Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0400га за адресою вул.Гуцульська, гр.Коліснику П.П.

 

Розглянувши звернення гр.Колісника Петра Павловича, керуючись ст.12, 40, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Дати дозвіл гр.Коліснику Петру Павловичу (рнокпп ____ на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0400га в оренду терміном на п’ять років для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул.Гуцульська,.
2. Зобов’язати гр.Колісника Петра Павловича в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).