Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін в рішення міської ради від 26.01.2016р. № 7/5/60 «Про іменні стипендії Тернопільської міської ради в галузі освіти для обдарованих дітей міста Тернополя»

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення міської ради від 20.04.2018 року № 7/24/2 «Про депутатський запит Генсерука В.А.», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з гуманітарних питань, з питань бюджету та фінансів міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Внести зміни та доповнення в Положення про преміювання учнів та педагогічних працівників, затверджене рішенням міської ради від 26.01.2016р. № 7/5/60 «Про іменні стипендії Тернопільської міської ради в галузі освіти для обдарованих дітей міста Тернополя», доповнивши додаток № 2 наступними пунктами:
"1.5. Виплата грошової винагороди випускникам закладів загальної середньої освіти м.Тернополя за високі досягнення у навчанні, здійснюється одноразово з метою відзначення результативності учасників за результатами ЗНО.
1.6. Виплата грошової винагороди випускникам закладів загальної середньої освіти м.Тернополя за високі результати ЗНО з базових дисциплін, які залишилися здобувати вищу освіту в м.Тернополі, здійснюється у вигляді стипендії з метою відзначення результативності та збереження високоінтелектуальних професійних кадрів у м.Тернополі;
2.5.За високі досягнення у навчанні одноразовою грошовою премією нагороджують випускників закладів загальної середньої освіти м.Тернополя за результатами ЗНО: -за 200 балів з базової дисципліни у розмірі 2000 грн.; - за 400 балів з базових дисциплін у розмірі 5000 грн.; - за 600 балів з базових дисциплін у розмірі 10000 грн.;
2.6. За високі результати ЗНО з базової дисципліни стипендією міської ради нагороджуються випускники закладів загальної середньої освіти м.Тернополя, які залишилися здобувати вищу освіту в м.Тернополі. Стипендія встановлюється терміном на один рік і виплачується щомісяця у розмірі 1000 грн.".
2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради з гуманітарних питань, з питань бюджету та фінансів.