп.С.Бандери, враховуючи письмову згоду землекористувача.

2.1.Договір оренди землі, зареєстрований в Тернопільській регіональній філії державного підприємства „Центр державного земельного кадастру” від 29 липня 2010р. за №041066100249 - розірвати за взаємною згодою сторін.

3.Надати фізичній особі-підприємцю Москальовій Оксані Ярославівні (ід.номер __________) в оренду терміном на два роки земельну ділянку площею 0,0100га для обслуговування споруди павільйону торгово-побутового призначення за адресою просп..С.Бандери,94а.

4.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Москальову Оксану Ярославівну в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/26/110 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту фізичній особі-підприємцю Матлазі Я.І. за адресою вул. Львівська,34

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Матлаги Ярослава Івановича, керуючись ст.12, 98, 99 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», Постановою Кабінету Міністрів від 3.12.2009р. №1342 „Про затвердження Правил паркування транспортних засобів ”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл фізичній особі-підприємцю Матлазі Ярославу Івановичу (ід. номер __________) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,2135га терміном на п’ять років для проходу, проїзду та паркування автотранспорту за адресою вул. Львівська,34.

2.Встановити плату за встановлення земельного сервітуту, зазначеного в п.1 даного рішення, в розмірі 1 (одного) відсотка від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/26/111 В.Л.Кібляр

Про внесення змін до рішення міської ради від 30.03.2012р. №6/20/93 «Про укладення договорів сервітуту»

Керуючись ст.12 Земельного кодексу України, ст.28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст.401 Цивільного кодексу України, Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011р. №244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни та доповнити додаток до рішення міської ради від 30.03.2012р. №6/20/93 «Про укладення договорів сервітуту», згідно з додатком (додається).

 

6/26/112 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Державному територіально-галузеве об’єднання „Львівська залізниця” за адресою вул. Поліська,12а

Розглянувши звернення Державного територіально-галузеве об’єднання „Львівська залізниця”, керуючись ст.12, 92, 123, Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Державному територіально-галузевому об’єднанню „Львівська залізниця” (ід код __________) проект землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку площею 16,60га, для обслуговування вантажного двору контейнерного відділення „Львівська залізниця” за адресою вул. Поліська,12а.

2.Надати Державному територіально-галузевому об’єднанню „Львівська залізниця” (ід код __________) земельну ділянку площею 16,60га в постійне користування для обслуговування вантажного двору контейнерного відділення „Львівська залізниця” за адресою вул. Поліська,12а.

2.1.Після державної реєстрації Державного акту на право постійного користування віднести земельну ділянку площею 16,60га до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

3.Зобов’язати Державне територіально-галузеве об’єднання „Львівська залізниця” в місячний термін оформити право користування на земельну ділянку відповідною документацією.

 

6/26/113 В.Л.Кібляр

Про надання земельної ділянки площею 2,9586га за адресою м. Тернопіль, станція Тернопіль (Шепетівський парк) КМ 1341 +727,91 - КМ 1342+167,48 ДТГО «Львівська залізниця»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Регіональний земельно-кадастровий центр «Галицькі землі» згідно довіреності від 18.03.2011р. №Н.10/727 ДТГО «Львівська залізниця», керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити державному територіально-галузевому об’єднанню «Львівська залізниця» (ід.код __________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право земельною ділянкою площею 2,9586га для забезпечення функціонування залізничного транспорту за адресою м. Тернопіль (Шепетівський парк) КМ 1341 +727,91 - КМ 1342+167,48.

2.Надати державному територіально-галузевому об’єднанню «Львівська залізниця» (ід.код __________) в постійне користування земельну ділянку площею 2,9586га для забезпечення функціонування залізничного транспорту за адресою м. Тернопіль станція Тернопіль (Шепетівський парк) КМ 1341 +727,91 - КМ 1342+167,48.

3.Зобов’язати державне територіально-галузеве об’єднанню «Львівська залізниця» в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/26/114 В.Л.Кібляр

Про надання земельної ділянки площею 11,6988га за адресою м. Тернопіль, станція Тернопіль (Львівський, Шепетівський парки) КМ 1342 +167,48 - КМ 1343+57,31-КМ 1343+63,96 ДТГО «Львівська залізниця»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Регіональний земельно-кадастровий центр «Галицькі землі» згідно довіреності від 18.03.2011р. №Н.10/727 ДТГО «Львівська залізниця», керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити державному територіально-галузевому об’єднанню «Львівська залізниця» (ід.код __________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право земельною ділянкою площею 11,6988га для забезпечення функціонування залізничного транспорту за адресою м. Тернопіль (Львівський, Шепетівський парки) КМ 1342 +167,48 - КМ 1343+57,31-КМ 1343+63,96.

2.Надати державному територіально-галузевому об’єднанню «Львівська залізниця» (ід.код __________) в постійне користування земельну ділянку площею 11,6988га для забезпечення функціонування залізничного транспорту за адресою м. Тернопіль станція Тернопіль (Львівський, Шепетівський парки) КМ 1342 +167,48 - КМ 1343+57,31-КМ 1343+63,96.

3.Зобов’язати державне територіально-галузеве об’єднанню «Львівська залізниця» в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/26/115 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,12га за адресою вул. __________гр.Гуцул Ю.Л.

Розглянувши звернення гр.Гуцул Юлії Леонідівни, керуючись ст.12, 35, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань природокористування, приватизації продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр. Гуцул Юлії Леонідівні (ід.номер __________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,12га для ведення садівництва за адресою вул. __________.

2.Надати гр. Гуцул Юлії Леонідівні (ід.номер __________) в оренду терміном на п»ять років земельну ділянку площею 0,12га для ведення садівництва за адресою вул. __________.

3.Зобов’язати гр.Гуцул Юлію Леонідівну в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/26/116 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0800га за адресою вул. __________гр. Гуменюк А. М.

Розглянувши звернення гр. Гуменюк Анжели Михайлівни, керуючись ст.12, 35, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр. Гуменюк Анжелі Михайлівні (ід.номер __________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0800га для ведення садівництва за адресою вул. __________.

2.Передати гр. Гуменюк Анжелі Михайлівні безоплатно у приватну власність земельну ділянку площею 0,0800га для ведення садівництва за адресою вул. __________.

3.Зобов’язати гр. Гуменюк Анжелу Михайлівну:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

 

6/26/117 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0275га за адресою вул. Митрополита Шептицького гр. Камінському Б. А.

До рішення внесено зміни згідно з рішенням міської ради від 20.12.2012р. №6/27/70

Розглянувши звернення гр. Камінського Богдана Адамовича, керуючись ст.12,120,123,124,141 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0275га для обслуговування та реконструкції з розширенням існуючого торгового кіоску за адресою вул. Митрополита Шептицького гр. Камінському Богдану Адамовичу (ід. номер 2649612976).

2.Вилучити з користування фізичної особи-підприємця Мотиля Ореста Михайловича (ід. номер 2091902912) земельну ділянку площею 0,0042га за адресою вул. Митрополита Шептицького, враховуючи письмову згоду землекористувача.

2.1Договір оренди землі від 20.12.2011р., про що книзі записів засвідчення факту реєстрації вчинено запис 30 січня 2012р. №4562 та зареєстрований у Управлінні Держкомзему у м. Тернополі, про що в державному реєстрі земель вчинено запис від 01 березня 2012р. за №611010004000746 - розірвати за взаємною згодою сторін.

3.Надати гр. Камінському Богдану Адамовичу в оренду терміном на два роки земельну ділянку площею 0,0275га для обслуговування та реконструкції з розширенням існуючого торгового кіоску за адресою вул. Митрополита Шептицького.

4.Зобов’язати гр. Камінського Богдана Адамовича в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/26/118 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,0га за адресою вул. Микулинецька,116 ТОВ «Перспектива ресурс»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Перспектива ресурс», керуючись ст. 12, 19, 20, 123, 124, 141, 142 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», постановою Кабінету Міністрів України від 11.04.2002р. №502 «Про затвердження Порядку зміни цільового призначення земель, які перебувають у власності громадян або юридичних осіб», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «Перспектива ресурс» (ід. код __________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,0га для обслуговування будівель та споруд і їх реконструкції та будівництва групи житлових будинків, зі зміною цільового призначення земельної ділянки, за адресою вул. Микулинецька, 116.

2.Припинити право користування відкритому акціонерному товариству «Цукровий завод «Поділля» (ід. код __________) частиною земельної ділянки площею 2,0га за адресою вул. Микулинецька, 116, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Перспектива ресурс» в оренду терміном на десять років земельну ділянку площею 2,0га для обслуговування будівель та споруд і їх реконструкції та будівництва групи житлових будинків, зі зміною цільового призначення земельної ділянки, за адресою вул. Микулинецька, 116.

4.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Перспектива ресурс» оформити надання земельної ділянки відповідною документацією.

5.Після проведення державної реєстрації договору оренди землі віднести земельну ділянку, вказану в п.3, до земель житлової та громадської забудови.

6.Зобов’язати відкрите акціонерне товариство «Цукровий завод «Поділля» внести зміни в державний акт на право постійного користування землею, зареєстрований 06.12.1996р. за №168.

 

6/26/119 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 5,0000га за адресою вул. Микулинецька,116 ОК «Житлово-будівельний кооператив «Цукровар-Інвест»

Розглянувши звернення обслуговуючого кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Цукровар-Інвест», керуючись ст. 12, 19, 20, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», постановою Кабінету Міністрів України від 11.04.2002р. №502 «Про затвердження Порядку зміни цільового призначення земель, які перебувають у власності громадян або юридичних осіб», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити обслуговуючому кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Цукровар-Інвест» (ід. код __________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 5,0000га для обслуговування будівель та споруд і їх реконструкції та будівництва групи житлових будинків, зі зміною цільового призначення земельної ділянки, за адресою вул. Микулинецька,116.

2.Надати обслуговуючому кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Цукровар-Інвест» в оренду терміном на десять років земельну ділянку площею 5,0000га для обслуговування будівель та споруд і їх реконструкції та будівництва групи житлових будинків, зі зміною цільового призначення земельної ділянки, за адресою вул. Микулинецька, 116.

3.Зобов’язати обслуговуючий кооператив «Житлово-будівельний кооператив «Цукровар-Інвест» оформити надання земельної ділянки відповідною документацією.

4.Після проведення державної реєстрації договору оренди землі віднести земельну ділянку, вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

 

6/26/120 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 3,6300га за адресою вул. Микулинецька,116 ТОВ «Комунсервіс-Серет»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Комунсервіс-Серет», керуючись ст. 12, 19, 20, 123, 124, 141, 142 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», постановою Кабінету Міністрів України від 11.04.2002р. №502 «Про затвердження Порядку зміни цільового призначення земель, які перебувають у власності громадян або юридичних осіб», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «Комунсервіс-Серет» (ід. код __________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 3,6300га для обслуговування викупленого ІХ горизонтального каналізаційного відстійника і його реконструкції та будівництва групи житлових будинків, зі зміною цільового призначення земельної ділянки, за адресою вул. Микулинецька, 116.

2.Припинити право користування користування відкритому акціонерному товариству «Цукровий завод «Поділля» (ід. код __________) частиною земельної ділянки площею 3,6300га за адресою вул. Микулинецька, 116, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Комунсервіс-Серет» в оренду терміном на десять років земельну ділянку площею 3,6300га для обслуговування викупленого ІХ горизонтального каналізаційного відстійника і його реконструкції та будівництва групи житлових будинків, зі зміною цільового призначення земельної ділянки, за адресою вул. Микулинецька, 116.

4.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Комунсервіс-Серет» оформити надання земельної ділянки відповідною документацією.

5.Після проведення державної реєстрації додатку до договору оренди землі, віднести земельну ділянку. вказану в п.3, до земель житлової та громадської забудови.

6.Зобов’язати відкрите акціонерне товариство «Цукровий завод «Поділля» внести зміни в державний акт на право постійного користування землею зареєстрований 06.12.1996р. за №168.

 

6/26/121 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 4,0000га за адресою вул. Микулинецька,116 ОК «Житлово-будівельний кооператив «Поділля-Буд»

Розглянувши звернення обслуговуючого кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Поділля-Буд», керуючись ст. 12, 19, 20, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», постановою Кабінету Міністрів України від 11.04.2002р. №502 «Про затвердження Порядку зміни цільового призначення земель, які перебувають у власності громадян або юридичних осіб», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити обслуговуючому кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Поділля-Буд» (ід. код __________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 4,0000га для обслуговування будівель та споруд і їх реконструкції та будівництва групи житлових будинків, зі зміною цільового призначення земельної ділянки, за адресою вул. Микулинецька,116.

2.Надати обслуговуючому кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Поділля-Буд» в оренду терміном на десять років земельну ділянку площею 4,0000га для обслуговування викуплених будівель та споруд і їх реконструкції та будівництва групи житлових будинків, зі зміною цільового призначення земельної ділянки, за адресою вул. Микулинецька, 116.

3.Зобов’язати обслуговуючий кооператив «Житлово-будівельний кооператив «Поділля-Буд» оформити надання земельної ділянки відповідною документацією.

4.Після проведення державної реєстрації договору оренди землі віднести земельну ділянку, вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

 

6/26/122 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,8122 га за адресою вул. Микулинецька,116 ТОВ «Перспектива ресурс»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Перспектива ресурс», керуючись ст. 12, 19, 20, 123, 124, 141, 142 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», постановою Кабінету Міністрів України від 11.04.2002р. №502 «Про затвердження Порядку зміни цільового призначення земель, які перебувають у власності громадян або юридичних осіб», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «Перспектива ресурс» (ід. код __________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,8122 га для обслуговування будівель та споруд і їх реконструкції та будівництва групи житлових будинків, зі зміною цільового призначення земельної ділянки, за адресою вул. Микулинецька, 116.

2.Припинити право користування відкритому акціонерному товариству «Цукровий завод «Поділля» (ід. код __________) земельною ділянкою площею 1,8122га за адресою вул. Микулинецька, 116, враховуючи письмову згоду землекористувача.

2.1.Державний акт на право постійного користування зареєстрований 29.11.1996р. за №172, вважати таким, що втратив чинність.

3.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Перспектива ресурс» в оренду терміном на десять років земельну ділянку площею 1,8122га для обслуговування будівель та споруд і їх реконструкції та будівництва групи житлових будинків, зі зміною цільового призначення земельної ділянки, за адресою вул. Микулинецька, 116.

4.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Перспектива ресурс» оформити надання земельної ділянки відповідною документацією.

5.Після проведення державної реєстрації договору оренди землі віднести земельну ділянку, вказану в п.3, до земель житлової та громадської забудови.

 

6/26/123 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2000га за адресою вул. Микулинецька,116 ПП «Флеш»

Розглянувши звернення приватного підприємства «Флеш», керуючись ст. 12, 19, 20, 123, 124, 141, 142 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», постановою Кабінету Міністрів України від 11.04.2002р. №502 «Про затвердження Порядку зміни цільового призначення земель, які перебувають у власності громадян або юридичних осіб», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити приватному підприємству «Флеш» (ід. код __________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2000га для обслуговування викупленої будівлі і її реконструкції та будівництва житлових будинків, зі зміною цільового призначення земельної ділянки, за адресою вул. Микулинецька,116.

2.Припинити право користування відкритому акціонерному товариству «Цукровий завод «Поділля» (ід. код __________) земельною ділянкою площею 0,0458 га за адресою вул. Микулинецька, 116, враховуючи письмову згоду землекористувача.

2.1.Державний акт на право постійного користування зареєстрований 10.01.1999р. за №365, вважати таким, що втратив чинність.

3.Надати приватному підприємству «Флеш» в оренду терміном на десять років земельну ділянку площею 0,2000га для обслуговування викупленої будівлі і її реконструкції та будівництва житлових будинків, зі зміною цільового призначення земельної ділянки, за адресою вул. Микулинецька, 116.

4.Зобов’язати приватне підприємство «Флеш» оформити надання земельної ділянки відповідною документацією.

5.Після проведення державної реєстрації договору оренди землі віднести земельну ділянку, вказану в п.4, до земель житлової та громадської забудови.

 

6/26/124 В.Л.Кібляр

Про продовження договору оренди земельної ділянки площею 0,1270га для обслуговування викупленого корпусу №10 за адресою вул. 15 Квітня,6 ТОВ «Агропостачсервіс»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Агропостачсервіс» про продовження договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Агропостачсервіс» (ід. код __________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,1270га викупленого корпусу №10 за адресою вул. 15 Квітня,6.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Агропостачсервіс» в місячний термін оформити надання земельної ділянки відповідною документацією.

 

6/26/125 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0196га за адресою вул. Чайковського,44В гр.Кучер Л.М.

Розглянувши звернення гр.Кучер Лариси Миколаївни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Кучер Ларисі Миколаївні (ід.номер __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею її у приватну власність площею до 0,0196га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. Чайковського,44В.

 

6/26/126 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0373га за адресою вул. __________ гр.Василевичу О.В.

Розглянувши звернення гр. Василевича Олега Вікторовича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0373га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. __________гр.Василевичу Олегу Вікторовичу.

2.Надати гр.Василевичу Олегу Вікторовичу (ід.номер __________) безоплатно у власність земельну ділянку площею 0,0373га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. __________.

3.Зобов’язати гр. Василевича Олега Вікторовича:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.3.Погоджувати з управлінням з питань містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва та реконструкції житлового будинку.

 

6/26/127 О.П.Похиляк

Про розгляд звернень закладів та установ освіти

Розглянувши звернення закладів та установ освіти, з метою забезпечення розвитку дитячо-юнацького спорту в місті Тернополі, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи необхідність обстеження дітей з вадами мовлення і потребу організації корекційної роботи, висновки постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Управлінню освіти і науки міської ради забезпечити введення посад до штатних розписів закладів та установ освіти в межах затвердженого кошторису з 23 жовтня 2012 року, згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури.

 

6/26/128

Протокольні доручення

Міська рада ВИРІШИЛА:

1.Начальнику управління транспорту, комунікацій та зв'язку Мединському І.Г. надати інформацію депутату міської ради Гринчишину П.С. про надходження коштів від паркування транспортних засобів по вул. Живова-Митрополита Шептицького за 2012рік.

2.Управлінню містобудування, архітектури та кадастру під персональну відповідальність начальника управління Бесаги В.Й. внести на розгляд сесії міської ради у 2013 році наступні питання:

- Про затвердження історико – архітектурного опорного плану м. Тернополя - до лютого 2013 року;

- Про затвердження проектів планів червоних ліній магістральних вулиць міста - 2 квартал 2013 року;

- Про затвердження проектів планів червоних ліній житлових вулиць міста (третя черга) - 2 квартал 2013 року;

- Про затвердження плану червоних ліній магістральних вулиць міста Тернополя - 2 квартал 2013року.

3.Заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Стемковському В.В. вивчити питання включення до титульного списку капітального ремонту на 2013 рік вулиць мікрорайону Пронятин, які не були відремонтовані у 2012 році.

4.Директору КП "Тернопільбудінвестзамовник" Кришталовському Р.К. надати депутату міської ради Карпишин Н.І. фінансовий план підприємства на 2013 рік та інформацію про виконання фінансового плану у 2012 році.

5.Начальнику відділу земельних ресурсів Кібляру В.Л. при підготовці проекту рішення міської ради про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Коцюбинського,5 гр.Крижанівському А.І. передбачити площу в межах існуючої ділянки.

 

miskrada_download     Рішення міської ради з додатками