Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

26.04.13

6/31/1

С.В.Надал

Про внесення змін до регламенту Тернопільської міської ради шостого скликання

З метою забезпечення особистого відкритого голосування депутатів Тернопільської міської ради, керуючись п.п.1 ч.1 ст.26, ч.3 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в рішення ради №6/1/19 від 04.12.2010 р. «Про регламент Тернопільської міської ради шостого скликання»:

- п.29.6 Регламенту Тернопільської міської ради шостого скликання викласти в новій редакції:

«29.6. Відкрите голосування проводиться кожним депутатом особисто за допомогою системи електронного голосування «Віче» в такий спосіб, що унеможливлює голосування замість депутата іншою особою».

- п.29.7 Регламенту Тернопільської міської ради шостого скликання доповнити другим абзацом наступного змісту:

«29.7. За ініціативи, підтриманої більше третини депутатів від загального складу міської ради, поряд із висвітленням результатів голосування За», «Проти», «Утримались», «Не голосували», на інформаційному табло висвітлюється список депутатів із зазначенням результатів особистого голосування». У зв’язку з цим, абзац другий вважати третім.

- п.29.8 Регламенту Тернопільської міської ради шостого скликання викласти в новій редакції:

«29.8. При проведенні відкритого поіменного голосування, за допомогою системи електронного голосування «Віче», формується поіменний список депутатів з результатами голосування у вигляді: «За», «Проти», «Утримались», «Не голосували», який зберігається в електронному архіві сесії. Зазначений список з результатами голосування по кожному питанню не пізніше 5-ти робочих днів після завершення сесії міської ради розміщуються на офіційному сайті Тернопільської міської ради. Результати кожного відкритого поіменного голосування висвітлюються за допомогою системи електронного голосування «Віче» на інформаційному табло».

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

 

6/31/2

С.В.Надал

Про звернення щодо скасування наказу Міністерства юстиції України від 02.04.2013р. №607/5

З метою врегулювання питань реєстрації права власності на нерухоме майно, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити звернення міської ради щодо скасування наказу Міністерства юстиції України від 02.04.2013р. №607/5.

2.Направити звернення до Президента України Януковича В.Ф., Голови Верховної Ради України Рибака В.В., Прем’єр-міністра України Азарова М.Я., Міністра юстиції України Лавриновича О.В. щодо скасування наказу Міністерства юстиції України від 02.04.2013р. №607/5 (текст звернення додається).

 

6/31/3

С.В.Надал, Р.Й.Заставний, Ю.З.Юрик

Про звернення Тернопільської міської ради до Президента України щодо помилування та звільнення від тюремного ув’язнення Юлії Тимошенко

Розглянувши звернення депутатів Тернопільської міської ради Заставного Р.Й. та Юрика Т.З., відповідно до вимог Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Тернопільська міська рада ВИРІШИЛА:

1.Прийняти звернення до Президента України В. Януковича щодо помилування та звільнення від тюремного ув’язнення Юлії Тимошенко.

2.Скерувати дане звернення до Президента України та опублікувати дане рішення в газеті «Тернопіль вечірній».

3.Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою.

 

6/31/4

І.В.Турський

Про вжиття заходів щодо забезпечення належного харчування учнів комунальних навчальних закладів Тернопільської міської ради

З метою збереження здоров’я дітей, виховання культури раціонального та збалансованого харчування, враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Заборонити адміністраціям комунальних навчальних закладів Тернопільської міської ради та суб'єктам господарювання, які надають на території навчальних закладів послуги з громадського харчування або торгівлі, замовляти, приймати та використовувати для харчування учнів продукти, що містять синтетичні барвники, ароматизатори, підсолоджувачі, посилювачі смаку та консерванти.

2.Управлінню освіти і науки та управлінню торгівлі, побуту та захисту прав споживачів із залученням контролюючих та інспектуючих органів систематично проводити перевірки комунальних навчальних закладів Тернопільської міської ради щодо виконання п.1 рішення і ініціювати вжиття заходів реагування за результатами перевірок.

3.В разі порушення даного рішення комунальним закладам, які уклали угоди з суб'єктами господарювання, розривати дані угоди.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури.

 

6/31/5

В.О.Остапчук

Про звернення Тернопільської міської ради щодо оплати видатків міського бюджету органами Державної казначейської служби

Керуючись ст.142,143 Конституції України, ст.16,26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення захисту гарантованого державою на законодавчому рівні права територіальних громад повноцінно вирішувати на місцевому рівні питання, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів,міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити звернення Тернопільської міської ради щодо оплати видатків міського бюджету органами Державної казначейської служби (додається).

2.Направити звернення до Президента України Януковича В.Ф., Голови Верховної Ради України Рибака В.В., Прем’єр-міністра України Азарова М.Я. Прокурора Тернопільської області Г.В. Мовчана щодо оплати видатків міського бюджету органами Державної казначейської служби (текст звернення додається).

 

6/31/6

В.О.Остапчук

Про затвердження Порядку відрахування до міського бюджету частини чистого прибутку (доходу) комунальними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями, що належать до комунальної власності міста Тернополя

Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.69 Бюджетного кодексу України, Податковим кодексом України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Порядок відрахування до міського бюджету частини чистого прибутку (доходу) комунальними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями, що належать до комунальної власності міста, згідно з додатком (додається).

2.Рекомендувати Тернопільській об’єднаній державній податковій інспекції Тернопільської області Державної податкової служби забезпечити здійснення контролю за повнотою і своєчасністю сплати частини чистого прибутку (доходу) комунальними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями, що належать до комунальної власності міста.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

 

6/31/7

М.Ф.Лесів

Про договір з Малашовецькою сільською радою

Керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити договір, укладений Тернопільською міською радою з Малашовецькою сільською радою (додається).

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/31/8

М.Ф.Лесів

Про затвердження статуту комунального підприємства теплових мереж

«Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради в новій редакції

Додаток до рішення викладено в новій редакції, відповідно до рішення міської ради від 16.06.2016р. №7/9/170, від 28.07.2017р. №7/16/40, від 06.09.2019 р. №7/38/78, від 16.05.2022 №8/п15/16

Беручи до уваги клопотання комунального підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни  до статуту комунального підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради, затвердженого рішенням Тернопільської міської ради від 05.02.2010 р. № 5/32/17 та затвердити статут комунального підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради  в новій редакції, згідно з додатком (додається).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з  питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/31/9

О.С.Жовта

Про визначення розміру пайової участі управлінню капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Тернополя

Розглянувши клопотання управління капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

Встановити управлінню капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації коефіцієнт 0,1 для визначення розміру пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Тернополя при реконструкції незавершеного будівництва гуртожитку на 126 місць під 36 малосімейних квартир з блоком обслуговування за адресою вул. Винниченка,4 в м. Тернополі.

 

6/31/10

І.Г.Мединський

Про надання дозволу КП «Тернопільелектротранс» на відкриття кредитної лінії

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про заставу», «Про іпотеку», враховуючи клопотання директора комунального підприємства «Тернопільелектротранс» Тернопільської міської ради, висновок постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати комунальному підприємству «Тернопільелектротранс» Тернопільської міської ради дозвіл на відкриття на конкурсних засадах кредитної лінії для поповнення обігових коштів, терміном не менше, як на два роки, в сумі 1500,00 тис.грн під заставу будівлі адмінкорпусу та виробничих приміщень.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

 

6/31/11

М.М.Круть

Про надання в безоплатне користування нежитлового приміщення комунального підприємства «Тернопільський міський стадіон»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою розвитку та популяризації спорту в місті Тернополі, враховуючи рішення постійних комісій міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань молодіжної політики, туризму, фізичної культури та спорту, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати в безоплатне користування нежитлові приміщення КП “Тернопільський міський стадіон” за адресою м. Тернопіль, проспект Степана Бандери, 15:

1.1.Тернопільській обласній організації Федерації боксу України нежитлове приміщення І-го поверху Західної трибуни в секторах1, 2 загальною площею 154,7 кв.м та нежитлове приміщення І-го поверху Північної трибуни в секторах 13, 14 загальною площею 39,6 кв.м для організації фізкультурно-оздоровчого центру, забезпечення навчально-тренувального процесу та поліпшення матеріальної бази Тернопільської обласної організації Федерації боксу України терміном на 35 місяців.

1.2.Комунальному підприємству «Футбольний клуб «Тернопіль» приміщення загальною площею 28,7 кв.м. (західна трибуна, 3-й поверх) для організації діяльності підприємства терміном на 35 місяців.

2.Комунальному підприємству «Тернопільський міський стадіон»:

2.1.Здійснювати оплату за надані комунальні послуги в приміщенні будівлі за адресою проспект Степана Бандери, 15, які передані в безоплатне користування комунальному підприємству «Футбольний клуб «Тернопіль»;

2.2.Укласти договори надання в безоплатне користування майна, що належить до комунальної власності з Тернопільською обласною організацією Федерації боксу України та комунальним підприємством «Футбольний клуб «Тернопіль».

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань молодіжної політики, туризму, фізичної культури та спорту.

 

6/31/12

О.П.Похиляк

Про внесення змін до статутів позашкільних навчальних закладів

Керуючись Законами України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про позашкільну освіту", враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до статуту КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ТВОРЧОСТІ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА», затвердженого рішенням міської ради від 18.12.2008р. № 5/23/78, згідно з додатком 1 (додається).

2.Внести зміни до статуту КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «СТАНЦІЯ ЮНИХ ТЕХНІКІВ», затвердженого рішенням міської ради від 05.10.2010р. № 5/39/9, згідно з додатком 2 (додається).

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури.

 

6/31/13

О.П.Похиляк

Про розгляд подання прокурора м. Тернополя від 05.04.2013р. №119-3734вих.13 „Про усунення порушень вимог законодавства у сфері освіти”

Розглянувши подання прокурора від 05.04.2013р. №119-3734вих.13 „Про усунення порушень вимог законодавства у сфері освіти”, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки комісій міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Подання прокурора міста Тернополя від 05.04.2013р. №119-3734вих.13 «Про усунення порушень вимог законодавства у сфері освіти» – задоволити.

2.Рішення сесії Тернопільської міської ради № 6/29/104 від 15.02.2013р. «Про штатні одиниці комунального закладу Тернопільської міської ради «Дитяча хорова школа «Зоринка» - скасувати.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

 

6/31/14

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,5023га за адресою вул. Микулинецька, 27 СКП «Ритуальна служба» Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення спеціалізованого комунального підприємства «Ритуальна служба» Тернопільської міської ради, керуючись ст. 12, 92, 123 Земельного Кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл спеціалізованому комунальному підприємству «Ритуальна служба» Тернопільської міської ради (ід. код ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування площею до 0,5023га для обслуговування будинку трауру за адресою вул. Микулинецька, 27.

2.Зобов’язати спеціалізоване комунальне підприємство «Ритуальна служба» Тернопільської міської ради в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.

 

6/31/15

В.Л.Кібляр

Про припинення права користування земельною ділянкою площею 3,0000га за адресою вул. Об’їзна ТОВ «Тернобудмеханізація»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Тернобудмеханізація», керуючись ст. 12, 141 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Припинити товариству з обмеженою відповідальністю «Тернобудмеханізація» (ід. код __________) право користування земельною ділянкою площею 3,0000 га, переданою в оренду під розташування піщаного кар’єру за адресою вул. Об’їзна.

2.Розірвати договір оренди земельної ділянки від 27.12.2005р., зареєстрований в книзі записів засвідчення факту реєстрації договорів оренди землі 02.02.2006р. №2302 та у Тернопільській регіональній філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру», про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 02.02.2006р. за №040666100028 - розірвати за взаємною згодою сторін.

3.Віднести земельну ділянку, вказану в п.1, до земель не наданих у користування та не переданих у власність.

 

6/31/16

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул. Виговського, 3 ОК (ЖБК) «Виговського-3»

Розглянувши звернення обслуговуючого кооперативу (житлово-будівельний кооператив) «Виговського-3», керуючись ст.12, 98, 99, 100 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл обслуговуючому кооперативу (житлово-будівельний кооператив) «Виговського-3» (ід. номер __________) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0295га терміном на два роки для складування будівельних матеріалів за адресою вул. Виговського, 3.

2.Встановити плату за встановлення земельного сервітуту, зазначеного в п.1 даного рішення, в трикратному розмірі земельного податку.

3.Зобов’язати обслуговуючий кооператив (житлово-будівельний кооператив) «Виговського-3» оформити в двомісячний термін надання земельної ділянки відповідною документацією.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/31/17

Ю.П.Дейнека

Про затвердження Плану стратегічного розвитку міста Тернополя до 2025 року

Рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 25.10.2019 р. №7/39/134

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 20.12.2016р. №7/13/199

На виконання плану роботи Тернопільської міської ради на 2012рік, з метою забезпечення ефективного соціально-економічного розвитку міста, враховуючи висновки постійних комісій міської ради, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити План стратегічного розвитку міста Тернополя до 2025 року (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів.

 

6/31/18

О.О.Марушій

Про затвердження положення про порядок опіки і піклування в м. Тернополі

Внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 20.08.2014 р. №6/50/5, від 31.03.2015р. №6/58/136

З метою врегулювання реалізації виконавчими органами міської ради повноважень з питань опіки та піклування в м. Тернопіль, керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», «Про охорону дитинства», постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов'язаної із захистом прав дитини», враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім'ї, материнства, дитинства міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити положення про порядок організації опіки та піклування в м. Тернополі, згідно з додатком (додається).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім'ї, материнства, дитинства.

 

6/31/19

В.О.Остапчук

Про звернення Тернопільської міської ради щодо дій органів Державної казначейської служби

Керуючись ст.142,143 Конституції України, ст.16,26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення захисту гарантованого державою на законодавчому рівні права територіальних громад повноцінно вирішувати на місцевому рівні питання, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів,міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити звернення Тернопільської міської ради щодо дій органів Державної казначейської служби (додається).

2.Направити звернення до Президента України В.Ф.Януковича, голови Верховної Ради України В.В.Рибака, Прем’єр-міністра України М.Я.Азарова, Міністра фінансів України Ю.В.Колобова, голови Державної казначейської служби України С.І.Харченка щодо дій органів Державної казначейської служби (текст звернення додається).

 

6/31/20

В.О.Остапчук

Про внесення змін до рішення міської ради від 27.12.2012 р. № 6/п28/3 „Про бюджет м. Тернополя на 2013 рік”

Керуючись Бюджетним кодексом України та враховуючи висновки постійної комісії з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Зменшити видатки загального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів на суму 4370,9 тис.грн. з них: енергоносії -314,1тис.грн.

1.1.Управлінню соціальної політики -4000,0тис.грн.

1.1.1.(090304) Одноразова допомога при народженні дитини -4000,0тис.грн.

1.2.Відділу охорони здоров"я та медичного забезпечення -320,9тис.грн. з них : енергоносії -314,1тис.грн.

1.2.1.(080101) Лікарні -320,9тис.грн. з них : енергоносії -314,1тис.грн.

1.3.Фінансовому управлінню – 50,0 тис.грн.

1.3.1.(250102) Резервний фонд– 50,0 тис.грн.

2.Збільшити видатки загального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів за рахунок зменшення (п.1) на суму 4370,9 тис.грн. з них :енергоносії -314,1тис.грн.

2.1.Управлінню соціальної політики -4000,0тис.грн. 2.1.1.(090401) Державна соціальна допомога малозабезпеченим сім"ям -4000,0тис.грн.

2.2.Відділу охорони здоров"я та медичного забезпечення -320,9тис.грн. з них : енергоносії -314,1тис.грн.

2.2.1.(080300) Поліклініки і амбулаторії -320,9тис.грн. з них : енергоносії -314,1тис.грн.

2.3.Фінансовому управлінню – 50,0 тис.грн. 2.3.1. (250380) Інші субвенції – 50,0 тис.грн.

3.Спрямувати вільні залишки бюджетних коштів спеціального фонду міського бюджету станом на 01.01.2013 року по надходженнях від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення в сумі 94,3 тис.грн., з них: капітальні видатки- 94,3тис.грн.

3.1.Відділу охорони здоров"я та медичного забезпечення -20,0тис.грн. з них: капітальні видатки-20,0тис.грн.

3.1.1.(080101)Лікарні -20,0тис.грн. з них: капітальні видатки-20,0тис.грн.

3.2.Управлінню культури і мистецтв-19,8тис.грн. з них: капітальні видатки-19,8тис.грн.

3.2.1.(180409) Внески органів місцевого самоврядування у статутні фонди суб’єктів підприємницької діяльності -19,8тис.грн. з них: капітальні видатки –19,8тис.грн.

3.3.Управлінню соціальної політики-54,5тис.грн. з них: капітальні видатки –54,5тис.грн.

3.3.1.(010116) Утримання апарату управління -54,5тис.грн. з них: капітальні видатки-54,5тис.грн.

4.Спрямувати вільні залишки бюджетних коштів спеціального фонду міського бюджету станом на 01.01.2013 року по надходженнях від відчуження майна, що перебуває в комунальній власності – 237,7тис.грн., з них: капітальні видатки -237,7 тис.грн.

4.1.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології -237,7тис.грн. з них: капітальні видатки -237,7 тис.грн.

4.1.1.(100203) Благоустрій міст -237,7тис.грн.

5.Спрямувати вільні залишки бюджетних коштів спеціального фонду міського бюджету станом на 01.01.2013р. по єдиному податку в сумі 131,9 тис.грн. з них: капітальні видатки –131,9 тис.грн.

5.1.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології -62,3тис.грн. з них: капітальні видатки –62,3 тис.грн.

5.1.1.(100203)Благоустрій міст -62,3тис.грн. з них: капітальні видатки –62,3 тис.грн.

5.2.Управлінню соціальної політики-17,5тис.грн. з них: капітальні видатки –17,5тис.грн.

5.2.1.(010116) Утримання апарату управління -17,5тис.грн. з них: капітальні видатки-17,5тис.грн.

5.3.Відділу охорони здоров»я та медичного забезпечення – 52,1 тис.грн.

5.3.1.(080101) Лікарні -52,1 тис.грн. з них: капітальні видатки –52,1 тис.грн.

6.Спрямувати вільні залишки бюджетних коштів спеціального фонду міського бюджету станом на 01.01.2013р. по цільових фондах, утворених ВР АРК, органами місцевого самоврядування та місцевими органами виконавчої влади –324,1тис.грн.

6.1.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології -324,1тис.грн.

6.1.1.(240900) Цільові фонди, утворені органами місцевого самоврядування та місцевими органами виконавчої влади -324,1 тис.грн.

7.Зменшити видатки спеціального фонду міського бюджету по головних розпорядниках на суму 2775,0 тис. грн. з них: капітальні видатки –2775,0 тис.грн.

7.1.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології – 2375,0 тис.грн. з них: капітальні видатки – 2375,0 тис.грн.

7.1.1(100203) Благоустрій міст – 990,0 тис. грн. з них: капітальні видатки – 990,0 тис.грн.

7.1.2.(150101) Капітальні вкладення – 985,0 тис.грн., з них: капітальні видатки – 985,0 тис.грн.

7.1.3.(150122) Інвестиційні проекти – 400,0 тис.грн. з них: капітальні видатки –400,0 тис.грн.

7.2.Управлінню транспорту, комунікацій та зв’язку – 400,0 тис.грн. з них: капітальні видатки –400,0 тис.грн.

7.2.1.(180409) Внески органів місцевого самоврядування в статутні фонди суб’єктів підприємницької діяльності– 400,0 тис.грн. з них: капітальні видатки –400,0 тис.грн.

8.Збільшити видатки спеціального фонду міського бюджету по головних розпорядниках за рахунок зменшення (п.7) на суму 2775,0 тис. грн. з них: капітальні видатки – 1785,0 тис.грн.

8.1.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології – 2375,0 тис.грн. з них: капітальні видатки – 1385,0 тис.грн.

8.1.1.(150202) Розробка схем та проектних рішень масового застосування - 990,0 тис. грн.

8.1.2.(100203) Благоустрій міст – 1385,0 тис.грн. з них: капітальні видатки – 1385,0 тис.грн.

8.2.Управлінню освіти і науки – 400,0 тис.грн. з них: капітальні видатки –400,0 тис.грн.

8.2.1.(070805) Група централізованого господарського обслуговування - 400,0 тис.грн. з них: капітальні видатки –400,0 тис.грн.

9.В п.3 рішення міської ради від 22.03.2013р. №6/30/4 " Про внесення змін до рішення міської ради від 27.12.12 року № 6/п28/3„Про бюджет м. Тернополя на 2013 рік” цифру "480,6тис.грн." змінити на цифру "255,5тис.грн.", в п.3.2. і п.3.2.1. цифри "300,0 тис.грн." змінити на цифри "74,9тис.грн".

10.Установити граничний розмір боргу міського бюджету станом на 31.12.2013р. в сумі 150000,0тис.грн.

11.Уповноважити керівника фінансового управління міської ради надавати гарантії суб’єктам щодо виконання ними боргових зобов’язань. Установити граничний обсяг надання гарантій на 2013 рік в сумі 150000,0тис.грн.

12.Внести зміни в додаток № 7 "Перелік об’єктів, видатки на які у 2013 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку" до рішення міської ради від 27.12.2012 року № 6/п28/3 "Про бюджет міста Тернополя на 2013 рік" , в додаток №2 рішення міської ради від 15.02.2013р. №6/29/3 " Про внесення змін до рішення міської ради від 27.12.12 року № 6/п28/3 „Про бюджет м. Тернополя на 2013 рік” та в додаток рішення міської ради від 22.03.2013р. №6/30/4 "Про внесення змін до рішення міської ради від 27.12.12 року № 6/п28/3 „Про бюджет м. Тернополя на 2013 рік” згідно з додатком (додається).

13.Абзац 2 пункту 13 рішення міської ради від 27.12.2012 року № 6/п28/3 "Про бюджет м. Тернополя на 2013 рік" викласти в новій редакції: “З 01.01.2013 року частина прибутку (доходу) сплачується за результатами фінансово-господарської діяльності 2012 року та на протязі 2013 року, згідно Порядку відрахування до міського бюджету частини чистого прибутку (доходу) комунальними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями, що належать до комунальної власності міста Тернополя і зараховується на відповідні рахунки з обліку надходжень до загального фонду міського бюджету, відкриті в органах Державної казначейської служби”.

14.Абзац 3 пункту 13 рішення міської ради від 27.12.2012 року № 6/п28/3 " Про бюджет м. Тернополя на 2013 рік" виключити.
15. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

 

6/31/21

Г.М.Горєва

Про внесення доповнень до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2013 рік

Керуючись ст.7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести доповнення до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2013р., затвердженого рішенням міської ради від 20.12.2012р. №6/27/14 «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2013 рік», згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

 

6/31/22

Д.В.Чепіль

Про затвердження Положення про проведення конкурсу по визначенню забудовника соціального житла та об’єктів соціально-побутового, соціально-культурного призначення в місті Тернополі

З метою визначення процедури організації вибору на конкурсних засадах забудовника соціального житла та об’єктів соціально-побутового, соціально-культурного призначення в місті Тернополі, керуючись ст.31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.9 Закону України «Про житловий фонд соціального призначення», ст.12 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Положення про проведення конкурсу по визначенню забудовника соціального житла та об’єктів соціально-побутового, соціально-культурного призначення в місті Тернополі, згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування.

 

6/31/23

Д.В.Чепіль

Про відчуження основних засобів комунальної власності міста

Керуючись Господарським кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про порядок відчуження основних засобів, що є комунальною власністю міста Тернополя, затверджене рішенням міської ради від 30.09.2011р. №6/14/16, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл комунальному підприємству фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради (ід.код. __________) на відчуження грузового автомобіля УРАЛ 43202, 1988 р.в., державний реєстраційний номер ВО 2454 АК та самохідного шасі Т-16 МГ, 1992 р.в., державний реєстраційний номер 00979 ТА.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань контролю за використанням комунального майна.

 

6/31/24

В.В.Мединський

Про стан оренди та хід приватизації об’єктів комунальної власності міста за 2012 рік

Розглянувши інформацію управління обліку та контролю за використанням комунального майна про стан оренди та хід приватизації об’єктів комунальної власності міста за 2012 рік, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, міська рада ВИРІШИЛА:

Інформацію про стан оренди та хід приватизації об’єктів комунальної власності міста за 2012 рік взяти до відома (додається).

 

6/31/25

Мединський В.В.

Про розмежування повноважень по управлінню майном, що є комунальною власністю Тернопільської міської територіальної громади

Внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 16.08.2013р. №6/36/14, від 20.08.2014 р. №6/50/6, від 05.04.2019р. №7/33/12, від 28.05.2021 №8/6/18

З метою забезпечення належного управління майном комунальної власності, яке закріплена за комунальними підприємствами, установами та організаціями, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Господарським Кодексом України, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Вважати таким, що втратив чинність п. 2 рішення міської ради від 24.11.2006 р. № 5/4/14 «Про розмежування повноважень по управлінню майном», що є комунальною власністю міста Тернополя».

2. Покласти повноваження по управлінню майном, що є комунальною власністю Тернопільської міської територіальної громади, закріплене за комунальними підприємствами, установами і організаціями, на виконавчі органи ради, згідно з додатками 1, 2 (додаються).

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань контролю за використанням комунального майна.

 

6/31/26

В.В.Мединський

Про надання в безоплатне користування майна комунальної власності

Керуючись Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи звернення обслуговуючого кооперативу «Пронятин», висновок постійної комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати в безоплатне користування обслуговуючому кооперативу «Пронятин» споруду водонапірної башні вартістю 82750,00 (вісімдесят дві тисячі сімсот п’ятдесят) гривень та споруду свердловини вартістю 123310,00 (сто двадцять три тисячі триста десять) гривень за адресою м. Тернопіль мікрорайон Пронятин вул. Калинова.

2.Зобов'язати обслуговуючий кооператив "Пронятин" неухильно дотримуватись вимог Закону України "Про питну воду та питне водопостачання."

3.Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна укласти договір позички (безоплатного користування) на майно, зазначене в п.1 рішення.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань контролю за використанням комунального майна.

 

6/31/27

В.В.Мединський

Про надання в безоплатне користування майна комунальної власності та внесення змін в рішення міської ради

П.4 додатку до рішення втратив чинність відповідно до рішення міської ради від 12.07.2013р. №6/35/4

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати в безоплатне користування Тернопільській дирекції державного підприємства поштового зв’язку “Укрпошта» в безоплатне користування нежитлове приміщення комунальної власності за адресою вул. Князя Острозького, 6 загальною площею 6,3 кв.м. терміном по 31.12.2013 р.

2.Продовжити юридичним та фізичним особам термін дії договорів позички (безоплатного користування) нежитловими приміщеннями терміном по 31.12.2013 р., згідно з додатком (додається).

3.Внести зміни в п. 31 додатку 4 до рішення міської ради від 15.02.2013 р. № 6/29/10 «Про надання в безоплатне користування майна комунальної власності» і замість: «79,0» читати: «56,4».

4.Комунальному підприємству «Земельно-кадастрове бюро» в 10-денний термін з моменту прийняття рішення виготовити довідки про грошову оцінку земельної ділянки та довідки розрахунку місячного розміру плати за землю суб’єкту господарської діяльності, вказаному в п. 1 даного рішення, а користувачу провести оплату за їх виготовлення згідно виставлених рахунків.

5.Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна укласти договори позички (безоплатного користування) з юридичними та фізичними особами, вказаними в пп.1, 2 даного рішення.

6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань контролю за використанням комунального майна.

 

6/31/28

О.П.Похиляк

Про надання в безоплатне користування приміщень суб'єктам підприємницької діяльності, які здійснюють організацію харчування учнів у навчальних закладах м. Тернополя

З метою належної організації харчування в навчальних закладах м. Тернополя та зберігання продуктів харчування, враховуючи Закон України «Про здійснення державних закупівель» та висновок постійної комісії міської ради з питань з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати в безоплатне користування приміщення харчоблоків їдалень навчальних закладів суб'єктам підприємницької діяльності, які здійснюють організацією харчування учнів, згідно з додатком (додається).

2.Керівникам навчальних закладів укласти договори безоплатного користування на вказані в п.1 приміщення.

3.Зобов’язати зазначених у додатку суб’єктів підприємницької діяльності укласти договори з відповідними підприємствами про оплату комунальних послуг та участь у витратах по вивозу твердих відходів, ремонту загальнобудинкових інженерних мереж, освітлення прибудинкової території, а також виготовити довідку про плату за користування земельною ділянкою, яка визначена для обслуговування приміщень.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури.

 

6/31/29

О.П.Похиляк

Про затвердження статуту Комунального закладу Тернопільської міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1» в новій редакції

Додаток 1 до рішення втратив чинність відповідно до рішення міської ради від 20.12.2016р. №7/13/211

Керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", постановою Кабінету Міністрів України від 05.11.2008р. № 993 «Про затвердження Положення про дитячо-юнацьку спортивну школу», враховуючи рішення виконавчого комітету від 26.09.2012р. №1580 «Про розподіл видів спорту» та висновки постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити статут Комунального закладу Тернопільської міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1» у новій редакції, згідно з додатком (додається).

2.Рішення міської ради від 06.07.2012р. №6/22/17 «Про внесення змін до статуту Комунального закладу Тернопільської міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1» та додаток №1 до рішення міської ради від 27.11.2009р. №5/30/11 «Про затвердження Статутів комунальних закладів Тернопільської міської ради комплексних дитячо-юнацьких спортивних шкіл» вважати такими, що втратили чинність.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури.

 

6/31/30

О.П.Похиляк

Про надання в безоплатне користування нежитлового приміщення Тернопільському міському комунальному закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення начальника відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення та рішення постійних комісій міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати в безоплатне користування нежитлове приміщення (господарський блок) Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 27 за адресою м. Тернопіль бульв.Куліша, 7, загальною площею 50.4 кв.м Тернопільському міському комунальному закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги» під амбулаторію сімейного лікаря, терміном на три роки.

2.Тернопільському міському комунальному закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги» укласти договори з відповідними підприємствами про оплату комунальних послуг та участь у витратах по вивозу твердих відходів, ремонту загальнобудинкових інженерних мереж, освітлення прибудинкової території.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань освіти, науки, культури.

 

6/31/31

Р.Д.Левчук

Про затвердження комплексної міської Програми "Здоров‘я тернополян" на 2013-2015 роки

Внесено зміни відповідно до рішень міської ради від 24.12.2013р. №6/42/8, від 27.02.2015р. №6/57/4

З метою удосконалення роботи галузі охорони здоров'я міста Тернополя, керуючись п. 22 ст. 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань соціальної політики,охорони здоров′я, материнства, сім’ї, дитинства, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити комплексну міську Програму "Здоров‘я тернополян" на 2013-2015 роки, згідно з додатком (додається).

2.Відділу охорони здоров'я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради про хід виконання Програми інформувати Тернопільську міську раду щорічно в І кварталі.

3.Виконавчому комітету міської ради при формуванні бюджетів на відповідні роки передбачати кошти на виконання Програми

4.Включити Програму в додаток 3 до рішення міської ради від 27.12.2012 року № 6/п28/1 "Про програму економічного та соціального розвитку міста Тернополя на 2013 рік".

5.Визнати такими, що втратили чинність наступні програми: "Про затвердження міської Програми запобігання та лікування серцево-судинних та судинно-мозкових захворювань на 2011-2014 роки", яка затверджена рішенням міської ради від 24.02.2011 року №6/6/30; "Про затвердження міської програми "Цукровий діабет" на 2012-2013 роки", яка затверджена рішенням міської ради від 16.12.2011 року №6/16/19; "Про затвердження міської Програми "Ветеран" на 2010-2014 роки", яка затверджена рішенням міської ради від 10.08.2010 року №5/37/21; "Про затвердження міської програми імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб на 2010-2015 роки", яка затверджена рішенням міської ради від 30.03.2010 року №5/33/8.

6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім’ї, материнства, дитинства.

 

6/31/32

Р.Д.Левчук

Про внесення зміни в рішення міської ради від 15.02.2013 р. № 6/29/13 «Про погодження введення посад в штатний розпис Тернопільського міського комунального закладу “Центр первинної медико -санітарної допомоги”

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, на виконання рішенням сесії міської ради від 16.08.2012р.№ 6/23/15 «Про cтворення Тернопільського міського комунального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги» та враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім’ї, материнства, дитинства, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в додаток до рішення міської ради від 15.02.2013 р. № 6/29/13 «Про погодження введення посад в штатний розпис Тернопільського міського комунального закладу “Центр первинної медико - санітарної допомоги” і викласти його в новій редакції, згідно з додатком (додається ).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім’ї, материнства, дитинства.

 

6/31/33

Р.Д.Левчук

Про надання в безоплатне користування приміщень

В додаток №1 внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 12.07.2013р. №6/35/81

Розглянувши звернення Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги Тернопільської комунальної міської лікарні №2, Тернопільського міського комунального закладу "Центр первинної медико-санітарної допомоги", керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань соціальної політики , охорони здоров’я, сім’ї, материнства, дитинства, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати в безоплатне користування нежитлові приміщення Тернопільського міського комунального закладу "Центр первинної медико-санітарної допомоги" для використання під медичну діяльність, згідно з додатком №1(додається).

2.Надати в безоплатне користування нежитлові приміщення міської комунальної лікарні №3 Тернопільському міському комунальному закладу "Центр первинної медико-санітарної допомоги" для використання під медичну діяльність, згідно з додатком №2 (додається).

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім’ї, материнства, дитинства.

 

6/31/34

М.Ф.Лесів

Про прийняття зовнішніх мереж водопостачання та госпфекальної каналізації житлового будинку за адресою вул. Є.Коновальця, 21 до комунальної власності міста

Розглянувши звернення ТзОВ «Тернопільбуд», з метою забезпечення належного обслуговування зовнішніх мереж водопостачання та госпфекальної каналізації багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Є.Коновальця, 21, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства і надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Прийняти від ТзОВ «Тернопільбуд» до комунальної власності територіальної громади міста Тернополя зовнішні мережі водопостачання та госпфекальної каналізації багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Є.Коновальця, 21, балансовою вартістю:

- зовнішні мережі водопостачання – 21 323 тис.грн. (двадцять одна тисяча триста двадцять три грн. 00 коп.);

- зовнішні мережі госпфекальної каналізації – 78 252 тис.грн. (сімдесят вісім тисяч двісті п’ятдесят дві грн. 00 коп.) та передати їх у поповнення статутного капіталу КП «Тернопільводоканал».

2.Створити комісію по прийняттю-передачі мереж, вказаних в п.1 рішення, у складі згідно з додатком (додається).

3.Комісії, вказаній у п. 2 рішення, здійснити прийняття-передачу у відповідності до вимог чинного законодавства.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/31/35

М.Ф.Лесів

Про прийняття зовнішніх мереж водопостачання та госпфекальної каналізації житлового будинку за адресою вул. Гетьмана П. Дорошенка, 9а до комунальної власності міста

Розглянувши звернення голови правління ОСББ «Дорошенка, 9А», з метою забезпечення належного обслуговування зовнішніх мереж водопостачання та госпфекальної каналізації 10-квартирного житлового будинку за адресою вул. Гетьмана П. Дорошенка, 9а, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Прийняти від ОСББ «Дорошенка, 9А» до комунальної власності територіальної громади міста Тернополя зовнішні мережі водопостачання та госпфекальної каналізації 10-квартирного житлового будинку за адресою вул. Гетьмана П. Дорошенка, 9а, балансовою вартістю:

- зовнішні мережі водопостачання – 9 350 тис.грн. (дев’ять тисяч триста п’ятдесят грн. 00 коп.);

- зовнішні мережі госпфекальної каналізації – 3 700 тис.грн. (три тисячі сімсот грн. 00 коп.) та передати їх у поповнення статутного капіталу КП «Тернопільводоканал».

2.Створити комісію по прийняттю-передачі мереж, вказаних в п.1 рішення, у складі згідно з додатком (додається).

3.Комісії, вказаній у п. 2 рішення, здійснити прийняття-передачу у відповідності до вимог чинного законодавства.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/31/36

М.Ф.Лесів

Про передачу житлового будинку за адресою вул. Микулинецька,120 у спільну власність громадянам

З метою належного утримання житлових будинків, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Передати житловий будинок за адресою вул. Микулинецька,120 у спільну власність громадянам, згідно з додатком (додається).

2.Громадянам оформити право власності на вказаний в п.1 рішення житловий будинок, відповідно до вимог чинного законодавства.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/31/37

М.Ф.Лесів

Про погодження зміни площі та назви ботанічної пам’ятки природи місцевого значення «Заповідний куточок» на вул. В. Винниченка, 13

Розглянувши клопотання Державного управління охорони навколишнього природного середовища у Тернопільській області від 06.03.2013р. №1-4/415, керуючись пунктом 37 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 15, 61 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», частиною другою статті 52 Закону України «Про природно-заповідний фонд України», з метою реалізації заходів, спрямованих на запобігання знищенню чи пошкодженню природних комплексів територій та об’єктів природно-заповідного фонду, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Погодити зміну площі ботанічної пам’ятки природи місцевого значення «Заповідний куточок» на вул. В. Винниченка, 13 з площі «0,02 га» до площі «0,03 га».

2.Погодити присвоєння об’єкту природно-заповідного фонду назву «Заповідний куточок ім. Миколи Чайковського» .

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/31/38

Г.М.Муца

Про затвердження Програми «Будівництва (придбання) доступного житла у місті Тернополі на 2013 – 2017 роки»

Внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 21.09.2013р. №6/37/111, від 30.06.2015р. №6/60/177

З метою поліпшення стану забезпечення громадян, що потребують покращення житлових умов, створення сприятливих умов щодо доступності будівництва (придбання) житла громадянам, які перебувають на обліку, з урахуванням положень Закону України «Про запобігання впливу світової фінансової кризи на розвиток будівельної галузі та житлового будівництва», керуючись Державною програмою забезпечення молоді житлом на 2013-2017 роки затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2012р. №967, Державною цільовою соціально-економічною програмою будівництва (придбання) доступного житла на 2010–2017 роки, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 11.11.2009 р. №1249, Порядком здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 25.04.2012р. №343, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Програму «Будівництва (придбання) доступного житла у місті Тернополі на 2013 – 2017 роки», згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської з питань містобудування.

 

6/31/39

С.Є.Добрікова

Про зняття з контролю та перенесення термінів виконання рішень та протокольних доручень міської ради

Розглянувши клопотання заступників міського голови, начальників управлінь та відділів міської ради, враховуючи висновки профільних постійних комісій міської ради, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Зняти з контролю у зв’язку з виконанням:

1.1.Рішення міської ради від 05.01.2012 року №6/18/12 «Про створення комісії»;

1.2.Рішення міської ради від 18.12.2008 року № 5/23/15 «Про затвердження міської програми «Соціальна підтримка сімей та осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах» на 2009-2012 роки»;

1.3.Рішення міської ради від 31.08.2008 року №5/12/8 «Про затвердження міської Програми «Онкологія» на 2007-2011 роки»;

1.4.Рішення міської ради від 15.02.2013 року №6/29/109 «Про звернення Тернопільської міської ради щодо недопущення прийняття законопроекту №1161 від 25.12.2012 «Про внесення змін до деяких законів України (щодо повернення культових споруд релігійним громадам)»;

1.5.Рішення міської ради від 20.06.2011 року №6/9/7 «Про затвердження комплексної програми сприяння розвитку молодіжного житлового кредитування»;

1.6.Пункт 2 протокольних доручень міської ради від 27.12.2012 року № 6/п28/6 «Фінансовому управлінню на наступній сесії міської ради доповісти про суму непроплачених у 2012 році коштів, в тому числі за рахунок державного бюджету, та підготувати відповідне звернення на предмет дофінансування потреб міста»;

1.7.Пункт 1 протокольних доручень міської ради від 20.12.2012 року №6/27/123 «Начальнику управління культури і мистецтв розглянути пропозиції, які висловив депутат міської ради В.М. Лукін при розгляді проекту рішення міської ради "Про внесення доповнень до рішення міської ради від 15.11.2011 року № 6/15/19 «Про Програму збереження культурної спадщини міста Тернополя на 2012 - 2015 роки» та інформувати депутата»;

1.8.Пункт 2 протокольних доручень міської ради від 20.12.2012 року №6/27/123 «Начальнику управління стратегічного розвитку міста звернутися до директора Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола М.П. Бабюк з питань залучення фахівців коледжу до розвитку туризму міста Тернополя»;

1.9.Пункт 3 протокольних доручень міської ради від 20.12.2012 року №6/27/123 «Відділу земельних ресурсів спільно з управлінням муніципальної поліції, управлінням містобудування, архітектури та кадастру створити комісію з приводу неналежного використання земельної ділянки по вул. Б.Лепкого (поблизу бару «Черчіль», дорога до дитячого садка №23), виїхати на місце, провести обстеження та про результатами роботи комісії письмово проінформувати депутата М.П. Бабюк»;

1.10.Пункт 1 протокольних доручень міської ради від 15.02.2013р. №6/29/110 «Доручити начальнику управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології до 22.02.2013р. організувати нараду під керівництвом міського голови щодо енергопостачання житлового будинку за адресою вул. Довженка,8а, блок "Б" з запрошенням голови споживчого кооперативу «Олімпія Б»;

1.11.Пункт 3 протокольних доручень міської ради від 23.11.2012р. №6/26/128 «Заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Стемковському В.В. вивчити питання включення до титульного списку капітального ремонту на 2013 рік вулиць мікрорайону Пронятин, які не були відремонтовані у 2012 році»;

1.12.Пункт 5 протокольних доручень міської ради від 23.11.2012р. №6/26/128 «Начальнику відділу земельних ресурсів Кібляру В.Л. при підготовці проекту рішення міської ради про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Коцюбинського,5 гр.Крижанівському А.І. передбачити площу в межах існуючої ділянки».

2.Перенести термін виконання пункт 1 протокольних доручень міської ради від 19.05.2011 року №6/8/108 «Доручити робочій групі щодо підготовки проекту Статуту територіальної громади міста Тернополя до 01.09.2011 р. розробити і винести на розгляд сесії міської ради проекти Положень, які передбачені Статутом територіальної громади міста Тернополя» до 01.09.2013 року.

 

6/31/40

О.П.Похиляк

Про створення Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-ІІІ ступенів - медичний ліцей №15» шляхом перетворення Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №15

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про загальну середню освіту», Постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.1994р. № 228 «Про порядок створення, реорганізації і ліквідації навчально-виховних закладів», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Створити Тернопільський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-медичний ліцей №15» Тернопільської міської ради Тернопільської області шляхом перетворення Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №15 Тернопільської міської ради Тернопільської області.

2.Начальнику управління освіти і науки Тернопільської міської ради Похиляк О.П. затвердити статут Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-медичний ліцей №15» Тернопільської міської ради Тернопільської області.

3.Делегувати виконавчому комітету Тернопільської міської ради повноваження щодо створення відповідної комісії та затвердження передавального акту.

4.Встановити, що вимоги кредиторів розглядати не менше двох місяців з дня опублікування повідомлення у спеціалізованому друкованому засобі масової інформації та задовольняти у порядку черговості, встановленому ст. 112 Цивільного кодексу України.

5.Постійній комісії міської ради з питань освіти, науки, культури спільно з управлінням освіти і науки Тернопільської міської ради провести виїзне засідання щодо перевірки діяльності Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-ІІІ ступенів - медичний ліцей №15» в жовтні 2013 року.

6.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури.

 

6/31/41

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0942га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Котляревського,23 ОСББ „Котляревського,23”

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Котляревського,23”, керуючись ст.12, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл „Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку „Котляревського,23” (ід.код __________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0942га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Котляревського,23 з наданням в оренду терміном на п’ять років.

 

6/31/42

В.Л.Кібляр

Про поновлення договорів оренди земельних ділянок КП «Тернопільелектротранс»

Розглянувши клопотання комунального підприємства «Тернопільелектротранс» про поновлення договорів оренди земельних ділянок, керуючись ст.12,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити комунальному підприємству «Тернопільелектротранс» (ід.код __________) договори оренди земельних ділянок терміном на два роки для обслуговування кіосків по реалізації проїзних талонів, згідно з додатком (додається).

2.Зобов’язати комунальне підприємство «Тернопільелектротранс» в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/31/43

В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,02081га за адресою вул. Р.Купчинського,7Б ФО-П Фурді А.Р.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Фурди Андрія Романовича про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити фізичній особі-підприємцю Фурді Андрію Романовичу (ід.номер __________) договір оренди земельної ділянки (кад.номер 6110100000050080003) площею 0,02081га терміном на п’ять років для обслуговування нежитлової будівлі торгового павільйону з кафетерієм за адресою вул. Р.Купчинського,7Б.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Фурду Андрія Романовича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/31/44

В.Л.Кібляр

Про внесення змін в п.2 рішення міської ради від 20.12.2012 р. №6/27/50 «Про надання земельної ділянки площею 1,4041га за адресою вул. Київська,1а Тернопільському дошкільному навчальному закладу №14 Тернопільської міської ради Тернопільської області»

Розглянувши звернення Тернопільського дошкільного навчального закладу №14 Тернопільської міської ради Тернопільської області, керуючись ст.12,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в п.2 рішення міської ради від 20.12.2012р. №6/27/50 «Про надання земельної ділянки площею 1,4041га за адресою вул. Київська,1а Тернопільському дошкільному навчальному закладу №14 Тернопільської міської ради Тернопільської області» та замість слів та цифр „дошкільному навчальному закладу №21 ”читати „дошкільному навчальному закладу №14”.

 

6/31/45

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул. 15 Квітня релігійній громаді «Парафія святого Архистратига Михаїла» м. Тернопіль Тернопільсько-Зборівської єпархії Української Греко-Католицької церкви

Розглянувши звернення релігійної громади «Парафія святого Архистратига Михаїла» м. Тернопіль Тернопільсько-Зборівської єпархії Української Греко-Католицької церкви, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл релігійній громаді «Парафія святого Архистратига Михаїла» м. Тернопіль Тернопільсько-Зборівської єпархії Української Греко-Католицької церкви (ід.код __________) на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (кад.номер 6110100000050070061) площею 0,04194га для будівництва та обслуговування парафіяльного житлового будинку за адресою вул. 15 Квітня.

 

6/31/46

В.Л.Кібляр

Внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 25.04.2014р. №6/47/145

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,3100га для обслуговування 15-квартирного житлового будинку за адресою вул.Вільхова,12 ОСББ «ВІЛЬХОВА, 12»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «ВІЛЬХОВА,12», керуючись ст. 12, 120, 123, 124, Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «ВІЛЬХОВА, 12» (ід.код ) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,3100га для обслуговування 15-квартирного житлового будинку за адресою вул.Вільхова, 12.

2.Припинити право користування управлінню будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд №2 Львівської залізниці (ід. код _______) земельною ділянкою площею 0,3100га за адресою вул.Березова, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Надати об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «ВІЛЬХОВА, 12» (ід.код _______) в оренду терміном на десять років земельну ділянку площею 0,3100га ( кад. номер 6110100000:02:008:0169) для обслуговування 15-квартирного житлового будинку за адресою вул.Вільхова, 12.

4.Віднести земельну ділянку, вказану в п.3, до земель житлової та громадської забудови.

5.Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «ВІЛЬХОВА, 12» в двомісячний термін зареєструвати право оренди на земельну ділянку у встановленому законодавством порядку.

 

6/31/47

В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,3062га для обслуговування 35-квартирного житлового будинку з мансардним поверхом, художньою майстернею та вбудованими стоянками для автомобілів за адресою вул. Тиха, ___ ОСББ «Тиха, ___»

Рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 28.10.2014р. №6/52/173

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного житлового будинку «Тиха, _» про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України „Про оренду землі”, «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити об’єднанню співвласників багатоквартирного житлового будинку «Тиха, ___» (ід.код _______) договір оренди земельної ділянки (кад.номер 6110100000120160067) площею 0,3062га терміном на п’ять років для обслуговування 35-квартирного житлового будинку з мансардним поверхом, художньою майстернею та вбудованими стоянками для автомобілів за адресою вул. Тиха, ___.

2.Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного житлового будинку «Тиха, __» в двомісячний термін зареєструвати право оренди на земельну ділянку у встановленому законодавством порядку.

 

6/31/48

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання на складання технічної документації із землеустрою щодо встановленню меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Б.Лепкого,12 Галицькому коледжу ім..В’ячеслава Чорновола Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення Галицького коледжу ім.В’ячеслава Чорновола Тернопільської міської ради, керуючись ст. 12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл Галицькому коледжу ім.В’ячеслава Чорновола Тернопільської міської ради (ід. код __________) на складання технічної документації із землеустрою щодо встановленню меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,2203га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Б.Лепкого,12 з правом надання в постійне користування.

 

6/31/49

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання на складання технічної документації із землеустрою щодо встановленню меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Б.Лепкого,4 Галицькому коледжу ім..В’ячеслава Чорновола Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення Галицького коледжу ім.В’ячеслава Чорновола Тернопільської міської ради, керуючись ст. 12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл Галицькому коледжу ім.В’ячеслава Чорновола Тернопільської міської ради (ід. код __________) на складання технічної документації із землеустрою щодо встановленню меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,2976га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Б.Лепкого,4 з правом надання в постійне користування.

 

6/31/50

В.Л.Кібляр

Про надання земельної ділянки площею 0,2254га для обслуговування будівлі лабораторного корпусу за адресою вул. За Рудкою,35 Тернопільському обласному управлінню водних ресурсів

Розглянувши звернення Тернопільського обласного управління водних ресурсів, керуючись ст.12, 92, 123 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Тернопільському обласному управлінню водних ресурсів (ід.код __________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку площею 0,2254га для обслуговування будівлі лабораторного корпусу за адресою вул. За Рудкою, 35.

2.Надати Тернопільському обласному управлінню водних ресурсів (ід.код __________) в постійне користування земельну ділянку площею 0,2254га (6110100000020140079) для обслуговування будівлі лабораторного корпусу за адресою вул. За Рудкою, 35.

3.Віднести земельну ділянку, вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати Тернопільське обласне управління водних ресурсів в двомісячний термін зареєструвати право оренди на земельну ділянку у встановленому законодавством порядку.

 

6/31/51

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 6,4165 га для обслуговування лікувальних та господарських корпусів лікарні за адресою вул. Клінічна,1 комунальному закладу Тернопільської обласної ради «Тернопільська університетська лікарня»

Розглянувши звернення комунального закладу Тернопільської обласної ради «Тернопільська університетська лікарня», керуючись ст.12,92 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл комунальному закладу Тернопільської обласної ради «Тернопільська університетська лікарня» (ід.код __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 6,4165 га в постійне користування для обслуговування лікувальних та господарських корпусів лікарні за адресою вул. Клінічна,1.

 

6/31/52

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 1,7452га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою Калинова,46 Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №30 Тернопільської міської ради Тернопільської області

Розглянувши звернення Тернопільської загальноосвітньої школі І-ІІІ ступенів №30 Тернопільської міської ради Тернопільської області, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №30 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід. __________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 1,7452га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою Калинова,46 з правом надання в постійне користування.

 

6/31/53

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0139га за адресою вул. __________ гр.Коритко О.М.

Розглянувши звернення гр.Коритко Оксани Михайлівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Коритко Оксані Михайлівні (ід.номер __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0139га з передачею її у власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. __________.

 

6/31/54

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0141га за адресою вул. __________ гр.Мурованому І.С.

Розглянувши звернення гр.Мурованого Ігоря Семеновича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Мурованому Ігорю Семеновичу (ід.номер __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0141га з передачею її у власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. __________.

 

6/31/55

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0141га за адресою вул. __________ гр.Флінта О.П.

Розглянувши звернення гр.Флінта Орести Петрівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Флінта Оресті Петрівні (ід.номер __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0141га з передачею її у власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. __________.

 

6/31/56

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0232га за адресою вул. __________ гр.Олійник Н.І.

Розглянувши звернення гр.Олійник Наталії Ігорівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Олійник Наталії Ігорівні (ід.номер __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0232га з передачею її у власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. __________.

 

6/31/57

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0242га за адресою вул. __________ гр.Цицику А.Я.

Розглянувши звернення гр.Цицика Андрія Ярославовича, керуючись ст.12, 36, 79-1, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України „Про оренду землі”, «Про земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0242га для ведення городництва за адресою вул. __________ гр.Цицику Андрію Ярославовичу.

2.Надати гр.Цицику Андрію Ярославовичу (ід. номер __________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку (кад.номер 6110100000020080048) площею 0,0242га для ведення городництва за адресою вул. __________.

3.Зобов’язати гр.Цицика Андрія Ярославовича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

 

6/31/58

В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0339 га за адресою вул. __________ гр.Бочан К.М.

Розглянувши звернення гр.Бочан Катерини Миколаївни про поновлення договору оренди землі, керуючись ст.12, 33, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити гр.Бочан Катерині Миколаївні (ід.номер __________) договір оренди земельної ділянки (кад.номер 6110100000020140014) площею 0,0339га терміном на п’ять років для ведення особистого селянського господарства за адресою вул. __________.

2.Зобов’язати гр.Бочан Катерину Миколаївну в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

 

6/31/59

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1155га за адресою вул. Микулинецька, 23 ОСББ «Скрут»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Скрут», керуючись ст. 12, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Скрут» (ід.код __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,1155га для обслуговування житлового комплексу за адресою вул. Микулинецька, 23.

2.Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Скрут» в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.

 

6/31/60

В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0514га за адресою вул. __________ гр.Куцому О.Є. та передачі земельної ділянки йому у власність

Розглянувши звернення гр.Куцого Олега Євстахійовича, керуючись ст.12,40,79-1,107,116,118,121,125,126 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Куцому Олегу Євстахійовичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0514га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. __________.

2.Передати гр.Куцому Олегу Євстахійовичу (ід.номер __________) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000070070078) площею 0,0514га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. __________.

3.Зобов’язати гр.Куцого Олега Євстахійовича:

3.1Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

3.2.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.3.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у технічній документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/31/61

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,3652га для обслуговування та реконструкції комплексу, будівель та приміщень за адресою вул.С.Будного, 1 ФО-П Дутці І.Я., ФО-П Охримець Л.О.

Рішення міської ради від 28.11.2014р. №6/53/51 втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 19.08.2016 р. №7/11/78

(Рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 28.11.2014р. №6/53/51)

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Дутки Ігоря Ярославовича та фізичної особи-підприємця Охримець Любові Олексіївни, керуючись ст.12,123,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити фізичній особі-підприємцю Дутці Ігорю Ярославовичу (ід.код _________) та фізичній особі-підприємцю Охримець Любові Олексіївні (ід.код 1534525781) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,3652га для обслуговування та реконструкції комплексу, будівель та приміщень за адресою вул. С.Будного, 1.

2.Надати фізичній особі-підприємцю Дутці Ігорю Ярославовичу (ід.код _______) та фізичній особі-підприємцю Охримець Любові Олексіївні (ід.код __________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,3652га (кад.номер 6110100000110010055) для обслуговування та реконструкції комплексу, будівель, приміщень за адресою вул. С.Будного, 1.

3.Віднести земельну ділянку, вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Дутку Ігоря Ярославовича та фізичну особу-підприємця Охримець Любов Олексіївну в двомісячний термін зареєструвати право оренди на земельну ділянку у встановленому законодавством порядку.

 

6/31/62

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею до 0,02га за адресою вул. Новий Світ,37а гр.Лебідю І.З.

Розглянувши звернення гр.Лебідя Ігоря Зіновійовича, керуючись ст.12, 40, 120, 123, 124, 141 Земельного кодексу України, Законами України „Про оренду землі”, «Про землеустрій», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр. Лебідю Ігорю Зіновійовичу (ід.номер __________) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею до 0,02га з наданням її в оренду терміном на п’ять років для обслуговування викупленої будівлі боксових гаражів за адресою вул. Новий Світ,37а.

2.Зобов’язати гр. Лебідя Ігоря Зіновійовича в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), зазначеної в п.1 даного рішення.

 

6/31/63

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0545га за адресою вул. __________гр.Назаренку Т.М.

Розглянувши звернення гр.Назаренка Тараса Миколайовича, керуючись ст.12, 40, 123, 124, 186-1 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Назаренку Тарасу Миколайовичу (ід.номер __________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0545га для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. __________.

2.Надати гр.Назаренку Тарасу Миколайовичу (ід.номер 2822810237) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку (кад.номер 6110100000070080103) площею 0,0545га для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. __________.

3.Віднести земельну ділянку, вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати гр.Назаренка Тараса Миколайовича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства

 

6/31/64

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,10га для обслуговування пам’ятного знаку-каплиці на честь Андрея Первозванного за адресою вул. Куліша релігійній громаді «Парафії Святого Апостола Андрія Первозванного» міста Тернополя Тернопільської Єпархії Української Автокефальної Православної Церкви»

Розглянувши звернення релігійної громади «Парафії Святого Апостола Андрія Первозванного» міста Тернополя Тернопільської Єпархії Української Автокефальної Православної Церкви», керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл релігійній громаді «Парафії Святого Апостола Андрія Первозванного» міста Тернополя Тернопільської Єпархії Української Автокефальної Православної Церкви» (ід.код __________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,10га для обслуговування пам’ятного знаку-каплиці на честь Андрея Первозванного за адресою вул. Куліша з правом надання земельної ділянки в постійне користування.

 

6/31/65

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0233га за адресою вул. __________гр.Крючковій О.І.

Розглянувши звернення гр.Крючкової Олени Іванівни, керуючись ст.12, 35, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Крючковій Олені Іванівні (ід.номер __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0233га з наданням її в оренду терміном на п'ять років для ведення садівництва за адресою вул. __________.

2.Зобов'язати гр.Крючкову Олену Іванівну в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.

 

6/31/66

В.Л.Кібляр

Про внесення змін в п.22 рішення від 10.02.2005р. №4/14/44 «Про передачу у приватну власність та надання в оренду земельних ділянок громадянам»

Розглянувши звернення гр.Сидорук Дарії Миколаївни, керуючись ст.12, 123, 124, 125 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в п.22 рішення від 10.02.2005р. №4/14/44 «Про передачу у приватну власність та надання в оренду земельних ділянок громадянам» та замість слів та цифр „вул. Чайківського, 16” читати „Чайковського, 16”.

 

6/31/67

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,4443га за адресою вул. Лучаківського громадській організації Товариство християнських сімей «Християнська родина»

Розглянувши звернення громадської організації Товариства християнських сімей «Християнська родина», керуючись ст.12, 20, 123 Земельного кодексу України, Законами України «Про державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити громадській організації Товариство християнських сімей «Християнська родина» (ід.номер __________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,4443га під будівництво Християнського навчально-виховного центру з багатоквартирним житловим будинком з приміщеннями громадського призначення, творчими майстернями та побутово-оздоровчим корпусом за адресою вул. Лучаківського.

2.Дозволити громадській організації Товариство християнських сімей «Християнська родина» (ід.номер __________) змінити цільове призначення земельної ділянки (кад.номер 6110100000130070031) площею 0,4443га під будівництво Християнського навчально-виховного центру з багатоквартирним житловим будинком з приміщеннями громадського призначення, творчими майстернями та побутово-оздоровчим корпусом за адресою вул. Лучаківського.

3.Віднести земельну ділянку, вказану в п.2, до земель житлово-громадського призначення.

4.Зобов’язати громадську організацію Товариство християнських сімей «Християнська родина» в місячний термін внести зміни в договір оренди землі.

 

6/31/68

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0032га за адресою вул. Я.Стецька,22 гр.Цюпаку В.П.

Розглянувши звернення гр.Цюпака Василя Павловича, керуючись ст.12, 40, 118, 120, 121 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Цюпаку Василю Павловичу (ід.номер __________) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з наданням земельної ділянки (кад.номер 6110100000120130051) у власність площею до 0,0032га для обслуговування гаража за адресою вул. Я.Стецька,22.

2.Зобов’язати гр.Цюпака Василя Павловича в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

 

6/31/69

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту «вул. Тролейбусна» з об’єктом торгово-побутового призначення за адресою вул. Тролейбусна (кінцева) відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради, керуючись ст.12,123,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради (ід.код __________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту «вул. Тролейбусна» з об’єктом торгово-побутового призначення за адресою вул. Тролейбусна (кінцева).

2.Надати відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради (ід.код __________) в оренду терміном на десять років земельну ділянку (кад. номер 6110100000130060040) площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту з об’єктом торгово-побутового призначення «вул. Тролейбусна» з об’єктом торгово-побутового призначення за адресою вул. Тролейбусна (кінцева) з можливістю передачі даної земельної ділянки в суборенду.

3.Віднести земельну ділянку, вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати відділ технічного нагляду Тернопільської міської ради в двомісячний термін зареєструвати право оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

 

6/31/70

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту «вул.Лучаківського» з об’єктом торгово-побутового призначення за адресою вул.Лучаківського (до центру, в районі будинку №1а) відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради

Внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 17.03.2014р. №6/45/72

Розглянувши звернення відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради, керуючись ст.12,123,124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради (ід.код _________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту «вул.Лучаківського» з об’єктом торгово-побутового призначення за адресою вул.Лучаківського (до центру, в районі будинку №1а).

2.Надати відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради (ід.код _________) в оренду терміном на десять років земельну ділянку (кад. номер 6110100000130080164) площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту «вул.Лучаківського» з об’єктом торгово-побутового призначення за адресою вул.Лучаківського (до центру, в районі будинку №1а) з можливістю передачі даної земельної ділянки в суборенду.

3.Віднести земельну ділянку, вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати відділ технічного нагляду Тернопільської міської ради в двомісячний термін зареєструвати право оренди на земельну ділянку у встановленому законодавством порядку.

 

6/31/71

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту «вул. Чалдаєва» (до центру) з об’єктом торгово-побутового призначення за адресою просп.Злуки відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради, керуючись ст.12,123,124,186-1 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради (ід.код __________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту «вул. Чалдаєва» (до центру) з об’єктом торгово-побутового призначення за адресою просп.Злуки.

2.Надати відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради (ід.код __________) в оренду терміном на десять років земельну ділянку (кад.номер 6110100000050060027) площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту з об’єктом торгово-побутового призначення «вул. Чалдаєва» (до центру) за адресою просп.Злуки з можливістю передачі даної земельної ділянки в суборенду.

3.Віднести земельну ділянку, вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати відділ технічного нагляду Тернопільської міської ради в двомісячний термін зареєструвати право оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

 

6/31/72

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0132га за адресою вул. __________ гр.Стецику З.Й.

Розглянувши звернення гр.Стецика Зіновія Йосифовича, керуючись ст.12, 36, 120, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України „Про оренду землі”, «Про землеустрій», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Стецику Зіновію Йосифовичу (ід.номер __________) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0132га з наданням її в оренду терміном на п’ять років для ведення городництва за адресою вул. __________.

2.Зобов’язати гр.Стецика Зіновія Йосифовича в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), зазначеної в п.1 даного рішення.

 

6/31/73

В.Л.Кібляр

Про внесення змін в рішення міської ради від 20.12.2012р. №6/27/95 «Про продаж земельної ділянки площею 0,0203га несільськогосподарського призначення для обслуговування нежилого приміщення за адресою вул. Замонастирська,2 фізичній особі-підприємцю Шевчук В.П.»

Керуючись ст.12,125,128 Земельного кодексу України, Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в п.4 рішення міської ради від 20.12.2012р. №6/27/95 «Про продаж земельної ділянки площею 0,0203га несільськогосподарського призначення для обслуговування нежилого приміщення за адресою вул. Замонастирська,2 фізичній особі-підприємцю Шевчук В.П.» та замість слів „ акта на право власності на земельну ділянку” читати „ права власності на земельну ділянку”.

2.Внести зміни в п.5 рішення міської ради від 20.12.2012р. №6/27/95 «Про продаж земельної ділянки площею 0,0203га несільськогосподарського призначення для обслуговування нежилого приміщення за адресою вул. Замонастирська,2 фізичній особі-підприємцю Шевчук В.П.» та замість слів „ місячний термін оформити договір купівлі-продажу” читати „ двомісячний термін провести державну реєстрацію права власності на земельну ділянку”.

 

6/31/74

В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,024142га гр.Хомич Л.О. за адресою вул. Живова,9а

Розглянувши звернення гр.Хомич Любові Ополонівни про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити гр.Хомич Любові Ополонівні (ід.номер __________) договір оренди земельної ділянки (кад.номер 6110100000120170038) площею 0,024142га терміном на п’ять років для обслуговування будівлі за адресою вул. Живова,9а.

2.Зобов’язати гр. Хомич Любов Ополонівну в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/31/75

В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0018га для обслуговування нежилого приміщення, приміщення магазину за адресою вул. Головацького, 1 ФО-П Корчуку В.І.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Корчука Віталія Івановича про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України „Про оренду землі”, «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити фізичній особі-підприємцю Корчуку Віталію Івановичу (ід. номер __________) договір оренди земельної ділянки (кад.номер 6110100000020170009) площею 0,0018га терміном на два роки для обслуговування нежилого приміщення, приміщення магазину за адресою вул. Головацького, 1.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Корчука Віталія Івановича в двомісячний термін зареєструвати право оренди на земельну ділянку у встановленому законодавством порядку.

 

6/31/76

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу Управлінню капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,17 га для обслуговування об’єкту незавершеного будівництва редакції журналу «Тернопіль» за адресою вул. Вояків дивізії «Галичина»

Розглянувши звернення Управління капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації, керуючись ст.12, 92, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл Управлінню капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації (ід. код __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,17 га, в постійне користування, для обслуговування об’єкту незавершеного будівництва редакції журналу «Тернопіль» за адресою вул. Вояків дивізії «Галичина».

2.Зобов’язати Управління капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації замовити виготовлення та подати на розгляд міської ради проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

6/31/77

В.Л.Кібляр

Рішення скасовано відповідно до рішення Господарського суду Тернопільської області від 27.02.2014 р. по справі №921/1260/13-г/4

Про надання суб’єкту підприємницької діяльності Дробатюку В.К. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0868 га в оренду терміном на п’ять років для будівництва та обслуговування мінігідроелектростанції на річці Серет поблизу шлюзів Тернопільського ставу

Внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 21.09.2013р. №6/37/91

Розглянувши звернення суб’єкта підприємницької діяльності Дробатюка Віталія Констянтиновича, керуючись ст.12, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл суб’єкту підприємницької діяльності Дробатюку Віталію Констянтиновичу (ід.номер___________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,0868 га для будівництва та обслуговування мінігідроелектростанції на річці Серет поблизу шлюзів Тернопільського ставу з метою реалізації суспільних правовідносин, визначених частиною 2 ст.1 Закону України «Про мораторій на зміну цільового призначення окремих земельних ділянок рекреаційного призначення в містах та інших населених пунктах.

 

6/31/78

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0571га за адресою вул. __________ гр.Кутному П.М.

Розглянувши звернення гр.Кутного Петра Михайловича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Кутному Петру Михайловичу (ід.номер __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0571га з передачею її у власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. __________.

2.Зобов’язати гр.Кутного Петра Михайловича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.

 

6/31/79

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,3495га за адресою вул. Гагаріна, 7 ОСББ «Гагаріна, 7»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Гагаріна,7», керуючись ст. 12, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», «Про державний земельний кадастр», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Гагаріна,7» (ід.код __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,3495га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Гагаріна, 7.

2.Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Гагаріна,7» в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.

 

6/31/80

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання на складання технічної документації із землеустрою щодо встановленню меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування гуртожитку за адресою вул. Я.Стецька,25 державному професійно-технічному навчальному закладу «Тернопільське вище професійне училище сфери послуг та туризму»

Розглянувши звернення державного професійно-технічного навчального закладу «Тернопільське вище професійне училище сфери послуг та туризму», керуючись ст. 12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл державному професійно-технічному навчальному закладу «Тернопільське вище професійне училище сфери послуг та туризму» (ід.код __________) на складання технічної документації із землеустрою щодо встановленню меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,4916 для обслуговування гуртожитку за адресою вул. Я.Стецька,25 з правом надання в постійне користування.

 

6/31/81

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,03га для розташування торгово-побутового комплексу за адресою вул. Живова КП «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення комунального підприємства «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради, керуючись ст. 12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл комунальному підприємству „Підприємство матеріально-технічного забезпечення” Тернопільської міської ради (ід код __________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,03га в постійне користування за рахунок земель, не наданих в користування та не переданих у власність, для розташування торгово-побутового комплексу за адресою вул. Живова.

 

6/31/82

В.Л.Кібляр

Про погодження передачі в суборенду ФО-П Васильчишину М.Б. земельної ділянки площею 0,0640га за адресою вул. Живова

Розглянувши звернення суб’єкта підприємницької діяльності Назарук Оксани Орестівни та фізичної особи-підприємця Васильчишина Миколи Богдановича, керуючись ст.8 Закону України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Погодити суб’єкту підприємницької діяльності Назарук Оксані Орестівні (ід.номер __________) передачу в суборенду земельної ділянки площею 0,0640га за адресою вул. Живова фізичній особі-підприємцю Васильчишину Миколі Богдановичу (ід.код __________) на термін дії додатку до договору оренди земельної ділянки, зареєстрованого в Тернопільській регіональній філії державного підприємства “Центр державного земельного кадастру від 18 березня 2010р. за № 611010004000080.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Васильчишина Миколу Богдановича в місячний термін оформити договір суборенди земельної ділянки.

 

6/31/83

В.Л.Кібляр

Про внесення змін в рішення від 22.03.2013р. №6/30/94 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0319га за адресою вул. Лисенка,10 Тернопільському обласному комунальному підприємству «Фірма «Кінодністер»

Розглянувши звернення Тернопільського обласного комунального підприємства «Фірма «Кінодністер», керуючись ст.12, 92, 120, 123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в рішення від 22.03.2013р. №6/30/94 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0319га за адресою вул. Лисенка,10 Тернопільському обласному комунальному підприємству «Фірма «Кінодністер» та доповнити п.2 наступного змісту: «Припинити право користування земельною ділянкою площею 0,0319га за адресою вул. Лисенка, 10 суб’єкту підприємницької діяльності Гуді Софії Зіновіївні (ід номер __________), враховуючи письмову згоду землекористувача».

 

6/31/84

В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0030га за адресою вул. Генерала Тарнавського,26а ФО-П Романку І.П.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Романка Івана Петровича про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити фізичній особі-підприємцю Романку Івану Петровичу (ід.номер __________) договір оренди земельної ділянки (кад.номер 6110100000050020033) площею 0,0030га терміном на п’ять років для обслуговування споруди за адресою вул. Генерала Тарнавського,26а.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Романка Івана Петровича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/31/85

В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,01га для обслуговування зупинки громадського транспорту «Новий ринок» з торговим павільйоном за адресою просп.Злуки ФО-П Грищук Г.В.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Грищук Галини Володимирівни про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України „Про оренду землі”, «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити фізичній особі-підприємцю Грищук Галині Володимирівні (ід.номер __________) договір оренди земельної ділянки (кад.номер 6110100000050070012) площею 0,01га терміном на два роки для обслуговування зупинки громадського транспорту «Новий ринок» з торговим павільйоном за адресою просп.Злуки.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Грищук Галину Володимирівну в двомісячний термін зареєструвати право оренди на земельну ділянку у встановленому законодавством порядку.

 

6/31/86

В.Л.Кібляр

Про поновлення договорів оренди земельних ділянок за адресами вул. Митрополита Шептицького площею 0,00165га, вул. Лесі Українки площею 0,0008га ПАТ «Тернопільський молокозавод»

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 06.06.2013 р. №6/34/58

Розглянувши звернення приватного акціонерного товариства «Тернопільський молокозавод» про поновлення договорів оренди земельних ділянок, керуючись ст.12,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити приватному акціонерному товариству «Тернопільський молокозавод» (ід.код _______) договір оренди земельної ділянки (кад.номер 6110100000120060017) площею 0,00165га в оренду терміном на два роки для обслуговування торгового кіоску за адресою вул. Митрополита Шептицького.

2.Поновити приватному акціонерному товариству «Тернопільський молокозавод» (ід.код ______) договір оренди земельної ділянки (кад.номер 6110100000080140015) площею 0,0008га в оренду терміном на два роки для обслуговування торгового кіоску за адресою вул. Лесі Українки.

3.Зобов’язати приватне акціонерне товариство «Тернопільський молокозавод» в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельних ділянок відповідно до чинного законодавства.

 

6/31/87

В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,00085га за адресою вул. Слівенська ФО-П Пашко Д. А.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Пашко Дарії Андріївни, керуючись ст.12, 122, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити фізичній особі-підприємцю Пашко Дарії Андріївні (ід. номер __________) договір оренди земельної ділянки площею 0,00085га (кад.номер 6110100000080120016) терміном на два роки для обслуговування торгового кіоску за адресою вул. Слівенська.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Пашко Дарію Андріївну в місячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

 

6/31/88

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0725га для обслуговування нежилого приміщення, частини будівлі допоміжного корпусу під літ. «В» за адресою вул. Живова, 11 ПП «Торгово-виробнича фірма «Тернопіль Хлібсервіс»

Розглянувши звернення приватного підприємства «Торгово-виробнича фірма «Тернопіль Хлібсервіс», керуючись ст.12, 120, 123, 124, 141 Земельного Кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1Затвердити приватному підприємству «Торгово-виробнича фірма «Тернопіль Хлібсервіс» (ід.код __________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0725га для обслуговування нежилого приміщення, частини будівлі допоміжного корпусу під літ. «В» за адресою вул. Живова, 11.

2.Припинити право користування приватному акціонерному товариству «Тернопільський видавничо-поліграфічний комбінат «Збруч» корпоративне підприємство ДАК «Укрвидавполіграфія» (ід.код __________) частиною земельної ділянки площею 0,0725га за адресою вул. Живова, 11, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Надати приватному підприємству «Торгово-виробнича фірма «Тернопіль Хлібсервіс» (ід.код __________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0725га (кад.номер 6110100000120010038) для обслуговування нежилого приміщення, частини будівлі допоміжного корпусу під літ. «В» за адресою вул. Живова, 11.

4.Віднести земельну ділянку, вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

5.Зобов’язати приватне підприємство «Торгово-виробнича фірма «Тернопіль Хлібсервіс» в двомісячний термін зареєструвати право оренди на земельну ділянку у встановленому законодавством порядку.

6.Зобов’язати приватне акціонерне товариство «Тернопільський видавничо-поліграфічний комбінат «Збруч» корпоративне підприємство ДАК «Укрвидавполіграфія» внести зміни в державний акт на право постійного користування землею, зареєстрований 27.09.2001р. за №611.

 

6/31/89

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0173га для обслуговування трансформаторної підстанції №241 за адресою вул. Микулинецька ТОВ «Енерго-плюс»

Розглянувши звернення ТОВ «Енерго-плюс», керуючись ст.12, 123, 124, 186-1 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «Енерго-плюс» (ід.код __________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0173га для обслуговування трансформаторної підстанції №241 за адресою вул. Микулинецька.

2.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Енерго-плюс» (ід.код __________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку (кад.номер 6110100000100040032) площею 0,0173га для обслуговування трансформаторної підстанції №241 за адресою вул. Микулинецька.

3.Віднести земельну ділянку, вказану в п.2, до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

4.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Енерго-плюс» в двомісячний термін зареєструвати право оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

 

6/31/90

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту площею 0,3810га за адресою вул. Лозовецька ПАТ «Тернопільський молокозавод»

Розглянувши звернення приватного акціонерного товариства «Тернопільський молокозавод», керуючись ст.12, 98, 99 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», Постановою Кабінету Міністрів від 03.12.2009р. №1342 «Про затвердження Правил паркування транспортних засобів», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати приватному акціонерному товариству «Тернопільський молокозавод» (ід.код __________) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,3810га терміном на п’ять років для проходу, проїзду та паркування автотранспорту за адресою вул. Лозовецька.

2.Встановити плату за встановлення земельного сервітуту, зазначеного в п.1 даного рішення, в розмірі 1 (одного) відсотка від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/31/91

В.Л.Кібляр

Про затвердження переліків документів, які необхідно долучати до проектів рішень міської ради для вирішення земельних питань суб’єктам господарювання та громадянам Тернопільської міської територіальної громади

Внесено зміни в додаток відповідно до рішення міської ради від 29.11.2013 р. №6/39/51, від 28.10.2014р. №6/52/17, від 30.06.2015р. №6/60/269, від 19.12.2018р. № 7/31/51, від 25.10.2019 р. №7/39/136, від 18.12.2020 №8/2/46, від 23.07.2021 №8/7/250, від 17.12.2021 №8/11/58

Керуючись ст.12,116,118,120,121,123,124,125,141,186-1 Земельного кодексу України, Законами України „ Про оренду землі”, «Про адміністративні послуги», враховуючи План-звіт №25-02/12-п від 22.08.2012р. Про проведення внутрішнього аудиту та висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити переліки документів, які необхідно долучати до проектів рішень міської ради для вирішення земельних питань суб’єктам господарювання та громадянам Тернопільської міської територіальної громади, згідно з додатком (додається). 

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісію з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування.

 

6/31/92

В.Л.Кібляр

Про внесення змін в рішення міської ради від 20.12.2012р. №6/27/72 «Про продовження договору оренди земельної ділянки площею 0,06га для обслуговування пункту технічного обслуговування автотранспорту за адресою вул. Об’їзна суб’єкту підприємницької діяльності Хомину М.В.»

Розглянувши звернення суб’єкта підприємницької діяльності Хомина Миколи Володимировича, керуючись ст.12, 123, 124, 125 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Пункти 1, 2 рішення міської ради від 20.12.2012р. №6/27/72 «Про продовження договору оренди земельної ділянки площею 0,06га для обслуговування пункту технічного обслуговування автотранспорту за адресою вул. Об’їзна суб’єкту підприємницької діяльності Хомину М.В.» викласти в новій редакції:

«1.Поновити фізичній особі-підприємцю Хомину Миколі Володимировичу (ід.номер __________) договір оренди земельної ділянки (кад.номер 6110100000090040008) площею 0,06га терміном на п’ять років для обслуговування пункту технічного обслуговування автотранспорту за адресою вул. Об’їзна.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Хомина Миколу Володимировича в двомісячний термін зареєструвати право оренди на земельну ділянку у встановленому законодавством порядку.»

 

6/31/93

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0578га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Гайова, 54 ТОВ «Маріан»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Маріан», керуючись ст.12,123, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «Маріан» (ід.код __________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0578га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Гайова, 54.

2.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Маріан» (ід.код __________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0578га (кад.номер 6110100000090020056) для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Гайова, 54.

3.Віднести земельну ділянку, вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Маріан» в двомісячний термін зареєструвати право оренди на земельну ділянку у встановленому законодавством порядку.

 

6/31/94

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0144га за адресою вул. Київська, 9в гр.Шимуді Б. А.

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 06.06.2013р. №6/34/74

Розглянувши звернення гр Шимуди Богдана Афанасійовича, керуючись ст. 12, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр. Шимуді Богдану Афанасійовичу (ід. номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,0144га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Київська, 9в.

2.Зобов’язати гр. Шимуду Богдана Афанасійовича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.

 

6/31/95

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,0404га під будівництво та обслуговування індивідуального житлового будинку за адресою вул.Сімовича гр.Крушельницькій І.Г.

До рішення внесено зміни, відповідно до рішення міської ради від 05.04.2019р. №7/33/78

Розглянувши звернення гр.Крушельницької Ірини Григорівни, керуючись ст.12,20,35,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада

ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Крушельницькій Ірині Григорівні (ід.номер) на складання проекту відведення  щодо зміни цільового призначення земельної ділянки (кад.номер 6110100000070110189) площею 0,0404га, за рахунок земель сільськогосподарського призначення, під будівництво та обслуговування індивідуального житлового будинку за адресою вул.Сімовича з правом передачі земельної ділянки у власність.

6/31/96

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту площею 0,0008га за адресою вул. Листопадова,8 ФО-П Гуменній Л.М.

Розглянувши звернення ФО-П Гуменної Любові Мирославівни, керуючись ст.12, 98, 99 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл фізичній особі-підприємцю Гуменній Любові Мирославівні (ід. номер __________) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0008га терміном на п’ять років для проходу за адресою вул. Листопадова,8.

2.Встановити плату за встановлення земельного сервітуту, зазначеного в п.1 даного рішення, в розмірі 1 (одного) відсотка від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/31/97

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,4379га за адресою вул. Текстильна,28 під будівництво виробничо-складських приміщень ТОВ «Л.А.К.»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Л.А.К.», керуючись ст.12,20,123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Л.А.К.» (ід.код __________) на складання проекту відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,4379га за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення під будівництво виробничо-складських приміщень за адресою вул. Текстильна,28.

 

6/31/98

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0240га за адресою вул. Брюкнера, 6 ТОВ «Пасаж»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Пасаж», керуючись ст. 12, 120, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Пасаж» (ід. код __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,0240га для обслуговування викупленого незавершеного будівництва за адресою вул. Брюкнера, 6.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Пасаж» в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки зазначеної в п.1 даного рішення.

 

6/31/99

В.Л.Кібляр

Про укладення договорів сервітуту

До рішення внесено зміни відповідно до рішень міської ради від 06.06.2013 р. №6/34/84, від 12.07.2013р. №6/35/64, від 21.09.2013р. №6/37/69, від 24.12.2013р. №6/42/19, від 17.03.2014р. №6/45/125, від 25.04.2014р. №6/47/190, від 12.06.2014 р. №6/48/58, від 28.10.2014 р. №6/52/107, від 03.03.2016 р. №7/6/60, від 19.08.2016 р. №7/11/148, від 04.04.2017р. №7/14/194, від 04.04.2017р. №7/14/208,від 04.04.2017р. №7/14/209, від 04.04.2017р. №7/14/246,від 28.07.2017р. №7/16/90, від 15.12.2017р. №7/21/144, від 16.03.2018 р. №7/23/172, від 06.06.2019р. № 7/35/83

Керуючись ст.12 Земельного кодексу України, ст.28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності, ст.401 Цивільного кодексу України, Наказом Мінрегіонбуду від 21.10.2011р. №244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Рішення міської ради від 30.03.2012р. №6/20/93 «Про укладення договорів сервітуту» - вважати таким, що втратило чинність.

2. Укласти договори особистого строкового сервітуту для обслуговування об’єктів дрібно-роздрібної торгівлі, зазначених в додатку даного рішення (додається), на термін до 1 року, з можливістю щорічного продовження, за погодженням з постійною комісією міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

3. Площі земельних ділянок для встановлення сервітуту визначити відповідно до графічних матеріалів із зазначенням бажаного місця розташування об’єкту дрібно-роздрібної торгівлі, виконаних на топографо-геодезичній основі М.1:500 з кресленнями контурів та прив’язкою до місцевості, погоджених в управлінні містобудування, архітектури та кадастру.

 

 

6/31/100

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0100га за адресою вул. Довженка гр.Мар'яшу Я.В.

Розглянувши звернення гр.Мар’яша Ярослава Володимировича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Мар’яшу Ярославу Володимировичу (ід.номер __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0100га з передачею її у власність для будівництва індивідуального гаража за адресою вул. __________.

2.Зобовязати гр.Мар’яша Ярослава Володимировича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.

 

6/31/101

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0227га для обслуговування адміністративно-торгового закладу за адресою вул. Чорновола, 1а, ПАТ «Укртелеком» та гр.Козачку І.С.

Розглянувши звернення публічного акціонерного товариства «Укртелеком» та гр.Козачка Ігоря Степановича, керуючись ст. 12, 120, 123, 124, 141, Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити публічному акціонерному товариству «Укртелеком» (ід.код __________) та гр.Козачку Ігорю Степановичу (ід.номер __________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0227га для обслуговування адміністративно-торгового закладу за адресою вул. Чорновола, 1а.

2.Припинити право користування частиною земельної ділянки площею 0,0192га за адресою вул. Чорновола, 1 публічному акціонерному товариству «Укртелеком» (ід.код __________), враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Припинити право користування земельною ділянкою площею 0,004990га за адресою вул. Чорновола, 1а товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопіль Вечірній» (ід.код __________), враховуючи письмову згоду землекористувача та частину земельної ділянки площею 0,00149га віднести до земель загального користування.

4.Надати публічному акціонерному товариству «Укртелеком» (ід.код __________) та гр.Козачку Ігорю Степановичу (ід. номер __________) в оренду терміном на п»ять років земельну ділянку площею 0,0227га (кад.номер 6110100000020240022) для обслуговування адміністративно-торгового закладу за адресою вул. Чорновола, 1а.

5.Віднести земельну ділянку, вказану в п.4, до земель житлової та громадської забудови.

6.Зобов’язати публічне акціонерне товариство «Укртелеком» та гр.Козачка Ігоря Степановича в двомісячний термін зареєструвати право оренди на земельну ділянку у встановленому законодавством порядку.

7.Зобов’язати публічне акціонерне товариство «Укртелеком» в двомісячний термін внести зміни в документи на право користування земельною ділянкою за адресою вул. Чорновола, 1.

 

6/31/102

В.Л.Кібляр

Про внесення доповнень до рішення міської ради від 30.03.2012р. №6/20/95 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та реконструкції існуючих зупинок громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення»

Розглянувши звернення відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради, керуючись ст. 12, 123, 124 Земельного Кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Доповнити додаток до рішення міської ради від 30.03.2012р. №6/20/95 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та реконструкції існуючих зупинок громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення», згідно з додатком (додається).

 

6/31/103

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,12га за адресою вул. __________ гр.Гамівці В.М.

Розглянувши звернення гр.Гамівки Володимира Миколайовича, керуючись ст.12, 35, 79-1, 118, 121 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,12га для ведення садівництва за адресою вул. __________ гр.Гамівці Володимиру Миколайовичу.

2.Передати гр.Гамівці Володимиру Миколайовичу (ід.номер __________) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000100070039) площею 0,12га для ведення садівництва за адресою вул. __________.

3.Зобов’язати гр.Гамівку Володимира Миколайовича:

3.1Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

3.2.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.3.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.4.Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїзджої частини доріг і проїздів.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/31/104

В.Л.Кібляр

Про припинення права користування частинами земельної ділянки ВАТ «Текстерно» за систематичну несплату плати за землю

У зв’язку з систематичною несплатою плати за землю, розглянувши інформацію Тернопільської ОДПІ про суб’єктів господарської діяльності, які систематично не сплачують плату за користування землею, керуючись ст. 12, 96, 141 Земельного кодексу України, ст. 283.3 Податкового кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Припинити відкритому акціонерному товариству «Текстерно» (ід. код __________) право користування частинами земельної ділянки загальною площею 3,0000га, переданої в постійне користування для розміщення виробничої бази за адресою вул. Текстильна, 18 за систематичну несплату плати за землю.

2.Віднести земельну ділянку, вказану в п.1, до земель не наданих у користування та не переданих у власність.

3.Зобов’язати відкрите акціонерне товариство «Текстерно» (ід. код __________) в двомісячний термін внести зміни в державний акт на право постійного користування землею, зареєстрований 21.03.1996р. №128.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/31/105

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1298га для тимчасового паркування автомобілів за адресою бульвар П.Куліша КП фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення комунального підприємства фірми «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради, керуючись ст.12, 92, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити комунальному підприємству фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради (ід. код __________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки 0,1298га для тимчасового паркування автомобілів за адресою бульвар П.Куліша.

2.Припинити товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопільський міський ринок ЛТД» (ід. код __________) право користування земельною ділянкою площею 0,1200 га, переданою в оренду для обслуговування автомобільної стоянки за адресою бульвар П.Куліша.

3.Надати в постійне користування комунальному підприємству фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради (ід. код __________) земельну ділянку площею 0,1298га для тимчасового паркування автомобілів за адресою бульвар П.Куліша.

4.Віднести земельну ділянку, вказану в п.3, до земель житлової та громадської забудови.

5.Зобов’язати комунальне підприємство фірму «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради в двомісячний термін зареєструвати право на земельну ділянку у встановленому законодавством порядку.

 

6/31/106

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,4732га під будівництво закладу торгівлі та громадського харчування за адресою майдан Перемоги КП фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення комунального підприємства фірми «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради, керуючись ст.12, 92, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити комунальному підприємству фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради (ід. код __________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,4732га під будівництво закладу торгівлі та громадського харчування за адресою майдан Перемоги.

2.Надати в постійне користування комунальному підприємству фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради (ід.код __________) земельну ділянку площею 0,4732га (кад.номер 6110100000010010153) під будівництво закладу торгівлі та громадського харчування за адресою майдан Перемоги.

3.Віднести земельну ділянку, вказану в п.3, до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати комунальне підприємство фірму «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради в двомісячний термін зареєструвати право на земельну ділянку у встановленому законодавством порядку.

 

6/31/107

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0480га для обслуговування нежитлових приміщень за адресою вул. Митрополита Шептицького, 28 КП «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» та ФО-П Юркевич Л. І.

Розглянувши звернення комунального підприємства «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» та фізичної особи-підприємця Юркевич Лариси Іванівни, керуючись ст.12,123,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити комунальному підприємству «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» (ід.код __________) та фізичній особі-підприємцю Юркевич Ларисі Іванівні (ід.номер __________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0480га для обслуговування нежитлових приміщень за адресою вул. Митрополита Шептицького, 28.

2.Надати комунальному підприємству «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» (ід.код __________) та фізичній особі-підприємцю Юркевич Ларисі Іванівні (ід.номер __________) в оренду терміном на десять років земельну ділянку загальною площею 0,0480га: в тому числі земельну ділянку площею 0,0226 га комунальному підприємству «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» та фізичній особі-підприємцю Юркевич Ларисі Іванівні, земельну ділянку площею 0,0254 га (кад.номер 6110100000120010039) комунальному підприємству «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» для обслуговування нежитлових приміщень за адресою вул. Митрополита Шептицького, 28, з можливістю передачі зазначеної земельної ділянки в суборенду.

3.Віднести земельні ділянки, вказані в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати комунальне підприємство «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» та фізичну особу-підприємця Юркевич Ларису Іванівну в двомісячний термін зареєструвати право оренди на земельну ділянку у встановленому законодавством порядку.

 

6/31/108

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу споживчому кооперативу «Олімпія Б» на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул. Довженка,8а

Розглянувши звернення споживчого кооперативу «Олімпія Б», керуючись ст.12, 98, 99 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл споживчому кооперативу «Олімпія Б» ( ід. код __________) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0390 га терміном на п’ять років для проходу, проїзду та обслуговування трансформаторної підстанції за адресою вул. Довженка,8а.

2.Встановити плату за встановлення земельного сервітуту, зазначеного в пункті 1 даного рішення, в розмірі земельного податку.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування,приватизації,продажу та оренди землі.

 

6/31/109

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,3362га для обслуговування комплексу за адресою вул. Поліська,6 редакції газети „Підручники та посібники”

Розглянувши звернення редакції газети „Підручники та посібники”, керуючись ст.12,120,123 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл редакції газети „Підручники та посібники” (ід. код __________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,3362га для обслуговування комплексу за адресою вул. Поліська,6 з наданням в оренду терміном на п’ять років.

 

6/31/110

В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,01125га за адресою вул. Миру, 3Б ФО-П Четвертаку Ю.В.

Внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 21.09.2013р. №6/37/99

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Четвертака Юрія Валерійовича про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити фізичній особі-підприємцю Четвертаку Юрію Валерійовичу (ід.номер _________) договір оренди земельної ділянки «(кад.номер 6110100000130120013) площею 0,01125га терміном на п’ять років для обслуговування зупинки громадського транспорту та нежитлової будівлі перукарні за адресою вул. Миру 3Б.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Четвертака Юрія Валерійовича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/31/111

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1050га під будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Текстильна КП фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 06.06.2013 р. №6/34/63

Розглянувши звернення комунального підприємства фірми “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити комунальному підприємству фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради (ід.код __________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1050га під будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Текстильна.

2.Надати в постійне користування комунальному підприємству фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради (ід.код _____) земельну ділянку площею 0,1050га (кад.номер 6110100000040010133) під будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Текстильна.

3.Зобов’язати комунальне підприємство фірму “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради в місячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

3.1.Після проведення державної реєстрації права земельної ділянки, віднести земельну ділянку, зазначену в п.3, до земель житлової та громадської забудови.

 

6/31/112

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1га за адресою вул. Митрополита Шептицького гр.Бабещук С.С.

Розглянувши звернення гр.Бабещук Світлани Степанівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Бабещук Світлані Степанівні (ід.номер __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1га з передачею її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. Митрополита Шептицького.

 

6/31/113

В.Л.Кібляр

Про внесення змін в рішення міської ради від 22.03.2013р. № 6/30/82 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 1,4678га за адресою вул. Живова, 11 ТОВ «Євробудсервісс»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Євробудсервісс», керуючись ст. 12, 120, 123, 124, 141 Земельного Кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в рішення міської ради від 22.03.2013 року № 6/30/82 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 1,4678га за адресою вул. Живова, 11 ТОВ «Євробудсервісс» та замість слів та цифр «площею до 1,4678 га» читати «площею до 1,5678 га».

 

6/31/114

В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0270 га для обслуговування салону весільної атрибутики за адресою вул. Б.Лепкого, ФОП Денисюк М.В.

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 31.10.2013 р. №6/38/87

Розглянувши звернення фізичної особи - підприємця Денисюк Мирослави Василівни, керуючись ст.12,123,124,125,126 Земельного кодексу України, враховуючи висновки комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити фізичній особі - підприємцю Денисюк Мирославі Василівні (ід.код ___) технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) площею 0,0270 га для обслуговування салону весільної атрибутики за адресою вул. Б.Лепкого.

2.Надати фізичній особі - підприємцю Денисюк Мирославі Василівні (ід.код. ______) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0270 га (кад.номер 6110100000050060025) для обслуговування салону весільної атрибутики за адресою вул.Б.Лепкого.

3.Договір оренди земельної ділянки площею 0,01 га за адресою вул.Б.Лепкого, укладений між Тернопільською міською радою та фізичною особою - підприємцем Денисюк Мирославою Василівною, який зареєстровано у Тернопільській філії державного підприємства «Центр Державного земельного кадастру», про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 10.07.2008р. за № 0408661008 - вважати розірваним за взаємною згодою сторін після реєстрації договору оренди земельної ділянки, зазначеної в пункті 2 даного рішення.

4.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Денисюк Мирославу Василівну в місячний термін оформити договір оренди земельної ділянки площею 0,0270 га для обслуговування салону весільної атрибутики за адресою вул. Б.Лепкого.

 

6/31/115

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0800га за адресою вул. __________гр.Білан О.С.

Розглянувши звернення гр.Білан Оксани Степанівни, керуючись ст.12, 35, 118, 121 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Білан Оксані Степанівні (ід.номер __________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0800га для ведення садівництва за адресою вул. __________.

2.Передати гр.Білан Оксані Степанівні (ід.номер __________) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000140010062) площею 0,0800га для ведення садівництва за адресою вул. __________.

3.Зобов’язати гр.Білан Оксану Степанівну:

3.1Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

3.2.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.3.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/31/116

В.Л.Кібляр

Про надання Тернопільській обласній організації товариства сприяння обороні України дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,20 га для обслуговування будівлі суддівської вежі за адресою вул. Білецька,57

Розглянувши звернення Тернопільської обласної організації товариства сприяння обороні України, керуючись ст.12,123,124 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл Тернопільській обласній організації товариства сприяння обороні України (ід.код __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, в оренду терміном на 10 років, площею до 0,20 га для обслуговування будівлі суддівської вежі за адресою вул. Білецька,57.

 

6/31/117

В.Л.Кібляр

Про внесення змін до рішення міської ради від 17.06.2010р. № 5/36/60 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0300 га за адресою вул. Підгірна,43 гр. Кобернику В.Г.»

Розглянувши звернення гр. Коберника Валерія Григоровича, керуючись ст.12,118 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни до рішення міської ради від 17.06.2010 р. № 5/36/60 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0300 га за адресою вул. Підгірна,43 гр. Кобернику В.Г.» та замість слів «площею до 0,0300 га» читати «площею до 0,06 га».

 

6/31/118

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,03га за адресою вул. Фабрична гр.Сінгалевичу В.О.

Розглянувши звернення гр.Сінгалевича Василя Орестовича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Сінгалевичу Василю Орестовичу (ід.номер __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,03га з передачею її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. Фабрична.

2.Зобов’язати гр.Сінгалевича Василя Орестовича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.

 

6/31/119

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0100га за адресою вул. Довженка гр.Городиловському С.В.

Розглянувши звернення гр.Городиловського Сергія Володимировича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр. Городиловському Сергію Володимировичу (ід.номер __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0100га з передачею її у власність для будівництва індивідуального гаража за адресою вул. Довженка.

 

6/31/120

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0100га за адресою вул. __________ гр.Типило О.В.

Розглянувши звернення гр.Типило Олександри Василівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр. Типило Олександрі Василівні (ід.номер __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0100га з передачею її у власність для будівництва індивідуального гаража за адресою вул. __________.

 

6/31/121

В.Л.Кібляр

Про надання об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «пров. Микулинецький,1» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,3840 га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою пров. Микулинецький,1

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «пров. Микулинецький,1», керуючись ст.12,42,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «пров. Микулинецький,1» ( ід. номер __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,3840га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою пров. Микулинецький,1.

 

6/31/122

В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0863га за адресою вул. Микулинецька-бічна,17 гр.Литвину І.А. та передачі земельної ділянки йому у власність

Розглянувши звернення гр.Литвина Ігоря Андрійовича, керуючись ст.12,40,79-1,107,116,118,121,125,126 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Литвину Ігорю Андрійовичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0863га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Микулинецька-бічна,17.

2.Передати гр.Литвину Ігорю Андрійовичу (ід.номер __________) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000110020107) площею 0,0863га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Микулинецька-бічна,17.

3.Зобов’язати гр.Литвина Ігоря Андрійовича:

3.1Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

3.2.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.3.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у технічній документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/31/123

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0818га за адресою вул. __________гр.Мельник Г.З.

Розглянувши звернення гр.Мельник Галини Зіновіївни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Мельник Галині Зіновіївні (ід.номер __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0818га з передачею її у власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. __________.

 

6/31/124

В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0152га за адресою вул. Гребінки,1б гр.Жегестовській В.В. та передачі земельної ділянки у власність

Розглянувши звернення гр.Жегестовської Володимири Василівни, керуючись ст.12,40,79-1,107,116,118,121,125,126,141 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), висновки постійної комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр. Жегестовській Володимирі Василівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0152га для ведення садівництва за адресою вул. Гребінки,1б.

2.Договір оренди земельної ділянки, зареєстрований в Книзі записів засвідчення факту реєстрації від 28.10.2010р. за №4148 та у Тернопільській регіональній філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» від 04.12.2010р. за №041066100477 та додаток до договору оренди землі, зареєстрований в Книзі реєстрації додатків до договорів оренди землі від 01.11.2012р. за №1819 та в управлінні Держкомзему у м. Тернополі від 25.12.2012р. за №611010004000992 – розірвати за взаємною згодою сторін.

3.Передати гр. Жегестовській Володимирі Василівні (ід.номер __________) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000090050077) площею 0,0152га для ведення садівництва за адресою вул. Гребінки,1б.

4.Зобов’язати гр.Жегестовську Володимиру Василівну:

4.1Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

4.2.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

4.3.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у технічній документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/31/125

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,0658га за адресою вул. __________ гр.Качмар Л.В.

Розглянувши звернення гр.Качмар Людмили Василівни, керуючись ст.12, 20, 35, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Качмар Людмилі Василівні (ід.номер __________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,0658га для ведення садівництва за адресою вул. __________

2.Дозволити гр.Качмар Людмилі Василівні (ід.номер __________) змінити цільове призначення земельної ділянки (кад.номер 6110100000010030045) площею 0,0658га для ведення садівництва за адресою вул. Бригадна,2.

3.Віднести земельну ділянку, вказану в п.2, до земель сільськогосподарського призначення.

4.Зобов’язати гр.Качмар Людмилу Василівну в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

 

6/31/126

Протокольні доручення

Міська рада ВИРІШИЛА:

1. Управлінню правового забезпечення:

1.1Розробити механізм відновлення громадських слухань щодо об’єктів нового будівництва.

1.2.Надати пропозиції щодо реєстрації права власності на нерухоме майно та контролю за сплатою пайової участі.

1.3.Вивчити п.11.4 положення про порядок опіки і піклування в м. Тернополі, у випадку виявлення невідповідності чинного законодавства внести зміни на черговій сесії.

2.Управлінню стратегічного розвитку міста з залученням виконавчих органів розробити детальний план заходів з зазначенням термінів по виконанню стратегічного плану розвитку міста до 2025р., погодити рішенням виконавчого комітету та внести на розгляд сесії міської ради до завершення 2013року.

3.Управлінню житлово - комунального господарства, благоустрою та екології надати депутату міської ради Гринчишину П.С. перелік зупинок, на які виділено додаткове фінансування.

4.Начальнику відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Левчуку Р.Д надати депутату міської ради Гринчишину П.С. та постійній комісії міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім'ї, материнства, дитинства інформацію щодо виконання Програм запобігання та лікування серцево-судинних та судинно-мозкових захворювань на 2011-2014 роки, Цукровий діабет на 2012-2013 роки, Ветеран на 2010-2014 роки, імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб на 2010-2015 роки.

5.Заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Камінському В.В. максимально активізувати роботу комісії для вивчення питання дотримання прав та інтересів громадян, користувачів існуючих гаражів за адресою вул. .Текстильна з залученням юристів.

6.Відділу земельних ресурсів, управлінню з питань містобудування, архітектури та кадастру, управлінню житлово - комунального господарства, благоустрою та екології розробити та внести на затвердження чергової сесії механізм цільового виділення земельних ділянок для будівництва доступного житла.

7.Управлінню житлово - комунального господарства, благоустрою та екології звернутися до УКБ Тернопільської ОДА щодо встановлення огорожі та приведення до належного санітарного стану території незавершеного будівництва редакції журналу «Тернопіль» за адресою вул. Вояків дивізії «Галичина».

8.Управлінню муніципальної поліції та управлінню житлово - комунального господарства, благоустрою та екології перевірити благоустрій біля кіосків ПАТ «Тернопільський молокозавод» за адресами вул. Митрополита Шептицького та Лесі Українки та надати пропозиції щодо ремонту прилеглого тротуару.

9.Відділу земельних ресурсів, управлінню з питань містобудування, архітектури та кадастру надати інформацію щодо наявності договорів та оплаті за користування землею під трансформаторними підстанціями, внести відповідний проект рішення на сесію міської ради, яка відбудеться в жовтні.

10.Відділу земельних ресурсів при укладанні договорів особистого строкового сервітуту для обслуговування об’єктів дрібно-роздрібної торгівлі змістити місця розміщення автопричепів за адресами вул. Чернівецька (біля буд. №56), вул. Миру (біля буд.№ 4),вул. Миру (навпроти будинку №4).

 

miskrada_download  Рішення міської ради з додатками

Поіменне голосування депутатів Тернопільської міської ради шостого скликання під час 31сесії 26.04.13 року