Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

31.03.15

6/58/1 С.В.Надал

Про внесення змін до Положень про виконавчі органи міської ради

З метою удосконалення роботи виконавчих органів Тернопільської міської ради, забезпечення їх ефективної роботи та вирішення питань, пов’язаних із самовільним розміщенням тимчасових споруд на території міста Тернополя, керуючись Законами України "Про місцеве самоврядування в Україні", «Про благоустрій населених пунктів», рішенням міської ради від 19.05.2011р. №6/8/20 «Про затвердження Правил благоустрою м. Тернополя», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в розділ 2 Положення про управління муніципальної поліції, затвердженого рішенням міської ради від 05.01.2011р. №6/4/51 «Про затвердження Положень про виконавчі органи міської ради» з внесеними змінами та доповненнями і замість слів: «- управління бере участь в демонтажі незаконно встановлених об’єктів на території міста і здійснює аналіз та контроль за проведенням демонтажу» читати: «- управління здійснює організацію виконання робіт з демонтажу незаконно встановлених об’єктів на території міста».

2.Внести зміни в розділ 2 Положення управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, затвердженого рішенням міської ради від 05.01.2011р. №6/4/51 «Про затвердження Положень про виконавчі органи міської ради» з внесеними змінами та доповненнями та виключити п. 2.1.23.

3.Рішення міської ради від 27.01.2015р. №6/55/144 «Про внесення доповнень до рішення міської ради від 05.01.2011р. №6/4/51 «Про затвердження Положень про виконавчі органи міської ради» та №6/55/146 «Про внесення доповнень до Положення про управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології» - визнати такими, що втратили чинність.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

 

6/58/2 І.В.Турський

Про внесення змін до рішення міської ради від 18.12.2014р. №6/54/5 «Про план роботи Тернопільської міської ради на 2015 рік»

Керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім'ї, материнства, з питань економіки, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів дитинства, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в додаток до рішення міської ради від 18.12.2014р. №6/54/5 «Про план роботи Тернопільської міської ради на 2015 рік» і встановити термін розгляду питань: 1.1 «Про Порядок розміщення тимчасових споруд торговельного та побутового призначення на території м. Тернополя» - другий квартал 2015року; 1.2 «Про виконання рішення міської ради від 21.09.2013р. №6/37/111 «Про внесення змін і доповнень до Програми «Будівництва (придбання) доступного житла у місті Тернополі на 2013-2017 роки» щодо захисту житлових та майнових прав дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування» - третій квартал 2015року.

2.Виключити з додатку до рішення міської ради від 18.12.2014р. №6/54/5 «Про план роботи Тернопільської міської ради на 2015 рік» питання «Про затвердження переліку робіт з впорядкування міських кладовищ та місць масових поховань у 2015 році».

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань економіки, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів, з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім'ї, материнства, дитинства.

 

6/58/3 М.Ф.Лесів

Про надання дозволу на списання колонок-качалок, які перебувають на балансі комунального підприємства«Тернопільводоканал»

Розглянувши звернення комунального підприємства «Тернопільводоканал», враховуючи акт на списання колонок-качалок, які перебувають на балансі комунального підприємства «Тернопільводоканал», затверджений розпорядженням міського голови № 69 від 23.02.2015 року, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дозволити комунальному підприємству «Тернопільводоканал» списати колонки-качалки, згідно з актом, затвердженого розпорядженням міського голови № 69 від 23.02.2015 року,які перебувають на балансі комунального підприємства «Тернопільводоканал».

2.Керівнику комунального підприємства «Тернопільводоканал» після закінчення демонтажу колонок-качалок та оприбуткування придатних матеріалів, подати в управління обліку та контролю за використанням комунального майна звіт про списання майна.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/58/4 М.Ф.Лесів

Про прийняття об’єкту світлофорного регулювання руху за адресою вул. С.Будного, 4 до комунальної власності міста

Розглянувши звернення комунального підприємства «Тернопільводоканал», товариств з обмеженою відповідальністю «І.Т.-Березовиця», «Іден-Транс», «Білий замок», приватного підприємця Міньковського П.П., фізичних осіб-підприємців В.М. Юрків, Р.С. Мадараш та гаражного кооперативу «Шляховик» з метою забезпечення належного обслуговування об’єкту світлофорного регулювання руху за адресою вул. С.Будного, 4 (район «Білий замок»), враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Прийняти від комунального підприємства «Тернопільводоканал», товариств з обмеженою відповідальністю «І.Т.-Березовиця», «Іден-Транс», «Білий замок», приватного підприємця Міньковського П.П., фізичних осіб-підприємців В.М. Юрків, Р.С. Мадараш та гаражного кооперативу «Шляховик» до комунальної власності територіальної громади міста Тернополя об’єкт світлофорного регулювання руху за адресою вул. С.Будного, 4 (район «Білий замок»), балансовою вартістю 110 000,00 грн. (сто десять тисяч грн. 00 коп.) та безоплатно передати його у поповнення статутного капіталу комунального підприємства електричних мереж зовнішнього освітлення «Тернопільміськсвітло».

2.Створити комісію по прийняттю-передачі об’єкта, вказаного в п.1 рішення, у складі, згідно з додатком (додається).

3.Комісії, вказаній у п. 2 рішення, здійснити прийняття-передачу у відповідності до вимог чинного законодавства.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/58/5 М.Ф.Лесів

Про надання в безоплатне користування нежитлових приміщень комунальному підприємству Тернопільської міської ради «Екоресурси»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення комунального підприємства фірми «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради та комунального підприємства Тернопільської міської ради «Екоресурси», рішення постійних комісій міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати в безоплатне користування нежитлове приміщення комунальному підприємству Тернопільської міської ради «Екоресурси» за адресою вул. Чернівецька,35, загальною площею 568,0 кв.м терміном на дванадцять місяців.

2.Комунальному підприємству фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради укласти договір позички (безоплатного користування) з комунальним підприємством Тернопільської міської ради «Екоресурси».

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань містобудування.

 

6/58/6 С.Є.Добрікова

Про зняття з контролю рішень та протокольних доручень міської ради, перенесення термінів виконання

Розглянувши клопотання заступників міського голови, начальників управлінь та відділів міської ради, враховуючи висновки профільних постійних комісій міської ради, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Зняти з контролю у зв’язку з виконанням: 1.1 Пункт 2 рішення міської ради від 10.02.2015 року №6/п56/3 «Відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради звернутися до Міністерства інфраструктури України з пропозицією про розгляд питання та прийняття рішення щодо передачі цілісного майнового комплексу Державного закладу «Відділкова клінічна лікарня станції Тернопіль ДТГО «Львівська залізниця» з державної власності в комунальну власність територіальної громади міста Тернополя.». 1.2 Пункт 1 рішення міської ради від 27.01.2015 року №6/55/151 «1.Відділу земельних ресурсів:

1.1. Вивчити звернення депутатів міської ради О.Вітвіцького, Н.Карпишин, П.Ландяка, М.Ратушняка, озвучене на п’ятдесят п’ятій сесії міської ради та підготувати відповідні матеріали на розгляд чергової сесії міської ради.

1.2. При підготовці документів щодо використання земельних ділянок вживати заходів для підписання договорів на вивезення твердих побутових відходів.».

1.3 Пункт 7 рішення міської ради від 27.02.2015 року №6/57/133 «7. Управлінню організаційно-виконавчої роботи: 7.1. Повторно надіслати звернення до Тернопільської обласної державної адміністрації щодо передачі державного майна, яке використовувалось у виборчому процесі; 7.2. Надати ГО «Правий сектор» копії протоколів засідань постійної комісії міської ради питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій щодо розгляду звернення гр.Кота М.Д.»

1.4 Пункт 1.1 рішення міської ради від 27.02.2015 року №6/57/133 «1. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології: 1.1. Надати ГО «Правий сектор» копії протоколів засідань комісії, створеної розпорядженням міського голови від 03.12.2014р. №437 «Про створення комісії» щодо розгляду звернення гр.Кота М.Д.;»

1.5 Пункт 5 рішення міської ради від 27.01.2015 року №6/55/151 «5. Управлінню економіки, промисловості та праці спільно з управлінням стратегічного розвитку міста:5.1. В місячний термін розробити та внести на затвердження виконавчого комітету заходи щодо сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в м. Тернополі на 2015-2016 роки, в т.ч. популяризації м. Тернополя для переведення підприємств зі Сходу України. 5.2. Повторно підготувати звернення до Голови Верховної Ради України та Прем’єр-міністра України щодо переведення підприємств зі Сходу України у м. Тернопіль.»

1.6 Пункт 7 рішення міської ради від 27.01.2015 року №6/55/149 «Депутату міської ради В.Смакоузу надати постійним комісіям міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування копії судового рішення та мирової угоди з ОСББ «Злагода-В» щодо земельної ділянки за адресою просп. С.Бандери, 81а. Комісіям по факту мирової угоди та з врахуванням звернення на сесії гр.Семківа Т.П. (просп..С.Бандери, 77) щодо забезпечення проїзду до його земельної ділянки, виїхати на земельну ділянку за адресою просп. С.Бандери, 81а та представити узгоджений проект рішення міської ради.»

1.7 Пункт 6 рішення міської ради від 27.01.2015 року №6/55/151 «Відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення, управлінню соціальної політики та фінансовому управлінню підготувати проект рішення міської ради і заходи щодо підтримки учасників антитерористичної операції та внести на розгляд чергової сесії міської ради.»

1.8 Пункт 3 рішення міської ради від 27.01.2015 року №6/55/151 «Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології опрацювати звернення депутата міської ради П.Ландяка щодо обслуговування, ремонту та фінансування ліфтового господарства, надати депутату обґрунтовану відповідь.»

1.9 Пункт 2 рішення міської ради від 27.01.2015 року №6/55/151 «Управлінню містобудування, архітектури та кадастру надати на черговій сесії міської ради роз’яснення депутатам щодо порядку видачі містобудівних умов та обмежень фізичним та юридичним особам, внесення змін до Генерального плану та плану зонування м. Тернополя.»

1.10 Пункт 4 рішення міської ради від 27.01.2015 року №6/55/151 «4. Управлінню муніципальної поліції: 4.1. Направити звернення до економічної служби МВ УМВСУ в Тернопільській області щодо перевірки відповідності коштів, які надходять за паркування транспортних засобів до кількості місць паркування, з врахуванням отриманої відповіді, при необхідності, провести додаткову перевірку. 4.2.Здійснити перевірку дотримання Правил благоустрою на місцях паркування транспортних засобів. 4.3. Здійснити перевірку дотримання Правил благоустрою та вивезення твердих побутових відходів обслуговуючим кооперативом «Гудок-Тернопіль» та іншими власниками (користувачами) гаражів за адресою вул. Дубовецька.»

1.11 Рішення міської ради від 10.02.2015 року №6/п56/6 «Доручити управлінню правового забезпечення спільно з управлінням організаційно-виконавчої роботи підготувати звернення до: - в.о.голови Тернопільської обласної державної адміністрації Крисака І.Б. щодо необхідності винесення на розгляд сесії Тернопільської обласної ради питання про виділення коштів з обласного бюджету на фінансування Державного закладу "Відділкова лікарня станції Тернопіль ДТГО "Львівська залізниця"; - прокурора Тернопільської області Гулкевича Ю.Д. про виконання обов’язків в.о.голови Тернопільської обласної державної адміністрації Крисаком І.Б. щодо невідкладного винесення на розгляд сесії Тернопільської обласної ради питання про виділення коштів з обласного бюджету на фінансування Державного закладу "Відділкова лікарня станції Тернопіль ДТГО "Львівська залізниця".»

1.12 Пункт 4 рішення міської ради від 18.12.2014 року №6/54/137 «Відділам земельних ресурсів, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації оприлюднити на сайті міської ради висновки санітарно-епідеміологічної служби щодо земельного масиву в районі вулиці Микулинецької (третій етап) під відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд на території міста Тернополя тернополянам, які мають першочергове право на відведення земельних ділянок.»

1.13.Пункт 1.2 рішення міської ради від 27.02.2015 р. №6/57/133 "Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології надати гр.Сиротюк Н.О., яка проживає за адресою вул. Кн.Острозького, 40/36, інформацію про виконання зобов’язань ТОВ «Наразі» щодо ремонту асфальтового покриття прилеглих прибудинкових територій за адресою вул. Г.Коллонтая, вул. Й.Перля".

2.Перенести термін виконання до 01.05.2015 р. пункту 6 рішення міської ради від 20.08.2014 р. №6/50/109 "Управлінню муніципальної поліції спільно з Тернопільським МВ УМВСУ в Тернопільській області в межах повноважень здійснити перевірку закладу громадського харчування бару «Три богатирі» за адресою вул. Бережанська, 12а."

 

6/58/7 Т.Г.Басюрська

Про встановлення коефіцієнта

Розглянувши клопотання обслуговуючого кооперативу «Кутківці», керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про запобігання впливу світової фінансової кризи на розвиток будівельної галузі та житлового будівництва», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

Встановити обслуговуючому кооперативу «Кутківці» коефіцієнт 0,1 від розміру пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Тернополя при будівництві індивідуальних гаражів за адресою вул. Золотогірська в м. Тернополі.

 

6/58/8 В.В.Мединський

Про стан оренди та хід приватизації об’єктів комунальної власності міста за 2014 рік

Розглянувши інформацію управління обліку та контролю за комунальним майном про стан оренди та хід приватизації об’єктів комунальної власності міста за 2014 рік, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, міська рада ВИРІШИЛА:

Інформацію про стан оренди та хід приватизації об’єктів комунальної власності міста за 2014 рік взяти до відома (додається).

 

6/58/9 В.В.Мединський

Про надання пільг по орендній платі

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Положенням про оренду комунального майна територіальної громади м. Тернополя, затвердженим рішенням міської ради від 20.06.2011 р. №6/9/14 «Про удосконалення порядку оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Тернополя», враховуючи рішення постійних комісій міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати публічному акціонерному товариству “Державний ощадний банк України” (Філія Тернопільського обласного управління АТ «Ощадбанк») пільгу по орендній платі в розмірі 32029,00 грн. за оренду нежитлового приміщення комунальної власності за адресою м. Тернопіль, проспект Злуки,53 площею 262,7 кв.м.

2.Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради внести зміни в договір оренди на приміщення, вказане в п.1 рішення.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань контролю за використанням комунального майна.

 

6/58/10 В.В.Мединський

Про внесення змін в рішення міської ради від 20.06.2011р. №6/9/14 «Про удосконалення порядку оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Тернополя»

Керуючись Законами України «Про оренду державного та комунального майна», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про доступ до публічної інформації», враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в рішення міської ради від 20.06.2011р. №6/9/14 «Про удосконалення порядку оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Тернополя»:

1.1. в п.1.1. розділу VI додатку 1 до рішення в тексті замість слів: «Реєстр ведеться в електронній та паперовій формах» читати: «Реєстр ведеться в електронній формі, на підставі поданих паперових формулярів».

1.2. в п.1.2. розділу VI додатку 1 до рішення в тексті замість слів: «формулярів паперової форми Реєстру,» читати: «електронної форми Реєстрів, фінансування».

1.3. в п.1.4. розділу VI додатку 1 до рішення в тексті замість слів: «одного робочого дня» читати: «двох робочих днів».

1.4. п.4.5., 5.27. додатку 2 доповнити словами «за умови своєчасної подачі необхідної документації».

1.5. в п.5.8. додатку 2 в тексті після слів: «без проведення конкурсу» доповнити словами: «на підставі рішення виконавчого комітету».

1.6. в п.6.4. додатку 2 вилучити слово: «комунальних».

1.7. в п.5.24. додатку 2 підпункт «д)» викласти в наступній редакції: д) в особливих умовах вказуються: сума коштів, яка підлягає відшкодуванню орендарем за виготовлення та рецензування звіту про оцінку майна, за виготовлення інвентарної справи, початковий термін укладення договору оренди, конкурсні пропозиції переможця конкурсу (якщо об’єкт передається в оренду за результатами конкурсу).

1.8. в п.10.2.3. додатку 2 в тексті після слова: «про» доповнити словами: «затвердження дефектного акту і».

1.9. розділ 5 додатку 2 доповнити наступними пунктами:

5.27.1. Фізична особа, яка бажає укласти договір оренди комунального майна, цільове використання якого передбачає підприємницьку діяльність, до моменту укладення договору ( 15 робочих днів з моменту прийняття рішення виконавчим комітетом про надання в оренду комунального майна) зобов'язана зареєструватись, як суб'єкт підприємницької діяльності. Не виконання даної умови є підставою для скасування рішення виконавчого комітету про надання їй в оренду майна комунальної власності.

5.32. Зміна цільового використання майна та внесення відповідних змін в договір оренди здійснюються за погодженням постійної комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна та на підставі рішення виконавчого комітету міської ради, яке готує виконавчий орган ради уповноважений управляти майном.

Якщо зміна цільового використання майна буде передбачати, при розрахунку орендної плати, застосування збільшеного розміру орендної ставки, в рішенні зазначається необхідність уповноваженому органу по укладенню договорів оренди внести зміни в договір оренди в частині цільового використання майна та в частині нарахування орендної плати.

Якщо зміна цільового використання майна буде передбачати, при розрахунку орендної плати, застосування зменшеного розміру орендної ставки, в рішенні зазначається необхідність уповноваженому органу по укладенню договорів оренди внести зміни в договір оренди в частині цільового використання майна, а в частині нарахування орендної плати залишити без змін.

Внесення змін в договір оренди комунального майна здійснюється органами уповноваженими укладати договори на підставі рішення виконавчого комітету, протягом 10 робочих днів з моменту прийняття рішення.

1.10. в додатку 2 до рішення окремі пункти викласти в новій редакції, а саме:

5.4. Проект рішення виконавчого комітету готують виконавчі органи ради (управління, відділи) уповноважені управляти відповідним комунальним майном.

 В проекті рішення виконавчого комітету про намір передати в оренду майно комунальної власності зазначається:

а) назва об’єкта оренди;

б) адреса об’єкта оренди, поверховість;

в) загальна площа об’єкта оренди, в тому числі площі спільного користування;

г) пропозиції щодо цільового використання об’єкта оренди;

д) вартість об’єкта оренди згідно звіту про оцінку майна, без ПДВ;

е) місячний розмір орендної плати, з ПДВ ( останній місяць, за який є інформація про індекс інфляції і є можливість здійснити розрахунок);

є) початковий термін укладення договору оренди;

ж) кошти, які підлягають відшкодуванню орендарем за виготовлення та рецензування звіту про оцінку майна, виготовлення інвентарної справи.

До проекту рішення виконавчого комітету про намір передати в оренду майно комунальної власності додаються наступні документи:

- лист-пропозиція підприємства, установи, організації (у разі наявності - заяви від юридичних і фізичних осіб);

- лист-погодження виконавчого органу ради (управління, відділу) уповноваженого управляти відповідним комунальним майном з погодженням профільного заступника (при наявності окремий лист-погодження);

- лист-погодження управління обліку та контролю за використанням комунального майна;

- погодження (рішення) постійної комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна;

 - копія затвердженого висновку про вартість об’єкту оренди.

5.5. Після прийняття виконавчим комітетом міської ради рішення щодо наміру передати в оренду майно, переліки, зазначені в п.5.4, оприлюднюються в засобах масової інформації, висвітлюється на офіційному веб-сайті міської ради.

5.13.1.Заявник - підприємство:

- витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, з датою та часом його формування не більше одного місяця до моменту подання ( У разі змін в чинному законодавстві України щодо порядку державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, інший документ, який буде передбачати таку реєстрацію чи його нотаріально завірену копію); (пункт втратив чинність відповідно до рішення міської ради від 16.06.2016 р. №7/9/20)

- нотаріально завірену копію Статуту;

- документ з державної податкової інспекції, завірений підписом і печаткою, про відсутність заборгованості перед бюджетом з податків, зборів та інших платежів, надходження яких, контролюється даним органом;

- довідку про кількість найманих працівників та розмір їх заробітної плати;

- фінансовий звіт за попередній рік та звітний період поточного року (якщо в поточному році наступив термін звітності), для заявника щодо оренди цілісного майнового комплексу: баланс підприємства та результати фінансової діяльності підприємства за попередній рік;

- довідки від підприємств надавачів послуг або квитанцію завірену печаткою установи, що її видала, про відсутність заборгованості по сплаті комунальних платежів за місцем знаходження (реєстрації);

– копію протоколу загальних зборів підприємства (наказу) про вибори (призначення) директора.

5.13.2.Заявник – фізична особа-підприємець, чи фізична особа, яка не є зареєстрована підприємцем:

- витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, з датою та часом його формування не більше одного місяця до моменту подання ( У разі змін в чинному законодавстві України щодо порядку державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, інший документ, який буде передбачати таку реєстрацію чи його нотаріально завірену копію), (для підприємця) (пункт втратив чинність відповідно до рішення міської ради від 16.06.2016 р. №7/9/20);

- документ з державної податкової інспекції, завірений підписом і печаткою, про відсутність заборгованості перед бюджетом з податків, зборів та інших платежів, надходження яких, контролюється даним органом (для підприємця);

- довідку про кількість найманих працівників та розмір їх заробітної плати (для підприємця);

- довідки від підприємств надавачів послуг або квитанцію завірену печаткою установи, що її видала, про відсутність заборгованості по сплаті комунальних платежів за місцем знаходження (реєстрації);

– копію картки фізичної особи – платника податків про присвоєння ідентифікаційного номера;

– копію паспорта з реєстрацією місця проживання;

– копію податкової декларації чи звіту суб’єкта малого підприємництва з відміткою державної податкової інспекції про отримання, за попередній рік та звітний період поточного року (якщо в поточному році наступив термін звітності).

5.13.3. Заявник – неприбуткова організація:

- витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, з датою та часом його формування не більше одного місяця до моменту подання ( У разі змін в чинному законодавстві України щодо порядку державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, інший документ, який буде передбачати таку реєстрацію чи його нотаріально завірену копію) (пункт втратив чинність відповідно до рішення міської ради від 16.06.2016 р. №7/9/20)

- нотаріально завірену копію Статуту (Положення);

- довідки від підприємств надавачів послуг або квитанцію завірену печаткою установи, що її видала, про відсутність заборгованості по сплаті комунальних платежів за місцем знаходження (реєстрації);

- довідку про кількість найманих працівників та розмір їх заробітної плати;

- довідку про джерела фінансування, платоспроможність організації та гарантії щодо забезпечення сплати орендної плати;

- копію протоколу загальних зборів (наказу) про вибори (призначення) керівника.

5.20. Конкурсні умови, дату, час та місце проведення конкурсу затверджуються більшістю членів конкурсної комісії по наданню в оренду майна комунальної власності, присутніх на засіданні комісії. Після затвердження умов конкурсу інформація про оголошення конкурсу публікується в засобах масової інформації, висвітлюється на офіційному веб-сайті міської ради.

5.25.1. Для заявника- підприємства:

- копія звернення;

- копія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (У разі змін в чинному законодавстві України щодо порядку державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, інший документ, який буде передбачати таку реєстрацію);

копія Статуту (Положення);

- документ з державної податкової інспекції, завірений підписом і печаткою, про відсутність заборгованості перед бюджетом з податків, зборів та інших платежів, надходження яких, контролюється даним органом;

- довідка про кількість найманих працівників та розмір їх заробітної плати;

- фінансовий звіт за попередній рік та звітний період поточного року (якщо в поточному році наступив термін звітності), для заявника щодо оренди цілісного майнового комплексу: баланс підприємства та результати фінансової діяльності підприємства за попередній рік;

- довідки від підприємств надавачів послуг або квитанція завірену печаткою установи, що її видала, про відсутність заборгованості по сплаті комунальних платежів за місцем знаходження (реєстрації);

- копія протоколу загальних зборів підприємства (наказу) про вибори (призначення) директора.

5.25.2. Для заявника - фізичної особи-підприємця, чи фізичної особи, яка не є зареєстрована підприємцем:

– копія звернення;

– копія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (У разі змін в чинному законодавстві України щодо порядку державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, інший документ, який буде передбачати таку реєстрацію), (для підприємця);

- документ з державної податкової інспекції, завірений підписом і печаткою, про відсутність заборгованості перед бюджетом з податків, зборів та інших платежів, надходження яких, контролюється даним органом (для підприємця);

- довідка про кількість найманих працівників та розмір їх заробітної плати (для підприємця);

- довідки від підприємств надавачів послуг або квитанцію завірену печаткою установи, що її видала, про відсутність заборгованості по сплаті комунальних платежів за місцем знаходження (реєстрації);

– копія картки фізичної особи – платника податків про присвоєння ідентифікаційного номера;

- копія паспорта з реєстрацією місця проживання;

- копія податкової декларації чи звіту суб’єкта малого підприємництва з відміткою державної податкової інспекції про отримання, за попередній рік та звітний період поточного року (якщо в поточному році наступив термін звітності).

5.25.3. Для заявника - неприбуткової організації:

– копія звернення;

– копія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (У разі змін в чинному законодавстві України щодо порядку державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, інший документ, який буде передбачати таку реєстрацію);

- копія Статуту (Положення);

- довідки від підприємств надавачів послуг або квитанція завірена печаткою установи, що її видала, про відсутність заборгованості по сплаті комунальних платежів за місцем знаходження (реєстрації);

- довідка про кількість найманих працівників та розмір їх заробітної плати;

– довідка про джерела фінансування, платоспроможність організації та гарантії щодо забезпечення сплати орендної плати;

- копія протоколу загальних зборів (наказу) про вибори (призначення) керівника.

5.31. Перепланування, переобладнання, реконструкція комунального майна (будівель, споруд, приміщень), проведення невід’ємних поліпшень орендованого майна здійснюється, у встановленому порядку, згідно з нормативно-правовими актами України та прийнятими рішеннями міською радою, виконавчим комітетом.

9.9.1.Заявник - підприємство:

- бізнес-пропозицію (техніко-економічне обґрунтування оренди, в яке входить варіанти поліпшення орендованого майна, цінові пропозиції з орендної плати та додаткові зобов’язання щодо експлуатації, зобов’язання (пропозиції) щодо виконання конкурсних умов);

- гарантійний лист щодо забезпечення сплати орендної плати (завдатку: подвійний розмір запропонованої орендної плати, який буде зарахований в рахунок платежів за оренду у разі визнання переможцем конкурсу);

- належним чином оформлену довіреність, видану представнику юридичної особи;

- витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, з датою та часом його формування не більше одного місяця до моменту подання ( У разі змін в чинному законодавстві України щодо порядку державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, інший документ, який буде передбачати таку реєстрацію, чи його нотаріально завірену копію) (пункт втратив чинність відповідно до рішення міської ради від 16.06.2016 р. №7/9/20);

- нотаріально завірену копію Статуту;

- документ з державної податкової інспекції, завірений підписом і печаткою, про відсутність заборгованості перед бюджетом з податків, зборів та інших платежів, надходження яких, контролюється даним органом;

- довідку про кількість найманих працівників та розмір їх заробітної плати;

- фінансовий звіт за попередній рік та звітний період поточного року (якщо в поточному році наступив термін звітності). Для заявника щодо оренди цілісного майнового комплексу: баланс підприємства та результати фінансової діяльності підприємства за попередній рік;

- довідки від підприємств надавачів послуг або квитанцію завірену печаткою установи, що її видала, про відсутність заборгованості по сплаті комунальних платежів за місцем знаходження (реєстрації);

– копію протоколу загальних зборів підприємства (наказу) про вибори (призначення) директора.

9.9.2.Заявник – фізична особа-підприємець, чи фізична особа, яка не є зареєстрована підприємцем:

- бізнес-пропозицію (техніко-економічне обґрунтування оренди, в яке входить варіанти поліпшення орендованого майна, цінові пропозиції з орендної плати та додаткові зобов’язання щодо експлуатації, зобов’язання (пропозиції) щодо виконання конкурсних умов);

- гарантійний лист щодо забезпечення сплати орендної плати (завдатку: подвійний розмір запропонованої орендної плати, який буде зарахований в рахунок платежів за оренду у разі визнання переможцем конкурсу);

- належним чином оформлену довіреність, видану представнику фізичної особи чи підприємця;

- витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, з датою та часом його формування не більше одного місяця до моменту подання ( У разі змін в чинному законодавстві України щодо порядку державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, інший документ, який буде передбачати таку реєстрацію, чи його нотаріально завірену копію), (для підприємця) (пункт втратив чинність відповідно до рішення міської ради від 16.06.2016 р. №7/9/20);

- документ з державної податкової інспекції, завірений підписом і печаткою, про відсутність заборгованості перед бюджетом з податків, зборів та інших платежів, надходження яких, контролюється даним органом (для підприємця);

- довідку про кількість найманих працівників та розмір їх заробітної плати (для підприємця);

- довідки від підприємств надавачів послуг або квитанцію завірену печаткою установи, що її видала, про відсутність заборгованості по сплаті комунальних платежів за місцем знаходження (реєстрації);

– копію картки фізичної особи – платника податків про присвоєння ідентифікаційного номера;

– копію паспорта з реєстрацією місця проживання;

– копію податкової декларації чи звіту суб’єкта малого підприємництва з відміткою державної податкової інспекції про отримання, за попередній рік та звітний період поточного року (якщо в поточному році наступив термін звітності).

9.9.3. Заявник – неприбуткова організація:

- бізнес-пропозицію (техніко-економічне обґрунтування оренди, в яке входить варіанти поліпшення орендованого майна, цінові пропозиції з орендної плати та додаткові зобов’язання щодо експлуатації, зобов’язання (пропозиції) щодо виконання конкурсних умов);

- гарантійний лист щодо забезпечення сплати орендної плати (завдатку: подвійний розмір запропонованої орендної плати, який буде зарахований в рахунок платежів за оренду у разі визнання переможцем конкурсу);

- належним чином оформлену довіреність, видану представнику юридичної особи;

- витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, з датою та часом його формування не більше одного місяця до моменту подання ( У разі змін в чинному законодавстві України щодо порядку державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, інший документ, який буде передбачати таку реєстрацію, чи його нотаріально завірену копію) (пункт втратив чинність відповідно до рішення міської ради від 16.06.2016 р. №7/9/20);

- нотаріально завірену копію Статуту (Положення);

- довідки від підприємств надавачів послуг або квитанцію завірену печаткою установи, що її видала, про відсутність заборгованості по сплаті комунальних платежів за місцем знаходження (реєстрації);

- довідку про кількість найманих працівників та розмір їх заробітної плати;

- довідку про джерела фінансування, платоспроможність організації та гарантії щодо забезпечення сплати орендної плати;

- копію протоколу загальних зборів (наказу) про вибори (призначення) керівника.

10.2. Процедура надання орендарю згоди Орендодавця майна на здійснення невід'ємних поліпшень орендованого комунального майна включає такі етапи:

 - подання заяви і пакету документів Орендарем, що включає в себе: опис передбачуваних поліпшень, інформацію доцільності їх здійснення (надається виконавчим органом ради уповноваженим управляти відповідним майном та органом уповноваженим укладати договори оренди), довідку балансоутримувача про вартість об’єкта згідно з даними бухгалтерського обліку, копію договору оренди;

- розгляд заяви і документації Орендаря;

- складання дефектного акту міжгалузевою комісією Орендодавця;

- подання Орендарем проектно-кошторисної документації, перевіреної спеціальною установою, яка має відповідну ліцензію на здійснення даної діяльності;

- прийняття відповідного рішення Орендодавцем.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань контролю за використанням комунального майна.

 

6/58/11 Б.В.Ясеновський

Про внесення доповнень до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік

Керуючись ст.7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести доповнення до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2015р., затвердженого рішенням міської ради від 18.12.2014р. №6/54/6 «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік», згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

 

6/58/12 Н.П.Кучер

Про внесення змін в рішення від 5.01.2011р. № 6/4/3 „Про місцеві податки і збори” зі змінами та доповненнями, внесеними рішеннями від 27.01.2015р. № 6/55/13 та від 27.02.2015р. № 6/57/17

Керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 266 Податкового кодексу України (із врахуванням змін, внесених Законом України „Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи” від 28 грудня 2014 року № 7І -VIII), беручи до уваги звернення релігійних громад міста, та враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в рішення міської ради від 5.01.2011р. № 6/4/3 „Про місцеві податки і збори” зі змінами та доповненнями, внесеними рішеннями від 27.01.2015р. № 6/55/13 та від 27.02.2015р. № 6/57/17: в п.2.2.1 слова «у першому півріччі 2015 року» замінити словами « у 2015 році».

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

 

6/58/13 В.П.Кармазин

Про виконання Комплексної Програми розвитку галузі культури міста Тернополя за 2014рік

Заслухавши звіт про виконання Комплексної Програми розвитку галузі культури міста Тернополя у 2014році, керуючись підпунктом 1пункту а статті 27 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, врахувавши рішення постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

Інформацію про виконання Комплексної Програми розвитку галузі культури міста Тернополя за 2014 рік взяти до відома (додається).

 

6/58/14 М.М.Круть

Про надання в безоплатне користування майна комунальної власності

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення Тернопільської обласної федерації легкої атлетики від 27.01.2015 р. № 3, з метою популяризації здорового способу життя, фізичної культури та спорту в місті Тернополі, враховуючи рішення постійних комісій міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань молодіжної політики, туризму, фізичної культури та спорту, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати в безоплатне користування підтрибунне нежитлове приміщення комунального підприємства «Тернопільський міський стадіон», що знаходяться за адресою м. Тернопіль, проспект Степана Бандери, 15 Тернопільській обласній федерації легкої атлетики, загальною площею 80,0 кв. м., терміном на 12 місяців.

2.Адміністрації комунального підприємства «Тернопільський міський стадіон» укласти договір надання в безоплатне користування майна, що належить до комунальної власності міста з Тернопільською обласною федерацією легкої атлетики

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань молодіжної політики, туризму, фізичної культури та спорту.

 

6/58/15 О.П.Похиляк

Про надання в безоплатне користування нежитлового приміщення Тернопільському обласному комунальному інституту післядипломної педагогічної освіти

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення т.в.о. директора Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти та рішення постійних комісій міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати в безоплатне користування нежитлове приміщення за адресою м. Тернопіль, вул. Кривоноса,7а, загальною площею 281,0 кв.м. Тернопільському обласному комунальному інституту післядипломної педагогічної освіти терміном до 01.02.2016р.

2.Тернопільському обласному комунальному інституту післядипломної педагогічної освіти укласти договори з відповідними підприємствами про оплату комунальних послуг та участь у витратах по вивозу твердих відходів, ремонту загальнобудинкових інженерних мереж, освітлення прибудинкової території, а також виготовити довідку про плату за користування земельною ділянкою, яка визначена для обслуговування приміщень.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань освіти, науки, культури.

 

6/58/16 О.П.Похиляк

Про надання в безоплатне користування нежитлового приміщення Тернопільській обласній громадській організації «Федерація панкратіону Тернопільської області »

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення Президента Тернопільської обласної громадської організації «Федерація панкратіону Тернопільської області » та рішення постійних комісій міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати в безоплатне (погодинне) користування нежитлове приміщення за адресою м. Тернопіль, вул. Новий Світ, 11 загальною площею 35,0 кв.м., Тернопільській обласній громадській організації «Федерація панкратіону Тернопільської області », для занять з панкратіону терміном на один рік.

2.Директору Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 2 Тернопільської міської ради Тернопільської області укласти договір позички у встановлений законодавством термін.

3.Контроль за використанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань освіти, науки, культури.

 

6/58/17 О.П.Похиляк

Про надання в безоплатне користування нежитлового приміщення Тернопільській обласній молодіжній громадській організації «Молодіжна реформація»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення голови Тернопільської обласної молодіжної громадської організації «Молодіжна реформація» та рішення постійних комісій міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати в безоплатне користування нежитлове приміщення за адресою м. Тернопіль, вул. Чубинського,3 загальною площею 351,8 кв.м., Тернопільській обласній молодіжній громадській організації «Молодіжна реформація» терміном на один рік.

2.Директору Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.№ 23 Тернопільської міської ради Тернопільської області укласти договір позички у встановлений законодавством термін.

3.Контроль за використанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань освіти, науки, культури.

 

6/58/18 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок площею до 0,0600га за адресою вул. Микулинецька (гр.Бас О.Є. та інші)

Внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 30.06.2015р. №6/60/87, пункт 53 додатку до рішення втратив чинність відповідно до рішення міської ради від 02.02.2018р. №7/22/54

Розглянувши звернення громадян м. Тернополя, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», враховуючи рішення Тернопільської міської ради від 28.10.2014р. №6/52/188 «Про визначення земельного масиву під відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків на території міста Тернополя тернополянам-військовослужбовцям, які беруть участь у проведенні антитерористичної операції» та від 28.11.2014р. №6/53/157 «Про визначення земельного масиву в районі вулиці Микулинецької (другий етап) під відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд на території міста Тернополя тернополянам-військовослужбовцям, які беруть участь у проведенні антитерористичної операції», висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл громадянам м. Тернополя на розроблення проектів землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельних ділянок площею до 0,0600га, за рахунок земель, не наданих у користування та не переданих у власність, для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд за адресою вул. Микулинецька, згідно з додатком (додається).

2.Зобов’язати громадян м. Тернополя, зазначених у додатку даного рішення, в шестимісячний термін подати на затвердження проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок.


6/58/19 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок площею до 0,0600га за адресою вул. Микулинецька (гр.Андрушків Т.І. та інші)

Пункт 40 додатку до рішення втратив чинність відповідно до рішення міської ради від 02.02.2018р. №7/22/54, пункт 34 втратив чинність відповідно до рішення міської ради від 26.06.2020р. №7/51/90

Розглянувши звернення громадян м.Тернополя, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», враховуючи рішення Тернопільської міської ради від 28.10.2014р. №6/52/188 «Про визначення земельного масиву під відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків на території міста Тернополя тернополянам-військовослужбовцям, які беруть участь у проведенні антитерористичної операції» та від 28.11.2014р. №6/53/157 «Про визначення земельного масиву в районі вулиці Микулинецької (другий етап) під відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд на території міста Тернополя тернополянам-військовослужбовцям, які беруть участь у проведенні антитерористичної операції», висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл громадянам м.Тернополя на розроблення проектів землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельних ділянок площею до 0,0600га, за рахунок земель, не наданих у користування та не переданих у власність, для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд за адресою вул.Микулинецька, згідно з додатком (додається).

2. Зобов’язати громадян м.Тернополя, зазначених у додатку даного рішення, в шестимісячний термін подати на затвердження проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок.


6/58/20 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою вул. С.Будного,23 (гр.Бабіч В.І. та інші)

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 24.11.2015 р. №7/2/62

Розглянувши звернення громадян, керуючись ст.12, 40, 118, 121, 141 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів за адресою вул. С.Будного,23, згідно з додатком (додається).

2.Зобов’язати громадян м. Тернополя в шестимісячний термін подати на затвердження проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

 

6/58/21 В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,4710га для обслуговування будівель Катедрального собору за адресою вул. Сагайдачного,14 УГКЦ Катедральному собору парафії Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці

Розглянувши звернення Української Греко-католицької церкви Катедрального собору парафії Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці, керуючись ст. 12,92,120,123,124,125 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Українській Греко-католицькій церкві Катедрального собору парафії Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці (ід. код _______) технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки площею 0,4710га для обслуговування будівель Катедрального собору за адресою вул. Сагайдачного,14.

2.Державний акт на право постійного користування землею, зареєстрований від 10 серпня 2000 року №520 – вважати таким що втратив чинність.

3.Надати Українській Греко-католицькій церкві Катедрального собору парафії Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці (ід. код _______) в постійне користування земельну ділянку (кад. номер 6110100000:02:023:0057) площею 0,4710га для обслуговування будівель Катедрального собору за адресою вул. Сагайдачного,14.

4.Зобов’язати Українську Греко-католицьку церкву Катедрального собору парафії Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці в двомісячний термін провести державну реєстрацію права постійного користування земельною ділянкою.

 

6/58/22 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0641га за адресою вул. Чернівецька, _______гр.Курушин Н.М.

Розглянувши звернення гр.Курушин Наталії Михайлівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0641га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Чернівецька, _______гр.Курушин Наталії Михайлівні.

2.Передати гр.Курушин Наталії Михайлівні (ід.номер _______) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000:09:006:0114) площею 0,0641га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Чернівецька, _______.

3.Зобов’язати гр.Курушин Наталію Михайлівну: 3.1. Здійснити державну реєстрацію речового права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства. 3.2. Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій. 3.3. Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації. 3.4. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїзджої частини доріг і проїздів. 3.5. Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/58/23 В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0500га за адресою вул. Я.Стецька, _______гр.Якимів Г.К.

Розглянувши звернення гр.Якимів Галини Кузьмівни, керуючись ст.12, 40, 79-1, 118, 121, 125, 126 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Якимів Галині Кузьмівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0500га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. Я.Стецька, _______.

2.Передати гр.Якимів Галині Кузьмівні (ід.номер _______) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000:12:010:0100) площею 0,0500га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. Я.Стецька, _______.

3.Зобов’язати гр.Якимів Галину Кузьмівну: 3.1. Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства. 3.2. Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій. 3.3. Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у технічній документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості). 3.4. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів. 3.5. Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/58/24 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0109га за адресою вул. Микулинецька, _______гр.Романишину І.В.

Розглянувши звернення гр.Романишина Ігоря Васильовича, керуючись ст.12, 40, 118, 121, 141 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Романишину Ігорю Васильовичу (ід.номер _______) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею до 0,0109га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Микулинецька, _______.

2.Зобов’язати гр.Романишина Ігоря Васильовича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

6/58/25 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0900га за адресою вул. Микулинецька, _______ гр.Шкварок С.Г.

Розглянувши звернення гр.Шкварок Степана Григоровича, керуючись ст.12, 40, 118, 121, 141 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Шкварок Степану Григоровичу (ід.номер _______) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею до 0,0900га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Микулинецька, _______

2.Зобов’язати гр.Шкварок Степана Григоровича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

6/58/26 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0141га за адресою вул. Микулинецька, _______гр.Зінько В.М.

Розглянувши звернення гр.Зінько Володимира Михайловича, керуючись ст.12, 40, 118, 121, 141 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Зінько Володимиру Михайловичу (ід.номер _______) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею до 0,0141га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Микулинецька, _______.

2.Зобов’язати гр.Зінько Володимира Михайловича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

6/58/27 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою вул. О.Довженка (гр.Дмитренко Т.В. та інші)

Розглянувши звернення громадян м. Тернополя, керуючись ст.12, 40, 118, 121, 141 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл громадянам м. Тернополя на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів за адресою вул. О.Довженка, згідно з додатком (додається).

2.Зобов’язати громадян м. Тернополя в шестимісячний термін подати на затвердження проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок, зазначених в додатку даного рішення.

 

6/58/28

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,10га за адресою вул. Глибочанська, _______гр.Ординанс Н.В.

Розглянувши звернення гр.Ординанс Наталії Василівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Ординанс Наталії Василівні (ід.номер _______) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,10га безоплатно у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Глибочанська, _______.

2.Зобов’язати гр.Ординанс Наталію Василівну в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

6/58/29 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0294га за адресою вул. Стрімка, _______гр.Фалендиш Т.М.

Розглянувши звернення гр.Фалендиш Теодозії Миколаївни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0294га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Стрімка, _______гр.Фалендиш Теодозії Миколаївні.

2.Передати гр.Фалендиш Теодозії Миколаївні (ід.номер _______) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000:12:013:0073) площею 0,0294га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Стрімка, _______.

3.Зобов’язати гр.Фалендиш Теодозію Миколаївну: 3.1. Здійснити державну реєстрацію речового права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства. 3.2. Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій. 3.3. Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації. 3.4. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів. 3.5. Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/58/30 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0008га за адресою вул. Лесі Українки ПАТ «Тернопільський молокозавод»

Розглянувши звернення приватного акціонерного товариства «Тернопільський молокозавод», керуючись ст.12, 122, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити приватному акціонерному товариству «Тернопільський молокозавод» (ід.код _______) договір оренди земельної ділянки площею 0,0008га (кад.номер 6110100000:08:014:0015) за адресою вул. Лесі Українки для обслуговування торгового кіоску на два роки з моменту його закінчення.

2.Зобов’язати приватне акціонерне товариство «Тернопільський молокозавод» в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/58/31 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0350га для обслуговування житлового будинку з вбудованим магазином продовольчих та промислових товарів з пунктом побутового обслуговування за адресою вул. Бродівська, _______гр.Рочняку М.В.

Розглянувши звернення гр.Рочняка Михайла Володимировича, керуючись ст.12,120,128 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0350га для обслуговування житлового будинку з вбудованим магазином продовольчих та промислових товарів з пунктом побутового обслуговування за адресою вул. Бродівська, _______гр.Рочняку Михайлу Володимировичу (ід.номер _______).

 

6/58/32

В.Л.Кібляр

Про розірвання договору оренди землі від 17.05.2007р., укладеного з ПП «Східний Масив»

Керуючись ст. 143, 144 Конституції України, ст. 12, 141 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», п.38 договору оренди землі від 17.05.2007р., враховуючи звернення приватного підприємства «Східний масив», висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Припинити приватному підприємству «Східний масив» (ід. код _______) право користування земельною ділянкою площею 0,7000га (кад.номер 6110100000:06:002:0010), переданою в оренду для обслуговування 96-квартирного житлового будинку за адресою вул. Вербицького, 12, враховуючи добровільну відмову землекористувача.

2.Договір оренди земельної ділянки від 17.05.2007р., зареєстрований в книзі записів засвідчення факту реєстрації 16.11.2007р. за №2809 та в державному реєстрі речових прав на нерухоме майно №20335830 від 10.04.2014р. – розірвати за взаємною згодою сторін.

3.Відділу Держземагенства у м. Тернополі Тернопільської області внести відповідні зміни в земельно-облікову документацію та у відомості до Державного земельного кадастру.

4.Зобов’язати приватне підприємство «Східний масив» в двохмісячний термін внести відповідні зміни до державного реєстру речових прав на нерухоме майно у встановленому законодавством порядку.

 

6/58/33 В.Л.Кібляр

Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,0204га за адресою вул. Куток, _______гр.Демчану Б.І.

Розглянувши звернення гр.Демчана Богдана Івановича, керуючись ст.12, 40, 118, 121, 125, 126 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Передати гр.Демчану Богдану Івановичу (ід.номер _______) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000:01:013:0009) площею 0,0204га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Куток, _______.

2.Договір оренди землі від 31.07.2009р., зареєстрований в Книзі записів засвідчення факту реєстрації 01.10.2009р. за №3712 та у Тернопільській регіональній філії державного підприємства „Центр державного земельного кадастру” від 22.10.2009р. за №040766100352 – розірвати за взаємною згодою сторін після державної реєстрації речового права на земельну ділянку.

3.Зобов’язати гр.Демчана Богдана Івановича: 3.1 Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства. 3.2.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій. 3.3. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів. 3.4.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/58/34 В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,7143га за адресою вул. Клінічна,1А Тернопільській міській дитячій комунальній лікарні

Розглянувши звернення Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні, керуючись ст. 12, 92, 123 Земельного Кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Тернопільській міській дитячій комунальній лікарні (ід.код _______) технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,7143га для обслуговування будівель лікарні за адресою вул. Клінічна,1А.

2.Надати Тернопільській міській дитячій комунальній лікарні (ід.код _______) в постійне користування земельну ділянку площею 1,7143га (кад.номер 6110100000:07:013:0018) для обслуговування будівель лікарні за адресою вул. Клінічна,1А.

3.Державний акт на право постійного користування земельною ділянкою від 23.01.2006р. №030666100002 - вважати таким, що втратив чинність.

4.Зобов’язати Тернопільську міську дитячу комунальна лікарня в двохмісячний термін здійснити державну реєстрацію права постійного користування земельною ділянкою відповідно до чинного законодавства.

 

6/58/35 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1593га за адресою вул. Смакули Українській Греко-Католицькій Церкві Катедральний собор Парафія Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці

Розглянувши звернення Української Греко-Католицької Церкви Катедральний собор Парафія Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці, керуючись ст.12, 92, 123, 125, 126 Земельного кодексу України, Законом України „Про землеустрій”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл Українській Греко-Католицькій Церкві Катедральний собор Парафія Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці (ід. код. _______) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, в постійне користування, площею до 0,1593га для будівництва каплиці, молодіжного духовного центру з житловими приміщеннями за адресою вул. Смакули.

2.Зобов’язати Українську Греко-Католицьку Церкву Катедральний собор Парафія Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці в шестимісячний термін подати на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

6/58/36 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1808га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Броварна,10 ОСББ «Броварна,10»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Броварна,10», керуючись ст.12,42,123,124,125 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Броварна,10» (ід.код _______) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1808га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Броварна,10 з правом безоплатної передачі земельної ділянки у власність.

 

6/58/37 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0690га за адресою пров.Дівочий, _______гр.Заяць М.М.

Розглянувши звернення гр.Заяць Михайла Михайловича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0690га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою пров.Дівочий, _______гр.Заяць Михайлу Михайловичу.

2.Передати гр.Заяць Михайлу Михайловичу (ід.номер _______) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000:08:006:0088) площею 0,0690га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою пров.Дівочий, _______.

3.Зобов’язати гр.Заяць Михайла Михайловича: 3.1. Здійснити державну реєстрацію речового права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства. 3.2. Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій. 3.3. Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації. 3.4. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів. 3.5. Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/58/38 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під будівництво пункту технічного обслуговування за адресою вул. С.Будного в оренду терміном на десять років, право на оренду якої набуватиметься на аукціоні

Керуючись Законом України «Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо порядку проведення земельних торгів у формі аукціону», Земельним кодексом України, Наказом Міністерства Аграрної політики та продовольства від 25.09.2012року №579, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,10га під будівництво пункту технічного обслуговування за адресою вул. С.Будного в оренду терміном на десять років, за рахунок земель, які знаходять у постійному користуванні управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, право на оренду якої набуватиметься на аукціоні.

 

6/58/39 В.Л.Кібляр

Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,2760га для обслуговування 24-квартирного житлового будинку за адресою вул. Золотогірська,11 ОСББ «Златогор»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Златогор» про передачу безоплатно у власність земельної ділянки, керуючись ст.12,42,125,126 Земельного кодексу України, ст.18,19 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Передати об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Златогор» (ід. код _______) безоплатно у власність земельну ділянку (кад. номер 6110100000:14:002:0009) площею 0,2760га для обслуговування 24-квартирного житлового будинку за адресою вул. Золотогірська,11.

2.Договір оренди земельної ділянки між Тернопільською міською радою та об’єднанням співвласників багатоквартирного будинку «Златогор», зареєстрований в книзі записів засвідчення факту реєстрації вчинено запис від 06.10.2009 року за №3716 - вважати розірваним за взаємною згодою сторін після проведення державної реєстрації права на земельну ділянку.

3.Встановити обмеження (обтяження) у вигляді: 3.1 дотримання цільового використання земельної ділянки; 3.2.здійснення благоустрою прилеглої території, відповідно до технічних умов та плану благоустрою, погодженого управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології; 3.3.утримання в належному технічному, санітарному стані тротуару та частини дороги, що прилягає до земельної ділянки, за окремою угодою та план-схемою, погодженою управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології; 3.4.заборони будівництва, реконструкції, встановлення тимчасових споруд без відповідних дозволів; 3.5.встановлення права третіх осіб на ремонт, прокладку і обслуговування інженерних мереж; (дотримуватися правил експлуатації інженерних мереж при проведені ремонтних робіт, не чинити перешкоди в прокладанні нових комунікацій); 3.6.дотримання вимог Закону України «Про відходи» та інших вимог природоохоронного законодавства; 3.7.дотримання ст.18 Закону України «Про автомобільні дороги»; 3.8.без права огородження місць загального користування та земельної ділянки. 3.9.забезпечення доступу до об’єктів нежитлового призначення.

4.Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Златогор» в місячний термін оформити право власності та провести державну реєстрацію права та його обтяжень на земельну ділянку.

 

6/58/40 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановленню меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,08га для обслуговування 16-квартирного житлового будинку за адресою вул. Бродівська,50В ОСББ «Бродівська 50 «В»

Рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 22.12.2015 р. №7/3/132

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Бродівська 50 «В», керуючись ст. 12,42,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Бродівська 50 «В» (ід.код ________) на складання технічної документації із землеустрою щодо встановленню меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,08га для обслуговування 16-квартирного житлового будинку за адресою вул. Бродівська,50В з передачею земельної ділянки безоплатно у власність.

 

6/58/41 В.Л.Кібляр

Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,0600га за адресою вул. Глибока Долина, _______гр.Забчуку В.Д.

Розглянувши звернення гр.Забчука Володимира Дмитровича, керуючись ст.12,40,79-1,116,118,121,125,126 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Передати гр.Забчуку Володимиру Дмитровичу (ід.номер _______) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000:01:008:0025) площею 0,0600га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Глибока Долина, _______.

2.Договір оренди землі, зареєстрований в Книзі записів засвідчення факту реєстрації від 02.10.2013р. за №4998 – розірвати за взаємною згодою сторін, після державної реєстрації права на земельну ділянку.

3.Зобов’язати гр.Забчука Володимира Дмитровича: 3.1 Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства. 3.2.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій. 3.3. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів. 3.4. Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень. 3.5 Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/58/42 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1620га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Львівська,14 ОСББ «Львівська 14»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Львівська 14», керуючись ст.12,42,123,124,125 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі , з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Львівська 14» (ід.код _______) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1620га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Львівська,14 з правом безоплатної передачі земельної ділянки у власність.

 

6/58/43 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою вул. С.Будного, _______ (гр.Боньдзюх Г.Г. та інші)

Розглянувши звернення громадян, керуючись ст.12, 40, 118, 121, 141 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів за адресою вул. С.Будного,23, згідно з додатком (додається).

2.Зобов’язати громадян в шестимісячний термін подати на затвердження проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

 

6/58/44 В.Л.Кібляр

Про передачу в суборенду земельної ділянки площею 0,0118га за адресою вул. Бордуляка,5 ПАТ «Укртелеком»

Розглянувши звернення публічного акціонерного товариства «Укртелеком», керуючись ст.12, 122 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Погодити публічному акціонерному товариству «Укртелеком» (ід.код _______) передачу в суборенду земельної ділянки площею 0,0118га (кад.номер 6110100000:07:004:0045) для обслуговування стоянки автомобіля за адресою вул. Бордуляка, 5 на термін дії договору оренди землі, зареєстрованого в Тернопільській регіональній філії державного підприємства “Центр державного земельного кадастру”, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 20 грудня 2010 року №041066100472.

 

6/58/45 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,10га за адресою вул. Проектна, _______гр.Стець С.М.

Розглянувши звернення гр.Стець Стефанії Михайлівни, керуючись ст.12, 40, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Стець Стефанії Михайлівні (ід.номер _______) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,10га в оренду терміном на п’ять років для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Проектна, _______.

2.Зобов’язати гр.Стець Стефанію Михайлівну в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

6/58/46 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 2,1170га, наданої для обслуговування будівель за адресою вул. Микулинецька, _______

Розглянувши звернення гр.Кащак Оксани Климівни, керуючись ст.12,120,128 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 2,1170га, наданої для обслуговування будівель за адресою вул. Микулинецька, _______гр.Кащак Оксані Климівні (ід.код _______).

 

6/58/47 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,34га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Юності,9а ТОВ «МЖК ІрЛАГА»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «МЖК ІрЛАГА», керуючись ст. 12, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «МЖК ІрЛАГА» (ід. код _______) на складання технічної документації із землеустрою щодо встановленню меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,34га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Юності,9а з наданням земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років.

 

6/58/48 В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0033га за адресою вул. Паращука, _______гр.Квасніцькій Н.Б.

Розглянувши звернення гр.Квасніцької Ніни Борисівни, керуючись ст.12, 40, 123, 124, 125, 126 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Квасніцькій Ніні Борисівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0033га для обслуговування індивідуального гаража за адресою вул. Паращука, _______.

2.Надати гр.Квасніцькій Ніні Борисівні (ід.номер _______) земельну ділянку (кад.номер 6110100000:12:003:0005) площею 0,0033га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування індивідуального гаража за адресою вул. Паращука, _______.

3.Зобов’язати гр.Квасніцьку Ніну Борисівну в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

 

6/58/49 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0750га за адресою вул. Сидора Голубовича, _______гр.Наконечній О.П.

Розглянувши звернення гр.Наконечної Ольги Петрівни, керуючись ст.12,122,123,126 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр. Наконечній Ользі Петрівні (ід.номер _______) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0750га для обслуговування нежитлової споруди за адресою вул. Сидора Голубовича, _______.

2.Зобов’язати гр. Наконечну Ольгу Петрівну в шестимісячний термін подати технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), зазначеної в п.1 даного рішення, на розгляд міської ради.

 

6/58/50 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,2650га за адресою вул. 15 Квітня,1Д колективному підприємству «Ростерн»

Розглянувши звернення колективного підприємства «Ростерн», керуючись ст.12, 122, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити колективному підприємству «Ростерн» (ід.код _______) договір оренди земельної ділянки площею 0,2650га (кад.номер 6110100000:06:004:0010) за адресою вул. 15 Квітня,1Д для обслуговування автостоянки терміном на два роки з моменту його закінчення.

2.Зобов’язати колективне підприємство «Ростерн» в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/58/51 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,007783га за адресою вул. Польова, _______гр.Решетусі М.Р.

Розглянувши звернення гр.Решетухи Марії Романівни, керуючись ст.12, 40, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Решетусі Марії Романівні (ід.номер _______) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,007783га з наданням земельної ділянки в оренду терміном на п»ять років для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Польова, _______.

2.Зобов’язати гр.Решетуху Марію Романівну в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

 

6/58/52 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,7832 га за адресою вул. Микулинецька,21 Тернопільському обласному центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді

Розглянувши звернення Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, керуючись ст.12,123,124,125,126 Земельного кодексу України, законом України «Про землеустрій», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл Тернопільському обласному центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді (ід.номер _______) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,7832га в постійне користування для обслуговування центру еколого-натуралістичної творчості за адресою вул. Микулинецька,21.

2.Зобов’язати Тернопільський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

 

6/58/53 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди землі площею 0,00478га для обслуговування торгового кіоску за адресою просп.С.Бандери,82 ФОП Лемішці В.С.

Внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 30.06.2015р. №6/60/194

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Лемішки Василя Семеновича про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,120,123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити фізичній особі-підприємцю Лемішці Василю Семеновичу (ід.код _______) договір оренди землі (кад. номер 6110100000:08:012:0018) площею 0,00478га з моменту його закінчення в оренду терміном на п’ять років для обслуговування торгового кіоску за адресою просп.С.Бандери,82.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Лемішку Василя Семеновича в двомісячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

 

6/58/54 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,7872га для обслуговування будівель складу, компресорної станції та деревообробного цеху за адресою вул. Бродівська,60 ПСК «Тернопіль - металоконструкція»

Розглянувши звернення підприємства споживчої кооперації «Тернопіль - металоконструкція», керуючись ст.12, 123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити підприємству споживчої кооперації «Тернопіль - металоконструкція» (ід.код _______) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,7872га для обслуговування будівель складу, компресорної станції та деревообробного цеху за адресою вул. Бродівська,60.

2.Вилучити з користування підприємства Укоопспілки «Тернопільський експериментально –механічний завод» (ід.код _______) частину земельної ділянки площею 0,7872га, враховуючи згоду землекористувача.

3.Надати підприємству споживчої кооперації «Тернопіль – металоконструкція» (ід.код _______) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку (кад номер 6110100000:03:001:0144) площею 0,7872га для обслуговування будівель складу, компресорної станції та деревообробного цеху за адресою вул. Бродівська,60.

4.Зобов’язати підприємство споживчої кооперації «Тернопіль - металоконструкція» в двомісячний термін провести державну реєстрацію речового права на земельну ділянку. 4.1.Після проведення державної реєстрації речового права на земельну ділянку, віднести земельну ділянку, зазначену в п.3, до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

 

6/58/55 В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0854га за адресою вул. Микулинецька, 11 ФОП Нестеренко А.І.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Нестеренко Анатолія Івановича, керуючись ст. 12, 120, 123, 141 Земельного Кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити фізичній особі-підприємцю Нестеренко Анатолію Івановичу (ід.код _______) технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0854га для обслуговування нежитлової будівлі-адмінкорпусу за адресою вул. Микулинецька, 11.

2.Припинити відкритому акціонерному товариству «Терномед» (ід.код _______) право користування земельною ділянкою площею 0,0854га за адресою вул. Микулинецька, 11, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Надати фізичній особі-підприємцю Нестеренко Анатолію Івановичу (ід.код _______) земельну ділянку площею 0,0854га (кад.номер 6110100000:12:015:0006) в оренду терміном на п’ять років для обслуговування нежитлової будівлі-адмінкорпусу за адресою вул. Микулинецька, 11.

4.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Нестеренко Анатолія Івановича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію договору оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/58/56 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,01га за адресою вул. Симоненка ФОП Горошанському О.І.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Горошанського Олександра Івановича, керуючись ст.12, 122, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити фізичній особі-підприємцю Горошанському Олександру Івановичу (ід. номер _______) договір оренди земельної ділянки площею 0,01га (кад.номер 6110100000:05:001:0012) для обслуговування зупинки громадського транспорту «вул. Симоненка кінцева» з об’єктом торгівельно-побутового призначення за адресою вул. Симоненка терміном на п’ять років з моменту його закінчення.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Горошанського Олександра Івановича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/58/57 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0289га за адресою вул.Генерала Ю.Тютюнника,19 гр.Питель М.М.

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 18.08.2015 р. №6/61/241.

Рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 08.08.2018р. №7/26/98

Розглянувши звернення гр.Питель Марії Миколаївни, керуючись ст.12, 40, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Питель Марії Миколаївні (ід.номер 1767400129) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,0289га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул.Генерала Ю.Тютюнника,19.

2.Зобов’язати гр.Питель Марію Миколаївну в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.


6/58/58 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею для обслуговування адмінбудинку, гаражів за адресою вул. Чернівецька,24а міській державній лікарні ветеринарної медицини в м.Тернополі

Розглянувши звернення міської державної лікарні ветеринарної медицини в м.Тернополі, керуючись ст. 12,92,123,124,125 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл міській державній лікарні ветеринарної медицини в м.Тернополі (ід. код _______) на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2852га для обслуговування адмінбудинку, гаражів за адресою вул. Чернівецька,24а з правом наданням земельної ділянки в постійне користування.

 

6/58/59 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0035га за адресою вул. Б.Лепкого ТОВ «Дарт»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Дарт», керуючись ст.12, 122, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити товариству з обмеженою відповідальністю «Дарт» (ід. код _______) договір оренди земельної ділянки з моменту його закінчення терміном на два роки площею 0,0035га (кад.номер 6110100000:05:003:0010) для обслуговування торгового павільйону за адресою вул. Б.Лепкого.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Дарт» в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/58/60 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди землі площею 0,0100га ФО-П Грищук Г.В. за адресою просп.Злуки, 45а

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Грищук Галини Володимирівни, керуючись ст.12, 122, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити фізичній особі-підприємцю Грищук Галині Володимирівні (ід.номер _______) договір оренди землі площею 0,0100га (кад.номер 6110100000050070012) з моменту його закінчення терміном на п’ять років для обслуговування зупинки громадського транспорту з будівлею торгового павільйону за адресою просп.Злуки, 45а.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Грищук Галину Володимирівну в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/58/61 В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0147га за адресою просп.С.Бандери, _______гр.Смолюку Р.І.

Розглянувши звернення гр.Смолюка Романа Івановича, керуючись ст.12, 40, 123, 124, 125, 126, 141 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісії міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Смолюку Роману Івановичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0147га для обслуговування житлового будинку за адресою просп.С.Бандери, _______.

2.Припинити право користування гр.Смолюк Станіславі Дмитрівні (ід.номер _______) земельною ділянкою (кад.номер 6110100000:08:009:0012) площею 0,0147га для обслуговування житлового будинку за адресою просп.С.Бандери, _______.

3.Надати гр.Смолюку Роману Івановичу (ід.номер _______) земельну ділянку (кад.номер 6110100000:08:009:0012) площею 0,0147га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування житлового будинку за адресою просп.С.Бандери, _______.

4.Зобов’язати гр.Смолюка Романа Івановича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

 

6/58/62 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди землі площею 0,0028га для обслуговування торгового павільйону за адресою вул. Карпенка ТОВ «Тернопільхлібпром»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Тернопільхлібпром» про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,120,123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі", враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопільхлібпром» (ід. код _______) договір оренди землі (кад. номер 6110100000:13:013:0009) площею 0,0028га з моменту його закінчення, терміном на п’ять років для обслуговування торгового павільйону за адресою вул. Карпенка.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Тернопільхлібпром» в двомісячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

 

6/58/63 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди землі площею 0,0025га для обслуговування торгового павільйону за адресою вул. Романа Купчинського ТОВ «Тернопільхлібпром»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Тернопільхлібпром» про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,120,123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі", враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопільхлібпром» (ід.код _______) договір оренди землі (кад. номер 6110100000:06:003:0001) площею 0,0025га з моменту його закінчення, терміном на п’ять років для обслуговування торгового павільйону за адресою вул. Романа Купчинського.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Тернопільхлібпром» в двомісячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

 

6/58/64 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди землі площею 0,0018га для обслуговування торгового павільйону за адресою вул. Лучаківського ТОВ «Тернопільхлібпром»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Тернопільхлібпром» про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,120,123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі", враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопільхлібпром» (ід. код _______) договір оренди землі (кад. номер 6110100000:13:007:0022) площею 0,0018 з моменту його закінчення, терміном на п’ять років для обслуговування торгового павільйону за адресою вул. Лучаківського.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Тернопільхлібпром» в двомісячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

 

6/58/65 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди землі площею 0,0025га для обслуговування торгового павільйону за адресою вул. Текстильна ТОВ «Тернопільхлібпром»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Тернопільхлібпром» про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,120,123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі", враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопільхлібпром» (ід. код _______) договір оренди землі (кад. номер 6110100000:03:006:0010) площею 0,0025га з моменту його закінчення, терміном на п’ять років для обслуговування торгового павільйону за адресою вул. Текстильна.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Тернопільхлібпром» в двомісячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

 

6/58/66 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди землі площею 0,0025га для обслуговування торгового павільйону за адресою вул. Бродівська ТОВ «Тернопільхлібпром»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Тернопільхлібпром» про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,120,123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі", враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопільхлібпром» (ід.код _______) договір оренди землі (кад. номер 6110100000:03:008:0007) площею 0,0025га з моменту його закінчення, терміном на п’ять років для обслуговування торгового павільйону за адресою вул. Бродівська.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Тернопільхлібпром» в двомісячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

 

6/58/67 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди землі площею 0,0025га для обслуговування торгового павільйону за адресою вул. Лесі Українки ТОВ «Тернопільхлібпром»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Тернопільхлібпром» про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,120,123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі", враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопільхлібпром» (ід.код _______) договір оренди землі (кад. номер 6110100000:08:004:0007) площею 0,0025га з моменту його закінчення, терміном на п’ять років для обслуговування торгового павільйону за адресою вул. Лесі Українки.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Тернопільхлібпром» в двомісячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

 

6/58/68 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди землі площею 0,0018га для обслуговування торгового павільйону за адресою вул. Бережанська ТОВ «Тернопільхлібпром»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Тернопільхлібпром» про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,120,123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі", враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопільхлібпром» (ід. код _______) договір оренди землі (кад. номер 6110100000:13:002:0008) площею 0,0018га з моменту його закінчення, терміном на п’ять років для обслуговування торгового павільйону за адресою вул. Бережанська.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Тернопільхлібпром» в двомісячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

 

6/58/69 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення загальною площею 0,0622га для будівництва офісних приміщень з вбудованими гаражами-стоянками за адресою провулок Цегельний,1 ТОВ «Технотерн-Буд»

Внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 30.06.2015р. №6/60/118

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Технотерн-Буд», керуючись ст. 12, 20, 123, 124, 125, 126 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «Технотерн-Буд» (ід.код _______) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення загальною площею 0,0622га для будівництва офісних приміщень з вбудованими гаражами-стоянками за адресою провулок Цегельний,1.

2.Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «Технотерн-Буд» (ід.код _______) змінити цільове призначення земельної ділянки (кад.номер 6110100000:13:013:0030) площею 0,0622га для будівництва офісних приміщень з вбудованими гаражами-стоянками за адресою провулок Цегельний,1.

3.Віднести земельну ділянку, вказану в п.2 даного рішення, до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Технотерн-Буд» в двомісячний термін внести зміни в земельно-облікову документацію у встановленому законодавством порядку.

 

6/58/70 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0093га за адресою вул. Степова, _______гр.Янчуку Н.А.

Розглянувши звернення гр.Янчука Назарія Анатолійовича, керуючись ст.12, 40, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Припинити право користування гр.Янчук Марії Кіндратівні (ід.номер _______) земельною ділянкою площею 0,0093га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. Степова, _______.

2.Дати дозвіл гр.Янчуку Назарію Анатолійовичу (ід.номер _______) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0093га в оренду терміном на п’ять років для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Степова, _______.

3.Зобов’язати гр.Янчука Назарія Анатолійовича в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

 

6/58/71 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0272га за адресою вул. Протасевича,5 ФО-П Пиріг В. І.

Внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 28.04.2015р. №6/59/86, від 30.06.2015р. №6/60/207, від 22.12.2015 р. №7/3/153

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Пиріг Віктора Івановича, керуючись ст.12,123,124,141,186-1 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити фізичній особі-підприємцю Пиріг Віктору Івановичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0272га для обслуговування та реконструкції будівлі комплексу придорожнього сервісу за адресою вул. Протасевича,5.

2.Припинити фізичній особі-підприємцю Ризі Інні Романівні (іден.номер _________) право користування земельною ділянкою площею 0,0150га за адресою вул. Протасевича, враховуючи письмову згоду землекористувача.

2.1. Договір оренди землі від 29.06.2005р., зареєстрований в книзі записів засвідчення факту реєстрації договорів оренди землі 14.09.2005р. №2160 - розірвати за взаємною згодою сторін.

3.Надати фізичній особі-підприємцю Пиріг Віктору Івановичу (ід.номер ______) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку (площею 0,0272га (кад.номер 6110100000:08:013:0059) для обслуговування та реконструкції будівлі комплексу придорожнього сервісу за адресою вул. Протасевича,5.

4.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Пиріг Віктора Івановича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію договору оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/58/72 В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0997га за адресою вул. Подільська, _______ гр.Хабло Е.П.

Розглянувши звернення гр.Хабло Емілії Петрівни, керуючись ст.12, 36, 123, 124, 125, 126 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Хабло Емілії Петрівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0997га для ведення городництва за адресою вул. Подільська, _______.

2.Надати гр.Хабло Емілії Петрівні (ід.номер _______), земельну ділянку (кад.номер 6110100000:09:003:0030) площею 0,0997га в оренду терміном на п’ять років для ведення городництва за адресою вул. Подільська, _______.

3.Зобов’язати гр.Хабло Емілію Петрівну в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

 

6/58/73 В.Л.Кібляр

Про внесення змін в рішення міської ради від 18.12.2014р. №6/54/78 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га за адресою вул. Микулинецька гр.Костику І.А.»

Керуючись ст.12, 122 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в рішення міської ради від 18.12.2014р. №6/54/78 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га за адресою вул. Микулинецька гр.Костику І.А.»:в преамбулі рішення замість цифр «118, 121» читати «123, 124, 125, 126», після слів «обтяжень» доповнити словами «Про оренду землі», в п.2 замість слів: «передати» читати: «надати», замість: «безоплатно у власність» читати :«в оренду терміном на п’ять років», пункт 3 викласти в наступній редакції «Зобов’язати гр.Костика Ігоря Антоновича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства».

 

6/58/74 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0822га за адресою просп.С.Бандери, _______гр.Гавлич Н.В., Сич Л.В.

Розглянувши звернення гр.Гавлич Надії Володимирівни, Сич Любові Володимирівни, керуючись ст.12, 40, 89, 118, 121, 125, 126 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Гавлич Надії Володимирівні, Сич Любові Володимирівні проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0822га для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою просп.С.Бандери, _______.

2.Передати гр.Гавлич Надії Володимирівні (ід.номер _______), Сич Любові Володимирівні (ід.номер _______) безоплатно у спільну сумісну власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000:06:002:0089) площею 0,0822га для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою просп.С.Бандери, _______.

3.Зобов’язати гр.Гавлич Надію Володимирівну, Сич Любов Володимирівну: 3.1. Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства. 3.2. Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій. 3.3. Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації. 3.4. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів. 3.5. Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/58/75 В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановленню меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1425га для обслуговування адміністративно-виробничих приміщень за адресою вул. Дорошенка,9 Тернопільському обласному комунальному навчально-курсовому центру

Розглянувши звернення Тернопільського обласного комунального навчально-курсового центру, керуючись ст. 12,92,123,124,125 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Тернопільському обласному комунальному навчально-курсовому центру (ід. код _______) технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки площею 0,1425га для обслуговування адміністративно-виробничих приміщень за адресою вул. Дорошенка,9.

2.Державний акт на право постійного користування землею, зареєстрований 06 червня 2001 року за №593- вважати таким, що втратив чинність.

3.Надати Тернопільському обласному комунальному навчально-курсовому центру (ід. код _______) в постійне користування земельну ділянку (кад.номер 6110100000:08:016:0030) площею 0,1425га для обслуговування адміністративно-виробничих приміщень за адресою вул. Дорошенка,9.

4.Зобов’язати Тернопільський обласний комунальний навчально-курсовий центр в двомісячний термін провести державну реєстрацію речового права на земельну ділянку.

 

6/58/76 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди землі площею 0,00052га ФО-П Гусар І.Й. за адресою просп.Злуки

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Гусара Ігоря Йосиповича, керуючись ст.12, 122, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити фізичній особі-підприємцю Гусару Ігорю Йосиповичу (ід.номер _______) договір оренди землі площею 0,00052га (кад.номер 6110100000070020004) з моменту його закінчення терміном на два роки для обслуговування кіоску по ремонту годинників за адресою просп.Злуки.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Гусара Ігоря Йосиповича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/58/77 В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0024га за адресою бульв.Т.Шевченка, _______гр.Костику М.М.

Розглянувши звернення гр.Костика Миколи Миколайовича, керуючись ст.12, 40, 123, 124, 125, 126 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Костику Миколі Миколайовичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0024га для обслуговування гаража за адресою бульв.Т.Шевченка, _______.

2.Надати гр.Костику Миколі Миколайовичу (ід.номер _______) земельну ділянку (кад.номер 6110100000:12:007:0008) площею 0,0024га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування гаража за адресою бульв.Т.Шевченка, _______.

3.Зобов’язати гр.Костика Миколу Миколайовича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

 

6/58/78 В.Л.Кібляр

Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки площею 1,4833га для обслуговування гаражів за адресою вул. С.Будного ГК«Ветеран»

Розглянувши звернення гаражного кооперативу «Ветеран», керуючись ст. 12, 41, 123 Земельного кодексу України , Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 31 Закону України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Передати гаражному кооперативу «Ветеран» (ід.код _______) безоплатно у власність земельну ділянку (кадастровий номер 6110100000:13:013:0002) площею 1,4833га для обслуговування гаражів за адресою вул. С. Будного.

2.Договір оренди земельної ділянки, зареєстрований в Книзі записів засвідчення факту реєстрації від 14.10.2010р. за №4124 з додатками до нього - вважати таким, що втратив чинність з моменту державної реєстрації власності на земельну ділянку, зазначену в п.1 даного рішення.

3.Встановити обмеження (обтяження) у вигляді: 3.1. дотримання цільового використання земельної ділянки; 3.2. здійснення благоустрою прилеглої території, відповідно до технічних умов та плану благоустрою, погодженого управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології; 3.3. утримання в належному технічному, санітарному стані тротуару та частини дороги, що прилягають до земельної ділянки, за окремою угодою та план-схемою, погодженою управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології; 3.4. заборони будівництва, реконструкції, встановлення малих архітектурних форм, тимчасових споруд без відповідних дозволів; 3.5. встановлення права третіх осіб на ремонт, прокладку і обслуговування інженерних мереж; (дотримуватися правил експлуатації інженерних мереж, забезпечення доступу до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкоди в прокладанні нових комунікацій); 3.6. дотримання вимог Закону України «Про відходи» та інших вимог природоохоронного законодавства; 3.7. дотримання ст.18 Закону України «Про автомобільні дороги»; 3.8. без права огородження місць загального користування.

4.Зобов’язати гаражний кооператив «Ветеран»: 4.1. погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції жилого будинку; 4.2. дотримуватись умов договорів укладених з комунальним підприємством Тернопільводоканал та комунальним підприємством теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» щодо використання території в охоронній зоні водопровідних, каналізаційних та теплових мереж; 4.3. забезпечувати доступ до інших інженерних комунікацій; 4.4. забезпечувати доступ до об’єктів нежитлового призначення; 4.5. здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

 

6/58/79 В.Л.Кібляр

Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,2695 га для обслуговування гаражів за адресою вул. С. Будного, 2 ГК«Ветеран»

Розглянувши звернення гаражного кооперативу «Ветеран», керуючись ст. 12, 41, 123 Земельного кодексу України , Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 31 Закону України «Про оренду землі»,враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Передати гаражному кооперативу «Ветеран» (ід.код _______) безоплатно у власність земельну ділянку (кадастровий номер 6110100000:13:013:0032) площею 0,2695 га для обслуговування гаражів за адресою вул. С. Будного, 2.

2.Договір оренди земельної ділянки, зареєстрований в Книзі записів засвідчення факту реєстрації від 29.07.2013р. за №4905 з додатками до нього, вважати таким, що втратив чинність з моменту державної реєстрації власності на земельну ділянку, зазначену в п.1 даного рішення.

3.Встановити обмеження (обтяження) у вигляді: 3.1. дотримання цільового використання земельної ділянки; 3.2. здійснення благоустрою прилеглої території, відповідно до технічних умов та плану благоустрою, погодженого управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології; 3.3. утримання в належному технічному, санітарному стані тротуару та частини дороги, що прилягають до земельної ділянки, за окремою угодою та план-схемою, погодженою управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології; 3.4. заборони будівництва, реконструкції, встановлення малих архітектурних форм, тимчасових споруд без відповідних дозволів; 3.5. встановлення права третіх осіб на ремонт, прокладку і обслуговування інженерних мереж; (дотримуватися правил експлуатації інженерних мереж, забезпечення доступу до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкоди в прокладанні нових комунікацій); 3.6. дотримання вимог Закону України «Про відходи» та інших вимог природоохоронного законодавства; 3.7. дотримання ст.18 Закону України «Про автомобільні дороги»; 3.8. без права огородження місць загального користування.

4.Зобов’язати гаражний кооператив «Ветеран»: 4.1. погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції жилого будинку; 4.2. дотримуватись умов договорів укладених з комунальним підприємством Тернопільводоканал та комунальним підприємством теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» щодо використання території в охоронній зоні водопровідних, каналізаційних та теплових мереж; 4.3. забезпечувати доступ до інших інженерних комунікацій; 4.4. забезпечувати доступ до об’єктів нежитлового призначення; 4.5. здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

 

6/58/80 В.Л.Кібляр

Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,0367га за адресою вул. Городня, _______гр.Горбатій Г.З.

Розглянувши звернення гр.Горбатої Галини Зіновіївни, керуючись ст.12,40,79-1,116,118,121,123,125,126,141 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Припинити гр.Баган Зеновії Степанівні (ід.номер _______) право користування земельною ділянкою площею 0,0367га за адресою вул. Городня, _______, враховуючи письмову згоду землекористувача.

2.Договір оренди землі, зареєстрований в Книзі записів засвідчення факту реєстрації від 02.05.2008р. за №3022 та у Тернопільській регіональній філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» від 08.07.2008р. №040866100304 – розірвати за взаємною згодою сторін, після державної реєстрації речового права на земельну ділянку.

3.Передати гр.Горбатій Галині Зіновіївні (ід.номер _______) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000:07:003:0123) площею 0,0367га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Городня, _______.

4.Зобов’язати гр.Горбату Галину Зіновіївну: 4.1 Здійснити державну реєстрацію речового права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства. 4.2.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій. 4.3. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів. 4.4. Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень. 4.5 Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/58/81 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,04га за адресою вул. Текстильна, релігійній громаді «Парафія положення чесної ризи Пресвятої Богородиці» м. Тернополя Тернопільсько-Зборівської єпархії Української Греко-Католицької Церкви»

Розглянувши звернення релігійної громади «Парафія положення чесної ризи Пресвятої Богородиці» м. Тернополя Тернопільсько-Зборівської єпархії Української Греко-Католицької Церкви», керуючись ст.12, 92, 123, 125, 126 Земельного кодексу України, Законом України „Про землеустрій”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл релігійній громаді «Парафія положення чесної ризи Пресвятої Богородиці» м. Тернополя Тернопільсько-Зборівської єпархії Української Греко-Католицької Церкви» (ід. код _______) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, в постійне користування площею до 0,04га для будівництва та обслуговування каплиці за адресою вул. Текстильна.

2.Зобов’язати релігійну громаду «Парафію положення чесної ризи Пресвятої Богородиці» м. Тернополя Тернопільсько-Зборівської єпархії Української Греко-Католицької Церкви» в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

6/58/82 В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановленню меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,6958га для обслуговування будинку майстерні за адресою вул. Є.Гріга,1 Тернопільській обласній спілці споживчих товариств

Внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 30.06.2015р. №6/60/194

Розглянувши звернення Тернопільської обласної спілки споживчих товариств, керуючись ст.12,120,123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Тернопільській обласній спілці споживчих товариств (ід. код _______) технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,6958га для обслуговування будинку майстерні за адресою вул. Є.Гріга,1.

2.Договір оренди земельної ділянки між Тернопільською міською радою та Тернопільською обласною спілкою споживчих товариств, зареєстрований в книзі записів засвідчення факту реєстрації вчинено запис від 04.11.2013 року за №5038 - вважати таким, що втратив чинність.

3.Надати Тернопільській обласній спілці споживчих товариств (ід. код _______) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку (кад. номер 6110100000:03:001:0030) площею 0,6958га за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку,енергетики, оборони та іншого призначення для обслуговування будинку майстерні за адресою вул. Є.Гріга,1.

4.Зобов’язати Тернопільську обласну спілку споживчих товариств в двомісячний термін провести державну реєстрацію речового права на земельну ділянку.

 

6/58/83 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди землі площею 0,0018га для обслуговування кіоску по ремонту взуття за адресою вул. Лучаківського ФО-П Малову С.Є.

Розглянувши звернення фізичної особи – підприємця Малова Сергія Євгеновича про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,120,123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі", враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити фізичній особі – підприємцю Малову Сергію Євгеновичу (ід. номер _______) договір оренди землі (кад. номер 6110100000:13:007:0032) площею 0,0018га з моменту його закінчення терміном на п’ять років для обслуговування кіоску по ремонту взуття за адресою вул. Лучаківського.

2.Зобов’язати фізичну особу – підприємця Малова Сергія Євгеновича в двохмісячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

 

6/58/84 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди землі площею 1,0746га для обслуговування складів за адресою вул. Подільська,46 ТОВ «Українсько – Німецька фірма «Контек ЛТД»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Українсько – Німецька фірма «Контек ЛТД» про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12, 120, 123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі", враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити товариству з обмеженою відповідальністю «Українсько – Німецька фірма «Контек ЛТД» (ід.код _______) договір оренди землі (кад.номер 6110100000:09:004:0001) площею 1,0746га з моменту його закінчення терміном на п’ять років для обслуговування складів за адресою вул. Подільська,46.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Українсько – Німецька фірма «Контек ЛТД» в двохмісячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

 

6/58/85 В.Л.Кібляр

Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки площею 1,3875га для обслуговування індивідуальних гаражів за адресою вул. Микулинецька, 116 ГК«Цукровик»

Розглянувши звернення гаражного кооперативу «Цукровик», керуючись ст. 12, 41, 123 Земельного кодексу України , Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 31 Закону України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування та з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Передати гаражному кооперативу «Цукровик» (ід.код _______) безоплатно у власність земельну ділянку (кадастровий номер 6110100000:10:007:0042) площею 1,3875га для обслуговування індивідуальних гаражів за адресою вул. Микулинецька, 116.

2.Договір оренди земельної ділянки, зареєстрований в Книзі записів засвідчення факту реєстрації від 24.09.2014р. за №5221, вважати таким, що втратив чинність з моменту державної реєстрації власності на земельну ділянку, зазначену в п.1 даного рішення.

3.Встановити обмеження (обтяження) у вигляді: 3.1. дотримання цільового використання земельної ділянки; 3.2. здійснення благоустрою прилеглої території, відповідно до технічних умов та плану благоустрою, погодженого управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології; 3.3. утримання в належному технічному, санітарному стані тротуару та частини дороги, що прилягають до земельної ділянки, за окремою угодою та план-схемою, погодженою управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології; 3.4. заборони будівництва, реконструкції, встановлення малих архітектурних форм, тимчасових споруд без відповідних дозволів; 3.5. встановлення права третіх осіб на ремонт, прокладку і обслуговування інженерних мереж; (дотримуватися правил експлуатації інженерних мереж, забезпечення доступу до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкоди в прокладанні нових комунікацій); 3.6. дотримання вимог Закону України «Про відходи» та інших вимог природоохоронного законодавства; 3.7. дотримання ст.18 Закону України «Про автомобільні дороги»; 3.8. без права огородження місць загального користування.

4.Зобов’язати гаражний кооператив «Цукровик»: 4.1. погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції жилого будинку; 4.2. дотримуватись умов договорів укладених з комунальним підприємством Тернопільводоканал та комунальним підприємством теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» щодо використання території в охоронній зоні водопровідних, каналізаційних та теплових мереж; 4.3. забезпечувати доступ до інших інженерних комунікацій; 4.4. забезпечувати доступ до об’єктів нежитлового призначення; 4.5. здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

 

6/58/86 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 0,0887га за адресою вул. Глубочанська, _______гр.Гайді Я.П.

Розглянувши звернення гр.Гайди Ярослава Петровича, керуючись ст. 12, 20, 123, 124 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Гайді Ярославу Петровичу (ід.номер _______) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 0,0887га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. Глубочанська, _______.

2.Зобов’язати гр.Гайду Ярослава Петровича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення.

 

6/58/87 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на поділ земельної ділянки площею 0,0239га за адресою вул. Репіна, _______гр.Зелінській Л.Я.

Розглянувши звернення гр.Зелінської Людмили Яківни, керуючись ст.12, 79-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Зелінській Людмилі Яківні (ід.номер _______) на поділ земельної ділянки площею 0,0239га (кад.номер 6110100000:07:011:0157) для обслуговування житлового будинку за адресою вул. Репіна, _______, яка перебуває в оренді, згідно договору оренди землі від 24.07.2008р., зареєстрованого в книзі записів засвідчення факту реєстрації 26.08.2008р. за №3202 та у Тернопільській регіональній філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» від 18.09.2008р. за №040866100435, із додатками до нього, на дві окремі земельні ділянки площею 0,0042га та 0,0197га., без зміни їх цільового призначення.

 

6/58/88 В.Л.Кібляр

Про внесення змін в рішення міської ради від 18.12.2014р. №6/54/82 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2000га за адресою вул. Митрополита Шептицького, 32 ТОВ „МАКРО ПОІС ПЛЮС”»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Атіква», керуючись ст.12, 120, 123, 141 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в рішення міської ради від 18.12.2014р. №6/54/82 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2000га за адресою вул. Митрополита Шептицького, 32 ТОВ «МАКРО ПОІС ПЛЮС»: доповнити пунктом 2.1. наступного змісту: «2.1. Договір оренди земельної ділянки від 16.04.2010р., зареєстрований в книзі записів засвідчення факту реєстрації 27.04.2010р. за №3928 – розірвати за взаємною згодою сторін».

 

6/58/89 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під будівництво об’єкту придорожнього сервісу з автомийкою, магазином та кафе за адресою вул. 15 Квітня в оренду терміном на десять років, право на оренду якої набуватиметься на аукціоні

Керуючись Законом України «Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо порядку проведення земельних торгів у формі аукціону», Земельним кодексом України, Наказом Міністерства Аграрної політики та продовольства від 25.09.2012року №579, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,10га під будівництво об’єкту придорожнього сервісу з автомийкою, магазином та кафе за адресою вул. 15 Квітня в оренду терміном на десять років, за рахунок земель, які знаходяться у постійному користуванні управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, право на оренду якої набуватиметься на аукціоні.

 

6/58/90 В.Л.Кібляр

Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,45га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями торгівлі і побуту, творчими майстернями та офісними приміщеннями за адресою бульвар Просвіти,10 ОСББ «Магія затишку»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Магія затишку» про передачу безоплатно у власність земельної ділянки, керуючись ст.12,42,125,126 Земельного кодексу України, ст.18,19 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Передати об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Магія затишку» (ід. код _______) безоплатно у власність земельну ділянку (кад. номер 6110100000:13:007:0010) площею 0,45га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями торгівлі і побуту, творчими майстернями та офісними приміщеннями за адресою бульвар Просвіти,10.

2.Договір оренди земельної ділянки між Тернопільською міською радою та об’єднанням співвласників багатоквартирного будинку «Магія затишку», зареєстрований в книзі записів засвідчення факту реєстрації 31.12.2014 року за №5284 - вважати розірваним за взаємною згодою сторін після проведення державної реєстрації права на земельну ділянку.

3.Встановити обмеження (обтяження) у вигляді: 3.1 дотримання цільового використання земельної ділянки; 3.2.здійснення благоустрою прилеглої території, відповідно до технічних умов та плану благоустрою, погодженого управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології; 3.3.утримання в належному технічному, санітарному стані тротуару та частини дороги, що прилягає до земельної ділянки, за окремою угодою та план-схемою, погодженою управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології; 3.4.заборони будівництва, реконструкції, встановлення тимчасових споруд без відповідних дозволів; 3.5.встановлення права третіх осіб на ремонт, прокладку і обслуговування інженерних мереж; (дотримуватися правил експлуатації інженерних мереж при проведені ремонтних робіт, не чинити перешкоди в прокладанні нових комунікацій); 3.6.дотримання вимог Закону України «Про відходи» та інших вимог природоохоронного законодавства; 3.7.дотримання ст.18 Закону України «Про автомобільні дороги»; 3.8.без права огородження місць загального користування та земельної ділянки; 3.9.забезпечення доступу до об’єктів нежитлового призначення.

4.Зобов”язати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Магія затишку» в місячний термін оформити право власності та провести державну реєстрацію права та його обтяжень на земельну ділянку.

 

6/58/91 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під будівництво закладу придорожнього сервісу з об’єктами комерційного призначення за адресою вул. 15 Квітня в оренду терміном на десять років, право на оренду якої набуватиметься на аукціоні

Керуючись Законом України «Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо порядку проведення земельних торгів у формі аукціону», Земельним кодексом України, Наказом Міністерства Аграрної політики та продовольства від 25.09.2012року №579, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,10га під будівництво закладу придорожнього сервісу з об’єктами комерційного призначення за адресою вул. 15 Квітня в оренду терміном на десять років, за рахунок земель, які знаходять у постійному користуванні управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, право на оренду якої набуватиметься на аукціоні.

 

6/58/92 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під будівництво закладу придорожнього сервісу за адресою вул. 15 Квітня в оренду терміном на десять років, право на оренду якої набуватиметься на аукціоні

Керуючись Законом України «Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо порядку проведення земельних торгів у формі аукціону», Земельним кодексом України, Наказом Міністерства Аграрної політики та продовольства від 25.09.2012року №579, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,10га під будівництво закладу придорожнього сервісу за адресою вул. 15 Квітня в оренду терміном на десять років, за рахунок земель, які знаходяться у постійному користуванні управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, право на оренду якої набуватиметься на аукціоні.

 

6/58/93 В.Л.Кібляр

Про внесення змін в рішення міської ради

Пункт 3 рішення втратив чинність відповідно до рішення міської ради від 28.07.2017р. №7/16/91

Розглянувши звернення суб’єктів господарювання, керуючись ст.12 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА

1.Внести зміни в рішення міської ради від 05.10.2005р. №4/16/193 «Про вилучення та надання земельної ділянки за адресою вул.Митрополита Шептицького,9» замість слів та цифр читати

2.Внести зміни в рішення міської ради від 05.02.2010 року №5/32/44 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 1,11га для будівництва комплексу монастирських споруд за адресою вул. Тролейбусна управлінню Тернопільсько-Зборівської Єпархії Української Греко-Католицької Церкви: замість слів: «управлінню Тернопільсько-Зборівської Єпархії Української Греко-Католицької Церкви»: читати «Релігійній організації «Тернопільська-Зборівська Архієпархія української греко-католицької церкви».

3.Внести зміни в рішення міської ради від 29.11.2013 року №6/39/61 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1236га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Коцюбинського,5 ОСББ «Старий парк 5»: в тексті замість слів: «з наданням в оренду терміном на п’ять років» читати: «з правом передачі безоплатно у власність»

 

6/58/94 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під будівництво закладу придорожнього сервісу за адресою вул. 15 Квітня в оренду терміном на десять років, право на оренду якої набуватиметься на аукціоні

Керуючись Законом України «Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо порядку проведення земельних торгів у формі аукціону», Земельним кодексом України, Наказом Міністерства Аграрної політики та продовольства від 25.09.2012року №579, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,10га під будівництво закладу придорожнього сервісу за адресою вул. 15 Квітня в оренду терміном на десять років, за рахунок земель, які знаходяться у постійному користуванні управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, право на оренду якої набуватиметься на аукціоні.

 

6/58/95 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0450га за адресою вул. Голубовича гр.Ільчуку П.І.

Розглянувши звернення гр.Ільчука Павла Івановича, керуючись ст.12, 35, 118, 121, 125, 126 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Ільчуку Павлу Івановичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0450га для ведення садівництва за адресою вул. Голубовича.

2.Передати гр.Ільчуку Павлу Івановичу (ід.номер _______) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000:10:007:0049) площею 0,0450га для ведення садівництва за адресою вул. Голубовича.

3.Зобов’язати гр.Ільчука Павла Івановича: 3.1. Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства. 3.2. Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій. 3.3. Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації. 3.4. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/58/96 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на поділ земельної ділянки площею 2,518043га за адресою вул. О.Довженка, яка перебуває в оренді Тернопільської обласної організації Всеукраїнської спілки автомобілістів

Розглянувши звернення Тернопільської обласної організації Всеукраїнської спілки автомобілістів, керуючись ст. 12, 79-1, 123 Земельного Кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», «Про землеустрій», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл Тернопільській обласній організації Всеукраїнської спілки автомобілістів (ід.код _______) на поділ земельної ділянки загальною площею 2,518043га (кад.номер 6110100000:08:015:0006) за адресою вул. О.Довженка, яка перебуває в оренді згідно договору оренди землі від 12.01.2015р., про що в книзі засвідчення факту реєстрації вчинено запис 04.02.2015р. за №5303.

 

6/58/97 В.Л.Кібляр

Про надання земельної ділянки площею 0,0050га за адресою вул. Марка Вовчка, _______гр.Михайлюк Н.Т.

Розглянувши звернення гр.Михайлюк Наталії Тимофіївни, керуючись ст.12, 40, 123, 124, 125, 126 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі ВИРІШИЛА:

1.Надати гр.Михайлюк Наталії Тимофіївні (ід.номер _______) земельну ділянку (кад.номер 6110100000:07:006:0067) площею 0,0050га в оренду терміном на п’ять років для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Марка Вовчка, _______.

2.Зобов’язати гр.Михайлюк Наталію Тимофіївну в двохмісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/58/98 В.Л.Кібляр

Про внесення змін в рішення міської ради від 30.03.2012р. №6/20/95 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та реконструкції існуючих зупинок громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення»

Розглянувши звернення відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради, керуючись ст.12, 122, 123 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в додаток до рішення міської ради від 30.03.2012р. №6/20/95 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та реконструкції існуючих зупинок громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення»: доповнити пунктом «68. зупинка громадського транспорту «вул. Карпенка» по вул. Карпенка (до центру в районі буд. №22а)».

 

6/58/99 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0027га за адресою вул. Об’їзна ФО-П Карповій Н.В.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Карпової Наталі Вікторівни, керуючись ст.12, 122, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити фізичній особі-підприємцю Карповій Наталі Вікторівні (ід. номер _______) договір оренди земельної ділянки площею 0,0027га (кад.номер 6110100000:13:014:0008) з моменту його закінчення, терміном на два роки, для обслуговування павільйону по вулканізації шин за адресою вул. Об’їзна.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Карпову Наталю Вікторівну в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/58/100 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди землі площею 0,0027га для обслуговування торгового павільйону за адресою вул. Київська СМП «Перла»

Розглянувши звернення спільного малого підприємства «Перла» про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,120,123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі", враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити спільному малому підприємству «Перла» (ід.код _______) договір оренди землі (кад. номер 6110100000:05:002:0019) площею 0,0027га з моменту його закінчення в оренду терміном на п’ять років для обслуговування торгового павільйону за адресою вул. Київська.

2.Зобов’язати спільне мале підприємство «Перла» в двомісячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

 

6/58/101 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 0,0442га під будівництво та обслуговування офісного приміщення зі стоянками для автомобілів за адресою вул. Вояків дивізії «Галичина»,13 ТОВ «Експеримент»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю ТОВ «Експеримент», керуючись ст.12, 20, 92, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «Експеримент» (ід.код _______) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,0442га під будівництво та обслуговування офісного приміщення зі стоянками для автомобілів адресою вул. Вояків дивізії «Галичина»,13.

2.Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «Експеримент» (ід. код _______) змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,0442га (кад. номер 6110100000:07:003:0175) під будівництво та обслуговування офісного пприміщення зі стоянками для автомобілів адресою вул. Вояків дивізії «Галичина»,13.

3.Державний акт на право постійного користування землею від 10.06.1996р., зареєстрований за №137 – вважати таким, що втратив чинність.

4.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Експеримент» (ід. код _______) земельну ділянку площею 0,0442га (кад. номер 6110100000:07:003:0175) в оренду терміном на п’ять років під будівництво та обслуговування офісного приміщення зі стоянками для автомобілів адресою вул. Вояків дивізії «Галичина»,13.

5.Віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

6.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Експеримент» в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

 

6/58/102 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 0,1047га для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Вояків дивізії «Галичина»,13 ТОВ «Експеримент»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю ТОВ «Експеремент», керуючись ст.12, 20, 92, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «Експеримент» (ід.код _______) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,1047га для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Вояків дивізії «Галичина»,13.

2.Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «Експеримент» (ід. код _______) змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,1047га (кад. номер 6110100000:07:003:0174) для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Вояків дивізії «Галичина»,13.

3.Державний акт на право постійного користування землею від 10.06.1996р., зареєстрований за №137 – вважати таким, що втратив чинність.

4.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Експеримент» (ід. код _______) земельну ділянку площею 0,1047га (кад. номер 6110100000:07:003:0174) в оренду терміном на п’ять років для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Вояків дивізії «Галичина»,13.

5.Віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

6.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Експеримент» в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

 

6/58/103 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул.Білецька, 33 ПрАТ «Опілля»

Внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 30.06.2015р. №6/60/189

Розглянувши звернення приватного акціонерного товариства «Опілля», керуючись ст.12, 98, 99, 122 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл приватному акціонерному товариству «Опілля» (ід.код _______) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0960га терміном на три роки для проходу, проїзду та паркування автотранспорту за адресою вул.Білецька,33.

2.Зобов’язати приватне акціонерне товариство «Опілля» оформити в двомісячний термін договір сервітуту та документацію із землеустрою.

 

6/58/104 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди землі площею 0,0008га для обслуговування торгового кіоску за адресою вул. Гетьмана І.Мазепи ФО-П Боднар М.П.

Розглянувши звернення фізичної особи – підприємця Боднар Миколи Петровича про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,120,123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі", враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити фізичній особі – підприємцю Боднар Миколі Петровичу (ід.номер _______) договір оренди землі (кад. номер 6110100000:13:010:0027) площею 0,0008га з моменту його закінчення в оренду терміном на п’ять років для обслуговування торгового кіоску за адресою вул. Гетьмана І.Мазепи.

2.Зобов’язати фізичну особу – підприємця Боднар Миколу Петровича в двомісячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

 

6/58/105 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,11га за адресою вул. Чалдаєва,2А кооперативу «Злагода»

Розглянувши звернення кооперативу «Злагода», керуючись ст.12, 122, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити кооперативу «Злагода» (ід. код _______) договір оренди земельної ділянки площею 0,11га (кад.номер 6110100000:05:006:0013) з моменту його закінчення, терміном на два роки, для обслуговування відкритої стоянки автомобілів за адресою вул. Чалдаєва, 2А.

2.Зобов’язати кооператив «Злагода» в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/58/106 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на поділ земельної ділянки, яка перебуває в оренді СК «Калина-Тернопіль»

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 22.12.2015 р. №7/3/154

Розглянувши звернення споживчого кооперативу «Калина-Тернопіль», керуючись ст. 12, 123 Земельного Кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», «Про землеустрій», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл споживчому кооперативу «Калина-Тернопіль» (ід. код ) на поділ земельної ділянки загальною площею 0,1097га (кад.номер 6110100000:11:002:0058) за адресою вул. Микулинецька-бічна,10, яка перебуває в оренді згідно договору оренди землі від 27.01.2014р., про що в книзі засвідчення факту реєстрації вчинено запис 05.03.2014р. за №5129, та витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав та їх обтяжень від 18.03.2014р. №19146478 на двадцять окремих земельних ділянок площами: 0,0027га, 0,0028га, 0,0027га, 0,0025га, 0,0050га, 0,0034га, 0,0027га, 0,0027га, 0,0029га, 0,0028га, 0,0034га, 0,0026га, 0,0026га, 0,0029га, 0,0029га, 0,0029га, 0,0029га, 0,0025га, 0,0024га, 0,0027га, 0,0518га без зміни їх цільового призначення.

 

6/58/107 В.Л.Кібляр

Про визнання таким, що втратило чинність рішення міської ради від 28.10.2014р. №6/52/156 «Про поновлення договору оренди землі площею 0,4073га ТОВ «Науково-виробнича фірма «Інтеграл» за адресою вул. Текстильна,28»

Враховуючи звернення ТОВ «Науково-виробнича фірма «Інтеграл», керуючись Земельним Кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Рішення міської ради від 28.10.2014р. №6/52/156 «Про поновлення договору оренди землі площею 0,4073га ТОВ «Науково-виробнича фірма «Інтеграл» за адресою вул. Текстильна,28» - вважати таким, що втратило чинність.

 

6/58/108 В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0278га за адресою вул. Бережанська,57 ФО-П Кльоц О.М.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Кльоц Оксани Михайлівни, керуючись ст.12,123,124,125,126 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити фізичній особі-підприємцю Кльоц Оксані Михайлівні (ід.номер _______) технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0278га для обслуговування закладу громадського харчування за адресою вул. Бережанська,57.

2.Пункт 159 додатку до рішення міської ради від 30.03.2010р. №5/33/91 «Про продовження діючих договорів оренди земельних ділянок» - вважати таким, що втратив чинність.

3.Надати фізичній особі-підприємцю Кльоц Оксані Михайлівні (ід. номер _______) земельну ділянку площею 0,0278га (кад.номер 6110100000:13:005:0007) в оренду терміном на п’ять років для обслуговування закладу громадського харчування за адресою вул. Бережанська,57.

4.Зобов’язати фізичну-особу підприємця Кльоц Оксану Михайлівну в двохмісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельною ділянкою відповідно до чинного законодавства.

 

6/58/109 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0100га для будівництва та обслуговування гаража за адресою вул. Чернівецька гр.Щербай І.М.

Розглянувши звернення гр.Щербай Ігоря Михайловича, керуючись ст.12, 40, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Щербай Ігорю Михайловичу (ід.номер _______) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0100га в оренду терміном на п’ять років для будівництва та обслуговування гаража за адресою вул. Чернівецька.

2.Зобов’язати гр.Щербай Ігоря Михайловича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

6/58/110 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0100га для будівництва та обслуговування гаража за адресою вул. Чернівецька гр.Турчин С.В.

Розглянувши звернення гр.Турчин Сергія Васильовича, керуючись ст.12, 40, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Турчин Сергію Васильовичу (ід.номер _______) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0100га в оренду терміном на п’ять років для будівництва та обслуговування гаража за адресою вул. Чернівецька.

2.Зобов’язати гр.Турчин Сергія Васильовича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

6/58/111 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,120629га для обслуговування будівлі за адресою вул. Збаразька,39 ПП «Італійська хімчистка»

Розглянувши звернення приватного підприємства «Італійська хімчистка», керуючись ст.12,120,128 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,120629га для обслуговування будівлі за адресою вул. Збаразька,39 приватному підприємству «Італійська хімчистка» (ід.код _______).

 

6/58/112 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0048 га адресою прос. Злуки, 35 ФО-П Митко Д.М.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Митко Дмитра Михайловича, керуючись ст. 12, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл фізичній особі-підприємцю Митко Дмитру Михайловичу (ід.номер _______) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0048 га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування нежитлового приміщення за адресою прос. Злуки, 35.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Митко Дмитра Михайловича в шестимісячний термін подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п. 1 даного рішення, на розгляд міської ради.

 

6/58/113 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0062га для обслуговування будівлі магазину за адресою вул. Львівська, _______гр.Лебедєвій О.А.

Розглянувши звернення гр.Лебедєвої Оксани Арсенівни, керуючись ст. 12, 120, 122, 123, 124, 141 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Лебедєвій Оксані Арсенівні (ід. номер _______) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0062га для обслуговування будівлі магазину за адресою вул. Львівська, _______.

2.Припинити фізичній особі-підприємцю Дячун Оксані Яремівні (ід. номер _______) право користування земельною ділянкою площею 0,0032га за адресою вул. Львівська, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Договір оренди земельної ділянки між Тернопільською міською радою та фізичною особою–підприємцем Дячун Оксаною Яремівною, зареєстрований в книзі записів засвідчення факту реєстрації договорів оренди землі 01.09.2010 року №4075, зареєстрований у Тернопільській регіональній філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 26.10.2010 року №041066100376 - вважати розірваним за взаємною згодою сторін.

4.Надати гр.Лебедєвій Оксані Арсенівні (ід. номер _______) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0062га (кад. номер 6110100000:010140158) для обслуговування будівлі магазину за адресою вул. Львівська, _______.

5.Віднести земельну ділянку, вказану в п.4, до земель житлової та громадської забудови.

6.Зобов’язати гр.Лебедєву Оксану Арсенівну в двомісячний термін зареєструвати право оренди земельної ділянки у встановленому законодавством порядку.

 

6/58/114 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0212га для обслуговування торгового павільйону за адресою вул. Б.Лепкого, _______ гр.Скибі В.Ю.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Скиби Володимира Юхимовича, керуючись ст. 12, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити фізичній особі-підприємцю Скибі Володимиру Юхимовичу (ід. номер _______) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0212га для обслуговування торгового павільйону за адресою вул. Б.Лепкого, _______.

2.Припинити право користування фізичній особі-підприємцю Кубаю Івану Богдановичу (ід. номер _______) частиною земельної ділянки площею 0,0053га за адресою вул. Генерала Тарнавського, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Надати фізичній особі-підприємцю Скибі Володимиру Юхимовичу (ід. номер _______) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0212га (кад. номер 6110100000:050030033) для обслуговування торгового павільйону за адресою вул. Б.Лепкого, _______.

4.Віднести земельну ділянку, вказану в п.3 до земель житлової та громадської забудови.

5.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Скибу Володимира Юхимовича в двомісячний термін зареєструвати право оренди земельної ділянки у встановленому законодавством порядку.

 

6/58/115 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2034га для обслуговування складського приміщення під літерою «Л» за адресою вул. Микулинецька, _______гр.Волошин І.І.

Розглянувши звернення гр.Волошина Ігоря Івановича, керуючись ст. 12, 120, 123, 124, 141 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Волошину Ігорю Івановичу (ід. номер _______) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду терміном на десять років площею 0,2034га для обслуговування складського приміщення під літерою «Л» за адресою вул. Микулинецька, _______8.

2.Вважати припиненим право користування фізичній особі-підприємцю Климюку Андрію Андрійовичу (ід. номер _______) земельною ділянкою площею 0,2034га за адресою вул. Микулинецька, _______.

3.Зобов’язати гр.Волошина Ігоря Івановича в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

 

6/58/116 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,11га для обслуговування подарованого незавершеного будівництва будівлі магазину та під будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Симоненка гр.Малику Т.Д.

Розглянувши звернення гр.Малика Тараса Дмитровича, керуючись ст.12,120,123 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Малику Тарасу Дмитровичу (ід. номер _______) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,11га для обслуговування подарованого незавершеного будівництва будівлі магазину та під будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Симоненка з наданням земельної ділянки в оренду терміном на десять років.

 

6/58/117 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на поділ земельної ділянки площею 2,5605га, наданої в користування ТОВ «Тернопільбуд» за адресою вул. Тролейбусна,4

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Тернопільбуд», керуючись ст.12, 79-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопільбуд» (ід.код _______) на поділ земельної ділянки площею 2,5605га (кад.номер 6110100000:13:005:0016), наданої для будівництва і обслуговування групи житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення, торгівлі, гаражами і стоянками для автотранспорту за адресою вул. Тролейбусна,4, яка перебуває в користуванні товариства з обмеженою відповідальністю «Тернопільбуд», згідно договору оренди на користування земельною ділянкою, про що в книзі записів засвідчення факту реєстрації вчинено запис від 21.08.2014р, за № 5199, зареєстровано земельну ділянку в Державному земельному кадастрі 08.04.2011р. та в Державному реєстрі речових прав 09.09.14р. на дев’ять окремих земельних ділянок площами 0,4046га, 0,2036га, 0,3182га, 0,4183га, 0.3276га, 0,3298га, 0,3938га, 0,1528га, 0,0118га без зміни їх цільового призначення.

 

6/58/118 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на поділ земельної ділянки площею 1,2146га, наданої в користування ТОВ «Тернопільбуд» за адресою вул. Галицька,7а

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Тернопільбуд», керуючись ст.12, 79-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопільбуд» (ід.код _______) на поділ земельної ділянки площею 1,2146га (кад.номер 6110100000:07:001:0013), наданої для будівництва та обслуговування житлового комплексу з приміщеннями громадського призначення та гаражами-стоянками за адресою вул. Галицька,7а, яка перебуває в користуванні товариства з обмеженою відповідальністю «Тернопільбуд», згідно договору оренди на користування земельною ділянкою, про що в книзі записів засвідчення факту реєстрації вчинено запис від 17.04.2008р, за № 2955, зареєстрованого в у Тернопільській регіональній філії державного земельного кадастру, про що в реєстрі вчинено запис від 21.05.2008р. за № 040866100223, на п’ять окремих земельних ділянок площами 0,3023га, 0,2904га, 0,3702га, 0,2400га, 0.0117га без зміни їх цільового призначення.

 

6/58/119 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,5700га за адресою вул. Є.Коновальця товариству з обмеженою відповідальністю «Житло»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Житло», керуючись ст. 12, 20, 123, 125, 126 Земельного Кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «Житло» (ід.код _______) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,5700га для будівництва та обслуговування підприємств торгівлі з гаражами- стоянками та приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Є.Коновальця.

2.Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Житло» (ід.код _______) на зміну цільового призначення земельної ділянки площею 0,5700га (кад.номер 6110100000:07:009:0056) для будівництва та обслуговування підприємств торгівлі з гаражами-стоянками та приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Є.Коновальця.

3.Віднести земельну ділянку, вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Житло» в двохмісячний термін здійснити державну реєстрацію зміни цільового призначення земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/58/120 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0070га за адресою бульвар Тараса Шевченка, _______гр. Щепанюк Ю. А.

Розглянувши звернення гр. Щепанюка Юрія Андрійовича, керуючись ст. 12, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр. Щепанюку Юрію Андрійовичу (ід. номер _______) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0070га в по оренду терміном на п’ять років для реконструкції та обслуговування будівлі торгового павільйону за адресою бульвар Тараса Шевченка, _______.

2.Зобов’язати гр. Щепанюка Юрія Андрійовича в шестимісячний термін подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

6/58/121 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0251га за адресою вул. Н.Яремчука гр.Топорницькому М.М.

Розглянувши звернення гр.Топорницького Михайла Михайловича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Топорницькому Михайлу Михайловичу (ід.номер _______) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0251га у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Н.Яремчука.

2.Зобов’язати гр.Топорницького Михайла Михайловича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

6/58/122 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,7653га для обслуговування будівлі школи за адресою вул. Пушкіна,4, комунальній установі початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Тернопільська музична школа №2»

Розглянувши звернення комунальної установи початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Тернопільська музична школа №2», керуючись ст.12,92,123,156,186-1 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити комунальній установі початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Тернопільська музична школа №2» (ід.код _______) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,7653га для обслуговування будівлі школи за адресою вул. Пушкіна,4.

2.Надати комунальній установі початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Тернопільська музична школа №2» (ід.код _______) в постійне користування земельну ділянку (кад.номер 6110100000:05:006:0031) площею 0,7653га для обслуговування будівлі школи за адресою вул. Пушкіна,4.

3.Зобов’язати комунальну установу початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Тернопільська музична школа №2» в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права постійного користування земельною ділянкою відповідно до чинного законодавства.

 

6/58/123 В.Л.Кібляр

Про внесення змін в рішення міської ради від 27.02.2015р. №6/57/71 «Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,2639га для обслуговування існуючого ринку за адресою вул. 15 Квітня-Київська ТОВ «Українська торгова компанія»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Українська торгова компанія», керуючись ст.12, 122, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в п.1 рішення міської ради від 27.02.2015р. №6/57/71 «Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,2639га для обслуговування існуючого ринку за адресою вул. 15 Квітня-Київська ТОВ «Українська торгова компанія»: замість слів «шість місяців» читати «п’ять років».

 

6/58/124 В.Л.Кібляр

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок площею 0,0600га за адресою вул. Микулинецька (Бігун Б.В. та інші)

Розглянувши звернення громадян м. Тернополя, керуючись ст.12,40,118,121,125,126 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», враховуючи рішення Тернопільської міської ради від 28.10.2014р. №6/52/188 «Про визначення земельного масиву під відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків на території міста Тернополя тернополянам-військовослужбовцям, які беруть участь у проведенні антитерористичної операції» та від 28.11.2014р. №6/53/157 «Про визначення земельного масиву в районі вулиці Микулинецької (другий етап) під відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд на території міста Тернополя тернополянам-військовослужбовцям, які беруть участь у проведенні антитерористичної операції», висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок площею 0,0600га для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд за адресою вул. Микулинецька.

2.Передати громадянам м. Тернополя безоплатно у власність земельні ділянки площею 0,0600га для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд за адресою вул. Микулинецька, згідно з додатком (додається).

3.Зобов’язати громадян м. Тернополя: 3.1. Здійснити державну реєстрацію права на земельні ділянки відповідно до чинного законодавства. 3.2. Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій. 3.3. Використовувати земельні ділянки за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації. 3.4. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів. 3.5. Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житла.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/58/125 В.Л.Кібляр

Про надання земельної ділянки площею 0,7173га за адресою вул. Текстильна, _______ гр.Якимцю Р.В.

Розглянувши звернення гр.Якимця Романа Володимировича, керуючись ст.12, 120, 123, 124, 141 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Припинити товариству з обмеженою відповідальністю «Левтранс» право користування земельною ділянкою площею 0,7173га за адресою вул. Текстильна, 44, враховуючи письмову згоду землекористувача.

2.Договір оренди земельної ділянки від 17.12.2009р., зареєстрований в книзі записів засвідчення факту реєстрації 15.02.2010р. за №3841 – розірвати за взаємною згодою сторін.

3.Надати гр.Якимцю Роману Володимировичу (ід.код _______) земельну ділянку площею 0,7173га (кад. номер 6110100000:03:007:0027) в оренду терміном на п’ять років для обслуговування комплексу споруд автопідприємства за адресою вул. Текстильна, _______.

4.Зобов’язати гр.Якимця Романа Володимировича в двохмісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/58/126 В.Л.Кібляр

Про розірвання договору оренди земельної ділянки від 23.05.2012р., укладеного між Тернопільською міською радою та товариством з обмеженою відповідальністю «Сервер»

У зв’язку з систематичною несплатою орендної плати за землю, розглянувши інформацію Тернопільської ОДПІ про суб’єктів господарської діяльності, які систематично не сплачують плату за користування землею, керуючись ст. 12, 96, 141 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», п.39 договору оренди земельної ділянки від 23.05.2012р., зареєстрованого у виконавчому комітеті Тернопільської міської ради, про що в книзі записів державної реєстрації договорів оренди землі вчинено запис від 26.06.2012р. №4647, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Розірвати договір оренди земельної ділянки від 23.05.2012р., зареєстрований у виконавчому комітеті Тернопільської міської ради, про що в книзі записів державної реєстрації договорів оренди землі вчинено запис від 26.06.2012р. №4647, за систематичну несплату орендної плати за землю.

2.Припинити товариству з обмеженою відповідальністю «Сервер» (ід. код _______) право користування земельною ділянкою площею 0,2068га (кад.номер 6110100000:08:012:0050), переданою в оренду для обслуговування 54-квартирного житлового будинку з офісами за адресою проспект С.Бандери,90а.

3.Віднести земельну ділянку, вказану в п.1, до земель, не наданих у користування та не переданих у власність.

 

6/58/127 О.П.Похиляк

Про Тернопільську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 13 та Тернопільський педагогічний ліцей спортивного профілю

З метою вдосконалення мережі навчальних закладів міста, керуючись статтею 104 Цивільного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про загальну середню освіту» та «Про позашкільну освіту», відповідно до Положення про порядок створення, реорганізації і ліквідації навчально-виховних закладів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 5 квітня 1994 року № 228 «Про порядок створення, реорганізації та ліквідації навчально-виховних закладів», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Реорганізувати Тернопільський навчально-виховний комплекс «Школа-ліцей № 13» Тернопільської міської ради Тернопільської області шляхом поділу на Тернопільську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 13 Тернопільської міської ради Тернопільської області та Тернопільський педагогічний ліцей спортивного профілю Тернопільської міської ради Тернопільської області.

2.Установити, що Тернопільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 13 Тернопільської міської ради Тернопільської області та Тернопільський педагогічний ліцей спортивного профілю Тернопільської міської ради Тернопільської області є правонаступниками Тернопільського навчально-виховного комплексу «Школа-ліцей № 13» Тернопільської міської ради Тернопільської області.

3.Начальнику управління освіти і науки Тернопільської міської ради Похиляк О.П. затвердити статути Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 13 Тернопільської міської ради Тернопільської області та Тернопільського педагогічного ліцею спортивного профілю Тернопільської міської ради Тернопільської області.

4.Делегувати виконавчому комітету Тернопільської міської ради повноваження щодо створення комісії з реорганізації Тернопільського навчально-виховного комплексу «Школа-ліцей № 13» Тернопільської міської ради Тернопільської області та затвердження розподільчого балансу.

5.Встановити, що вимоги кредиторів розглядаються протягом двох місяців з дня опублікування повідомлення у спеціалізованому друкованому засобі масової інформації та задовольняться у порядку черговості, встановленому ст. 112 Цивільного кодексу України.

6.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, науки і культури.

 

6/58/128 О.П.Похиляк

Про звернення Тернопільської міської ради щодо ситуації з оплатою енергоносіїв закладами освіти та охорони здоров’я м. Тернополя

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити звернення до Голови Верховної Ради України В.Б.Гройсмана та Прем’єр - міністра України А.П.Яценюка щодо ситуації з оплатою енергоносіїв закладами освіти та охорони здоров’я м. Тернополя.

2.Направити звернення щодо ситуації з оплатою енергоносіїв закладами освіти та охорони здоров’я м. Тернополя до Голови Верховної Ради України В.Б.Гройсмана та Прем’єр - міністра України А.П.Яценюка (текст звернення додається).

 

6/58/129 Ю.П.Дейнека

Про детальний план заходів на 2015 рік в рамках Плану Стратегічного розвитку міста Тернополя до 2025 року

Враховуючи потребу в ефективній реалізації Плану Стратегічного розвитку міста та з метою забезпечення виконання заходів, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного та соціального розвитку в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України «Про схвалення Прогнозу економічного і соціального розвитку України на 2015 рік та основних макропоказників економічного і соціального розвитку України на 2016 і 2017 роки», Стратегією сталого розвитку «Україна - 2020», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань економіки, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити детальний план заходів на 2015 рік в рамках Плану Стратегічного розвитку міста Тернополя до 2025 року, згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів.

 

6/58/130 М.Ф.Лесів

Про прийняття фланцевої засувки та штурвалу до комунальної власності міста

Розглянувши звернення приватного підприємства «Креатор-Буд», у зв’язку із закінченням будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення за адресою проспект Злуки, 47а, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Прийняти від приватного підприємства «Креатор-Буд» до комунальної власності територіальної громади міста Тернополя засувку фланцеву № 4000PN10 Д-500 – 1 шт. балансовою вартістю – 86 801,22 грн. (вісімдесят шість тисяч вісімсот одна грн. 22 коп.) та штурвал № 7800 Д-500-600 – 1 шт. балансовою вартістю – 3 000,35 грн. (три тисячі 35 коп.) та безоплатно передати їх у поповнення статутного капіталу КП «Тернопільводоканал».

2.Створити комісію по прийняттю-передачі мереж, вказаних в п.1 рішення, у складі, згідно з додатком (додається).

3.Комісії, вказаній у п. 2 рішення, здійснити прийняття-передачу у відповідності до вимог чинного законодавства.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/58/131 І.Г.Мединський

Про внесення змін до Статуту КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ТЕРНОПІЛЬЕЛЕКТРОТРАНС»

Розглянувши клопотання комунального підприємства «Тернопільелектротранс» від 18.03.2015р. №285/18, з метою ефективного та стабільного функціонування підприємства, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про міський електричний транспорт», враховуючи рішення постійної комісії з питань промисловості, транспорту та зв’язку, енергозабезпечення та енергозбереження, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до Статуту КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ТЕРНОПІЛЬЕЛЕКТРОТРАНС», затвердженого рішенням міської ради від 17.05.2012р. №6/21/106 «Про внесення змін до статуту комунального підприємства «Тернопільелектротранс» Тернопільської міської ради», виклавши п.4.2. в новій редакції згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань промисловості, транспорту та зв’язку, енергозабезпечення та енергозбереження.

 

6/58/132 І.Г.Мединський

Про внесення змін та доповнень до Cтатуту ДОЧІРНЬОГО ПІДПРИЄМСТВА «СЕРВІС ТЕТ» КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ТЕРНОПІЛЬЕЛЕКТРОТРАНС»

Враховуючи клопотання КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ТЕРНОПІЛЬЕЛЕКТРОТРАНС», з метою оптимізації роботи ДОЧІРНЬОГО ПІДПРИЄМСТВА «СЕРВІС ТЕТ», керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення постійної комісії з питань промисловості, транспорту та зв’язку, енергозабезпечення та енергозбереження, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до Статуту ДОЧІРНЬОГО ПІДПРИЄМСТВА «СЕРВІС ТЕТ» КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ТЕРНОПІЛЬЕЛЕКТРОТРАНС», погодженого рішенням міської ради від 21.09.2013р. №6/37/112 «Про погодження створення дочірнього підприємства «Сервіс ТЕТ» комунальним підприємством «Тернопільелектротранс» Тернопільської міської ради» та викласти пункт 2.2. Статуту в новій редакції згідно з додатком (додається).

2.Вважати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 27.02.2015 року №6/57/120 «Про внесення змін та доповнень до Cтатуту ДОЧІРНЬОГО ПІДПРИЄМСТВА «СЕРВІС ТЕТ» КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ТЕРНОПІЛЬЕЛЕКТРОТРАНС».

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань промисловості, транспорту та зв’язку, енергозабезпечення та енергозбереження.

 

6/58/133 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок площею до 0,06га за адресою вул. Микулинецька

В пункт 5 додатку до рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 18.08.2015 р. №6/61/241

Розглянувши звернення громадян м. Тернополя, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», враховуючи рішення Тернопільської міської ради від 18.12.2014р. №6/54/19 «Про визначення земельного масиву в районі вулиці Микулинецької (третій етап) під відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд на території міста Тернополя тернополянам, які мають першочергове право на відведення земельних ділянок», висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл громадянам м. Тернополя на розроблення проектів землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельних ділянок площею до 0,06га, за рахунок земель не наданих у користування та не переданих у власність, для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд за адресою вул. Микулинецька, згідно з додатком (додається).

2.Зобов’язати громадян м. Тернополя, зазначених у додатку даного рішення, в шестимісячний термін подати на затвердження проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

 

6/58/134 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0800га за адресою вул. Бригадна гр.Крушельницькому З.В.

Розглянувши звернення гр.Крушельницького Зіновія Володимировича, керуючись ст.12, 40, 118, 125, 126 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Крушельницькому Зіновію Володимировичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0800га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. Бригадна.

2.Передати гр.Крушельницькому Зіновію Володимировичу (ід.номер _______) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000:14:001:0066) площею 0,0800га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. Бригадна.

3.Зобов’язати гр.Крушельницького Зіновія Володимировича: 3.1. Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства. 3.2. Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій. 3.3. Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації. 3.4. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів. 3.5. Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/58/135 Б.Й.Попадин

Про внесення змін до персонального складу постійних комісій міської ради

Керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", враховуючи рішення міської ради від 27.01.2015р. №6/55/1 «Про припинення повноважень», п.9. рішення міської ради від 27.02.2015р. «Протокольні доручення» та висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в додаток до рішення міської ради від 04.12.2010р. №6/1/16 "Про затвердження персонального складу постійних комісій міської ради": виключити із складу постійних депутатських комісій наступних депутатів, як таких, що втратили депутатські повноваження: з постійної комісії з питань бюджету та фінансів Гоча Петра Володимировича, з постійної комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна Лукіна Василя Миколайовича, з постійної комісії міської ради з питань промисловості, транспорту та зв’язку, енергозабезпечення та енергозбереження Гнатіва Миколу Ярославовича, з постійної комісії міської ради з питань молодіжної політики, туризму, фізичної культури та спорту Мамаєва Сергія Володимировича.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

 

6/58/136 З.Б.Здеб

Про внесення змін і доповнень до положення про порядок організації опіки та піклування в м.Тернополі, затвердженого рішенням міської ради від 26.04.2013р. №6/31/18 «Про затвердження положення про порядок опіки та піклування в м.Тернополі»

З метою надання виконавчому комітету допомоги у здійснені ним функцій органу опіки та піклування в м. Тернополі, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», у зв’язку із прийняттям постанови Кабінету Міністрів України від 22.10.2014 №624 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року №866», враховуючи рішення робочої групи створеної розпорядженням міського голови 10.03.2015р. №83 та висновок постійної комісії міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім’ї, материнства, дитинства, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни та доповнення до п. 2.2.1 положення про порядок організації опіки та піклування в м. Тернополі, затвердженого рішенням міської ради від 26.04.2013р. №6/31/18 «Про затвердження положення про порядок опіки та піклування в м.Тернополі» та викласти його в наступній редакції : При виконавчому комітеті Тернопільської міської ради діє опікунська рада та комісія з питань захисту прав дитини, які є консультативно-дорадчими органами, головним завданням яких є надання допомоги виконавчому комітету Теропільської міської ради у здійсненні ним функцій органу опіки та піклування. Повноваження та правовий статус опікунської ради та комісії з питань захисту прав дитини визначається положенням про опікунську раду та положенням про комісію з питань захисту прав дитини, які затверджені виконавчим комітетом.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім’ї, материнства, дитинства.

 

6/58/137 М.Ф.Лесів

Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 18.07.2014р. №6/49/178 «Про видачу технічних умов»

З метою врегулювання ситуації, яка склалася під час оформлення документації щодо влаштованого індивідуального (автономного) опалення у квартирах мешканців міста, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести доповнення в додаток №2 до рішення міської ради від 18.07.2014р. №6/49/178 «Про видачу технічних умов», згідно з додатком (додається).

2.Встановити заявнику, зазначеного в додатку до рішення, термін виконання пункту 7 рішення міської ради від 18.07.2014р. №6/49/178 «Про видачу технічних умов»: «до 01.05.2015р.», пункту 8: «до 15.05.2015р.».

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/58/138 В.Л.Кібляр

Про надання земельної ділянки площею 0,1661га за адресою вул. Подільська, 21б в користування ТОВ «Простір-Т»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Простір-Т», керуючись ст.12, 123 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Припинити приватному акціонерному товариству «Овочторг» (ід. код _______) право постійного користування земельною ділянкою площею 0,1661га (кад.номер 6110100000:09:002:0063) за адресою вул. Подільська, 21, враховуючи письмову згоду землекористувача.

2.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Простір-Т» (ід. код _______) земельну ділянку площею 0,1661га (кад.номер 6110100000:09:002:0063) в оренду терміном на десять років для обслуговування будівлі складського приміщення за адресою вул. Подільська, 21б.

3.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Простір-Т» в двохмісячний термін здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

4.Зобов’язати приватне акціонерне товариство «Овочторг» в двомісячний термін внести зміни у земельно-облікову документацію у встановленому законодавством порядку.

 

6/58/139 С.В.Надал

Протокольні доручення

Міська рада ВИРІШИЛА:

1.Управлінню правового забезпечення підготувати звернення до суду (з долученням аудіозапису) щодо виступу депутата міської ради Муца В.О.

2.Доручити МВ УМВСУ в Тернопільській області та прокуратурі м. Тернополя перевірити інформацію, озвучену на 58 сесії депутатом Муцом В.О., відділу зв’язків з громадськістю та ЗМІ оприлюднити результати перевірки.

3.Управлінню організаційно-виконавчої роботи підготувати розпорядження міського голови про створення комісій щодо : 3.1. перевірки роботи операторів паркування за участю представників управлінь транспорту, комунікацій та зв’язку, правового забезпечення, депутатських фракцій, постійної комісії міської ради з питань з питань промисловості, транспорту та зв’язку, енергозабезпечення та енергозбереження. 3.2. додаткового обстеження земельної ділянки площею 0,0032га для будівництва гаража за адресою вул. Енергетична,28 за участю представників постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, управлінь правового забезпечення, муніципальної поліції, містобудування, архітектури та кадастру, відділу земельних ресурсів. Комісії представити узгоджений проект рішення на чергову сесію міської ради.

4.Начальнику управління містобудування, архітектури та кадастру: 4.1. до 17.00 31.03.2015р. надати відповідь депутату П.Д.Ландяку на виконання п.4 рішення міської ради від 27.02.15р. № 6/57/133 щодо штатного розпису КП «Масив». 4.2. 7. додатково вивчити містобудівні умови та обмеження щодо земельної ділянки за адресою просп.С.Бандери ТОВ «Тер-Пінгвін», при потребі підготувати проект рішення виконавчого комітету про їх скасування, та проінформувати депутата П.Д.Ландяка.

5.Керівникам виконавчих органів під персональну відповідальність забезпечити своєчасне виконання протокольних доручень міської ради.

6.Управлінню освіти і науки, враховуючи стан фінансування, визначити доцільність надання після 01.02.15р. в безоплатне користування нежитлового приміщення за адресою м. Тернопіль, вул. Кривоноса,7а Тернопільському обласному комунальному інституту післядипломної педагогічної освіти.

7.Відділу земельних ресурсів при підготовці документації для земельних аукціонів, управлінню містобудування, архітектури та кадастру при підготовці містобудівних умов та обмежень враховувати охоронні зони водопровідних мереж.

8.Перед підписанням договору оренди земельної ділянки площею 0,2639га для обслуговування існуючого ринку за адресою вул. 15 Квітня-Київська ТОВ «Українська торгова компанія» терміном на 5років, відділу земельних ресурсів за участю депутата-мажоритарника Сиротюка М.М. вжити заходів контролю за наявністю угод підприємців існуючого ринку за адресою вул. 15 Квітня-Київська ТОВ «Українська торгова компанія» з відділом технічного нагляду щодо робіт з благоустрою, вкладання бруківки, демонтажу або перенесення кіосків ринку, які знаходяться на мережах КП «Тернопільводоканал».

 

miskrada_download Рішення міської ради з додатками

Поіменне голосування депутатів Тернопільської міської ради шостого скликання під час 58 сесії 31.03.15 року