Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін до Положення про управління обліку та контролю за використанням комунального майна, затвердженого рішенням міської ради від 05.01.2011 р. №6/4/51 «Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради»

 

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», з метою приведення положення про управління обліку та контролю за використанням комунального майна у відповідність до Закону України «Про приватизацію державного та комунального майна», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни в Положення про управління обліку та контролю за використанням комунального майна, затверджене рішенням міської ради від 05.01.2011 р. №6/4/51 «Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради»:

1.1.        Викласти в новій редакції:

1.1.1.     пункт 3.1.1. розділу 3 «Готує проекти програм приватизації, організовує та контролює виконання цих програм».

1.1.2.     пункт 3.1.3. розділу 3 «Проводить підготовчу роботу з приватизації об'єктів комунальної власності, створює аукціонні комісії, оформляє відповідні акти, документи тощо».

1.1.3.     пункт 3.1.4. розділу 3 «Надає згоду на подальше відчуження об’єктів, придбаних покупцями комунального майна за договорами купівлі – продажу».

1.2. В пункті 3.2.6. розділу 3 в тексті після слів «базу даних» доповнити словом «(Реєстр)».

1.3. В пункті 3.2.7. розділу 3 в тексті після слів «про відчуження» доповнити словами «та списання».

1.4. В розділі 5 замість числа «5.1.1.» читати число «5.1.»

1.5. Розділ 5 доповнити пунктом 5.3. «На період відпустки чи тимчасової відсутності начальника управління його обов’язки виконує заступник начальника управління або інший працівник управління відповідно до розпорядження міського голови.»

1.6. В пункті 5.2.7. розділу 5 замість числа «9000» читати число «9001».

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.