Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0600га за адресою вул.Л.Толстого, гр.Виваль Л.Я., Шацьких Л.Я.

 

Розглянувши звернення гр.Виваль Людмили Ярославівни, Шацьких Любов Ярославівни, керуючись ст.12, 40, 89, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада

ВИРІШИЛА:
1. Дати дозвіл гр.Виваль Людмилі Ярославівні (рнокпп ________, Шацьких Любов Ярославівні (рнокпп ________ на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0600га безоплатно у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул.Л.Толстого,.
2. Зобов’язати гр.Виваль Людмилу Ярославівну, Шацьких Любов Ярославівну в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).