Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін до Положень про виконавчі органи міської ради

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою приведення Положень у відповідність до вимог чинного законодавства,до вимог Національного стандарту України ДСТУ ISO 9001:2015 системи управління якістю та Настанови з якості Тернопільської міської ради, враховуючи результати проведеного внутрішнього аудиту та висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в Положення про управління містобудування, архітектури та кадастру міської ради, затверджене рішенням міської ради від 05.01.2011р. №6/4/51 «Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради», а саме:

1.1. П.1.1. після слова: «підпорядковане» читати: «виконавчому комітету», а також після слова: «діяльності» читати: «виконавчих органів» далі по тексту.

1.2. Розділ 3 викласти в новій редакції, згідно з додатком (додається).

1.3.В п.5.2.5.замість слова: «рішення» читати: «розпорядження».

В пункті5.3.1. вилучити слово: «повна».

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.