Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін в рішення міської ради від 31.01.2014р. №6/44/130 «Про затвердження Положень, які є невід’ємною частиною Статуту територіальної громади м. Тернополя»

 

Враховуючи звернення громадської організації «Український незалежний центр політичних досліджень», з метою реалізації засад здійснення місцевого самоврядування в місті Тернополі, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада

ВИРІШИЛА:
1.Внести зміни в додаток 2 до рішення в рішення міської ради від 31.01.2014р. №6/44/130 (Положення про громадські слухання у місті Тернополі) «Про затвердження Положень, які є невід’ємною частиною Статуту територіальної громади м. Тернополя», а саме:
1.1. В п.2 Розділу ІІІ замість цифр: «150» читати: «75»;
1.2. В п.2 Розділу IV замість слів: «(у кількості не менше тридцяти осіб)» читати: «(у кількості не менше п’яти осіб)».
2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.