Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою проспект Злуки товариству з обмеженою відповідальністю «Семгал»

 

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Семгал», керуючись ст.12,120,123,124 Земельного Кодексу України, ст.55 Закону України «Про землеустрій», ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Семгал» (код. єдрпоу) на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1035га, в оренду терміном на 10 років, для обслуговування АЗС з магазином супутніх товарів за адресою проспект Злуки.
2. Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Семгал» в шестимісячний термін, подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі.