Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

20.12.12

6/27/1

Смик О.І.

Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя»

Внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 16.08.2013р. №6/36/5,  рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 05.03.2021 №8/4/39

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо статутного капіталу», враховуючи рішення виконавчого комітету міської ради від 28.11.2012р. №2002 «Про виділення  коштів комунальному підприємству «Об’єднання парків культури і відпочинку м.Тернополя», рішення міської ради від 23.11.2012р. №6/26/4 «Про передачу робіт з реконструкції набережної Тернопільського ставу в м.Тернополі. Черга 2 (ділянка від «Острова закоханих» до арочного мосту) комунальному підприємству «Об’єднання парків культури і відпочинку м.Тернополя», лист комунального підприємства «Об’єднання парків культури і відпочинку м.Тернополя» від 03.12.2012 р. №505/04, висновок постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, з метою ефективного та стабільного функціонування підприємства, міська рада

ВИРІШИЛА :

1.Внести зміни до п.7.4 Статуту комунального підприємства «Об’єднання парків культури і відпочинку м.Тернополя», затвердженого рішенням Тернопільської міської ради від 16.08.2011р. №6/13/15 «Про  внесення змін до Статуту комунального підприємства «Об’єднання парків культури і відпочинку м.Тернополя» та викласти його в новій редакції, згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури.

6/27/2

Про внесення доповнень до рішення міської ради від 15.11.2011 року № 6/15/19 «Про Програму збереження культурної спадщини міста Тернополя на 2012 - 2015 роки»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань освіти, науки і культури, рішення виконавчого комітету від 18.04.2012 року № 657 «Про взяття на облік і утримання об’єктів монументального мистецтва м. Тернополя», з метою забезпечення напрямків діяльності, раціонального використання та гармонійного функціонування об’єктів культурної спадщини, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести доповнення в додаток до рішення міської ради від 15.11.2011 року №6/15/19 «Про Програму збереження культурної спадщини міста Тернополя на 2012-2015 роки»: доповнити частину 1 «Загальні положення» підпунктом 1.1 «Напрями діяльності та заходи з реалізації Програми збереження культурної спадщини міста Тернополя на 2012 – 2015 роки», згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, науки і культури.

 

6/27/3

Про Програму приватизації об’єктів комунальної власності міста Тернополя на 2013-2015 роки

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 12.06.2014р. №6/48/12

Керуючись Законами України “Про державну програму приватизації”, “Про приватизацію державного майна”, “Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)”, ст. 26, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Програму приватизації об’єктів комунальної власності міста Тернополя на 2013-2015 роки, згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань контролю за використанням комунального майна.

 

6/27/4

Про внесення доповнень в рішення міської ради від 17.05.2012р. №6/21/12 «Про внесення доповнень в рішення міської ради від 16.12.2011р. №6/16/20 «Про затвердження міської програми «Освіта.Тернопіль 2012-2016»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни і доповнення в п.1 рішення міської ради від 17.05.2012р. №6/21/12 «Про внесення доповнень в рішення міської ради від 16.12.2011р. №6/16/20 «Про затвердження міської програми «Освіта.Тернопіль 2012-2016» та викласти його в наступній редакції: «Внести зміни та доповнення до міської програми "Освіта. Тернопіль 2012-2016", затвердженої рішенням міської ради від 16.12.2011 р. №6/16/20 та викласти графу «зміст діяльності» п.3.2 Розділу 3 в наступній редакції: «Забезпечення морального та матеріального стимулювання і підтримки творчих здібностей учнівської молоді (переможці ІІІ-ІV етапів Всеукраїнських предметних олімпіад, ІІ-ІІІ етапів Всеукраїнського конкурсу – захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, ІІІ-IV етапів Міжнародного дитячого конкурсу з української мови ім. П.Яцика, ІІІ-IV етапів Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім.Т.Шевченка, переможців та призерів Всеукраїнських та Міжнародних спортивних змагань та мистецьких конкурсів, переможців та призерів інтелектуальних конкурсів, що проходять під патронатом міського голови та управління освіти і науки Тернопільської міської ради), педагогічних працівників, які підготували: переможців ІV етапу Всеукраїнських предметних олімпіад, переможців ІІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, переможців ІV етапу Міжнародного дитячого конкурсу з української мови ім. П.Яцика, переможців IV етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Т.Шевченка».

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури.

 

6/27/5

Про ліквідацію комунальної установи Тернопільський міський центр з нарахування і виплати допомог

З метою оптимізації роботи управління соціальної політики Тернопільської міської ради, підвищення ефективності надання соціальних послуг, керуючись ст.105,110,111 Цивільного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про адміністративні послуги», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім’ї, материнства, дитинства, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Припинити юридичну особу комунальну установу Тернопільський міський центр з нарахування і виплати допомог (код ЄДРПОУ ______________), що знаходиться за адресою: м. Тернопіль, вул. Лисенка,8 шляхом її ліквідації.

2.Встановити двомісячний строк, з дня опублікування повідомлення про припинення діяльності комунальної установи Тернопільський міський центр з нарахування і виплати допомог (код ЄДРПОУ ______________), для пред’явлення вимог кредиторів та забезпечити опублікування повідомлень про її припинення та про порядок і строк заявлення кредиторами вимог до неї.

3.Призначити комісію з припинення комунальної установи Тернопільський міський центр з нарахування і виплати допомог (код ЄДРПОУ ______________) у складі згідно з додатком 1 (додається).

4.Голові комісії з припинення комунальної установи Тернопільський міський центр з нарахування і виплати допомог (код ЄДРПОУ ______________):

4.1.У триденний термін повідомити державного реєстратора про рішення щодо припинення діяльності юридичної особи, подати документи, необхідні для внесення до Єдиного державного реєстру відповідних записів, та повідомити про персональний склад комісії з припинення юридичної особи комунальної установи Тернопільський міський центр з нарахування і виплати допомог (код ЄДРПОУ 25781257).

4.2.Вжити усіх можливих заходів щодо виявлення кредиторів та боржників і письмово повідомити їх про припинення юридичної особи.

4.3.Після закінчення двомісячного строку для пред’явлення вимог кредиторами та задоволення чи відхилення цих вимог, скласти проміжний ліквідаційний баланс, який має містити відомості про склад майна юридичної особи, перелік пред’явлених кредиторами вимог, а також про результати їх розгляду. Проміжний ліквідаційний баланс подати на затвердження виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

4.4.Після завершення розрахунків з кредиторами скласти ліквідаційний баланс та подати його на затвердження виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

4.5.Вжити інших заходів, пов’язаних з припиненням юридичної особи комунальної установи Тернопільський міський центр з нарахування і виплати допомог, відповідно до чинного законодавства України.

5.Внести зміни до Положення про управління соціальної політики Тернопільської міської ради з викладенням його в новій редакції, згідно з додатком 2 (додається).

6.Делегувати виконавчому комітету повноваження щодо затвердження проміжного та остаточного ліквідаційного балансу, складеного зазначеною вище комісією.

7.Працевлаштування вивільнюваних працівників Тернопільського міського центру з нарахування і виплати допомог проводити відповідно до чинного законодавства у Тернопільській міській раді чи підпорядкованих їй установах (організаціях).

8.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім’ї, материнства, дитинства.

 

6/27/6

Про внесення змін та доповнень до рішень міської ради щодо структури міської ради і виконавчих органів міської ради

З метою удосконалення роботи виконавчих органів Тернопільської міської ради, забезпечення ефективної роботи, керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни та доповнення до рішення міської ради від 04.12.2010р. №6/1/17 «Про виконавчі органи та структуру міської ради»:

1.1.Вилучити з підпункту 1.1 слова «Відділ автоматизованих систем управління» та доповнити його текстом наступного змісту «Відділ з охорони праці»;

1.2.Вилучити з підпункту 1.2 слова «Відділу господарського забезпечення у відділ матеріально-технічного забезпечення»

1.3.Доповнити підпункт 1.3 текстом наступного змісту: «Реорганізувати шляхом злиття відділ автоматизованих систем управління та відділ матеріально-технічного забезпечення та створити на їх основі управління матеріального забезпечення та інформаційних технологій»;

1.4.В пункті 30 додатку 2 до рішення замість слів «Відділ матеріально-технічного забезпечення» читати «Управління матеріального забезпечення та інформаційних технологій» та в пункті 32 додатку 2 до рішення замість слів «Відділ автоматизованих систем управління» читати «Відділ з охорони праці».

2.Внести зміни та доповнення до рішення міської ради від 14.12.2010р. №6/2/31 «Про структуру виконавчих органів ради»:

2.1.Пункт 2.1 доповнити підпунктом «Відділ з охорони праці»;

2.2.В пункті 2.2 вилучити підпункти «Відділ матеріально-технічного забезпечення», «Відділ автоматизованих систем управління» та доповнити його підпунктом «Управління матеріального забезпечення та інформаційних технологій».

3.Внести зміни та доповнення до рішення міської ради від 05.01.2011р. №6/4/51 «Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради»:

3.1.В пункті 29 замість слів «Відділ матеріально-технічного забезпечення» читати «Управління матеріального забезпечення та інформаційних технологій», в пункті 31 «Відділ автоматизованих систем управління» читати «Відділ з охорони праці» та викласти додатки №29, 31 в новій редакції, згідно з додатками №1, 2 (додаються).

4.Внести зміни до пункту 10 рішення міської ради від 15.11.2011р. №6/15/3 «Про внесення змін до рішення міської ради щодо структури міської ради та виконавчих органів міської ради» та викласти його в наступній редакції: «Затвердити загальну чисельність апарату ради та її виконавчих органів в кількості 425 штатних одиниць».

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

 

6/27/7

Про визнання таким, що втратило чинність рішення міської ради від 24.02.2011р. №6/6/9 «Про ліквідацію комунального підприємства «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань економіки, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів, міська рада ВИРІШИЛА:

Вважати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 24.02.2011р. №6/6/9«Про ліквідацію комунального підприємства «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради.

 

6/27/8

Про припинення юридичної особи комунальне підприємство «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради

До рішення внесено зміни відповідно до рішень міської ради від 06.06.2013 р. №6/34/3, від 18.12.2014 р. №6/54/136

Відповідно до ст.ст.105-107 Цивільного кодексу України, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань економіки, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Припинити юридичну особу комунальне підприємство «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради (код ЄДРПОУ 22603743), що знаходиться за адресою: м. Тернопіль, вул. Родини Барвінських, 4, шляхом реорганізації через приєднання до комунального підприємства «Туристично-інформаційний центр міста Тернополя» (код ЄДРПОУ 32295301), що знаходиться за адресою: м. Тернопіль, вул. Листопадова,5.

2.Встановити двомісячний строк, з дня опублікування повідомлення про припинення діяльності комунального підприємства «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради для пред’явлення вимог кредиторів та забезпечити опублікування повідомлень про її припинення та про порядок і строк заявлення кредиторами вимог до неї.

3.Голові комісії з припинення юридичної особи комунальне підприємство «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради:

3.1. У триденний термін повідомити державного реєстратора про рішення щодо припинення діяльності юридичної особи, подати документи, необхідні для внесення до

Єдиного державного реєстру відповідних записів, та повідомити про персональний склад комісії з припинення юридичної особи комунальне підприємство «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради.

3.2. Вжити усіх можливих заходів щодо виявлення кредиторів та боржників і письмово

повідомити їх про припинення юридичної особи.

3.3. Після закінчення двомісячного строку для пред’явлення вимог кредиторами та задоволення чи відхилення цих вимог, скласти передавальний акт, який має містити положення про правонаступництво щодо усіх зобов’язань юридичної особи, що припиняється, стосовно всіх її кредиторів та боржників, включаючи зобов’язання, які оспорюються сторонами.

Передавальний акт подати на затвердження виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

3.4. Вжити інших заходів, пов’язаних з реорганізацією комунального підприємства «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради, відповідно до чинного законодавства України.

4.Встановити, що комунальне підприємство «Туристично-інформаційний центр міста Тернополя» є повним правонаступником всіх прав та обов’язків комунального підприємства «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради.

5.Затвердити статут комунального підприємства «Туристично-інформаційний центр міста Тернополя» в новій редакції згідно додатку 1 (додається).

6.Делегувати виконавчому комітету міської ради повноваження щодо призначення комісії з припинення юридичної особи комунальне підприємство «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради (код ЄДРПОУ 22603743) та затвердження передавального акту складеного зазначеною вище комісією.

7.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів.

 

6/27/9

Про звільнення у 2013 році підприємств від земельного податку

Розглянувши звернення підприємств і організацій міста, керуючись ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.284 Податкового кодексу України, враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Звільнити у 2013 році на 100 відсотків від земельного податку, що надходить до міського бюджету:

1.1 Підприємства і організації, які надають послуги з управління або утримання житлових будинків та прибудинкових територій, по земельних ділянках, зайнятих житловим фондом, згідно з додатком 1 (додається);

1.2 Комунальне підприємство фірма “Тернопільбудінвестзамовник” (ід.код ___________________) за земельну ділянку під будівництво школи, площею 2,58 га, що знаходиться по вул. Бригадній мікрорайону “Кутківці”.

2.Звільнити у 2013 році на 95 відсотків від земельного податку, що надходить до міського бюджету комунальне підприємство “Тернопільводоканал” (ід.код ___________________) за земельні ділянки згідно з додатком 2 (додається).

3.Звільнити на 100 відсотків з 01.01.2013р. по 31.03.2013р. комунальне підприєство „Тернопільський міський стадіон” (ід.код ___________________) за земельну ділянку площею 3,7343 га, за адресою проспект С.Бандери,15.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

 

6/27/10

Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.2012 р. № 6/18/13 „Про бюджет м. Тернополя на 2012 рік”

Керуючись Бюджетним кодексом України, рішенням обласної ради від 23.11.2012р. №1460 "Про внесення змін до обласного бюджету на 2012 рік"та враховуючи висновки постійної комісії з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Зменшити доходи загального фонду міського бюджету на 213,8 тис.грн., з них за рахунок субвенції з державного бюджету -213,8тис.грн.

1.1.(41030800)Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії,природного газу ,послуг тепло-,водопостачання і водовідведення,квартирної плати(утримання будинків і споруд та прибудинкових територій) -213,8тис.грн.

2.Зменшити видатки загального фонду міського бюджету по головних розпорядників коштів за рахунок зменшення субвенції з державного бюджету (п.1) на 213,8тис.грн.

2.1.Управлінню праці та соціальної політики –213,8тис.грн.

2.1.1.(090201)Пільги ветеранам війни, особам, на яких поширюється чинність Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, вдовам (вдівцям) та батькам померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, дітям війни, особам, які мають особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, вдовам (вдівцям) та батькам померлих (загиблих) осіб, які мають особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, жертвам нацистських переслідувань та реабілітованим громадянам, які стали інвалідами внаслідок репресій або є пенсіонерами, на житлово-комунальні послуги – 39,3 тис.грн.;

2.1.2.(090207)Пільги громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, дружинам (чоловікам) та опікунам (на час опікунства) дітей померлих громадян, смерть яких пов'язана з Чорнобильською катастрофою, на житлово-комунальні послуги -78,6тис.грн.

2.1.3.(090215) Пільги багатодітним сім’ям на житлово-комунальні послуги -95,9тис.грн.

3.Збільшити доходи загального фонду міського бюджету на 4900,0тис.грн., з них за рахунок додаткової дотації з державного бюджету місцевим бюджетам -4900,0тис.грн.

3.1.(41020600)Додаткова дотація з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів -4900,0тис.грн.

4.Збільшити видатки загального фонду міського бюджету по головних розпорядниках за рахунок збільшення дотації з державного бюджету (п.3) на 4900,0тис.грн. з них: оплата праці-3348,9тис.грн.

4.1.Управлінню освіти і науки -2598,4тис.грн. з них: оплата праці –1627,5тис.грн.

4.1.1.(070201)Загальноосвітні школи ( в т.ч. школа-дитячий садок, інтернат при школі), спеціалізовані школи, ліцеї, гімназії, колегіуми –2068,5тис.грн. з них: оплата праці –1535,0тис.грн.

4.1.2.(070202) Вечірні ( змінні) школи -22,0тис.грн. з них: оплата праці –20,0тис.грн.

4.1.3.(070601) Вищі заклади I та II рівнів акредитації –410,7тис.грн.

4.1.4.(130107) Утримання та навчально-тренувальна робота дитячо-юнацьких спортивних шкіл -97,2тис.грн. з них: оплата праці –72,5тис.грн.

4.2.Відділу охорони здоров"я та медичного забезпечення -2301,6тис.грн. з них: оплата праці –1721,4тис.грн.

4.2.1.(080101) Лікарні –2032,6тис.грн. з них: оплата праці –1498,5тис.грн.

4.2.2.(080209) Станція швидкої та невідкладної медичної допомоги -182,8тис.грн. з них: оплата праці –162,8тис.грн.

4.2.3.( 080500) Загальні і спеціалізовані стоматологічні поліклініки –86,2тис.грн. з них: оплата праці –60,1тис.грн.

5.Зменшити видатки загального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів на суму 975,724тис.грн. з них: оплата праці-239,6тис.грн. енергоносії - 8,5тис.грн.

5.1.Управлінню праці та соціальної політики – 295,434тис.грн. з них: оплата праці -45,0тис.грн. енергоносії- 8,5тис.грн.

5.1.1.(090214) Пільги окремим категоріям громадян з послуг зв"язку -11,0тис.грн.

5.1.2.(091204) Територіальні центри і відділення соціальної допомоги на дому -23,8тис.грн.

5.1.3.(091206) Центри соціальної реабілітації дітей – інвалідів -8,5тис.грн. з них: енергоносії- 8,5тис.грн.

5.1.4.(010116) Органи місцевого самоврядування -78,8тис.грн. з них: оплата праці -45,0тис.грн.

5.1.5.(090303) Допомога на догляд за дитиною віком до з-х років -54,611тис.грн.

5.1.6.(090305) Допомога на дітей ,над якими встановлено опіку чи піклування -38,569тис.грн.

5.1.7.(090306) Допомога на дітей одиноким матерям -39,622тис.грн.

5.1.8.(090401) Державна соціальна допомога малозабезпеченим сім"ям -40,532тис.грн.

5.2.Управлінню стратегічного розвитку міста -37,0тис.грн. з них: оплата праці -20,0тис.грн.

5.2.1.(010116) Органи місцевого самоврядування -37,0тис.грн. з них: оплата праці -20,0тис.грн.

5.3.Відділу охорони здоров"я та медичного забезпечення -10,0тис.грн.

5.3.1.(010116) Органи місцевого самоврядування -10,0тис.грн.

5.4.Управлінню освіти і науки -37,7тис.грн. з них: оплата праці -30,0тис.грн.

5.4.1.(010116) Органи місцевого самоврядування –37,7тис.грн. з них: оплата праці -30,0тис.грн.

5.5.Управлінню транспорту,комунікацій та зв"язку-350,0тис.грн.

5.5.1.(170602) Компенсаційни виплати на пільговий проїзд електричним транспортом окремим категоріям громадян -350,0тис.грн.

5.6.Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна -39,0тис.грн. з них: оплата праці –20,0тис.грн.

5.6.1.(010116) Органи місцевого самоврядування -39,0тис.грн. з них: оплата праці –20,0тис.грн.

5.7.Управлінню у справах сім"ї, молодіжної політики і спорту –38,390тис.грн. з них: оплата праці –4,6тис.грн.

5.7.(091106) Інші видатки (ДЮЦ "Пласт") -3,1тис.грн. з них: оплата праці –3,1тис.грн.

5.7.1.(091105) Утримання клубів підлітків за місцем проживання ( Методичний центр по роботі з сім"єю та молоддю) -1,5тис.грн. з них: оплата праці –1,5тис.грн.

5.7.2.(130107) Утримання та навчально-тренувальна робота дитячо-юнацьких спортивних шкіл -33,790тис.грн.

5.8.Фінансове управління -40,9тис.грн.

5.8.1.(010116) Органи місцевого самоврядування -40,9тис.грн. з них: оплата праці -30,0тис.грн.

5.9.Міській раді-126,3тис.грн. з них: оплата праці -90,0тис.грн.

5.9.1.(010116) Органи місцевого самоврядування -126,3тис.грн. з них: оплата праці –90,0тис.грн.

5.10.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології –1,0тис.грн.

5.10.1(010116) Органи місцевого самоврядування -1,0тис.грн.

6.Збільшити видатки загального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів за рахунок зменшення (п.5) на суму 975,724тис.грн. з них: оплата праці -98,89 тис.грн.

6.1.Управлінню транспорту,комунікацій та зв"язку- 361,0тис.грн.

6.1.1.(170102) Компенсаційні виплати на пільговий проїзд автомобільним транспортом окремим категоріям громадян -361,0тис.грн.

6.2.Управлінню праці та соціальної політики –205,634тис.грн. з них: оплата праці -30,8тис.грн.

6.2.1.(091206) Центри соціальної реабілітації дітей – інвалідів -8,5тис.грн. з них: оплата праці -7,0тис.грн.

6.2.2.(091204) Територіальні центри і відділення соціальної допомоги на дому -23,8тис.грн. з них: оплата праці –23,8тис.грн.

6.2.3.(090302) Допомога у зв"язку з вагітністю та пологами -2,260тис.грн.

6.2.4.(090304) Одноразова допомога при народженні дитини -164,105тис.грн.

6.2.5.(091300) Державна соціальна допомога інвалідам з дитинства та дітям- інвалідам -6,969тис.грн.

6.3.Відділу охорони здоров"я та медичного забезпечення -34,3тис.грн. з них: оплата праці –34,3тис.грн.

6.3.1.(080101) Лікарні –34,3тис.грн. з них: оплата праці –34,3тис.грн.

6.4.Управлінню освіти і науки -313,2тис.грн.

6.4.1.(070601) Вищі заклади I та II рівнів акредитації –313,2тис.грн.

6.5.Управлінню у справах сім"ї, молодіжної політики і спорту –38,390тис.грн. з них: оплата праці –33,790тис.грн.

6.5.1.(091106) Інші видатки (ДЮЦ "Пласт") -3,1тис.грн.

6.5.2.(091105) Утримання клубів підлітків за місцем проживання ( Методичний центр по роботі з сім"єю та молоддю) -1,5тис.грн.

6.5.3.(130107) Утримання та навчально-тренувальна робота дитячо-юнацьких спортивних шкіл -33,790тис.грн. з них: оплата праці –33,790тис.грн.

6.6.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології –23,2тис.грн.

6.6.1.(100103) Дотація житлово-комунальному господарству -23,2тис.грн.

7.Збільшити доходи спеціального фонду міського бюджету за рахунок надходжень на суму 96,5тис.грн.

7.1.(50110000)Цільові фонди, утворені Верховною Радою Автономної Республіки Крим,органами місцевого самоврядування і місцевими органами виконавчої влади -96,5тис.грн.

8.Збільшити видатки спеціального фонду міського бюджету по головних розпорядниках за рахунок збільшення надходжень (п.5) на суму 96,5тис.грн. з них: - капітальні видатки –96,5тис.грн

8.1.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології –96,5тис.грн. тис.грн., з них: - капітальні видатки –96,5 тис.грн.

8.1.1.(240900)Цільові фонди, утворені органами місцевого самоврядування і місцевими органами виконавчої влади -96,5тис.грн. з них: - капітальні видатки –96,5 тис.грн.

9.Зменшити видатки спеціального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів на суму 480,0тис.грн. з них: - капітальні видатки –465,0тис.грн.

9.1.Управлінню транспорту,комунікацій та зв"язку-15,0тис.грн.

9.1.1.(240900)Цільові фонди, утворені органами місцевого самоврядування і місцеві органами виконавчої влади -15,0тис.грн.

9.2.Міській раді-100,0тис.грн. з них: - капітальні видатки –100,0тис.грн.

9.2.1.(010116) Органи місцевого самоврядування -100,0тис.грн. з них: - капітальні видатки –100,0тис.грн.

9.3.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології –365,0тис.грн. тис.грн., з них: - капітальні видатки –365,0тис.грн.

9.3.1.(180409) Внески органів місцевого самоврядування у статутні фонди суб"єктів підприємницької діяльності -200,0тис.грн. з них: - капітальні видатки –200,0тис.грн.

9.3.2.(150101)Капітальні вкладення -165,0тис.грн. з них: - капітальні видатки –165,0тис.грн.

10.Збільшити видатки спеціального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів за рахунок зменшення видатків (п.9) на суму 480,0тис.грн. з них: - капітальні видатки –165,0тис.грн.

10.1.Управлінню культури і мистецтв -15,0тис.грн.

10.1.1.(240900)Цільові фонди, утворені органами місцевого самоврядування і місцевими органами виконавчої влади -15,0тис.грн.

10.2.Управлінню транспорту,комунікацій та зв"язку-300,0тис.грн.

10.2.1.(180409) Внески органів місцевого самоврядування у статутні фонди суб"єктів підприємницької діяльності -300,0тис.грн.

10.3.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології –165,0тис.грн. тис.грн., з них: - капітальні видатки –165,0тис.грн.

10.3.1.(100203) Благоустрій міст, сіл, селищ -158,0тис.грн. з них: - капітальні видатки –158,0тис.грн.

10.3.2.(150101)Капітальні вкладення -7,0тис.грн. з них: - капітальні видатки –7,0тис.грн.

11.Збільшити управлінню сім»ї, молоді та спорту обсяги надання кредитів із спеціального фонду міського бюджету на 2012 рік в сумі 32,2 тис.грн. за КФК 250908 « Надання пільгового довгострокового державного кредиту громадянам на будівництво (реконструкцію) та придбання житла» за рахунок збільшення повернення кредитів до спеціального фонду міського бюджету за КФК 250909 « Повернення коштів, наданих для кредитування громадян на будівництво (реконструкція) та придбання житла».

12.Затвердити рішення виконавчого комітету від 05.12.2012р. №2058 "Про перерозподіл бюджетних асигнувань по управлінню соціальної політики на 2012 рік".

13.Внести зміни в додаток №3 "Перелік об"єктів,видатки на які у 2012 році будуть проводитися за рахунок бюджету розвитку" до рішення міської ради від 16.02.2012р. №6/19/5 «Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.12 року № 6/18/13„Про бюджет м. Тернополя на 2012 рік», в додаток №1 до рішення міської ради від 17.05.2012р. №6/21/3«Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.12 року № 6/18/13„Про бюджет м. Тернополя на 2012 рік» , в додаток №1 до рішення міської ради від 06.07.2012р. №6/22/20 «Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.12 року № 6/18/13„Про бюджет м. Тернополя на 2012 рік», в додаток №1 до рішення міської ради від 17.08.2012р. №6/23/8«Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.12 року № 6/18/13„Про бюджет м. Тернополя на 2012 рік», в додаток до рішення міської ради від 23.11.2012р. №6/26/12«Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.12 року № 6/18/13„Про бюджет м. Тернополя на 2012 рік» згідно з додатком №1 (додається).

14.Внести зміни в додаток №8 "Перелік державних та регіональних програма по міському бюджету на 2012 рік" до рішення міської ради від 16.02.2012р. №6/19/5 «Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.12 року № 6/18/13„Про бюджет м. Тернополя на 2012 рік» згідно з додатком №2 (додається).

15.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

 

6/27/11

Про виконання комплексної програми сприяння розвитку молодіжного житлового кредитування

Відповідно до Закону України «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні», постанов Кабінету Міністрів України від 26.10.2002 № 1604 «Про державний фонд сприяння молодіжному будівництву» (зі змінами та доповненнями), від 26.05.2001 № 584 «Про порядок надання пільгових кредитів молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) і придбання житла», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань економіки, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Інформацію управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту про виконання комплексної програми сприяння розвитку молодіжного житлового кредитування в м. Тернополі на 2011-2012 роки взяти до відома (інформація додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування, бюджету та фінансів.

 

6/27/12

Про виконання міської програми міжнародного співробітництва на 2012-2015 роки

Заслухавши звіт про виконання міської програми міжнародного співробітництва на 2012-2015 роки, керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань економіки, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів міська рада ВИРІШИЛА:

Інформацію про виконання міської програми міжнародного співробітництва на 2012-2015 роки взяти до відома, згідно з додатком (додається).

 

6/27/13

Про план роботи Тернопільської міської ради на 2013 рік

В додаток до рішення внесено зміни згідно з рішеннями міської ради від 22.03.2013р. №6/30/103, від 06.06.2013 р. №6/34/23, від 31.10.2013 р. №6/38/117, від 24.12.2013р. №6/42/16

Керуючись ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада ВИРІШИЛА:

Затвердити план роботи міської ради на 2013 рік, згідно з додатком (додається).

 

6/27/14

Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2013рік

До рішення внесено доповнення згідно з рішеннями міської ради від 15.02.2013. №6/29/9, від 22.03.2013р. №6/30/104, від 26.04.2013 р. №6/31/21, від 06.06.2013 р. №6/34/22, від16.08.2013р. №6/36/3, від 31.10.2013 р. №6/38/118

Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити план діяльності з підготовки регуляторних актів на 2013 рік, згідно з додатком (додається).

2.Виконавчим органам міської ради забезпечити виконання вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

 

6/27/15

Про прийняття в комунальну власність міста житлового фонду Державного територіально – галузевого об’єднання «Львівська залізниця»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», положенням про порядок передачі в комунальну власність державного житлового фонду, що перебував у повному господарському віданні або в оперативному управлінні підприємств, установ та організацій, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 06 листопада 1995р. за №891, приймаючи до уваги листи Відокремленого підрозділу «Служба будівельно – монтажних робіт і цивільних споруд» ДТГО «Львівська залізниця» від 12.03.2012р. № 276, ДТГО «Львівська залізниця» від 08.11.2012р. № Н-10/3436 та враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово–комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Погодити прийняття житлових будинків Державного територіального – галузевого об’єднання «Львівська залізниця» за адресами вул. Б.Хмельницького, 2, 4, 4а, 6а, 8, 10, 11, 12, 14 та вул. Руська, 53 у комунальну власність міста.

2.Доручити виконавчому комітету міської ради спільно з Державним територіально – галузевим об’єднанням «Львівська залізниця», оформити прийняття - передачу вказаних у п.1. рішення житлових будинків в комунальну власність міста, в порядку визначеному чинним законодавством.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово–комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/27/16

Про прийняття в комунальну власність міста житлового фонду Тернопільської обласної ради

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків» та положенням про порядок передачі в комунальну власність державного житлового фонду, що перебував у повному господарському віданні або в оперативному управлінні підприємств, установ та організацій, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 06.11.1995р. за №891, приймаючи до уваги лист Тернопільської обласної ради від 26.08.2011р. № 08-1539, рішення Тернопільської обласної ради від 25.05.2007р. № 203 «Про передачу гуртожитку по вул. Дорошенка, 1 у м. Тернополі на баланс органу самоорганізації населення – будинковому комітету «Перспектива (м. Тернопіль)», витяг з протоколу № 2 засідання органу самоорганізації населення - будинкового комітету «Перспектива» від 11.04.2012р. та враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово–комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Погодити прийняття гуртожитку Тернопільської обласної ради за адресою вул. Гетьмана П.Дорошенка, 1, загальною площею 2 030,7 кв.м у комунальну власність міста.

2.Доручити виконавчому комітету міської ради спільно із Тернопільською обласною радою та органом самоорганізації населення – будинковим комітетом «Перспектива», оформити прийняття - передачу вказаного у п.1. рішення гуртожитку в комунальну власність міста, в порядку визначеному чинним законодавством.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово–комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/27/17

Про прийняття зовнішніх мереж водопостачання та господарсько-побутової каналізації житлового будинку за адресою вул. Протасевича, 2 до комунальної власності міста

Розглянувши звернення приватного підприємства „Креатор-Буд”, з метою забезпечення належного обслуговування зовнішніх мереж водопостачання та господарсько-побутової каналізації житлового будинку з вбудовано-прибудованими торгово-офісними приміщеннями та творчими майстернями за адресою вул. Протасевича, 2, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Прийняти від приватного підприємства „Креатор-Буд” до комунальної власності територіальної громади міста Тернополя зовнішні мережі водопостачання та господарсько-побутової каналізації житлового будинку з вбудовано-прибудованими торгово-офісними приміщеннями та творчими майстернями за адресою вул. Протасевича, 2, балансовою вартістю:

-зовнішні мережі водопостачання – 231 676 грн. 38 коп. (двісті тридцять одна тисяча шістсот сімдесят шість грн. 38 коп.);

-зовнішні мережі господарсько-побутової каналізації – 36 864 грн. 95 коп. (тридцять шість тисяч вісімсот шістдесят чотири грн. 95 коп.) та передати їх на баланс КП «Тернопільводоканал» у поповнення статутного капіталу.

2.Створити комісію по прийняттю-передачі мереж, вказаних в п.1 рішення, у складі, згідно з додатком (додається).

3.Комісії, вказаній у п. 2 рішення, здійснити прийняття-передачу у відповідності до вимог чинного законодавства.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/27/18

Про прийняття зовнішніх мереж водопостачання та госпфекальної каналізації житлового будинку за адресою вул. Карпенка, 8А до комунальної власності міста

Розглянувши звернення ТзОВ «Тернопільбуд», з метою забезпечення належного обслуговування зовнішніх мереж водопостачання та госпфекальної каналізації житлового будинку з вбудованими приміщеннями за адресою вул. Карпенка,8А, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Прийняти від ТзОВ «Тернопільбуд» до комунальної власності територіальної громади міста Тернополя зовнішні мережі водопостачання та госпфекальної каналізації житлового будинку з вбудованими приміщеннями за адресою вул. Карпенка, 8А, балансовою вартістю:

- зовнішні мережі водопостачання – 76 536 тис.грн. (сімдесят шість тисяч п’ятсот тридцять шість грн. 00 коп.);

- зовнішні мережі госпфекальної каналізації – 7 340 тис.грн. (сім тисяч триста сорок грн. 00 коп.) та передати їх на баланс КП «Тернопільводоканал» у поповнення статутного капіталу.

2.Створити комісію по прийняттю-передачі мереж, вказаних в п.1 рішення, у складі згідно з додатком (додається).

3.Комісії, вказаній у п. 2 рішення, здійснити прийняття-передачу у відповідності до вимог чинного законодавства.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/27/19

Про затвердження рішення виконавчого комітету міської ради від 05.12.2012 р. №2071 «Про надання дозволу на укладення додатку до договору»

З метою реалізації Проекту, спрямованого на скорочення викидів парникових газів, у рамках механізму спільного впровадження Кіотського протоколу, беручи до уваги рішення міської ради від 05.10.2012р. №6/25/10 «Про надання дозволу на участь в реалізації Проекту спільного впровадження», розглянувши рішення виконавчого комітету міської ради від 05.12.2012р. №2071 «Про надання дозволу на укладення додатку до договору», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити рішення виконавчого комітету міської ради від 05.12.2012 р. №2071 «Про надання дозволу на укладення додатку до договору».

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології і надзвичайних ситуацій.

 

6/27/20

Про погодження прийняття житлового будинку за адресою вул. В.Болюха,8 у спільну власність громадянам

З метою належного утримання житлових будинків, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Погодити прийняття житлового будинку за адресою вул. В. Болюха,8 у спільну власність громадянам, згідно з додатком (додається).

2.Громадянам оформити право власності на вказаний в п.1 рішення житловий будинок, відповідно до вимог чинного законодавства.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/27/21

Про погодження прийняття житлового будинку за адресою вул. Полковника Д.Нечая,42 у спільну власність громадянам

З метою належного утримання житлових будинків, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Погодити прийняття житлового будинку за адресою вул. Полковника Д.Нечая,42 у спільну власність громадянам, згідно з додатком (додається).

2.Громадянам оформити право власності на вказаний в п.1 рішення житловий будинок, відповідно до вимог чинного законодавства.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/27/22

Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку

Керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", заслухавши інформацію начальника міського відділу УМВСУ в Тернопільській області Хілюка Олександра Борисовича, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

Інформацію начальника міського відділу УМВСУ в Тернопільській області Хілюка Олександра Борисовича про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку взяти до відома (додається).

 

6/27/23

Про внесення змін до рішень міської ради від 30.11.2010 р. №6/1/9, від 04.12.2010р. №6/1/15, від 04.12.2010 р. №6/1/16

Відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни до рішень міської ради від 30.11.2010 р. №6/1/9 "Про постійні комісії міської ради", від 04.12.2010 р. №6/1/15 "Про затвердження Положення про постійні комісії міської ради", від 04.12.2010 р. №6/1/16 "Про затвердження персонального складу постійних комісій міської ради", а саме в тексті рішень замість слів "постійна комісія міської ради з питань молодіжної політики, туризму, фізичної культури, спорту та підготовки до Євро-2012" читати "постійна комісія міської ради з питань молодіжної політики, туризму, фізичної культури та спорту".

 

6/27/24

Про втрату чинності рішення міської ради №5/17/133 від 29.05.2008р. « Про призупинення дії рішення міської ради від 07.03.2007р. №5/7/19 «Про передачу з комунальної у державну власність доріг та вулиць міста»

З метою передачі проїзної частини автомобільних доріг, що суміщаються з дорогами загального користування, з власності територіальної громади м. Тернополя у державну власність, беручи до уваги розпорядження Кабінету Міністрів України від 11.09.2007р. № 735-р «Про передачу проїзної частини автомобільних доріг у державну власність», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Рішення міської ради №5/17/133 від 29.05.2008р. « Про призупинення дії рішення міської ради від 07.03.2007р. №5/7/19 «Про передачу з комунальної у державну власність доріг та вулиць міста» вважати таким, що втратило чинність.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/27/25

Про внесення змін в п.15 додатку до рішення міської ради від 30.03.2012р. № 6/20/95 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та реконструкції існуючих зупинок громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення»

Розглянувши звернення відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради, керуючись ст. 12, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законом України «Про оренду землі», постановою Кабінету Міністрів України від 26.05.2004р. №677 «Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в п.15 додатку до рішення міської ради від 30.03.2012р. № 6/20/95 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та реконструкції існуючих зупинок громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення», та замість слів «від центру» читати «до центру».

 

6/27/26

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0470га за адресою вул. Живова,2 товариству з обмеженою відповідальністю магазину «Серет»

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 15.02.2013. № 6/29/108

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю магазину «Серет», керуючись ст. 12, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю магазину «Серет» (ід.код 14048789) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0470га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування викупленого нежитлового приміщення за адресою вул. Живова,2.

 

6/27/27

Про надання земельної ділянки площею 1,1715га за адресою вул. Громницького,3 Тернопільському дошкільному навчальному закладу №19 Тернопільської міської ради Тернопільської області

Розглянувши звернення Тернопільського дошкільного навчального закладу №19 Тернопільської міської ради Тернопільської області, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Тернопільському дошкільному навчальному закладу №19 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ___________________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку площею 1,1715га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Громницького,3.

2.Надати Тернопільському дошкільному навчальному закладу №19 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ___________________) в постійне користування земельну ділянку площею 1,1715га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Громницького,3.

3.Зобов’язати Тернопільський дошкільний навчальний заклад №19 Тернопільської міської ради Тернопільської області в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/27/28

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1918га для завершення будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з творчими майстернями та критими стоянками для автомобілів за адресою вул.У.Самчука обслуговуючому кооперативу «Самчука-Бічна»

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 22.03.2013р. №6/30/109

Розглянувши звернення обслуговуючого кооперативу «Самчука-Бічна», керуючись ст.12,123,124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл обслуговуючому кооперативу «Самчука-Бічна» (ід. код ____________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1918га для завершення будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з творчими майстернями та критими стоянками для автомобілів за адресою вул.У.Самчука з наданням в оренду терміном на п’ять років.

 

6/27/29

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 1,1611га Тернопільській обласній організації Всеукраїнської спілки автомобілістів за адресою вул. Бродівська

Розглянувши клопотання Тернопільської обласної організації Всеукраїнської спілки автомобілістів про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати Тернопільській обласній організації Всеукраїнської спілки автомобілістів (ід.код ___________________) земельну ділянку площею 1,1611 га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування автомобільної стоянки за адресою вул. Бродівська.

2.Зобов’язати Тернопільську обласну організацію Всеукраїнської спілки автомобілістів в місячний термін оформити у відділі земельних ресурсів надання земельних ділянок відповідною документацією.

 

6/27/30

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,10га за адресою вул. _,42 гр.Гальчуку І.Н

Розглянувши звернення гр.Гальчука Івана Несторовича, керуючись ст.12, 40, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Гальчуку Івану Несторовичу (ід.номер ______________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. _,.

2.Надати гр.Гальчуку Івану Несторовичу (ід.номер ______________) в оренду терміном на п»ять років земельну ділянку площею 0,10га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. _,.

3.Зобов’язати гр.Гальчука Івана Несторовича в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/27/31

Про продовження договору оренди земельної ділянки площею 0,0292га гр. Ридзай М. Є. за адресою вул. _

Розглянувши звернення гр.Ридзай Марії Євгенівни, керуючись ст.12, 40, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1. Надати гр. Ридзай Марії Євгенівні (ід.номер ______________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0292га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. вул. _,2. Зобов’язати гр. Ридзай Марію Євгенівну в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/27/32

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0500га за адресою вул. _, гр.Тригубчак О.В., гр.Курило О.Р.

Розглянувши звернення гр.Тригубчак Олександри Володимирівни, гр.Курила Олега Романовича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Тригубчак Олександрі Володимирівні (ід.номер ______________), гр.Курилу Олегу Романовичу (ід.номер ______________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею її у приватну власність площею до 0,0500га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. _

 

6/27/33

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0817га за адресою вул. _ гр.Ковбасі О.В.

Розглянувши звернення гр.Ковбаси Оксани Василівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Ковбасі Оксані Василівні (ід.номер ______________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею її у приватну власність площею до 0,0817га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. _

 

6/27/34

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0451га за адресою вул. _ гр.Якобчук Л.П.

Розглянувши звернення гр.Якобчук Людмили Петрівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0451га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. __ гр.Якобчук Людмилі Петрівні.

2.Вилучити з користування обслуговуючого кооперативу „Товариство індивідуальних забудівників „Цукровар” (ід.код ___________________) земельну ділянку площею 0,0451га за адресою вул. _, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Передати гр.Якобчук Людмилі Петрівні (ід.номер ______________) безоплатно у приватну власність земельну ділянку площею 0,0451га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. _

4.Зобов’язати гр.Якобчук Людмилу Петрівну:

4.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

4.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

4.3.Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїзджої частини доріг і проїздів.

4.4.Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

 

6/27/35

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою вул. _ гр.Іваськів І.І.

Розглянувши звернення гр.Іваськів Іванни Іванівни, керуючись ст.12, 36, 40, 116, 118, 121,123,124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Іваськів Іванні Іванівні (ід.номер ______________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею її у власність площею до 0,10га для будівництва та обслуговування житлового будинку, надвірних будівель та споруд за адресою вул. _

2.Дати дозвіл гр.Іваськів Іванні Іванівні (ід.номер ______________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,0200га для ведення городництва за адресою вул. _

 

6/27/36

Про передачу у спільну сумісну власність та надання в оренду земельної ділянки за адресою вул. __ співвласникам Гевко Г.О., Гевку В.Р., Гевко І.Р., Гевку І.Р.

Розглянувши звернення співвласників Гевко Ганни Омелянівни, Гевка Володимира Романовича, Гевко Ірини Романівни, Гевка Ігоря Романовича, керуючись ст. 12, 36, 40, 81, 89, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Пункт 1 рішення виконавчого комітету міської ради від 11.03.1998р. №271 «Про передачу у приватну власність земельних ділянок громадянам міста» - вважати таким, що втратив чинність.

2.Передати співвласникам Гевко Ганні Омелянівні (ід.номер ______________), Гевку Володимиру Романовичу (ід.номер ______________), Гевко Ірині Романівні (ід.номер ______________), Гевку Ігорю Романовичу (ід.номер ______________) безоплатно у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 0,1000га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. _

3.Надати співвласникам Гевко Ганні Омелянівні (ід.номер ______________), Гевку Володимиру Романовичу (ід.номер ______________), Гевко Ірині Романівні (ід.номер ______________), Гевку Ігорю Романовичу (ід.номер ______________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0078га для ведення городництва за адресою вул. _

4.Зобов’язати співвласників Гевко Ганну Омелянівну, Гевка Володимира Романовича, Гевко Ірину Романівну, Гевка Ігоря Романовича:

4.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

4.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

4.3.Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

4.4.Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

4.5.Отримати в місячний термін документи на право приватної власності на земельну ділянку.

4.6.Оформити в місячний термін договір оренди земельної ділянки.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/27/37

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0799га за адресою вул. _ гр.Різнику Г.І., Різнику І.І.

Розглянувши звернення гр.Різника Григорія Івановича, Різника Івана Івановича, керуючись ст.12, 40, 89, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Пункт 6 рішення міської ради від 30.03.2010р. №5/33/89 «Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки в м. Тернополі» - вважати таким, що втратив чинність.

2.Дати дозвіл гр.Різнику Григорію Івановичу (ід.номер ______________), Різнику Івану Івановичу (ід.номер ______________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у спільну сумісну власність площею до 0,0799га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. _

 

6/27/38

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,2517га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Гагаріна,5 об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку „Гагаріна,5”

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Гагаріна,5”, керуючись ст.12, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл „Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку „Гагаріна,5” (ід.код 369743776) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,2517га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Гагаріна,5.

 

6/27/39

Про внесення змін в рішення від 17.06.2010 р. №5/36/18 „Про вилучення та надання земельної ділянки за адресою вул. О.Польового,2б»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного житлового будинку «О.Польового,2б», керуючись ст.12,123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Пункт 1 рішення міської ради від 17.06.2010 р. №5/36/18 „Про вилучення та надання земельної ділянки за адресою вул. О.Польового,2б» - скасувати.

 

6/27/40

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0140га за адресою вул. _ гр.Вовк Н.Б.

Розглянувши звернення гр.Вовк Наталії Богданівни, керуючись ст.12, 40, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр. Вовк Наталії Богданівні (ід.номер ______________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею її у власність площею до 0,0140га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. _

 

6/27/41

Про внесення змін до рішення міської ради від 30.03.2012р. №6/20/99 «Про надання дозволу на укладення договору земельного сервітуту за адресою вул. С.Будного,20 ОСББ «С.Будного,20»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «С.Будного,20», керуючись ст.12, 98, 99 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в рішення міської ради від 30.03.2012р. №6/20/99 «Про надання дозволу на укладення договору земельного сервітуту за адресою вул. С.Будного,20 ОСББ «С.Будного,20»: замість слів та цифр «площею 0,0850га» читати «площею 0,0453га».

 

6/27/42

Про продовження договору сервітуту земельної ділянки площею 0,0995 га СПД Турбабі М.О.

Розглянувши звернення суб’єкта підприємницької діяльності Турбаби Михайла Олексійовича про продовження договору сервітуту земельної ділянки, керуючись ст.12, 99, 100, 101 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл суб’єкту підприємницької діяльності Турбабі Михайлу Олексійовичу (ід. номер ______________) на укладання договору сервітуту терміном на п’ять років на земельну ділянку площею 0,0995 га для обслуговування та впорядкування об’єктів тимчасової рекреації та проїзду до них за адресою автодорога Умань – Львів – Краковець.

2.Зобов’язати суб’єкта підприємницької діяльності Турбабу Михайла Олексійовича в місячний термін оформити договір земельного сервітуту.

 

6/27/43

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул. _ гр.Турчину П.І.

Розглянувши звернення гр..Турчин Павла Івановича, керуючись ст.12,98,99 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Турчину Павлу Івановичу (ід.номер ______________) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0822га терміном на три роки для проходу та проїзду за вул. _.

2.Встановити плату за встановлення земельного сервітуту, зазначеного в п.1 даного рішення, в розмірі 1 (одного) відсотка від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/27/44

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,00237га для обслуговування гаража за адресою вул. _ гр.Крушельницькому А.П.

Розглянувши звернення гр.Крушельницького Андрія Петровича, керуючись ст.12, 120, 123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Крушельницькому Андрію Петровичу (ід.номер ______________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,00237га для обслуговування гаража за адресою вул. _

 

6/27/45

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0594га за адресою вул. _ гр.Штогрину В.В.

Розглянувши звернення гр.Штогрина Володимира Васильовича, керуючись ст.12, 40, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Штогрину Володимиру Васильовичу (ід.номер ______________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,0594га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. _

 

6/27/46

Про надання дозволу на розроблення проекту відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,010га для будівництва та обслуговування магазину продовольчих та супутніх товарів за адресою вул. Мирна,54 вул. _

Розглянувши звернення гр.Мартинюк Ольги Іванівни, керуючись ст.12, 20, 123 Земельного кодексу України, Постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку зміни цільового призначення земель, які перебувають у власності громадян або юридичних осіб», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Мартинюк Ользі Іванівні (ід.номер ______________) на розроблення проекту відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,010га для будівництва та обслуговування магазину продовольчих та супутніх товарів за адресою вул. _

 

6/27/47

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0041га за адресою вул. _ гр.Мишак Г.І.

Розглянувши звернення гр.Мишак Галини Іванівни, керуючись ст.12, 40, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0041га для обслуговування гаража за адресою вул. Лучаківського,2 гр.Мишак Галині Іванівні.

2.Надати гр.Мишак Галині Іванівні (ід.номер ______________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0041га для обслуговування гаража за адресою вул. _

3.Зобов’язати гр.Мишак Галину Іванівну оформити в місячний термін договір оренди земельної ділянки.

 

6/27/48

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. _ гр.Левченко О.І.

Розглянувши звернення гр.Левченко Ольги Іванівни, керуючись ст.12, 33, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Левченко Ользі Іванівні (ід.номер ______________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність площею до 0,10га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. _

2.Дати дозвіл гр.Левченко Ользі Іванівні (ід.номер ______________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність площею до 0,0200га для ведення особистого селянського господарства за адресою вул. _

 

6/27/49

Про надання земельної ділянки площею 0,9335га за адресою вул. Д.Вишнівецького,6 Тернопільському дошкільному навчальному закладу №21 Тернопільської міської ради Тернопільської області

Розглянувши звернення Тернопільського дошкільного навчального закладу №21 Тернопільської міської ради Тернопільської області, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Тернопільському дошкільному навчальному закладу №21 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ___________________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право земельною ділянкою площею 0,9335га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Д.Вишневецького,6.

2.Надати Тернопільському дошкільному навчальному закладу №21 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ___________________) в постійне користування земельну ділянку площею 0,9335га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Д.Вишневецького,6.

3.Зобов’язати Тернопільський дошкільний навчальний заклад №21 Тернопільської міської ради Тернопільської області в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/27/50

Про надання земельної ділянки площею 1,4041га за адресою вул. Київська,1а Тернопільському дошкільному навчальному закладу №14 Тернопільської міської ради Тернопільської області

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 26.04.2013 р. №6/31/44

Розглянувши звернення Тернопільського дошкільного навчального закладу №14 Тернопільської міської ради Тернопільської області, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування,  приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Тернопільському дошкільному навчальному закладу №14 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код __________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 1,4041га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Київська,1а.

2.Надати Тернопільському дошкільному навчальному закладу №14 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ______) в постійне користування земельну ділянку площею 1,4041га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Київська,1а.

3.Зобов’язати Тернопільський дошкільний навчальний заклад №14 Тернопільської міської ради Тернопільської області в місячний термін оформити право користування  земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/27/51

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0340га для завершення будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку за адресою вул. _ гр.Головачук В.М. та гр..Дзяда Н.М.

Розглянувши звернення гр.Головачук Віри Михайлівни та гр.Дзяда Надії Михайлівни, керуючись ст. 12,40,118 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Головачук Вірі Михайлівні (ід. номер ______________) та гр.Дзяді Надії Михайлівні (ід. номер ______________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0340га для завершення будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку за адресою вул. _ на умовах приватної власності.

 

6/27/52

Про надання земельної ділянки площею 0,0378га для городництва за адресою вул. _ гр.Вівчар Н.В.

Розглянувши звернення гр.Вівчар Наталії Володимирівни, керуючись ст.12, 36, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дію договору оренди земельної ділянки, зареєстрованого в Книзі записів засвідчення факту реєстрації від 09.11.2009р. за №3742 та в Тернопільській регіональній філії державного підприємства „Центр державного земельного кадастру” від 19.11.2009р. за №040966100379–припинити в зв’язку із смертю землекористувача.

1.1.Пункт 10 додатку до рішення міської ради від 05.02.2010р. №5/32/62 „Про продовження діючих договорів оренди земельних ділянок” – вважати таким, що втратив чинність.

1.2.Надати гр. Вівчар Наталії Володимирівні (ід.номер ______________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0378га для городництва за адресою вул. _

2.Зобов’язати гр. Вівчар Наталію Володимирівну в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/27/53

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0300га для ведення садівництва за адресою вул. _ гр.Васильчишину М.Б.

Розглянувши звернення гр.Васильчишина Миколи Богдановича, керуючись ст.12,35,123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Васильчишину Миколі Богдановичу (ід. номер ______________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0300га для ведення садівництва за адресою вул. _

2.Надати гр.Васильчишину Миколі Богдановичу (ід. номер ______________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0300га для ведення садівництва за адресою вул. _.

2.1.Після проведення державної реєстрації договору оренди земельної ділянки, віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель сільськогосподарського призначення.

3.Зобов’язати гр.Васильчишина Миколу Богдановича в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/27/54

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0330га за адресою вул. _ гр.Свергун Н.М.

Розглянувши звернення гр.Свергун Наталії Миколаївни, керуючись ст.12, 36, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати гр.Свергун Наталії Миколаївні (ід.номер ______________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0330га для ведення городництва за адресою вул. _.

2.Зобов’язати гр.Свергун Наталію Миколаївну оформити в місячний термін договір оренди земельної ділянки.

 

6/27/55

Про передачу у власність земельних ділянок громадянам (гр.Шумейко Г.І. та інші)

Розглянувши звернення громадян м. Тернополя, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 21.10.2009р. №1112 „Про додаткові заходи щодо безоплатних оформлення та видачі громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки”, висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити технічні документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки.

2.Передати земельні ділянки безоплатно у власність громадян, згідно з додатком (додається).

3.Зобов’язати громадян, яким передаються у власність земельні ділянки:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельні ділянки за їх цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.3.Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

3.4.Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

3.5.Отримати в місячний термін документи на право власності на земельні ділянки.

3.6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/27/56

Про поновлення договорів оренди земельних ділянок (гр.Потюк М.В. та інші)

Пункт 1 втратив чинність відповідно до рішення міської ради від 18.12.2014 р. №6/54/102

Розглянувши клопотання громадян про поновлення договорів оренди земельних ділянок, керуючись ст.12, 36, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати гр.Потюк Марії Володимирівні (ід.номер _________), Потюку Тарасу Ігоровичу (ід.номер ___________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0239га для ведення городництва за адресою вул.Енергетична,___.

2.Надати гр.Болюх Дарії Степанівні (ід.номер _______) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0338га для ведення городництва за адресою вул.Тернопільська,_______.

3.Надати гр.Стаднику Ігорю Євгеновичу (ід.номер ____________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,1431га для ведення городництва за адресою вул.Хліборобна,______.

4.Зобов’язати перелічених вище громадян в місячний термін оформити договори оренди земельних ділянок.

 

6/27/57

Про передачу у власність земельних ділянок громадянам (гр.Герій Н.В. та інші)

Внесено зміни в додаток до рішення відповідно до рішення міської ради від 28.10.2014р. №6/52/55

Розглянувши звернення громадян м. Тернополя, керуючись ст.12, 40, 33, 118, 121

Земельного кодексу України, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 21.10.2009р. №1112 „Про додаткові заходи щодо безоплатних оформлення та видачі громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки”, висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА

1.Затвердити технічні документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки.

2.Передати земельні ділянки безоплатно у власність громадян, згідно з додатком (додається).

3.Зобов’язати громадян, яким передаються у власність земельні ділянки:

3.1 Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2. Використовувати земельні ділянки за їх цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.3. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

3.4. Погоджувати з управлінням з питань містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

3.5. Отримати в місячний термін документи на право власності на земельні ділянки.

3.6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/27/58

Про передачу у спільну сумісну власність земельних ділянок громадянам (гр.Заблоцький В.В. та інші)

Розглянувши звернення громадян м. Тернополя, керуючись ст.12, 40, 89, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 21.10.2009р. №1112 «Про додаткові заходи щодо безоплатних оформлення та видачі громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки», висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити технічні документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право спільної сумісної власності на земельні ділянки.

2.Передати земельні ділянки безоплатно у спільну сумісну власність громадян, згідно з додатком (додається).

3.Зобов’язати громадян, яким передається у спільну сумісну власність земельна ділянка:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельні ділянки за їх цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.3.Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїзджої частини доріг і проїздів.

3.4.Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

3.5.Отримати в місячний термін документи на право спільної сумісної власності на земельні ділянки.

3.6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/27/59

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0303га за адресою вул. _ гр.Грешко Н.М.

Розглянувши звернення гр.Грешко Надії Михайлівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Грешко Надії Михайлівні (ід.номер ______________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею її у приватну власність площею до 0,0303га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. _.

 

6/27/60

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0072га за адресою вул. _ гр.Задорожному Р.М., Задорожному С.Д.

Розглянувши клопотання гр.Задорожного Романа Михайловича, Задорожного Степана Дмитровича, керуючись ст.12, 36, 89, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр. Задорожному Роману Михайловичу (ід.номер ______________), Задорожному Степану Дмитровичу (ід.номер ______________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,0072га для ведення городництва за адресою вул. _.

 

6/27/61

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,0524га для ведення садівництва за адресою вул. _ гр.Батьківській Е.М.

Розглянувши звернення гр.Батьківської Емілії Михайлівни, керуючись ст.12, 20, 35 ,123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Батьківській Емілії Михайлівні (ід. номер ______________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,0524га для ведення садівництва за адресою вул. Урожайна.

2.Дозволити гр.Батьківській Емілії Михайлівні (ід. номер ______________) змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,0524га для ведення садівництва за адресою вул. _.

2.1.Після проведення державної реєстрації договору оренди земельної ділянки віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель сільськогосподарського призначення.

3.Зобов’язати гр.Батьківську Емілію Михайлівну в місячний термін внести зміни в земельно-облікову документацію.

 

6/27/62

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,0524га для ведення садівництва за адресою вул. _ гр..Любашевській Л.С.

Розглянувши звернення гр. Любашевської Любові Стефанівни, керуючись ст.12, 20, 35, 123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Любашевській Любові Стефанівні (ід. номер ______________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,0524га для ведення садівництва за адресою вул. Урожайна.

2.Дозволити гр.Любашевській Любові Стефанівні (ід. номер ______________) змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,0524га для ведення садівництва за адресою вул. _.

2.1.Після проведення державної реєстрації договору оренди земельної ділянки віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель сільськогосподарського призначення.

3.Зобов’язати гр.Любашевську Любов Стефанівну в місячний термін внести зміни в земельно-облікову документацію.

 

6/27/63

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового використання площею 0,0219га за адресою вул. _ гр.Крижанівській С.Є.

Розглянувши звернення гр.Крижанівської Світлани Євгенівни, керуючись ст. 12, 20, 123, 124 Земельного кодексу України, постановою Кабінету Міністрів України від 11.04.2002р. №502 «Про затвердження Порядку зміни цільового призначення земель, які перебувають у власності громадян або юридичних осіб», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Крижанівській Світлані Євгенівні (ід. номер ______________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового використання площею 0,0219га для ведення садівництва, за рахунок земель сільськогосподарського призначення за адресою вул. _

 

6/27/64

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0310га для обслуговування об’єкту нерухомого майна №7236 за адресою вул. Б.Хмельницького,6б державному територіально-галузевому об’єднанню «Львівська залізниця»

Розглянувши звернення відокремленого підрозділу «Управління будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд №2» державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця», керуючись ст.12,120,123,125 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити державному територіально-галузевому об’єднанню «Львівська залізниця» (ід. код 01059900) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0310га для обслуговування об’єкту нерухомого майна №7236 за адресою вул. Б.Хмельницького,6б.

2.Надати державному територіально-галузевому об’єднанню «Львівська залізниця»
(ід.код 01059900) в постійне користування земельну ділянку площею 0,0310га для обслуговування об’єкту нерухомого майна №7236 за адресою вул. Б.Хмельницького,6б.

2.1.Після проведення державної реєстрації державного акту на право постійного користування земельною ділянкою, віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

3.Зобов’язати державне територіально-галузеве об’єднання «Львівська залізниця» в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/27/65

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,30га навчальному закладу об’єднання громадян «Тернопільська обласна автомобільна школа Всеукраїнської спілки автомобілістів» за адресою вул. О.Довженка

Розглянувши клопотання навчального закладу об’єднання громадян «Тернопільська обласна автомобільна школа Всеукраїнської спілки автомобілістів» про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати навчальному закладу об’єднання громадян «Тернопільська обласна автомобільна школа Всеукраїнської спілки автомобілістів» (ід.код 05508890) земельну ділянку площею 0,30га в оренду терміном на десять років для обслуговування автодрому за адресою вул. О.Довженка.

2.Зобов’язати навчальний заклад об’єднання громадян «Тернопільська обласна автомобільна школа Всеукраїнської спілки автомобілістів» в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/27/66

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,000880га за адресою вул. Руська суб’єкту підприємницької діяльності Боднару М.П.

Розглянувши клопотання суб’єкта підприємницької діяльності Боднара Миколи Петровича про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати в оренду терміном на два роки суб’єкту підприємницької діяльності Боднару Миколі Петровичу (ід.номер ______________) земельну ділянку площею 0,000880га для обслуговування торгового кіоску за адресою вул. Руська.

2.Зобов’язати суб’єкта підприємницької діяльності Боднара Миколу Петровича в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/27/67

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул. _ гр.Матяш Т.А.

Розглянувши звернення гр.Матяш Тетяни Антонівни, керуючись ст.12, 98, 99 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Матяш Тетяні Антонівні (ід. номер ______________) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,00561га терміном на п’ять років для проходу та проїзду за адресою вул. _.

2.Встановити плату за встановлення земельного сервітуту, зазначеного в п.1 даного рішення, в розмірі 1 (одного) відсотка від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/27/68

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1000га за адресою вул. _ гр.Гавриляк Л. О.

Розглянувши звернення гр.Гавриляк Лілії Олегівни, керуючись ст.12, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Гавриляк Лілії Олегівни (ід.номер ______________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з наданням її в оренду терміном на десять років площею до 0,1000га для обслуговування нежитлового приміщення за адресою вул. _.

 

6/27/69

Про надання земельної ділянки площею 1,2890га за адресою вул. Бр.Бойчуків,10 Тернопільському навчально-виховному комплексу №28 Тернопільської міської ради Тернопільської області

Розглянувши звернення Тернопільського навчально-виховного комплексу №28 Тернопільської міської ради Тернопільської області, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Тернопільському навчально-виховному комплексу №28 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку площею 1,2890га для обслуговування нежитлової будівлі ТНВК №28 за адресою вул. Бр.Бойчуків,10.

2.Надати Тернопільському навчально-виховному комплексу №28 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код) в постійне користування земельну ділянку площею 1,2890га для обслуговування нежитлової будівлі ТНВК №28 за адресою вул. Бр.Бойчуків,10.

3.Зобов’язати Тернопільський навчально-виховний комплекс №28 Тернопільської міської ради Тернопільської області в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/27/70

Про внесення змін до рішення міської ради від 23.11.2012р. №6/26/117

Розглянувши звернення гр.Камінського Богдана Адамовича, керуючись ст.12,120,123,124,141 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни до рішення міської ради від 23.11.2012р. №6/26/117 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0295га за адресою вул. _ гр.Камінському Б.А.» та замість слів та цифр «площею 0,0295га» читати «площею 0,0275га».

 

6/27/71

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,3950га для обслуговування незавершеного будівництвом гаражів з будівництвом адміністративної споруди за адресою вул. Живова, 11 ТОВ «Компанія Престижбуд»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Престижбуд», керуючись ст. 12, 120, 123, 124, 141 Земельного Кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «Компанія Престижбуд» (ід.код) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,3950га для обслуговування незавершеного будівництвом гаражів з будівництвом адміністративної споруди за адресою вул. Живова, 11.

2.Вилучити з користування товариства з обмеженою відповідальністю «Видавництво «Школярик» (ід. код) земельну ділянку площею 0,1730га за адресою вул. Живова, 11, враховуючи письмову згоду землекористувача.

2.1.Договір оренди земельної ділянки між Тернопільською міською радою та товариством з обмеженою відповідальністю «Видавництво «Школярик», зареєстрований в книзі записів державної реєстрації договорів оренди землі від 13.05.2011 року №611010004000229 - вважати розірваним за взаємною згодою сторін.

3.Вилучити з користування приватного акціонерного товариства «Тернопільський видавничо-поліграфічний комбінат «Збруч» корпоративного підприємства ДАК «УКРВИДАВПОЛІГРАФІЯ» (ід. код) земельну ділянку площею 0,0176га за адресою вул. Живова, 11, враховуючи письмову згоду землекористувача.

4.Надати в оренду терміном на п’ять років товариству з обмеженою відповідальністю «Компанія Престижбуд» (ід. код) земельну ділянку площею 0, 3950га для обслуговування незавершеного будівництвом гаражів з будівництвом адміністративної споруди за адресою вул. Живова, 11.

5.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Компанія Престижбуд» в місячний термін оформити договір оренди землі.

6.Після проведення державної реєстрації договору оренди землі віднести земельну ділянку, вказану в п. 4, до земель житлової та громадської забудови.

 

6/27/72

Про продовження договору оренди земельної ділянки площею 0,06га для обслуговування пункту технічного обслуговування автотранспорту за адресою вул. Об’їзна суб’єкту підприємницької діяльності Хомину М.В.

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 26.04.2013 р. №6/31/92

Розглянувши звернення суб’єкта підприємницької діяльності Хомина Миколи Володимировича про продовження договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12, 123, 124, 125 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити фізичній особі-підприємцю Хомину Миколі Володимировичу (ід.номер ______) договір оренди земельної ділянки (кад.номер 6110100000090040008) площею 0,06га терміном на п’ять років для обслуговування пункту технічного обслуговування автотранспорту за адресою вул.Об’їзна.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Хомина Миколу Володимировича в двомісячний термін зареєструвати право оренди на земельну ділянку у встановленому законодавством порядку.

 

6/27/73

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0104га за адресою вул. _ гр.Безпалько Н.С.

Розглянувши звернення гр.Безпалько Надії Степанівни, керуючись ст.12, 36, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Рішення міської ради від 24.02.2011р. №6/6/153 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0084га для влаштування заїзду за адресою вул. _ гр.Безпалько Н.С.» - вважати таким, що втратив чинність.

2.Дати дозвіл гр.Безпалько Надії Степанівні (ід.номер ______________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п»ять років площею до 0,0104га для ведення городництва за адресою вул. _.

 

6/27/74

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення «вул. Лук’яновича» (від центру) за адресою вул. Бродівська відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради, керуючись ст.12,123,124 Земельного кодексу України, Законом України "Про оренду землі", враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради (ід.код) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення «вул. Лук’яновича» (від центру) за адресою вул. Бродівська.

2.Надати відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради (ід.код) в оренду терміном на десять років земельну ділянку площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення «вул. Лук’яновича» (від центру) за адресою вул. Бродівська з можливістю передачі даної земельної ділянки в суборенду.

2.1.Після проведення державної реєстрації договору оренди землі, віднести земельну ділянку, вказану в п. 2, до земель житлової та громадської забудови.

3.Зобов’язати відділ технічного нагляду Тернопільської міської ради в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/27/75

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га за адресою вул. Живова відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради, керуючись ст.12,123,124 Земельного кодексу України, Законом України "Про оренду землі",враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради (ід.код) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення «ТК Орнава» за адресою вул. Живова.

2.Надати відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради (ід.код) в оренду терміном на десять років земельну ділянку площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення «ТК Орнава» за адресою вул. Живова з можливістю передачі даної земельної ділянки в суборенду.

2.1.Після проведення державної реєстрації договору оренди землі, віднести земельну ділянку, вказану в п. 2, до земель житлової та громадської забудови.

3.Зобов’язати відділ технічного нагляду Тернопільської міської ради в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/27/76

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0239га за адресою вул. _ гр.Живко Я.Б.

Розглянувши звернення гр.Живко Ярослави Богданівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Живко Ярославі Богданівні (ід.номер ______________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею її у приватну власність площею до 0,0239га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. _.

 

6/27/77

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул. _ гр.Лахману В.М.

Розглянувши звернення гр.Лахмана Віктора Мирославовича, керуючись ст.12, 98, 99 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Лахману Віктору Мирославовичу (ід.номер ______________) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0135га терміном на п’ять років для проходу та проїзду за адресою вул. _

2.Встановити плату за встановлення земельного сервітуту, зазначеного в п.1 даного рішення, в розмірі 1 (одного) відсотка від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/27/78

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0080га для обслуговування зупинки громадського транспорту «Обласна психоневрологічна лікарня» з розміщенням об’єкту торгівельно-побутового призначення за адресою вул. С.Будного ФО-П Павлишину Б.І.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Павлишина Богдана Ільковича про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати фізичній особі-підприємцю Павлишину Богдану Ільковичу (ід. номер ______________) в оренду терміном на два роки земельну ділянку площею 0,0080га для обслуговування зупинки громадського транспорту «Обласна психоневрологічна лікарня» з розміщенням об’єкту торгівельно-побутового призначення за адресою вул. С.Будного.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Павлишина Богдана Ільковича в місячний термін оформити надання земельної ділянки відповідною документацією.

 

6/27/79

Про надання дозволу на складання проекту відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею до 0,4443га під будівництво християнського навчально-виховного центру з багатоквартирним житловим будинком, приміщеннями громадського призначення, творчими майстернями та побутово-оздоровчим комплексом за адресою вул. Лучаківського громадській організації «Товариство Християнських сімей «Християнська родина»

Розглянувши звернення громадської організації «Товариство Християнських сімей «Християнська родина», керуючись ст.12,20,123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл громадській організації «Товариство Християнських сімей «Християнська родина» (ід. код) на складання проекту відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею до 0,4443га під будівництво християнського навчально-виховного центру з багатоквартирним житловим будинком, приміщеннями громадського призначення, творчими майстернями та побутово-оздоровчим комплексом за адресою вул. Лучаківського.

 

6/27/80

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0818га за адресою вул. _ гр.Пилипів Л.М., Пилипів О.М.

Розглянувши звернення гр.Пилипів Лесі Мирославівни, Пилипів Ольги Мирославівни, керуючись ст.12, 40, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Пилипів Лесі Мирославівні (ід.номер ______________), Пилипів Ользі Мирославівні (ід.номер ______________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею її у власність площею до 0,0818га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. _.

 

6/27/81

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,08 га для будівництва каплиці за адресою вул. Львівська релігійній громаді «Парафія Вознесіння Господнього» м. Тернопіль Тернопільсько - Зборівської Єпархії УГКЦ

Розглянувши релігійної громади «Парафія Вознесіння Господнього» м. Тернопіль Тернопільсько - Зборівської Єпархії Української Греко - Католицько Церкви, керуючись ст.12,92,123,125 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити релігійної громади «Парафія Вознесіння Господнього» м. Тернопіль Тернопільсько - Зборівської Єпархії Української Греко - Католицько Церкви (ід. код) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,08га будівництва каплиці за адресою вул. Львівська.

2.Надати релігійній громаді «Парафія Вознесіння Господнього» м. Тернопіль Тернопільсько - Зборівської Єпархії Української Греко - Католицько Церкви (ід.код) в постійне користування земельну ділянку площею 0,08 га для будівництва каплиці за адресою вул Львівська.

3.Зобов’язати релігійну громаду «Парафія Вознесіння Господнього» м. Тернопіль Тернопільсько - Зборівської Єпархії Української Греко - Католицько Церкви в місячний термін оформити Державний акт на право постійного користування земельною ділянкою.

 

6/27/82

Про передачу у власність земельної ділянки площею 0,0872га за адресою вул. _ гр.Кульчицькому В.І.

Розглянувши звернення гр.Кульчицького Віктора Івановича, керуючись ст. 12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1. Договір оренди земельної ділянки, зареєстрований в Книзі записів засвідчення факту реєстрації від 25.10.2012р. за №4712 та в управлінні Держкомзему у м. Тернополі від 12.11.2012р. за №611010004000044 – розірвати за взаємною згодою сторін.

2.Передати гр.Кульчицькому Віктору Івановичу (ід.номер ______________) безоплатно у власність земельну ділянку площею 0,0872га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. _.

3. Зобов’язати гр.Кульчицького Віктора Івановича:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.3.Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

3.4.Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

3.5 Отримати в місячний термін документи на право власності на земельну ділянку.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/27/83

Про грошову оцінку земель м. Тернополя

Дію рішення призупинено відповідно до рішення міської ради від 15.02.2013. № 6/29/70

Розглянувши матеріали грошової оцінки земель м. Тернополя, розроблену Державним інститутом проектування міст «Діпромісто», керуючись Податковим кодексом України, Законом України «Про оцінку земель», наказом Держкомзему України, Мінагрополітики України, Мінбуду України «Про порядок нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення та населених пунктів» від 27.01.2006р. № 8/15/21/11р., зареєстрованим в Мінюсті України 05.04.2006р. під № 388/12262, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування,приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Вважати рішення міської ради від 30.03.2010р.№ 5/33/1 «Про грошову оцінку земель м. Тернополя» таким, що втратило чинність з 01.01.2013р.

2.Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель м. Тернополя з додатками, розроблену інститутом проектування міст «Діпромісто» на підставі договору від 25.06.2008р. № 551-07-2008, з коефіцієнтом 0,5.

3.Встановити, що при визначенні плати за землю та земельні ділянки сільськогосподарського використання, локальні коефіцієнти не враховуються і грошова оцінка проводиться на підставі середньозважувальних показників агрогруп в розрізі сільськогосподарських угідь.

4.Встановити, що плата за землі під залізницями, дорогами, іншими лінійними інженерними комунікаціями справляється без врахування локальних коефіцієнтів.

5.Застосовувати дані технічної документації, зазначеної в пункті 2 даного рішення, з 01.01 2013р.

 

6/27/84

Про внесення зміни та доповнень до пункту 1.4 рішення міської ради від 26.08.10р. №5/38/23 «Про встановлення розмірів орендної плати за землю та врегулювання питань, пов’язаних з коригуванням нормативної грошової оцінки землі»

Рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 18.07.2014р. №6/49/127

Керуючись Податковим кодексом України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оцінку земель», приймаючи до уваги висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА

Внести зміни та доповнення до пункту 1.4 рішення міської ради від 26.08.10р. №5/38/23 «Про встановлення розмірів орендної плати за землю та врегулювання питань, пов’язаних з коригуванням нормативної грошової оцінки землі» та після слів «автозаправних станцій» читати «з 01.01.2013р. в розмірі 8 відсотків».

 

6/27/85

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0160га ПП «Нива і К» за адресою вул. Живова,9

Розглянувши звернення приватного підприємства «Нива і К», керуючись ст.12, 122, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1. Надати приватному підприємству «Нива і К» (ід.код) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0160га для обслуговування торгових рядів за адресою вул. Живова, 9.

2. Зобов’язати приватне підприємство «Нива і К» в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/27/86

Про продовження договору оренди земельної ділянки площею 0,0080га ТОВ «Торгпреса» за адресою вул. С.Крушельницької

Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Торгпреса» про продовження договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати в оренду терміном на два роки товариству з обмеженою відповідальністю «Торгпреса» (ід.код) земельну ділянку площею 0,0080га для обслуговування зупинки громадського транспорту з об’єктами торгівельно-побутового призначення «вул. С.Крушельницької» за адресою вул. С.Крушельницької.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Торгпреса» в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/27/87

Про внесення змін в індексно-кадастровий план міста Тернополя

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про землеустрій», Земельним кодексом України, Тимчасовим порядком присвоєння кадастрового номера земельній ділянці, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 18 серпня 2010р. № 749, враховуючи рішення міської ради від 11.04.2003р. №4/7/42 “ Про затвердження індексно-кадастрового плану”, приймаючи до уваги висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в індексно-кадастровий план міста Тернополя із розмежуванням на кадастрові зони та кадастрові квартали території міста (схема додається).

 

6/27/88

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0649га за адресою вул. _ гр.Мицу В.Я.

Розглянувши звернення гр.Мица Віктора Ярославовича, керуючись ст.12, 40, 118, 120, 121, 141 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0649га для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. _ гр.Мицу Віктору Ярославовичу.

2.Припинити споживчому кооперативу «Цукровик» (ід.код) право користування частиною земельної ділянки площею 0,0649га, наданої в оренду для будівництва та обслуговування групи житлових будинків за адресою вул. Микулинецька, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Передати гр.Мицу Віктору Ярославовичу (ід.номер ______________) безоплатно у власність земельну ділянку площею 0,0649га для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. _.

4.Зобов’язати гр.Мица Віктора Ярославовича:

4.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

4.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

4.3.Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїзджої частини доріг і проїздів.

4.4.Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

 

6/27/89

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0792га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку з офісами та вбудованими критими стоянками-гаражами, двохповерховими гаражами на 8 автомобілів за адресою пров.Цегельний ОСББ «Цегельний-7а»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Цегельний-7а», керуючись ст.12,123 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Цегельний-7а» (ід. код) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0792га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку з офісами та вбудованими критими стоянками-гаражами, двохповерховими гаражами на 8 автомобілів за адресою пров.Цегельний з наданням земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років.

 

6/27/90

Про внесення змін в рішення міської ради від 21.08. 2009р. №5/28/66 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку площею 0,4654 га за адресою вул. Степана Будного,20а ОСББ «С.Будного,20а»

Розглянувши звернення ОСББ «С.Будного,20а», керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», Земельним кодексом України , враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в назву рішення міської від 21.08. 2009р. №5/28/66 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо складання документів,що посвідчують право на земельну ділянку площею 0,4654 га за адресою вул. Степана Будного,20а об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «С. Будного,20а» та викласти в наступній редакції: «Про надання в користування земельної ділянки площею 0,4654га за адресою вул. Степана Будного,20а об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «С.Будного,20а».

2.Пункт 1 рішення міської ради від 21.08. 2009р.№5/28/66 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо складання документів,що посвідчують право на земельну ділянку площею 0,4654 га за адресою вул. Степана Будного,20а об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «С. Будного,20а» - скасувати.

 

6/27/91

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,10га за адресою вул. _ гр.Чамарник М.Т.

Розглянувши звернення гр.Чамарник Марії Тадеївни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Чамарник Марії Тадеївні (ід.номер ______________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність площею до 0,10га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. _

 

6/27/92

Про припинення права користування земельною ділянкою площею 0,1557га за адресою вул. Протасевича Тернопільському регіональнальному управлінню державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву»

Розглянувши звернення Тернопільського регіонального управління державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву», керуючись ст. 12, 141,142 Земельного кодексу України», враховуючи Постанову Господарського суду Тернопільської області від 26.10.2007р.справа 3 12/199-3882 та Ухвалу Львівського апеляційного суду від 04.03.2008р., висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Припинити Тернопільському регіональному управлінню державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» право користування земельної ділянки площею 0,1557 га за адресою вул. Протасевича, враховуючи письмову згоду землекористувача на вилучення земельної ділянки.

2.Державний акт на право постійного користування землею, який зареєстрований в Тернопільській регіональній філії «Центр державного земельного кадастру» за №03076610002 від 22.03.2007р.- вважати таким, що втратив чинність.

3.Віднести земельну ділянку зазначену в пункті 1 даного рішення, до земель не наданих в користування та не переданих у власність.

 

6/27/93

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1000га за адресою вул. Митрополита Шептицького КП «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення комунального підприємства «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради, керуючись ст. 12, 92, 123 Земельного Кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл комунальному підприємству «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради (ід.код ___________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1000га в постійне користування для розташування та обслуговування об’єктів торгівлі квітами та квітковою продукцією за адресою вул. Митрополита Шептицького.

 

6/27/94

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,3652га за адресою вул. С.Будного, 1 ФО-П Дутці І.Я., ФО-П Охримець Л.О.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Дутки Ігоря Ярославовича, фізичної особи-підприємця Охримець Любові Олексіївни, керуючись ст.12, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл фізичній особі-підприємцю Дутці Ігорю Ярославовичу (ід.номер ______________), фізичній особі-підприємцю Охримець Любові Олексіївні (ід.номер ______________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з наданням її в оренду терміном на п’ять років площею до 0,3652га для обслуговування та реконструкції комплексу, будівель та приміщень за адресою вул. С. Будного, 1.

 

6/27/95

Про продаж земельної ділянки  площею 0,0203га несільськогосподарського призначення  для обслуговування нежилого приміщення за адресою вул. Замонастирська,2 фізичній особі-підприємцю Шевчуку В.П.

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 26.04.2013 р. №6/31/73

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Шевчука Володимира Петровича, керуючись ст.12,128 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Продати у власність фізичній особі-підприємцю Шевчуку Володимиру Петровичу (ід.номер ___________)  земельну ділянку площею 0,0203га, яка розташована за адресою вул. Замонастирська,2, надану для обслуговування нежилого приміщення, на затверджених в пунктах 2,3 цього рішення умовах договору купівлі-продажу.

2.Затвердити ціну продажу земельної ділянки, зазначеної в пункті 1 даного рішення, в розмірі 61 915,00грн. (Шістдесят одна  тисяча дев’ятсот п'ятнадцять гривень 00 коп.).

3.Затвердити умови договору купівлі-продажу земельної ділянки, зазначеної в пункті 1 рішення (додається).

4.Додаток до договору оренди земельної ділянки між Тернопільською міською радою та фізичною особою-підприємцем Шевчуком Володимиром Петровичем, зареєстрований в книзі записів державної реєстрації договорів оренди землі від 27.11.2012 р. за №611010004000959–вважати розірваним за взаємною згодою сторін після проведення державної реєстрації права власності на земельну ділянку.

5.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Шевчука Володимира Петровича в двомісячний термін провести державну реєстрацію права власності на земельну ділянку.

 

6/27/96

Про надання земельної ділянки площею 13,9172га за адресою м. Тернопіль, станція Тернопіль (Промислова) КМ 147 +400 - КМ 148+401 ДТГО «Львівська залізниця»

Розглянувши звернення ДТГО «Львівська залізниця», керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити державному територіально-галузевому об’єднанню «Львівська залізниця» (ід.код ______________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 13,9172га для забезпечення функціонування залізничного транспорту за адресою м. Тернопіль станція Тернопіль (Промислова) КМ 147 +400 - КМ 148+401.

2.Надати державному територіально-галузевому об’єднанню «Львівська залізниця» (ід.код ______________) в постійне користування земельну ділянку площею 13,9172га для забезпечення функціонування залізничного транспорту за адресою м. Тернопіль станція Тернопіль (Промислова) КМ 147 +400 - КМ 148+401.

3.Зобов’язати державне територіально-галузеве об’єднання «Львівська залізниця» в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/27/97

Про надання земельної ділянки площею 8,2563га за адресою м. Тернопіль, станція Тернопіль (Промислова) КМ 147 +400 - КМ 149+343 ДТГО «Львівська залізниця»

Розглянувши звернення ДТГО «Львівська залізниця», керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити державному територіально-галузевому об’єднанню «Львівська залізниця» (ід.код ______________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 8,2563га для забезпечення функціонування залізничного транспорту за адресою м. Тернопіль, станція Тернопіль (Промислова) КМ 147 +400 - КМ 149+343.

2.Надати державному територіально-галузевому об’єднанню «Львівська залізниця» (ід.код ______________) в постійне користування земельну ділянку площею 8,2563га для забезпечення функціонування залізничного транспорту за адресою м. Тернопіль, станція Тернопіль (Промислова) КМ 147 +400 - КМ 149+343.

3.Зобов’язати державне територіально-галузеве об’єднання «Львівська залізниця» в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/27/98

Про надання земельної ділянки площею 6,5281га за адресою м. Тернопіль, станція Тернопіль (Промислова) КМ 149 +343 - КМ 151+351 ДТГО «Львівська залізниця»

Розглянувши звернення ДТГО «Львівська залізниця», керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити державному територіально-галузевому об’єднанню «Львівська залізниця» (ід.код ______________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 6,5281га для забезпечення функціонування залізничного транспорту за адресою м. Тернопіль, станція Тернопіль (Промислова) КМ 149 +343 - КМ 151+351.

2.Надати державному територіально-галузевому об’єднанню «Львівська залізниця» (ід.код ід.код ______________) в постійне користування земельну ділянку площею 6,5281га для забезпечення функціонування залізничного транспорту за адресою м. Тернопіль, станція Тернопіль (Промислова) КМ 149 +343 - КМ 151+351.

3.Зобов’язати державне територіально-галузеве об’єднання «Львівська залізниця» в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/27/99

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,6000га під будівництво готелю з закладом громадського харчування за адресою вул. 15 Квітня КП фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення комунального підприємства фірми “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити комунальному підприємству фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради (ід.код ______________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки 0,6000га під будівництво готелю з закладом громадського харчування за адресою вул. 15 Квітня.

2.Надати в постійне користування комунальному підприємству фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради (ід. код ______________) земельну ділянку площею 0,6000га під будівництво готелю з закладом громадського харчування за адресою вул. 15 Квітня.

3.Після проведення державної реєстрації державного акта на право постійного користування землею, віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати комунальне підприємство фірму “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/27/100

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення «вул. Л.Українки» за адресою вул. Лесі Українки відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради, керуючись ст.12,123,124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради (ід.код ______________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення «вул. Л.Українки» за адресою вул. Лесі Українки.

2.Надати відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради (ід.код ______________) в оренду терміном на десять років земельну ділянку площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення «вул. Л.Українки» за адресою вул. Лесі Українки з можливістю передачі даної земельної ділянки в суборенду.

2.1.Після проведення державної реєстрації договору оренди землі, віднести земельну ділянку, вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

3.Зобов’язати відділ технічного нагляду Тернопільської міської ради в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/27/101

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення «вул. Новий Світ» (кінцева)» за адресою вул. Новий Світ відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради, керуючись ст.12,123,124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради (ід.код ______________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення «вул. Новий Світ» (кінцева) за адресою вул. Новий Світ.

2.Надати відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради (ід.код ______________) в оренду терміном на десять років земельну ділянку площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення «вул. Новий Світ» (кінцева)» за адресою вул. Новий Світ з можливістю передачі даної земельної ділянки в суборенду.

2.1.Після проведення державної реєстрації договору оренди землі, віднести земельну ділянку вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

3.Зобов’язати відділ технічного нагляду Тернопільської міської ради в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/27/102

Про надання в оренду комунальному підприємству фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» земельної ділянки площею 11,63га для обслуговування водонапірної вежі, доріг та ведення садівництва за адресою автодорога Львів- Умань-Краковець

Розглянувши звернення комунального підприємства фірми «Тернопільбудінвестзамовник», з метою завершення впорядкування території садівничих земельних ділянок, керуючись ст.12,35,126 Земельного кодексу України, Закономи України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати комунальному підприємству фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» (ід. код ______________) в оренду терміном на сорок дев’ять років земельну ділянку площею 11,63га, з правом передачі її в суборенду, в тому числі за рахунок земель сільськогосподарського призначення площею 9,6 га та земель іншого призначення 2,03га, для обслуговування водонапірної вежі, доріг та ведення садівництва за адресою автодорога Львів-Умань-Краковець.

2.Зобов’язати комунальне підприємство фірму «Тернопільбудінвестзамовник» оформити договір оренди земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.

 

6/27/103

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га за адресою вул. _ гр. Стечишину О. В.

Розглянувши звернення гр. Стечишина Ореста Володимировича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр. Стечишину Оресту Володимировичу (ід.номер ______________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га для будівництва індивідуального гаража за адресою вул. _.

2.Передати гр. Стечишину Оресту Володимировичу безоплатно у власність земельну ділянку площею 0,0100га для будівництва індивідуального гаража за адресою вул. Довженка.

3.Зобов’язати гр. Стечишина Ореста Володимировича:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/27/104

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га за адресою вул. _ гр.Козарик С. І.

Розглянувши звернення гр.Козарик Світлани Іванівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Козарик Світлані Іванівні (ід.номер ______________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га для будівництва індивідуального гаража за адресою вул. _.

2.Передати гр.Козарик Світлані Іванівні безоплатно у власність земельну ділянку площею 0,0100га для будівництва індивідуального гаража за адресою вул. _.

3.Зобов’язати гр.Козарик Світлану Іванівну:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/27/105

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га за адресою вул. _ гр.Гуменюк А. М.

Розглянувши звернення гр. Гуменюк Анжели Михайлівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр. Гуменюк Анжелі Михайлівні (ід.номер ______________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га для будівництва індивідуального гаража за адресою вул. _.

2.Передати гр. Гуменюк Анжелі Михайлівні безоплатно у власність земельну ділянку площею 0,0100га для будівництва індивідуального гаража за адресою вул. Довженка.

3.Зобов’язати гр. Гуменюк Анжелу Михайлівну:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/27/106

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га за адресою вул. _ гр.Баб’юк М.В.

Розглянувши звернення гр. Баб’юк Марії Володимирівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр. Баб’юк Марії Володимирівні (ід.номер ______________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га для будівництва індивідуального гаража за адресою вул. _.

2.Передати гр. Баб’юк Марії Володимирівні безоплатно у власність земельну ділянку площею 0,0100га для будівництва індивідуального гаража за адресою вул. Довженка.

3.Зобов’язати гр. Баб’юк Марію Володимирівну:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/27/107

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0100га за адресою вул. _ гр.Данилевичу Ю. М.

Розглянувши звернення гр.Данилевича Юрія Миколайовича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Данилевичу Юрію Миколайовичу (ід.номер ______________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0100га у власність для будівництва індивідуального гаража за адресою вул. _.

 

6/27/108

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,7000га за адресою вул. Митрополита Шептицького КП «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення комунального підприємства «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради, керуючись ст.12, 92, 123 Земельного Кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл комунальному підприємству «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради (ід.код ______________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,7000га в постійне користування для розташування та обслуговування об’єктів торгівлі сільськогосподарською продукцією за адресою вул. Митрополита Шептицького.

 

6/27/109

Про внесення змін в рішення міської ради від 05.10.2012р. № 6/25/58 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,19га за адресою вул. Замкова, 6а ТОВ «Акватер»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Акватер», керуючись ст.12, 120, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести доповнення в рішення міської ради від 5.10.2012 року № 6/25/58 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,19га за адресою вул. Замкова, 6а ТОВ «Акватер» та після слів «десять років» поставити кому та доповнити словами «в тому числі за рахунок земель управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради – 0,1046 га (землі рекреаційного призначення, в тому числі - землі які використовуються в комерційних цілях – 0,0201 га, землі змішаного використання – 0,0845 га), за рахунок земель міської ради не наданих в користування та не переданих у власність – 0,0854 га (землі житлової та громадської забудови, в тому числі землі, відведені під будівництво (будівництво на яких не розпочато – 0,0854 га).

 

6/27/110

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200га за адресою вул. _гр.Тимчишину Ю. М.

Розглянувши звернення гр. Тимчишина Юрія Михайловича, керуючись ст.12, 35, 81, 116, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань природокористування, приватизації продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр. Тимчишину Юрію Михайловичу (ід.номер ______________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200га для ведення садівництва за адресою вул. _.

2.Передати гр. Тимчишину Юрію Михайловичу безоплатно у приватну власність земельну ділянку площею 0,1200га для ведення садівництва за адресою вул. Митрополита Шептицького.

3.Зобов’язати гр. Тимчишина Юрія Михайловича:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

 

6/27/111

Про затвердження проекту відведення щодо зміни цільового використання земельної ділянки площею 0,0450га за адресою вул. _ гр.Дупаю Р.М.

Розглянувши звернення гр.Дупая Романа Миколайовича, керуючись ст. 12, 20, 123 Земельного Кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Дупаю Роману Миколайовичу (ід.номер ______________) проект землеустрою щодо зміни цільового використання земельної ділянки площею 0,0450га для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку за адресою вул. _

2.Дозволити гр.Дупаю Роману Миколайовичу (ід.номер ______________) змінити цільове використання земельної ділянки площею 0,0450га для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку за адресою вул. _.

2.1.Після проведення державної реєстрації додатку до договору оренди землі віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

3.Зобов’язати гр.Дупая Романа Миколайовича в місячний термін оформити додаток до договору оренди землі.

 

6/27/112

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0280га за адресою вул. _ гр.Кучер Є.Д.

Розглянувши звернення гр.Кучер Єлизавети Дмитрівни, керуючись ст.12, 36, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0280га для ведення городництва за адресою вул. _ гр.Кучер Єлизаветі Дмитрівні.

2.Надати гр.Кучер Єлизаветі Дмитрівні (ід. номер ______________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0280га для ведення городництва за адресою вул. _.

3.Зобов’язати гр.Кучер Єлизавету Дмитрівну в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/27/113

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового використання площею 0,0011га за адресою вул. _ гр. Качану Є. П.

Розглянувши звернення гр. Качана Євгена Петровича, керуючись ст. 12, 20, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр. Качану Євгену Петровичу (ід. номер ______________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового використання площею 0,0011га для ведення садівництва, за рахунок земель сільськогосподарського призначення, за адресою вул. _.

 

 

6/27/114

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0237га за адресою вул. _ гр.Буць О.О.

Розглянувши звернення гр.Буць Олега Омеляновича, керуючись ст.12, 36, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України „Про оренду землі”, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Буць Олегу Омеляновичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0237га для ведення городництва за адресою вул. Проектна,86.

2.Надати гр.Буць Олегу Омеляновичу (ід. номер ______________), в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0237га для ведення городництва за адресою вул. _.

3.Зобов’язати гр.Буць Олега Омеляновича в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/27/115

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул. С.Петлюри, 2 ТОВ магазин «Оріон»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю магазин «Оріон», керуючись ст.12, 98, 99 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю магазин «Оріон» (ід.код ______________) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0300га терміном на два роки для проходу та проїзду за адресою вул. С. Петлюри, 2а.

2.Встановити плату за встановлення земельного сервітуту, зазначеного в п.1 даного рішення, в розмірі 1 відсотка від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/27/116

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,3500га ПП «Продекспорт» за адресою вул. Бр.Бойчуків-15 Квітня

Розглянувши звернення приватного підприємства «Продекспорт», керуючись ст.12, 122, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати приватному підприємству «Продекспорт» (ід.код ______________) в оренду терміном на один рік земельну ділянку площею 0,3500га для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими магазином за адресою вул. Бр. Бойчуків-15 Квітня.

2.Зобов’язати приватне підприємство «Продекспорт» в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/27/117

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0688га гр.Шаравському В.М. за адресою вул. _

Розглянувши звернення гр.Шаравського Віктора Миколайовича, керуючись ст. 12, 40, 123, 124 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Шаравському Віктору Миколайовичу (ід.номер ______________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0688га в оренду терміном на п’ять років для реконструкції водонапірної башні під будівництво та обслуговування індивідуального житлового будинку за адресою вул. _

 

6/27/118

Про продовження договору оренди земельної ділянки площею 0,0030га ФО-П Флекей Г.А. за адресою вул. Протасевича

Розглянувши клопотання фізичної особи-підприємця Флекей Галини Антонівни про продовження договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати в оренду терміном на два роки фізичній особі-підприємцю Флекей Галині Антонівні (ід.номер ______________) земельну ділянку площею 0,0030га для обслуговування пункту заміни мастил за адресою вул. Протасевича.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Флекей Галину Антонівну в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/27/119

Про продовження договору оренди земельної ділянки площею 0,2137га для обслуговування викупленої будівлі сторожового поста та навісу для розвантаження і складання литих деталей за адресою вул. Микулинецька, 46 ТОВ «Ватра-Техносвітло»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Ватра-Техносвітло» про продовження договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Ватра-Техносвітло» (ід. код ______________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,2137га для обслуговування викупленої будівлі сторожового поста та навісу для розвантаження і складання литих деталей за адресою вул. Микулинецька, 46.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Ватра-Техносвітло» в місячний термін оформити надання земельної ділянки відповідною документацією.

 

6/27/120

Про надання земельної ділянки площею 16,2162га за адресою м. Тернопіль, напрямок Ланівці-Тернопіль КМ 146 +280 - КМ 147+400 ДТГО «Львівська залізниця»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Регіональний земельно-кадастровий центр «Галицькі землі» згідно довіреності від 18.03.2011р. №Н.10/727 ДТГО «Львівська залізниця», керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити державному територіально-галузевому об’єднанню «Львівська залізниця» (ід.код ______________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право земельною ділянкою площею 16,2162га для забезпечення функціонування залізничного транспорту за адресою м. Тернопіль, напрямок Ланівці-Тернопіль КМ 146 +280 - КМ 147+400.

2.Надати державному територіально-галузевому об’єднанню «Львівська залізниця» (ід.код ______________) в постійне користування земельну ділянку площею 16,2162га для забезпечення функціонування залізничного транспорту за адресою м. Тернопіль, напрямок Ланівці-Тернопіль КМ 146 +280 - КМ 147+400.

3.Зобов’язати державне територіально-галузеве об’єднанню «Львівська залізниця» в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/27/121

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0054га за адресою бульв. П.Куліша ФО-П Кравцю М.І.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Кравця Миколи Івановича, керуючись ст. 12, 120, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл фізичній особі-підприємцю Кравцю Миколі Івановичу (ід. номер ______________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0054га в оренду терміном на два роки для реконструкції з розширенням торгового павільйону за адресою бульв. П.Куліша.

 

6/27/122

Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.2012 р. № 6/18/13 „Про бюджет м. Тернополя на 2012 рік”

Керуючись Бюджетним кодексом України, розпорядженнями голови обласної державної адміністрації від 21.12.2012 року № 1092-од „Про схвалення проекту змін до обласного бюджету на 2012 рік”, від 20.12.2012 року № 1077-од „Про схвалення проекту змін до річних обсягів субвенцій на виплату допомоги сім’ям з дітьми та дітям-сиротам” і від 19.12.2012 року № 1075-од „Про схвалення проекту змін до обласного бюджету на 2012 рік” та враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Збільшити доходи загального фонду міського бюджету на 1150,0 тис.грн., з них за рахунок субвенції з державного бюджету – 1150,0 тис.грн.

1.1.(41030600) Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату допомоги сім"ям з дітьми, малозабезпеченим сім"ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям – 1150,0 тис.грн.

2.Збільшити видатки загального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів за рахунок субвенції з державного бюджету (п.1) – 1150,0 тис.грн.

2.1.Управлінню соціальної політики – 1150,0 тис.грн.

2.1.1.(090304) Одноразова допомога при народженні дитини – 1150,0 тис.грн.

3.Зменшити доходи загального фонду міського бюджету на 0,782 тис.грн., в тому числі за рахунок субвенції з державного бюджету -0,782 тис.грн.

3.1.(41031000) Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу – 0,782 тис.грн.

4.Зменшити видатки загального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів за рахунок зменшення субвенції з державного бюджету (п.3) на 0,782 тис.грн.

4.1.Управлінню соціальної політики – 0,782 тис.грн.

4.1.1.(090202) Пільги ветеранам війни, особам, на яких поширюється чинність Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, вдовам (вдівцям) та батькам померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, особам, які мають особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, вдовам (вдівцям) та батькам померлих (загиблих) осіб, які мають особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, жертвам нацистських переслідувань на придбання твердого палива та скрапленого газу – 0,121 тис.грн.;

4.1.2.(090414) Компенсація особам, які згідно із статтями 43 та 48 Гірничого Закону України мають право на безоплатне отримання вугілля на побутові потреби, але проживають у будинках, що мають центральне опалення – 0,661 тис.грн.

5.Збільшити доходи загального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів на 3500,0 тис.грн., з них за рахунок додаткової дотації з державного бюджету міському бюджету – 3500,0 тис.грн.

5.1.(41020600) Додаткова дотаці з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості – 3500,0 тис.грн.

6.Збільшити видатки загального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів за рахунок збільшення дотації з державного бюджету (п.5) на 3500,0 тис.грн., з них: оплата праці – 2697,1тис.грн.

6.1.Управлінню освіти і науки – 1866,8 тис.грн. з них: оплата праці – 1410,9 тис.грн.

6.1.1.(070201) Загальноосвітні школи ( в т.ч. школа-дитячий садок, інтернат при школі), спеціалізовані школи, ліцеї, гімназії, колегіуми – 1780,8 тис.грн. з них: оплата праці – 1330,4тис.грн.

6.1.2.(070202) Вечірні ( змінні) школи – 16,2 тис.грн. з них: оплата праці – 10,7 тис.грн.

6.1.3.(130107) Утримання та навчально-тренувальна робота дитячо-юнацьких спортивних шкіл – 69,8 тис.грн. з них: оплата праці – 69,8 тис.грн.

6.2.Відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення – 1633,2 тис.грн., з них: оплата праці – 1286,2 тис.грн.

6.2.1.(180101) Лікарні – 1082,4 тис.грн. з них: оплата праці – 878,3 тис.грн.

6.2.2.(080209) Станція швидкої та невідкладної медичної допомоги – 476,0 тис.грн. з них: оплата праці – 359,3 тис.грн.

6.2.3.(080500) Загальні і спеціалізовані стоматологічні поліклініки – 74,8 тис.грн. з них: оплата праці – 48,6 тис.грн.

7.Зменшити видатки загального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів на суму 1594,3тис.грн., з них: енергоносії – 430,6 тис.грн.

7.1.Міській раді – 433,5 тис.грн., з них: енергоносії – 6,5 тис.грн.

7.1.1.(010116) Органи місцевого самоврядування – 326,5 тис.грн. з них: енергоносії – 6,5 тис.грн.

7.1.2.(090412) Інші видатки на соціальний захист населення (Допомога на поховання) – 5,0 тис.грн.

7.1.3.(120300) Книговидання – 25,0 тис.грн.

7.1.4.(250404) Інші видатки (Фінансова підтримка громадських та інших організацій і заходів) – 77,0 тис.грн.

7.2.Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна – 17,4 тис.грн.

7.2.1.(010116) Органи місцевого самоврядування –17,4 тис.грн.

7.3.Управлінню стратегічного розвитку міста – 60,0 тис.грн. (010116) Органи місцевого самоврядування –60,0 тис.грн.

7.4.Управлінню культури і мистецтв – 100,0 тис.грн. з них: енергоносії – 100,0 тис.грн.

7.4.1.(110204) Палаци і будинки культури, клуби та інші заклади клубного типу – 100,0 тис.грн. з них: енергоносії – 100,0 тис.грн.

7.5.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології – 35,0 тис.грн. з них: енергоносії – 35,0 тис.грн.

7.4.1.(010116) Органи місцевого самоврядування –35,0 тис.грн з них: енергоносії – 35,0 тис.грн.

7.5.Фінансовому управлінню – 297,1 тис.грн. з них: енергоносії – 19,0 тис.грн.

7.5.1.(010116) Органи місцевого самоврядування –37,1 тис.грн з них: енергоносії – 19,0 тис.грн.

7.5.2.(250344) Субвенція з міського бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку регіонів (Програма співпраці з податковою інспекцією) – 50,0 тис.грн.

7.5.3.(091207) Пільги, що надаються населенню (крім ветеранів війни і праці, військовослужбовців, органів внутрішніх справ та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи) на оплату житлово-комунальних послуг і природнього газу – 170,0 тис.грн.

7.5.4.(250102) Резервний фонд – 40,0 тис.грн.

7.6.Управлінню освіти і науки – 551,3 тис.грн з них: енергоносії – 170,1 тис.грн.

7.6.1.(070201) Загальноосвітні школи ( в т.ч. школа-дитячий садок, інтернат при школі), спеціалізовані школи, ліцеї, гімназії, колегіуми – 463,9 тис.грн. з них: енергоносії – 122,3 тис.грн.

7.6.2.(070202) Вечірні ( змінні) школи – 10,9 тис.грн. з них: енергоносії – 2,3 тис.грн.

7.6.3.(070304) Спеціалізовані загальноосвітні школи інтернати, школи та інші заклади освіти для дітей з вадами у фізичному чи розумовому розвитку – 10,0 тис.грн.

7.6.4.(070802) Методична робота , інші заходи у сфері народної освіти – 9,0 тис.грн.

7.6.5.(070804) Централізована бухгалтерія обласних,міських, районних відділів освіти – 39,5 тис.грн. з них: енергоносії – 39,5 тис.грн.

7.6.6.(130107) Утримання та навчально-тренувальна робота дитячо-юнацьких спортивних шкіл – 18,0 тис.грн. з них: енергоносії – 6,0 тис.грн.

7.7.Відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення – 100,0 тис.грн., з них: енергоносії – 100,0 тис.грн.

7.7.1.(180101) Лікарні – 85,0 тис.грн. з них: енергоносії – 85,0 тис.грн.

7.7.2.(080500) Загальні і спеціалізовані стоматологічні поліклініки – 15,0 тис.грн. з них: енергоносії – 15,0 тис.грн.

8.Збільшити видатки загального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів на суму 1594,3 тис.грн. з них: оплата праці –231,3 тис.грн.; енергоносії – 848,0 тис.грн.

8.1.Управлінню освіти і науки – 1394,3 тис.грн., з них: оплата праці – 131,3 тис.грн.; енергоносії – 748,0 тис.грн.

8.1.1.(070201) Загальноосвітні школи ( в т.ч. школа-дитячий садок, інтернат при школі), спеціалізовані школи, ліцеї, гімназії, колегіуми – 748,9 тис.грн., з них: оплата праці – 94,3 тис.грн. енергоносії – 654,6 тис.грн.

8.1.2.(070304) Спеціалізовані загальноосвітні школи інтернати, школи та інші заклади освіти для дітей з вадами у фізичному чи розумовому розвитку – 10,0 тис.грн. з них: оплата праці – 10,0 тис.грн.

8.1.3.(070601) Вищі заклади I та II рівнів акредитації – 515,0 тис.грн.

8.1.4.(070802) Методична робота, інші заходи у сфері народної освіти – 9,0 тис.грн. з них: оплата праці – 9,0 тис.грн.

8.1.5.(130107) – Утримання та навчально-тренувальна робота дитячо-юнацьких спортивних шкіл- 111,4 тис.грн. з них: оплата праці – 18,0 тис.грн.; енергоносії –93,4 тис.грн.

8.2.Управлінню культури і мистецтв – 100,0 тис.грн., з них: енергоносії – 100,0 тис.грн.

8.2.1.(110201) Бібліотеки – 50,0 тис.грн. з них: енергоносії – 50,0 тис.грн.

8.2.2.(110205) Школи естетичного виховання дітей – 50,0 тис.грн. з них: енергоносії – 50,0 тис.грн.

8.3.Відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення – 100,0 тис.грн., з них: оплата праці – 100,0 тис.грн.

8.3.1.(080101) Лікарні – 65,0 тис.грн. з них: оплата праці – 65,0 тис.грн.

8.3.2.(080209) Станція швидкої та невідкладної медичної допомоги – 15,0 тис.грн. з них: оплата праці – 15,0 тис.грн.

8.3.3.(080500) Загальні і спеціалізовані стоматологічні поліклініки – 20,0 тис.грн. з них: оплата праці – 20,0 тис.грн.

9.Зменшити видатки спеціального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів на суму 13,450 тис.грн. з них: капітальні видатки – 13,450 тис.грн.

9.1.Відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення – 13,450 тис.грн. з них: капітальні видатки – 13,450 тис.грн.

9.1.1.(150114) Проведення невідкладних відновлювальних робіт, будівництво та реконструкція лікарень загального профілю – 13,450 тис.грн., з них: капітальні видатки – 13,450 тис.грн.

10.Збільшити видатки спеціального фонду міського бюджету по головним розпорядниках коштів на суму 13,450 тис.грн. з них : капітальні видатки – 13,450 тис.грн.

10.1.Відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення – 13,450 тис.грн. з них: капітальні видатки – 13,450 тис.грн.

10.1.1.(180101) Лікарні – 13,450 тис.грн. з них: капітальні видатки – 13,450 тис.грн.

11.Внести зміни в додаток № 7 „Перелік об’єктів, видатки на які у 2012 році будуть проводитися за рахунок бюджету розвитку” до рішення міської ради від 05.01.2012 року № 6/18/13 „Про бюджет м. Тернополя на 2012 рік, та в додаток № 3 від 16.02.2012 року № 6/19/5 „Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.2012 року № 6/18/13 „Про бюджет м. Тернополя на 2012 рік”.

12.Внести зміни в додаток № 8 „Перелік державних та регіональних програм по міському бюджету на 2012 рік” до рішення міської ради від 05.01.2012 року № 6/18/13 „Про бюджет м. Тернополя на 2012 рік, в додаток № 2 від 16.02.2012 року № 6/19/5 „Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.2012 року № 6/18/13 „Про бюджет м. Тернополя на 2012 рік” та в додаток № 2 від 20.12.2012 року № 6/27/10„Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.2012 року № 6/18/13 „Про бюджет м. Тернополя на 2012 рік”.

13.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

 

6/27/124

Про надання дозволу на складання проекту відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею до 0,25 га за адресою вул. __________ для реконструкції адміністративно-побутових приміщень з закладом по ремонту електроприладів та металовиробів під багатоквартирний житловий будинок з вбудованими приміщеннями громадського призначення гр.Морозку Б.Л.

Розглянувши звернення гр.Морозка Богдана Леонідовича, керуючись ст.12,20,120,123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Морозку Богдану Леонідовичу (ід.код ___________) на складання проекту відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею до 0,25 га за адресою вул. ____________ для реконструкції адміністративно-побутових приміщень з закладом по ремонту електроприладів та металовиробів під багатоквартирний житловий будинок з вбудованими приміщеннями громадського призначення.

 

6/27/125

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,227га під будівництво та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з творчими майстернями та офісними приміщеннями за адресою вул. Київська обслуговуючому кооперативу «Житлобуд -Люкс»

Розглянувши звернення обслуговуючого кооперативу «Житлобуд-Люкс», керуючись ст.12,123,124,125 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл обслуговуючому кооперативу «Житлобуд -Люкс» (ід. код ________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,227га під будівництво та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з творчими майстернями та офісними приміщеннями за адресою вул. Київська з наданням в оренду терміном на п’ять років.

 

6/27/126

Про надання в постійне користування парафії Святого Василя Великого УГКЦ  земельної ділянки площею 0.0760га за адресою вул.. Новий Світ

Розглянувши звернення парафії Святого Василя Великого Української Греко-Католицької Церкви, керуючись ст.ст. 12, 92,126 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати парафії Святого Василя Великого Української Греко-Католицької Церкви (ід.код ______) в постійне користування земельну ділянку площею 0,0760га для будівництва та обслуговування парохіального будинку за адресою вул. Новий Світ.

2.Рішення міської ради від 17.05.2012р. №6/21/104 «Про продовження договору оренди земельної ділянки площею 0,076га під будівництво парохіального будинку за адресою вул. Новий Світ парафії Української греко-католицької Церкви Святого Василя Великого» - скасувати.

3.Зобов’язати парафію Святого Василя Великого Української Греко-Католицької Церкви оформити надання земельної ділянки в постійне користування відповідною документацією.

 

miskrada_download    Рішення міської ради з додатками