Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Тернопільелектротранс»

 

Розглянувши клопотання комунального підприємства «Тернопільелектротранс», з метою ефективного та стабільного функціонування підприємства, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про міський електричний транспорт», враховуючи рішення міської ради від 15.12.2017р. №7/21/42 «Про бюджет міста Тернополя на 2018 рік» із змінами та доповненнями, висновок постійної комісії міської ради з питань промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму міської ради, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до Статуту Комунального підприємства «Тернопільелектротранс», затвердженого рішенням міської ради від 20.04.2018р. №7/24/15 «Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Тернопільелектротранс» щодо збільшення статутного капіталу, а саме: п.4.2 викласти в наступній редакції:

п.4.2.Розмір статутного капіталу становить 88 467 601,86 грн. (вісімдесят вісім мільйонів чотириста шістдесят сім тисяч шістсот одна грн. 86 коп.). Зміни (зменшення або збільшення) розміру статутного капіталу відображаються в бухгалтерському обліку Підприємства на підставі документів, згідно яких проводяться відповідні зміни.

2.Відповідно до п.1 даного рішення Статут комунального підприємства «Тернопільелектротранс» викласти в новій редакції, згідно з додатком (додається).

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.