Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про поновлення договорів оренди землі

З метою спрощення процедури поновлення договорів оренди землі, керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 33 Закону України «Про оренду землі», ст. 12 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Поновити договори оренди землі, термін яких закінчується в період з 01.01.2019 року по 31.12.2019 року на термін, передбачений попереднім договором з моменту їх закінчення, згідно з додатком, в додатку відобразити інформацію про орендарів, місце розташування й площу землі, її цільове призначення, кадастровий номер (за наявності), дату укладення та номер реєстрації договору.
  2. Поновленню підлягають договори оренди, вказані в п.1, щодо яких будуть відповідні звернення від орендарів, в строки, визначені чинним законодавством та умовами діючих договорів, за умови належного виконання умов договорів оренди та відсутності заборгованості орендної плати.
  3. Поновленю не підлягають договори оренди щодо ділянок, розташованих на зупинках громадського транспорту, де орендарі не мають документів на право власності, окрім ділянок комунальних підприємств та ділянок, що придбані на аукціоні.
  4. Юридичним та фізичним особам оформити право користування земельними ділянками, згідно чинного законодавства.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.