Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

19.08.16

7/11/1

Н.В.Зелінка

Про звернення до Тернопільського відділу поліції

Міська рада ВИРІШИЛА:

Звернутися до Тернопільського відділу поліції щодо розслідування факту поширення завідомо неправдивої інформації про депутата міської ради Турського І.В., що є порушенням Закону України «Про статус депутатів місцевих рад».

Поіменне голосування

 

7/11/2

Н.В.Зелінка

Про депутатський запит депутата Зелінки Н.В.

Керуючись ст. 21, 22 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад", міська рада ВИРІШИЛА:

1.Підтримати запит депутата Зелінки Н.В. до міського голови щодо, тимчасової споруди -майстерні по ремонту взуття, розташованої на прибудинковій території будинків а адресою вул. Коновальця, 12 та вул. Чубинського,1.

2.З метою здійснення демонтажу тимчасової споруди -майстерні по ремонту взуття, розташованої за адресою вул. Чубинського та розірвання договору оренди з зв’язку з його порушенням, направити дане звернення на розгляд виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісії міської ради з питань містобудування.

Поіменне голосування

 

7/11/3

Н.В.Зелінка

Про депутатський запит Зелінки Н.В.

Керуючись ст. 21, 22 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад", міська рада ВИРІШИЛА:

1.Підтримати запит депутата Зелінки Н.В. до міського голови щодо функціонування атракціонів на території міста.

2.Направити запит депутата Зелінки Н.В. до міського голови.

Поіменне голосування

 

7/11/4

А.П.Шкула

Про депутатський запит депутата Шкули А.П.

Керуючись ст. 21, 22 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад", міська рада ВИРІШИЛА:

1.Підтримати запит депутата Шкули А.П. до міського голови щодо встановлення відеокамер у приймально-діагностичних відділеннях лікувальних закладах міста.

2.Направити запит депутата А.П.Шкули до міського голови.

Поіменне голосування

 

7/11/5

А.П.Шкула

Про депутатський запит депутата Шкули А.П.

Керуючись ст. 21, 22 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад", міська рада ВИРІШИЛА:

1.Підтримати запит депутата Шкули А.П. до міського голови щодо рішення міської ради від 22.03.2016р. №6/30/88 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,35га за адресою просп.С.Бандери прокуратурі Тернопільської області».

2.Надіслати запит депутата А.П.Шкули до міського голови.

Поіменне голосування

 

7/11/6

Генсерук В.А.

Про депутатський запит Генсерука В.А.

Керуючись ст. 21, 22 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад", міська рада ВИРІШИЛА:

1.Підтримати запит депутата Генсерука В.А. до начальника управління Укртрансбезпеки у Тернопільській області Табаки І.В. про посилення контролю за рухом маломірних суден на Тернопільському ставі.

2.Надіслати запит до начальника управління Укртрансбезпеки у Тернопільській області Табаки І.В.

Поіменне голосування

 

7/11/7

В.В.Місько

Про призначення іменних стипендій Тернопільської міської ради в галузі освіти для обдарованих дітей

Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні », рішення міської ради від 26.01.2016р. №7/5/60 «Про іменні стипендії Тернопільської міської ради в галузі освіти для обдарованих дітей міста Тернополя», рішення міської ради від 16.06.2016р. №7/9/180 «Про внесення змін в рішення міської ради» з метою підтримки обдарованих, талановитих учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста Тернополя, враховуючи результати засідання конкурсної комісії для організації роботи з розгляду, відбору та висунення кандидатів на іменну стипендію Тернопільської міської ради (протокол комісії додається), рішення постійних комісій міської ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, фізичної культури та спорту, з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Призначити іменні стипендії в галузі наук обдарованим та талановитим учням загальноосвітніх навчальних закладів міста Тернополя у 2016-2017 н.р. згідно з додатком (додаток 1).

2.Призначити стипендії міського голови «Кращий учень школи» обдарованим та талановитим учням загальноосвітніх навчальних закладів міста Тернополя у 2016-2017 н.р. згідно з додатком (додаток 2).

3.Управлінню освіти і науки здійснити виплати стипендій кращим учням, відповідно до пункту 4.2 Положення про іменні стипендії Тернопільської міської ради для обдарованих дітей міста Тернополя, затвердженого рішенням міської ради від 26.01.2016 року №7/5/60.

4.Відповідальність за своєчасну виплату стипендій покласти на управління освіти і науки.

5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, фізичної культури та спорту, з питань бюджету та фінансів.

Поіменне голосування

 

7/11/8

С.В.Надал

Про внесення змін до персонального складу постійних комісій міської ради

Пункти 1,2 втратили чинність відповідно до рішення міської ради від 05.10.2018р. №7/28/11

Керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", беручи до уваги заяву депутата Тернопільської міської ради Артимовича Андрія Івановича, Шкули Андрія Петровича, Ляховича Романа Мар’яновича, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в додаток до рішення міської ради від 11.11.2015 р. №7/1/10 "Про затвердження персонального складу постійних комісій міської ради":

1.Внести зміни в склад постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі щодо депутата Артимовича Андрія Івановича та замість слів «голова комісії» читати «член комісії».

2.Обрати головою постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі Шкулу Андрія Петровича.

3.Внести зміни в склад постійної комісії міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім'ї, материнства, дитинства щодо депутата Ляховича Романа Мар’яновича та замість слів «голова комісії» читати «член комісії».

Поіменне голосування

 

7/11/9

В.П.Кармазин

Про передачу БТР – 60П

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення Тернопільського державного науково-технічного підприємства «Промінь», комунального підприємства «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя», враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, фізичної культури та спорту, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Передати Тернопільському державному науково-технічному підприємству «Промінь» в безоплатне користування (терміном на 1 рік) бронетранспортер БТР-60П, вартістю 17235,00 грн. (сімнадцять тисяч двісті тридцять п’ять гривень 00 копійок) в якості муляжа, для проведення конструкторсько-випробувальних робіт.

2.Директору комунального підприємства «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» в місячний термін укласти договір користування бронетранспортером БТР-60П з Тернопільським державним науково-технічним підприємством «Промінь».

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, фізичної культури та спорту.

Поіменне голосування

 

7/11/10

М.Ф.Лесів

Про відчуження основних засобів

Розглянувши звернення комунального підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради щодо надання дозволу на відчуження основних засобів, керуючись Господарським кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про порядок відчуження основних засобів, що є комунальною власністю міста Тернополя, затвердженого рішенням міської ради від 30.09.2011р. № 6/14/16, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл комунальному підприємству теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради (ід. код. ____________), за погодженням управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, на відчуження основних засобів шляхом продажу через товарні біржі, на аукціоні, а саме:

- котел ДЕ-10-14ГМ з економайзером, 1984р.в., інвентарний № 14000767, ринкова вартість з ПДВ – 143 600,00 грн. (сто сорок три тисячі шістсот грн. 00 коп.);

- котел ДЕ-10-14ГМ з економайзером, 1984р.в., інвентарний № 14200435, ринкова вартість з ПДВ – 151 300,00 грн. (сто п’ятдесят одна тисяча триста грн. 00 коп.);

- котел ДЕ-6,5, 1997р.в., інвентарний № 14100570, ринкова вартість з ПДВ – 92 300,00 грн. (дев’яносто дві тисячі триста грн. 00 коп.);

- котел ДЕ-6,5, 1997р.в., інвентарний № 14100569, ринкова вартість з ПДВ – 92 300,00 грн. (дев’яносто дві тисячі триста грн. 00 коп.);

- економайзер ЕП-2-142, 1997р.в., інвентарний № 14100567, ринкова вартість з ПДВ – 23 400,00 грн. (двадцять три тисячі чотириста грн. 00 коп.);

- економайзер ЕП-2-142, 1997р.в., інвентарний № 14100568, ринкова вартість з ПДВ – 23 400,00 грн. (двадцять три тисячі чотириста грн. 00 коп.).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування

 

7/11/11

М.Ф.Лесів

Про затвердження договору між Тернопільською міською радою та компанією Law Debenture Corporate Services Limited (Великобританія) від 1 серпня 2016 року

З метою реалізації Проекту модернізації системи централізованого теплопостачання м. Тернополя, на виконання Договору гарантії, відшкодування та підтримки Проекту, укладеного 9 липня 2014 року між Тернопільською міською радою та Європейським Банком Реконструкції та Розвитку, відповідно до статей 26, 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити договір між Тернопільською міською радою та компанією Law Debenture Corporate Services Limited (Великобританія) від 1 серпня 2016 року (додається).

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, з питань бюджету та фінансів.

Поіменне голосування

 

7/11/12

І.Г.Мединський

Про Програму автоматизованої системи оплати проїзду та обліку пасажирів в наземному громадському транспорті в м. Тернополі

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 20.12.2016р. №7/13/210,від 28.07.2017р. №7/16/33

В додаток до рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 15.12.2017р. №7/21/30

Розглянувши клопотання комунального підприємства «Тернопільелектротранс» Тернопільської міської ради від 11.07.2016р. № 526/18, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою підвищення якості надання послуг з перевезення пасажирів, забезпечення належного обліку фактично наданих транспортних послуг міським пасажирським транспортом, економії коштів бюджету та їх ефективного використання при відшкодуванні реальних втрат доходів від пільгових перевезень, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Програму автоматизованої системи оплати проїзду та обліку пасажирів в наземному громадському транспорті в м. Тернополі , затверджену рішенням міської ради від 16.12.2011 року № 6/16/123, викласти в новій редакції, згідно з додатком (додається).

2.Включити Програму автоматизованої системи оплати проїзду та обліку пасажирів в наземному громадському транспорті в м. Тернополі в додаток 3 до рішення міської ради від 22.12.2015 року №7/3/18 «Про програму економічного та соціального розвитку міста Тернополя на 2016 рік»

3.Фінансовому управлінню міської ради забезпечити фінансування заходів, спрямованих на виконання Програми.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Поіменне голосування

 

7/11/13

В.Й.Бесага

Про внесення змін в додаток до рішення міської ради від 16.02.2012 року №6/19/27 «Про затвердження переліку об’єктів»

Розглянувши звернення обслуговуючого кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Головацького-3 Блок Б», керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Положенням про порядок пайової участі замовників у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Тернополя», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

Доповнити додаток до рішення міської ради від 16.02.2012 року №6/19/27 «Про затвердження переліку об’єктів» наступним об’єктом: «10.Багатоквартирний житловий будинок з вбудованими приміщеннями громадського призначення по вул. Головацького, 3 (II черга), вул. Головацького, 3».

Поіменне голосування

 

7/11/14

Струк В.Б.

Про внесення змін до комплексної програми профілактики та протидії злочинності «Безпечне місто» на 2016 рік

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою ефективного виконання завдань, передбачених комплексною програмою профілактики та протидії злочинності «Безпечне місто» на 2016 рік, беручи до уваги висновки постійних комісій міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, з питань бюджету та фінансів ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни у комплексну програму профілактики та протидії злочинності «Безпечне місто» на 2016 рік, затвердженої рішенням міської ради від 03.03.2016р. № 7/6/4, із змінами, внесеними рішенням від 21.04.2016 року № 7/7/182:

1.1. пункт 6 Паспорту програми «Учасники програми» доповнити словами «управління патрульної поліції у м.Тернополі Департаменту патрульної поліції»;

1.2. в пункті 9 Паспорту Програми «Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми, всього, у тому числі» замість цифр та слів: «2350,0 тис,грн.» читати: «2650,0 тис.грн»;

1.3.в пункті 9.1 Паспорту програми «коштів міського бюджету» замість цифр та слів: «2350,0 тис.грн.» читати: «2650,0 тис.грн.»

1.4. викласти пункти 17, 18 розділу 6 « Напрями діяльності та заходи програми» в новій редакції, згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

Поіменне голосування

 

7/11/15

І.Л.Сороколіт

Про звернення до Міністерства оборони України щодо передачі в комунальну власність міста Тернополя гуртожитку за адресою вул. Лозовецька, 34

З метою реалізації громадянами свого права на приватизацію поменкань у гуртожитку, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про забезпечення майнових прав мешканців гуртожитків», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності та з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Підтримати звернення до Міністерства оборони України щодо передачі в комунальну власність міста Тернополя гуртожитку за адресою вул. Лозовецька, 34.

2.Надіслати звернення щодо передачі в комунальну власність міста Тернополя гуртожитку за адресою вул. Лозовецька, 34 Міністерству оборони України (текст звернення додається).

Поіменне голосування

 

7/11/16

Навроцький Р.Я., Бліхар В.В.,Місько В.В., Ландяк П.Д.,Грицишин А.А.,Півторак С.Р.

Про складення графіку звітів керівників структурних підрозділів та комунальних підприємств Тернопільської міської ради

З метою об’єктивної та прозорої оцінки якості роботи керівників структурних підрозділів та керівників комунальних підприємств Тернопільської міської ради, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», враховуючи висновки профільних постійних комісій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Зобовязати виконавчий комітет Тернопільської міської ради спільно з керівниками депутатських фракцій розробити графік звітів про роботу керівників усіх структурних підрозділів Тернопільської міської ради та керівників комунальних підприємств та винести його на затвердження на чергове пленарне засідання сесії Тернопільської міської ради.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на голів депутатських фракцій.

Поіменне голосування

 

7/11/17

Навроцький Р.Я., Грицишин А.А., Місько В.В.

Про економію коштів при ремонті вулиці Чумацької

З метою економії коштів та виконання більшого обсягу робіт з капітального ремонту об'єктів житлового фонду в 2016-му році, керуючись Законами України «По місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», враховуючи висновки постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Доручити управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології вжити всіх можливих заходів з економії витрат по вже розпочатому капітальному ремонту вулиці Чумацької. Про результати вжитих заходів доповісти на наступному пленарному засіданні Тернопільської міської ради.

2.Винести подяку активним небайдужим підприємцям, які долучаються до благоустрою міста. Зважаючи на розташування на вул. Чумацькій переважно приватних об’єктів рекомендувати їх власникам у більшій мірі долучатися до ремонту даної вулиці.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування

 

7/11/18

С.В.Надал

Про звернення до Верховної Ради України з приводу другої річниці боїв під Іловайськом

Керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити звернення до Верховної Ради України з приводу другої річниці боїв під Іловайськом.

2.Направити звернення з приводу другої річниці боїв під Іловайськом до Голови Верховної Ради України Парубія А.В. (текст звернення додається).

Поіменне голосування

 

7/11/19

Р.В.Торожнюк

Про звіт про роботу начальника відділу технічного нагляду за період січень 2015р. - серпень 2016р.

З метою всебічної та об'єктивної оцінки якості роботи відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради та його керівника, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Заслухати на найближчому пленарному засіданні сесії Тернопільської міської ради звіт про роботу начальника відділу технічного нагляду у період січень 2015р. - серпень 2016р. Та дати йому оцінку.

2.Зобов'язати начальника відділу Тернопільської міської ради підготувати звіт про роботу за період листопад 2015р. - серпень 2016р. Та представити його на найближчому пленарному засіданні сесії Тернопільської міської ради.

Поіменне голосування

 

7/11/20

І.Л.Сороколіт

Про конкурсну комісію з призначення управителя багатоквартиного будинку

З метою здійснення прозорого, справедливого та ефективного призначення управителів багатоквартирних будинків у місті Тернополі, керуючись наказом №150 від 13.06.2016 Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Законом України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабе зпечення та енергоефективності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Зобов’язати виконавчий комітет підготувати та винести на затвердження сесії Тернопільської міської ради положення та персональний склад конкурсної комісії з призначення управителів багатоквартирних будинків, у яких мешканці не створили об’єднання співвласників багатоквартирних будинків та де не обрали самостійно управителя. У разі необхідності скликати для цього позачергову сесію міської ради.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування

 

7/11/21

С.М.Лупак

Про проведення інвентаризації багатоквартирних будинків у м. Тернополі

З метою якісного та точного проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку , відповідно до Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №150 від 13.06.2016р., зареєстрованого в Міністерстві юстиції України за № 893/29023 від 24.06.2016р., враховуючи Закон України «Про особливості здійснення права власності в багатоквартирному будинку», з метою потрібно збору та систематизації інформації про усі наявні багатоквартирні будинки у місті Тернополі та характеристики їх основних параметрів для участі в конкурсі по вибору управителів, в будинках де не створено ОСББ та співвласники яких не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозбереження та енергоефективності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Зобов’язати Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології з залученням депутата від виборчого округу до 31 грудня 2016 року провести збір та систематизацію інформації, що стосується основних параметрів (характеристик) усіх багатоквартирних будинків міста Тернополя, незалежно від організації, яка на даний момент утримує, управляє чи обслуговує багатоквартирний будинок.

Обов’язкова інформація, яка повинна міститись в характеристиці кожного багатоквартирного будинку повинне містити:

• Дата здачі в експлуатацію;

• Найменування організації, яка будувала будинок та яка виступала замовником будівництва (при наявності) ;

• Обслуговуюча організація (організація, яка надає послуги з утримання/управління/обслуговування будинку)

• Тип основної конструкції

• Тип покрівлі, кількість м²

• Опалення (вказати кількість квартир із ЦО, та кількість із індивід. опаленням)

• Інтернет (установа, що надає послуги)

• Телебачення (установа, що надає послуги)

• Ліфт, кількість (установа, що надає послуги)

• Площа житлових приміщень

• Площа нежитлових приміщень

• Площа комерційних приміщень, кількість

• Кількість квартир (по видах): висота основних приміщень, матеріал стін, статус пам’ятки архітектури або інший статус, контактна інформація керівника організації, котра обслуговує будинок або голови ОСББ.

• Кількість під’їздів

• Наявність підвальних приміщень спільного користування

• Наявність технічних документації на будинок (перелічити)

• Наявність в будинку ОСББ, з вказанням форми управління, дати створення

• Площа земельної ділянки або прибудинкової території та її статус (оренда, власність, постійне користування та інше).

2.Заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Стемковському В.В. на першій сесії, яка відбудеться у 2017р. доповісти про результат проведеної роботи на виконання п.1 даного рішення.

3.Контроль за даним рішенням покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозбереження та енергоефективності.

Поіменне голосування

 

7/11/22

Н.В.Зелінка, І.В.Турський

Про внесення змін до рішення № 7/9/6 від 16.06.2016р. «Про затвердження положення «Про громадський бюджет Тернопільської міської ради»

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 16.03.2018 р. №7/23/29

Керуючись Бюджетним кодексом України, Податковим кодексом України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», «Про статус депутатів місцевих рад», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про доступ до публічної інформації» та іншими нормативно-правовими актами України, що регулюють бюджетні відносини, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до рішення № 7/9/6 від 16.06.2016р. «Про затвердження положення «Про громадський бюджет Тернопільської міської ради» внести наступні зміни:

1.1. В пункті 2 замість «1 вересня» читати «1 жовтня»;

1.2. Доповнити рішення пунктом 3. Згідно подання голови постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, на основі пропозицій від громадських організацій, депутатів міської ради та виконавчих органів Тернопільської міської ради затвердити персональний склад Номінаційного комітету:

  1. Зелінка Назарій Володимирович – депутат Тернопільської міської ради
  2. - (внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 16.03.2018 р. №7/23/29)
  3. - (внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 16.03.2018 р. №7/23/29)
  4. Шараськіна Вікторія Андріївна – депутат Тернопільської міської ради
  5. Ковальчук Юлія Вікторівна - координатор руху ЧЕСНО у Тернополі
  6. Дякович Вероніка Михайлівна – голова молодіжної міської ради при Тернопільській міській раді
  7. Шимків Любомир Петрович – член наглядової ради Пласту НСОУ
  8. Абрам’юк Святослав Юрійович – член правління ГО «Молода Просвіта»
  9. Корчак Тетяна Станіславівна - начальник управління економіки, промисловості та праці
  10. Дейнека Юрій Петрович - начальник управління стратегічного розвитку міста
  11. Кучер Надія Павлівна – начальник фінансового управління
  12. Муца Ганна Михайлівна - заступник начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

Поіменне голосування

 

7/11/23

Н.Шоломейчук, Р.Я.Навроцький

Про скасування рішення виконавчого комітету від 29.06.2016 року № 562 та вжиття заходів щодо розірвання/визнання недійсним інвестиційного договору від 05.07.2016р. за №33

Керуючись ЗУ «Про місцеве самоврядування», ст.ст.1,2 ЗУ «Про інвестиційну діяльність», ст.26 ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності», ст.ст. 124, 134 Земельного Кодексу України, ст.ст. 203, 215 Цивільного кодексу України, ст.207 Господарського кодексу України, враховуючи звернення підприємців, що здійснюють торгівельну діяльність по вул. Живова,9, м.Тернопіль з метою усунення допущених порушень законодавства та збереження комунального майна територіальної громади, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Скасувати рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 29.06.2016р. №562 про затвердження результатів конкурсу з вибору інвестора для будівництва та облаштування торгових приміщень на земельній ділянці за адресою: вул. Живова у м.Тернополі та визнання переможцем конкурсу ТОВ «Спілка підприємців».

2.Зобов’язати виконавчий комітет Тернопільської міської ради розірвати інвестиційний договір за №33 на будівництво та облаштування торгово-офісних приміщень за адресою вул. Живова м.Тернопіль, укладеного 05.07.2016р. між Виконавчим комітетом Тернопільської міської ради, КП «Підприємство матеріально-Технічного забезпечення» ТМР, ТОВ «Спілка підприємців», або звернутися до суду з позовом про визнання договору недійсним.

3.Створити депутатську комісію, про результати роботи інформувати на черговій сесій міської ради.

Поіменне голосування

 

7/11/24

В.В.Шумада

Про нагородження відзнаками Тернопільської міської ради

Керуючись рішенням міської ради від 19.05.2011р. №6/8/10 «Про затвердження Статуту територіальної громади міста Тернополя», за заслуги перед містом, враховуючи висновки комісії по нагородженню відзнаками Тернопільської міської ради від 11.08.2016р., міська рада ВИРІШИЛА:

1.За вагомий особистий вклад у становленні української державності та особисту мужність, виявлених у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, заслуги перед містом присвоїти звання "Почесний громадянин міста Тернополя", згідно з додатком 1 (додається).

2.За особистий внесок в розвиток науки, економіки, виробництва, культури та мистецтва, досягнення і перемоги у спорті, за впровадження передових технологій у сферах людської життєдіяльності, активну благодійну та громадську діяльність нагородити відзнаками Тернопільської міської ради, кожного, згідно з додатком 2 (додається).

3.Міському голові вручити нагороди Тернопільської міської ради в урочистій обстановці при святкуванні Дня міста.

Поіменне голосування

 

7/11/25

В.О.Остапчук

Про виконання бюджету міста Тернополя за перше півріччя 2016 року

Заслухавши звіт виконавчого комітету про виконання бюджету міста за перше півріччя 2016 року, керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити звіт про виконання бюджету міста Тернополя за перше півріччя 2016 року по доходах в сумі 871900,8 тис.грн, в тому числі, по загальному фонду – 835360,9 тис.грн і по спеціальному фонду –36539,9 тис.грн, та по видатках в сумі 837695,3 тис.грн, в тому числі, по загальному фонду - 709304,4тис.грн і по спеціальному фонду - 128390,9 тис.грн, згідно з додатками 1, 2, 3 (додаються).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

Поіменне голосування

 

7/11/26

В.О.Остапчук

Про внесення змін до рішення міської ради від 22.12.2015р. № 7/3/23 „Про бюджет м. Тернополя на 2016рік”

Керуючись Бюджетним кодексом України, постановою Кабінету Міністрів України від 24.06.2016р. №395 " Деякі питання надання у 2016 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих категорій", розпорядженням голови обласної адміністрації від 02.07.2016року №398-од та враховуючи висновки постійної комісії з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Збільшити доходи загального фонду міського бюджету на 127495,0тис.грн., із них за рахунок субвенцій з державного бюджету 24323,8тис.грн.

1.1.(11010100) Податок на доходи фізичних осіб,що сплачуються податковими агентами, із доходів платника податку у вигляді заробітної плати- 58200,0тис.грн.

1.2.(14040000) Акцизний податок з реалізації суб"єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів -19200,0тис.грн.

1.3 (18010300) Податок на нерухоме майно,відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об’єктів нежитлової нерухомості -1000,00 тис.грн.

1.4 (18010400) Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений юридичними особами, які є власниками об’єктів нежитлової нерухомості -400,0тис.грн.

1.5.(18010500) Земельний податок з юридичних осіб -2240,00 тис.грн.

1.6.(18010600) Орендна плата з юридичних осіб -4760,00 тис.грн.

1.7.(18010700) Земельний податок з фізичних осіб – 300,00 тис.грн.

1.8.(18010900) Орендна плата з фізичних осіб-1100,00 тис.грн.

1.9.(18050300) Єдиний податок з юридичних осіб-2900,0 тис.грн.

1.10.(18050400) Єдиний податок з фізичних осіб – 10491,2тис.грн.

1.11.(21050000) Плата за розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів – 900,0 тис.грн.

1.12.(21080500) Інші надходження -500,0тис.грн.

1.13. ( 22080400) Надходження від орендної плати за користування цілісним майновим комплексом та іншим майном, що перебуває в комунальній власності - 680,0 тис.грн.

1.14.(24060300) Інші надходження- 500,0тис.грн.

1.15.(41030800) Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-,водопостачання і водовідведення, квартирної плати ( утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення сміття та рідких нечистот -21292,5тис.грн.

1.16.(41033900) Освітня субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам -600,9тис.грн.

1.17.(41034200) Медична субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам -430,4тис.грн.

1.18.(41034500) Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій -2000,0тис.грн.

2.Збільшити видатки загального фонду міського бюджету на 82584,73тис.грн., із них за рахунок субвенцій з державного бюджету 22323,8тис.грн. та переданих із спеціального фонду до загального фонду - 34,530тис.грн. з них: оплата праці-24762,0тис.грн. енергоносії- 400,0тис.грн.

2.1. Управлінню соціальної політики- 22292,5тис.грн.

2.1.1.(090405) Субсидії населенню для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг – 21292,5тис.грн.

2.1.2.(090209) Інші пільги громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, дружинам (чоловікам) та опікунам (на час опікунства) дітей померлих громадян, смерть яких пов'язана з Чорнобильською катастрофою – 3,0 тис.грн.

2.1.3.(090214) Пільги окремим категоріям громадян з послуг зв"язку – 497,0тис.грн.

2.1.4.(090412) Інші видатки на соціальний захист населення (Програма " Турбота") -500,0тис.грн.

2.2.Міській раді – 205,0тис.грн.

2.2.1.(010116) Органи місцевого самоврядування -155,0тис.грн.

2.2.2.(180410) Інші заход , пов"язані з економічною діяльністю -50,0тис.грн.

2.3. Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна - 70,0тис.грн.

2.3.1.(250404) Інші видатки- 70,0тис.грн.

2.4.Фінансове управління – 362,23тис.грн.

2.4.1.(010116) Органи місцевого самоврядування – 29,0тис.грн.

2.4.2.(250344) Субвенція з міського бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку регіонів (Програма попередження надзвичайних ситуацій,реагування на них та забезпечення пожежної техногенної безпеки на території м.Тернопіля) -50,0тис.грн.

2.4.3.(250344) Субвенція з міського бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку регіонів ("Програма підтримки державної політики у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів у м.Тернополі ") -40,0тис.грн.

2.4.4.(250323) Субвенція на утримання об"єктів спільного користування чи ліквідацію негативних наслідків діяльності об"єктів спільного користування (школа мистецтв) -8,7тис.грн.

2.4.5.(250344) Субвенція з міського бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку регіонів (Програма забезпечення обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону , територіальної оборони та мобілізаційної підготовки у м.Тернополі на 2016 рік) – 34,530тис.грн.

2.4.6.(250344) Субвенція з міського бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку регіонів ( Комплексна Програма профілактики та протидії злочиності "Безпека міста нас 2016 рік") -200,0тис.грн.

2.5. Управлінню транспорту, комунікацій та зв"язку- 18220,0тис.грн.

2.5.1.(170102) Компенсаційні виплати на пільговий проїзд автомобільним транспортом окремим категоріям громадян -3270,0тис.грн.

2.5.2.(170302) Компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян на залізничному транспорті -1290,0тис.грн.

2.5.3.(170602) Компенсаційни виплати на пільговий проїзд електричним транспортом окремим категоріям громадян – 11160,0тис.грн.

2.5.4.(170603) Інші заходи у сфері електротранспорту (Програма розвитку міського електричного транспорту на 2014-2017роки) – 2000,0тис.грн.

2.5.5.(170103) Інші заходи у сфері автомобільного транспорту – 500,0тис.грн.

2.6. Управлінню культури і мистецтв – 520,0тис.грн.

2.6.1.(110103) Філармонії, музичні колективи і ансамблі та інші мистецькі заклади та заходи -200,0тис.грн.

2.6.2.(110502) Інші культурно-освітні заклади та заходи (Благоустрій КП "Об"єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя) -300,0тис.грн.

2.6.3.(110201) Бібліотеки – 20,0тис.грн.

2.7.Управлінню у справах сім"ї, молодіжної політики і спорту -129,4тис.грн. з них: оплата праці- 24,1тис.грн.

2.7.1.(130102) Проведення навчально-тренувальних зборів і змагань -100,0тис.грн.

2.7.2.(091101) Утримання центрів соціальних служб для сім"ї , дітей та молоді -29,4тис.грн. з них: оплата праці- 24,1тис.грн.

2.8. Управлінню освіти і науки –29196,8тис.грн. з них: оплата праці-19659,1тис.грн. енергоносії- 150,0тис.грн.

2.8.1.(070101) Дошкільні заклади освіти – 10574,9тис.грн. з них: оплата праці- 8000,0тис.грн.

2.8.2.( 070201) Загальноосвітні школи ( в т.ч. школа-дитячий садок, інтернат при школі), спеціалізовані школи, ліцеї, гімназії, колегіуми –8154,8тис.грн. з них: оплата праці- 6000,0 тис.грн.

2.8.3.(070202) Вечірні ( змінні) школи – 131,8тис.грн. з них: оплата праці- 90,0 тис.грн.

2.8.4.(070304) Спеціалізовані загально-освітні школи інтернати, школи та інші заклади освіти для дітей з вадами у фізичному чи розумовому розвитку -120,9тис.грн. з них: оплата праці- 99,1 тис.грн.

2.8.5.(070401) Позашкільні заклади освіти, заходи із позашкільної роботи з дітьми 878,6тис.грн. з них: оплата праці- 720,0тис.грн.

2.8.6.(070501) Професійно- технічні заклади освіти – 7500,0тис.грн. з них: оплата праці-4000,0тис.грн. енергоносії- 150,0тис.грн.

2.8.7.(070601) Вищі заклади I та II рівнів акредитації -941,0тис.грн.

2.8.9.(130107) Утримання та навчально-тренувальна робота дитячо-юнацьких спортивних шкіл -894,8тис.грн. з них: оплата праці-750,0тис.грн.

2.9. Відділу охорони здоров»я та медичного забезпечення – 8308,8тис.грн. з них: оплата праці- 5078,8тис.грн. енергоносії- 250,0 тис.грн.

2.9.1.(080101) Лікарні – 5516,8тис.грн. з них: оплата праці- 3635,8тис.грн. енергоносії- 180,0тис.грн.

2.9.2.(080500) Загальні і спеціалізовані стоматологічні поліклініки – 599,8тис.грн. з них: оплата праці- 433,0тис.грн. енергоносії- 70,0тис.грн.

2.9.3.(080800) Центри первинної медичної (медико-санітарної) допомоги – 1232,2тис.грн. з них: оплата праці- 1010,0тис.грн.

2.9.4.(081002) Інші заходи по охороні здоров'я – 960,0тис.грн.

2.10. Управлінню стратегічного розвитку міста -300,0тис.грн.

2.10.1.(250404) Інші видатки – 300,0тис.грн.

2.11.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології – 2980,0тис.грн.

2.11.1.(100101) Житлово-експлуатаційне господарство- 300,0тис.грн.

2.11.2.(100201) Теплові мережі- 2000,0тис.грн.

2.11.3.(100203) Благоустрій – 680,0тис.грн.

3.Зменшити видатки загального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів на 50,0тис.грн. З них: енергоносії-50,0 тис.грн.

3.1. Управлінню у справах сім"ї, молодіжної політики і спорту -50,0тис.грн. З них: енергоносії-50,0 тис.грн.

3.1.1.(130107) Утримання та навчально-тренувальна робота дитячо-юнацьких спортивних шкіл- 50,0тис.грн. З них: енергоносії-50,0 тис.грн.

4.Збільшити видатки загального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів за рахунок зменшення (п.3) на 50,0тис.грн. З них: оплата праці- 43,0тис.грн.

4.1. Управлінню у справах сім"ї, молодіжної політики і спорту -50,0тис.грн. З них: оплата праці- 43,0тис.грн.

4.1.1. (130107) Утримання та навчально-тренувальна робота дитячо-юнацьких спортивних шкіл- 50,0тис.грн. З них: оплата праці- 43,0тис.грн.

5.Збільшити видатки спеціального фонду міського бюджету за рахунок переданих із загального фонду до спеціального фонду міського бюджету – 44944,8тис.грн., з них за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій -2000,0тис.грн. З них : капітальні видатки – 44944,8тис.грн.

5.1.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології -35897,7 тис.грн. З них : капітальні видатки –35897,7 тис.грн.

5.1.1.(100203) Благоустрій – 6028,7тис.грн. З них : капітальні видатки – 6028,7тис.грн.

5.1.2.(150101) Капітальні вкладення – 7894,0тис.грн. З них : капітальні видатки -7894,0тис.грн.

5.1.3.(180409) Внески органів місцевого самоврядування у статутні капітали суб"єктів підприємницької діяльності – 4800тис.грн. З них : капітальні видатки -4800,0тис.грн.

5.1.4.(100102) Капітальний ремонт житлового фонду-17175,0тис.грн. З них : капітальні видатки- 17175,0тис.грн.

5.2. Відділу охорони здоров»я та медичного забезпечення – 1988,0тис.грн. З них : капітальні видатки -1988,0тис.грн.

5.2.1.(080101) Лікарні – 580,0тис.грн. З них : капітальні видатки -580,0тис.грн.

5.2.2.(080500) Загальні і спеціалізовані стоматологічні поліклініки -45,0тис.грн. З них : капітальні видатки -45,0тис.грн.

5.2.3.(150114)Проведення невікладних відновлювальних робіт, будівництво та реконструкція лікарень загального профілю- 1363,0 тис.грн. З них : капітальні видатки -1363,0тис.грн.

5.3.Управління культури і мистецтв- 1477,0тис.грн. З них : капітальні видатки -1477,0тис.грн.

5.3.1.(110201) Бібліотеки – 165,0тис.грн. З них : капітальні видатки-165,0тис.грн.

5.3.2.(110204) Палаци і будинки культури, клуби та інші заклади клубного типу -812,0тис.грн. З них : капітальні видатки-812,0тис.грн.

5.3.3.(110502) Інші культурно – освітні заклади (Благоустрій КП «Об»єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя)» - 500,0тис.грн. З них: капітальні видатки - 500,0тис.грн.

5.4.Міська рада – 198,0тис.грн. З них : капітальні видатки-198,0тис.грн.

5.4.1.(010116) Органи місцевого самоврядування – 198,0тис.грн. З них : капітальні видатки -198,0тис.грн.

5.5. Управлінню у справах сім"ї, молодіжної політики і спорту 341,0тис.грн. З них : капітальні видатки -341,0тис.грн.

5.5.1.(010116) Органи місцевого самоврядування – 25,0тис.грн. З них : капітальні видатки -25,0тис.грн.

5.5.2.(091106) Інші видатки ( ДЮЦ "Пласт") -18,0тис.грн. З них : капітальні видатки – 18,0тис.грн.

5.5.3.(130107) Утримання та навчально-тренувальна робота дитячо-юнацьких спортивних шкіл -158,0тис.грн. З них : капітальні видатки -158,0тис.грн.

5.5.4.(180409) Внески органів місцевого самоврядування у статутні капітали суб"єктів підприємницької діяльності -140,0тис.грн. З них : капітальні видатки -140,0тис.грн.

5.6.Управлінню освіти і науки – 5043,1тис.грн. З них : капітальні видатки – 5043,1тис.грн.

5.6.1.(070101) Дошкільні заклади освіти – 2508,2тис.грн. З них : капітальні видатки -2508,2тис.грн.

5.6.2.(070201) Загальноосвітні школи ( в т.ч. школа-дитячий садок, інтернат при школі), спеціалізовані школи, ліцеї, гімназії, колегіуми – 1543,6тис.грн. З них : капітальні видатки -1543,6тис.грн.

5.6.3. (070202) Вечірні ( змінні) школи -17,3тис.грн. З них : капітальні видатки -17,3тис.грн.

5.6.4.(070304) Спеціалізовані загально-освітні школи інтернати, школи та інші заклади освіти для дітей з вадами у фізичному чи розумовому розвитку – 60,0тис.грн. З них : капітальні видатки -60,0тис.грн.

5.6.5.(070802) Методична робота , інші заходи у сфері народної освіти -374,0тис.грн. З них : капітальні видатки-374,0тис.грн.

5.6.6.(070804) Централізована бухгалтерія обласних,міських, районних відділів освіти -100,0тис.грн. З них : капітальні видатки -100,0тис.грн.

5.6.7.(070601) Вищі заклади I та II рівнів акредитації -90,0тис.грн. З них : капітальні видатки-90,0тис.грн.

5.6.8.(130107) Утримання та навчально-тренувальна робота дитячо-юнацьких спортивних шкіл -250,0тис.грн. З них : капітальні видатки-250,0тис.грн.

5.6.9. (070401) Позашкільні заклади освіти, заходи із позашкільної роботи з дітьми - 100,0тис.грн з них : капітальні видатки - 100,0тис.грн.

6.Збільшити доходи спеціального фонду міського бюджету за рахунок надходжень на 7551,5тис.грн.

6.1.(24170000) Надходження коштів пайової участі у розвитку інфраструктури населеного пункту -1500,0тис.грн.

6.2.(33010100) Кошти від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що перебувають у державній або комунальній власності -4951,5тис.грн.

6.3.(31030000) Коштах від відчуження майна, що належить АРК та майна , що перебуває в комунальній власності -1000,0тис.грн.

6.4.(50110000) Цільові фонди, утворені ВР АРК,органами місцевого самоврядування та місцевими органами виконавчої влади - 100,0тис.грн.

7.Збільшити видатки спеціального фонду міського бюджету за рахунок надходжень по цільових фондах, утворених ВР АРК,органами місцевого самоврядування і місцевими органами виконавчої влади по головних розпорядниках на суму 100,0тис.грн.

7.1. Управлінню у справах сім"ї, молодіжної політики і спорту -100,0тис.грн.

7.1.1.(240900) Цільові фонди, утворені органами місцевого самоврядування і місцевими органами виконавчої влади – 100,0тис.грн.

8.Збільшити видатки спеціального фонду міського бюджету за рахунок надходжень по коштах пайової участі у розвитку інфраструктури населеного пункту по головних розпорядниках на суму 1500,0тис.грн. З них : капітальні видатки- 1500,0тис.грн.

8.1.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології – 1500,0тис.грн. З них : капітальні видатки – 1500,0тис.грн.

8.1.1.(100203) Благоустрій – 1500,0 тис.грн. З них : капітальні видатки – 1500,0тис.грн.

9.Збільшити видатки спеціального фонду міського бюджету за рахунок надходжень по коштах від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення,що перебувають у державній або комунальній власності по головних розпорядниках на суму 4951,5тис.грн. З них: капітальні видатки-4951,5 тис.грн.

9.1.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології – 4188,5тис.грн. З них : капітальні видатки – 4188,5тис.грн.

9.1.1.(100203) Благоустрій – 4188,5тис.грн. З них : капітальні видатки – 4188,5тис.грн.

9.2. Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна - 49,0тис.грн. З них : капітальні видатки –49,0тис.грн.

9.2.1.(250404) Інші видатки-49,0тис.грн. З них : капітальні видатки –49,0тис.грн.

9.3. Управлінню освіти і науки – 714,0тис.грн. З них : капітальні видатки – 714,0тис.грн.

9.3.1.(070201) Загальноосвітні школи ( в т.ч. школа-дитячий садок, інтернат при школі), спеціалізовані школи, ліцеї, гімназії, колегіуми – 714,0тис.грн. З них :капітальні видатки -714,0тис.грн.

10.Збільшити видатки спеціального фонду міського бюджету за рахунок надходжень по коштах від відчуження майна, що належить АРК та майна , що перебуває в комунальній власності -1000,0тис.грн. З них : капітальні видатки-1000,0тис.грн.

10.1. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології – 1000,0тис.грн. З них : капітальні видатки-1000,0тис.грн.

10.1.1.(100203) Благоустрій – 1000,0тис.грн. З них : капітальні видатки – 1000,0тис.грн.

11.Спрямувати вільні залишки бюджетних коштів спеціального фонду міського бюджету станом на 01.01.2016 року по цільових фондах, утворених ВР АРК,органами місцевого самоврядування та місцевими органами виконавчої влади – 220,5тис.грн.

11.1. Управлінню транспорту, комунікацій та зв"язку – 10,6тис.грн.

11.1.1.(240900) Цільові фонди, утворені органами місцевого самоврядування і місцевими органами виконавчої влади -10,6тис.грн.

11.2. Управлінню у справах сім"ї, молодіжної політики і спорту – 209,9тис.грн.

11.2.1.(240900) Цільові фонди, утворені органами місцевого самоврядування і місцевими органами виконавчої влади -209,9тис.грн.

12.Спрямувати вільні залишки бюджетних коштів спеціального фонду міського бюджету станом на 01.01.2016року по коштах від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення,що перебувають у державній або комунальній власності по головних розпорядниках – 90,0тис.грн. З них : капітальні видатки-90,0тис.грн.

12.1. Управлінню соціальної політики -90,0 тис.грн. З них : капітальні видатки-90,0тис.грн.

12.1.1.(010116) Органи місцевого самоврядування – 80,0тис.грн. З них : капітальні видатки- 80,0тис.грн.

12.1.2.(091204) Територіальні центри соціального обслуговування (надання соціальних послуг) -10,0тис.грн. З них : капітальні видатки -10,0тис.грн.

13.Спрямувати вільні залишки бюджетних коштів спеціального фонду міського бюджету станом на 01.01.2016 року по коштах від відчуження майна, що належить АРК та майна , що перебуває в комунальній власності – 1518,6тис.грн. З них : капітальні видатки – 1518,6тис.грн.

13.1. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології – 1518,6тис.грн. З них : капітальні видатки – 1518,6тис.грн.

13.1.1.(100203) Благоустрій – 1518,6тис.грн. З них : капітальні видатки – 1518,6тис.грн.

14.Зменшити видатки спеціального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів на 658,49тис.грн., з низ за рахунок передачі із спеціального фонду до загального фонду – 34,530тис.грн. З них : капітальні видатки- 658,49тис.грн.

14.1.Управлінню освіти і науки – 94,360тис.грн. З них : капітальні видатки- 94,360тис.грн.

14.1.1.(070201) Загальноосвітні школи ( в т.ч. школа-дитячий садок, інтернат при школі), спеціалізовані школи, ліцеї, гімназії, колегіуми -94,360тис.грн. З них : капітальні видатки- 94,360тис.грн.

14.2.Фінансовому управлінню – 249,6тис.грн.

14.2.1.(180411) Виконання Автономною Республікою Крим чи територіальною громадою міста гарантійних зобов'язань за позичальників, що отримали кредити під місцеві гарантії -249,6тис.грн.

14.3.Міській раді – 34,530тис.грн. З них : капітальні видатки-34,530тис.грн.

14.3.1.(250404) Інші видатки ( Програма забезпечення обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону , територіальної оборони та мобілізаційної підготовки у м.Тернополі на 2016 рік) – 34,530тис.грн. З них : капітальні видатки-34,530тис.грн.

14.4. Відділу охорони здоров»я та медичного забезпечення – 280,0 тис.грн. З них : капітальні видатки- 280,0 тис.грн.

14.4.1.(150114) Проведення невікладних відновлювальних робіт,будівництво та реконструкція лікарень загального профілю – 280,0тис.грн. З них : капітальні видатки- 280,0 тис.грн.

15.Збільшити видатки спеціального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів за рахунок зменшення (п.14) на 623,96тис.грн. З них : капітальні видатки- 374,36тис.грн.

15.1. Управлінню освіти і науки – 94,360тис.грн. З них : капітальні видатки- 94,360тис.грн.

15.1.1. (070101) Дошкільні заклади освіти -94,360тис.грн. З них : капітальні видатки- 94,360тис.грн.

15.2.Міській раді – 249,6тис.грн.

15.2.1.(180411) Виконання Автономною Республікою Крим чи територіальною громадою міста гарантійних зобов'язань за позичальників, що отримали кредити під місцеві гарантії -249,6тис.грн.

15.3. Відділу охорони здоров»я та медичного забезпечення – 280,0 тис.грн. З них : капітальні видатки- 280,0 тис.грн.

15.3.1. (080101) Лікарні – 280,0тис.грн. З них : капітальні видатки- 280,0 тис.грн.

16.Внести зміни додаток №2 "Фінансування бюджету м.Тернополя на 2016рік" до рішення міської ради від 22.12.2015р. № 7/3/23„Про бюджет м. Тернополя на 2016рік” замінивши цифри кодів функціонування 208400" Кошти,що передаються із загального фонду до бюджету розвитку (спеціальний фонд) та 602400 "Кошти,що передаються із загального фонду до бюджету розвитку (спеціальний фонд) за загальним фондом з мінус 211336430грн. На мінус 255541230 грн. та спеціальним фондом з 211336430грн. На 255541230 грн. В тому числі бюджет розвитку з 211336430грн. На 255541230 грн.

17.Внести зміни в додаток № 4 до рішення міської ради від 22.12.2015р. № 7/3/23„Про бюджет м. Тернополя на 2016рік” згідно з додатком № 1 ( додається).

18.Внести зміни в додаток "Перелік об"єктів, видатки на які у 2016 році будуть проводитися за рахунок бюджету розвитку" згідно з додатком №2 (додається).

19.Затвердити рішення виконавчого комітету від 28.07.2016р. № 665 " Про перерозподіл бюджетних асигнувань".

20.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

Поіменне голосування

 

7/11/27

Р.Д.Левчук

Про надання в безоплатне користування приміщень

Розглянувши звернення Комунальної установи тернопільської обласної ради «Тернопільське обласне патологоанатомічне бюро», керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Продовжити термін дії договорів позички (безоплатного користування) на нежитлові приміщення Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги та Тернопільської комунальної міської лікарні №2 Комунальній установі Тернопільської обласної ради «Тернопільське обласне патологоанатомічне бюро», для розміщення відділення інфекційної патології згідно з додатком (додається) терміном по 31.12.2018р.

2.Головним лікарям Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги та Тернопільської комунальної міської лікарні №2, укласти договори позички (безоплатного користування) згідно з додатком (додається).

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім’ї, материнства, дитинства.

Поіменне голосування

 

7/11/28

Р.Д.Левчук

Про надання в безоплатне користування приміщень

Розглянувши звернення Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні та Тернопільського міського комунального закладу "Центр первинної медико-санітарної допомоги" керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Продовжити термін дії договорів позички (безоплатного користування) на нежитлові приміщення Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні Комунальному підприємству «Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів», для використання під медичну діяльність згідно з додатком №1(додається) терміном по 31.12.2018р.

2.Продовжити термін дії договорів позички (безоплатного користування) на нежитлові приміщення міської комунальної лікарні №3 Тернопільському міському комунальному закладу "Центр первинної медико-санітарної допомоги" для використання під медичну діяльність згідно з додатком №2 (додається) терміном по 31.12.2018р.

3.Головним лікарям Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні та міської комунальної лікарні №3 укласти договори позички (безоплатного користування) згідно з додатком (додається).

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім’ї, материнства, дитинства.

Поіменне голосування

 

7/11/29

Р.Д.Левчук

Про надання дозволу на списання майна

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням «Про порядок списання основних засобів, що є комунальною власністю міста Тернополя», затвердженим розпорядженням міського голови від 17.06.2011 року №303, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім’ї, материнства, дитинства, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дозволити Тернопільській міській комунальній лікарні швидкої допомоги списати майно, згідно з додатком (додається).

2.Головному лікарю Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги після закінчення процедури розбирання, демонтажу та оприбуткування придатних матеріалів подати в управління обліку та контролю за використанням комунального майна звіт про списання майна.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім’ї, материнства, дитинства.

Поіменне голосування

 

7/11/30

В.В.Мединський

Про надання в безоплатне користування майна комунальної власності та внесення змін в рішення міської ради

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати приватному підприємству «Східний масив» (код ЄДРПОУ 31383868) в безоплатне користування нежитлове підвальне приміщення комунальної власності за адресою м.Тернопіль, проспект Степана Бандери, 92 загальною площею 76,0 кв.м терміном по 31.12.2016р. для використання під майстерню з технічного обслуговування жилих будинків.

2.Продовжити Тернопільській обласній громадській організації «Твереза Тернопільщина» (код ЄДРПОУ 37519739) термін дії договору позички (безоплатного користування) нежитловим приміщенням комунальної власності за адресою м. Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка, 23 загальною площею 111,5 кв.м. (в т.ч. площі спільного користування 37,8 кв.м.) терміном по 31.12.2021р.

3.Внести зміни:

3.1. В додаток 2 до рішення міської ради від 20.06.2011р. № 6/9/14 «Про удосконалення порядку оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Тернополя»:

3.1.1. В тексті п. 9.13.6 вилучити слова: «Засідання комісії є закритими»;

3.1.2. В тексті п. 5.13.1, 5.13.3, 9.9.1, 9.9.3 замість слів «нотаріально завірену копію Статуту» та «нотаріально завірену копію Статуту (Положення)» читати «копії установчих документів, завірених заявником»

3.1.3. В тексті п. 5.25.1, 5.25.3 замість слів «копію Статуту» та «копію Статуту (Положення)» читати «копії установчих документів»

3.2. В додаток 2 до рішення міської ради від 16.06.2016р. № 7/9/20 «Про надання в безоплатне користування майна комунальної власності та внесення змін в рішення міської ради»:

3.2.1. В п.1 колонки «Загальна площа, кв.м.» замість «83,6/2,9» читати «43,6/14,8»

3.2.2. В п. 2 колонки «Адреса нежитлового приміщення» замість «бульвар Данила Галицького, 27» читати «бульвар Данила Галицького, 26», в колонці «Загальна площа, кв.м.» замість «98,7» читати «109,2».

3.3. В додаток 3 до рішення міської ради від 03.03.2016р. №7/6/9 «Про надання в безоплатне користування майна комунальної власності»:

3.3.1. В п.11 колонки «Загальна площа, кв.м.» замість «340,7/25,3» читати «344,9/29,5».

3.3.2. В п.12 колонки «Загальна площа, кв.м.» замість «49,1/3,7» читати «49,6/4,2».

4.Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна укласти договір позички (безоплатного користування) з юридичною особою, вказаною в п.1 даного рішення, та внести зміни в укладені договори позички (безоплатного користування) згідно п. 2, 3 даного рішення.

5.Комунальному підприємству «Земельно-кадастрове бюро» в 10-денний термін з моменту прийняття рішення виготовити довідки про грошову оцінку земельної ділянки та довідки-розрахунки місячного розміру плати за землю юридичній особі, вказаним в п. 1 даного рішення, а користувачу провести оплату за їх виготовлення згідно виставлених рахунків.

6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Поіменне голосування

 

7/11/31

В.В.Мединський

Про приватизацію об’єктів комунальної власності

Керуючись ст. 7 Закону України “Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію) “, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Вважати такими, що втратили чинність пункти 137, 228 додатку 1 до рішення міської ради від 24.02.2011 року № 6/6/24 "Про приватизацію об'єктів комунальної власності" та пункт 1 додатку 4 до рішення міської ради від 21.08.2008 року № 5/20/13 "Про внесення змін в рішення міської ради від 13.03.2008 року № 5/16/23 “Про приватизацію об'єктів комунальної власності".

2.Затвердити перелік об’єктів комунальної власності міста, які підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні, згідно з додатком 1 (додається).

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Поіменне голосування

 

7/11/32

С.Є.Добрікова

Про внесення змін до складу конкурсної комісії по наданню в оренду майна комунальної власності

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення депутата міської ради Грицишина Андрія Антоновича та висновок постійної комісій міської з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни до складу конкурсної комісії по наданню в оренду майна комунальної власності, затвердженого рішенням міської ради від 24.11.2015р. № 7/2/138 та включити до складу комісії депутата міської ради сьомого скликання Грицишина Андрія Антоновича, членом комісії.

Поіменне голосування

 

7/11/33

С.Є.Добрікова

Про зняття з контролю рішень міської ради

Розглянувши клопотання начальників виконавчих органів міської ради, враховуючи висновки профільних постійних комісій міської ради, міська рада ВИРІШИЛА:

Зняти з контролю у зв’язку з виконанням:

1.Пункт 1.1 рішення міської ради від 16.06.16р. №7/9/183 «Управлінню організаційно-виконавчої роботи підготувати проект розпорядження міського голови про створення комісії у складі представників депутатських фракцій, управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів, відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення для додаткового вивчення питання діяльності соціальних аптек в частині знижок на медикаменти».

2.Пункт 3.1 рішення міської ради від 21.04.2016р. №7/7/129 «Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології проаналізувати всі наявні документи заявників, яким встановлено індивідуальне (автономне) опалення (гр.Неживий І.М., просп.Злуки, 33/146; гр.Мазурчак Н.Г., бульв.П.Куліша,10/48; гр.Рубашевська Н.М., вул. Галицька, 37/16; гр.Чорний В.П., вул. Л.Українки, 1/4; гр.Здеб Н.М., просп.Злуки, 31/19; гр.Ломага С.С., вул. Л.Українки,1/12; гр.Рекшинська А.Б., вул. Оболоня, 19/98; гр.Шимків Л.А., вул. Братів Гжицьких,1/22; гр.Ковальчук Л.А., вул. Бережанська,47/75; гр.Городецька О.Й., вул. М.Драгоманова,1/37; гр.Жданович У.М., вул. Галицька, 1/37) та підготувати відповідний проект рішення міської ради для розгляду на черговій сесії міської ради».

3.Пункт 3.2 рішення міської ради від 21.04.2016р. №7/7/129 «Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології спільно з управлінням муніципальної поліції опрацювати звернення мешканців вул. І.Франка та прилеглих до неї вулиць, озвучених гр. Худиком О.Г., на предмет влаштування пішохідної зони».

4.Пункт 3.3 рішення міської ради від 21.04.2016р. №7/7/129 «Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології вивчити питання водопостачання гуртожитку за адресою вул. Лозовецька,34».

5.Пункт 1.3 рішення міської ради від 16.06.16р. №7/9/183 «Управлінню організаційно-виконавчої роботи підготувати проект розпорядження міського голови щодо створення комісії для розгляду звернення Семківа Т.П. із залученням депутата Шморгая О.В.».

6.Пункт 1.1. рішення міської ради від 16.06.2016р. №7/9/183 «Управлінню організаційно-виконавчої роботи підготувати проект розпорядження міського голови про створення комісії у складі представників депутатських фракцій, управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів, відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення для додаткового вивчення питання діяльності соціальних аптек в частині знижок на медикаменти.»

7.Пункт 4.1. рішення міської ради від 16.06.2016р. №7/9/183 «Управлінню соціальної політики надати депутатам міської ради сьомого скликання інформацію щодо використання коштів депутатського фонду»

8.Пункт 4.2. рішення міської ради від 16.06.2016р. №7/9/183 «Управлінню соціальної політики звернутися до управління Пенсійного фонду України Тернопільської області щодо заяви Довгошиї О.М.»

9.Пункт 4.3. рішення міської ради від 16.06.2016р. №7/9/183 «Управлінню соціальної політики вжити заходів для спорудження пандуса біля приміщення управління за адресою вул. Лисенка,8.»

10.Пункт 1.2. рішення міської ради від 16.06.2016р. №7/9/183 «Управлінню організаційно-виконавчої роботи підготувати лист до квартирно-експлуатаційного відділу м.Тернополя Міністерства оборони України щодо прибирання території за адресою вул. Пушкіна 4а.»

11.Пункт 5 рішення міської ради від 16.06.2016р. №7/9/183 «Відділу земельних ресурсів при підготовці проектів рішень міської ради про надання земельних ділянок ОСББ передбачати встановлення земельних сервітутів».

12.Пункт 6 рішення міської ради від 16.06.2016р. №7/9/183 «Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології вивчити звернення депутата міської ради Сороколіта І.Л. щодо опалення квартири Стефанківа С.М., вул. Б.Лепкого,6 кв.130.»

13.Рішення міської ради від 16.06.2016р. №7/9/4 «Про депутатський запит депутата П.Поврозника»

14.Рішення міської ради від 16.06.2016р. №7/9/5 «Про депутатський запит депутата Поврозника П.І.».

Поіменне голосування

 

7/11/34

В.І.Сулима

Про внесення змін в рішення міської ради від 24.11.2015 року № 7/2/6 “Про затвердження Програми «Турбота» на 2016-2018 роки”

Рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 21.10.2016 р. №7/12/152

З метою соціальної підтримки мешканців міста Тернополя, осіб з обмеженими фізичними можливостями та тих, які внаслідок недостатньої матеріальної забезпеченості потребують допомоги, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, з питань бюджету та фінансів ,керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в Програму «Турбота» на 2016-2018 роки, яка затверджена рішенням міської ради від 24.11.2015 року № 7/2/6 і викласти її в новій редакції, згідно додатку (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

Поіменне голосування

 

7/11/35

І.Г.Мединський

Про виконання програми розвитку міського електричного транспорту на 2014-2017 роки

Заслухавши звіт про виконання програми розвитку міського електричного транспорту на 2014-2017 роки за 2014-2016 роки, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, Тернопільська міська рада ВИРІШИЛА:

Інформацію начальника управління транспорту, комунікацій та зв’язку І.Г.Мединського про виконання програми розвитку міського електричного транспорту на 2014-2017 роки за 2014-2016 роки взяти до відома (інформація додається).

Поіменне голосування

 

7/11/36

Т.Г.Басюрська

Про надання згоди на прийняття квартири до комунальної власності територіальної
громади м. Тернополя

Розглянувши звернення Тернопільського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів Філії «Управління магістральних газопроводів «ЛЬВІВТРАНСГАЗ» публічного акціонерного товариства «УКРТРАНСГАЗ», керуючись Житловим кодексом, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», «Положенням про порядок передачі в комунальну власність державного житлового фонду, що перебував у повному господарському віданні або в оперативному управлінні підприємств, установ та організацій», затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 06.11.1995 року № 891, враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозбереження та енергоефективності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Погодити безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади міста Тернополя трикімнатної квартири №59 загальною площею 100,3кв.м., житловою площею 56,3кв.м. за адресою проспект Степана Бандери,70.

2.Доручити комісії з питань прийняття відомчого житлового фонду до комунальної власності міста оформити прийняття-передачу вказаної в п.1 квартири у власність територіальної громади міста Тернополя в порядку, визначеному чинним законодавством.

3.Виконавчому комітету Тернопільської міської ради затвердити акт прийняття-передачі квартири, вказаної у п.1 рішення.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозбереження та енергоефективності.

Поіменне голосування

 

7/11/37

Т.Г.Басюрська

Про визначення розміру пайового внеску на створення інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Тернополя ПрАТ «Тернопільський молокозавод»

Розглянувши клопотання приватного акціонерного товариства «Тернопільський молокозавод», керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

Встановити приватному акціонерному товариству «Тернопільський молокозавод» розмір пайового внеску на створення і розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Тернополя в сумі 1% від загальної кошторисної вартості будівництва виробничого корпусу № 2 за адресою вул. Лозовецька, 28 в м. Тернополі.

Поіменне голосування

 

7/11/38

Т.Г.Басюрська

Про надання згоди на прийняття квартир до комунальної власності територіальної громади м. Тернополя

Розглянувши звернення Управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області, інвестиційні договори №62 від 22.06.2012 року та № 122 від 06.09.2012 року, укладені між Управлінням міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області та приватним підприємством «Креатор-Буд», з метою забезпечення житлом працівників Управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку за місцем роботи, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Житловим кодексом, враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозбереження та енергоефективності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Погодити безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади міста Тернополя:

- однокімнатної квартири №2 загальною площею 38,8кв.м., житловою площею 17,7кв.м. за адресою вул. Липова,39а;

- двокімнатної квартири №5 загальною площею 68,4кв.м., житловою площею 34,4кв.м. за адресою вул. Липова,39а;

- двокімнатної квартири №40 загальною площею 68,4кв.м., житловою площею 34,5кв.м. за адресою вул. Липова,39а;

- однокімнатної квартири №42 загальною площею 38,9кв.м., житловою площею 17,8кв.м. за адресою вул. Липова,39а;

- двокімнатної квартири №45 загальною площею 68,7кв.м., житловою площею 34,6кв.м. за адресою вул. Липова,39а;

- двокімнатної квартири №19 загальною площею 68,1кв.м., житловою площею 38,9кв.м. за адресою проспект Злуки,47б;

- двокімнатної квартири №20 загальною площею 67,0кв.м., житловою площею 35,0кв.м. за адресою проспект Злуки,47б;

- однокімнатної квартири №34 загальною площею 41,0кв.м., житловою площею 16,0кв.м. за адресою проспект Злуки,47б;

- однокімнатної квартири №43 загальною площею 41,3кв.м., житловою площею 16,9кв.м. за адресою проспект Злуки,47б;

- двокімнатної квартири №45 загальною площею 62,7кв.м., житловою площею 33,5кв.м. за адресою проспект Злуки,47б;

- однокімнатної квартири №47 загальною площею 41,5кв.м., житловою площею 16,9кв.м. за адресою проспект Злуки,47б;

- однокімнатної квартири №51 загальною площею 41,9кв.м., житловою площею 17,0кв.м. за адресою проспект Злуки,47б;

- однокімнатної квартири №55 загальною площею 42,1кв.м., житловою площею 17,1кв.м. за адресою проспект Злуки,47б;

- однокімнатної квартири №4 загальною площею 42,2кв.м., житловою площею 16,2кв.м. за адресою проспект Злуки,47В;

- однокімнатної квартири №14 загальною площею 42,4кв.м., житловою площею 16,3кв.м. за адресою проспект Злуки,47В;

- однокімнатної квартири №19 загальною площею 42,5кв.м., житловою площею 16,3кв.м. за адресою проспект Злуки,47В;

- однокімнатної квартири №24 загальною площею 42,3кв.м., житловою площею 16,3кв.м. за адресою проспект Злуки,47В;

- однокімнатної квартири №29 загальною площею 42,6кв.м., житловою площею 16,5кв.м. за адресою проспект Злуки,47В;

- двокімнатної квартири №31 загальною площею 61,9кв.м., житловою площею 31,6кв.м. за адресою проспект Злуки,47В;

- однокімнатної квартири №34 загальною площею 43,1кв.м., житловою площею 16,3кв.м. за адресою проспект Злуки,47В;

- однокімнатної квартири №43 загальною площею 42,0кв.м., житловою площею 16,3кв.м. за адресою проспект Злуки,47В;

- однокімнатної квартири №47 загальною площею 42,0кв.м., житловою площею 16,5кв.м. за адресою проспект Злуки,47В;

- однокімнатної квартири №63 загальною площею 42,1кв.м., житловою площею 16,5кв.м. за адресою проспект Злуки,47В;

- однокімнатної квартири №67 загальною площею 42,1кв.м., житловою площею 16,6кв.м. за адресою проспект Злуки,47В;

- двокімнатної квартири №73 загальною площею 66,9кв.м., житловою площею 35,5кв.м. за адресою проспект Злуки,47В.

2.Доручити комісії з питань прийняття відомчого житлового фонду до комунальної власності міста оформити прийняття-передачу вказаних в п.1 квартир у власність територіальної громади міста Тернополя в порядку, визначеному чинним законодавством.

3.Виконавчому комітету Тернопільської міської ради затвердити акти прийняття-передачі квартир, вказаних у п.1 рішення.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозбереження та енергоефективності.

Поіменне голосування

 

7/11/39

Т.С.Корчак

Про затвердження складу та Положення про тендерний комітет Тернопільської міської ради

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 20.12.2016р. №7/13/227, рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 04.02.2022 №8/12/24

Відповідно до Законів  України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про публічні закупівлі», для забезпечення організації та проведення процедур закупівель товарів (робіт, послуг), враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШИЛА

1. Затвердити Положення про тендерний комітет Тернопільської міської ради,згідно з додатком (додається).

2. Затвердити склад тендерного комітету:

Остапчук В.О. – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голова комітету

Члени комітету:    

Денисюк Г.М. - начальник відділу обліку та фінансового   забезпечення – головний бухгалтер;         

Токарчук І.Р. - начальник управління матеріального забезпечення та інформаційних технологій;

Басюрська Т.Г. - начальник відділу квартирного обліку та нерухомості;  

Чорній І.М. -  начальник організаційного відділу  виконавчого комітету  управління  організаційно-виконавчої роботи;         

Корчак Т.С. -  начальник управління економіки, промисловості та праці;

Гірняк В.М. -  заступник начальника управління правового забезпечення.

3. Тендерному комітетові  у своїй діяльності забезпечити суворе дотримання вимог законодавства про публічні закупівлі, здійснювати прийняття рішень на засадах колегіальності, відсутності конфлікту інтересів та неупередженості.

4.Контроль за виконанням рішення  на  постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

Поіменне голосування

 

7/11/40

О.П.Похиляк

Про присвоєння Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 27 імені Віктора Гурняка

Розглянувши звернення управління освіти і науки Тернопільської міської ради про присвоєння імені Віктора Гурняка Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 27, відповідно до Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» від 24.05.2012 №4865-УІ, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, фізичної культури та спорту, міська рада вирішила:

1.Присвоїти Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 27 Тернопільської міської ради Тернопільської області ім’я Віктора Гурняка.

2.Змінити найменування Тернопільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 27 Тернопільської міської ради Тернопільської області на Тернопільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 27 імені Віктора Гурняка Тернопільської міської ради Тернопільської області.

3.Управлінню освіти і науки міської ради (О.П.Похиляк) та директору Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 27 Тернопільської міської ради Тернопільської області (Я.Й.Вовк) внести необхідні зміни в установчі документи вказаного навчального закладу, забезпечити проведення їх державної реєстрації та інших дій, пов’язаних з присвоєнням навчальному закладу імені Віктора Гурняка.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, фізичної культури та спорту.

Поіменне голосування

 

7/11/41

В.В.Стандрет

Про внесення змін у рішення міської ради від 22 грудня 2015р. №7/3/9 «Про Програму забезпечення обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону, територіальної оборони та мобілізаційної підготовки у місті Тернополі на 2016 рік»

У зв’язку із зміною чисельності загонів оборони, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оборону України», на підставі листа військового комісара Тернопільського ОМВК, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в п.5 рішення міської ради від 22 грудня 2015р. №7/3/9 «Про Програму забезпечення обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону, територіальної оборони та мобілізаційної підготовки у місті Тернополі на 2016 рік»,а саме:

додаток 1 до програми, п.5 Перелік завдань і заходів програм та результативні показники, викласти у новій редакції, згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

Поіменне голосування

 

7/11/42

О.В.Печіль

Про затвердження списку присяжних

Рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 24.07.2019 р. №7/36/16

До рішення внесено зміни відповідно до рішень міської ради від 20.12.2016р. №7/13/44, від 28.07.2017р. №7/16/14, від 16.03.2018 р. №7/23/142, від 08.08.2018р. №7/26/8, від 05.10.2018р. №7/28/36

Розглянувши подання Територіального управління державної судової адміністрації УкраїниТернопільській області, керуючись ст.ст. 58, 60 Закону України «Про судоустрій і статус суддів»,враховуючи висновок постійної комісія міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності,      міська рада

            ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити список присяжних згідно з додатком (додається).
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

Поіменне голосування

 

7/11/43

М.Ф.Лесів

Про внесення змін до рішення міської ради від 29.11.2013р. №6/39/2 «Про затвердження Плану дій зі сталого енергетичного розвитку (ПДСЕР) м. Тернопіль»

З метою сталого енергетичного розвитку міста, зменшення викидів парникових газів СО2, скорочення споживання енергоресурсів та збільшення використання альтернативних джерел енергії, відповідно до загальноєвропейської ініціативи «Угода мерів», ініційованої Європейською Комісією від 15.01.2009 року, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до рішення міської ради від 29.11.2013р. №6/39/2 «Про затвердження Плану дій зі сталого енергетичного розвитку (ПДСЕР) м. Тернопіль»:

1.1. Замість слів: "Плану дій зі сталого енергетичного розвитку (ПДСЕР) м. Тернопіль" читати:"Плану дій сталого енергетичного розвитку (ПДСЕР) м. Тернопіль".

1.2.Додаток до рішення викласти в новій редакції, згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування

 

7/11/44

М.Ф.Лесів

Про внесення змін в рішення міської ради від 19.05.2011р. №6/8/20 «Про затвердження Правил благоустрою м. Тернополя»

З метою забезпечення належного комплексного благоустрою, санітарно
- епідеміологічного стану та екологічної безпеки м. Тернополя, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань житлово - комунального господарства, екології надзвичайних ситуацій,енергозбереження та енергоефективності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Доповнити розділ 2. «Повноваження у сфері благоустрою міста» додатку до рішення міської ради від 19.05.2011 р. №6/8/20 пунктом 2.3.3, згідно додатком 1 (додається).

2.Пункт 4.2 розділу 4 «Особливості сезонного прибирання територій» викласти в новій Редакції, згідно з додатком 2 ( додається).

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології надзвичайних ситуацій,енергозбереження та енергоефективності

Поіменне голосування

 

7/11/45

М.Ф.Лесів

Про передачу у власність житлового будинку за адресою вул. Юліана Опільського,12

Розглянувши заяву гр. Хомин Наталії Володимирівни (ід. номер 2968201045), з метою належного утримання житлового будинку за адресою вул. Юліана Опільського,12, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Передати житловий будинок за адресою вул. Юліана Опільського,12 у власність гр Хомин Наталії Володимирівни.

2.Гр. Хомин Наталії Володимирівні зареєструвати, відповідно до вимог чинного законодавства право власності на вказаний в п.1 рішення житловий будинок.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування

 

7/11/46

М.Ф.Лесів

Про затвердження актів

Враховуючи п. 6 рішення міської ради від 16.06.2016р. № 7/9/183, «Протокольні доручення» яке пов’язане із ситуацією, що склалася під час оформлення документації щодо влаштованого індивідуального (автономного) опалення у квартирі мешканця міста, з метою належного і об’єктивного розгляду чисельних звернень стосовно вищевказаної проблеми, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Акти про відключення приміщень від внутрішньобудинкових мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання за адресою вул. Б.Лепкого, 6/130(додається).

2.Комунальному підприємству теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» у місячний термін погодити Акти про відключення приміщення від внутрішньобудинкових мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання та переглянути умови договору по наданню послуг з централізованого опалення та постачання гарячої води, укладений з власником (наймачем, орендарем) приміщень, вказаних у п. 1 даного рішення.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування

 

7/11/47

М.Ф.Лесів

Про погодження Інвестиційної програми Комунального Підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради на 2016 рік

Розглянувши звернення Комунального Підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради, відповідно до п.3.2 Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб'єктів господарювання у сфері теплопостачання, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 14.12.2012р. № 630, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозбереження та енергоефективності та на виконання Плану дій сталого енергетичного розвитку міста Тернопіль, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Погодити Інвестиційну програму Комунального Підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради на 2016 рік в новій редакції (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозбереження та енергоефективності.

Поіменне голосування

 

7/11/48

М.Ф.Лесів

Про надання дозволу комунальному підприємству «Тернопільводоканал» на внесення змін до договору про надання овердрафтового кредиту

Розглянувши звернення комунального підприємства «Тернопільводоканал» (ід. код ЄДРПОУ 03353845), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань бюджету та фінансів, з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Погодити укладення додаткової угоди до договору № TEVKLOF04130 про надання овердрафтового кредиту від 30.08.2013 р. (далі — «Кредитний договір»), укладеного між КП «Тернопільводоканал» та ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» на наступних умовах:

- вид кредиту: овердрафтовий кредит на поточний рахунок № 26005055101848;

- сума кредиту: загальний кредитний ліміт не може перевищувати; 400 000,00 грн. В т.ч. 380 000 грн. на поповнення обігових коштів, 20 000 грн. На ймовірні судові витрати;

- зміна суми кредиту: може змінюватися протягом дії кредитного договору в межах погодженого вище загального кредитного ліміту без додаткових погоджень з загальними зборами або іншими органами КП «Тернопільводоканал» та без підписання додаткових угод до кредитного договору;

- відсоткова ставка за користування кредитом: протягом 1-3 днів 27 % річних, протягом 4-7 днів 28 % річних, протягом 8-15 днів 28,5 % річних, протягом 16-30 днів 29 % річних;

- в разі порушення зобов`язань: 58 % річних;

- винагороди та комісії: згідно тарифів ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК»;

- строк проведення платежів за рахунок овердрафтового кредиту: 12 місяців з правом його продовження кожного разу на 365/366 днів, якщо КП «Тернопільводоканал» та ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» не буде заявлено про припинення овердрафтового кредитування за 30 днів до закінчення встановленого строку проведення платежів за рахунок овердрафтового кредиту;

- цільове призначення: для поповнення обігових коштів та сплати судових витрат;

- інші умови: на розсуд уповноваженої особи на підписання кредитного договору.

2.Погодити укладення з ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» в забезпечення виконання зобов`язань КП «Тернопільводоканал» за кредитним договором додаткової угоду до договору застави майнових прав №TEVKLOF04130/DZ від 30.08.2015р. На отримання грошових коштів за поточними рахунками КП «Тернопільводоканал» в частині зміни суми кредиту на 400 000,00 грн. В т.ч. 380 000 грн. на поповнення обігових коштів, 20 000 грн. На ймовірні судові витрати, відсотковаої ставки за користування кредитом: протягом 1-3 днів 27 % річних, протягом 4-7 днів 28 % річних, протягом 8-15 днів 28,5 % річних, протягом 16-30 днів 29 % річних; в разі порушення зобов`язань: 58 % річних та подовження терміну дії кредиту на 12 місяців.

3.Погодити укладення Кузьмою Володимиром Антоновичем (ІПН 2821511494) з ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» в забезпечення виконання зобов`язань КП «Тернопільводоканал» за кредитним договором додаткової угоду до договору поруки №TEVKLOF04130/DP1 від 30.08.2013р. В частині зміни суми кредиту на 400 000,00 грн. в т.ч. 380 000 грн. на поповнення обігових коштів, 20 000 грн. на ймовірні судові витрати, відсоткової ставки за користування кредитом: протягом 1-3 днів 27 % річних, протягом 4-7 днів 28 % річних, протягом 8-15 днів 28,5 % річних, протягом 16-30 днів 29 % річних; в разі порушення зобов`язань: 58 % річних та подовження терміну дії кредиту на 12 місяців.

4.Надати повноваження директору КП «Тернопільводоканал» Кузьмі Володимиру Антоновичу на підписання від імені КП «Тернопільводоканал» необхідних документів для оформлення кредиту, в т.ч. письмового клопотання (заявки) на отримання кредиту, кредитного договору, додаткової угоду до договору застави майнових прав № TEVKLOF04130/DZ від 30.08.2015р. Та договору відступлення права вимоги (цесії).

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

Поіменне голосування

 

7/11/49

М.Ф.Лесів

Про затвердження Програми модернізації (технічного розвитку) систем централізованого тепло - та гарячого водопостачання м. Тернополя на 2016 – 2020 роки

З метою забезпечення економічної доцільності та господарської необхідності проектування та будівництва нових, розширення та модернізацію діючих джерел теплової енергії і теплових мереж, економії паливо-енергетичних ресурсів, впровадження енергозберігаючих технологій, охорони навколишнього середовища, керуючись Законами України «Про теплопостачання», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності та на виконання Плану дій сталого енергетичного розвитку міста Тернопіль, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Програму модернізації (технічного розвитку) систем централізованого тепло - та гарячого водопостачання м. Тернополя на 2016 – 2020 роки (додається).

2.Включити Програму модернізації (технічного розвитку) систем централізованого тепло - та гарячого водопостачання м. Тернополя на 2016 – 2020 роки в додаток 3 до рішення міської ради від 22.12.2015р. № 7/3/18 «Про Програму економічного та соціального розвитку міста Тернополя на 2016р».

3.Фінансовому управлінню міської ради забезпечити фінансування заходів, спрямованих для виконання Програми.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозбереження та енергоефективності.

Поіменне голосування

 

7/11/50

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 0,0193га за адресою вул. Микулинецька,___ гр.Синяк О.В.

Розглянувши звернення гр.Синяк Ольги Володимирівни, керуючись ст. 12, 20, 40, 123, 124 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Синяк Ользі Володимирівні (рнокпп ______) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 0,0193га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. Микулинецька,_.

2.Зобов’язати гр.Синяк Ольгу Володимирівну в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення.

Поіменне голосування

 

7/11/51

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,10га за адресою вул. Глибока,__ гр.Кінасевич С.О., Вороничу А.І., Воронич Х.І., Воронич В.І.

Розглянувши звернення гр.Кінасевич Світлани Омелянівни, Воронича Антона Ігоровича, Воронич Христини Ігорівни, Воронич Влади Ігорівни, керуючись ст.12,40,89,118,121,125,126 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,10га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Глибока, гр.Кінасевич Світлані Омелянівні, Вороничу Антону Ігоровичу, Воронич Христині Ігорівні, Воронич Владі Ігорівні.

2.Передати гр.Кінасевич Світлані Омелянівні (рнокпп _), Вороничу Антону Ігоровичу (рнокпп _), Воронич Христині Ігорівні (рнокпп _), Воронич Владі Ігорівні (рнокпп _) безоплатно у спільну сумісну власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000:08:008:0095) площею 0,10га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Глибока,33.

3.Зобов’язати гр.Кінасевич Світлану Омелянівну, Воронича Антона Ігоровича, Воронич Христину Ігорівну, Воронич Владу Ігорівну:

3.1. Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

3.2. Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.3. Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.4. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

3.5. Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

Поіменне голосування

 

7/11/52

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0015га за адресою вул. Микулинецька гр.Петрику М.М.

Розглянувши звернення гр.Петрика Михайла Михайловича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Петрику Михайлу Михайловичу (рнокпп ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0015га у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража за адресою вул. Микулинецька.

2.Зобов»язати гр.Петрика Михайла Михайловича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування

 

7/11/53

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0030га за адресою вул. Тбіліська, гр.Кагарлицькому Л.Л.

Розглянувши звернення гр.Кагарлицького Леоніда Леонідовича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Кагарлицькому Леоніду Леонідовичу (рнокпп ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0030га у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража №2 за адресою вул. Тбіліська,.

2.Зобов’язати гр.Кагарлицького Леоніда Леонідовича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування

 

7/11/54

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0424га за адресою вул. Замонастирська, гр.Кравчинюку Ю.Я.

Розглянувши звернення гр.Кравчинюка Юрія Ярославовича, керуючись ст.12, 36, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Кравчинюку Юрію Ярославовичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0424га для ведення городництва за адресою вул. Замонастирська,.

2.Надати гр.Кравчинюку Юрію Ярославовичу (рнокпп ____________) в оренду терміном на п»ять років земельну ділянку (кад.номер 6110100000:12:014:0129) площею 0,0424га для ведення городництва за адресою вул. Замонастирська,.

3.Зобов»язати гр.Кравчинюка Юрія Ярославовича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

Поіменне голосування

 

7/11/55

В.Л.Кібляр

Про внесення змін в рішення міської ради

Керуючись ст.12, 122 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА

1.Внести зміни в пункт 4 додатку до рішення міської ради від 21.04.2016р №7/7/62 «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою вул. Спортивна (гр.Фарбанець Л.Д. та інші)»: замість цифр: «543» читати: «43» (гр.Кузів Б.П.).

2.Пункт 24 додатку до рішення міської ради від 18.08.2015р. №6/61/242 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок площею до 0,0600га за адресою вул. Микулинецька (гр.Лещишин Ю.П. та інші) – вважати таким, що втратив чинність. (гр.Нагірний Р.Є.)

2.1 Пункт 20 додатку до рішення міської ради від 21.04.2016р. №7/7/78 «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок площею 0,0600га за адресою вул. Микулинецька (гр.Бзовий Я.В. та інші)» - вважати таким, що втратив чинність. (гр.Нагірний Р.Є.).

2.2. Внести зміни в рішення міської ради від 21.04.2016 року №7/7/25 «Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул. 15 Квітня,7 гр.Котовській Г.Д.» та замість слів: «Котовська Галина Деонізівна» читати: «Котовська Галина Деонизіївна» у відповідних відмінках.

Поіменне голосування

 

7/11/56

В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди землі площею 0,0019га за адресою майдан Привокзальний ПМП «Олімпік»

Розглянувши звернення приватного малого підприємства «Олімпік» про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12, 122, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити приватному малому підприємству «Олімпік» (код ЄДРПОУ ____________) договір оренди землі (кад. номер 6110100000:02:026:0004) площею 0,0019га, терміном на два роки для обслуговування торгового павільйону за адресою майдан Привокзальний.

2.Зобов”язати приватне мале підприємство «Олімпік» в двохмісячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

Поіменне голосування

 

7/11/57

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1550га за адресою вул. Карпенка,22А, об’єднанню співвласників багатоквартирного житлового будинку «Карпенка,22А».

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного житлового будинку «Карпенка,22А», керуючись ст.12,92,123,125,126,186-1 Земельного кодексу України, Законом України „Про землеустрій”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити об’єднанню співвласників багатоквартирного житлового будинку «Карпенка,22А», (код. єдрпоу ____________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1550га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Карпенка,22А

2.Припинити Закритому акціонерному Товариству «НОЙ» (код єдрпоу ____________)право користування земельною ділянкою площею 0,1200га за адресою вул. Карпенка, враховуючи письмову згоду землекористувача.

2.Надати об’єднанню співвласників багатоквартирного житлового будинку «Карпенка,22А» ( код. єдрпоу ____________) в постійне користування земельну ділянку (кад. ном. 6110100000:13:013:0085) площею 0,1550га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Карпенка,22А.

3.Встановити обмеження (обтяження) прав на земельну ділянку у вигляді:

3.1 дотримання цільового використання земельної ділянки;

3.2.здійснення благоустрою території та прилеглої до неї , відповідно до технічних умов та плану благоустрою, погодженого управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології;

3.3.утримання в належному технічному, санітарному стані тротуарів та проїздів, які розміщені на земельній ділянці;

3.4 забезпечувати прохід та проїзд через земельну ділянку до суміжних землекористувачів та об’єктів благоустрою.

3.5.заборони будівництва, реконструкції, встановлення тимчасових споруд без відповідних дозволів;

3.5. дотримуватися правил експлуатації інженерних мереж при проведені ремонтних робіт, не чинити перешкоди в прокладанні нових комунікацій;

3.6.дотримання принципів добросусідства;

3.7 без права огородження місць загального користування та земельної ділянки.

4.Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного житлового будинку «Карпенка,22А» в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права користування земельною ділянкою відповідно до чинного законодавства.

Поіменне голосування

 

7/11/58

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0647га за адресою вул. Бродівська, гр.Фостаковському А.М.

Розглянувши звернення гр.Фостаковського Андрія Михайловича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Пункт 10 рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 09.12.1998р. №1316 «Про передачу у приватну власність земельних ділянок громадянам міста» - вважати таким, що втратив чинність.

2.Дати дозвіл гр.Фостаковському Андрію Михайловичу (рнокпп ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0647га у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Бродівська,.

3.Зобов'язати гр.Фостаковського Андрія Михайловича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування

 

7/11/59

В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0103га за адресою вул. Л.Толстого, гр.Самотязі О.В.

Розглянувши звернення гр.Самотяги Ореста Васильовича, керуючись ст.12,33,79-1,107,116,118,121,125,126 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Самотязі Оресту Васильовичу (рнокпп ____________) технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0103га для ведення особистого селянського господарства за адресою вул. Л.Толстого,.

2.Державний акт на право постійного користування землею, зареєстрований в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею від 06.08.1998р. №14 – вважати таким, що втратив чинність.

3.Передати гр.Самотязі Оресту Васильовичу (рнокпп ____________) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000:08:009:0122) площею 0,0103га для ведення особистого селянського господарства за адресою вул. Л.Толстого,.

4. Зобов’язати гр.Самотягу Ореста Васильовича:

4.1 Здійснити державну реєстрацію речового права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

4.2.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

4.3. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

4.4.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у технічній документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

Поіменне голосування

 

7/11/60

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,8077га за адресою вул. Київська,21 аварійно-рятувальному загону спеціального призначення управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області

Розглянувши звернення аварійно-рятувального загону спеціального призначення управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області, керуючись ст. 12, 92, 117, 122, 123, 125, 126 Земельного Кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити аварійно-рятувальному загону спеціального призначення управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області ( код ЄДРПОУ ____________) проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,8077га для обслуговування будівлі-споруди контрольно-пропускного пункту, адмінбудинку та навчально-тренувальної вежі за адресою вул. Київська,21

2.Надати аварійно-рятувальному загону спеціального призначення управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області ( код ЄДРПОУ ____________) земельну ділянку площею 0,8077га (кад.номер 6110100000:04:003:0101) в постійне користування для обслуговування будівлі-споруди контрольно-пропускного пункту, адмінбудинку та навчально-тренувальної вежі за адресою вул. Київська,21.

3.Державний акт на право постійного користування землею, зареєстрований в Книзі записів реєстрації державних актів на право постійного користування землею за №462 від 21 жовтня 1999 року – вважати таким що втратив чинність.

4.Віднести земельну ділянку вказану в п.2 даного рішення до земель житлової та громадської забудови.

5.Передати земельну ділянку вказану в п.2 даного рішення з земель комунальної власності у державну власність.

6.Зобов’язати аварійно-рятувальний загін спеціального призначення управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області в двохмісячний термін здійснити державну реєстрацію договору оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

Поіменне голосування

 

7/11/61

В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди землі площею 0,0015га за адресою вул. Клима Савури,3а ФО-П Возьному А.В.

Розглянувши звернення фізичної особи – підприємця Возьного Андрія Васильовича про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити фізичній особі – підприємцю Возьному Андрію Васильовичу (рнокпп ____________) договір оренди землі (кад. номер 6110100000:08:014:0021) площею 0,0015га з моменту його закінчення, терміном на два роки для обслуговування торгового павільйону за адресою вул. Клима Савури,3а.

2.Зобов”язати фізичну особу – підприємця Возьного Андрія Васильовича в двохмісячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

Поіменне голосування

 

7/11/62

В.Л.Кібляр

Про внесення змін в рішення міської ради від 21.04.2016р. №7/7/97

Керуючись ст.12, 122 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в рішення міської ради від 21.04.2016 року №7/7/97 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0492га за адресою вул. С.Голубовича,3 гр.Коваленко Н.О.» та замість слів та цифр «площею 0,0429га» читати «площею 0,0492га».

Поіменне голосування

 

7/11/63

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за адресою вул. Золотогірська, (гр.Ворона Г.І. та інші)

Розглянувши звернення громадян, керуючись ст.12, 40, 118, 121, 141 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл громадянам на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів за адресою вул. Золотогірська,28, згідно з додатком (додається).

2.Зобов’язати громадян в шестимісячний термін подати на затвердження технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

Поіменне голосування

 

7/11/64

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0026га за адресою вул. Ділова, гр.Яворівській Н.О.

Розглянувши звернення гр.Яворівської Наталії Олімпіївни, керуючись ст.12,40,118,121,125,126 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0026га для будівництва та обслуговування індивідуального гаража за адресою вул. Ділова, гр.Яворівській Наталії Олімпіївні.

2.Передати гр.Яворівській Наталії Олімпіївні (рнокпп ____________) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000:02:005:0092) площею 0,0026га для будівництва та обслуговування індивідуального гаража за адресою вул. Ділова,.

3.Зобов’язати гр.Яворівську Наталію Олімпіївну:

3.1. Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

3.2. Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.3. Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.4. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

3.5. Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції гаража.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

Поіменне голосування

 

7/11/65

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,5195га, наданої для обслуговування будівель за адресою вул. Гайова, гр.Гурському М.Й.

Розглянувши звернення гр.Гурського М.Й., керуючись ст.12,120,128 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,5195га, наданої для обслуговування будівель за адресою вул. Гайова, гр.Гурському М.Й. (рнокпп ____________).

Поіменне голосування

 

7/11/66

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0179га за адресою вул. С.Чарнецького, гр.Юрійчук О.Є.

Розглянувши звернення гр.Юрійчук Оксани Євгенівни, керуючись ст.12, 33, 118, 121 Земельного кодексу України, ст.5 Закону України «Про особисте селянське господарство», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Рішення Тернопільської міської ради від 18.08.2015р. №6/61/140 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0179га за адресою вул. С.Чарнецького, гр.Ратушняку І.Є., Юрійчук О.Є.» - вважати таким, що втратило чинність.

2.Дати дозвіл гр.Юрійчук Оксані Євгенівні (ід.номер ____________) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0179га у власність для ведення особистого селянського господарства за адресою вул. С.Чарнецького.

3.Зобов»язати гр.Юрійчук Оксану Євгенівну в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

Поіменне голосування

 

7/11/67

В.Л.Кібляр

Про надання земельної ділянки площею 0,0033га за адресою вул. М.Паращука, гр.Рачкевичу Т.С.

Розглянувши звернення гр. Рачкевича Тараса Степановича про надання земельної ділянки, керуючись ст.12,120,123,124,141 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Припинити гр. Квасніцькій Ніні Борисівні (рнокпп ____________) право користування земельною ділянкою (кад. номер 6110100000:12:003:0005) площею 0,0033га за адресою вул. М.Паращука, враховуючи згоду землекористувача.

1.1Договір оренди землі від 16.06.2015 року між Тернопільською міською радою та гр. Квасніцькою Ніною Борисівною, зареєстрований в книзі записів засвідчення факту реєстрації від 05.08.2015 року за №5482 та в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав та їх обтяжень за номером запису про інше речове право 10801481 від 11.08.2015р. - розірвати за взаємною згодою сторін.

2.Надати гр. Рачкевичу Тарасу Степановичу (рнокпп ____________) земельну ділянку (кад. номер 6110100000:12:003:0005) площею 0,0033га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування будівлі гаража за адресою вул. М.Паращука,.

3.Зобов’язати гр. Рачкевича Тараса Степановича в двохмісячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

Поіменне голосування

 

7/11/68

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0037га за адресою вул. Д.Лук»яновича гр.Ференцу А.В.

Розглянувши звернення гр.Ференца Андрія Васильовича, керуючись ст.12,40,118,121,125,126 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0037га для будівництва та обслуговування індивідуального гаража за адресою вул. Д.Лук»яновича гр.Ференцу Андрію Васильовичу.

2.Передати гр.Ференцу Андрію Васильовичу (рнокпп ____________) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000:03:001:0202) площею 0,0037га для будівництва та обслуговування індивідуального гаража за адресою вул. Д.Лук»яновича.

3.Зобов’язати гр.Ференца Андрія Васильовича:

3.1. Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

3.2. Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.3. Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.4. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

3.5. Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції гаража.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

Поіменне голосування

 

7/11/69

В.Л.Кібляр

Про продаж на аукціоні земельної ділянки несільськогосподарського призначення у власність площею 0,0787га за адресою вул. Микулинецька

Керуючись Законом України «Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо порядку проведення земельних торгів у формі аукціону», Земельним кодексом України, Наказом Міністерства Аграрної політики та продовольства від 25.09.2012року №579, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Продати на земельних торгах (аукціоні) у власність земельну ділянку несільськогосподарського призначення (кад. номер 6110100000:09:004:0033) площею 0,0787га під будівництво будівель та споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства за адресою вул. Микулинецька.

2.Затвердити:

2.1.Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0787га під будівництво будівель та споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства за адресою вул. Микулинецька.

2.2.Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, визначену для продажу на земельних торгах (аукціоні) у власність площею 0,0787га під будівництво будівель та споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства за адресою вул. Микулинецька.

2.2.Стартову ціну продажу на аукціоні земельної ділянки площею 0,0787га під будівництво будівель та споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства за адресою вул. Микулинецька в розмірі 276860,00грн.

2.3.Затвердити умови договору купівлі-продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0787га під будівництво будівель та споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства за адресою вул. Микулинецька.

3.Виконавчому комітету опублікувати на сайті Тернопільської міської ради та в засобах масової інформації офіційне повідомлення про проведення земельних торгів (аукціону).

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Остапчук В.О. та постійні комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі та з питань містобудування.

Поіменне голосування

 

7/11/70

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту площею 0,0006га за адресою вул. С.Крушельницької,1а ТОВ «Агенція «Тернопіль – Медіа»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Агенція «Тернопіль – Медіа», керуючись ст.12, 98, 99, 122 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Агенція «Тернопіль - Медіа» (код ЄДРПОУ ____________) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0006га терміном на два роки для влаштування входу до реконструйованого приміщення за адресою вул. С.Крушельницької,1а.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Агенція «Тернопіль - Медіа» оформити в двомісячний термін договір сервітуту та документацію із землеустрою.

Поіменне голосування

 

7/11/71

В.Л.Кібляр

Про надання земельної ділянки площею 0,2229га за адресою вул. Білогірська, гр.Черватюк Г.А.

Розглянувши звернення гр.Черватюк Галини Антонівни, керуючись ст.12, 36, 123, 124, 125, 126 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Припинити гр.Гардамалі Оксані Володимирівні (рнокпп ____________) право користування земельною ділянкою площею 0,2229га (кад.номер 6110100000:12:018:0093) за адресою вул. Білогірська, , в зв’язку із смертю землекористувача.

2.Договір оренди землі від 14.01.2008 року, зареєстрований в Книзі записів засвідчення факту реєстрації від 26.02.2008р. За №2923, у Тернопільській регіональній філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» від 20.05.2008р. №040866100219 та додаток до договору оренди землі, зареєстрований в Книзі реєстрації додатків до договорів оренди землі від 29.04.2010р. За №974 – розірвати, в зв’язку із смертю землекористувача.

3.Надати гр. Черватюк Галині Антонівні (рнокпп ____________) земельну ділянку площею 0,2229га (кад.номер 6110100000:12:018:0093) в оренду терміном на п’ять років для ведення городництва за адресою вул. Білогірська,

4.Зобов’язати гр.Черватюк Галину Антонівну в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

Поіменне голосування

 

7/11/72

В.Л.Кібляр

Про надання земельної ділянки площею 0,0460га за адресою вул. Білогірська, гр.Черватюк Г.А.

Розглянувши звернення гр.Черватюк Галини Антонівни, керуючись ст.12, 36, 123, 124, 125, 126 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Припинити гр.Гардамалі Оксані Володимирівні (рнокпп ____________) право користування земельною ділянкою площею 0,0460га (кад.номер 6110100000:12:018:0094) за адресою вул. Білогірська, , в зв»язку із смертю землекористувача.

2.Договір оренди землі від 14.01.2008 року, зареєстрований в Книзі записів засвідчення факту реєстрації від 26.02.2008р. За №2924 у Тернопільській регіональній філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» від 20.05.2008р. №040866100220 та додаток до договору оренди землі, зареєстрований в Книзі реєстрації додатків до договорів оренди землі від 29.04.2010р. За №975 – розірвати, в зв»язку із смертю землекористувача.

3.Надати гр. Черватюк Галині Антонівні (рнокпп ____________) земельну ділянку площею 0,0460га (кад.номер 6110100000:12:018:0094) в оренду терміном на п»ять років для ведення городництва за адресою вул. Білогірська,

4.Зобов’язати гр.Черватюк Галину Антонівну в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

Поіменне голосування

 

7/11/73

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0590га за адресою вул. І.Богуна, гр.Ягнюк К.М., Ягнюку М.П., Ягнюку М.П.

Розглянувши звернення гр.Ягнюк Катерини Миколаївни, Ягнюка Миколи Павловича, Ягнюка Михайла Павловича, керуючись ст.12, 40, 89, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Ягнюк Катерині Миколаївні (рнокпп ____________), Ягнюку Миколі Павловичу (рнокпп ____________), Ягнюку Михайлу Павловичу (рнокпп ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0590га з передачею земельної ділянки у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. І.Богуна,.

2.Зобов»язати гр.Ягнюк Катерину Миколаївну, Ягнюка Миколу Павловича, Ягнюка Михайла Павловича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування

 

7/11/74

В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0645га за адресою вул.І.Котляревського,22 Тернопільському обласному спеціалізованому ремонтно-будівельному підприємству протипожежних робіт добровільного пожежного товариства України

Пункт 2 рішення втратив чинність відповідно до рішення міської ради від 28.07.2017р. №7/16/124

Розглянувши звернення Тернопільського обласного спеціалізованого ремонтно-будівельного підприємства протипожежних робіт добровільного пожежного товариства України, керуючись ст. 12, 122, 123 Земельного Кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі» враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Тернопільському обласному спеціалізованому ремонтно-будівельному підприємству протипожежних робіт добровільного пожежного товариства України технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0645га( кад.номер 6110100000:02:015:0019) для обслуговування будівель та споруд за адресою вул.Котляревського,22

2.Зобов’язати Тернопільське обласне спеціалізоване ремонтно-будівельне підприємство протипожежних робіт добровільного пожежного товариства України в двохмісячний термін здійснити державну реєстрацію права постійного користування земельної ділянки відповідно до чинного законодавства(Пункт 2 рішення втратив чинність відповідно до рішення міської ради від 28.07.2017р. №7/16/124)

2.Надати Тернопільському обласному спеціалізованому ремонтно-будівельному підприємству протипожежних робіт добровільного пожежного товариства України в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0645га (кад.номер 6110100000:02:015:0019) за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення для обслуговування будівель та споруд за адресою вул.Котляревського,22.

3.Зобов’язати Тернопільське обласне спеціалізоване ремонтно-будівельне підприємство протипожежних робіт добровільного пожежного товариства України в двохмісячний термін здійснити державну реєстрацію речового права на земельну ділянку.»

Поіменне голосування

 

7/11/75

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0943га за адресою вул. С.Наливайка, гр.Крілю І.М., Крілю В.М.

Розглянувши звернення гр.Кріля Ігоря Миколайовича, Кріля Володимира Миколайовича, керуючись ст.12,40,89,118,121,125,126 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0943га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. С.Наливайка, гр.Крілю Ігорю Миколайовичу, Крілю Володимиру Миколайовичу.

2.Передати гр.Крілю Ігорю Миколайовичу (рнокпп ____________), Крілю Володимиру Миколайовичу (рнокпп ____________) безоплатно у спільну сумісну власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000:02:008:0199) площею 0,0943га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. С.Наливайка,.

3.Зобов’язати гр.Кріля Ігоря Миколайовича, Кріля Володимира Миколайовича:

3.1. Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

3.2. Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.3. Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.4. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

3.5. Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

Поіменне голосування

 

7/11/76

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0141га за адресою вул. Микулинецька, гр.Костюкевичу С.С.

Розглянувши звернення гр.Костюкевича Сергія Сергійовича, керуючись ст.12,40,118, 121,125,126,141 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0141га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Микулинецька, гр.Костюкевичу Сергію Сергійовичу.

2.Вилучити з користування обслуговуючого кооперативу „Товариство індивідуальних забудівників „Цукровар” (код ЄДРПОУ ____________) земельну ділянку площею 0,0141га за адресою вул. Микулинецька, , враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Передати гр.Костюкевичу Сергію Сергійовичу (рнокпп ____________) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000:10:003:0069) площею 0,0141га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Микулинецька,.

4.Зобов’язати гр.Костюкевича Сергія Сергійовича:

4.1. Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

4.2. Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

4.3. Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

4.4. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

4.5. Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

Поіменне голосування

 

7/11/77

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0108га за адресою вул. Микулинецька, гр.Нехай С.В.

Розглянувши звернення гр.Нехай Софії Василівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121, 141 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Нехай Софії Василівні (рнокпп ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0108га з передачею у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Микулинецька,

2.Зобов»язати гр.Нехай Софію Василівну в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування

 

7/11/78

В.Л.Кібляр

Про визнання таким, що втратило чинність рішення міської ради від 28.11.2014р. №6/53/51 «Про втрату чинності рішення міської ради від 26.04.2013р. №6/31/61 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,3652га для обслуговування та реконструкції комплексу, будівель та приміщень за адресою вул. С.Будного, 1 ФО-П Дутці І.Я., ФО-П Охримець Л.О.»

Розглянувши звернення фізичних осіб підприємців Дутки Ігоря Ярославовича та Охримець Любові Олексіївни, керуючись ст.12, 79-1, 123, 124, 125, 126 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про землеустрій», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Рішення міської ради від 28.11.2014р. №6/53/51 «Про втрату чинності рішення міської ради від 26.04.2013р. №6/31/61 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,3652га для обслуговування та реконструкції комплексу, будівель та приміщень за адресою вул. С.Будного, 1 ФО-П Дутці І.Я., ФО-П Охримець Л.О.» - вважати таким, що втратило чинність.

2.Дати дозвіл фізичним особам-підприємцям Дутці Ігорю Ярославовичу (рнокпп ____________) та Охримець Любові Олексіївні (рнокпп ____________) на поділ земельної ділянки площею 0,3652га (кад.номер 6110100000:11:001:0055) за адресою вул. С. Будного, 1 на дві земельні ділянки: площею 0,0222га та площею 0,3430га після державної реєстрації права оренди земельної ділянки.

Поіменне голосування

 

7/11/79

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0143га за адресою вул. Микулинецька, гр.Сичило О.Р.

Розглянувши звернення гр.Сичило Оксани Романівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121, 141 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Сичило Оксані Романівні (рнокпп ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0143га з передачею земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Микулинецька,

2.Зобов»язати гр.Сичило Оксану Романівну в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування

 

7/11/80

В.Л.Кібляр

Про надання в постійне користування земельної ділянки об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Митрополита Шептицького,9»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного квартирного будинку «Митрополита Шептицького,9» ,керуючись ст. 12,42,92,125,126 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати об’єднанню співвласників багатоквартирного квартирного будинку «Митрополита Шептицького,9 ( код. Єдрпоу зз680246) в постійне користування земельну ділянку площею 0,0152га (кад. Ном. 6110100000:12:011:0072) для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Митрополита Шептицького,9.

2.Договір оренди земельної ділянки зареєстрований в книзі реєстрації договорів оренди земельних ділянок в Тернопільській міській раді від 10.10.2011р за №4501, в Управлінні Держкомзему у м. Тернополі від 22.11.2011р за № 611010004000601 та в державному реєстрі речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав та їх обтяжень за номером 143001184 запису про інше речове право від 29.01.15р -розірвати за взаємною згодою сторін з моменту реєстрації права постійного користування землею

3.Встановити обмеження (обтяження) прав на земельну ділянку у вигляді:

3.1. дотримання цільового використання земельної ділянки;

3.2.здійснення благоустрою території та прилеглої до неї , відповідно до технічних умов та плану благоустрою, погодженого управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології;

3.3.утримання в належному технічному, санітарному стані тротуарів та проїздів, які розміщені на земельній ділянці;

3.4 забезпечувати прохід та проїзд через земельну ділянку до суміжних землекористувачів та об’єктів благоустрою.

3.5.заборони будівництва, реконструкції, встановлення тимчасових споруд без відповідних дозволів;

3.5. дотримуватися правил експлуатації інженерних мереж при проведені ремонтних робіт, не чинити перешкоди в прокладанні нових комунікацій;

3.6.дотримання принципів добросусідства;

3.7 без права огородження місць загального користування та земельної ділянки.

Поіменне голосування

 

7/11/81

В.Л.Кібляр

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок площею 0,0600га за адресою вул. Микулинецька (гр.Річняк Б.Я. та інші)

Розглянувши звернення громадян м.Тернополя, керуючись ст.12, 40, 116, 118, 121, 125, 126 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», враховуючи рішення Тернопільської міської ради від 28.10.2014р. №6/52/188 «Про визначення земельного масиву під відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків на території міста Тернополя тернополянам-військовослужбовцям, які беруть участь у проведенні антитерористичної операції», від 28.11.2014р. №6/53/157 «Про визначення земельного масиву в районі вулиці Микулинецької (другий етап) під відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд на території міста Тернополя тернополянам-військовослужбовцям, які беруть участь у проведенні антитерористичної операції» та від 18.12.2014р. №6/54/19 «Про визначення земельного масиву в районі вулиці Микулинецької (третій етап) під відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд на території міста Тернополя тернополянам, які мають першочергове право на відведення земельних ділянок», висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок площею 0,0600га для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд за адресою вул. Микулинецька.

2.Передати громадянам м.Тернополя безоплатно у власність земельні ділянки площею 0,0600га для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд за адресою вул. Микулинецька, згідно з додатком (додається).

3.Зобов’язати громадян м.Тернополя:

3.1. Здійснити державну реєстрацію права на земельні ділянки відповідно до чинного законодавства.

3.2. Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.3. Використовувати земельні ділянки за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.4. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

3.5. Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житла.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

Поіменне голосування

 

7/11/82

В.Л.Кібляр

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою вул. О.Довженка (гр.Ковальський Я.М. та інші)

Розглянувши звернення громадян, керуючись ст.12, 40, 118, 121, 125, 126, 141 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів за адресою вул. О.Довженка.

2.Вилучити з користування Тернопільської обласної організації Всеукраїнської спілки автомобілістів земельні ділянки за адресою вул. О.Довженка, враховуючи письмову згоду землекористувача, згідно з додатком (додається).

3.Передати громадянам безоплатно у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів за адресою вул. О.Довженка, згідно з додатком (додається).

4.Зобов’язати громадян:

4.1. Здійснити державну реєстрацію права на земельні ділянки відповідно до чинного законодавства.

4.2. Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

4.3.Використовувати земельні ділянки за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

4.4. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

4.5. Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції індивідуальних гаражів.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

Поіменне голосування

 

7/11/83

В.Л.Кібляр

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою вул. Спортивна (гр.Дегтярьова Л.Д. та інші)

Розглянувши звернення громадян, керуючись ст.12, 40, 118, 121, 125, 126, 141 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів за адресою вул. Спортивна.

2.Вилучити з користування гаражного кооперативу «Кенотрон» (код ЄДРПОУ ____________) земельні ділянки за адресою вул. Спортивна, враховуючи письмову згоду землекористувача, згідно з додатком (додається).

3.Передати громадянам безоплатно у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів за адресою вул. Спортивна, згідно з додатком (додається).

4.Зобов’язати громадян:

4.1. Здійснити державну реєстрацію права на земельні ділянки відповідно до чинного законодавства.

4.2. Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

4.3.Використовувати земельні ділянки за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

4.4. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

4.5. Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції індивідуальних гаражів.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

Поіменне голосування

 

7/11/84

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою вул. С.Будного, (гр.Гринда П.В. та інші)

Розглянувши звернення громадян, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів за адресою вул. С.Будного,23, згідно з додатком (додається).

2.Зобов’язати громадян в шестимісячний термін подати на затвердження проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

Поіменне голосування

 

7/11/85

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0030га за адресою вул. С.Будного, гр.Ткачику О.М.

Розглянувши звернення гр.Ткачика Олега Михайловича, керуючись ст.12, 40, 118, 121,141 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Ткачику Олегу Михайловичу (рнокпп ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0030га у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража №352 за адресою вул. С.Будного,

2.Зобов»язати гр.Ткачика Олега Михайловича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування

 

7/11/86

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок площею до 0,0600га за адресою вул. Микулинецька (гр.Дузяк І.О. та інші)

Розглянувши звернення громадян м.Тернополя, керуючись ст.12, 40, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», враховуючи рішення Тернопільської міської ради від 28.10.2014р. №6/52/188 «Про визначення земельного масиву під відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків на території міста Тернополя тернополянам-військовослужбовцям, які беруть участь у проведенні антитерористичної операції», від 28.11.2014р. №6/53/157 «Про визначення земельного масиву в районі вулиці Микулинецької (другий етап) під відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд на території міста Тернополя тернополянам-військовослужбовцям, які беруть участь у проведенні антитерористичної операції» та від 18.12.2014р. №6/54/19 «Про визначення земельного масиву в районі вулиці Микулинецької (третій етап) під відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд на території міста Тернополя тернополянам, які мають першочергове право на відведення земельних ділянок», висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл громадянам м.Тернополя на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок безоплатно у власність площею до 0,0600га за рахунок земель, не наданих у користування та не переданих у власність, для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд за адресою вул. Микулинецька, згідно з додатком (додається).

2.Зобов»язати громадян м.Тернополя, зазначених у додатку даного рішення, в шестимісячний термін подати на затвердження проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

Поіменне голосування

 

7/11/87

В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2327га за адресою вул. Р. Шухевича,10 Тернопільській міській комунальній стоматологічній поліклініці

Розглянувши звернення Тернопільської міської комунальної стоматологічної поліклініки керуючись ст.12,123,124,125,126,186 Земельного кодексу України, Законом України „Про землеустрій”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1Затвердити Тернопільській міській комунальній стоматологічній поліклініці (код єдрпоу ________) технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) площею 0.2327га для обслуговування нежитлової будівлі стоматологічної поліклініки за адресою вул. Р. Шухевича,10.

2.Надати Тернопільській міській комунальній стоматологічній поліклініці (код єдрпоу ____________) в постійне користування земельну ділянку (кад.номер 6110100000:07:015:0094) площею 0,2327га для обслуговування нежитлової будівлі стоматологічної поліклініки за адресою вул. Р. Шухевича,10.

3.Державний акт на право постійного користування земельною ділянкою зареєстрований Книзі записів державних актів на право постійного землею за № 281 від 16.02.1998р. вважати таким, що втратив чинність.

4.Зобов’язати Тернопільську міську комунальну стоматологічну поліклініку в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права користування земельною ділянкою відповідно до чинного законодавства.

Поіменне голосування

 

7/11/88

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1765га для обслуговування збірної металевої будівлі за адресою вул. Текстильна,18 ТОВ «Торговий дім «Універсальний»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Універсальний», керуючись ст.12, 120, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Універсальний» (код ЄДРПОУ ____________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1765га для обслуговування збірної металевої будівлі за адресою вул. Текстильна,18.

2.Вилучити з користування відкритого акціонерного товариства «Тернопільське об’єднання «Текстерно» (код ЄДРПОУ ____________) частину земельної ділянки площею 0,1765га за адресою вул. Текстильна,18, враховуючи згоду землекористувача.

3.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Універсальний» (код ЄДРПОУ ____________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку (кад. номер 6110100000:04:001:0501) площею 0,1765га для обслуговування збірної металевої будівлі за адресою вул. Текстильна,18.

4.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Універсальний» в двомісячний термін провести державну реєстрацію речового права на земельну ділянку.

4.1.Після проведення державної реєстрації речового права на земельну ділянку, віднести земельну ділянку, зазначену в п.3 даного рішення, до земель житлової та громадської забудови.

5.Зобов’язати відкрите акціонерне товариство «Тернопільське об’єднання «Текстерно» в двомісячний термін внести зміни у земельно-облікову документацію у встановленому законодавством порядку.

Поіменне голосування

 

7/11/89

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0044га за адресою вул. Б.Лепкого гр.Дашкевич С.П.

Розглянувши звернення гр.Дашкевич Стефанії Петрівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Дашкевич Стефанії Петрівні (рнокпп ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0044га у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража за адресою вул. Б.Лепкого.

2.Зобов’язати гр.Дашкевич Стефанію Петрівну в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування

 

7/11/90

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул. Листопадова гр.Кузяку В.С.

Розглянувши звернення гр. Кузяка Віктора Степановича, керуючись ст.12, 98, 99, 122 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Кузяку Віктору Степановичу (РНОКПП ____________) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,001287 га терміном на два роки для влаштування окремого входу в приміщення кафе за адресою вул. Листопадова,

2.Зобов’язати гр. Кузяка Віктора Степановича оформити в двомісячний термін договір сервітуту та документацію із землеустрою.

Поіменне голосування

 

7/11/91

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0029га за адресою вул. О.Довженка гр.Мельнику С.М.

Розглянувши звернення гр.Мельника Сергія Михайловича, керуючись ст.12, 40, 118, 121,141 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Мельнику Сергію Михайловичу (рнокпп ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0029га у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража №295 за адресою вул. О.Довженка.

2.Зобов»язати гр.Мельника Сергія Михайловича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування

 

7/11/92

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на укладення договору земельного сервітуту площею 0,0207га за адресою вул. Микулинецька-бічна,10 ФО-П Мельнику С.М.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Мельника Сергія Михайловича, керуючись ст. 12, 98, 100, 123, Земельного Кодексу України, Законом України «Про землеустрій», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл фізичній особі-підприємцю Мельнику Сергію Михайловичу (рнокпп ____________) на укладання договору земельного сервітуту, терміном на п’ять років, на земельну ділянку площею 0,0207га для паркування автотранспорту за адресою вул. Микулинецька-бічна,10.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Мельника Сергія Михайловича оформити, в двомісячний термін, договір сервітуту та документацію із землеустрою відповідно до чинного законодавства.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

Поіменне голосування

 

7/11/93

В.Л.Кібляр

Про внесення змін в рішення міської ради

Керуючись ст.12, 122 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в п.1 додатку до рішення міської ради від 03.03.2016 року №7/6/46 «Про поновлення договору оренди земельної ділянки ТОВ «Тер-Пінгвін» та замість цифр «6110100000:02:026:0037» читати «6110100000:02:026:0029»

Поіменне голосування

 

7/11/94

В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0321га за адресою вул. Галицька, гр.Кузьмович В.І.

Розглянувши звернення гр.Кузьмович Віри Іванівни, керуючись ст.12, 36, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Кузьмович Вірі Іванівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0321га для ведення городництва за адресою вул. Галицька

2.Припинити гр.Кузьмовичу Володимиру Романовичу (рнокпп ____________) право користування земельною ділянкою площею 0,032116га (кад.номер 6110100000:07:001:0031) за адресою вул. Галицькав зв»язку із смертю землекористувача.

3.Договір оренди землі від 28.01.2009 року, зареєстрований в Книзі записів засвідчення факту реєстрації від 01.10.2009р. за №3709, у Тернопільській регіональній філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» від 09.02.2010р. №041066100034 та додаток до договору оренди землі, зареєстрований в Книзі реєстрації додатків до договорів оренди землі від 27.04.2010р. за №953 – розірвати, в зв»язку із смертю землекористувача.

4.Надати гр.Кузьмович Вірі Іванівні (рнокпп ____________) в оренду терміном на п»ять років земельну ділянку (кад.номер 6110100000:07:001:0143) площею 0,0321га для ведення городництва за адресою вул. Галицька,

5.Зобов»язати гр.Кузьмович Віру Іванівну в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

Поіменне голосування

 

7/11/95

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за адресою вул. Золотогірська, (гр.Тераз В. М. та інші)

Розглянувши звернення громадян, керуючись ст.12, 40, 118, 121, 141 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл громадянам на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів за адресою вул. Золотогірська, , згідно з додатком (додається).

2.Зобов’язати громадян в шестимісячний термін подати на затвердження технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

Поіменне голосування

 

7/11/96

В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0040га за адресою вул. Д.Лук»яновича гр.Коліснику А.В.

Розглянувши звернення гр.Колісника Андрія Володимировича, керуючись ст.12,40,79-1,107,116,118,121,125,126 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Коліснику Андрію Володимировичу (рнокпп ____________) технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0040га для будівництва та обслуговування індивідуального гаража за адресою вул. Д.Лук»яновича.

2.Передати гр.Коліснику Андрію Володимировичу (рнокпп ____________) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000:03:001:0159) площею 0,0040га для будівництва та обслуговування індивідуального гаража за адресою вул. Д.Лук»яновича.

3.Зобов’язати гр.Колісника Андрія Володимировича:

3.1 Здійснити державну реєстрацію речового права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

3.2.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.3. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

3.4. Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції гаража.

3.5.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у технічній документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

Поіменне голосування

 

7/11/97

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0672га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. Академіка І.Горбачевського,2 об’єднанню співвласників будинку «Берізка»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників будинку «Берізка», керуючись ст. 12,42,125,126 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі та з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл об’єднанню співвласників будинку «Берізка» (код ЄДРПОУ 25781576) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0672га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. Академіка І.Горбачевського,2 з правом передачі безоплатно у власність.

Поіменне голосування

 

7/11/98

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту площею 0,0216га за адресою вул. Карпенка,26В об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Карпенка26«В»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Карпенка26«В», керуючись ст.12, 98, 99, 122 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Карпенка26«В» (код ЄДРПОУ ____________) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0216га терміном на два роки для проходу, проїзду та паркування автотранспорту за адресою вул. Карпенка,26В.

2.Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Карпенка26«В» оформити в двомісячний термін договір сервітуту та документацію із землеустрою.

Поіменне голосування

 

7/11/99

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,5485га за адресою вул. Д.Лук’яновича,8 ТОВ «Укрпрінт - Захід»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Укрпрінт - Захід», керуючись ст.12,122,123,124 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Укрпрінт - Захід» (код ЄДРПОУ ____________) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,5485га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування викуплених будівель та споруд за адресою вул. Д.Лук’яновича,8.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Укрпрінт - Захід» в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

Поіменне голосування

 

7/11/100

В.Л.Кібляр

Про надання земельної ділянки площею 0,3000га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Карпенка,15А ОСББ «Вершина»

Розглянувши звернення об”єднання співвласників багатоквартирного будинку «Вершина», керуючись ст.12,42,92,120,123,125,126,141 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Припинити товариству з обмеженою відповідальністю «Добродій» ЛТД (код ЄДРПОУ ____________) право користування земельною ділянкою кад. номер (6110100000:13:012:0048) площею 0,3000га надану для обслуговування житлового будинку за адресою вул. Карпенка,15А, враховуючи згоду землекористувача.

1.1.Договір оренди земельної ділянки між Тернопільською міською радою та товариством з обмеженою відповідальністю «Добродій» ЛТД, зареєстрований в книзі записів засвідчення факту реєстрації вчинено запис від 23.09.2013 року за №4981 - вважати розірваним за взаємною згодою сторін.

2.Надати об”єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Вершина» (код ЄДРПОУ ____________) в постійне користування земельну ділянку (кад. номер 6110100000:13:012:0048) площею 0,3000га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Карпенка,15А.

3.Зобов”язати об”єднання співвласників багатоквартирного будинку «Вершина» в двомісячний термін провести державну реєстрацію речового права на земельну ділянку.

4.Встановити обмеження (обтяження) прав на земельну ділянку у вигляді:

4.1 дотримання цільового використання земельної ділянки;

4.2 здійснення благоустрою території та прилеглої до неї , відповідно до технічних умов та плану благоустрою, погодженого управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології;

4.3 утримання в належному технічному, санітарному стані тротуарів та проїздів, які розміщені на земельній ділянці;

4.4 забезпечувати прохід та проїзд через земельну ділянку до суміжних землекористувачів та об’єктів благоустрою.

4.5 заборони будівництва, реконструкції, встановлення тимчасових споруд без відповідних дозволів;

4.6 дотримуватися правил експлуатації інженерних мереж при проведені ремонтних робіт, не чинити перешкоди в прокладанні нових комунікацій;

4.7 дотримання принципів добросусідства;

4.8 без права огородження місць загального користування та земельної ділянки.

Поіменне голосування

 

7/11/101

В.Л.Кібляр

Про внесення змін в рішення міської ради

Керуючись ст.12, 122 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в рішення міської ради від 22.12.2015 року №7/3/135 «Про надання дозволу на поділ земельної ділянки площею 0,1274га, наданої в користування гр.Бліхар Т.В., гр. Веселовською Н.М. за адресою вул. Безкоровайного» та замість слів і цифр «площами 0,0637га та 0,0637га» читати «площами 0,0637га гр.Бліхар Тетяні Володимирівні та 0,0637га гр.Веселовській Наталії Михайлівні».

Поіменне голосування

 

7/11/102

В.Л.Кібляр

Про надання земельної ділянки площею 0,4680га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. О.Довженка,22 об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «ВЕСТА - 22»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «ВЕСТА - 22» про надання земельної ділянки, керуючись ст. 12, 42, 92, 123, 141 Земельного кодексу України , Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 31 Закону України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування та з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Припинити споживчому кооперативу «Олімпія Б» (код ЄДРПОУ ____________) право користування земельною ділянкою (кад. номер 6110100000:08:015:0047) площею 0,4680га за адресою вул. О.Довженка,8а враховуючи згоду землекористувача.

1.1Договір оренди землі між Тернопільською міською радою та споживчим кооперативом «Олімпія Б», зареєстрований в книзі записів засвідчення факту реєстрації від 09.09.2011 року за №4490 та в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав та їх обтяжень за номером запису про інше речове право 5228654 від 01.04.2014р. - розірвати за взаємною згодою сторін.

1.Надати об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «ВЕСТА - 22» (код ЄДРПОУ ____________) в постійне користування земельну ділянку (кад. номер 6110100000:08:015:0047) площею 0,4680га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. О.Довженка,22.

3.Встановити обмеження (обтяження) у вигляді:

3.1 Дотримання цільового використання земельної ділянки;

3.2.Здійснення благоустрою прилеглої території, відповідно до технічних умов та плану благоустрою, погодженого управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології;

3.3.Утримання в належному технічному, санітарному стані тротуару та частини дороги, що прилягає до земельної ділянки за окремою угодою та план-схемою, погодженою управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології;

3.4.Заборони будівництва, реконструкції, встановлення тимчасових споруд без відповідних дозволів;

3.5.Встановлення права третіх осіб на ремонт, прокладку і обслуговування інженерних мереж (дотримуватися правил експлуатації інженерних мереж при проведені ремонтних робіт, не чинити перешкоди в прокладанні нових комунікацій);

3.6.Дотримання вимог Закону України «Про відходи» та інших вимог природоохоронного законодавства;

3.7.Дотримання ст.18 Закону України «Про автомобільні дороги»;

3.8.Без права огородження місць загального користування та земельної ділянки;

3.9.Забезпечення доступу до об’єктів нежитлового призначення.

4.Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «ВЕСТА - 22»:

4.1.Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції жилого будинку;

4.2.Дотримуватись умов договору укладеного з комунальним підприємством Тернопільводоканал щодо використання території в охоронній зоні водопровідних та каналізаційних мереж;

4.3.Забезпечувати доступ до інших інженерних комунікацій;

4.4.Забезпечувати доступ до об’єктів нежитлового призначення;

4.5.Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

Поіменне голосування

 

7/11/103

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту площею 0,4000га за адресою вул. Микулинецька – бічна,10 ФО-П Вовку І.З.

Розглянувши звернення фізичної особи – підприємця Вовка Ігоря Зіновійовича, керуючись ст.12, 98, 99, 122 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл фізичній особі – підприємцю Вовку Ігорю Зіновійовичу (рнокпп ____________) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,4000га терміном на п’ять років для паркування автотранспорту та складування будівельних матеріалів за адресою вул. Микулинецька – бічна,10.

2.Зобов’язати фізичну особу – підприємця Вовка Ігоря Зіновійовича оформити в двомісячний термін договір сервітуту та документацію із землеустрою.

Поіменне голосування

 

7/11/104

В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,5997га за адресою вул. Микулинецька-бічна,10 ФОП Вовку І.З.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Вовка Ігоря Зіновійовича, керуючись ст.12, 122, 123, 141 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити фізичній особі-підприємцю Вовку Ігорю Зіновійовичу (рнокпп ____________) технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної в натурі (на місцевості) площею 0,5997га для обслуговування будівлі за адресою вул. Микулинецька-бічна,10.

2.Припинити товариству з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Технотерн» (код ЄДРПОУ ____________) право користування на земельну ділянку площею 0,5997га для обслуговування будівлі за адресою вул. Микулинецька-бічна,10, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Державний акт на право постійного користування від 26.12.1994р. №46 – вважати таким, що втратив чинність.

4.Надати фізичній особі-підприємцю Вовку Ігорю Зіновійовичу (рнокпп ____________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку (кад. номер 6110100000:11:002:0102) площею 0,5997га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Микулинецька-бічна,10.

5.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Вовка Ігоря Зіновійовича в двомісячний термін провести державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку.

Поіменне голосування

 

7/11/105

В.Л.Кібляр

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою вул. С.Будного, (гр.Семченко В.Ф. та інші)

Розглянувши звернення громадян, керуючись ст.12, 40, 118, 121, 122, 125, 126 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

2.Передати громадянам безоплатно у власність земельні ділянки, згідно з додатком (додається).

3.Зобов’язати громадян:

3.1. Здійснити державну реєстрацію права на земельні ділянки відповідно до чинного законодавства.

3.2. Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.3. Використовувати земельні ділянки за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.4. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

3.5. Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції гаражів.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

Поіменне голосування

 

7/11/106

В.Л.Кібляр

Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,0239га за адресою вул. Глибока Долина, гр.Коробію П.Б.

Розглянувши звернення гр.Коробія Петра Богдановича, керуючись ст.12,40,79-1,116,118,121,125,126 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Рішення Тернопільської міської ради від 21.04.2016р. №7/7/60 «Про надання земельної ділянки площею 0,0239га за адресою вул. Глибока Долина, гр.Коробію П.Б.» - вважати таким, що втратило чинність.

2.Припинити гр.Коробію Володимиру Петровичу (рнокпп ____________) право користування земельною ділянкою площею 0,0239га (кад.номер 6110100000:01:007:0046) за адресою вул. Глибока Долина, , враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Договір оренди землі від 28.12.2005 року, зареєстрований в Книзі записів засвідчення факту реєстрації від 16.03.2006р. за №2350, у Тернопільській регіональній філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» від 20.03.2006р. №040666100077 та додаток до договору оренди землі, зареєстрований в Книзі реєстрації додатків до договорів оренди землі від 20.04.2010р. за №938 – розірвати за взаємною згодою сторін, після державної реєстрації права на земельну ділянку.

4.Передати гр.Коробію Петру Богдановичу (рнокпп ____________) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000:01:007:0046) площею 0,0239га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Глибока Долина,

5.Зобов’язати гр.Коробія Петра Богдановича:

5.1 Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

5.2.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

5.3. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

5.4. Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень.

5.5 Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

Поіменне голосування

 

7/11/107

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою вул. Білогірська (гр.Горбунов В.К. та інші)

Розглянувши звернення громадян, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення садівництва за адресою вул. Білогірська, згідно з додатком (додається).

2.Зобов’язати громадян в шестимісячний термін подати на затвердження проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

Поіменне голосування

 

7/11/108

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 0,0472га за адресою вул. Фабрична гр.Михайлюк О. М.

Розглянувши звернення гр.Михайлюк Оксани Миколаївни, керуючись ст. 12, 20, 40, 122, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Михайлюк Оксані Миколаївні (рнокпп ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення (кад.номер 61101100000:03:006:0025) площею 0,0472га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Фабрична.

2.Зобов’язати гр.Михайлюк Оксану Миколаївну в шестимісячний термін подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення.

Поіменне голосування

 

7/11/109

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0040га, наданої для обслуговування будівлі торгівельно-побутового призначення за адресою проспект Злуки, ФО-П Кузіву В.Б.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Кузіва Володимира Богдановича, керуючись ст.12,128,201 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0040га (кад. номер 6110100000:06:001:0005), наданої для обслуговування будівлі торгівельно-побутового призначення за адресою проспект Злуки, фізичній особі-підприємцю Кузіву Володимиру Богдановичу (рнокпп ____________).

Поіменне голосування

 

7/11/110

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0500га за адресою вул. Кошового І.Сірка гр.Кабанчук А.І., Кабанчуку А.Л.

Розглянувши звернення гр.Кабанчук Анни Іллівни, Кабанчука Андрія Леонідовича, керуючись ст.12, 40, 89, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Кабанчук Анні Іллівні (рнокпп ____________), Кабанчуку Андрію Леонідовичу (рнокпп ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0500га з передачею у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Кошового І.Сірка,.

2.Зобов»язати гр.Кабанчук Анну Іллівну, Кабанчука Андрія Леонідовича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування

 

7/11/111

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0509га за адресою вул. Далека, гр.Ширмі В.С.

Розглянувши звернення гр.Ширми Віталія Сергійовича, керуючись ст.12, 40, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Ширмі Віталію Сергійовичу (рнокпп ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,0509га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Далека,

2.Зобов’язати гр.Ширму Віталія Сергійовича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування

 

7/11/112

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0221га за адресою вул. Березова, гр.Зомбрі В.Я.

Розглянувши звернення гр.Зомбри Володимира Ярославовича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Зомбрі Володимиру Ярославовичу (рнокпп ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0221га у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Березова,.

2.Зобов»язати гр.Зомбру Володимира Ярославовича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування

 

7/11/113

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0171га за адресою вул. Микулинецька, гр.Жебелюку Ю.П.

Розглянувши звернення гр.Жебелюка Юрія Петровича, керуючись ст.12, 40, 118, 121, 141 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Жебелюку Юрію Петровичу (рнокпп ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність площею до 0,0171га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Микулинецька,

2.Зобов’язати гр.Жебелюка Юрія Петровича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування

 

7/11/114

В.Л.Кібляр

Про внесення змін в рішення міської ради від 21.04.16р. №7/7/140 «Про розгляд звернення ТІЗ «Економіст» ЛТД щодо земельної ділянки за адресою вул. Лучаківського,8»

Розглянувши звернення товариства індивідуальних забудовників «Економіст»ЛТД, керуючись ст.12,41,42,123,141,142 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій» враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в пункт 2 рішення міської ради від 21.04.2016р. №7/7/140 «Про розгляд звернення ТІЗ «Економіст» ЛТД щодо земельної ділянки за адресою вул. Лучаківського,8» та викласти його в наступній редакції:

«Дати згоду товариству індивідуальних забудовників «Економіст»ЛТД (код єдрпоу ____________) на відновлення меж земельної ділянки площею 0,2847га, надану для обслуговування житлового будинку за адресою вул. Лучаківського,8,яка перебуває в користуванні на підставі державного акту на право постійного користування землею виданого за № 15 від 01.06.1994р.»

2.Пункт 4 вважати таким, що втратив чинність.

Поіменне голосування

 

7/11/115

В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2110га за адресою проспект Злуки, 14а парк Національного Відродження ТОВ «ІТХ і К»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю, керуючись ст. 12, 122, 123, 124, 126 Земельного Кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», «Про землеустрій», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «ІТХ і К» (код ЄДРПОУ ____________) технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2110га для обслуговування закладу громадського харчування пункту обслуговування тенісного корту за адресою проспект Злуки, 14а парк Національного Відродження.

2.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «ІТХ і К» (код ЄДРПОУ ____________) земельну ділянку площею 0,2110га (кад.номер 6110100000:06:002:0051) в оренду терміном на п’ять років для обслуговування закладу громадського харчування пункту обслуговування тенісного корту за адресою проспект Злуки, 14а парк Національного Відродження.

3.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «ІТХ і К» в двохмісячний термін здійснити державну реєстрацію договору оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

Поіменне голосування

 

7/11/116

В.Л.Кібляр

Про внесення змін в рішення міської ради

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.12, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в рішення міської ради від 28.04.2015р. №6/59/29 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0564га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Гнатюка, 19 ОСББ «Гнатюка, 19» та замість слів і цифр: «Гнатюка, 19» читати: «В.Гнатюка, 19».

Поіменне голосування

 

7/11/117

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку та гаражів за адресою вул. Бережанська,59 ОСББ «Берізка-Т»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Берізка», керуючись ст. 12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі та з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Берізка-Т» (ід. код ____________) на складання технічної документації із землеустрою щодо встановленню меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку та гаражів за адресою вул. Бережанська,59 з правом передачі у постійне користування.

Поіменне голосування

 

7/11/118

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0034га за адресою вул. Тбіліська, гр.Чайківському Б.В.

Розглянувши звернення гр.Чайківського Богдана Володимировича, керуючись ст.12, 40, 118, 121, 125, 126 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Чайківському Богдану Володимировичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0034га для будівництва та обслуговування індивідуального гаража за адресою вул. Тбіліська,

2.Передати гр.Чайківському Богдану Володимировичу (рнокпп ____________) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000:13:009:0135) площею 0,0034га для будівництва та обслуговування індивідуального гаража за адресою вул. Тбіліська,7.

3.Зобов’язати гр.Чайківського Богдана Володимировича:

3.1. Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

3.2. Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.3. Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.4. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

Поіменне голосування

 

7/11/119

В.Л.Кібляр

Про розгляд звернення гр.Боднарчука Р.П., СтасишинаМ.В., Стасишина Ю.В.

Розглянувши звернення гр.Боднарчука Романа Павловича, Стасишина Миколи Володимировича, Стасишина Юрія Володимировича стосовно надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0270га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Чумацька-Спадиста, керуючись ст.12,40,89,118,121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Відмовити гр.Боднарчуку Роману Павловичу (рнокпп ____________), Стасишину Миколі Володимировичу (рнокпп ____________), Стасишину Юрію Володимировичу (рнокпп ____________) у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0270га у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Чумацька-Спадиста.

Поіменне голосування

 

7/11/120

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок із зміною цільового призначення за адресою вул. Живова (гр.Зазуляк Л.В. та інші)

Розглянувши звернення громадян, керуючись ст.12, 40, 118, 121, 141 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок із зміною цільового призначення для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів за адресою вул. Живова,11б, згідно з додатком (додається).

2.Зобов’язати громадян в шестимісячний термін подати на затвердження проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

Поіменне голосування

 

7/11/121

В.Л.Кібляр

Про надання земельної ділянки площею 0,1122га за адресою вул. Бродівська,44 ТОВ «Основа 93», ФО-П Оводу Л.М., ФО-П Оводу П.М. та ФО-П Комащуку В.В.

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Основа 93», фізичної особи – підприємця Овода Леоніда Михайловича, фізичної особи – підприємця Овода Павла Михайловича та фізичної особи – підприємця Комащука Володимира Володимировича про надання земельної ділянки, керуючись ст.12,120,123,141 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Припинити товариству з обмеженою відповідальністю «Підприємство фірма «КОНИСТ» (код ЄДРПОУ ____________), фізичній особі - підприємцю Оводу Леоніду Михайловичу (рнокпп ____________), фізичній особі – підприємцю Оводу Павлу Михайловичу (рнокпп ____________) та фізичній особі – підприємцю Комащуку Володимиру Володимировичу (рнокпп ____________) право користування земельною ділянкою (кад. номер 6110100000:03:001:0003) площею 0,1122га за адресою вул. Бродівська,44.

1.1.Договір оренди земельної ділянки між Тернопільською міською радою та товариством з обмеженою відповідальністю «Підприємство фірма «КОНИСТ», фізичною особою - підприємцем Оводом Леонідом Михайловичем, фізичною особою – підприємцем Оводом Павлом Михайловичем та фізичною особою – підприємцем Комащуком Володимиром Володимировичем, зареєстрований в книзі записів засвідчення факту реєстрації від 12.01.2011 року за №4191 та у Тернопільській регіональній філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру», про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 21.03.2011р. № 611010004000113 - розірвати за взаємною згодою сторін.

2.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Основа 93» (код ЄДРПОУ ____________), фізичній особі - підприємцю Оводу Леоніду Михайловичу (рнокпп ____________), фізичній особі – підприємцю Оводу Павлу Михайловичу (рнокпп ____________) та фізичній особі – підприємцю Комащуку Володимиру Володимировичу (рнокпп ____________) земельну ділянку (кад. номер 6110100000:03:001:0003) площею 0,1122га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування викуплених нежитлових приміщень, торгово – офісних приміщень, частини будівлі заводської їдальні під літ. «А» за адресою вул. Бродівська,44.

3.Зобов”язати товариство з обмеженою відповідальністю «Основа 93», фізичну особу – підприємця Овода Леоніда Михайловича, фізичну особу – підприємця Овода Павла Михайловича та фізичну особу – підприємця Комащука Володимира Володимировича в двохмісячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

Поіменне голосування

 

7/11/122

В.Л.Кібляр

Про внесення змін в рішення міської ради від 30.06.2015 року №6/60/181 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1065га для обслуговування гуртожитку за адресою вул. Коцюбинського,5а ОСББ «М.Коцюбинського,5А»

Керуючись ст.12,42,123 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести доповнення в рішення міської ради від 30.06.2015 року №6/60/181 «Про надання дозволу об”єднання співвласників багатоквартирного будинку «М.Коцюбинського,5А» (код ЄДРПОУ ____________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1065га для обслуговування гуртожитку за адресою вул. Коцюбинського,5а з правом безоплатної передачі у власність» та після слів «з правом безоплатної передачі у власність»: доповнити словами «за рахунок земель, які були в користуванні ПАТ «СВЕМОН-ВОЛИНЬ», враховуючи згоду землекористувача».

Поіменне голосування

 

7/11/123

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,0044га за адресою вул. Галицька, гр.Пукіш Н.А.

Розглянувши звернення гр.Пукіш Наталії Андріївни, керуючись ст.12, 20, 40, 122, 125, 126 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Пукіш Наталії Андріївні проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,0044га для будівництва та обслуговування індивідуального гаража за адресою вул. Галицька.

2.Дозволити гр.Пукіш Наталії Андріївні (рнокпп ____________) змінити цільове призначення земельної ділянки (кад.номер 6110100000:07:003:0118) площею 0,0044га для будівництва та обслуговування індивідуального гаража за адресою вул. Галицька,

3.Віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати гр.Пукіш Наталію Андріївну здійснити державну реєстрацію речового права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

Поіменне голосування

 

7/11/124

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0132га за адресою вул. Я.Стецька, гр.Денисенко Г.М., Денисенку М.Г., Денисенку В.Г.

Розглянувши звернення гр.Денисенка Миколи Генадійовича, Денисенка Володимира Геннадійовича, Денисенко Галини Михайлівни, керуючись ст.12, 40, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Денисенку Миколі Генадійовичу (рнокпп ____________), Денисенку Володимиру Геннадійовичу (рнокпп ____________), Денисенко Галині Михайлівні (рнокпп ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,0132га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Я.Стецька,

2.Зобов’язати гр.Денисенка Миколу Генадійовича, Денисенка Володимира Геннадійовича, Денисенко Галину Михайлівну в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування

 

7/11/125

В.Л.Кібляр

Про надання земельної ділянки площею 0,0894га за адресою вул. Живова. гр.Ніколаєвій Т.Р.

Розглянувши звернення гр. Ніколаєвої Тетяни Романівни про надання земельної ділянки, керуючись ст.12,120,123,124,141 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Припинити гр. Барановській Галині Федорівні (рнокпп ____________) право користування земельною ділянкою (кад. Номер 6110100000:12:001:0025) площею 0,0894га за адресою вул. Живова, враховуючи згоду землекористувача.

1.1Договір оренди землі між Тернопільською міською радою та гр. Барановською Галиною Федорівною, зареєстрований в книзі записів засвідчення факту реєстрації від 26.03.2012 року за №4592, в Управлінні Держкомзему у м. Тернополі, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 18.04.2012 року за №611010004000794 та в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав та їх обтяжень за номером запису про інше речове право 5621605 від 06.05.2014р. - розірвати за взаємною згодою сторін.

2.Надати гр. Ніколаєвій Тетяні Романівні (рнокпп ____________) земельну ділянку (кад. Номер 6110100000:12:001:0025) площею 0,0894га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування нежитлового приміщення, офісно – складських приміщень допоміжного корпусу під літ. «В» за адресою вул. Живова,

3.Зобов’язати гр. Ніколаєву Тетяну Романівну в двохмісячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

Поіменне голосування

 

7/11/126

В.Л.Кібляр

Про внесення змін в рішення міської ради

Пункт 8 рішення втратив чинність відповідно до рішення міської ради від 20.04.2018 р. №7/24/113

Розглянувши звернення управління обліку та контролю за використанням комунального майна, керуючись ст.12, 122 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в рішення міської ради від 18.08.2015 року №6/61/103 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0404га за адресою вул. Качали,3 управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради»: в п.1 після слів та цифр: «вул. Качали,3» читати: «за рахунок земель, не наданих у постійне користування та не переданих у власність».

2.Внести зміни в рішення міської ради від 22.12.2015 року №7/3/56 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0223га за адресою вул. 15 Квітня, 3а управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради» : в п.1 після слів та цифр: «вул. 15 Квітня, 3а» читати: «за рахунок земель, не наданих у постійне користування та не переданих у власність».

3.Внести зміни в рішення міської ради від 22.12.2015 року №7/3/71 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,4674га за адресою вул. Київська,7а управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради» : в п.1 після слів та цифр: «вул. Київська,7а» читати: «за рахунок земель, не наданих у постійне користування та не переданих у власність».

4.Внести зміни в рішення міської ради від 18.08.2015 року №6/61/123 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0160га за адресою вул. І.Франка,10а управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради» : в п.1 після слів та цифр:«вул. І.Франка,10а» читати: «за рахунок земель, не наданих у постійне користування та не переданих у власність».

5.Внести зміни в рішення міської ради від 18.08.2015 року №6/61/88 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,2568га за адресою вул. Спадиста,8 управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради» : в п.1 після слів та цифр: «вул. Спадиста,8» читати: «за рахунок земель, не наданих у постійне користування та не переданих у власність».

6.Внести зміни в рішення міської ради від 18.08.2015 року №6/61/87 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1553га за адресою вул. Гайова,54 управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради» : в п.1 після слів та цифр: «вул. Гайова,54» читати: «за рахунок забудованих земель, в тому числі земель, які використовуються в комерційних цілях».

7.Внести зміни в рішення міської ради від 18.08.2015 року №6/61/99 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1034га за адресою вул. Весела,14а управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради» : в п.1 після слів та цифр: «вул. Весела,14а» читати: «за рахунок земель не наданих у постійне користування та не переданих у власність».

8.Внести зміни в рішення міської ради від 18.08.2015 року №6/61/98 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0127га за адресою вул. Доли,3 управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради» : в п.1 після слів та цифр: «вул. Доли,3» читати: «за рахунок земель не наданих у постійне користування та не переданих у власність».

Поіменне голосування

 

7/11/127

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0660га за адресою вул. Шпитальна,5 об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Шпитальна 5»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Шпитальна 5», керуючись ст.12, 42, 79-1, 92, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Шпитальна 5» (код ЄДРПОУ ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування площею до 0,0660га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Шпитальна,5.

2.Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Шпитальна 5» в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки зазначеної в п.1 даного рішення.

Поіменне голосування

 

7/11/128

В.Л.Кібляр

Про надання земельної ділянки площею 0,2247га за адресою вул. Текстильна,18 ТОВ «Терно-граф» та ТОВ «Мандрівець»

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 20.12.2016р. №7/13/61

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Терно-граф» та товариства з обмеженою відповідальністю «Мандрівець» про надання земельної ділянки, керуючись ст.12, 120, 123, 124, 141 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Припинити товариству з обмеженою відповідальністю «Терно-граф» (код ЄДРПОУ) право користування земельною ділянкою (кад. номер 6110100000:04:001:0016) площею 0,2247га за адресою вул. Текстильна,18, враховуючи згоду землекористувача.

1.1Договір оренди землі від 22.07.2015року, зареєстрований в книзі записів засвідчення факту реєстрації від 10.08.2015 року за №5489 - розірвати за взаємною згодою сторін після державної реєстрації права оренди на земельну ділянку.

2.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Терно-граф» (код ЄДРПОУ) та товариству з обмеженою відповідальністю «Мандрівець» (код ЄДРПОУ) земельну ділянку (кад. Номер 6110100000:04:001:0016) площею 0,2247га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування будівлі їдальні за адресою вул. Текстильна,18

3.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Терно-граф» та товариство з обмеженою відповідальністю «Мандрівець» в двохмісячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

Поіменне голосування

 

7/11/129

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту площею 0,2213га за адресою вул. Шептицького ФО-П Кашицькому В.В.

Рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 06.06.2019р. № 7/35/166

Розглянувши звернення фізичної особи – підприємця Кашицького Володимира Васильовича, керуючись ст.12, 98, 99, 122 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл фізичній особі – підприємцю Кашицькому Володимиру Васильовичу (рнокпп ____________ ) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,2213га терміном на п’ять років для проходу та проїзду за адресою вул. Шептицького.

2.Зобов’язати фізичну особу – підприємця Кашицького Володимира Васильовича оформити в двомісячний термін договір сервітуту та документацію із землеустрою.

Поіменне голосування

 

7/11/130

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0116га за адресою вул. Я.Стецька, гр.Денисенко Г.М., Денисенку М.Г., Денисенку В.Г.

Розглянувши звернення гр.Денисенка Миколи Генадійовича, Денисенка Володимира Геннадійовича, Денисенко Галини Михайлівни, керуючись ст.12, 40, 89, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Пункт 61 додатку до рішення сесії Тернопільської міської ради від 06.06.2002р. «Про передачу у приватну власність земельних ділянок громадянам» - вважати таким, що втратив чинність.

2.Дати дозвіл гр.Денисенку Миколі Генадійовичу (рнокпп ____________), Денисенку Володимиру Геннадійовичу (рнокпп ____________), Денисенко Галині Михайлівні (рнокпп ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0116га у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Я.Стецька,.

3.Зобов’язати гр.Денисенка Миколу Генадійовича, Денисенка Володимира Геннадійовича, Денисенко Галину Михайлівну в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування

 

7/11/131

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1174га за адресою вул. 15 Квітня, 2е ТОВ «Руна-Інкам»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Руна-Інкам», керуючись ст.12, 122, 123, 141 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Руна-Інкам» (код ЄДРПОУ ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1174га в оренду терміном на десять років для будівництва та обслуговування незавершеної будівлі торгового закладу з реконструкцією під торгово-побутові приміщення за адресою вул. 15 Квітня, 2е.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Руна-Інкам» в шестимісячний термін подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п. 1 даного рішення на розгляд міської ради.

Поіменне голосування

 

7/11/132

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,0875га за адресою вул. Вербова, гр Остафійчук С. М.

Розглянувши звернення гр. Остафійчук Стефанії Миколаївні, керуючись ст. 12, 20, 123, 124,126 Земельного Кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр Остафійчук Стефанії Миколаївні (код. рнокпп ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,0875га (кад. номер 6110100000:15:005:0066) під будівництво та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. Вербова,.

2.Зобов’язати гр Остафійчук Стефанію Миколаївну в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення, зазначеної в п.1 даного рішення.

Поіменне голосування

 

7/11/133

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0179га за адресою вул. А.Манастирського гр.Будій Л.З.

Розглянувши звернення гр.Будій Лесі Зіновіївни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Будій Лесі Зіновіївні (рнокпп ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0179га з передачею у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. А.Манастирського.

2.Зобов»язати гр.Будій Лесю Зіновіївну в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування

 

7/11/134

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 0,0091га за адресою вул. Тісна, гр.Навойській М.І.

Розглянувши звернення гр.Навойської Марії Іллівни, керуючись ст. 12, 20, 123, 124 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Навойській Марії Іллівні (рнокпп ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 0,0091га для будівництва та обслуговування індивідуального гаража за адресою вул. Тісна,.

2.Зобов’язати гр.Навойську Марію Іллівну в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення.

Поіменне голосування

 

7/11/135

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0032га за адресою вул. Руська гр.Костишиній Л.І.

Розглянувши звернення гр.Костишиної Лідії Іванівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Костишиній Лідії Іванівні (рнокпп ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0032га у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража за адресою вул. Руська.

2.Зобов’язати гр.Костишину Лідію Іванівну в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування

 

7/11/136

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0922га за адресою вул. Замонастирська, гр.Яримович Н.Т., Орловській Ю.Т.

Розглянувши звернення гр.Яримович Наталії Теодорівни, Орловської Юлії Теодорівни, керуючись ст.12, 40, 89, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Пункт 10 додатку до рішення міської ради від 02.10.2009р. №5/29/82 «Про передачу в приватну власність та надання в оренду земельних ділянок громадянам» - вважати таким, що втратив чинність.

2.Пункт 1 додатку до рішення міської ради від 22.12.2009р. №5/31/57 «Про передачу в спільну приватну власність та надання в оренду земельних ділянок громадянам» - вважати таким, що втратив чинність.

3.Дати дозвіл гр.Яримович Наталії Теодорівні (рнокпп ____________), Орловській Юлії Теодорівні (рнокпп ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у спільну сумісну власність площею до 0,0922га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Замонастирська,

4.Зобов’язати гр.Яримович Наталію Теодорівну, Орловську Юлію Теодорівну в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування

 

7/11/137

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 0,0275га за адресою вул. Тернопільська, гр.Тераз Т.Я., Чагровій Г.Я.

Розглянувши звернення гр.Тераз Тетяни Ярославівни, Чагрової Галини Ярославівни, керуючись ст. 12, 20, 123, 124 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Тераз Тетяні Ярославівні (рнокпп ____________), Чагровій Галині Ярославівні (рнокпп ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 0,0275га для ведення садівництва за адресою вул. Тернопільська,.

2.Зобов’язати гр.Тераз Тетяну Ярославівну, Чагрову Галину Ярославівну в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення.

Поіменне голосування

 

7/11/138

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту площею 0,0600га за адресою вул. Об’їздна ФО-П Гладкому М.П.

Розглянувши звернення фізичної особи – підприємця Гладкого Михайла Петровича, керуючись ст.12, 98, 99, 122 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл фізичній особі – підприємцю Гладкому Михайлу Петровичу (рнокпп ____________) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0600га терміном на п’ять років для проходу та проїзду за адресою вул. Об’їздна.

2.Зобов’язати фізичну особу – підприємця Гладкого Михайла Петровича оформити в двомісячний термін договір сервітуту та документацію із землеустрою.

Поіменне голосування

 

7/11/139

В.Л.Кібляр

Про надання земельної ділянки площею 0,2500га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Гетьмана П.Дорошенка,1А ОСББ «Дорошенка,1А»

Розглянувши звернення об”єднання співвласників багатоквартирного будинку «Дорошенка,1А», керуючись ст.12,42,92,120,123,125,126,141 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Припинити гр. Морозко Богдану Леонідовичу (рнокпп ____________) право користування земельною ділянкою кад. номер (6110100000:08:016:0036) площею 0,2500га надану для реконструкції адміністративно-побутових приміщень з закладом по ремонту електроприладів та металовиробів під багатоквартирний житловий будинок з вбудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Дорошенка,1А, враховуючи згоду землекористувача.

1.1.Договір оренди земельної ділянки між Тернопільською міською радою та гр. Морозко Богданом Леонідовичем, зареєстрований в книзі записів засвідчення факту реєстрації вчинено запис від 05.03.2014 року за №5131 - вважати розірваним за взаємною згодою сторін.

2.Надати об”єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Дорошенка,1А» (код ЄДРПОУ ____________) в постійне користування земельну ділянку (кад. номер 6110100000:08:016:0036) площею 0,2500га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Гетьмана П.Дорошенка,1А.

3.Зобов”язати об”єднання співвласників багатоквартирного будинку «Дорошенка,1А» в двомісячний термін провести державну реєстрацію речового права на земельну ділянку.

4.Встановити обмеження (обтяження) прав на земельну ділянку у вигляді:

4.1 дотримання цільового використання земельної ділянки;

4.2 здійснення благоустрою території та прилеглої до неї , відповідно до технічних умов та плану благоустрою, погодженого управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології;

4.3 утримання в належному технічному, санітарному стані тротуарів та проїздів, які розміщені на земельній ділянці;

4.4 забезпечувати прохід та проїзд через земельну ділянку до суміжних землекористувачів та об’єктів благоустрою.

4.5 заборони будівництва, реконструкції, встановлення тимчасових споруд без відповідних дозволів;

4.6 дотримуватися правил експлуатації інженерних мереж при проведені ремонтних робіт, не чинити перешкоди в прокладанні нових комунікацій;

4.7 дотримання принципів добросусідства;

4.8 без права огородження місць загального користування та земельної ділянки.

Поіменне голосування

 

7/11/140

В.Л.Кібляр

Про втрату чинності рішення міської ради від 18.07.14р. №6/49/46 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею0,1060га за адресою вул. Микулинецька-бічна,10/2 ФО-П Івашківу М.С.»

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Івашківа Михайла Степановича керуючись ст.12,123,124,186-1Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій» враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА

Вважати таким,що втратило чинність рішення міської ради від 18.07.14р. №6/49/46 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1060га за адресою вул. Микулинецька-бічна,10/2 ФО-П Івашківу М.С.».

Поіменне голосування

 

7/11/141

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0655га за адресою проспект Степана Бандери, гр. Сословській М.Д.

Розглянувши звернення гр. Сословської Мирослави Дмитрівни, керуючись ст.12,791 120,123,124 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр. Сословській Мирославі Дмитрівні (рнокпп ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0655га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування власного нежитлового приміщення за адресою проспект Степана Бандери,.

2.Зобов’язати гр. Сословську Мирославу Дмитрівну в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.

Поіменне голосування

 

7/11/142

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0097га за адресою вул. Вояків дивізії «Галичина» гр.Дубасу О.М.

Розглянувши звернення гр.Дубаса Олексія Михайловича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Дубасу Олексію Михайловичу (рнокпп ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0097га у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража за адресою вул. Вояків дивізії «Галичина».

2.Зобов’язати гр.Дубаса Олексія Михайловича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування

 

7/11/143

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,10га за адресою вул. Новий Світ, гр.Пономарьовій Г.М., Пономарьову А.М., Кручак І.А., Петрусевич С.А.

Розглянувши звернення гр.Пономарьової Галини Михайлівни, Пономарьова Анатолія Миколайовича, Кручак Ірини Анатоліївни, Петрусевич Софії Антонівни, керуючись ст.12, 40, 89, 118, 121, 125, 126 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Пономарьовій Галині Михайлівні, Пономарьову Анатолію Миколайовичу, Кручак Ірині Анатоліївні, Петрусевич Софії Антонівні проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,10га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Новий Світ,

2.Передати гр.Пономарьовій Галині Михайлівні (рнокпп ____________), Пономарьову Анатолію Миколайовичу (рнокпп ____________), Кручак Ірині Анатоліївні (рнокпп ____________), Петрусевич Софії Антонівні (рнокпп ____________) безоплатно у спільну сумісну власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000:02:008:0200) площею 0,10га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Новий Світ,23.

3.Зобов’язати гр.Пономарьову Галину Михайлівну, Пономарьова Анатолія Миколайовича, Кручак Ірину Анатоліївну, Петрусевич Софію Антонівну:

3.1. Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

3.2. Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.3. Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.4. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

3.5. Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

Поіменне голосування

 

7/11/144

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення площею 0,0509га за адресою вул. Канадська, гр.Ландяку П.Д.

Розглянувши звернення гр.Ландяка Петра Дмитровича, керуючись ст.12, 20, 40, 118, 121, 125, 126, 141 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Ландяку Петру Дмитровичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення площею 0,0509га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Канадська,

2.Припинити право користування Товариству з обмеженою відповідальністю «Універсам Текстерно» (код ЄДРПОУ ____________) земельною ділянкою площею 0,0509га за адресою вул. Канадська, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Договір оренди землі від 11.09.2006р., зареєстрований в Книзі записів засвідчення факту реєстрації від 24.11.2006р. за №2478 та у Тернопільській регіональній філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» від 13.11.2006р. №040666100214 – розірвати за взаємною згодою сторін після державної реєстрації речового права на земельну ділянку.

4.Передати гр.Ландяку Петру Дмитровичу (рнокпп ____________) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000:07:010:0062) площею 0,0509га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Канадська,

5.Зобов’язати гр.Ландяка Петра Дмитровича:

5.1. Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

5.2. Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

5.3. Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

5.4. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

5.5. Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

Поіменне голосування

 

7/11/145

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту площею 0,0350га за адресою вул.15 Квітня ФО-П Вороні Г.В. та ФО-П Шаповалюку І.О.

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 24.10.2017р. №7/19/154, від 26.06.2020р. №7/51/165

Розглянувши звернення фізичної особи – підприємця Ворони Ганни Василівни та фізичної особи – підприємця Шаповалюка Ігоря Олександровича, керуючись ст.12, 98, 99, 122 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл фізичній особі – підприємцю Вороні Ганні Василівні (рнокпп) та фізичній особі – підприємцю Шаповалюку Ігорю Олександровичу (рнокпп) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею  0,0350га терміном на десять років років для розміщення та обслуговування групи тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та влаштування об’єктів благоустрою за адресою бульвар С.Петлюри.

2.Встановити плату за встановлення земельного сервітуту, зазначеного в п.1 даного рішення, в розмірі трьох відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

3.Зобов’язати фізичну особу – підприємця Ворону Ганну Василівну, фізичну особу – підприємця Шаповалюка Ігоря Олександровича оформити в двомісячний термін договір сервітуту та документацію із землеустрою.

Поіменне голосування

 

7/11/146

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту площею 0,3079га за адресою вул. Текстильна гр. Бойко І.М.

Розглянувши звернення гр. Бойко Іванни Михайлівни, керуючись ст.12, 98, 99, 122 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр. Бойко Іванні Михайлівні (рнокпп ____________) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,3079га терміном на п’ять років для влаштування проходу, проїзду та паркування автотранспорту за адресою вул. Текстильна.

2.Зобов’язати гр. Бойко Іванну Михайлівну оформити в двомісячний термін договір сервітуту та документацію із землеустрою.

Поіменне голосування

 

7/11/147

В.Л.Кібляр

Про внесення змін в рішення міської ради

Керуючись ст.12, 122 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в п.1 додатку до рішення міської ради від 16.06.2016 року №7/9/152 «Про поновлення договору оренди землі площею 0,008га за адресою вул. Живова ФО-П Левицькому П.Р.» та замість слів «терміном на два роки» читати «терміном на п’ять років»

Поіменне голосування

 

7/11/148

В.Л.Кібляр

Про внесення змін в рішення міської ради від 26.04.2013р. №6/31/99 «Про укладення договорів сервітутів»

Розглянувши звернення приватного акціонерного товариства «Тернопільський молокозавод», керуючись ст. 12, 122 Земельного Кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в пункт 3 додатку до рішення міської ради від 26.04.2013 р. №6/31/99 «Про укладення договорів сервітуту» та доповнити пунктом «3.173. вул. Фабрична».

2.Доповнити пункт 2 рішення міської ради від 26.04.2013 р. №6/31/99 «Про укладення договорів сервітуту» словами «за погодженням з постійною комісією міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі».

Поіменне голосування

 

7/11/149

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою вул. С.Будного (гр.Пендлишак Д.В. та інші)

Розглянувши звернення громадян, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів за адресою вул. С.Будного, згідно з додатком (додається).

2.Зобов’язати громадян в шестимісячний термін подати на затвердження проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

Поіменне голосування

 

7/11/150

В.Л.Кібляр

Про внесення змін в рішення міської ради від 28.10.2014р №6/52/42

Розглянувши звернення гр.Лемішки Ярослава Петровича, керуючись ст.12, 122 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в рішення міської ради від 28.10.2014р №6/52/42 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0056га за адресою вул. С.Стадникової гр.Лемішці Я.П.»: в преамбулі рішення: замість цифр «123, 124» читати: «118, 121», виключити слова «Законом України «Про оренду землі», в п.1 замість слів: «в оренду терміном на п’ять років» читати: «у власність».

Поіменне голосування

 

7/11/151

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на поділ земельної ділянки площею 0,7320га, наданої в користування товариству з обмеженою відповідальністю «ТОТУС» за адресою вул. Промислова,30

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «ТОТУС», керуючись ст.12, 79-1 Земельного кодексу України, Законами України «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «ТОТУС» (код ЄДРПОУ ____________) на поділ земельної ділянки площею 0,7320га (кад. номер 6110100000:03:002:0005), наданої для обслуговування викуплених приміщень за адресою вул. Промислова.30, яка перебуває в користуванні товариства з обмеженою відповідальністю «ТОТУС» згідно договору оренди землі, про що в книзі записів засвідчення факту реєстрації вчинено запис від 04.11.2010р. за № 4169 та зареєстрованого в Тернопільській регіональній філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» від 05.10.2010р. № 041066100344 на три окремих земельних ділянки площами 0,0142га, 0,5284га та 0,1894га, без зміни їх цільового призначення.

Поіменне голосування

 

7/11/152

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул. Овочева, гр. Пасеці В.Д., Лазар С.Д., Пасеці Д.М.

Розглянувши звернення гр.Пасеки Володимира Дмитровича, Лазар Світлани Дмитрівни, Пасеки Дмитра Михайловича, керуючись ст.12, 98, 99, 122 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Пасеці Володимиру Дмитровичу (ід.номер ____________), Лазар Світлані Дмитрівні (ід.номер ____________), Пасеці Дмитру Михайловичу (ід.номер ____________) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0690га терміном на два роки для проходу та проїзду за адресою вул. Овочева,.

2.Зобов’язати гр.Пасеку Володимира Дмитровича, Лазар Світлану Дмитрівну, Пасеку Дмитра Михайловича оформити в двомісячний термін договір сервітуту та документацію із землеустрою.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

Поіменне голосування

 

7/11/153

В.Л.Кібляр

Про надання земельної ділянки площею 0,0420га за адресою вул. Живова,9 ПП «Патіо»

Розглянувши звернення приватного підприємства «Патіо», керуючись ст.12, 120, 122, 123, 141 Земельного кодексу України, Законами України, «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Припинити товариству з обмеженою відповідальністю «Родина Тарашевських» (ід.код ____________) право оренди земельної ділянки площею 0,0420га (кад.номер 6110100000:12:017:0029) за адресою вул. Живова,9, враховуючи письмову згоду землекористувача.

2.Договір оренди земельної ділянки від 17.03.2015р., зареєстрований в книзі записів засвідчення факту реєстрації 29.04.2015р. за №5400 та в державному реєстрі речових прав на нерухоме майно №37757940 від 19.05.2015р. – розірвати за взаємною згодою сторін.

3.Надати приватному підприємству «Патіо» (ід.код ____________) в оренду терміном на десять років земельну ділянку (кад.номер 6110100000:12:017:0029) площею 0,0420га для будівництва та обслуговування нежитлового приміщення за адресою вул. Живова,9 з можливістю поділу даної земельної ділянки та передачею в суборенду.

4.Зобов’язати приватне підприємство «Патіо» в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку зазначену відповідно до чинного законодавства.

Поіменне голосування

 

7/11/154

В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди землі площею 0,0200га за адресою вул. Слівенська ТОВ «Юрос – Сервіс» ЛТД

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Юрос – Сервіс» ЛТД про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити товариству з обмеженою відповідальністю «Юрос – Сервіс» ЛТД (код ЄДРПОУ ____________) договір оренди землі (кад. номер 6110100000:08:017:0011) площею 0,0200га з моменту його закінчення, терміном на п’ять років для обслуговування зупинки громадського транспорту «вул. Слівенська» (з боку скверу) з об’єктом торгівельно – побутового призначення за адресою вул. Слівенська.

2.Зобов”язати товариство з обмеженою відповідальністю «Юрос – Сервіс» ЛТД в двохмісячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

Поіменне голосування

 

7/11/155

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за адресою вул. Золотогірська (гр.Верцюх М.Д. та інші)

Розглянувши звернення громадян, керуючись ст.12, 40, 118, 121, 141 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл громадянам на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів за адресою вул. Золотогірська,28, згідно з додатком (додається).

2.Зобов’язати громадян в шестимісячний термін подати на затвердження технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

Поіменне голосування

 

7/11/156

В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди землі площею 0,1160га за адресою вул. Поліська,12 ТОВ «Стандарт – Парк»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Стандарт - Парк» про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити товариству з обмеженою відповідальністю «Стандарт - Парк» (ід. Номер ____________) договір оренди землі (кад. Номер 6110100000:03:003:0033) площею 0,1160га з моменту його закінчення терміном на п’ять років для обслуговування викупленої частини об’єкту незавершеного будівництва – складу продовольчих та промислових товарів з виставочним залом за адресою вул. Поліська,12.

2.Зобов”язати товариство з обмеженою відповідальністю «Стандарт - Парк» в двохмісячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

Поіменне голосування

 

7/11/157

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,3703га для обслуговування нежитлових будівель за адресою вул. Гайова, гр.Гурському М.Й.

Розглянувши звернення гр. Гурського Михайла Йосиповича, керуючись ст.12, 79-1, 120, 123, 124, 141 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр. Гурському Михайлу Йосиповичу (рнокпп ____________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,3703га для обслуговування нежитлових будівель за адресою вул. Гайова,

2.Припинити фізичній особі – підприємцю Петрусяку Юрію Миколайовичу (рнокпп ____________) право користування земельною ділянкою площею 0,2904га за адресою вул. Гайова, , враховуючи згоду землекористувача.

3.Надати гр. Гурському Михайлу Йосиповичу (рнокпп ____________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку (кад. номер 6110100000:09:002:0069) площею 0,3703га для обслуговування нежитлових будівель за адресою вул. Гайова,

4.Зобов’язати гр. Гурського Михайла Йосиповича в двомісячний термін провести державну реєстрацію речового права на земельну ділянку.

4.1.Після проведення державної реєстрації речового права на земельну ділянку, віднести земельну ділянку, зазначену в п.3 даного рішення, до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

Поіменне голосування

 

7/11/158

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею до 0,0293га за адресою вул. О.Довженка,12а ТОВ «ЕНЕРГО–ПЛЮС»

Розглянувши товариства з обмеженою відповідальності «ЕНЕРГО–ПЛЮС», керуючись ст.12,79-1,120,123 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «ЕНЕРГО–ПЛЮС» (код ЄДРПОУ ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0293га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування викупленої будівлі трансформаторної підстанції за адресою вул. О.Довженка.12а.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «ЕНЕРГО–ПЛЮС» в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування

 

7/11/159

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0037га за адресою вул. О.Довженка гр.Мульському І.М.

Розглянувши звернення гр.Мульського Івана Михайловича, керуючись ст.12, 40, 118, 121, 125, 126 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Мульському Івану Михайловичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0037га для будівництва та обслуговування індивідуального гаража за адресою вул. О.Довженка.

2.Передати гр.Мульському Івану Михайловичу (рнокпп ____________) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000:08:015:0326) площею 0,0037га для будівництва та обслуговування індивідуального гаража за адресою вул. О.Довженка.

3.Зобов’язати гр.Мульського Івана Михайловича:

3.1. Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

3.2. Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.3. Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.4. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

Поіменне голосування

 

7/11/160

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул. С.Будного гр.Кабаковій Г.Б.

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 06.09.2019 р. №7/38/28

 

Розглянувши звернення гр.Кабакової Ганни Борисівни, керуючись ст.12, 98, 99, 122 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада

 ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Кабаковій Ганні Борисівні (РНОКПП ______) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0330га терміном на десять років для обслуговування тимчасової споруди для охорони автотранспорту за адресою вул. С.Будного,1

2.Зобов’язати гр.Кабакову Ганну Борисівну оформити в двомісячний термін договір сервітуту та документацію із землеустрою.

Поіменне голосування

 

7/11/161

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0124га, наданої для обслуговування будівлі, кіоску за адресою вул. Доли, гр. Косяку Я.І.

Розглянувши звернення гр.Косяка Ярослава Івановича, керуючись ст.12,120,128 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0124га, наданої для обслуговування будівлі, кіоску за адресою вул. Доли гр. Косяку Ярославу Івановичу (ід.номер ____________).

Поіменне голосування

 

7/11/162

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0030га, наданої для обслуговування будівлі торгового павільйону за адресою вул. Чалдаєва,1а ФОП Лебедович С.Б.

Розглянувши звернення фізичної особи підприємця Лебедович Світлани Броніславівни, керуючись ст.12,120,128 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0030га, наданої для обслуговування будівлі торгового павільйону за адресою вул. Чалдаєва,1а фізичній особі підприємцю Лебедович Світлані Броніславівні (ід.номер ____________).

Поіменне голосування

 

7/11/163

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,3354га для обслуговування будівлі адмінбудинку з реконструкцією під кондитерський цех з магазином та закладом громадського харчування за адресою вул. Бродівська, гр..Блажевському П.В., Блажевському Р.В.

Розглянувши звернення гр.Блажевського Павла Васильовича та Блажевського Романа Васильовича, керуючись ст.12,120,128 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,3354га для обслуговування будівлі адмінбудинку з реконструкцією під кондитерський цех з магазином та закладом громадського харчування за адресою вул. Бродівська, гр.Блажевському Павлу Васильовичу (ід.номер ____________) та Блажевському Роману Васильовичу (ід.номер ____________).

Поіменне голосування

 

7/11/164

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул. 15 Квітня гр. Ковальчуку М. І.

Розглянувши звернення гр. Ковальчука Максима Ігоровича, керуючись ст.12, 98, 99, 122 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр. Ковальчуку Максима Ігоровича (ід. номер ____________) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0059га терміном на п’ять років для паркування автотранспорту за адресою вул. 15 Квітня.

2.Зобов’язати гр. Ковальчука Максима Ігоровича оформити в двомісячний термін договір сервітуту та документацію із землеустрою.

Поіменне голосування

 

7/11/165

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0084га за адресою вул. С.Будного гр.Пушкаренку В.В.

Розглянувши звернення гр.Пушкаренка Віталія Володимировича, керуючись ст.12, 40, 118, 121, 125, 126 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Пушкаренку Віталію Володимировичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0084га для будівництва та обслуговування індивідуального гаража за адресою вул. С.Будного.

2.Передати гр.Пушкаренку Віталію Володимировичу (рнокпп ____________) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000:13:007:0065) площею 0,0084га для будівництва та обслуговування індивідуального гаража за адресою вул. С.Будного.

3.Зобов’язати гр.Пушкаренка Віталія Володимировича:

3.1. Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

3.2. Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.3. Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.4. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

Поіменне голосування

 

7/11/166

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0491га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Вояків дивізії «Галичина»,3 ОСББ «Довга,3»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Довга,3», керуючись ст. 12,42,92,123,125,126 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Довга,3» (код ЄДРПОУ ____________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0491га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Вояків дивізії «Галичина»,3 з правом передачі у постійне користування.

2.Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Довга,3» в шестимісячний термін подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки зазначеної в п.1 даного рішення на розгляд міської ради.

Поіменне голосування

 

7/11/167

Протокольні доручення

Міська рада ВИРІШИЛА:

1.Доручити управлінню містобудування, архітектури та кадастру розглянути питання про перейменування вулиці Молодої Гвардії-бічна на вулицю Уласа Самчука-бічна та підготувати відповідний проект рішення.

2.Відділам земельних ресурсів, «Єдиний дозвільний центр», управлінню правового забезпечення спільно з депутатом міської ради Н.В.Шоломейчук та постійними комісіями з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування підготувати на розгляд чергової сесії міської ради проект рішення про внесення змін в п.7 рішення міської ради від 26.04.2016 р. № 6/31/91 «Про затвердження переліків документів, які необхідно долучати до проектів рішень міської ради для вирішення земельних питань суб’єктам господарювання та громадянам міста Тернополя».

3.Управлінням торгівлі, побуту та захисту прав споживачів, правового забезпечення спільно з депутатом міської ради Н.В.Шоломейчук , постійною комісією з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму підготувати на розгляд чергової сесії міської ради проект рішення про звернення до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо скасування наказу Міністерства фінансів за №49 від 11.02.2016р.

4.Звернутися до головного управління національної поліції в Тернопільській області щодо можливого кримінального правопорушення, а саме зловживання службовим становищем та підробка документів, керівництвом КПТМР "Підприємство матеріально-технічного забезпечення" та посадовими особами ТМР в питанні реалізації інвестиційного проекту та підписання інвестиційного договору щодо земельної ділянки площею 0,1260 га (кадастровий номер 6110100000:12:017:0098).

5.Начальнику управління транспорту, комунікацій та зв’язку надати інформацію про графіки руху міського громадсько-пасажирського транспорту в мікрорайоні «Східний» за останні три місяці та направити дану інформацію депутату Н.Редькві.

6.Заступнику міського голови В.В.Стемковському надати депутатам міської ради письмову інформацію про результати роботи комісії щодо безпеки дорожнього руху.

7.Секретарю ради направити листа керівникам фракцій та постійних комісій міської ради щодо внесення змін до Положення про порядок введення відзнак, присвоєння і нагородження відзнаками.

8.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології визначати адреси місць встановлення теплових лічильників за погодженням постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

9.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології та постійній комісії міської ради з питань житлово - комунального господарства, екології надзвичайних ситуацій,енергозбереження та енергоефективності при внесенні змін до титульних списків враховувати пріоритетний перелік об’єктів: 9.1. по статті витрат "Капітальний ремонт житлового фонду": Мазепи, 2, Лучаківського, 3, Карпенка, 12, Карпенка, 21, Білецька, 2, Острозького, 62, Острозького, 40, Дівочий, 5, Бандери, 76, 15 квітня, 4, Братів Бойчуків, 13, 15 Квітня, 3б, Пушкіна, 5, Чалдаєва, 11, Чалдаєва, 15, Вербицького, 4, Чубинського, 2, Злуки, 1, Злуки, 31, Тарнавського, 5, 15 квітня, 21, Курбаса, 9;

9.2. по статті витрат "Міжквартальні проїзди":

-Проїзд зі сторони вулиці Будного до котельні школи №16,

-Карпенка, 7 - Карпенка, 13

-Протасевича, 17 - Протасевича, 22

-Злуки, 13 і 15 - Злуки, 19

-Злуки, 21 - Злуки, 23

-Текстильна - Текстильна, 10

-Бродівська, 50 - Лук'яновича, 1

-Злуки - Галицька, 33

-Будного - Будного, 32а.

10.Управлінню організаційно-виконавчої роботи підготувати проект розпорядження про створення робочої групи за участю представників управлінь стратегічного розвитку міста, економіки, промисловості та праці, правового забезпечення, постійних комісій з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, з питань бюджету та фінансів для підготовки на розгляд чергової сесії міської ради змін до Програми розвитку малого і середнього підприємництва в частині стимулювання виробництва в м.Тернополі.

11. Відділу квартирного обліку та нерухомості підготувати листа голові ліквідаційної комісії УМВС України в Тернопільській області, начальнику Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Богомолу О.М. про надання переліку працівників, які перебувають на квартирному обліку та надати отриману інформацію депутатам міської ради.

12. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології підготувати проект рішення міської ради про затвердження складу постійно діючої комісії Тернопільської міської ради щодо влаштовування огорожі органами самоорганізації населення, житлово-будівельними кооперативами та об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків по периметру відведеної земельної ділянки (оренда, власність, постійне користування).

13. Управлінню соціальної політики вивчити озвучене на 11 сесії звернення гр. Світляковської Є.Ф. та надати відповідь.

14.Доручити управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології взяти на контроль встановлення сміттєвих баків за адресою вул. Карпенка, 26В та проінформувати депутата О.Б.Яциковську.

15.Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна запросити на засідання постійної комісії з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму представників управління Тернопільсько - Зборівської Єпархії Української Греко-Католицької Церкви щодо надання в безоплатне користування нежитлових приміщень комунальної власності за адресою: вул. Миру,13 та внести узгоджений проект рішення з даного питання на розгляд чергової сесії міської ради.

16.Управлінням муніципальної поліції та правового забезпечення надати пропозиції щодо можливості складання протоколів за адміністративне правопорушення за відсутності талонів на паркування.

17.Керівникам фракцій міської ради в місячний термін надати пропозиції до складу Номінаційного комітету.


miskrada_download
Рішення міської ради з додатками

Поіменне голосування депутатів Тернопільської міської ради сьомого скликання під час 11 сесії 19.08.16 року