Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

12.07.16

№7/п10/1

А.І.Артимович,Р.Я.Навроцький,В.В.Бліхар,П.Д.Ландяк,В.В.Місько,А.А.Грицишин,С.Р.Півторак

Про звернення щодо встановлення мораторію на підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги

З метою запровадження мораторію на підвищення цін і тарифів або м’якшого соціально-справедливого графіку їх росту, прив’язаного до темпу росту мінімальних заробітних плат на житлово-комунальні послуги та спожиті у побуті природний газ та електроенергію, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозбереження та енергоефективності, з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності міська рада ВИРІШИЛА:

1.Звернутися до Кабінету Міністрів України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг щодо можливості встановлення мораторію на підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги.

2.Направити звернення щодо можливості встановлення мораторію на підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги до Кабінету Міністрів України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (текст звернення додається)

Поіменне голосування

 

№7/п10/2

А.А.Грицишин

Про підтримку звернення до народних депутатів України щодо недопущення виборів на окупованих територіях України.

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Підтримати звернення до народних депутатів України щодо недопущення виборів на окупованих територіях України.

2.Направити звернення до Верховної Ради України та народним депутатам України (текст звернення додається)

Поіменне голосування

 

7/п10/3

Протокольні доручення

Міська рада ВИРІШИЛА:

1.Начальнику управління транспорту, комунікацій та зв’язку Мединському І.Г. надати депутатам міської ради на пленарному засіданні чергової сесії міської ради усне та письмове роз’яснення з приводу розгляду депутатського звернення Білана Т.Б. від 29.06.2016 р. щодо розірвання угоди на перевезення пасажирів по маршруту №12, а також про вжиті заходи за результатами розгляду звернення.

2.Виконавчому комітету міської ради в місячний термін прийняти рішення щодо визначення кабінету №35 або іншого облаштованого кабінету за адресою вул. Листопадова,5 для розташування депутатської кімнати.

3.Виконавчим органам міської ради та заступникам міського голови попередньо інформувати депутатів міської ради про заплановані зустрічі щодо добровільного об’єднання громад.

Поіменне голосування

 

miskrada_download   
Рішення міської ради з додатками

Поіменне голосування депутатів Тернопільської міської ради сьомого скликання під час 10 сесії 12.07.16 року